Sexual Abuse PSA

Sexual Abuse PSA
WTF?! Dit is echt het engste anti kindermisbruik filmpje die ik ooit gezien heb. Of het nu een instructie film is voor pedofielen of echt bedoeld als anti misbruik filmpje is mij nog niet helemaal duidelijk. Wat de boodschap is kan ik niet helemaal achterhalen, iemand een idee ?

Bak eens een Taart

Bak eens een Taart
Een taart bakken is niet zo heel erg moeilijk als je er tenimste een kookboek naast heb liggen waarin tot in detail wordt beschreven wat je precies moet doen en in welke volgorde. Deze taart staat echter niet in een boekje, er werd 4 dagen aan gewerkt en het resultaat mag er wezen.

Vakmanschap

Hout, telefoon, mobieltje
Als we opa moeten geloven was vroeger echt álles beter. Want toen was er nog elke winter een elfstedentocht, waren mensen altijd lief voor elkaar en was je mobieltje nog een mooi stukje vakmanschap uit oerdegelijk hout, en niet een goedkoop stuk plastic wegwerp rommel.

Canon Rebel Xsi

Canon Rebel Xsi
Canon is door de jaren heen altijd één van de betere fotocamera merken gebleven. Of het nu voor proffesioneel gebruik is of gewoon als camera om familie kiekjes te maken, Canon heeft er een apparaat voor. Deze nieuwe Rebel Xsi met 12.2 megapixel is het laatste model wat ze bij Canon bedacht hebben.

Matties 4 life

Compositietekening
Jij en je mattie vereeuwigd in één compositietekening? Dat ken! Enkel ff de picca’s uploaden naar politietekenaar Shawn Feeney en die maakt gratis en voor niets van jullie smoelwerkies één gaffel. O ja, wel even de info op de site goed doorlezen, het blijft wel een wout hè.

Papier Mache

papier mache
Er zijn wel eens van die dagen dat je vrij bent, maar door het slechte nergens aan toekomt. Je wilt dan wat gaan doen, maarja wat dan?? Buiten is het nat en voor de buis hangen is ook zo wat. Nou dan heb ik de oplossing voor je. Een spoedcursus papier mache!

Pretty Polly

Pretty Polly
De perfecte vrouw heeft lange benen, een ronde kont, een cup c, krullend haar tot op de billen en licht groene ogen. Speciaal voor deze vrouwen heeft het britse merk Pretty Polly een nieuwe lijn op de markt gebracht speciaal voor de been verzorging. Natuurlijk hoort daar een sexy clip bij en daar zijn ze toch wel erg goed in geslaagd.

Precies op tijd

Koerier
Als chauffeur van een koeriersdienst heb je een vreselijk verantwoordelijke baan, want zorgen dat pakjes precies op tijd op hun bestemming aankomen is soms een kwestie van leven en dood.

Chat

chat
Samen met onze vrienden van Biertijd en Tastelikepizza, hebben we een chatbox geopend. Een link naar de sites kun je op alledrie de sites in het menu vinden. Heel veel plezier!

meer zien

Coke Cola Light

coca cola light
Coke Cola Light breaks zijn altijd al de vrouwenmomentjes geweest. Mannen met heerlijke lijven waar je s'nachts in je bedje nog aan denkt. Maar niet alles is wat het lijkt en dan kan het zomaar zijn dat je droom als een zeepbel uitelkaar spat.

All-In-One badkamer

allinonebadkamer
Voor een slordige 10.000 Britse Ponden is hij helemaal voor jou, deze nog wat sobere uitvoering van de All-In-One Bathroom. Wij kunnen ons prima voorstellen dat je nog liever even wacht op de spoedig uitkomende luxe uitvoering. Want zeg nou zelf, wat is nu een badkamer zonder TV?

Get real!

Chevrolet
Bij Chevrolet hebben ze het typisch hollandse motto "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" geadopteerd. Nadat eerst de Citroën transformers te kakken zijn gezet zijn nu de typisch amerikaanse (ver)bouwsels aan de beurt.

Vlieger

vlieger
Dit had een 'even apeldoorn bellen' momentje kunnen zijn. Want je kan dan misschien wel vliegen met je eigen gemaakte vleugels, maar om het tot een succes te laten komen moet je toch wel ietsje meer kunnen dan alleen dat.

Secondelijm

Als kind zat ik vroeger achter de brievenbus met een touwtje in mijn handen waar een portemonnee aan vast zat. Een geweldig spelletje natuurlijk. Tegenwoordig doen ze het op een andere manier. Ik wist niet dat secondelijm zo sterk was.

Brains

Brains
De wat oudere Useloos bezoeker zal de hit serie Thunderbirds nog fris in het geheugen hebben staan. De ruimtevaarders zijn al geruime tijd niet meer op tv te bewonderen, maar voor de commercial van Drench hebben ze Brains weer tot leven gebracht.

Zat

dronken vodka
Dat ze in Rusland niet vies zijn van een vodka weet iedereen eigelijk wel. Sommige Russen nemen het niet zo nauw met de hoeveelheid vodka die ze binnen krijgen. En als je ziet wat voor uitwerking dat kan hebben, dan zakt de broek spontaan van je kont.

Gezichtsbedrog

Optical illusions
We kennen allemaal wel de plaatjes die de verwerking van de gegevens die je ogen opvangen in de war schoppen. Samsung maakte er, voor hun 'Soul' campagne, 10 op levensgroot formaat, en die worden je in een twee minuten durende commercial voorgeschoteld.

Can I Kick It..

Can I Kick It..
Er zijn een aantal merken die telkens met toon aangevende commercials komen. Zo hebben we Audi, Adidas, Heineken en natuurlijk niet te vergeten Nike. Join The Chain is een wat oudere commercial maar zeker het aanzien waard.

Kijk eens wat vaker..

De laatste maanden merk ik dat mijn ogen wat slechter worden, of dat nou komt van het hele dagen staren naar een monitor of dat gewoon de jaren gaan tellen is mij nog niet helemaal duidelijk. Er zijn natuurlijk heel wat verschillende opticieëns hier in Nederland, maar na het zien van deze reclame ga ik denk ik toch maar snel eens langs bij Specsavers.

Rob Lowe vs Orange

Rob Lowe vs Orange
Een tijdje geleden kon je al zien dat Brad Pitt ineens te zien was bij een Nederlandse familie thuis om daar een telefoontje te plegen in het kader van een flitsende reclamecampagne van telecom nieuwkomer Alice. Deze week introduceert Orange, Rob Lowe in hun laatste bioscoop commercial.

Bill O'Reilly vs Producer

Bill O'Reilly vs Producer
Deze week kwam talkshow host Bill O'Reilly in het nieuws doordat hij helemaal uitflipte terwijl de camera's draaide, en ja dat soort beelden belanden al snel op het internet. Niks aan de hand eigenlijk nog totdat er zelfs hele soundtracks ondergezet worden. De beelden waarin we ook de producer zien waar tegen Bill het eigenlijk heeft waren er nog niet, tot vandaag.

Live is Life

Live is Life
Het liedje Live is Life van Opus was een van de grootste hits van 1985 en de grootste hit die Opus ooit gescoord heeft. De tekst zing je makkelijk mee, maar het heeft toch wat voeten in de aarde gehad om die tekst te schrijven als we deze geweldige commercial van Bavaria mogen geloven.

Skate Wonder

skate wonder
In India woont een 5-jarig meisje dat onder auto's door kan skaten! Het meisje is zo lenig dat ze tot 20 cm boven de grond hangt terwijl ze rijdt. Ze is nog op zoek naar een goeie coach die ervaring heeft met limboskaten.

Bullet time

kogels
In super slowmotion is het indrukwekkend om te zien hoe kogels zich een weg door hun doel boren. Maar je beseft ineens ook heel goed hoeveel schade één kogel kan aanrichten. En dat was precies de bedoeling.

Anti Drugs [Part 2]

Anti Drugs [Part 2]
Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen, of one joint a day keeps the doctor away! Wie kent ze niet dat soort handige wijsheden, vooral "handig" als je zelf geen onruststoker bent. Maar als je hond ineens tegen je gaat praten dan moet je toch gaan nadenken of je nog wel goed bezig bent. Kijk even mee naar het vervolg op deze welbekende anti drugs spot.

Cosmo's Bikini Bash 2008

Cosmo's Bikini Bash 2008
De Cosmopolitan is een van de meest toonaangevende bladen voor vrouwen op dit moment. In deze Bikini Bash 2008 georganiseerd in Miami bij Nikki Beach is het de bedoeling om allemaal mooie dames in bikini het woord Cosmo te laten vormen. We zien het allemaal in niet 1 maar 2 fijne videos.

Hier de pics!

Indiana Robert

Indiana Robert
Nog 10 dagen en dan gaat de nieuwe Indiana Jones film the Kingdom of the Crystal Skull in Nederland in premiere. Als er een film is waar ik echt naar uitkijk dan is die het wel. Voor dat soort grote producties is er altijd een hoop merchandise en promotiemateriaal. Helemaal mooi is het als andere bedrijven daar dan op inhaken.

Movie Moments

Movie Moments
Mijn japans is nog steeds niet heel goed, maar het lijkt er op dat de kandidaten van deze japanse tv show de namen van de films moeten opnoemen, waaruit de scenes komen die hier op wel heel bijzondere manier worden nagebootst.

Werther's Original

Werther's Original
De gekaramelliseerde bonbons van Werther's echte bevatten gestolde boter, suiker en room, en blijven in de mond lang heel. Persoonlijk houd ik niet zo van dit snoepgoed, en nu daar in Oosterrijk allerlei vreemde zaken aan het licht komen in duistere keldertjes lijkt ook deze commercial ineens niet zo onschuldig meer.

Pit Babes

Pit babes

Wannabe smartlappenkoning

tranen
Op een geloofwaardige manier de gevoelige jongen uithangen kan niet iedereen. De truc is dat je het niet moet spelen, je moet het gewoon zijn. Deze muzikant is van top tot teen gevoeligheid en dat laat hij maar wat graag zien voor de webcam. En toch mist hij wat, maar wat?

Muzikale handscheten

Human beatboxen
Human beatboxers doen hun uiterste best om instrumenten die je normaal met je handen bespeelt met hun mond na te bootsen. Nu doet iemand op zijn beurt weer zijn best om te human beatboxen met z'n handen. En dat gaat 'm niet slecht af.

Ssschweppes

Ssschweppes
Het lijkt maar niet op te houden met dat mooie weer hier in ons toch altijd wel koude kikkerlandje. Zo rond deze tijd krijg ik dan ook een geweldige dorst, meestal tijd voor een biertje dus. Alleen dan haal ik de avond waarschijnlijk niet eens, daarom houden we het maar op een lekker verfrissende Ssschweppes. En ach, met zulke commercials verdient zo'n merk dat ook gewoon.

Cabot

Cabot
Wie droomt er nu niet van een huisje ergens aan de kust, waar je de zee hoort beuken tegen de rotsen en je een uitzicht hebt van een paar honderd meter waar je ook kijkt. Zaak is natuurlijk wel om de boel goed te onderhouden en dat kan met deze beits van Cabot die op toch wel grappige wijze wordt aangeprezen in de volgende commercial.

Commercial Parodies

Commercial Parodies
Reclame is vaak maar oersaai, leuker wordt het als daar een parodie op gemaakt wordt. Hier staan de 50 beste reclame parodieën of all time allemaal netjes in een lijstje.

Toyota Corolla

toyota
Je neemt 10 stellen en elke man moet zijn autosleutel inleveren. Deze worden in een schaal gegooit en de vrouwen pakken 1 voor 1 een autosleutel uit de kom. Als het jou sleutel is die ze uit de schaal vist, mag je met haar mee naar boven. Dat kan wel eens verwarring met zich meebrengen.

Moretti Zero

moretti zero
Als vrouwen tv zitten te kijken dan kan je je als man maar beter afzijdig houden. Maar hoe ga je dat oplossen als er op een andere zender voetbal uitgezonden wordt wat jij graag zou willen zien? De oplossing is blijkbaar eenvoudig.

Kliko Schieten

kliko
Carbidschieten is een plaatselijk gebruik in sommige zuidelijke, noordelijke en oostelijke streken van Nederland. Het vindt gewoonlijk plaats op rond oudjaar, maar in het zuiden vaak bij de avond van de ondertrouw. De melkbussen hebben het dan aardig te voorduren en daarom stel ik voor om de volgende keer kliko's te gebruiken.

Ameriquest

ameriquest
De commercials van "Even apeldoorn bellen" zijn vaak geniaal bedacht en blijft dan ook goed bij mensen in het geheugen hangen. In de VS hebben ze Ameriquest, dat op geheel eigen wijze haar product aan de man brengt. Net zo geniaal!

Potje Bier

Bier-merken zijn grote concurrenten van elkaar en dus zullen ze door middel van reclame zich moeten onderscheiden van de ander. Budweiser lukt dat best aardig met deze gigantische 'stadionwave'.

Valet Parking

Valet Parking
Wanneer je je een beetje begeeft in de wat hogere kringen dan is valet parking geen onbekend begrip. Je laat je auto de laatste meters parkeren door iemand van een valet parking service en wanneer je je auto weer nodig hebt wordt die netjes weer voor je gehaald. Toch lijkt het me moeilijk om zomaar iemand de sleutels van je mooie bolide te geven, erg fijn is het dan als je je geen zorgen hoeft te maken of alles wel goed gaat.

Tetris op de fles

Tetris theme op flessen
Met wat minder flessen dan het thema van Mario wat je onlangs hier kon zien, speelt dit trio op onnavolgbare wijze de Tetris soundtrack. Iemand nog een flesje vodka ?

Mentos fountain Wereld record

Mentos fountain Wereld record
Vorige week alweer werd in Leuven/Belgie een toch wel uniek wereld record gevestigd met 1360 deelnemers die allemaal tegelijk een mentos fontein produceren. Geloof het of niet het is een officieel nieuw wereld record.

Surfen met een witte haai

wittehaai
Waar verstandige mensen als de brandweer uit het water gaan zodra er een witte haai gesignaleerd wordt, gooit deze dude doodleuk zijn surfboard in de zee. Sterker nog, hij neemt zijn hengel mee om het monster te haken.
volgende
vorige