Swing for Mary

Swing for Mary

Kayden & Rain

20140627-rain.jpg
Als ik vroeger over de regen klaagde, zei mijn moeder altijd: "Van een beetje regen smelt je niet hoor!". En nu roep ik het zelf altijd tegen mensen die klagen over de regen. Kayden haar moeder hoeft dat nooit te roepen. Kayden is gek op de regen!

Even niet opletten en dan...

20140521-crash.jpg
In Nederland is men bezig met een grote campagne om te zorgen dat automobilisten hun sociaal media checken op een parkeerplaats. Daar hebben ze in Iran waarschijnlijk nog nooit van gehoord, met alle gevolgen van dien.

Ron Fricke's Samsara

20140511-factory.jpg
Wij mensen zijn dol op eten en dus zal er voedsel gemaakt moeten worden om aan onze behoeftes te voldoen. Het verbaasd mij dan ook niks dat er fabrieken bestaan zoals deze in het filmpje. Het ziet er niet allemaal even diervriendelijk uit, dus als je daar niet tegen kan, gewoon dit filmpje even achterwege laten.

World's Largest Collection Of McDonald's Memorabilia

20140509-mcdonalds.jpg
Je heb verzamelaars en verzamelaars. Deze verzamelaar werkt al sinds zijn 15e bij de McDonald's en heeft in al die jaren alles wat met het bedrijf te maken heeft verzameld. Tot nu toe kamers vol en elke dag komen er weer dingen bij. Onvoorstelbaar.

Crazy Overboard Questions

Crazy Overboard Questions
We gaan de straat op om argeloze voorbijgangers te verblijden met nutteloze uitspraken en vreemde vragen. Ik sta er nog steeds versteld van hoe makkelijk dit soort gasten met de meest vreemde vragen weg komen..

10 Most Expensive Penthouses In The World

20140415-penthouse.jpg
Ik vind het altijd heerlijk om mij te vergapen aan mooie, dure huizen die ik in mijn wildste dromen niet kan betalen. Waarschijnlijk is dat wel een beetje een vrouwending. Maar ik denk dat de heren onder ons deze penthouses ook wel kunnen waarderen!