Frozen Let It Go, Bombed by Dad

Frozen Let It Go, Bombed by Dad
Terwijl sommige vaders al vanaf de geboorte de rol van beschermengel op zich nemen voor hun dochtertje zijn er ook vaders die elke kans beetgrijpen om hun kroost te vervelen.. Dit is zo'n pa...

How To Survive Animal Attacks

How To Survive Animal Attacks
Als wilde dieren het op je voorzien hebben, is je eerste reactie waarschijnlijk om te gaan rennen voor je leven maar dat is niet altijd even verstandig. Check deze tutorial, How To Survive Animal Attacks om er zeker van te zijn zo'n aanval te overleven..

10 Discoveries Unexplained By Science

10 Discoveries Unexplained By Science
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 niet verklaarbare ontdekkingen.

Best Vine Compilation April 2014 #2

Best Vine Compilation April 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Flexibel

20140416-schip.jpg
Bij een groot containerschip denk je al snel aan één blok stevigheid van ijzer. Maar als je midden op zee zit en er komen wat golven aan, dan is het ook noodzaak om een flexibel schip te hebben!

Renesens

Renesens
Je bent nooit te oud om iets te leren maar hoe ouder je wordt hoe moeilijker alles wordt.. Zelfs dansen..

Playing Basketball With Tacko

Playing Basketball With Tacko, Taco
Je hebt een mega voordeel als je lang bent in een basketbalteam. En in dit geval heel lang. Tacko is een uit de kluiten gegroeide high school basketballer. En dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

10 Most Expensive Penthouses In The World

20140415-penthouse.jpg
Ik vind het altijd heerlijk om mij te vergapen aan mooie, dure huizen die ik in mijn wildste dromen niet kan betalen. Waarschijnlijk is dat wel een beetje een vrouwending. Maar ik denk dat de heren onder ons deze penthouses ook wel kunnen waarderen!

Extreme Fan Prank

Extreme Fan Prank
Een goede afzuigkap ik lastig te vinden. Maar er zijn versies die echt alles afzuigen. En niet alleen je frituurlucht.

Lurpak Cook's Range - Adventure Awaits

20140415-food.jpg
Reclames over boter zijn normaal niet de meest pakkende reclame. Je gooit wat boter in een pan en laat een mooi stukje vlees zien. Maar Lurpak denkt daar heel anders over en maakte van een saaie reclame eentje die je nog wel een keer wilt zien.

Secret Admirer Prank

Secret Admirer Prank
Een meisje briefjes sturen om te zeggen dat je haar leuk vind en graag nader kennis zou willen maken is sinds de komst van allerlei sociale media natuurlijk al lang passé. Toch zijn er mensen die daar nog gebruik van maken of in ieder geval in deze prank trappen..

Out Of The Box!

Defensie Out Of The Box!
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het écht lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jíj doen? Kijk hier!

What DJ's Do These Days...

What DJ's Do These Days...
Dat DJ's vandaag de dag echt gigantisch veel verdienen weten we allemaal. Maar wat doen ze nou precies op zo'n mega evenement?

Arrow Trick

20140414-arrow.jpg
Sommige trucjes zijn zo simpel, maar zien er toch wel erg tof uit. Deze "Arrow Trick" is er één van. De vraag blijft wel, is dit per toeval ontdekt of heeft iemand hier daadwerkelijk over nagedacht.

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl

Shopping for Easter 2014

Shopping for Easter 2014
We gaan alvast paasinkopen doen maar omdat het crisis is hebben we alleen maar niet bestaande spulletjes op ons boodschappen lijstje gezet... Das handig, toch het gevoel lekker aan het winkelen te zijn maar geen geld uitgeven..

30 Animal Sounds vs 1 Man

30 Animal Sounds vs 1 Man
Misschien ken jij zelf ook wel iemand die een ster is in het nadoen van dierengeluiden.. Of die persoon er ook 30 verschillende kan valt te bezien, ik zeg talent.

Honey Badger Houdini

Honey Badger Houdini
Er zijn heel wat slimme dieren op de wereld, alleen verwacht je het niet van sommige beesten. Neem de das, die is slimmer dan je denkt. Ze zijn zelfs een ware Houdini.

10 Terrifying Bio Weapons

10 Terrifying Bio Weapons
Elk land zal er ongetwijfeld toch over beschikken, maar niemand wil het zien gebeuren. Chemische wapens zijn een feit. Zie hier de top 10.

Brad is Awesome

Brad is Awesome
We vinden extreme sports heerlijk om naar te kijken al was het alleen maar om de spectaculaire beelden die het oplevert. Vandaag vliegen we mee met Brad Perkins van "the Dallas BASE Crew" in deze mooie wingsuit flying clip..