Things Moms Want Their Daughters To Know

Things Moms Want Their Daughters To Know
Alhoewel dochters vaker naar hun vader trekken dan naar moeders, heeft mams toch nog enkele zaken te bespreken die je als dochter toch echt moet weten voordat je de wijde wereld op zoekt...

The Wanted Criminal Prank

The Wanted Criminal Prank
Loop je rustig over straat blijkt er een crimineel ontsnapt die niet alleen een beloning waard is maar ook nog eens in je gezichtsveld te lopen.. Wat doe je ?!

Water Cannon vs Urinators

Water Cannon vs Urinators
Na een avondje stappen is het vaak zo dat je onderweg nog even snel moet plassen. Op zich geen probleem, zoek dan even een toilet op. Maar heel wat mensen kiezen ervoor om tegen je voordeur aan te pissen met hun dronken hoofd. Daar gaat deze man wat tegen doen!

Mean Bunny Scare Prank

Mean Bunny Scare Prank - Ripley's in Hollywood
Met Pasen voor de deur zie je overal paashazen, paastakken en eitjes voorbij komen. Iedereen wil natuurlijk wel op de foto met een mooie paashaas, maar deze Mean Bunny is een ander verhaal.

Frozen Let It Go, Bombed by Dad

Frozen Let It Go, Bombed by Dad
Terwijl sommige vaders al vanaf de geboorte de rol van beschermengel op zich nemen voor hun dochtertje zijn er ook vaders die elke kans beetgrijpen om hun kroost te vervelen.. Dit is zo'n pa...

Best Vine Compilation April 2014 #2

Best Vine Compilation April 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Extreme Fan Prank

Extreme Fan Prank
Een goede afzuigkap ik lastig te vinden. Maar er zijn versies die echt alles afzuigen. En niet alleen je frituurlucht.

Secret Admirer Prank

Secret Admirer Prank
Een meisje briefjes sturen om te zeggen dat je haar leuk vind en graag nader kennis zou willen maken is sinds de komst van allerlei sociale media natuurlijk al lang passť. Toch zijn er mensen die daar nog gebruik van maken of in ieder geval in deze prank trappen..

Shopping for Easter 2014

Shopping for Easter 2014
We gaan alvast paasinkopen doen maar omdat het crisis is hebben we alleen maar niet bestaande spulletjes op ons boodschappen lijstje gezet... Das handig, toch het gevoel lekker aan het winkelen te zijn maar geen geld uitgeven..

Mini Masters - Crazy Golf

20140413-midgetgolf.jpg
Mannen blijven altijd een beetje kind als het om spelletjes gaat. Neem nu de profs van het golfen. Ook zij blijven midgetgolf geweldig vinden! Daarom ook deze Mini Masters! Erg leuk gemaakt.

Kid Finds Mom's Vibrator

Kid Finds Mom's Vibrator
Pas je even op een vreemd kindje omdat moeders even snel naar het toilet moet, en voor je het weet heb je de elektrische melkboer van mevrouw in je handen. Dat is toch apart.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Ons favoriete deel uit de Jimmy Kimmel show zijn de Unnecessary Censorship clips en dit is de laatste editie van afgelopen nacht...

Superhero Saves Women - Dudesons

Superhero Saves Women - Dudesons
We gaan vandaag op pad met The Dudesons, de Scandinavische tegenhanger van JackAss en zijn op een missie vrouwen te redden, of het nu wel of niet nodig is..

Sail Kampen Reporter Fail

Reporter Fail Sail Kampen
Als nieuwsverslaggever weet je nooit wat je te wachten staat. Vaak kun je na een paar zinnetjes weer op huis aan, maar soms loopt het net even anders.

Monty Python's Silly Walk

Monty Python's Silly Walk
Een zebrapad is een stuk veiliger voor voetgangers om over te steken. Maar dat kan natuurlijk ook met wat humor. Zie dit officiŽle 'Monty Python's Silly Walk' verkeersbord, die personen aanspoort om op een bijzonder manier over te steken. Ik zeg humor!

Farting In Hollywood

Jack Vale - Farting In Hollywood
Het klinkt wellicht raar, maar scheetjes laten is op een bepaalde manier toch grappig. Jack Vale gaat regelmatig de straat op met zijn 'pooter' om wat mensen in de maling te nemen. Al kan niet iedereen een grap waarderen.

#SelfieBot

20140403-seflie.jpg
Tegenwoordig is een Selfie maken zo populair, dat je soms een beetje een lamme arm krijgt van je telefoon vasthouden. Daar is nu de oplossing voor : Selfiebot! Hij gaat mee waar je ook heen gaat en maakt de selfie al voor je het zelf kan doen. Nadeel is wel dat het dan ineens geen selfie meer is.

Guitar Fails Compilation

Guitar Fails Compilation
Een gitaar is een mooi muziekinstrument, maar dan moet je er wel op de juiste manier mee omgaan. En daar hebben heel wat mensen moeite mee.

April Fools Robbery Prank

April Fools Robbery Prank
Stel je komt thuis en heel je huis is overhoop gehaald door een stel vandalen en je halve inboedel is weg. Dan sta je toch even raar te kijken. Dat het 1 april is was deze dame even vergeten.

1 April 2014

20140401-april.jpg
En, ben jij vandaag in ťťn van die flauwe 1 april grappen getrapt? Of ben jij meer de persoon om zo'n grap uit te halen met iemand? Misschien geeft deze compilatie je een ideetje voor volgend jaar.

Emma Watson Surprise

Emma Watson Surprise
Als je al jaren gek bent van Harry Potter's Hermione Jean Granger die bijna onbereikbaar lijkt, dan is het een grote verrassing als je dan ineens oog in oog staat met de mooie Emma Watson voor een interview. En ja, dan is vragen stellen nog best lastig.

Cell Phone Crashing at Disneyland

20140329-cellphone.jpg
Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon en is het vrij normaal om te bellen of gebeld te worden waar je dan ook mag zijn. Maar sommige mensen praten zo luid, dat het lastig is om je niet met het gesprek te bemoeien.

Pranking his Dad!

20140326-dad.jpg
Als grappen maken en iemand in de zeik nemen een van jou favoriete bezigheid is, dan moet je je toch eens afvragen van wie je deze eigenschap geŽrfd heb voor je een van je ouders in de zeik neemt!

Embarrassing Fails Compilation 2014

Embarrassing Fails Compilation 2014
Het vervelende aan het huidige digitale tijdperk is dat bijna iedereen ten alle tijden opname apparatuur bij zich draagt, in de vorm van een fototoestel of een mobieltje. Eventjes blunderen en vervolgens hopen dat niemand het gezien heeft zit er dus niet meer bij. Tja, das pech hebben voor deze lieden..

Rappers vs You

Rappers vs You
Rappers zijn een apart slag volk, altijd bezig met hun muziek door rijmpjes te maken en beats te verzinnen. Rappers hebben ook zo hun eigen gewoontes, die er in het echte leven best vreemd uitzien. Kijk maar even mee naar deze Buzzfeed special, Things Rappers Do That'd Be Creepy If You Did Them!