House of Fingers

House of Fingers
Status Silver en zijn groep dansers hebben zich gespecialiseerd in het "vinger dansen" wat nog niet zo gemakkelijk is als het klinkt. Kijk even mee!

Toad is a Badass

Toad is a Badass
Afgelopen week kwam er weer een nieuw deel uit, uit de Mario Warfare serie een kickstarter project waar al een tijdje driftig aan gewerkt wordt. Naast Mario is er nog een hoofdpersoon in die serie, namelijk deze Toad.. Dat die minstens zo Badass is als Mario en Luigi zelf zien we in deze mini montage...

Jo hears for the First time

Jo hears for the First time
Je kan je als gezond mens bijna niet voorstellen hoe het is om doof te zijn, maar sommige mensen worden zo geboren en weten niet beter. Net zoals Jo, een inmiddels 40 jarige vrouw die implantaten heeft gekregen en vandaag voor het eerst iets hoort.. Een emotioneel momentje!

Cheerleading

20140328-cheerleading.jpg
Cheerleaders zijn meestal meiden met maatje 32, een mooi gezichtje en lekker lenig. Maar ze zijn niet alleen maar cheerleaders omdat ze mooi zijn, ze moeten ook heel wat acrobatiek in huis hebben!

Epic Basketball & Car Beat In One Take

Epic Basketball & Car Beat In One Take
Doe een beetje creatief met een autodeur en voor je het weet heb je een soort van ritme te pakken. Doe daar nog een lading basketballen bij en klaar ben je.

A Closer Look at Sports Logos

20140326-logo.jpg
Een goed logo geeft meerwaarde aan je bedrijf of sportclub. Als een logo goed gemaakt is, heeft deze een zeer herkenbare uitstraling die blijft hangen en zit er een onderliggende 'gedachte' in verwerkt die niet zo 1 2 3 opvalt. We nemen een paar logo's onder de loep.

DIY - Pizza Doughnuts

DIY - Pizza Doughnuts, Donuts
Een heerlijke donut gaat er altijd wel in. Er zijn legio varianten, maar een pizza donut heb ik nog niet in de winkels zien liggen. Tijd om er zelf een te maken!

Turning Crowds Into Light Canvases

20140324-lights.jpg
Je ziet steeds vaker dat lichtshows belangrijk zijn voor de concerten die gegeven worden en op grote dance feesten. Door een nieuwe techniek wordt het publiek hierin betrokken en geeft het bijzondere creaties op het gebied van licht.

Glow in the Dark Graffiti

20140324-graffiti.jpg
Soms moet je eens wat nieuws verzinnen om de uitdaging in je hobby in stand te houden. Deze graffiti artiest doet dat door zijn eigen glow in the dark graffiti te maken. Hij legt uit hoe zodat je zelf ook aan de slag kan.

LSCC 2014 Cosplay Music Video

London Super Comic Con 2014 (LSCC) Cosplay Music Video
Als er een Comic Con festival op de agenda staat gaat bij menig cosplayer zijn, of haar hart sneller kloppen. Voor deze versie reizen we af naar Londen.

My Way Back Home - Birthday Surprise

My Way Back Home
Als je al ruim 19 maanden ver weg van huis bent, bijvoorbeeld in Guatemala, dan mis je zo nu en dan een verjaardag. Deze beste man gaat zijn zusje verrassen in Parijs.

Amazing Tapei Vitruvian Artist

Amazing Tapei Vitruvian Artist
We staan soms echt versteld wat sommige mensen weten te presteren en vandaag is dat al niet veel anders kijk maar eens mee naar deze "Tapei Vitruvian Artist".. Ik doe het 'm zeker niet na!

Kevin Bacon's Footloose Entrance

Kevin Bacon's Footloose Entrance
Kevin Bacon speelt momenteel in de hitserie "The Following" wat een mega succes is en ook door ons op de voet gevolgd wordt. In de The Tonight Show die tegenwoordig met succes door Jimmy Fallon wordt gepresenteerd maakte hij afgelopen week zijn opwachting en had daarvoor een zeer speciale entree in gedachte. Geheel in stijl van de dansfilm Footloose kwam hij namelijk op... Hier de beelden!

PreGame Court Projection

20140319-court.jpg
Waar bij in de rust van een voetbalwedstrijd vooral muziek voor onze kiezen krijgen, krijgen de basketball fans van Cleveland een prachtige show te zien die op de wedstrijdvloer geprojecteerd wordt!

Happy Gilmore - 8 Bit Cinema

Happy Gilmore - 8 Bit Cinema
We hebben weer een remake van een bekende film in 8-bit in een nieuwe aflevering van de 8 Bit Cinema. Dit keer Happy Gilmore!

Parents Frozen Lip Dub

Parents Frozen Lip Dub
Het liedje 'Love is an open door' uit de animatie Frozen is een gigantisch succes. De een na de ander komt met een eigen versie. Dit koppel is toch wel geweldig te noemen.

Disney and Pixar Sings Let it Go

20140318-frozen.jpg
Brian Hull is blijkbaar een grote Disney en Pixar fan. Hij coverde het liedje Let it Go uit de film Frozen met 21 verschillende karakters van Pixar en Disney.

Drums on Fire

Drums on Fire
Ik stel je voor aan Tyler Williams, drummer en de handigste thuis. Om zijn drumsolo nog spectaculairder te maken, bouwde hij zijn drumstel zo om dat bij iedere slag een steekvlam achter hem te zien is.. Is dat cool ? Ja!

Alaskan Ice Caves Drone Tour

Alaskan Ice Caves Drone Tour
Door een camera aan een drone te bevestigen krijg je beeldmateriaal wat niet iedereen kan maken en als je vervolgens ook nog in de gelegenheid bent om naar Alaska te gaan, zou je die drone kunnen laten afdalen in grotten gemaakt van ijs. Dit zijn de schitterende beelden, geschoten met een Phantom camera, die het oplevert..

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro
De intro van de Simpsons kunnen we allemaal dromen. Maar laten we die eens combineren met de beroemde bouwsteentjes. Zie hier de Simpsons LEGO intro.

Photoshop Has Gone Too Far

Photoshop Has Gone Too Far
Dat je met After Effects, Photoshop, en andere programma's elke vrouw het 'perfecte' uiterlijk kunt geven weten we inmiddels. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven.

DIY Lego Computer Keyboard

DIY Lego Computer Keyboard
Lego is en blijft naar mijn mening speelgoed nummer ťťn. Hoe jong of oud je bent, de gekleurde blokjes zullen je nooit vervelen. Met een beetje creatief denkwerk bouw je zelfs een werkende computer keyboard.

Awesome Business Card

Awesome Business Card
Een mooi visitekaartje laat, met de juiste opdruk, een goede indruk achter. Maar geloof me, met dit kaartje zal niemand je naam vergeten.

Breitling wingwalkers in Kuwait

Breitling wingwalkers in Kuwait
Je moet geen hoogtevrees hebben en tegen een beetje snelheid kunnen maar dan heb je ook echt een mooi verhaal te vertellen in de kroeg. Dit zijn de Breitling Wingwalkers die hun levengevaarlijke capriolen uithalen boven Koeweit.. Kijk even mee!

Where Did We Come From ?

Where Did We Come From ?
Waar komen we vandaan, dat blijft de grote vraag in deze clip van Youtube kanaal HowNowHowDow die voorzien is van epische beelden uit de ruimtevaart en onze aarde...

Creative BMX Bike Rider

20140307-bmxrider.jpg
Als de 'normale' parkoers geen uitdaging meer zijn voor jou en je fiets, dan moet je wat anders verzinnen. Tijd om creatief te worden, maar dan gaat het nog wel eens verkeerd ook!

Red Bull Valparaiso Cerro Abajo 2014

Urban Downhill Mountain Biking - Red Bull Valparaiso Cerro Abajo 2014
Elk jaar weer wagen de beste MTB rijders ter wereld zich over de heuvels van ValparaŪso in Chili voor de downhill bike run ValparaŪso Cerro Abajo. Zelfs in slow motion is het tof om te zien.

Les Mousserables

Les Mousserables
Je bent nooit te oud voor Sesamstraat en ook Sesamstraat heeft tegenwoordig een grappig YT kanaal waarin de nodige grappige spoofs en parodieŽn voorbij komen. Dit is een parodie op de Les Miserabele musical omgedoopt tot Les Mousserables...

Best of February 2014 [VideoMashup]

Best of februari 2014 [VideoMashup]
De allerbeste clips van de afgelopen maand zien we nog eens terug in de TLP Video Mashup van februari 2014.. Check!

The Mast Walk

The Mast Walk
Hugo Boss maakt niet alleen geweldige kostuums en mooie kleding. Ze gaan ook een leuke uitdaging niet uit de weg. Wat dacht je van een 30 meter hoge mast oplopen van een mega jacht op volle zee.

Wind Up Bots

20140305-windupbot.jpg
Wat is het toch mooi als je dusdanig goed bent in filmpjes bewerken dat het allemaal net echt lijkt. In dit filmpje is het de normaalste zaak van de wereld dat het opwindspeelgoed, hoe groot dan ook, in het echte leven mee doet.

Fight Club in 8 Bit Cinema

Fight Club in 8 Bit Cinema
Hoe de film Fight Club, als game voor de NES er uit zou zien, zie je in deze 8 Bit Cinema clip van Cinefix..

Making a Case for Books

20140304-bookcase.jpg
De meeste boekenkasten zien er maar saai uit. Recht toe, recht aan zonder enige creativiteit. Om deze kast toch nog een beetje in het zonnetje te zetten en de interesse van de mensen vast te houden is deze stopmotion gemaakt.

Star Wars: Prelogy

Star Wars: Prelogy - Epic Retrospective
Een terugblik op de Star Wars film trilogie in een epische retrospectieve clip van een kleine 10 minuten..
volgende
vorige