Is The Music Industry Fake?

20140330-autotune.jpg
Steeds vaker hoor je dat grote namen zoals Britney Spears en Madonna live helemaal niet zo goed kunnen zingen als men altijd gedacht heeft. Maar is het nu daadwerkelijk waar dat zij altijd door de auto tune gehaald worden? Kijk en oordeel zelf.

Waiter For The Homeless

20140321-dakloos.jpg
Ze zeggen wel eens "van geven wordt je gelukkiger dan nemen". Of dat voor iedereen geld is over te twisten, maar op zijn tijd een goede daad doen kan je zeker een goed gevoel geven! Mensen die het niet verwachten en dankbaar zijn met jou actie!

Russen vs Wind

Russen & Wind
Dat je met Russen beter geen ruzie kan maken heb je de afgelopen weken kunnen zien toen Rusland zonder pardon een stukje OekraÔne annexeerde. Ook de krachten van moeder natuur maakt de Rus niet bang, zoals je kunt zien in deze tochtige clip waarin allerhande Russen het opnemen tegen de wind...

Baby cries at parent's wedding song

20140224-girl.jpg
Leuk al die trouwfilms en foto's voor het nageslacht. Maar sommige kinderen raken er zo ontroerd van dat ze liever hebben dat je even door skipt! Wat een schattig momentje.

The love metro

20140223-lovetrain.jpg
Je moet er maar op komen. De metro pimpen met valentijnsdag. En dan niet zomaar pimpen, nee met gehaakte versieringen. Sommige mensen kijken raar op, maar bij de meeste tovert het een glimlach op het gezicht!

Shanghai Tower

20140213-shanghai.jpg
Sommige mensen lijken wel levensmoe als ze een nieuwe uitdaging voor zichzelf aan gaan. Want zeg nou eerlijk, om de Shanghai Tower te beklimmen met een vriend, zonder op welke wijze dan ook gezekerd te zijn, vind ik best lef!

Airplane Painting

20140202-airplane.jpg
Een vliegtuig in andere kleuren om toveren is wel even andere koek dan even een meubelstuk schilderen. Maar dan vind ik 13 dagen nog best vlot voor zo'n groot ding! Gelukkig duurt het filmpje maar 2 minuten.

Zelfverdediging

20140125-zelfverdedging.jpg
Zinloos geweld, brute woning overvallen waar mensen zwaar mishandeld worden. Je lijkt het wel steeds vaker te horen. Maar hoe kan je je daar nou tegen beschermen? Heel lastig, maar misschien is een korte zelfverdedigingscursus wel een ideetje. Alle beetjes helpen.

What would you do with $25,000?

20140107-25k.jpg
20th Century Fox gaven hem $ 25.000.- voor het maken van een filmtrailer. Maar, met toestemming, gaf hij die $ 25.000,- op een hele andere wijze uit. Kan je nagaan wat je met het budget van een filmtrailer kan doen!

Junk Head - stopmotion

20131230-junkhead.jpg
Heb al vele stopmotions mogen zien, maar dit is toch ook wel weer een meesterwerkje. Het loopt mooi in elkaar over. Mag ook wel als je er een paar jaar werk in heb zitten.

De verrassing van Transavia!

20131225-transavia.jpg
Het mag dan een reclame stunt zijn, maar Transavia maakte een goeie beurt bij hun facebook volgers. Zo vroegen ze wat jou wens voor de kerst zou zijn en lieten een aantal wensen op een leuke manier in vervulling gaan. Een soort All You Need is Love maar dan in het klein.

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone
Tijdens de feestdagen helemaal alleen kerst vieren is geen pretje maar toch hebben sommige mensen helemaal genoeg van de relatie waar ze zich in bevinden. Dit is een top 10 met beste manieren om er een punt achter te zetten.. Succes!