Don't kick the baby!

20140630-baby.jpg
Het gebeurd niet iedere dag dat iemand je vraagt om op een vreemd kindje te passen. En als er dan 2 jongens op het toneel verschijnen is het oppassen geblazen!

Real Life Fruit Ninja

Real Life Fruit Ninja
Als je elke dag een lading citroenen moet snijden dan ga je er langzaam sneller in worden. Deze gast zit op het hoogste niveau.

Best Vine Compilation June 2014 #4

Best Vine Compilation June 2014 #4
De allerleukste Vine filmpjes komen weer in rap tempo voorbij in deze Best Vine Compilatie van de maand juni 2014.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Afgelopen vrijdag al te zien bij Jimmy Kimmel en vandaag op Useloos, een nieuw deeltje Unnecessary Censorship...

Portland Parking Fail

Portland Parking Fail
Vrouwen en file parkeren het gaat gewoon niet samen. Neem dit voorbeeld gefilmd in Portland... triest!

10 Disgusting Animal Facts

10 Disgusting Animal Facts
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 'vieze' dierenfeitjes.

Pooch Powered Skateboarding

Pooch Powered Skateboarding
Skateboarden is cool, maar met een beetje minder inspanning nog veel leuker. Alleen heb je daar wel een hond voor nodig. Wij gaan ook voor Wags!

Factor 12 ontmoet Braziliaanse Politieband

20140629-band.jpg
Voetbal brengt mensen bij elkaar, zeker met een WK. De meeste mensen zijn blij, feesten en verkleden zich. Dus zodra er twee landen elkaar tegen komen en dezelfde interesses hebben dan gebeuren er leuke dingen!

Red Cards in Rio Prank

Red Cards in Rio Prank
Wist je dat je op zowat alles kan wedden tijdens de WK 2014 in BraziliŽ ? Zo was er zelfs iemand die had voorspeld dat Suarez weer eens iemand zou bijten wat hem zo'n 250x zijn inzet opleverde. Wij gaan vandaag op pad met de heren van Dude Perfect die niet zo zuinig zijn met hun rode kaarten en die lukraak uitdelen...

Saw Blade Flies Into Car Prank

Saw Blade Flies Into Car Prank
We nemen weer eens een kijkje in Canada waar de mensen van het verborgen camera programma Just for Laughs aan de lopende band niets vermoedende Canadezen in de maling nemen. Dit keer hebben ze een onhandige klusser ingehuurd die wat onvoorzichtig met z'n gereedschap omspringt..

Amazing Standstill Tornado

20140628-sandtornado.jpg
We blijven even in de natuurverschijnsels. Iedereen heeft wel eens gehoord van een tornadohunter. Deze (meestal) mannen wagen hun leven om de juiste informatie te krijgen over dit verschijnsel. Maar er zijn ook mensen die hun leven in de weegschaal leggen om mooi beeldmateriaal te krijgen. Gelukkig voor ons mogen we daar van mee profiteren zonder dat ons eigen leven op het spel staat.

Animatronic dancing baby

20140628-babyrobot.jpg
De techniek van tegenwoordig lijkt steeds geavanceerder te worden. Hoe gaaf is het om een robot te maken die danst! Zo in zijn 'kale behuizing' ziet het er wat creepy uit, maar toch is het erg knap gemaakt!

Upward Lightning

20140628-bliksem.jpg
Zo in de zomermaanden is er meer kans op een onweersbui. Iedereen heeft wel eens een bliksemschicht aan de hemel gezien, maar deze kwamen van boven naar beneden. Nu is er ook bewijs dat de bliksem soms ook van beneden naar boven gaat!

I'm so Pregnant | Fancy Parody

I'm so Pregnant
Iggy Azalea is een Australische zangeres die in 2014 met haar album The New Classic debuteerde waar ze meteen de nummer 1 hit "Fancy" mee scoorde. Dit is de spoof, I'm so Pregnant op dat nummer...

10 Horrible Ways To Die

10 Horrible Ways To Die
Overlijden zit sowieso niemand op te wachten, maar je kan beter in je slaap gaan dan ťťn van deze 10 manieren..

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo
Met een Porsche 911 turbo onder je kont durf je het best wel op te nemen tegen een familiewagen als een Nissan Maxima. Maar onze Mexicaan Juan heeft meer in petto dan je denkt.

Kayden & Rain

20140627-rain.jpg
Als ik vroeger over de regen klaagde, zei mijn moeder altijd: "Van een beetje regen smelt je niet hoor!". En nu roep ik het zelf altijd tegen mensen die klagen over de regen. Kayden haar moeder hoeft dat nooit te roepen. Kayden is gek op de regen!

Evil Army Prank

Evil Army Prank
We schakelen weer eventjes over naar Canada waar het programma Just for Laughs al jaren mensen in de maling neemt met hun verborgen camera grappen. Vandaag filmen we de thuiskomst van een soldaat die opgehaald wordt door zijn verloofde maar er iets gehavender uit ziet dan gedacht..

Back to the Future as an Action movie

Back to the Future as an Action movie
Ik vond Back to the Future eigenlijk al een actie film maar het kan nog gekker / harder door er bijvoorbeeld het geluid van de film A Good Day to Die Hard onder te zetten. Het levert deze clip op!

World Cup goals

20140626-goals.jpg

Green Bay Cop Patrolling On A Skateboard

20140626-skateboarding.jpg
In een park waar een fiets of een ander voertuig niet toegestaan is, is het voor de politie blijkbaar handig om op een skateboard te patrouilleren. Op deze manier kunnen ze de mensen beter aanspreken op hun gedrag zonder zelf de regels te overtreden.

Xtr3m3Flip3rs - What We Do

Xtr3mFlip3rs - What We Do
De jongens van Xtr3m3Flip3rs vullen hun dagen met parkour, trampoline springen en nog veel meer sportieve bezigheden. Zie 'What We Do'.

The Most Beautiful Metro In The World

The Most Beautiful Metro In The World
Je zou het haast niet verwachten, maar er zijn metrostations op de wereld die echt adembenemend mooi zijn. We gaan met fotograaf Alexander Dragunov naar Stockholm.

Honest Trailers - Forrest Gump

Honest Trailers - Forrest Gump
In film trailers zie je eigenlijk steevast de meest mooie momenten uit films maar in de Honest Trailers serie wordt dit rechtgezet. Vandaag een van mijn favoriete films allertijden, Forrest Gump!

KILL BILL Vol 1 and 2 - 8 Bit Cinema

KILL BILL Vol 1 and 2 - 8 Bit Cinema
In een nieuw deel uit de 8 Bit Cinema reeks van CineFix hebben we vandaag de film Kill Bill volume 1 en 2 centraal staan.. Kijk mee!

Low Flying Flag Pick Up

Low Flying Flag Pick Up
Het WK zorgt niet alleen voor prachtige wedstrijden, maar ook leuke filmpjes. Low riders kennen we wel, maar deze man is een heuse low flyer.

Parking Disaster

Parking Disaster
Parkeren is een vak apart. Rijden kunnen we allemaal maar een auto in een vakje proppen is elke keer weer een probleem. Deze bestuurder bewijst het weer.

Doggy Time

20140625-hondjes.jpg
Iedereen ervaart wel eens stress op het werk en nu schijnt het zo te zijn dat als er een hond op de werkvloer is, de mensen blijer en ontspannender zijn. Ze namen de proef op de som.

13 Remarkable Sex Stats

13 Remarkable Sex Stats
Dus jij dacht alles te weten over seks en alles wat daar mee van doen heeft ?! Check dit lijstje met opmerkelijke feitjes over seks, die je waarschijnlijk nog niet kende..

The DooDoo Splatter Prank

The DooDoo Splatter Prank
Als je naar het toilet moet, dan moet je ook! Maar als je op je gemak ik het hokje ernaast even je darmen laat ontspannen is het wel zo fijn dat je met schone schoenen weer naar buiten kan. In dit geval is het even anders, en dat kan niet iedereen waarderen.

Mister73C - Speed Painting Ellen Page

Mister73C - Speed Painting Ellen Page
Mister73C heeft een eigen YT kanaal en de beste man kan tekenen als de beste. Portretfoto's blijven lastig, maar ik kan je zeggen. Dat doet hij buitengewoon goed. Vandaag gaan we voor Ellen Page.

Redbull High altitude Acrobatic Skydiving

Redbull High altitude Acrobatic Skydiving
We kijken mee met waaghalzen Fred Fugen en Vince Reffet die zich naar het einde van de atmosfeer lieten brengen om van daaruit, zo'n 10km boven de Mt. Blanc, naar beneden te skydiven terwijl ze nog eens allerlei acrobatische toeren uithalen onderweg.. Niet voor mensen met hoogtevrees...

Game Of Thrones Season 4 Impressions

Game Of Thrones Season 4 Impressions
Ik stel je vandaag voor aan Steve Love die allerlei stemmen uit de serie Game of Thrones perfect kan nadoen.. Luister en kijk even mee!

Twaalf vingerige Braziliaanse familie

20140623-6vingers.jpg
Deze Braziliaanse familie heeft een genetische afwijking. Ze zijn allemaal geboren met 12 vingers! Nu denken ze dat dit fenomeen BraziliŽ naar de wereldbeker kan brengen. Ik denk vooral aan het praktische, zal je nu meer moeten betalen als je naar een nagelstyliste gaat?

Rap News - The World Coup - Thiefa vs Brazil

Rap News - The World Coup - Thiefa vs Brazil
Het nieuws kan je op vele manieren presenteren. Vandaag gaan we voor rap. Zie hier Thiefa vs brazil.

10 Incredible Facts About Transformers

10 Incredible Facts About Transformers
Als er ťťn filmreeks zeer goed bezocht wordt dan is het wel Transformers. Keer op keer worden alle records verbroken. Laten we eens 10 opmerkelijke feitjes op een rij zetten.

Otters Are Awesome Compilation

Otters Are Awesome Compilation
Otters bouwen dammen en kunnen voor veel overlast zorgen, ware het niet dat de diertjes bijna uitgestorven zijn in ons land. Jammer natuurlijk want otters zijn Awesome, althans volgens deze compilatie dan!

Farting In The Hood Prank

Farting In The Hood Prank
Dat je sommige pranks maar beter niet kunt uithalen in een achterbuurt of getto konden we afgelopen week al eens zien, vandaag doen we het nog eens dunnetjes over met deze grapjurken..

I Love You

I Love You, An Awesome Book Of Love
De liefde is mooi en voor iedereen weer verschillend. Kijk mee naar de korte film 'I Love You', gebaseerd op het boek 'An Awesome Book of Love'.

Timelapse - Rio On Move

Rio On Move - Timelapse
BraziliŽ, en Rio staan de laatste dagen volop in de belangstelling. Maar het prachtige land is niet alleen voetbal. Het is gewoon een schitterend land op zich. Zie hier de timelapse 'Rio On Move'.

Golf Swan Attack

Golf Swan Attack
Een potje golf is tof, maar dan moet je geen last krijgen van dieren die je liever weg zien gaan dan komen. Deze twee zwarte zwanen kunnen het in ieder geval niet waarderen.

Zombie Baby Prank

Zombie Baby Prank
Baby's zijn schattig en lief al geldt dat lang niet voor alle baby's. Neem deze baby die er toch wat vreemd uit ziet en de mensen de stuipen op het lijf jaagt...

Dog Loves World Cup Soccer

Dog Loves World Cup Soccer
De halve wereld is inmiddels in de ban van het WK 2014. Maar niet alleen wij mensen kunnen genieten van een goed potje voetbal, ook deze hond kan het waarderen. Maf beest.

Planetary Panoramas - 360 Degree Night-Sky Time-Lapse

Planetary
Er zijn heel wat filmpjes te vinden van het universum. Maar een multi-camera 360 graden time-lapse is best bijzonder. Zie hier de beelden.

For my Love

For my Love
Voor de romanticus in ons een leuke film compilatie die iedere vrouw aan het zwijmelen krijgt... Zo gemakkelijk is het dus!

Lucky People in Traffic

Lucky People in Traffic
Sommigen mensen zijn echt voor het geluk geboren en lijken over meerdere levens te beschikken. Dit zijn er zo maar een aantal die al het geluk van de wereld hebben in het verkeer... Lucky!

Peter's Computer

Peter's Computer (Big Play Films)
Als bejaarde man kan ik me best voorstellen dat omgaan met een computer best lastig kan zijn. Maar soms heb je de ellende gewoon zelf in je hand. Linda?!

Soundgarden - Black Hole Sun (Mexican Reggae Version)

Soundgarden - Black Hole Sun (Mexican Reggae Version)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Zie hier zijn Mexican reggae versie van Soundgarden's Black Hole Sun.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Dat ze in Amerika doorgeslagen zijn met het maskeren van van alles en nog wat, zal verder niet als een verassing komen. Zo'n beetje iedere week kan je hier een nieuw deel uit de Week in Unnecessary Censorship serie, bekijken... Hier is die van gisteren!

Giant Bubbles Popping in Slow Motion

Giant Bubbles Popping in Slow Motion
De Slowmo guys filmen van alles en nog wat met hun vette camera apparatuur om dat vervolgens in super slowmotion af te spelen. Vandaag grote zeepbellen!

Wat een eenden!

20140619-eenden.jpg
Eendjes voeren toen je klein was, wie heeft het niet gedaan. En dan in de lente al die kleine eendjes, super leuk! Maar als er zoveel eenden over de weg lopen dat je er niet door kan met je auto, das toch wel irritant!

Animals Dance To Salt-n-Pepa's 'Push It'

Animals Dance To Salt-n-Pepa's 'Push It'
En wij maak denken dat mensen de enige zijn met een ritmegevoel. Niets is minder waar en deze dieren bewijzen het. Push it!

10 Weird Things Banned by Governments

10 Weird Things Banned by Governments
Dat er veel dingen verboden worden is op zich een goed plan. Maar er zijn ook landen die een beetje doorslaan. We zetten er weer tien op een rij voor je.

Epic Win Compilation - Part 21

Epic Win Compilation - Part 21
Spanje, kon geen potten breken dit WK in 2014 en mag roemloos naar huis met nog een wedstrijd tegen AustraliŽ voor de boeg. Wij houden niet zo van verliezers en houden ons liever bezig met winnaars. Bazen zoals in deze Epic Win Compilatie met allerlei gevleugelde helden..

Do You Have A Problem in the Hood Prank

Do You Have A Problem in the Hood Prank
Sommige prankers hebben er echt alles voor over om wat views op hun youtube video's te krijgen. Neem deze gasten die ergens in een getto allerlei wannabe gangsters vragen of ze een probleem hebben.. Ouch!

Two Soccer Pro's vs 55 Kids - Shinji Kagawa & Hiroshi Kiyotake

Two Soccer Pro's vs 55 Kids - Shinji Kagawa & Hiroshi Kiyotake
Als we twee voetbal pro's tegenover 55 kinderen zetten, wie zal er winnen? Shinji Kagawa en Hiroshi Kiyotake gingen de uitdaging aan.

Best Vine Compilation June 2014 #3

Best Vine Compilation June 2014 #3
De allerleukste Vine filmpjes komen weer in rap tempo voorbij zetten in deze Best Vine Compilatie van de maand juni 2014!

Planes: Fire & Rescue Extended

Planes: Fire & Rescue Extended
Planes: Fire & Rescue is een animatie film die gaat over een tweede kans die de wereld beroemde air-racer Dusty, met de stem van Dane Cook, krijgt wanneer hij mag toetreden tot de elite van de vliegende brandweer om zo het historische Piston Peak National Park te beschermen van een verwoestende vuurzee. Vandaag een lange trailer / teaser!

Lullaby To Elephant

Lullaby To Elephant
Kinderen kunnen een liedje voor het slapen erg waarderen. Daar heb ik er zelf een van rondlopen. Maar niet alleen mensen vinden het prettig. Olifant Faa Mai is er ook weg van.

That's A Moron

That's A Moron
Dean Martin's That's Amore is een klassieker eerste klas. Maar met de juiste beelden erbij is de titel That's A Moron een stuk toepasselijker.

Funny Dogs on Water Slides Compilation

Funny Dogs on Water Slides Compilation 2014
Het is zomer, dier en mens genieten van het mooie weer en het verkoelende water. In deze zomerse compilatie zien we honden de grootste pret hebben op waterglijbanen, wij kijken mee!

Wimbledon : Shake That Grass

Wimbledon : Shake That Grass
Na Roland Garros verplaatst het tennis circuit zich naar het heilige gras van Wimbledon voor het gelijknamige toernooi. Eclectic Method maakte daar deze coole muzikale mashup van..

Pulling $10,000 From People's Hair

Pulling $10, 000 From People's Hair
Als iemand aan je vraagt of hij wat uit je haar mag halen zal je vast raar staan te kijken. Maar als het dan ook nog gaat om een stapel van 10.000 dollar dan is het wel heel apart..

Fast Food Ads vs Reality Experiment

Fast Food Ads vs Reality Experiment
Als je een fast food 'restaurant' binnenstapt loopt gelijk het water in je mond als je die geweldige hamburgers ziet. Maar als je na het bestellen je bakje open doet is er nog maar weinig over van die gigantische mooie hamburger. Sterker nog, hij lijkt er niet op. Maar laten we deze keer eens 'klagen' en vragen om de voorbeeld hamburger. Wat krijgen we dan?

Hoverboard

20140616-hoverboard.jpg
De watersport heeft er een nieuwe afdeling bij, het hoverboarden! Het ziet er spectaculair uit en volgens mij ook erg leuk om te doen. Je ziet steeds vaker een waterscooter gas geven zodat de gene aan de andere kant van de slang door de lucht 'vliegt'.

2 Girls 1 World Cup

2 Girls 1 World Cup
Ik had de video "2 Girls 1 Cup" van een paar jaar geleden, al bijna uit mijn geheugen gewist totdat er deze WK 2014 parodie verscheen met als titel, "2 Girls 1 World Cup!" SFW, dit keer!

Americans Know Nothing About Soccer

Americans Know Nothing About Soccer
In Europa is voetbal sport nummer 1 maar over het grote water in de USA denken ze daar heel anders over en hebben ze weinig kaas gegeten van het voetbalspelletje al lijkt daar de laatste jaren wat verandering in te komen. We gaan de straat op om de gemiddelde Amerikaan wat vragen te stellen over voetbal!

Surprise In 115.000 Volt Substation

Surprise In 115.000 Volt Substation
Als je dagelijks je werkt doet bij hoogspanningscentrales dan is het vaak van hetzelfde. Maar deze man krijgt een kleine verrassing.

10 Children Raised by Animals

10 Children Raised by Animals
We zijn allemaal groot gebracht door een of twee ouders. Maar er zijn ook kinderen die groot gebracht zijn door dieren. We zetten er tien op een rijtje voor je.

Waterpret

20140615-cricket.jpg
Heerlijk nu de zomer aangebroken is. Zodra het zonnetje maar een beetje schijnt zie je mensen al snel richting het water vertrekken voor een dagje waterpret! En geef ze eens ongelijk. Dat je met een bal, bat en net al een dag zoet kan zijn om het doel te behalen!

Game of Thrones vs Lord of the Rings

Game of Thrones vs Lord of the Rings
Game of Thrones is ook dit seizoen weer ongekend spannend en het is lastig om je favoriete serie te kiezen als je weet wat er allemaal wordt uitgezonden. De cast van Lord of The Rings vind het maar niks dat GOT zo populair is en proberen kijkers op andere gedachte te brengen..

Will you be my Dad ?

Will you be my Dad ?
Het is Vaderdag, de dag dat we ons pa eens in het zonnetje zetten alleen is dat nogal lastig als je geen vader (meer) hebt. Wat te doen ?!

Around the World in 360 Degrees

Around The World In 360 Degrees
Ik gok zo dat iedereen wel droomt van een wereldreis. Gewoon je spullen pakken en een jaar of drie de wereld afstruinen. Alex Chacon deed het.

Flipbook Goal Van Persie WK 2014

Flipbook Goal Van Persie, 1-1 Spanje Nederland, WK2014
We hebben inmiddels al heel wat flipbook creaties voorbij zien komen hier op Useloos. Maar met een goal zoals van Persie liet zien gisteren is het tijd voor een nieuwe. Bij deze.

Jack van Gelder gaat los! 1-5

20140614-jackvgelder.jpg
Terwijl de meeste van ons nog aan het bij komen zijn van het feestje van gisteravond, luisteren wij alvast even terug op die ongelofelijke 1-5 tegen Spanje gister. En met wie kan je dat dan beter doen dan met Jack van Gelder. Hij gaat helemaal los!

Horses Are Awesome: Compilation

Horses Are Awesome: Compilation
We hebben al verschillende Petsami "are Awesome" compilaties voorbij zien komen en dit maar staat het paard centraal in Horses are Awesome!

Lifehacks : Free Parking

Lifehacks : Free Parking
Alleen de zon gaat op voor niks, de rest moet gewoon afgerekend worden bij een kassa. De kosten voor parkeren rijzen de pan uit al heeft deze gast daar wel een oplossing voor... Kijk mee!

Revenge

20140613-revenge.jpg
Als je je vriend in de zeik neemt, dan kan je wachten op een revenge, maar let dan wel op dat je dan niet WEER in de zeik genomen word in je eigen grap. Kan je het nog volgen? Ik denk dat het slimmer is om even te kijken.

In de blote kont

20140613-blotekont.jpg
Terwijl heel Nederland nog verbijsterd van de overwinning op Spanje voor de buis zit, gooien wij er maar even een feestnummertje in! Mooi Wark is fan van Oranje!

Beer Facts

Beer Facts
Nu het WK is losgebarsten en we weer massaal naar de kroeg gaan om naar Oranje te kijken gaan er weer liters bier door heen. Hier wat feitjes over het gerstenat die je waarschijnlijk nog niet kende... Proost!

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe aflevering van Unnecessary Censorship, waarin er weer van alles wordt weggebleept op grappige wijze...

Fetch | a Very Short film

Fetch
Een hond leren apporteren doe je met veel geduld, maar hoe zit dat met een draak ?! Kijk even mee naar deze grappige animated short Fetch van Francois Gilliot.

Uruk Hai

20140612-oliverrichters.jpg
Olivier Richters is de beroerdste niet, hij helpt graag zijn vrienden die hem nodig hebben. Dit keer hielp de bodybuilder van 2.17 meter een vriendin met haar afstudeerproject voor allround grimeur. Als deze vriendin niet geslaagd is kan je mij in een kerstboom schieten! Hij zal maar ineens naast je staan in de supermarkt of in de action!

Doe es Takelen

Doe es Takelen
Het is weer zomer en schijnbaar zijn de eerste uitzendkrachten de afgelopen week al weer aan de slag gegaan. Kijk even mee hoe deze Seat Leon Cupra Rally Car op een platform wordt gehesen. Ouch!

The Boxtrolls

The Boxtrolls
Ik moet eerlijk bekennen dat ik animatie films nog steeds helemaal cool vind en iedere keer reikhalzend uitkijk als er weer een nieuwe animated speelfilm wordt aangekondigd. Zo ook deze keer! Dit is de trailer van "The Boxtrolls" die vanaf eind september in de bios te zien is..

Fietsen is Levensgevaarlijk

Fietsen is Levensgevaarlijk
Terwijl we ons helemaal opmaken voor de eerste voetbalwedstrijd van vanavond kijken we naar de wielersport die gevaarlijker is dan je in eerste instantie zou denken...

Birthdays

20140611-birthdays.jpg

Polsstok trucjes

20140611-polsstokspringen.jpg
Polsstok springen is niet voor iedereen weggelegd. Ik persoonlijk vind het knap, maar geen super spannende sport om naar te kijken. Maar deze trucjes die ze uit halen zijn dan wel weer grappig.

Create Microscopic Crystal Flowers

20140611-microflowers.jpg
Door een microscoop waan je je in een compleet andere wereld. Sommige dingen lijken net echte bloemetjes. Zeker als je dan ook nog eens verschillende stoffen bij elkaar gooit om zo een prachtige bloementuin te creŽren.

Honest Trailers - The Lion King

Honest Trailers - The Lion King
Trailers laten vaak de mooiste fragmentjes zien van een film en zijn derhalve dus niet eerlijk. Vandaag kijken we naar een "eerlijke" trailer van de film The Lion King, featuring AVbyte!

Dove - Calls For Dad

Dove - Calls For Dad
Aanstaande zondag is het Vaderdag en is het de bedoeling dat je je ouwe heer met een leuk cadeau verrast. Zeepfabrikant Dove heeft daar deze ontroerende commerciŽle uiting voor bedacht..

Extreme Yoga

20140610-yoga.jpg
Yoga heeft mij nooit zo gelegen, terwijl en legio mensen zijn die erbij zweren! Je moet dan ook niet gek opkijken als er op een mooie dag iemand in het park of op het strand zijn oefeningetjes aan het doen is. Wel kan je raar opkijken als iemand zo'n oefening uithaalt!

10 Things You Didn't Know About Brazil

10 Things You Didn't Know About Brazil
Nog 2 nachtjes slapen en dan begint het WK maar niet voordat wij je nog 10 feitjes over gastland BraziliŽ opsommen die je nog niet kende...

Top 10 Practical Movie Effects of All Time

Top 10 Practical Movie Effects of All Time
Films en series zitten tegenwoordig boordevol met special FX wat alles nog echter doet lijken maar het kan allemaal nog veel praktischer.. Check deze Top 10 van meest praktische Movie Effects ever..

Ball Busting PSA

Ball Busting PSA
Ball Busting is een populaire Engelse vertaling voor mensen plagen of pesten. Nu kan pesten natuurlijk niet meer in deze tijd waarin wordt opgeroepen d.m.v. PSA's daar mee te stoppen. Vandaag een PSA van College Humor die uiteraard grappig bedoeld is.

Coca-Cola 2nd Lives

20140609-cocacola.jpg
De zeeŽn liggen vol met plastic, zo ook met de plastic flesjes van Coca-Cola. Coca-Cola probeert door middel van dit filmpje mensen te stimuleren het flesje een 2e leven te geven in plaats van deze direct bij het vuil te gooien.

Volkswagen - Eyes on the road

20140609-vw.jpg
De makers van de commercials van Volkswagen zijn weer behoorlijk creatief geweest en hebben een geniale reclame in elkaar gezet. Dit keer een voor in de bioscoop!

Marching Geeze

Marching Geeze
Terwijl het water met bakken uit de hemel valt op dit moment kijken wij naar een soort van Rattenvanger van Hamelen, alleen met ganzen..

Timo ready for WK2014

Timo ready for WK2014
Heel Nederland maakt zich op voor het aankomende WK in BraziliŽ, zelfs Timo de kat. Het is echter wel te hopen dat onze goalie het beter doet dan deze kat anders is het snel gedaan met het WK voor Oranje.

PinkPop 2014

20140608-pinkpop14.jpg

Eekhoorn

20140608-eekhoorn.jpg
Ongenodigde gasten zijn wel de laatste waar je op zit te wachten. Je hoort ze, je weet dat ze er zijn, maar dat ze je dan alsnog laten schrikken had deze gozer even niet verwacht!

Angie - The Rolling Stones - Pinkpop 2014

20140608-therollingstones.jpg
Iedere PinkPop bezoeker keek dit jaar uit naar het optreden van The Rolling Stones. Deze 'ouwe' mannen hebben het festival terrein op hun kop gezet! Voor degene die het gemist hebben, hier het nummer Angie dat ze gister ter gehoren hebben gebracht.

Mama Dog Plays With Her Puppies

Mama Dog Plays With Her Puppies
Moeder hond speelt met haar pups en dat ziet er zoooo lief uit.. Kijk even mee!

Top 10 Years in Film History

Top 10 Years in Film History
Een top 10 met de beste films van de afgelopen jaren vind je hier, ontbreekt er een film volgens jou ? Drop het in de comments!

20 Dance Moves NO ONE Should Do!

20 Dance Moves NO ONE Should Do!
Er zijn talloze talentenshows waarbij je zo af en toe de meest coole dansgroepen voorbij ziet komen, de een nog beter dan de ander. Maar er zijn dans moves die eigenlijk niemand zou moeten WILLEN doen... Dit zijn er alvast 20!

World Cup - Foot 2014 (Rťmi Gaillard)

20140607-wk.jpg
Om lekker op te warmen voor het WK wat bijna gaat beginnen, heeft de wel bekende Rťmi Gaillard een compilatie van tricks in elkaar gezet. Een genot om naar te kijken!

Kitten Jam

20140607-kitten.jpg
Kleine katjes, ze zijn zo schattig en aaibaar. In dit filmpje doen ze feilloos mee op de muziek. Althans zo lijkt het, want ik weet niet wat hun baasje ze voorhoud, maar ze vinden het reuze interessant!

It's Paper

It's Paper
We konden al eerder dit soort mooie bouwwerken geheel gemaakt van papier bewonderen en vandaag is het een autobaan met verkeer en al van papier... Niks hoedje!

This Week In Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Sinds dat de Amerikaanse FCC als een waakhond allerlei teksten ging censureren kunnen we al genieten van dit soort Unnecessary Censorship clips uit de Jimmy Kimmel show. Dit is de meest recente aflevering van afgelopen week..

Amazing Magnetic Levitation Device

Amazing Magnetic Levitation Device
Hoe cool zou het zijn als we straks misschien wel eens echt op een hoverboard zoals in de film Back2theFuture al zwevend door de straat kunnen vliegen ? Zover is het nog niet maar het begin is er! Kijk eventjes mee naar dit coole apparaat dat zweven mogelijk maakt door magnetische velden..

Watch sculptures

20140606-watch.jpg
Een horloge is een sieraad die vele mensen dragen en waar ook naar gekeken word. Daarom willen mensen vaak een bijzonder horloge en deze horloges zijn heel bijzonder. Al denk ik niet dat ze echt draagbaar zijn.

10 Facts About The FIFA World Cup

10 Facts About The FIFA World Cup
We zijn al helemaal klaar voor het aankomende WK 2014 in BraziliŽ wat volgende week donderdag van start gaat en willen je nog vlug wat ongelofelijke wetenswaardigheden over de FIFA World Cup bijbrengen. Dit zijn er 10, was jij al op de hoogte ?!

Engineer got a Dog

Engineer got a Dog
Wat doe je als je technisch onderlegd bent en een druk bestaan hebt maar ook nog een hond die veel aandacht nodig heeft. Juist je bouwt een bouwwerk die het spelen met je hond helemaal uit handen neemt.. Geniaal!

World Cup 2014 | by Postoffice

World Cup 2014
Het Nederlandse animatie buro Postoffice, uit Amsterdam, maakte deze cool promo voor het aankomende WK in BraziliŽ... Nice!

Bowling Trick Shots

20140605-bowling.jpg
Als je je sport vol passie beoefend zijn er altijd momenten dat je meer wil, gekker wil, bizarder wil. Deze bowlingchamp ging verder dan alleen een strike gooien!

I'm Too Old For This Shit (Supercut)

I'm Too Old For This Shit (Supercut)
Sommige oneliners worden in legio films gebruikt. Vandaag hebben we een supercut van de uitspraak 'I'm too old for this shit'.

Make a Bottle-Cap Party Whistle

Make a Bottle-Cap Party Whistle
Met het WK in aantocht zijn dit soort tips hoe je op simpele wijze een fluitje maakt van bijvoorbeeld een bierdopje natuurlijk goud.. Kijk even mee!

Mario versus Aliens

Mario versus Aliens
Super Mario is zo'n beetje het bekendste game karakter van de afgelopen dertig jaar, niet zo vreemd dus dat er nog steeds allerlei parodieŽn en spoofs voorbij zien komen met onze favoriete loodgieter in de hoofdrol. Vandaag neemt de beste man het op tegen buitenaardse wezens die in zijn wereldje zijn beland..

Hier Luigi vs the Deathstar!

Cute Dogs And Adorable Babies 3

Cute Dogs And Adorable Babies 3
Geweldig om te zien hoe dieren met kleine kinderen om gaan, vooral honden lijken gek met kids. In deze derde compilatie van Petsami, zie je hoe gek!

Jimmy Fallon & Ricky Gervais - Word Sneak

Jimmy Fallon & Ricky Gervais - Word Sneak
Er zijn legio Amerikaanse talkshows, maar er zijn er maar een aantal echt de moeite waard. De show van Jimmy Fallon is daar ťťn van. Vandaag doet hij met gast Ricky Gervais een potje 'word sneak'. Humor!

Grandpa vs Young Players

Grandpa vs Young Players, Soccer
Je staat raar te kijken als je met een aantal vrienden een potje aan het ballen bent, en plotseling wil een vreemde opa ook meedoen. Op zich geen probleem, maar als opa je vervolgens aan alle kanten voorbij loopt is er toch iets niet helemaal in de haak.

Hidden Speaker Prank

20140604-speaker.jpg
Je loopt in de winkel en ineens hoor je een stem. Je denkt aangesproken te worden maar je ziet niemand! Je vraagt je eigen af of je dan gek aan het worden bent, of misschien wel geesten hoort! Een geniale grap met een blue tooth speaker.

Disaster Movie | One Take Movies Ep. 2

The Disaster Movie
Gisteren kon je het eerste deel zien uit de One Take Movies serie, "The Hero Movie". Vandaag is het al weer tijd voor deeltje twee die de titel "The Disaster Movie" heeft meegekregen.

One Note at a Time

20140603-piano.jpg
Loopings met beatbox hebben we al vaak zat voorbij zien komen. Deze keer doen we het met een piano en dan ook nog eens noot voor noot! Het klinkt best bijzonder!

Kankudai By Mahiro

Kankudai By Mahiro
Er zijn heel wat vormen van martial arts. Eťn daarvan is Kankudai, een vorm van karate. Deze kleine meid, zeven jaar jong, is een mini expert. Met een zwarte band op zak moet je niet dollen met haar.

StuntFreaksTeam - Watercross

StuntFreaksTeam - Watercross
De jongens van het StuntFreaksTeam is niets te gek. Of ze nou met motoren, of auto's stunts uithalen. Het is allemaal spectaculair. Vandaag gaan ze voor een dosis watercross. Cool!

De volledige film (Our Lifestyle) vind je bij de buurman.

Video Mashup Mei 2014

Video Mashup Mei 2014
De allerbeste Youtube clips gepost op Tastelikepizza in een 4 minuten durende videomashup, die ook deze maand weer subliem is... Kijk mee!

Playlist hier!

The Hero Movie [One Take Movies Ep. 1]

The Hero Movie [One Take Movies Ep. 1]
In deze nieuwe serie met als titel, "One Take Movies" proberen we bekende trailers / films na te bootsen met een camera shot.. Vandaag episode 1, The Hero Movie!

The World is Awesome!

20140602-world.jpg
Veel dingen nemen we als een vanzelfsprekendheid, maar bij sommige dingen is het goed om bij stil te staan. De wereld heeft zulke prachtige dingen dat het je soms even een geniet moment kan bezorgen. Hier een aantal op een rijtje.

Ladies Night Gets Hijacked

Ladies Night Gets Hijacked
Uit eten is gezellig, maar helaas kan je niet altijd overal spontaan terecht. Als het restaurant volgeboekt is kan je natuurlijk altijd nog aanschuiven bij een stel onbekende. En dat is juist nu de uitdaging. Wanneer sturen ze je weg?

Doe es een Back Flip

Doe es een Back Flip
We kijken eventjes mee in Thailand naar een straat artiest die toeristen graag zijn backflip skills laat zien.. Al gaat dat niet altijd even goed.

World Cup Cut Up | Eclectic Method

World Cup Cut Up
We volgen de Engelse DJ en muziek producer Eclectic Method al een tijdje en vandaag heeft hij een track / remix / cut up gemaakt ten ere van het WK 2014 in BraziliŽ.. Kijk en luister eventjes mee!

10 Most Intelligent Animal Species

10 Most Intelligent Animal Species
Wij mensen denken slim te zijn, maar vlak de dieren om ons heen niet uit. Zie hier een klein overzicht dieren die slimmer zijn dan je denkt.

Teens React To 90's Internet

Teens React To 90's Internet
Kinderen kijken vandaag de dag heel anders naar dingen dan zoals wij vroeger deden. laten we het internet als voorbeeld nemen. Wat wij hebben meegemaakt (althans, ik) is niet meer te vergelijken met het internet van nu. Dat blijkt maar weer.

Confronting racism face-to-face

20140601-racisme.jpg
Voor mij is iedereen hetzelfde ongeacht welke kleur men heeft. Maar niet iedereen denkt daar zo over. En wat gebeurd er als een donkere vrouw, geboren en getogen in Duitsland, mensen confronteert die hier heel anders over denken. Ik vind het lef als je dit doet!

Pulp Fiction - 20th Anniversary

Pulp Fiction - 20th Anniversary
Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de film Pulp Fiction van Quentin Tarantino werd uitgebracht en we weten allemaal wat voor een baanbrekende film dit eigenlijk was. Tijd voor een ode!

Paper Airplane

20140531-paperairplane.jpg
Gister bij de oefenwedstrijd van Oranje, werd je stapelgek van die toeter die steeds maar weer te horen was. Maar in de wedstrijd Engeland - Peru gebeurde er weer andere dingen. Een papieren vliegtuigje word van de hoogste ring gegooit raakt een speler! Best knap als je zulke goeie vliegtuigjes kan vouwen!
volgende
vorige