Top 10 Best Ways to Break Up with Someone

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone
Tijdens de feestdagen helemaal alleen kerst vieren is geen pretje maar toch hebben sommige mensen helemaal genoeg van de relatie waar ze zich in bevinden. Dit is een top 10 met beste manieren om er een punt achter te zetten.. Succes!

Ultimate Fireworks Compilation 2013

Ultimate Fireworks Compilation 2013
Nog een paar weekjes en dan mag er weer legaal vuurwerk worden afgestoken, maar voor het zover is willen we je nog eens op het hart drukken, dat vuurwerk geen speelgoed is en dat je ten alle tijden voorzichtigheid moet betrachten, door middel van deze compilatie clip!

Photographing Natural Forces

20131107-forces.jpg
Kunstenaars zijn niet alleen maar schilders of mensen die een bouwwerk maken, maar ook fotografen! Deze fotograaf heeft zowel kennis van kunst op doek met verf als kunst met zijn fotocamera. Ik vind het gaaf!

Russian car audio system

20131105-audio.jpg
Sommige auto's hebben een dusdanig audio systeem erin zitten dat als deze maar net even te hard staat de bestuurder niet meer hoort of er een ambulance achter hem rijd. Maar dat het zo hard kon dat de auto bijna uit elkaar klapt van de herrie had ik niet verwacht. En dan zit die mafkees er nog in ook!

The Accordion Party

The Accordion Party
Sam Reider van "The Amigos Band" voegt zich bij Youtube orkest CDZA om te laten horen hoe internationaal zijn accordeon geluid wel niet is, op deze muzikale trip door de geschiedenis van de wereld...

So Sweet!

20131013-twin.jpg
De wereld wordt steeds gekker, de agressiviteit neemt toe en hoe bereid je je kinderen daar op voor? Door ze al jong op een vechtsport te doen. Maar of het nut heeft?

Ontslag video

20131001-quit.jpg
Als je bij een baas werkt die niet hetzelfde denkt als jou over bepaalde dingen, dan is het slimmer om gewoon een andere baas te zoeken die dat wel doet. En als je dan in een bedrijf zit waar video's gemaakt worden, is er niks leuker om ontslag te nemen door zelf een filmpje te maken.

World Record Tightrope Crossing

20130926-koorddansen.jpg
Het lijkt zo makkelijk als je het filmpje ziet, gewoon even over een touwtje naar de overkant lopen. Dat touwtje is dan 250 meter lang en hangt vlak boven het water. Wel zo veilig! En voor je het weet, heb je een wereldrecord bij. Ik vind de omgeving daar fantastisch!

8-bit Sounds from Nintendo classics

8-bit Sounds from Nintendo classics
Een pianola en een drum robot spelen samen Nintendo klassiekers als Mario en Zelda, in 8-bit ...

Coin Sorter

20130907-coins.jpg
Je kent het waarschijnlijk wel, de spaarpotten met klein geld moeten naar de bank om op de spaarrekening gezet te worden. Je gooit het geld op een lopende band en het verdwijnt in een donker gat, terwijl het heel veel herrie maakt en je het bedrag ziet veranderen bij elk muntje dat valt. Maar hoe werkt zo'n ding dan? Nou zo...

Magic Proposal Card Trick

20130905-trouwring.jpg
Trouwen is voor sommige mensen heel belangrijk, je laat dan aan de ander zien dat je samen oud wilt worden, elkaar steunt door dik en dun, en alles wat in de huwelijksgelofte staat. Maar soms kan je met een slim truckje het onbekende meisje toch ja laten zeggen als je door je knieŽn zakt.