Tiny Hamster vs Tiny Burritos

Tiny Hamster vs Tiny Burritos
Hamsters zijn leuke huisdiertjes, maar ook een hamster is zijn standaard voedsel een keertje zat. Wij eten namelijk ook niet elke dag het zelfde. Tijd om het beestje eens te trakteren op Mexicaanse burritos!

10 Amazing Facts About Spider-Man

10 Amazing Facts About Spider-Man
Bepaalde feitjes, en vooral film feitjes zijn altijd leuk om te weten. Ook vandaag hebben we er weer tien. In dit geval over Spider-man.

Nissan Develops Self-Cleaning Car

20140430-nissan.jpg
Als het mogelijk is om een goedje over je auto te spuiten dat zorgt dat het vuil niet kan hechten, het niet schadelijk is voor je lak en heel lang houdbaar is. Waarom zouden we dan gaan lopen tobben met een wasserette?!

Honest Trailers - The Spider-Man Trilogy

The Spider-Man Trilogy
Trailers laten vaak de mooiste stukjes uit een film al zien voordat de film überhaupt draait in de bios. Soms is dat een teleurstelling dus is er een Honest Trailers kanaal in het leven geroepen op YT en dit is de eerlijke trailer van de Spiderman Trilogie... Tsja!

Urban Dance Camp - Keone & Mari

20140429-udc.jpg
De Urban Dance Camp is een walhalla voor iedere danser. Het is een evenement waar grote namen workshops geven in diverse stylen van dansen. De choreografie ziet er dan ook waanzinnig uit! Een evenement waar je als danser 1 keer in leven aan mee zou moeten doen!

Ant Burgess World Champion Jetski Flips

Ant Burgess World Champion Jetski Flips
Een rondje varen op een jetski kan iedereen wel, maar wereldkampioen Ant Burgess is een vak apart. De beste man kan de meest rare trucs uithalen en 'flips' zijn zijn favoriet. Dat mag duidelijk zijn.

Aruba: 19 Miles of Happiness

Aruba: 19 Miles of Happiness
Op heel de wereld zijn er mooie plekken. Maar toch zou ik wel eens richting Arbua willen gaan voor een paar weken. Zie hier 19 Miles Of Happiness.

Graduation Back Flip

Graduation Back Flip
Tijdens het ophalen van je diploma, je papiertje in ontvangst nemen en dan van blijdschap een back flip maken... Faalhaasje!

Useless But Awesome Life Hacks

Useless But Awesome Life Hacks
Life Hacks zijn simpele trucs om het leven op simpele wijze net iets makkelijker te maken, al zijn sommige van deze hacks vrij nutteloos te noemen. We sommen er enkele voor je op..

Lamborghini Taxi

taxi
In Londen rijden er voldoende taxi's om je van A naar B te brengen. Maar hoe gaaf zou het zijn als je met deze taxi een rondje Londen zou kunnen rijden. Een nadeel, je moet dan niet met een groepje zijn wezen stappen, want meer dan 1 persoon past er volgens mij niet in!

British Vs. American Customer Service

Jack Whitehall - Live at the Apollo - British Vs. American Customer Service
Klantenservice verschilt nogal van land tot land. Laten we Amerika en Engeland eens met elkaar vergelijken. Zie hier komiek Jack Whitehall vanuit de Apollo.

The Priceless Gift

The Priceless Gift
Een mooi cadeautje uitzoeken voor je vrouw is soms nog een hele klus. Maar deze man is zo handig om zelf wat in elkaar te knutselen. En dat kan hij nog goed ook.

Awkward Laughing Prank

Awkward Laughing Prank
Mensen uitlachen en vervolgens de reacties filmen, is dat leuk ?! JA!

Puppies Learning Things For The 1st Time

Puppies Learning Things For The First Time
Een pup is leuk totdat je merkt dat zindelijk zijn ook zo z'n pro's heeft. Een pup moet alles nog leren en ontdekken zoals te zien in deze grappige mini compilatie...

Island Made Of Ice

20140427-island.jpg

Off road trailer

20140427-aanhanger.jpg
Het lijkt een kleine aanhanger, maar als je deze uit klapt zal het je verbazen hoeveel ruimte deze aanhanger heeft. Maar niet alleen ruimte, ook behoorlijke luxe zoals een uitgebreide keuken!

Pizza Delivery Prank

Pizza Delivery Prank
Als pizzabezorger maak je heel wat mee. Je staat immers elke dag voor heel wat verschillende deuren. Maar als je dan ineens naast een 'collega' staat met een dubbele bestelling is het even raar.

Flying Robot Rockstars

Flying Robot Rockstars
Drones zijn tof, en nog muzikaal ook als je het goed aanpakt. Zie hier de vliegende robots van KMei Robotics.

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk
We gaan klimmen met professioneel snowboarder, Lonnie Kauk in de Buttermilks mountains van Colorado...

10 Things That Will Kill You in Under An Hour

10 Things That Will Kill You in Under An Hour
De natuur is mooi maar soms ook levensgevaarlijk. Zo is dit een lijstje van 10 zaken waaraan je binnen het uur kan overlijden.. Je bent dus gewaarschuwd!

14 Sex Facts You Won't Believe Are True

14 Sex Facts You Won't Believe Are True
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je.

Honda Racing Slow Mo Pit Stop

Honda racing Slow Mo Pit Stop
Langzaam is lekker, maar slow motion gaat net een stapje verder. We nemen een kijkje bij een Honda Racing pit stop.

South African Trail Downhill MTB

South African Trail Downhill MTB
Met een zonnetje in de lucht is een stukje fietsen best aangenaam. Maar wil je wat meer actie, dan moet je eens met deze jongen op pad gaan..

19 People having a Bad Day At Work

19 People having a Bad Day At Work
We hebben allemaal wel eens een slechte dag op het werk maar zo bont als deze mensen ?? Kijk even mee naar deze mini-compilatie met beelden van American's Funniest homevideo's..

Earth Day 2014

Earth Day 2014

High Speed Watermelon Cutting

High Speed Watermelon Cutting
Je doet me een groot plezier met een watermeloen. Maar eer het op tafel staat ben je al snel een half uur verder. Dat moet een stuk sneller kunnen.

10 Serial Killers Who'll Give You Nightmares

10 Serial Killers Who'll Give You Nightmares
Dat er heel wat duistere figuren rondlopen weten we allemaal. Maar sommige mensen zijn echt de weg kwijt. Neem deze tien seriemoordenaars.

Sunny and Steve

Sunny and Steve
Vandaag het geanimeerde verhaal van Steve en zijn konijn, Sunny, die een aardige zoetekauw is...

10 Minutes Of Curious Animals

10 Minutes Of Curious Animals
Dieren zijn van nature nieuwsgierig en een goed voorbeeld daarvan is de kat die er zelfs een eigen spreekwoord aan overhield, Curiosity killed the cat.. In deze compilatie tien minuten dieren die net zo nieuwsgierig zijn..

Meskel Square, Addis Abeba

Meskel Square, Addis Abeba
Om een druk kruispunt een stuk veiliger te maken plaats je zebrapaden, en natuurlijk stoplichten. In Ethiopië denken ze daar anders over. Want op deze manier gaat het toch ook prima?

Life Alert Remix by DJ Steve Porter

Life Alert Remix by DJ Steve Porter
DJ Steve Porter is een Amerikaanse DJ, die net als DJ Pogo en Eclectic Method met soundbites allerlei remixen maakt. Dit keer heeft hij een Life Alert Remix in elkaar geknutseld met allerlei fragmenten en soundbites uit Life Alert PSA's... Luister even mee!

Shatter Me Feat. Lzzy Hale - Lindsey Stirling

Shatter Me
Viool speelster Lindsey Stirling is inmiddels beroemd op en door het internet en heeft zojuist haar tweede album uitgebracht met als titel Shatter Me... Dit is haar nieuwe single...

Kitefoil - I Believe I Can Fly

Kitefoil - I Believe I Can Fly
Elke dag zijn er weer mensen die een nieuwe sport aan het bedenken zijn. En dat is best lastig lijkt mij. Zie hier Kitefoil. Klinkt apart en dat is het ook..

Fingerboarding in Taiwan

20140423-fingerboarding.jpg
Het is niet mijn hobby en snap ook niet heel goed dat het leuk is om te doen, maar in Taiwan zijn ze er dol op! Echter, het levert wel leuke beelden op dat Fingerboarding.

How Guys / Girls Play Video Games

How Guys / Girls Play Video Games
Wie regelmatig een spelletje speelt op zijn PS4, Xbox, of andere console weet dat het soms wel eens voor aardig wat scheldwoorden kan zorgen. Maar geloof me het kan altijd erger.

Not Stealing Stuff Prank

Not Stealing Stuff Prank
We kopen eerst wat spulletjes bij diverse winkels en gaan vervolgens mij die spullen en niet te vergeten de aankoopbon terug en doen vervolgens net of we deze gekochte items stelen.

World Snooker Championship 2014: BBC coverage Trailer

20140422-snooker.jpg
Afgelopen zaterdag is het Wereldkampioenschap snooker begonnen. De BCC had een mooie trailer gemaakt om mensen te prikkelen om af te stemmen op de zender. Eerlijk is eerlijk, snooker is ook een kunst!

Vakmanschap

Poolse Vakmanschap
In je huis nieuwe ramen laten zetten is op zich geen probleem. Je zet een advertentie en je laat de goedkoopste het uitvoeren. Maar misschien is dat niet al te slim.

Phantom flight through Fireworks

Phantom flight through Fireworks
We gaan met een zogenaamde Phantom drone dwars door een stukje heftig vuurwerk heen vliegen terwijl alles vast wordt gelegd door een camera..

Aggressive Compliments

Aggressive Compliments
We gaan de straat op om complimentjes uit te delen maar doen dat op een nogal agressieve manier..

Little Wizard

Little Wizard
Als klein mannetje heb je een levendige fantasie. Maar als die toverstok dan ook echt schijnt te werken dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Alleen jammer dat pa en ma je lopen te pesten met de afstandsbediening.

How The Blind See Beauty

How The Blind See Beauty
Het is voor iemand met een perfect stel ogen lastig te bevatten hoe blinde mensen 'schoonheid' ervaren. Voor ons gemak leggen ze het even uit.

10 Animals That May Go Extinct

10 Animals That May Go Extinct
We hebben weer een top 10 lijstje met dit keer allerlei bedreigde diersoorten die met uitsterven bedreigd worden. Dat moeten we dus niet willen!

Chicken Hug

Chicken Hug
Tijdens Pasen zijn we dol op eieren, en dus mag de kip ook wel wat extra aandacht krijgen. Tijd voor een knuffel.

Darcy Oake

20140420-magic.jpg
Bij Britain's got Talent zijn het niet alleen mensen die komen zingen of dansen, maar ook die komen goochelen. Deze Darcy Oake schud niet één duif uit zijn mouw, maar veel meer! Inclusief een kooi. Best bijzonder.

10 Little-Known Facts About Sonic The Hedgehog

10 Little-Known Facts About Sonic The Hedgehog
Het spel Sonic the Hedgehog gaat al heel wat jaartjes mee in de gaming industrie en misschien heb je zelf deze game al uren lang gespeeld en meen je alles te weten over deze game karakter. Hier zijn 10 feitjes die je misschien nog niet wist..

Action Bill - LEGO Stop Motion Film

Action Bill - LEGO Stop Motion Film
Met Lego kan je alles bouwen en maken en zo ook een heuse stopmotion short film, met niemand minder dan Shakespear in de hoofdrol met als titel Action Bill.. Check het uit!

Week of observances

20140419-observances.jpg

Break's Best Fails Of 19 April 2014

Break's Best Fails Of 19 April 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

10 Curious Facts About Marijuana

10 Curious Facts About Marijuana
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 opmerkelijke feitjes over Marijuana.

Water Pressure Tattoos with The Janoskians

Water Pressure Tattoos with The Janoskians
Een tattoe zetten door middel van waterdruk, je ziet het in deze video van The Dudesons ism met The Janoskians...

Fisheye Skating by Russell Houghten

Fisheye Skating by Russell Houghten
Een misschien iets andere Fisheye skate video dan die je zou verwachten maar wel eentje die heel rustgevend is, bij mij dan...

Met Heineken vier je de Oranjekoorts!

20140418-heineken.jpg
Brazilië opent het WK voetbal op 12 juni 2014 met een wedstrijd tegen Kroatië. Dus barst de Oranje koorts weer uit. Heineken speelt hier al vroegtijdig op in met deze commercial!

The Blood Moon

20140418-bloodmoon.jpg

Happy

20140418-happy.jpg
Het nummer Happy van Pharrell Williams is de afgelopen tijd behoorlijk grijs gedraaid om de radiostations. Maar eerlijk is het eerlijk, het is ook wel een nummer om happy van te worden ook. Dit is geen officiële muziekvideo, maar het laat zien wat "Happy" met mensen doet.

Cosmosaurus

Animation, Cosmosaurus
Waarom zijn dinosaurussen al eeuwen lang niet meer op aarde? Het blijft een lastige vraag. Maar deze animatie laat zien hoe de wereld is veranderd na de dino. En dat is nog best logisch ook.

Things Moms Want Their Daughters To Know

Things Moms Want Their Daughters To Know
Alhoewel dochters vaker naar hun vader trekken dan naar moeders, heeft mams toch nog enkele zaken te bespreken die je als dochter toch echt moet weten voordat je de wijde wereld op zoekt...

The Wanted Criminal Prank

The Wanted Criminal Prank
Loop je rustig over straat blijkt er een crimineel ontsnapt die niet alleen een beloning waard is maar ook nog eens in je gezichtsveld te lopen.. Wat doe je ?!

Scenes of Spring

20140417-spring.jpg

Whispering Wall

20140417-dam.jpg
De vorm van deze dam is niks bijzonders, maar het maakt het wel bijzonder zodra er aan elke zijde een persoon gaat staan en op die manier een normaal gesprek kan voeren. Zonder te schreeuwen terwijl die persoon toch zo'n 140 meter van je vandaan is.

Water Cannon vs Urinators

Water Cannon vs Urinators
Na een avondje stappen is het vaak zo dat je onderweg nog even snel moet plassen. Op zich geen probleem, zoek dan even een toilet op. Maar heel wat mensen kiezen ervoor om tegen je voordeur aan te pissen met hun dronken hoofd. Daar gaat deze man wat tegen doen!

Mean Bunny Scare Prank

Mean Bunny Scare Prank - Ripley's in Hollywood
Met Pasen voor de deur zie je overal paashazen, paastakken en eitjes voorbij komen. Iedereen wil natuurlijk wel op de foto met een mooie paashaas, maar deze Mean Bunny is een ander verhaal.

Frozen Let It Go, Bombed by Dad

Frozen Let It Go, Bombed by Dad
Terwijl sommige vaders al vanaf de geboorte de rol van beschermengel op zich nemen voor hun dochtertje zijn er ook vaders die elke kans beetgrijpen om hun kroost te vervelen.. Dit is zo'n pa...

How To Survive Animal Attacks

How To Survive Animal Attacks
Als wilde dieren het op je voorzien hebben, is je eerste reactie waarschijnlijk om te gaan rennen voor je leven maar dat is niet altijd even verstandig. Check deze tutorial, How To Survive Animal Attacks om er zeker van te zijn zo'n aanval te overleven..

10 Discoveries Unexplained By Science

10 Discoveries Unexplained By Science
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 niet verklaarbare ontdekkingen.

Best Vine Compilation April 2014 #2

Best Vine Compilation April 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Flexibel

20140416-schip.jpg
Bij een groot containerschip denk je al snel aan één blok stevigheid van ijzer. Maar als je midden op zee zit en er komen wat golven aan, dan is het ook noodzaak om een flexibel schip te hebben!

Renesens

Renesens
Je bent nooit te oud om iets te leren maar hoe ouder je wordt hoe moeilijker alles wordt.. Zelfs dansen..

Playing Basketball With Tacko

Playing Basketball With Tacko, Taco
Je hebt een mega voordeel als je lang bent in een basketbalteam. En in dit geval heel lang. Tacko is een uit de kluiten gegroeide high school basketballer. En dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

10 Most Expensive Penthouses In The World

20140415-penthouse.jpg
Ik vind het altijd heerlijk om mij te vergapen aan mooie, dure huizen die ik in mijn wildste dromen niet kan betalen. Waarschijnlijk is dat wel een beetje een vrouwending. Maar ik denk dat de heren onder ons deze penthouses ook wel kunnen waarderen!

Extreme Fan Prank

Extreme Fan Prank
Een goede afzuigkap ik lastig te vinden. Maar er zijn versies die echt alles afzuigen. En niet alleen je frituurlucht.

Lurpak Cook's Range - Adventure Awaits

20140415-food.jpg
Reclames over boter zijn normaal niet de meest pakkende reclame. Je gooit wat boter in een pan en laat een mooi stukje vlees zien. Maar Lurpak denkt daar heel anders over en maakte van een saaie reclame eentje die je nog wel een keer wilt zien.

Secret Admirer Prank

Secret Admirer Prank
Een meisje briefjes sturen om te zeggen dat je haar leuk vind en graag nader kennis zou willen maken is sinds de komst van allerlei sociale media natuurlijk al lang passé. Toch zijn er mensen die daar nog gebruik van maken of in ieder geval in deze prank trappen..

Out Of The Box!

Defensie Out Of The Box!
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het écht lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jíj doen? Kijk hier!

What DJ's Do These Days...

What DJ's Do These Days...
Dat DJ's vandaag de dag echt gigantisch veel verdienen weten we allemaal. Maar wat doen ze nou precies op zo'n mega evenement?

Arrow Trick

20140414-arrow.jpg
Sommige trucjes zijn zo simpel, maar zien er toch wel erg tof uit. Deze "Arrow Trick" is er één van. De vraag blijft wel, is dit per toeval ontdekt of heeft iemand hier daadwerkelijk over nagedacht.

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl

Shopping for Easter 2014

Shopping for Easter 2014
We gaan alvast paasinkopen doen maar omdat het crisis is hebben we alleen maar niet bestaande spulletjes op ons boodschappen lijstje gezet... Das handig, toch het gevoel lekker aan het winkelen te zijn maar geen geld uitgeven..

30 Animal Sounds vs 1 Man

30 Animal Sounds vs 1 Man
Misschien ken jij zelf ook wel iemand die een ster is in het nadoen van dierengeluiden.. Of die persoon er ook 30 verschillende kan valt te bezien, ik zeg talent.

Honey Badger Houdini

Honey Badger Houdini
Er zijn heel wat slimme dieren op de wereld, alleen verwacht je het niet van sommige beesten. Neem de das, die is slimmer dan je denkt. Ze zijn zelfs een ware Houdini.

10 Terrifying Bio Weapons

10 Terrifying Bio Weapons
Elk land zal er ongetwijfeld toch over beschikken, maar niemand wil het zien gebeuren. Chemische wapens zijn een feit. Zie hier de top 10.

Brad is Awesome

Brad is Awesome
We vinden extreme sports heerlijk om naar te kijken al was het alleen maar om de spectaculaire beelden die het oplevert. Vandaag vliegen we mee met Brad Perkins van "the Dallas BASE Crew" in deze mooie wingsuit flying clip..

Conan: Big Screen Gaming

Conan: Big Screen Gaming
Nu de televisie schermen al maar groter worden, wordt ook de gaming experience alsmaar heviger. Natuurlijk is er altijd baas boven baas, en dat laat Conan van de gelijknamige USA tv-show zien in deze clip waarin ze de jumbotron uit het Dallas Cowboys AT&T stadion omtoveren tot speelveld..

Mini Masters - Crazy Golf

20140413-midgetgolf.jpg
Mannen blijven altijd een beetje kind als het om spelletjes gaat. Neem nu de profs van het golfen. Ook zij blijven midgetgolf geweldig vinden! Daarom ook deze Mini Masters! Erg leuk gemaakt.

Cat Welcome

Cat Welcome
Ik ben geen kattenliefhebber, maar als ik na een dag hard werken een huistijger als deze aan zou treffen dan ga je toch anders denken.

Kid Finds Mom's Vibrator

Kid Finds Mom's Vibrator
Pas je even op een vreemd kindje omdat moeders even snel naar het toilet moet, en voor je het weet heb je de elektrische melkboer van mevrouw in je handen. Dat is toch apart.

Voice Impressions by James Arnold Taylor

20140412-jamesarnoldtaylor.jpg
Sommige mensen hebben echt een kopieer gedeelte op hun stembanden. De stemmen die ze na kunnen doen is soms zo gelijk met de echte, dat je het met je ogen dicht het verschil niet hoort. Neem nu James Arnold Taylor, een echte stemartiest!

Top 10 Dangers Facing Our Planet

Top 10 Dangers Facing Our Planet
Ik ben niet zo van de globalwarming en de klimaat hoax die dat ten gevolg had maar volgens dit lijstje is er wel degelijk van alles aan de hand, en is dit een top 10 van gevaren die onze planeet staan te wachten.

Paper Dreams

Paper Dreams
We gaan vandaag creatief bezig met papier en hoe! Kijk even mee want dit is een aardig coole manier om met papier van alles en nog wat in elkaar te knutselen..

Look over the watchmakers' shoulders

20140411-watch.jpg
Bij veel dingen sta je niet stil bij hoe het gemaakt is. Daarom is het programma op Discovery Channel "How it's made" erg interessant. Maar soms kom je op youtube ook leuke "How it's made" filmpjes tegen. Kijk mee over de schouders van de horlogemakers.

A-Z of Dance

A-Z of Dance
Er zijn heel wat verschillende dansstijlen. Het is aan de muziek hoe jij er op danst. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Ons favoriete deel uit de Jimmy Kimmel show zijn de Unnecessary Censorship clips en dit is de laatste editie van afgelopen nacht...

Superhero Saves Women - Dudesons

Superhero Saves Women - Dudesons
We gaan vandaag op pad met The Dudesons, de Scandinavische tegenhanger van JackAss en zijn op een missie vrouwen te redden, of het nu wel of niet nodig is..

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap
Je moet er van houden maar rap is cool en niet weg te denken uit de hedendaagse top 40. Maar als Jimmy Fallon en Anne Hathaway er een Broadway gevoel aan geven is het helemaal tof.

Land Rover Augmented Reality

Land Rover Augmented Reality
Een Land Rover staat bekend om zijn off-road capaciteiten. En ze gaan het nog mooier maken. Tijdens het ruigere terreinwerk weet je nooit precies hoe je wielen voor een obstakel staan. Maar met een beetje augmented reality wordt dat een stuk makkelijker.

#firstflight van Ria en An

20140410-vodafone.jpg
Vodafone heeft 2 dames in het 'zonnetje' gezet voor hun nieuwe campagne Vodafone Firsts. De bedoeling hiervan is mensen te inspireren om meer dingen te doen met de mobiele technologie. An en Ria gingen voor het eerst vliegen!

Best Scooter Fails Compilation 2014

Best Scooter Fails Compilation 2014
Het rijden op een scooter valt niet echt mee als ik zo eens naar deze fail compilatie met daarin alleen maar scooters die onderuit gaan kijk...

BEST Zelda Rap EVER

BEST Zelda Rap EVER
Het spel The Legend of Zelda is een onvergetelijke klassieker voor de NES, uitgebracht in Japan op 21 februari 1986. We hebben vandaag een heuse rap die erg cool in elkaar zit, kijk en luister even mee.

Zingende priester

20140409-prieser.jpg
Een bruidspaar kreeg een passend huwelijkscadeau onder de vorm van een zingende priester die met zijn fenomenale versie van 'Hallelujah' het dak van de kerk er afblies. De tekst van Cohen had een nieuw jasje gekregen zodat de inhoud perfect matchte met de levensloop van het verraste bruidspaar.

Sail Kampen Reporter Fail

Reporter Fail Sail Kampen
Als nieuwsverslaggever weet je nooit wat je te wachten staat. Vaak kun je na een paar zinnetjes weer op huis aan, maar soms loopt het net even anders.

10 Things You Didn't Know About BitCoin

10 Things You Didn't Know About BitCoin
Er is geld zoals wij het kennen, zoals de dollar, euro, pond en ga zo maar verder. Maar er is natuurlijk ook de BitCoin. Zie hier 10 feitjes over de BitCoin die je waarschijnlijk nog niet wist.

Vienna Air King 2014 Highlights

Vienna Air King 2014 Highlights
De sportieve evenementen van Redbull hebben meestal betrekking tot spectaculaire sporten of levensgevaarlijke extreme sporten, die sowieso garant staan voor spectaculaire beelden. Voor het MTB Air King evenement zijn we vandaag in Wenen, en dit zijn de hoogtepunten..

Best Vine Compilation April 2014 #1

Best Vine Compilation April 2014 #1
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Sign Language Rap Battle

Sign Language Rap Battle
Voor de mensen die doof zijn is gebarentaal een uitkomst. Maar hoe ziet dat eruit tijdens een rapnummer? Deze dames laten het je zien.

Gun Fu

Gun Fu
Ga er eventjes rustig voor zitten want de short film Gun Fu duurt een kleine 20 minuten en is zeer zeker de moeite van het kijken waard.. We gaan terug naar het Wilde Westen!

7 Office Hacks You Can Do Right Now

7 Simple Office Hacks You Can Do Right Now
In deze tijden van crisis willen we niet al te veel uitgeven en proberen we de crisis zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Een paar handige tips voor op kantoor die ook nog eens gratis en vrij simpel te realiseren zijn, komen dan ook als geroepen..

Hij is te snel gegaan!

20140408-uitvaart.jpg
"Hij is te snel gegaan" is een campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid. Het is een confronterend filmpje voor mensen die standaard te hard rijden. Je zal maar uitgenodigd worden op je eigen begrafenis.

Willie The Cat vs Toilet Paper

Willie The Cat vs Toilet Paper
Dat een kat gek is op speeltjes weten we allemaal. Zelfs de toiletrol moet er in veel gevallen dagelijks aan geloven. Maar Willie is een vak apart. Slopen prima, maar ook weer netjes maken.

Top 10 Portrayals of Real Life Gangsters

Top 10 Movie Portrayals of Real Life Gangsters
In films en series worden soms ook echt gebeurde levensverhalen van gangsters verfilmd en dit is een top 10 met dat soort films / series..

Space Invader

Space Invader
De animated shorts zijn dun bezaaid tegenwoordig maar zo heel af en toe komt er iets voorbij wat het vermelden waard is. Zoals deze geinige Space Invader!

Papegaai

20140407-papegaai.jpg
De woordenschat van een papegaai gaat tegenwoordig een heel stuk verder dan 'koppie krauw'. Het zijn meesters in het imiteren van hun baasjes. Dus let goed op wat je vaak zegt, want voor je het weet hoor je jezelf terug.

Beatboxing Chipmunk

20140406-chipmunk.jpg
Hadden we eerst al de internet hit van de gillende geit, nu duikt er een Chipmunk op die als de beste kan beatboxen! Wie had dat ooit gedacht.

Onyx Sofa by Peugeot

20140406-peugeot.jpg
Bij Peugeot maken ze niet alleen auto's, maar de ontwerpafdeling waagt zich ook aan andere dingen. Zoals bijvoorbeeld deze bank. Gemaakt van steen en carbon. Ziet er wel strak uit!

Mark Crilley - Realism Challenge - Aluminium Foil

Mark Crilley - Realism Challenge - Aluminium Foil
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

We Are Happy From Italy - Pharrell Williams (We Are Old)

We Are Happy From Italy - Pharrell Williams (We Are Old)
In heel wat landen hebben oudere mensen het lastig. Maar in Italië schijnt alles goed te gaan. Tenminste als ik dit filmpje mag geloven.

Explore the temples of Angkor, Cambodia

Explore the temples of Angkor, Cambodia
Je hoeft allang je luie stoel niet meer uit als je de wereld wilt verkennen, immers dat kan met Google Earth net zo goed en is bovendien een stuk goedkoper. Vandaag nemen we een kijkje in de tempels van Angkor in Cambodja..

Monty Python's Silly Walk

Monty Python's Silly Walk
Een zebrapad is een stuk veiliger voor voetgangers om over te steken. Maar dat kan natuurlijk ook met wat humor. Zie dit officiële 'Monty Python's Silly Walk' verkeersbord, die personen aanspoort om op een bijzonder manier over te steken. Ik zeg humor!

Farting In Hollywood

Jack Vale - Farting In Hollywood
Het klinkt wellicht raar, maar scheetjes laten is op een bepaalde manier toch grappig. Jack Vale gaat regelmatig de straat op met zijn 'pooter' om wat mensen in de maling te nemen. Al kan niet iedereen een grap waarderen.

How Artificial Eyes are made

20140405-eye.jpg
Kreeg je vroeger gewoon een ooglapje voor als je je oog verloren was, tegenwoordig maken ze de mooiste glazen ogen die zo realistisch zijn dat je amper nog het verschil ziet. Hoe ze dat doen? Nou zo!

High Dive into The Amazon River

High Dive into The Amazon River
We gaan richting het Amazone gebied om daar te gaan duiken in de gelijknamige rivier vanaf een duizelingwekkende hoogte. Let vooral eventjes op de wonderschone natuurlijke omgeving aldaar.

Cute Dogs and Adorable Babies 2

Cute Dogs and Adorable Babies 2
Honden en jonge kinderen doen de meest stoere vent smelten, zo ook dit keer in het tweede deel van Cute Dogs And Adorable Babies..

Andrew Kelly's Card Trick

Andrew Kelly's Card Trick
Ik weet best dat sommige kaart trucjes moeilijk te begrijpen zijn, maar hier snap ik dus echt niets van. Wie legt het me even uit.

10 Ways Your Mind Plays Tricks On You

10 Ways Your Mind Plays Tricks On You
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 voorbeelden hoe je hersens je voor de gek houden.

Lucia de B. - Trailer

20140404-luciadeb.jpg
Gister is de film over Lucia de B. in première gegaan. Het laat zien dat ons dat in deze zaak het rechtssysteem faalde. Ze werd na 6 jaar gevangenschap alsnog onschuldig verklaard.

"Swan Song" by PES

"Swan Song" by PES
In hotels willen schoonmakers je nog wel eens verrassen met een leuk kunstwerk op je bed, die je dan aantreft bij terugkomst in je kamer. Vandaag hebben we een stopmotion met dit soort kunstwerkjes van PES!

Flyboarding is FUN!

Flyboarding is FUN!
Flyboarden is zo'n beetje de nieuwe watersport van 2013/2014 en kan je tegenwoordig ook al op diverse plaatsen in Nederland beoefenen. Voor een bedrag tussen de 50 en 100 euro ben jij de man, maar of het echt zo leuk is als je zou denken ?!

#SelfieBot

20140403-seflie.jpg
Tegenwoordig is een Selfie maken zo populair, dat je soms een beetje een lamme arm krijgt van je telefoon vasthouden. Daar is nu de oplossing voor : Selfiebot! Hij gaat mee waar je ook heen gaat en maakt de selfie al voor je het zelf kan doen. Nadeel is wel dat het dan ineens geen selfie meer is.

Best of March 2014

Best of March 2014
De allerbeste clips van de maand maart 2014 zie je nog eens voorbij trekken in de Best of Maart 2014, videomashup van TLP!

Playlist hier!

Baxter and the Devil's Sprinkler

Baxter and the Devil's Sprinkler
We gaan wat lol maken met een hond genaamd Baxter en een sprinklerinstallatie die duivels is, volgens Baxter dan..

Guitar Fails Compilation

Guitar Fails Compilation
Een gitaar is een mooi muziekinstrument, maar dan moet je er wel op de juiste manier mee omgaan. En daar hebben heel wat mensen moeite mee.

April Fools Robbery Prank

April Fools Robbery Prank
Stel je komt thuis en heel je huis is overhoop gehaald door een stel vandalen en je halve inboedel is weg. Dan sta je toch even raar te kijken. Dat het 1 april is was deze dame even vergeten.

How Amish Move Houses

20140402-amish.jpg
Zelfs nog in deze tijd zijn er nog groepen mensen die zichzelf Amish noemen. Deze gemeenschappen leven eenvoudig en simpel. Maar om nu een huis te verplaatsen zonder kraan, dat had niemand kunnen bedenken! Kijk die voetjes onder het huis uit komen!

The Lion King Australia Crew

20140402-lionking.jpg
De crew van de Australische musical The Lion King waren klaar met hun eerste optreden toen ze het vliegtuig in stapte. Om deze mijlpaal te vieren trakteerde ze de passagiers van deze vlucht op een prachtige a capella.

Fruit Hacks

Fruit Hacks
Fruit is gezond en zorgt er voor dat je lichaam de nodige vitamines binnen krijgt en is bovendien ook nog eens erg lekker. In dit filmpje zien we "9 Fruit Hacks" om er nog meer van te kunnen genieten.

Pro Apple Peeler

Pro Apple Peeler
Een appel schillen is een makkie. Maar als je er tientallen of meer moet doen dan is een simpel mesje geen uitkomst. Dat moet sneller kunnen!

Combat Juggling

Combat Juggling
Jongleren is een vak apart, maar we kunnen er ook een sport van maken. Want zeg eerlijk, in je uppie een paar kegels omhoog gooien is ook niet alles. Zie hier Combat Juggling.

1 April 2014

20140401-april.jpg
En, ben jij vandaag in één van die flauwe 1 april grappen getrapt? Of ben jij meer de persoon om zo'n grap uit te halen met iemand? Misschien geeft deze compilatie je een ideetje voor volgend jaar.

Tonight Show Studio Built Timelapse

Tonight Show Studio Built Timelapse
Nu Jimmy Fallon het presenteer stokje van Jay Leno in de Tonight Show heeft overgenomen is de show populairder dan ooit geworden. Het Youtube kanaal van the Tonight show vind je hier, wij kijken vandaag in timelapse hoe de tv studio wordt opgebouwd.

Petit Prague - Tilt Shift

Petit Prague
We nemen weer een kijkje in de Tilt-shift wereld van Little Big World en zijn vandaag aan geland in het pittoreske Praag...
volgende
vorige