Baby cries at parent's wedding song

20140224-girl.jpg
Leuk al die trouwfilms en foto's voor het nageslacht. Maar sommige kinderen raken er zo ontroerd van dat ze liever hebben dat je even door skipt! Wat een schattig momentje.

The love metro

20140223-lovetrain.jpg
Je moet er maar op komen. De metro pimpen met valentijnsdag. En dan niet zomaar pimpen, nee met gehaakte versieringen. Sommige mensen kijken raar op, maar bij de meeste tovert het een glimlach op het gezicht!

Shanghai Tower

20140213-shanghai.jpg
Sommige mensen lijken wel levensmoe als ze een nieuwe uitdaging voor zichzelf aan gaan. Want zeg nou eerlijk, om de Shanghai Tower te beklimmen met een vriend, zonder op welke wijze dan ook gezekerd te zijn, vind ik best lef!

Airplane Painting

20140202-airplane.jpg
Een vliegtuig in andere kleuren om toveren is wel even andere koek dan even een meubelstuk schilderen. Maar dan vind ik 13 dagen nog best vlot voor zo'n groot ding! Gelukkig duurt het filmpje maar 2 minuten.

Zelfverdediging

20140125-zelfverdedging.jpg
Zinloos geweld, brute woning overvallen waar mensen zwaar mishandeld worden. Je lijkt het wel steeds vaker te horen. Maar hoe kan je je daar nou tegen beschermen? Heel lastig, maar misschien is een korte zelfverdedigingscursus wel een ideetje. Alle beetjes helpen.

What would you do with $25,000?

20140107-25k.jpg
20th Century Fox gaven hem $ 25.000.- voor het maken van een filmtrailer. Maar, met toestemming, gaf hij die $ 25.000,- op een hele andere wijze uit. Kan je nagaan wat je met het budget van een filmtrailer kan doen!

Junk Head - stopmotion

20131230-junkhead.jpg
Heb al vele stopmotions mogen zien, maar dit is toch ook wel weer een meesterwerkje. Het loopt mooi in elkaar over. Mag ook wel als je er een paar jaar werk in heb zitten.

De verrassing van Transavia!

20131225-transavia.jpg
Het mag dan een reclame stunt zijn, maar Transavia maakte een goeie beurt bij hun facebook volgers. Zo vroegen ze wat jou wens voor de kerst zou zijn en lieten een aantal wensen op een leuke manier in vervulling gaan. Een soort All You Need is Love maar dan in het klein.

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone
Tijdens de feestdagen helemaal alleen kerst vieren is geen pretje maar toch hebben sommige mensen helemaal genoeg van de relatie waar ze zich in bevinden. Dit is een top 10 met beste manieren om er een punt achter te zetten.. Succes!

Ultimate Fireworks Compilation 2013

Ultimate Fireworks Compilation 2013
Nog een paar weekjes en dan mag er weer legaal vuurwerk worden afgestoken, maar voor het zover is willen we je nog eens op het hart drukken, dat vuurwerk geen speelgoed is en dat je ten alle tijden voorzichtigheid moet betrachten, door middel van deze compilatie clip!