LumiLor Electroluminescent Paint

Lumilor Electroluminescent Paint
Wil jij je motor een uniek uiterlijk geven met een speciale laklaag die zelfs in het donker mensen uit hun dak laat gaan? Dan is de lak van LumiLor de oplossing. Ik zeg cool!

Mercedes Benz Commercial - Japan

20140531-mercedesmario.jpg
In Japan kan bijna alles! Ook dat Super Mario een Mercedes Benz in zijn bezit heeft in zijn spel. Maar de commercial gaat verder. Dit had niemand kunnen verzinnen, behalve in Japan dan!

10 Things You Didn't Know About The Mafia

10 Things You Didn't Know About The Mafia
Dat je geen ruzie moet krijgen met de mafia mag duidelijk zijn. Maar er zijn ook dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over de mafia. We zetten er 10 op een rijtje voor je.

Music Under New York

Music Under New York
Als je in New York straatmuzikant wilt worden in bijvoorbeeld ťťn van de ondergrondse metro stations moet je wel eerst auditie doen.. Een soort van wie heeft de X-Factor dus voor straatmuzikanten. Kijk even mee!

Sleeping Dogs

Sleeping Dogs
Kon je gisteren nog zien dat honden het niet altijd even leuk vinden om in bad te gaan.. Vandaag hebben we een compilatie met allerlei honden die na een dagje spelen uitgeteld op de bank liggen te slapen..

A Copy Cat In China

20140530-copycat.jpg

3 Guys Irish Dancing Around The World

3 Guys Irish Dancing Around The World
Het idee is niet nieuw, we hebben het Matt Harding eerder zien doen, maar als je een rondje wereld doet moet je daar wat leuks mee doen. Deze drie vrienden deden in elk land een typisch Iers dansje. En dat is nog best grappig.

YouTube Birthday Karaoke Night

YouTube Birthday Karaoke Night
Waar zouden we zijn zonder YouTube? Ze zijn jarig, en alweer negen jaar mogen we dagelijks genieten van al het moois dat mensen uploaden. En dat vieren ze met een heus karaoke feestje.

Kiteboarding Aruba

20140530-kitearuba.jpg
Het mooie weer is vandaag weer aangebroken en de wind steekt rustig aan de kop op. Dan zijn filmpjes van kitesurfen wel heel fijn om te zien, ondanks dat het weer op Aruba waarschijnlijk een tikkie lekkerder is.

Ten Reasons Adults Love Harry Potter

Ten Reasons Adults Love Harry Potter
Ik vind het nog steeds helemaal geweldig om animatie films te kijken en ook volg ik allerlei animatie series zoals American Dad en Family Guy bijvoorbeeld. Ach, sommige dingen in het leven zijn voor alle leeftijden.. Zo ook de film Harry Potter die door jong en oud gewaardeerd wordt. Heb je je altijd al afgevraagd hoe dit komt ? Hier is een top 10!

Dogs Taking Baths

Dogs Taking Baths
Een nadeel aan honden is dat ze na een paar flinke regenbuien ontzettend kunnen gaan stinken.. Hoogste tijd om er eens een paar een goede wasbeurt te geven in deze compilatie van Petsami!

Swedish One Man Star Wars Band

Swedish One Man Star Wars Band
Een instrument bespelen is op zich best te doen. Maar maak er twee of drie tegelijk van dan wordt het al een stuk lastiger. Deze knaap heeft daar blijkbaar totaal geen moeite mee.

Matchfixen of niet?

20140529-voetbal.jpg
Matchfixing is een term die steeds vaker bij het voetballen opduikt. Voor de oefenwedstrijd Nigeria - Schotland begon, kwam er een anonieme tip binnen bij de FIFA over matchfixing voor deze partij. En dit gebeurde er tijdens de wedstrijd!!! Oordeel zelf.

10 Unsolved Mysteries Of The Internet

10 Unsolved Mysteries Of The Internet
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 onopgeloste mysteries over het internet.

Domestic Abuse advert Mankind

Domestic Abuse advert Mankind
Hoe reageer jij als je getuige bent van een gevalletje huiselijk geweld en maakt dat dan nog uit of het een man of vrouw is ?! We nemen de proef op de som...

Donnie Darko - 8 Bit Cinema

Donnie Darko - 8 Bit Cinema
Met enige regelmaat komen er dit soort nostalgische 8-Bit Cinema clips voorbij waarin we vandaag de film Donnie Darko in 8-bit voorbij zien komen..

Robotics Unlimited - OutRunner

Robotics Unlimited - OutRunner
De heren van Robotics Unlimited zijn dagelijks bezig met het ontwerpen en fabriceren van robots. Hun laatste creatie is de OutRunner. Een kleine robot die een snelheid kan halen van 20MPH. Interesse? Steun ze op Kickstarter!

Best Vine Compilation May 2014 #4

Best Vine Compilation May 2014 #4
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

A First Drive

A First Drive
Google is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een zelfsturende auto en zijn al zover dat er een test ritje gemaakt kon worden. Hier de beelden!

Saying No To Bouncers

Saying No To Bouncers
Je kent het misschien wel als je vaak op stap gaat. Van die eigenwijze uitsmijters voor de deur die je om de meest stomme reden niet binnen laten. Laten we de rollen eens omkeren.

MTV Cribs - Star Wars Edition

MTV Cribs - Star Wars Edition
Dat menig rapper in een mega villa woont zien we regelmatig bij het MTV programma 'MTV Cribs'. Maar hoe zou een goed acteur wonen? We kijken thuis bij een heuse Star Wars Stormtrooper.

Schutkleuren

20140527-rups.jpg
Je zou denken dat dit een mini slang is, maar dat is nu ook precies de bedoeling. Deze rups neemt de kleuren van een slang aan om zo roofdieren zoals vogels uit de buurt te houden. En volgens mij lukt dat prima!

The annual Cheese roll at Coopers Hill

The annual Cheese roll at Coopers Hill
Tijdens de jaarlijkse Cheese roll in het Engelse Coopers Hill kan je een jaar lang gratis kaas winnen, je moet dan wel als eerste beneden zijn en als eerste de kaas bemachtigen die naar beneden is gerold.

Jumping Over Moving Car Fail Compilation

Jumping Over Moving Car Fail Compilation
Springen over een rijdende auto is niet echt aan te raden, vooral niet als je geen professionele stuntman bent zoals bijvoorbeeld Tony Hawk die het zelfs met een skateboard lukt. In deze compilatie een aantal faalhazen die zich de volgende keer wel twee maal bedenken..

SuperMario Anamorphic Illusion

20140526-mario.jpg
3D tekenen lijkt misschien makkelijk, maar zonder aanleg voor deze vorm van kunst is het toch knap lastig! Maar zoals deze tekenaar Mario Bros neer zet is toch wel bijzonder te noemen.

Guilty Dog

20140526-dog.jpg
Veel mensen behandelen hun hond alsof het hun kind is. Eigenlijk is het niet zo raar, want net als kinderen halen deze beesten ook wel eens wat uit. En als er dan naar gevraagd wordt gedragen ze zich ook als kleine kinderen.

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie
Best een tof idee. Zet een piano op een perron en zet daar de tekst 'Play me i'm your's' op. En dan maar afwachten wie de uitdaging aangaat. Henri Herbert, pianist bij de Jim Jones Revue, laat even zien wat hij in zijn macht heeft.

Kangaroos and Hot Beaches, Australia 2014

Kangaroos and Hot Beaches, Australia 2014
Ik stel je voor aan Jon Watson, iemand die de hele wereld over reist om coole clips te maken waarin altijd wilde dieren voorkomen. Afgelopen jaar was hij vooral veel in Afrika op reis maar hij is inmiddels een continent verder en maakte deze clip met kangoeroes vanaf het hete strand in AustraliŽ..

Ultimate TANK Fails Compilation

Ultimate TANK Fails Compilation
Ook al worden soldaten nog zo goed getraind alvorens ze naar het front worden gestuurd er kan nog van alles misgaan. Zo ook voor tankbestuurders die er af en toe echt een zooitje van maken. Kijk maar eens mee naar deze compilatie met de Tank in de hoofdrol...

Kids React To Old Computers

Kids React To Old Computers
Vraag mijn dochter wat een floppy is en ze zal geen benul hebben. Misschien ook logisch, ze is twee en gewend aan de techniek van vandaag. Een smartphone, tablet, Apple TV, Playstation, en ga zo maar door, ze weet hoe het werkt. Maar computers van vroeger? Hoe zullen kinderen daar op reageren? We gaan het zien.

Aug(De)Mented Reality

20140525-aug.jpg
Soms kan een kleine verandering in het landschap de leukste dingen opleveren. Een kleine aanpassing door een tekenaar en dingen komen ineens tot leven.

Rescue of a Cute Fox

20140525-vosje.jpg
Soms is het fijn dat de mensheid de natuur een beetje helpt. Komen er in de zee dieren vast door visnetten, zo komen er ook vosjes vast te zitten in netten op een cricketveld. Dan is het toch prettig dat iemand ze even een handje helpt.

Lilian - Never Be Alone

Lilian - Never Be Alone
Leukemie en in het algemeen kanker is iets waar ze al jaren mee bezig zijn om het voor 100% succesvol te genezen. Helaas zijn ze nog niet zo ver en is er alle hulp nodig. Lilian heeft een liedje geschreven waarvan alle opbrengsten gaan naar de bestrijding van kanker. Zie hier 'Never be Alone'..

You Broke my Laptop Prank

You Broke my Laptop Prank
Op je laptop staan waardevolle zaken die je van hot naar her sleept en waar je zuinig op bent. Lullig is het dan als iemand bij het langslopen je laptop stuk maakt..

The Science Of Laziness

The Science Of Laziness
Wie geniet er niet van om na een dag hard werken even languit op de bank te liggen. Maar er zijn ook mensen die heel de dag liever lui dan moe zijn. Hoe zit dat precies?

10 Weird Facts About The Bermuda Triangle

10 Weird Facts About The Bermuda Triangle
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 opmerkelijke feitjes over de Bermuda driehoek.

Hagelbui

20140524-hagelbui.jpg
De natuur kan rare dingen doen. Soms is het dan beter om maar gewoon binnen te blijven, ondanks je weet dat je auto er straks uit ziet als een golfbal met al die putjes erin. Wat een kneiters van hagelstenen zijn dit zeg!

If We Acted At Work Like We Act In Our Cars

If We Acted At Work Like We Act In Our Cars
Iedere morgen zie je ze wel rijden van die mensen die nog van alles en nog wat aan het doen zijn, terwijl ze een autobesturen. Of het nu rustig een krantje lezen is of een dame die nog een laatste hand aan d'r make-up legt, het zal de meeste onder ons niet vreemd in de oren klinken. Vandaag vertalen we dit gedrag, wat verder niets met autorijden te maken heeft, naar de werkvloer..

Cody the Peekaboo Parrot

Cody the Peekaboo Parrot
Een papegaai is leuk om als huisdier te houden, bovendien zijn deze pratende vogels nog best intelligent ook... Kijk even mee naar deze Cody the Peekaboo Parrot die leeft om verstoppertje te spelen..

Spring babies 2014

20140523-spring.jpg

Smart Birds open doors

20140523-zwaluw.jpg
Je nest met jongen is binnen, maar ineens worden er deuren met sensoren geplaatst. Hoe kom je dan binnen of hoe ga je naar buiten als vogel zijnde? Deze zwaluwen zijn slim, zo slim dat ze weten hoe ze de deur moeten gebruiken. Probleem opgelost!

10 Incredible Facts About The Galaxy

10 Incredible Facts About The Galaxy
We leven op een wondere wereld. Al er is natuurlijk meer tussen hemel en aarde. We zetten tien opmerkelijke feitjes op een rijtje voor je.

Dad & Daughter Fancy lip dub

Dad & Daughter Fancy lip dub
Vader en dochter maken hun autotrip iets gezelliger met een grappige lipdub als is dat nog een beetje lastig want pa houdt eigenlijk helemaal niet van rapmuziek.

GoPro City Tour of Pyongyang, North Korea

GoPro City Tour of Pyongyang, North Korea
Nog niet zo heel erg veel westerlingen kunnen zeggen dat ze de Noord Koreaanse stad Pyongyang hebben bezocht. Tot vandaag dan want vandaag gaan we deze stad verkennen met een GoPro camera voorgebonden..

Ollie - Bright Side Of Life

Ollie - Bright Side Of Life
Papegaaien zijn slimme beestjes, en hebben nog verstand van muziek ook. Want zeg zelf, wie zou dit niet meezingen?

The Way You make me feel

MJ
De muziek van The King of Pop blijft mensen inspireren. Het is dan ook een legendarisch icoon geworden. Dit meisje brengt op haar manier het nummer The Way You Make Me Feel te gehoren.

iPhone (MetroGnome Remix)

iPhone (MetroGnome Remix)
De standaard ringtones van een iPhone zijn niet om over naar huis te schrijven. Maar geef iemand de vrije hand en voor je het weet zijn die ringtones samen eigenlijk niet eens zo slecht. Sterker nog. Kinkt prima.

Mother Bear Rescues Baby Bear

Mother Bear Rescues Baby Bear
Beren horen niet thuis op de snelweg maar dat weet je als jonge beer natuurlijk nog niet. Gelukkig is ma in de buurt om de ongelukkige avonturier te redden van een wisse dood..

Don't Look Down

Don't Look Down

Solar Freakin' Roadways

Solar Freakin' Roadways
Waarom gebruiken we nog steeds asfalt terwijl er alternatieven zijn die voor extra veiligheid kunnen zorgen? Wordt het niet eens tijd voor solar freakin' roadways? Help het realiteit worden.

My First Bike Ride: Life Lessons Learned

My First Bike Ride: Life Lessons Learned
Een van de wijze levenslessen die je meekrijgt van je ouders als kind is het leren rijden op een fiets. Dat dit altijd meevalt zien we in deze compilatie, wie heeft er ooit gezegd dat het leven makkelijk is ?!

Oranje Gekte

20140521-oranje.jpg
Nog even en dan breekt de Oranje gekte weer los. Ter gelegenheid van dit WK zijn er natuurlijk al diverse liedjes uitgebracht. Welke kies jij? We hebben Feesten met Oranje van Peter Loree of Doelpunt voor Oranje van Starkoo en de Oranje Bokken of ga je voor Snollebolleke met Vrouwkes voor Oranje?

Even niet opletten en dan...

20140521-crash.jpg
In Nederland is men bezig met een grote campagne om te zorgen dat automobilisten hun sociaal media checken op een parkeerplaats. Daar hebben ze in Iran waarschijnlijk nog nooit van gehoord, met alle gevolgen van dien.

The Secrets To Good Bar Etiquette

The Secret To Good Bar Etiquette
Een biertje drinken in de kroeg is een simpel verhaal. Maar ook in de kroeg zijn er regels. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

Wyoming Supercell Time-Lapse

Wyoming Supercell Time-Lapse
Wij hier in Nederland hebben vanavond een weeralarm. Klinkt reuze gevaarlijk, maar valt reuze mee. En al helemaal als je het vergelijkt met de supercell die laatst in Wyoming langs kwam.

Hands Free Dog Walker

Hands Free Dog Walker
Een hond als huisdier is leuk maar je moet 'm zo af en toe wel eventjes uitlaten en dat kan lastig zijn als je het eigenlijk te druk hebt met andere zaken. Gelukkig is er tegenwoordig technisch veel mogelijk..

The Importance of Appearances

The Importance of Appearances experiment
Je zou haast gaan denken dat dit een of andere viral is van een kledingmerk. We wisten al eventjes dat kleding de man maken maar doen vandaag toch een experiment waarin we voor eens en altijd duidelijk krijgen dat je maar beter een net kostuum kan dragen wanneer je op straat neervalt aan de gevolgen van hartfalen...

Felicitaties!

20140520-wedding.jpg
Het wordt steeds populairder om een zo'n origineel mogelijk huwelijksaanzoek te doen. Maar Joe Michalczuk pakt het anders aan. Hij is al jaren een entertainment verslaggever bij Sky News en vroeg zijn gasten om iets voor zijn aankomende vrouw Jennie voor camera te zeggen. Als dat geen verrassing is!

Begin de dag met een dansje

20140519-dansje.jpg
Begin de dag met een lach! Ik weet niet op welk festival of evenement staan, maar het dansje wat ze hier uitvoeren kan ik net zo min plaatsen als de 'muziek' die ik hoor!

Cat that say's.......

20140519-kat.jpg
Er zijn al heel wat filmpjes van gillende geiten, pratende honden en rare parkieten voorbij gekomen. Maar zo duidelijk als deze kat 'praat' is nieuw voor mij.

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek
Dat de Libelle een weekblad is voor de wat oudere dames staat buiten kijf. Dus als je een keer de Libelle Zomerweek beurs bezoekt weet je wat je kunt verwachten. Dit dus!

Pure Stars

Pure Stars
Het is momenteel ook erg helder 's nachts zodat je dus veel sterren kunt zien, al zijn dat er vast niet zoveel als in deze timelapse met een compilatie aan sterren verzameld tot ťťn clip..

Time Machine & Perth Milks It by DJ Pogo

Time Machine & Perth Milks It by DJ Pogo
We kennen de Australische DJ Pogo, Nick Bertke, nu al een tijdje en zijn handelsmerk is eigenlijk het remixen van bekende series of films door middel van soundbites wat hem erg goed afgaat. Vandaag meteen twee nieuwe clips namelijk, Time Machine met beelden uit de Back to the Future trilogie en een commercial voor melk, Perths Milk it, kreeg de DJ Pogo treat.. Check!

Tied Up

20140518-xi3.jpg

Adam Augustsson Canvas Wall

Adam Augustsson Canvas Wall
Een knap stuk graffiti kan niet iedereen waarderen. Maar soms zie je een mooi kunstwerk waarvan je denkt: Die wil ik graag thuis aan de muur hebben. Helaas is dat niet mogelijk, maar kunstenaar Adam Augustsson maakt het wel een stuk makkelijker. Ik zeg cool!

The Most Extreme Fire Extinguisher On Earth

The Most Extreme Fire Extinguisher On Earth
Bij extreem vuur hoort een extreme manier van blussen. Dan kan je aankomen met een standaard brandblusser of zelfs een brandweerwagen. Soms heb je gewoon net wat meer kracht nodig.

Lovely Moon

20140518-moon.jpg
Iedereen heeft het altijd maar over de zonsondergang. Hoe mooi en romantisch deze wel niet is. Maar zijn tegenhanger De Maan kan er ook wat van! Zie de maan opkomst bij de Golden Gate brug!

Luca got the Blues

Luca got the Blues
Ik stel je voor aan de twee jarige Luca die nu al weet wat hij later wil worden. Blues zanger!

Spoken Movement

Spoken Movement
We gaan weer halsbrekende stunts uithalen en doen dat in deze coole parkour clip Spoken Movement, Poetry Parkour!

People Confess Weird Things They Do Alone

People Confess Weird Things They Do Alone
Met de nieuwe 'Whisper' app kun je anoniem je hart luchten en bekentenissen maken. Want wat doe jij bijvoorbeeld als je alleen thuis bent?

Amazing Jam Session

20140517-jamsessie.jpg
Een leven zonder muziek is geen leven. Het maakt niet uit van welk soort muziek je houd of hoe je deze beluisterd of misschien zelf maakt, het maakt mensen gelukkiger! Dus als je dan over straat loopt en je ziet een straatmuziekant zijn ding doen, schroom je dan niet en doe gewoon lekker mee. Daar komen de leukste jam sessies van!

Instagram The Movie

20140517-instagram.jpg
Om een "fake"trailer te maken heb je niet zo heel veel nodig. Behalve een portie humor en creativiteit. Een koppeltje vrienden zou ook wel makkelijk zijn. Maar dan heb je wel een leuke trailer om op youtube te gooien!

Quicksand Gardner Prank

Quicksand Gardner Prank
De mensen van de Canadese verborgen camera show Just for Laughs gaan gestaag door met hun grappen en grollen en vandaar hebben we een tuinman die verkeerd zand heeft gekocht, namelijk drijfzand..

Sochi Ghost Town

Sochi Ghost Town

Danny MacAskill Sunday Ride

Danny MacAskill Sunday Ride, GoPro
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Useloos. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag rijen we met hem mee voor een standaard zondags ritje.

10 Curious Theories About Aliens

10 Curious Facts About Aliens
Bestaat er leven buiten onze planeet? Vast wel, alleen is het lastig te bewijzen. Zie hier 10 opmerkelijke theorieŽn over aliens.

Free Gas Experiment

Free Gas Experiment
De brandstofprijzen rijzen nog steeds de pan uit en dat in tegenstelling tot buurlanden als Duitsland waar je toch al snel een 15 cent per liter brandstof kunt besparen. De Simple Misfits maken hier handig gebruik van door bij een tankstation onverwachts de brandstof rekening van vreemde te betalen. Kijk dat is nog eens een goede daad!

Katten die onverwachts Springen

Katten die onverwachts Springen
Morgen is het weer zaterdag of te wel caturday, de dag van de kat op het internet. Katten zijn heerlijke huisdieren waar je eigenlijk weinig omkijken naar hebt. Dat ze eigengereid zijn en dat je eigenlijk maar een verzorger bent in tegenstelling tot honden die een baas hebben, is ook geen nieuws meer. Evenmin dat ze soms vreemde bokkensprongen kunnen maken, dit zijn er 41!

Speed Skating Fail

Speed Skating Fail
Bij het Speed Skating zie je deelnemers meestal erg lang bij elkaar blijven om in de laatste rondjes past echt de sprint aan te zetten. Zo niet Kevin Jagger die tijdens de 500m race in Calgary besluit een andere techniek te gebruiken die nog vrij lang goed gaat ook. Hij ligt zo'n beetje een halve ronde voor wanneer het noodlot toeslaat..

10 Powerful facts About Nuclear Weapons

10 Powerful Facts About Nuclear Weapons
Altijd leerzaam, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je.

Best Dog VINE Compilation

Best Dog VINE Compilation
Patrick, zei het gisteren al: Vines zijn niet meer weg te denken online, hele volksstammen met mensen doen dagelijks hun best om je te vermaken. En dat geldt niet alleen voor mensen!

Top5 Insane POV

pov
De afkorting POV staat voor Point of View en als dit achter een video staat dan betekent dit dat die video vanuit jezelf bekeken gefilmd is. In deze top5 de meest gekke, bizarre POV momentjes.

Ultimate Hot Sauce Taste Test

Ultimate Hot Sauce Taste Test
Pepers ik heb er niet zo veel mee, en krijg vooral last van m'n maag laat staan de brandgaten die ontstaan in m'n onderbroek bij elke windje. Toch gaan we vandaag de ultieme hete saus test doen, kijk mee!

Convos With My 2-Year-Old - 'The Day After Tomorrow'

Convos With My 2-Year-Old - 'The Day After Tomorrow'
De conversaties met een twee jarige (inmiddels drie jarige) kunnen ronduit hilarisch zijn. Deze best man is daar al een poosje een Youtube kanaal mee begonnen, alleen speelt een andere volwassen vent de rol van zijn dochter. Humor!

Best Vine Compilation May 2014 #2

Best Vine Compilation May 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Top 10 Best CGI Moments from Last Century!

Top 10 Best CGI Moments from Last Century!
Je kan bijna geen serie of film meer kijken zonder dat daar aan geknutseld is met een computer. Helemaal top natuurlijk want met CGI ziet alles er net wat echter uit als voorheen. Vandaag de 10 beste CGI momentjes van de afgelopen eeuw..

Kids Rescue Baby Deer From River

Kids Rescue Baby Deer From River
Een paar kids vinden een jong hertje die vastzit in een riviertje, en redden het arme diertje.. Awww!

Hippie BMX

20140513-bmx.jpg
Met je BMX spelen kan in principe overal. Maar het mooiste is natuurlijk wel als je op plekjes komt waar je deze BMX stunten niet snel denkt tegen te komen. Dit keer zijn de mannen in Marokko!

Red Bull Flugtag - Hong Kong 2014 Best Crashes

Red Bull Flugtag - Hong Kong 2014 Best Crashes
Kennen we ons oude Ter land ter zee en in de lucht, 'Vlieg er eens uit!' nog? Red Bull heeft het omgedoopt tot Flugtag en niet zonder resultaat. Zie hier de beste crashes van het evenement in Hong Kong.

Swim Cap Trick in Slow Motion

Swim Cap Trick in Slow Motion
Het beloofd aankomend weekend weer heerlijk weer te worden en het kan dan ook niet lang meer duren voordat de zomer echt begint. Om alvast in de stemming te komen hebben de Slowmo guys een zomers clip opgenomen met een badmuts in slowmo.. Kijk mee!

Wolverine Remix

Wolverine Remix
Er komt weer een nieuw deel uit de Wolverine film reeks aan en Eclectic Method maakte daar alvast een soundbite remix voor.. Check!

Amazing Slow Motion Motocross

Amazing Slow Motion Motocross
Omdat alles er in slowmotion beter uitziet hebben we vandaag een leuke motorcross clip met Tarah Gieger in de hoofdrol..

Vienna waits for you

Vienna waits for you
Een heerlijke shortfilm, die al meerdere awards in de wacht sleepte en een klein half uurtje van duur is...

Griezelige Clown

20140512-clown.jpg
Er zijn van die grappenmakers die zo'n zieke geest hebben om een goeie grap in elkaar te zetten dat de grappen zeer geslaagd zijn. Ik geloof dat ik bij deze grap een maand niet meer zou slapen!

Birdly - Oculus Rift 'Flying Like A Bird' Simulator

Birdly - Oculus Rift 'Flying Like A Bird' Simulator
Vliegen als een vogel is al jaren lang een uitdaging voor de mens. Natuurlijk zal het onmogelijk blijven, maar met een stukje techniek als de Oculus Rift kun je wel het gevoel krijgen dat je vliegt. Zie hier Birdly.

Destroying Moms Laptop

Destroying Moms Laptop
Als de laptop van je moeder zijn beste tijd heeft gehad dan is een nieuwe laptop voor Moederdag cadeau geven geen overbodige luxe. Maar dan wel eerst een geintje uithalen met haar oude.

10 Notorious Cyber Crimes

10 Notorious Cyber Crimes
Het internet is ťťn groot netwerk. En daar kan je als je kwaadwillend bent rijkelijk gebruik van maken. Zie hier 10 opmerkelijke cyber crimes..

Ron Fricke's Samsara

20140511-factory.jpg
Wij mensen zijn dol op eten en dus zal er voedsel gemaakt moeten worden om aan onze behoeftes te voldoen. Het verbaasd mij dan ook niks dat er fabrieken bestaan zoals deze in het filmpje. Het ziet er niet allemaal even diervriendelijk uit, dus als je daar niet tegen kan, gewoon dit filmpje even achterwege laten.

10 Things Moms Teach Us

10 Things Moms Teach Us
Op deze dag dat moeders weer eventjes de belangrijkste vrouw in ons leven is kijken we nog eventjes terug naar wat we allemaal geleerd hebben van ons moeke.. in een Top 10!

#Top5 Best Moms

#Top5 Best Moms
Het is vandaag Moederdag, de dag dat we ons mams in het zonnetje zetten en verrassen met een leuk cadeau of gewoon met een bezoekje.. In deze Top 5 van Jukin Video, de beste moeders ter wereld.. buiten die van jezelf natuurlijk!

Walking Contest

Walking Contest
Het klinkt raar, maar op straat zijn er maar weinig mensen die met de zelfde snelheid naast elkaar lopen. Het lijkt wel of we elkaar op straat willen ontwijken. Zie hier Walking Contest.

Octopus vs Jar

Octopus vs Jar
Niemand zit graag opgesloten. Zo ook dieren niet. Maar wat gebeurt er als je een octopus opsluit? Zou die zo slim zijn om op de juiste manier de uitgang te vinden? We gaan het zien.

Ambulancebegeleiding

20140510-ambu.jpg
Soms kan een ongeluk zo ernstig zijn dat het noodzaak is dat de ambulance zo snel mogelijk naar het ziekenhuis kan. Maar in deze tijd word het steeds drukker op de weg en dus bied de politie de helpende hand. Bijzonder om te zien hoe deze mannen hun werk doen! We gaan van Nootdorp naar het Sofia ziekenhuis in Rotterdam.

MORE Random Acts of Kindness!

MORE Random Acts of Kindness!
Zou jij zomaar iemand helpen die met pech langs de weg staat of gewoon zomaar zonder enige reden dan ook een verwennen ?! Zou je eens moeten doen, het levert dit soort bijzondere reacties op, die priceless zijn!

Botched Alcohol Test Prank

Botched Alcohol Test Prank
Terwijl ons berichten bereiken dat je maar beter niet in Duitsland kunt gaan rijden als je zo af en toe eens een jointje rookt, schakelen wij over naar Canada waar de mensen van Just for Laughs nog steeds hele hordes met mensen in het ooitje nemen met hun verborgen camera pranks. Vandaag moeten we een alcohol test ondergaan...

World's Largest Collection Of McDonald's Memorabilia

20140509-mcdonalds.jpg
Je heb verzamelaars en verzamelaars. Deze verzamelaar werkt al sinds zijn 15e bij de McDonald's en heeft in al die jaren alles wat met het bedrijf te maken heeft verzameld. Tot nu toe kamers vol en elke dag komen er weer dingen bij. Onvoorstelbaar.

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Sora from Kingdom Hearts

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Sora from Kingdom Hearts
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

10 Awesome Facts About The Egyptians

10 Awesome Facts About The Egyptians
Interessante feitjes zijn we dol op. Vandaag duiken reizen we af naar Egypte voor wat opmerkelijke waarheden.

Explosive Farts In The Hood!

Explosive Farts In The Hood!
Ken je dat gevoel dat je iets gegeten hebt dat eigenlijk niet zo lekker op de maag ligt en je een opgeblazen gevoel geeft zodat je denkt een scheet te moeten laten ? Ik weet niet precies wat deze gast gegeten heeft maar het wil er wel heel erg snel uit.. We kijken hoe mensen in de ghetto hier op reageren..

Evyn Collins Vine compilation

Evyn Collins Vine compilation
Een van de meest populaire apps voor je smartphone is nog steeds de Vine-app waarmee je korte video's kunt uploaden naar het net en delen met je vrienden. Ik stel je vandaag voor aan Evyn Collins een legende in de Vine community en dit is een compilatie van zijn leukste Vine clips..

Sneeuw schuiven

20140508-sneeuwschuiven.jpg
Ondanks we zo goed als in de zomer zitten, kan je her en der in de alpen nog wel sleetje rijden. Dat houd in dat er dus ook nog paadjes sneeuwvrij gemaakt moeten worden. Dan mag je aannemen dat als je daar dan klaar mee bent en je de deur achter je dicht trekt, je met de voetjes omhoog op de bank kan zitten. Helaas!

Animal Song

20140508-animalsong.jpg
Dit doet mij een beetje denken aan animalcrackers van vroeger. Toch blijft het een grappig gezicht, zingende dieren.

Sausage Thief

Sausage Thief
Je zou toch denken dat het de macht van de sterkste is in de dierenwereld. Maar niets is minder waar. Check deze worstendief.

Spider Scare Beach Prank

Spider Scare Beach Prank
Niet iedereen is dol op spinnen. En al helemaal niet als ze net zo groot zijn als je hand. Tijd om het strand op te gaan voor het betere viswerk.

Crazy Overboard Questions

Crazy Overboard Questions
We gaan de straat op om argeloze voorbijgangers te verblijden met nutteloze uitspraken en vreemde vragen. Ik sta er nog steeds versteld van hoe makkelijk dit soort gasten met de meest vreemde vragen weg komen..

Premature Celebrations

Premature Celebrations
Nooit te vroeg juichen zeiden mijn ouders altijd. Maar zijn mensen die dat niet mee hebben gekregen van hun pa en ma. Zie hier een kleine compilatie.

Break's Best Fails Of 7 May 2014

Break's Best Fails Of 7 May 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eťn ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Vrouwtje pesten

20140507-schrik.jpg
Mensen laten schrikken is meestal toch wel erg leuk om te doen. Maar je vrouw zo vaak laten schrikken zonder een klap voor je kop te krijgen vind ik best een prestatie!

Eating Boogers Prank

Eating Boogers Prank
In je neus peuteren in het openbaar is not done al hebben sommige mensen dat nooit goed begrepen.

Planet Earth 08

20140506-earth.jpg

Awkward Mornings

Awkward Mornings
Als playboy en echte charmeur weet je in no-time een dame je bed in te praten. Maar de ochtend daarna kan wel eens lastig worden. Deze man kan daar over meepraten.

Caller ID

Caller Id
Nummerherkenning op je mobiele telefoon is reuze handig. Maar het kan ook wel eens anders uitpakken. Zie hier het humoristische Caller ID.

Een echte fan!

20140506-fan.jpg
Bij het Braziliaans voetbal zie je vaak vrouwelijk schoon die zich uitdossen om te laten zien dat ze achter het elftal staan. Maar er bestaan ook wel mensen die het 'fan-schap' overdrijven! Helaas is het dan wel een man op leeftijd.

Penis vs Vagina Battle

Penis vs Vagina Battle
Mannelijke geslachtsdelen nemen het op tegen de vrouwelijke variant in een heuse battle.. Kijk even mee!

Feeding the Fishes

Feeding the Fishes
Het leek zo makkelijk om eventjes de vissen te voeren maar dat valt nog niet mee met een pelikaan op de loer..

Sea Plane Takes Off From Truck Trailer

Sea Plane Tkes Off From Truck Trailer
Met een watervliegtuig is het lastig opstijgen vanaf asfalt. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor. Een trailer doet wonderen.

10 Dumbest Reasons To Get Arrested

10 Dumbest Reasons To Get Arrested
Gearresteerd worden is geen pretje. Maar je kan er natuurlijk ook om vragen. Zie hier een top 10 van de domste manieren.

Come To Harm | BlackboxTV

Come To Harm
We kennen de mensen van BlackboxTV van hun grensoverschrijdende pranks maar tegenwoordig maken ze ook shortfilms. Zo is dit hun meest recente short, die een kleine 20 minuten van duur is..

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD
Jorian Ponomareff is een virtuoos op alles wat twee wielen heeft en gaat al een aantal jaartjes mee als trail bike kampioen. Wij hebben vandaag de volledige DVD Untouchable uit 2010 voor je klaargezet die een klein uurtje duurt.. Kijk even mee!

Sexy Yoga Hula Hoop Instructor Soyela Shafer

Sexy Yoga Hula Hoop Instructor Soyela Shafer
Nou is yoga niet mijn ding. Met een hula hoop rondjes draaien ook niet. Maar als ik Yoga instructrice Soyela Shafer zo bezig zie heb ik daar totaal geen problemen mee.

Netflix In Real Life

Netflix In Real Life
Film en serie aanbieder Netflix timmert de laatste tijd goed aan de weg, ook in Nederland, met eigen series als bijvoorbeeld Lillehammer. Vandaag bekijken we hoe Netflix er in het echte leven uitziet in deze grappige clip.

Top Ten Overrated Movies

Top Ten Overrated Movies
Sommige films worden zo gehyped dat ze vervolgens alleen nog maar kunnen tegenvallen. In dit lijstje een top 10..

Hold that Beat

20140504-speaker.jpg
Je ziet, of beter gezegd hoort, regelmatig auto's voorbij komen waar een gigantisch beat uit komt omdat de radio zo hard staat. Maar wat gebeurd er als je een flinke speaker vasthoud waar de muziek luid uit komt?! Dan is 3 man niet genoeg!

10 Biggest Fast-Food Chains In The World

10 Biggest Fast-Food Chains In The World
Overal kan je voor een snelle snack wel terecht. Maar wie zijn nou de top 10 spelers in de wereld? We zetten ze op een rij voor je.

May Day 2014

20140503-may.jpg

Jack Vale - Social Media Stalker #Lizzy

Jack Vale - Social Media Stalker #Lizzy
Dat je via diverse social media sites van totaal vreemde mensen heel wat persoonlijke gegevens buit kunt maken heeft Jack Vale je al eens laten zien. Vandaag gaat hij wederom de straat op. Zie hier Lizzy.

LEGO Movie - How it Should have Ended

LEGO Movie - How it Should have Ended
Ik heb 'm zelf nog niet gezien maar de berichten over de Lego film zijn bijna allemaal lovend. Alleen het einde had anders gemoeten, althans dat vind de maker van deze clip...

A113 In Disney Pixar Movies

A113 In Disney Pixar Movies
Misschien is het je wel eens opgevallen, en misschien ook wel niet. Maar in heel wat Disney Pixar animaties zit de tekst A113 verscholen. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Dit verhaal maakt het allemaal duidelijk.

Video Mashup April 2014

Best of March 2014 [VideoMashup]
De allerbeste clips gepost op Tastelikepizza komen nog eens in sneltreinvaart voorbij in de maandelijkse Videomashup van april 2014 ... Check!

Stupid Cop Tasers Himself

Stupid Cop Tasers Himself
Sinds dat de politie een aantal jaren geleden begon om de nationale snelheid begrenzers te worden en daarmee eigenlijk een verkapte belastingambtenaar zijn het onze vrienden niet meer. Een filmpje waarin een agent zichzelf tazered is dan ook helemaal niet vreselijk om te bekijken, ware het niet dat het hier om een prank video van Just for Laughs gaat..

Paranormal Prank

20140502-paranormal.jpg
Er zijn van die mensen die het heerlijk vinden om elkaar in de zeik te zetten. De een tekent een snor op je gezicht als je ligt te slapen, de ander neemt je dusdanig in de maling dat je achteraf je broek kan gaan verschonen. Geweldig verzonnen!

Indian knife

20140502-fruit.jpg
Wie regelmatig op de wekelijkse markt komt, ziet ze regelmatig staan. De marktkoopman die zijn handige huishoudelijke snufjes aanprijst. Niet alleen in Nederland gebeurd dat, maar ook in het buitenland. Daar hebben ze namelijk ook handige dingetjes.

Happy Dogs In Australia

Happy Dogs In Australia
Als er iemand altijd blij is dat je weer thuis komt dan is het je hond wel. Maar in AustraliŽ zijn ze altijd vrolijk als ik dit filmpje mag geloven.

Shar-Peis Are Awesome: Compilation

Shar-Peis Are Awesome: Compilation
Een Shar-Pei wordt ook wel een Chinese vechthond genoemd, zijn kortharig en daardoor moeilijk grijpbaar voor andere honden. Het zijn goedzakken en doen geen vlieg kwaad. Vandaag een grappige compilatie van dit hondenras!

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Bij de Jimmy Kimmel show is er iedere week een nieuw deel uit de Unnecessary Censorship serie en dit is de editie die gisteravond werd uitgezonden.. Piep!

Upside Down Houses

20140501-house.jpg

Street Piano: Play Me! - Bohemian Rhapsody

Street Piano: Play Me!
Een piano op straat met een bordje erop met de tekst 'speel me' is voor veel mensen een leuke uitdaging. Maar helaas kan niet iedereen goed overweg met al die toetsen. Dee dame is een ander verhaal.

Please Use This Song

20140501-song.jpg
De songs die gebruikt worden in reclamecommercials worden vaak ongemerkt een hit. Reden voor deze jongens om zichzelf in de picture te zetten zodat ze gevraagd worden voor zo'n reclamesong.

Mommy's Having A Baby

Mommy's Having A Baby
Heel wat kinderen willen graag als verrassing speelgoed, maar dat is bij deze familie wel anders. Want wie wil er nou niet een broertje of zusje.

Flying Robot Rockstars

Flying Robot Rockstars
Toevallig zag ik afgelopen week een bruidspaar die foto's liet nemen en daar was zelfs een quadcopter bij met camera voor de betere aerial shots. Dat je met drones nog veel meer kan dan een beetje filmen zien we in deze clip waarin we muziek gaan maken met deze vliegmachientjes..

Look Up

Look Up
Met de komst van sociale network sites als Facebook is het een stuk eenvoudiger om met oude bekende of nieuwe mensen in contact te komen, al wil dat niet zeggen dat je daardoor minder alleen bent.. Een gesproken woord aan de huidige online generatie...
volgende
vorige