Foam Drive Renegades

Foam Drive Renegades

Lachlan Sens - Lockup

Lachlan Sens - Lockup

Russian Motorbike

20140730-bike.jpg

Death Metal Batman

20140729-batman.jpg

Xtreme Businessmen

Xtreme Businessmen

Thirsty Crow

Thirsty Crow

Happy BirthRay

20140727-birthray.jpg

Locked Up

Locked Up

Spybug

Spybug

The Cloud

The Cloud

Metro Chaos

Metro Chaos

Engrenage

Engrenage

Typhoon Rammasun

20140724-typhoon1.jpg

Kayak with Whales

Kayak with Whales

Sky Tower

Sky Tower

Guilty Dog

20140722-dog.jpg

Siri Bomb Prank!

Siri Bomb Prank!

Wingsuitflight thru a Waterfall

Wingsuitflight thru a Waterfall
We zagen de afgelopen jaren al diverse waaghalzen wingsuitflyen, maar nog nooit door een waterval, ik bedoel zijn die dingen wel waterdicht ?! Vandaag nemen we de proef op de som!

10 Weirdest Apps

10 Weirdest Apps
Elke dag worden er miljoenen apps gedownload. Maar er zitten soms wat vreemde bij. We zetten ze op een rijtje voor je.

Make It Sound FAT

Make It Sound FAT
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Make It Sound FAT'.

The Lion King (CENSORED!)

The Lion King CENSORED!
Sommige mensen maken het er een sport van om compleet onschuldige clips door middel van dingen weg te beepen, ineens in een heel ander daglicht te zetten. Jack Vale is zo iemand... Hier zijn versie van The Lion King!

G'Day G'Day | Pogo

G'Day G'Day
Van de Australische DJ Pogo zien we regelmatig kleine kunstwerkjes voorbij komen. Zo ook deze G'Day G'Day, luister en kijk maar eens mee!

To Dress A Predator

20140718-predator.jpg
Mensen die kostuums maken voor personages in films vind ik echt kunstenaars! Elke detail klopt en zelfs met het aankleden moeten er nog even snel wat dingetjes aangepast worden met een schroefje of een likje verf.

Sexually Awkward Moments in Movies

Sexually Awkward Moments in Movies
In deze twee film montages zie je allerlei fragmenten uit bekende films met vreemde seksueel getinte situaties in twee delen... Hier deel 1 en hier deel 2!

Google Tricks You Need To Try

Google Tricks You Need To Try
Google is zonder meer een van de belangrijkste spelers op het internet met hun zoekdienst en tegenwoordig ook Youtube. Hier zijn wat trucjes in Google die es zou moeten uitproberen, en vooral grappig zijn.

Inside a Hornet's Nest

20140717-hornet.jpg
Hoornaars zijn een geslacht van eusociale wespen. Sommige soorten kunnen tot 5,5 cm lang worden, dus niet echt leuke huisdieren. Maar als ze een nest maken bij je raam, krijg je wel de kans om eens in zo'n nest te kijken.

10 Cool Facts About Hip Hop

10 Cool Facts About Hip Hop
Elke muziekstijl heet wel iets speciaals. Hip Hop, rap, disco, techno je noemt het maar. Al zijn er altijd weer feitjes die niet iedereen weet. Vandaag kijken we naar Hip Hop.

Identical Twins Prank

Identical Twins Prank - Hold My Drink
Zit je net lekker op een terras van het weer te genieten, komt er een vrouwtje vragen of je even op haar drankje wil passen. Geen probleem, maar als ze hem daarna komt halen en het blijkt achteraf niet de juiste dame te zijn dan ga je toch even denken.

Top 5 Angry Birds

Top 5 Angry Birds
Vogels die plots door de duivel bezeten zijn of het op je voorzien hebben. Hier een Top 5 van echte Angry Birds!

Punch Prank In The Hood, Gone Wrong

Punch Prank In The Hood, Gone Wrong
Langzamerhand kan je je afvragen hoe lang het nog duurt voordat er doden gaan vallen, als dit soort idioten beroemd willen worden op Youtube met slecht bedachte grappen zoals deze Punch Prank. Of is het toch lef ?!

Honest Trailers - Green Lantern

Honest Trailers - Green Lantern
Trailers zien er doorgaans gelikter uit dan de film in kwestie in feite is. Gelukkig zien we af en toe ook eerlijke trailers voorbij komen uit de Honest Trailer serie van Screen Junkies. Vandaag de film, The Green Lantern...

Innuendo

Innuendo
Innuendo (2014) is an animated graduation short about procreation and reproduction. Life itself is inherently obsessed with this ongoing cycle. With our film we want to show that the whole planet, and not just complex organisms, participates in this sensual dance of life. Zie hier Innuendo.

10 Little Known Facts About DOTA

10 Little Known Facts About DOTA
Alles wat je nog niet wist over het zeer succesvolle spel DOTA zie je terug in dit lijstje met 10 Little Known Facts...

The N Word Prank

The N Word Prank
Dat je in een foute wijk komt te wonen kan gebeuren. Maar als je dan gewoon vrolijk gedag zegt tegen je nieuwe buren worden ze nog boos ook. Snap jij het?

Polar Pen

Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker een leuk hebbeding. Ik wil er een!

Parking a Go-Kart

20140715-gokart.jpg
De meeste onder ons hebben wel eens een kartbaan bezocht en lekker rondjes gereden. Dit knulletje weet hoe hij zijn kar het makkelijkst en snelst kan parkeren. Wie weet zien we hem nog wel eens terug in de F1.

Peeing On An Electric Fence

Peeing On An Electric Fence
Stiekem hebben we allemaal weleens tegen een omheining van prikkeldraad, die onder stroom staat, willen plassen maar niet iedereen durft dat of weet wat je dan te wachten staat. The Dudesons zijn gek genoeg om het voor ons uit te testen...

Saving Private Ryan | Expendables 3 Style

Saving Private Ryan
In 1998 kwam de film Saving Private Ryan uit met in de hoofdrollen o.a. Tom Hanks en Matt Damon. De film speelt zich af in Normandië tijdens de invasie van de geallieerden. We zien vandaag de trailer van Saving Private Ryan remade in de stijl van The Expendables 3 en als bonus is er ook nog een remake van Enter the Dragon in The Raid 2 Style..

Hagel storm op het strand

20140714-hail.jpg
Zonaanbidders moesten in de Siberische stad Novosibirsk in allerijl dekking zoeken toen een hevige hagelstorm de kop opstak. Het zorgde voor apocalyptische beelden. Volgens zwemmers die op dat moment verkoeling zochten in de Ob rivier, brak ineens de hel los op het strand.

Crab Steals Beer Bottle

Crab Steals Beer Bottle
Krabben zijn grappige beestjes, maar als ze ook nog je bier gaan pikken dan wordt het een ander verhaal.

How Animals Do Shopping

How Animals Do Shopping
Deze jongens hebben ons al een keer laten zien hoe dieren eten. Maar hoe doen dieren boodschappen? Ze laten het ons wederom zien.

4K Dune Riding

4K Dune Riding
We gaan heerlijk crossen door het zand in duin achtig gebied, en dat ziet er ongeveer zo uit...

The World's Most Inspirational Man

The World's Most Inspirational Man
Zit je een beetje in een dip of kan je wel wat inspiratie gebruiken ?! Ik stel je voor aan Adrian van Oyen die er alles aan doet om je op te beuren.. Tsjakkaa!

Dog saves a baby bird!

20140713-babybird.jpg
Je zal maar als net geboren vogeltje uit je nest zo het water in vallen! Gelukkig is daar Held Jax. Een lieve labrador die het water in gaat om een klein vogeltje van de verdrinkingsnood te redden.

10 Deadliest Wars In History

10 Deadliest Wars In History
Bij elke oorlog vallen er heel wat doden. Maar om hoeveel mensen gaat het precies? We zetten de tien dodelijkste op een rijtje.

Diver Saves Sea Turtle

Diver Saves Sea Turtle
Als duiker is zwemmen diep onder water best indrukwekkend. En als je dan de natuur ook nog een handje kunt helpen is je dag helemaal compleet.

Best of Redbull Sports 2K14

Best of Redbull Sports 2K14
Van Redbull krijg je vleugels en met Redbull kan je allerlei extreme sporten beoefenen, die de energiedrank grossier vaak ook nog wel wil sponsoren. In deze compilatie alleen maar mooie beelden uit de wereld van Redbull... Check!

Born in the U.S.A. Prank

Born in the U.S.A. Prank
Amerika is allang niet meer het machtigste land op aarde en ook met allerlei sporten moeten ze het tegenwoordig afleggen tegen andere opkomende landen.. Toch zijn er nog altijd Amerikanen die trots zijn op hun land, zo trots dat een ieder het mag weten..

Backyard Trick Shot - Golf

Backyard Trick Shot - Golf
Een Rube Goldberg machine kent iedereen onderhand wel. Actie is reactie. David Kalb is een expert in trick shots en laat dat nou net een perfecte combinatie zijn.

10 Curious Facts About Cloning

10 Curious Facts About Cloning
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 opmerkelijke feitjes over klonen.

Sync Kittens

Sync Kittens
Omdat het vandaag zaterdag is, en dus caturday, heb ik het leukste kattenfilmpje die je vandaag gaat zien voor je klaar gezet.. Kijk maar!

Epic Win Compilation - Part 22

Epic Win Compilation - Part 22
De mooiste win momenten van de afgelopen maand zie je terug in een nieuw deel uit de Epic Win Compilation serie, vandaag deel 22!

Awesome Freestyle Football

20140711-freestyle.jpg
Morgen de troostfinale, maar wat heeft het Nederlands elftal het goed gedaan dit WK! Om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd van morgen even wat freestylen met een balletje.

Gravity Max Roller Coaster

Gravity Max Roller Coaster
Mocht je ooit in de buurt van Taichung, Taiwan zijn. Zoek dan eens het Discovery World Park op voor een ritje in de Gravity Max. Een belevenis met een hoog 'shit factor' als ik deze man mag geloven.

Blooming Flowers Timelapse

Blooming Flowers Timelapse
Bloemen die vol in bloei staan is een prachtig gezicht. En al helemaal als we het proces volgen in een timelapse opname. Zie hier Flowers Opening.

The Sopranos | GTA 5 Reenactments

The Sopranos
De intro van de legendarische serie The Sopranons na gespeeld in GTA5 vertoond erg veel gelijkenissen met het origineel, kijk maar eens mee.

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine
De ene Rube Goldberg Machine is de andere niet, deze is wel heel erg bijzonder..

53 Facts About Indiana Jones You Probably Never Knew

53 Facts About Indiana Jones You Probably Never Knew
Ik denk dat we allemaal wel genoten hebben van de Indiana Jones films. Maar wist je dat eigenlijk Tom Selleck (Magnum) de hoofdrol zou spelen? Ik niet in ieder geval. En zo zijn er nog meer opmerkelijke feitjes.

Phantom Flex4K - Fire

Phantom Flex4K - Let Me Know When You See Fire
We begonnen met zwart-wit, daarna was kleur al heel bijzonder. Van 'normaal' beeld naar breedbeeld was ook een hele stap in de juiste richting. Van HD-ready naar full HD en nu zijn we bij UHD, 4K. Schitterend, zoals je kan zien bij deze promo voor de Phantom Flex4K camera. Wat gaan we heen?

Purrkour

Purrkour
We zien het mensen doen en honden. Dus waarom zou een kat niet mee mogen doen? Parkour is simpelweg voor iedereen. Zie hier Purrkour.

How to Pick up Black Women

How to Pick up Black Women
Is er een verschil tussen het versieren van een tropische dame of een blanke dame ? Je ziet en hoort het als we het de dames in kwestie zelf vragen..

Giant Tree Weta

20140709-ieuw.jpg
Ik ben wel eens tot de conclusie gekomen dat hoe warmer het klimaat is, hoe groter de insecten. Waarschijnlijk is het daarom dat ik graag vertoef in ons eigen landje. Zeker als ik insecten zie zoals deze.... ieuw! En nog bijten ook!

10 Unbelievably Dumb PR Disasters

10 Unbelievably Dumb PR Disasters
Ze zeggen wel eens dat slechte publiciteit niet bestaat, maar geloof me. Er gaat regelmatig wat mis. We zetten er weer 10 op een rijtje voor je.

Barcelona GO!

Barcelona GO!
Er zijn maar weinig steden waar je van de ene spectaculaire locatie naar de andere spectaculaire locatie kunt lopen. Barcelona is zo'n stad. Fotograaf Ron Whitworth neemt on mee op een trip door Barcelona in flow-motion. Zie hier Barcelona GO!

Pallet

Pallet
Ik stel je voor aan de Tsjech TomᨠMoravec die een Europallet dusdanig heeft omgebouwd dat het gebruik maakt van het tramspoor in Bratislava in Slowakije, en zo een uniek vervoermiddel is geworden..

Mangled Hot Girl Prank

Mangled Hot Girl Prank
Als iemand je aanspreekt op straat dat een vrouw uit het raam is gesprongen en of je even wil komen helpen, dan doe je dat. Maar niets is wat het lijkt..

Monster

Monster
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Monster'.

Job Interview

Job Interview
Tegenwoordig liggen de banen niet meer voor het oprapen, zaak is het dan ook om zo goed mogelijk voor de dag te komen wanneer je op sollicitatie gaat. Vandaag gaan we solliciteren in animatie vorm..

Nose Picking In The Car

Nose Picking In The Car
Rahat, van het Youtube kanaal Magic of Rahat is benieuwd hoe mensen reageren wanneer men hem in zijn neus zien graven. Wij kijken mee!

Hurricane Arthur

20140707-hugo.jpg

Airtraffic

20140707-airtraffic.jpg
Als een vliegtuig crasht dan zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Maar als je ziet hoeveel vluchten er eigenlijk op een dag over de hele wereld zijn, is het verbazingwekkend dat het niet vaker gebeurd!

Jack Vale - Wiping Smudges

Jack Vale - Wiping Smudges
We gaan weer eens wat drive thru werknemers in de maling nemen. Deze keer is het niet Rahat, maar jack Vale die de geintjes uit gaat halen. Er zit namelijk wat op je wang.

10 Controversial Facts About Red Bull

10 Controversial Facts About Red Bull
Per jaar worden er wereldwijd een kleine 5,3 miljard blikjes verkocht van het energiedrankje Red Bull. Maar daar komen natuurlijk ook weer leuke feitjes bij kijken. Zie hier de 10 opmerkelijkste.

Tricking Extreme Mix 2014

Tricking Extreme Mix 2014
We gaan sportief doen in deze Tricking / Freerunning / Parkour compilatie mix met daarin de meest coole moves van het afgelopen jaar, tot nu toe!

Pet Lion attacks Film Crew

Pet Lion attacks Film Crew
Een leeuw hou je niet als huisdier al denken sommigen mensen daar toch heel anders over. Een leeuw hoort thuis in de natuur en kan je zeker niet vergelijken met een huiskat, iets waar deze film crew die een kijkje kwamen nemen ook achterkomt..

Karate Super Girl

Karate Super Girl
Jong geleerd is oud gedaan. Jesse-Jane McParland is al sinds haar derde jaar met martial arts bezig, en dat is ook duidelijk te zien nu ze inmiddels acht jaar is. Ze heeft inmiddels 117 titels op haar naam staan. Inclusief de jongste WKC Female World Champion. Respect voor de kleine dame.

Short Film - To The Other Side

Short Film - To The Other Side
Wat we vandaag maken of uitvinden is morgen alweer achterhaald. Waar eindigt het? Nog even en we leven in een geautomatiseerde subcultuur. We zien het in de korte film 'To the Other Side'.

GoPro: Fireworks From A Drone

20140706-firework.jpg
Als je de beelden van een GoPro voorbij ziet komen, is het bijna een must dat je zo'n ding in huis heb. Er zijn namelijk spectaculaire beelden mee te maken. Helemaal als je heb op een drone zet en hem tussen het vuurwerk laat vliegen. Een heel ander perspectief waarin je het vuurwerk kunt beleven.

GoPro Sports Montage Summer 2k14

GoPro Sports Montage Summer 2k14
Dat je met een GoPro camera mooie beelden kan schieten weet ondertussen iedereen die regelmatig op het internet te vinden is allang. In deze mooie Summer 2k14 compilatie zie je allerlei sportievelingen die gebruik maken van de camera nog eens in sneltreinvaart voorbij komen... Check!

Nuestra Tierra - Our Earth

Nuestra Tierra - Our Earth
We staan er te weinig bij stil maar de aarde is een mooie plek en zaak is het om het ook zo te houden. In deze heerlijke timelapse video "Nuestra Tierra - Our Earth" zie je de aarde op z'n mooist!

PixParty

20140705-partypix.jpg

Dirk Kuyt

20140705-dirkkuyt.jpg
In de wedstrijd Nederland-Mexico was de man of the match voor mij toch echt Dirk Kuyt! Hij blijkt niet alleen lekker te kunnen voetballen op welke positie dan ook, maar hij kan ook nog een aardig balletje keepen! Misschien is hij vanavond wel inzetbaar als scheidsrechter!

10 Reasons Not To Trust Your Memory

10 Reasons Not To Trust Your Memory
Ons brein is een groot mysterie, en nou denken we dat we daar volledig op kunnen vertrouwen, maar is dat ook daadwerkelijk zo? Blijkbaar niet.

Break's Best Fails Of 5 July 2014

Break's Best Fails Of 5 July 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een nieuw overzicht pechgevallen.

This Week In Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe editie van bleeps en blops in een nieuwe editie van The Week In Unnecessary Censorship...

Puppy Poops in a Mailbox

Puppy Poops in a Mailbox
Dat honden een grafhekel hebben aan postbodes is geen geheim maar om dan maar de brievenbus vol te schijten is ook weer wat overdreven.

James Hill's Ukulele Skills

James Hill's Ukulele Skills
Standaard ukulele spelen kan iedereen wel met een beetje oefenen. Maar James Hill gebruikt zijn ukulele net even anders.

Cats Stealing Dog Beds

Cats Stealing Dog Beds
Hoe groot een hond ook is, ze blijven het moeilijk vinden om een kat op zijn plek te zetten. En ja, daar gaat dan je fijne bedje.

Safety in Paradise

20140704-safety.jpg
Air New Zealand is een ster in het maken van de veiligheidsfilmpjes voor in het vliegtuig. Meerdere malen hebben we al bijzondere voorbij zien komen. Deze bevat een aantal sexy dames waarop al snel kritiek kwam en dus wordt dit veiligheidsfilmpje (helaas) niet meer vertoont in het vliegtuig.

Where's My Ride ?

Where's My Ride ?
Blind zijn is geen pretje en zeker niet als je bent aangewezen op alleen een stok om je een weg te banen door het dagelijkse leven. In deze prank, doen we ons voor als iemand die blind is en op zoek is naar diegene die 'm komt oppikken..

Invisible Guitarman

Invisible Guitarman
Na een afwezigheid van bijna 2 jaar is Joe Penna, aka de Mysterie Guitarman, weer helemaal terug op Youtube althans, niet in deze clip, waarin we hem wel horen en maar heel af en toe zien...

Animals in the News

20140703-animalsnews.jpg

Historic Bike Flip - Red Bull X-Fighters Madrid 2014

20140703-bikeflip.jpg
Red Bull organiseert over de hele wereld waanzinnige evenementen. De Red Bull X-Fighters is er zo een. De motoren razen door de arena om de meest onmogelijke sprongen te maken.

Random Celebrity Prank

Random Celebrity Prank
In Break's, "Random Celebrity Prank" is iedereen ineens beroemd en denkt de paparazzi dat iedere voorbijganger een beroemdheid is die geďnterviewd moet worden..

10 Bizarre True Stories That Inspired Famous Movies

10 Bizarre True Stories That Inspired Famous Movies
Soms vraag je je wel eens af hoe schrijvers aan een verhaal komen voor een film. In dit geval zijn het 10 bizarre gebeurtenissen die ervoor gezorgd hebben dat ze op het grote doek kwamen. En nog zeer succesvol ook.

Jack Vale - Awkward Job Interview

Jack Vale - Awkward Job Interview
Een sollicitatiegesprek bij een andere werkgever is al erg zenuwslopend genoeg. Maar als je dan ook nog Jack Vale tegenover je krijgt met rare vragen dan wordt het wel heel apart.

Best Of Youtube June 2014

Best Of Youtube June 2014
De allerbeste clips van Youtube gepost in juni 2014 op TLP verwerkt tot een leuke compilatie, zie je hier...

Hyundai - The Empty Car Convoy

20140702-hyundi.jpg
In de autobranche staat de techniek niet stil. Elke dag werken ze eraan om het ons zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Zal dit deze smart controle dan de toekomst zijn?

Insect Dance Off

Insect Dance Off
Sta je in de file, wil er een vreemde een danswedstrijd met je aangaan. Moves heeft de kleine wel, maar wil je geen battle aan dan wordt hij gewelddadig. Tuig die insecten van vandaag.

10 Big Facts About The USA

10 Big Facts About The USA
Altijd leuk, bepaalde weetjes en feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 'grote' feiten over Amerika.

Stabbed In The Back | Social Experiment

Stabbed In The Back
Tegenwoordig met schijnbaar alles via een Social Experiment getest worden hoe mensen reageren. Vandaag testen we uit hoe mensen reageren wanneer iemand in de rug wordt gestoken met een mes....

Kissing Selfie Surprise VidCon

Kissing Selfie Surprise VidCon
De jongens van LAHWF hebben deze truc al eens eerder gedaan. Maar nu alle 'bekende' YouTubers aanwezig waren bij VidCon is het tijd voor een nieuwe versie.

Harrier Jet No Gear Landing On USS Bataan

Harrier Jet AV-8B No Gear Landing On USS Bataan
Vliegen met een Harrier jet is voor veel mensen een droom. Maar als je dan eenmaal dagelijks rond mag vliegen met zo'n bizar monster schrik je toch als plotseling je landingsgestel niet werkt zoals het moet. En al helemaal als je moet landen op een vliegdekschip zonder neuswiel. Deze piloot klaart de klus.

Andy Gross "SplitMan"

Andy Gross' "SplitMan"
Ik stel je vandaag voor aan Andy Gross, of te wel "SplitMan" die met zijn truc, mensen de stuipen op het lijf jaagt en daarmee diverse keren het nieuws haalde. Hier een montage!

Game of Thrones Fan Wedding

Game of Thrones Fan Wedding
De serie Game of Thrones van HBO is zo populair dat er zelfs fans geheel in GOT stijl trouwen... Hier de beelden!
volgende
vorige