Emma Watson Surprise

Emma Watson Surprise
Als je al jaren gek bent van Harry Potter's Hermione Jean Granger die bijna onbereikbaar lijkt, dan is het een grote verrassing als je dan ineens oog in oog staat met de mooie Emma Watson voor een interview. En ja, dan is vragen stellen nog best lastig.

You Shall Not Pass!

You Shall Not Pass!
Een elektrische garagedeur is puur luxe. Je hoeft maar aan te komen rijden en de deur gaat voor je open. Althans, daar ga je vanuit.

Missing U

Missing U
Missing U is een award winning animated short van B. Wagstaff die met dit project afstudeerde aan het Ringling College of Art and Design.

House of Fingers

House of Fingers
Status Silver en zijn groep dansers hebben zich gespecialiseerd in het "vinger dansen" wat nog niet zo gemakkelijk is als het klinkt. Kijk even mee!

10 Strange Japanese Inventions

10 Strange Japanese Inventions
Dat onze Japanse vrienden met de meest bizarre uitvindingen op de markt komen is al jaren bekend. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

Is The Music Industry Fake?

20140330-autotune.jpg
Steeds vaker hoor je dat grote namen zoals Britney Spears en Madonna live helemaal niet zo goed kunnen zingen als men altijd gedacht heeft. Maar is het nu daadwerkelijk waar dat zij altijd door de auto tune gehaald worden? Kijk en oordeel zelf.

Toad is a Badass

Toad is a Badass
Afgelopen week kwam er weer een nieuw deel uit, uit de Mario Warfare serie een kickstarter project waar al een tijdje driftig aan gewerkt wordt. Naast Mario is er nog een hoofdpersoon in die serie, namelijk deze Toad.. Dat die minstens zo Badass is als Mario en Luigi zelf zien we in deze mini montage...

Amazing Encounter with Elephant Seal Pup

Amazing Encounter with Elephant Seal Pup
Wij moeten er voor naar Pieterburen maar op de Antarctica leven ze zeehonden en aanverwanten natuurlijk nog gewoon in het wild. Het is niet zo heel erg eenvoudig om dicht in de buurt van deze dieren te komen maar zo heel af en toe hebben we geluk..

Jumpy 123 Trick

Jumpy 123 Trick
Er zijn legio honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Jumpy is een border collie die daar heel anders over denkt. Slim beestje!

Maar hij kan natuurlijk nog veel meer!

Cell Phone Crashing at Disneyland

20140329-cellphone.jpg
Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon en is het vrij normaal om te bellen of gebeld te worden waar je dan ook mag zijn. Maar sommige mensen praten zo luid, dat het lastig is om je niet met het gesprek te bemoeien.

Jo hears for the First time

Jo hears for the First time
Je kan je als gezond mens bijna niet voorstellen hoe het is om doof te zijn, maar sommige mensen worden zo geboren en weten niet beter. Net zoals Jo, een inmiddels 40 jarige vrouw die implantaten heeft gekregen en vandaag voor het eerst iets hoort.. Een emotioneel momentje!

Aussie Builders

Aussie Builders
Bouwvakkers hebben de naam om vanaf een steiger elke mooie langslopende vrouw achterna te roepen of te fluiten, dit meestal tot ongenoegen van de vrouw in kwestie. Niet is AustraliŽ daar hebben de bouwvakkers gewoon manieren... kijk maar eens..

Cheerleading

20140328-cheerleading.jpg
Cheerleaders zijn meestal meiden met maatje 32, een mooi gezichtje en lekker lenig. Maar ze zijn niet alleen maar cheerleaders omdat ze mooi zijn, ze moeten ook heel wat acrobatiek in huis hebben!

Epic Basketball & Car Beat In One Take

Epic Basketball & Car Beat In One Take
Doe een beetje creatief met een autodeur en voor je het weet heb je een soort van ritme te pakken. Doe daar nog een lading basketballen bij en klaar ben je.

CGI Animated Short - Verstaubt

CGI Animated Short - Verstaubt
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Verstaubt'.

Dark Noir

Dark Noir
Goede animated shorts liggen niet voor het oprapen maar dit "Dark Noir" van Absolut en Rafael GrampŠ moet je echt even zien...

10 Cool Facts About Captain America

10 Cool Facts About Captain America
Gisteren is de nieuwe Captain America film, "The Winter Soldier" in premiŤre gegaan in de Nederlandse bioscopen. Een trailer kan je hier bekijken en allerlei coole wetenswaardigheden worden in dit top 10 lijstje voor je opgesomd..

TMNT Trailer 2014

20140327-tmnt.jpg
Vroeger waren de Teenage Mutant Ninja Turtles alleen maar te zien als tekenfilm, maar snel daarna volgde de eerste speelfilm. Dit jaar in augustus komt er weer een nieuwe film met deze groene helden in de bioscoop. De trailer ziet er in elk geval al goed uit!

Bizarre Taxi Rit..

Bizarre Taxi Rit..
Je staat raar te kijken als je tijdens een taxirit een busje voorbij ziet komen met je eigen naam erop. En dan is het ook nog eens reclame voor een erotiek shop. Dan ga je toch even nadenken.

Pompstation Prank

Pompstation Prank
Ieder heeft zo zijn voorkeur voor een radiozender. Radio 1 is sinds kort veranderd en zeker de moeite waard. Alleen weet nog niet iedereen dat. Tijd voor actie! Wie niet luisteren wil..

Rust in a Nutshell

Rust in a Nutshell
Ik ken de game Rust persoonlijk niet maar heb net even vluchtig een aantal gameplay vids bekeken en deze "Rust in a Nutshell" is eigenlijk een zeer goede weergave van de game Rust in Real Life.. Uiteraard voorzien van de nodige VFX!

Have a Nice Day

Have a Nice Day
De ene videoclip is de andere niet en er zijn er die met kop en schouders boven de andere uitsteken. Deze clip van World Order bij het nummer Have a Nice Day is er zo een...

NSS Top (1)

NSS Top (1)

They Are Alive!

Bavaria - Legends
En wij maar denken dat Elvis overleden is. Het is allemaal ťťn mega hoax. De supersterren van toen zijn gewoon nog in leven. Kijk maar!

A Closer Look at Sports Logos

20140326-logo.jpg
Een goed logo geeft meerwaarde aan je bedrijf of sportclub. Als een logo goed gemaakt is, heeft deze een zeer herkenbare uitstraling die blijft hangen en zit er een onderliggende 'gedachte' in verwerkt die niet zo 1 2 3 opvalt. We nemen een paar logo's onder de loep.

Pranking his Dad!

20140326-dad.jpg
Als grappen maken en iemand in de zeik nemen een van jou favoriete bezigheid is, dan moet je je toch eens afvragen van wie je deze eigenschap geŽrfd heb voor je een van je ouders in de zeik neemt!

3 Minutes of Animal Cuteness

3 Minutes of Animal Cuteness
Dieren zijn lief en wanneer ze van jezelf zijn zelfs schattig, vandaag een mini compilatie van zo'n 3 minuten met alleen maar Animal Cuteness..

Dunk Contest

20140325-dunk.jpg
Zoals voetbal bij ons een populaire sport is, is in Amerika basketbal een populaire sport. Als je ziet hoe Tyler Inman zijn dunks maakt, kan ik niet anders concluderen dan dat hij vele uurtjes op de oprit geoefend heeft om zover te komen!

DIY - Pizza Doughnuts

DIY - Pizza Doughnuts, Donuts
Een heerlijke donut gaat er altijd wel in. Er zijn legio varianten, maar een pizza donut heb ik nog niet in de winkels zien liggen. Tijd om er zelf een te maken!

10 Awesome Facts About Nanotechnology

10 Awesome Facts About Nanotechnology
Interessante feitjes zijn we dol op. Vandaag duiken we in de wereld van nanotechnologie.

Master Yoda Eclectic Method Remix

Master Yoda Eclectic Method Remix
Eclectic Method maakt al sinds jaar en dag allerlei muzikale remixen met voornamelijk soundbites uit allerlei bekende films of series, en vandaag wordt Master Yoda uit de Star Wars films in de mix gegooid.. Kijk en luister vooral even mee!

Hair-Raising Subway Ad

Hair-Raising Subway Ad
Met de alsmaar voortschrijdende techniek kan er op steeds innovatiever wijze reclame gemaakt worden. Zo ook voor shampoo merk Apotek dat door middel van camera's een billboard tot leven laat komen iedere keer als er een trein voorbij rijdt.. Origineel!

Turning Crowds Into Light Canvases

20140324-lights.jpg
Je ziet steeds vaker dat lichtshows belangrijk zijn voor de concerten die gegeven worden en op grote dance feesten. Door een nieuwe techniek wordt het publiek hierin betrokken en geeft het bijzondere creaties op het gebied van licht.

Glow in the Dark Graffiti

20140324-graffiti.jpg
Soms moet je eens wat nieuws verzinnen om de uitdaging in je hobby in stand te houden. Deze graffiti artiest doet dat door zijn eigen glow in the dark graffiti te maken. Hij legt uit hoe zodat je zelf ook aan de slag kan.

LSCC 2014 Cosplay Music Video

London Super Comic Con 2014 (LSCC) Cosplay Music Video
Als er een Comic Con festival op de agenda staat gaat bij menig cosplayer zijn, of haar hart sneller kloppen. Voor deze versie reizen we af naar Londen.

My Way Back Home - Birthday Surprise

My Way Back Home
Als je al ruim 19 maanden ver weg van huis bent, bijvoorbeeld in Guatemala, dan mis je zo nu en dan een verjaardag. Deze beste man gaat zijn zusje verrassen in Parijs.

Tiny Worlds Cleanup Team

Tiny Worlds Cleanup Team
We hebben weer een kort animatie filmpje waarin we dit keer in een mini wereld zijn beland waar net als in onze wereld straatvuil bestaat wat natuurlijk opgeruimd moet worden.. In deze mini wereld gebeurt dat op een vrij grappige manier.. Kijk mee!

Robot Gangnam Style

Robot Gangnam Style
Robots zijn de toekomst, althans als we de verhalen mogen geloven. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Als het bij de Gangnam style dansen blijft vind ik het prima.

10 Things That Could Wipe Out Life On Earth

10 Things That Could Wipe Out Life On Earth
Het leven is op zicht best mooi. Maar voor je het weet kan daar een einde aan komen. We zetten 10 puntjes op een rijtje.

Amazing Tapei Vitruvian Artist

Amazing Tapei Vitruvian Artist
We staan soms echt versteld wat sommige mensen weten te presteren en vandaag is dat al niet veel anders kijk maar eens mee naar deze "Tapei Vitruvian Artist".. Ik doe het 'm zeker niet na!

Kevin Bacon's Footloose Entrance

Kevin Bacon's Footloose Entrance
Kevin Bacon speelt momenteel in de hitserie "The Following" wat een mega succes is en ook door ons op de voet gevolgd wordt. In de The Tonight Show die tegenwoordig met succes door Jimmy Fallon wordt gepresenteerd maakte hij afgelopen week zijn opwachting en had daarvoor een zeer speciale entree in gedachte. Geheel in stijl van de dansfilm Footloose kwam hij namelijk op... Hier de beelden!

Magic for Dogs

20140323-magic.jpg
Dingen die voor je neus verdwijnen door een goochelaar, lijkt wel magie. Uiteraard heeft hij het ding wat hij liet verdwijnen ergens verstopt. Je zou denken dat een hond zo'n goede neus heeft dat deze de goochelaar direct door heeft. Niks is minder waar, ze zijn net zo verbaasd als wij.

Rivier oversteken in een plastic zak

20140322-brug.jpg
Voor ons is het heel normaal dat de kinderen makkelijk naar school kunnen, lopend of met de fiets. Maar in sommige landen is er niet eens een brug voor handen als het regenseizoen bezig is en dus gebruikt men een plastic zak om de kinderen in te stoppen om deze droog naar de overkant te brengen.

Mustang Wanted Compilation

20140322-mafkees.jpg
We hebben al eens wat van hem voorbij zien komen, zoals zijn gevaarlijke toeren op de Shanghai toren. Maar hij heeft nog veel meer uitgespookt en dus tijd voor een compilatie van deze jongeman die blijkbaar levensmoe is.

10 Mind-Blowing Science Projects You've Never Tried

10 Mind-Blowing Science Projects You've Never Tried
Experimenteren met diverse huishoudelijke goedjes kan best tof zijn. Maar maak, voor je eigen veiligheid, het niet te gek. We zetten 10 experimenten op een rijtje.

Crazy Furniture

Crazy Furniture
Hier bij Useloos zijn we gek op animatie en zo ook deze korte demonstratie van Immortal-arts waarin een klaslokaal tot leven komt...

Waiter For The Homeless

20140321-dakloos.jpg
Ze zeggen wel eens "van geven wordt je gelukkiger dan nemen". Of dat voor iedereen geld is over te twisten, maar op zijn tijd een goede daad doen kan je zeker een goed gevoel geven! Mensen die het niet verwachten en dankbaar zijn met jou actie!

Non zorgt voor spektakel in 'The Voice ItaliŽ'

20140321-non.jpg
The Voice is wereldwijd bekend. Steeds meer landen hebben het programma gekocht en kunnen wij genieten van de talenten in deze landen. In ItaliŽ liet een non zich van haar muzikale kant zien, wat toch wel behoorlijk bijzonder te noemen is.

Rise & Shine

Rise & Shine
Zit je er even doorheen en heb je wat motivatie nodig? Geen nood, Nike heeft zijn verhaal klaar voor je. Zie hier Rise & Shine.

Russen vs Wind

Russen & Wind
Dat je met Russen beter geen ruzie kan maken heb je de afgelopen weken kunnen zien toen Rusland zonder pardon een stukje OekraÔne annexeerde. Ook de krachten van moeder natuur maakt de Rus niet bang, zoals je kunt zien in deze tochtige clip waarin allerhande Russen het opnemen tegen de wind...

Embarrassing Fails Compilation 2014

Embarrassing Fails Compilation 2014
Het vervelende aan het huidige digitale tijdperk is dat bijna iedereen ten alle tijden opname apparatuur bij zich draagt, in de vorm van een fototoestel of een mobieltje. Eventjes blunderen en vervolgens hopen dat niemand het gezien heeft zit er dus niet meer bij. Tja, das pech hebben voor deze lieden..

What If You Stopped Drinking Water?

What If You Stopped Drinking Water?
Sommige dingen nemen wij voor lief en zijn eigenlijk een standaard gewoonte. Want als je de kraan open trekt is een straal water de normaalste zaak van de wereld. Maar wat gebeurt er als je stopt met water drinken?

Jakhalzen - Leipe Mocro Flavor

20140320-jakhalzen.jpg
Nederland is in rep en roer om de uitspraken die Geert Wilders gemaakt heeft. Jakhals Erik van DWDD wilde ook een statement maken, maar deed dit even op een andere manier! Vele bekende (en onbekende) Nederlanders maakte hun statement door te dansen op Leipe Mocro Flavor van Ali B.

Animals Taking Their First Steps

Animals Taking Their First Steps
Net als mensen moeten ook dieren moeten na de geboorte eerst leren staan alvorens te leren lopen. In deze mini compilatie zien we dat dat er erg schattig uit kan zien.. Awwww!

ReeBot

ReeBot
Ik stel je voor aan Reebot een vriendelijke vlijtige robot die eigenlijk maar een wens heeft, iets meer aandacht van zijn menselijke collega's. Reebot is een korte animatie clip van de getalenteerde Ciboulot. Nice!

PreGame Court Projection

20140319-court.jpg
Waar bij in de rust van een voetbalwedstrijd vooral muziek voor onze kiezen krijgen, krijgen de basketball fans van Cleveland een prachtige show te zien die op de wedstrijdvloer geprojecteerd wordt!

Hyperrealistc Speed Drawing - Can Of Beans

Hyperrealistic Speed Drawing - Can Of Beans
Een fotorealistische tekening maken is een hele opgave. Maar er zijn mensen die daar hun hand niet voor omdraaien. Marcello Barenghi is zo'n man. Het is werkelijk bijzonder hoe die man kan tekenen.

Happy Gilmore - 8 Bit Cinema

Happy Gilmore - 8 Bit Cinema
We hebben weer een remake van een bekende film in 8-bit in een nieuwe aflevering van de 8 Bit Cinema. Dit keer Happy Gilmore!

Parents Frozen Lip Dub

Parents Frozen Lip Dub
Het liedje 'Love is an open door' uit de animatie Frozen is een gigantisch succes. De een na de ander komt met een eigen versie. Dit koppel is toch wel geweldig te noemen.

Disney and Pixar Sings Let it Go

20140318-frozen.jpg
Brian Hull is blijkbaar een grote Disney en Pixar fan. Hij coverde het liedje Let it Go uit de film Frozen met 21 verschillende karakters van Pixar en Disney.

Finger-Painting Challenge

Finger-Painting Challenge
De kunstwerken van Mark Crilley hebben we vaker voorbij zien komen hier op Useloos. De man is een waar wonder als het op tekenen aan komt. Vandaag gaat hij voor een nieuwe uitdaging. Vinger verven.

Rappers vs You

Rappers vs You
Rappers zijn een apart slag volk, altijd bezig met hun muziek door rijmpjes te maken en beats te verzinnen. Rappers hebben ook zo hun eigen gewoontes, die er in het echte leven best vreemd uitzien. Kijk maar even mee naar deze Buzzfeed special, Things Rappers Do That'd Be Creepy If You Did Them!


Drums on Fire

Drums on Fire
Ik stel je voor aan Tyler Williams, drummer en de handigste thuis. Om zijn drumsolo nog spectaculairder te maken, bouwde hij zijn drumstel zo om dat bij iedere slag een steekvlam achter hem te zien is.. Is dat cool ? Ja!

10 Mysterious Airplane Disasters

10 Mysterious Airplane Disasters
Terwijl iedereen nog op zoek is naar het pas verdwenen vliegtuig MH370 kijken wij naar 10 andere opmerkelijke vliegtuig feiten. Het gaat wel eens vaker op een mysterieuze manier mis.

Anti-Gravity Wheel

Anti-Gravity Wheel
De zwaartekracht op onze aardbol is maar een apart iets. Want iets van zo'n 20 kilo boven je hooft houden valt voor veel mensen nog niet mee. Maar als je er een 'draai' aan geeft is het bijna kinderspel. Best cool.

#DearFutureMom

#DearFutureMom
Op 21 maart a.s. is het World Down Syndrome Day, ik wist niet eens dat het bestond, en vandaar deze PSA van een ongeboren kind met Down Syndrome aan zijn toekomstige moeder.. Tsja...

Sherlock Homeboy

Sherlock Homeboy
Ik weet niet welke Sherlock serie jullie volgen want er zijn er nogal wat. Ik vind persoonlijk de serie Elementary een van de betere maar dat is zoals gezegd persoonlijk. Vandaag geen Sherlock die buitengewoon slim is maar een Sherlock die het moet hebben van z'n Swag.. Check!

Flip Phone Prank

Flip Phone Prank
Tegenwoordig loopt iedereen met een smartphone op zak, maar er zijn mensen die een oude telefoon ook prima vinden. En dat is blijkbaar nog best een lastig ding om een leuke meid aan de haak te slaan.

Fusion

20140316-fusion.jpg
Soms denk je wel eens dat ze in IsraŽl alleen maar ruzie kunnen maken. Maar niks is minder waar, want deze zanggroep die meedeed aan de X-Factor in IsraŽl maakt het helemaal! Wat een sound!

Fox Cub SAVED!

Fox Cub SAVED!
Deze held ziet een jonge vos in zijn tuin die iets te diep in een blik hondenvoer heeft gekeken en klem is geraakt met z'n hoofdje.. Onze held bedenkt zich geen moment en bevrijd het jonge dier uit zijn benarde situatie... Onze held van de dag!

Alaskan Ice Caves Drone Tour

Alaskan Ice Caves Drone Tour
Door een camera aan een drone te bevestigen krijg je beeldmateriaal wat niet iedereen kan maken en als je vervolgens ook nog in de gelegenheid bent om naar Alaska te gaan, zou je die drone kunnen laten afdalen in grotten gemaakt van ijs. Dit zijn de schitterende beelden, geschoten met een Phantom camera, die het oplevert..

10 Incredible Geological Formations

10 Incredible Geological Formations
Onze aardbol is een groot wonder. Maar er is door de jaren heen heel wat veranderd. We zetten 10 opmerkelijke feitjes op een rij.

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro
De intro van de Simpsons kunnen we allemaal dromen. Maar laten we die eens combineren met de beroemde bouwsteentjes. Zie hier de Simpsons LEGO intro.

Tesla - "Modern Spaceship" Commercial

20140315-tesla.jpg
Sommige commercials kom je niet tegen op tv. Sommige zijn niet goed gekeurd, andere zelfs gemaakt voor alleen het internet. Eigenlijk maakt het niks uit waar je een commercial ziet, als hij maar effectief is. Deze commercial van Tesla laat zien dat elektrisch auto rijden de toekomst heeft.

Can You Sock Me ?

Can You Sock Me ?
Kledingmerk Burlington bracht deze commercial voor het eerst uit in 2013 maar ik kende 'm persoonlijk nog niet... Can you Sock me ?!

Cats Vs. Kids - Who Is Cuter ?

Cats Vs. Kids - Who Is Cuter ?
Op het internet bestaat de zaterdag niet want die is al jaren omgedoopt tot Caturday. Vandaag de vraag wie zijn er leuker ? Kinderen of toch de kat ?!

Jerry Springer

20140314-jerry.jpg
Wie keek er vroeger niet naar, Jerry Springer! Een lekker voor op gezet programma waar een knokpartij eerder normaal is dan uitzondering. Deze aflevering is eigenlijk wel hilarisch. De man in kwestie kan alleen maar lachen.

Nissan GT-R vs Yamaha R1 vs Suzuki GSX R1000

Nissan GT-R vs Yamaha R1 vs Suzuki GSX R1000
Om een Yamaha R1 bij te houden moet je met een dappere wagen komen. Maar aan de andere kant moet je ook een dikke motor hebben om het op te nemen tegen een Nissan GT-R. Tijd voor een wedstrijdje.

10 Facts About Genetically Modified Food

10 Facts About Genetically Modified Food
Genetisch gemanipuleerd eten, moeten we dat willen en waarom niet / wel... We sommen 10 feitjes op waar je niet echt blij van hoeft te worden.

The Answer

The Answer
Scheren, je wilt het tot dat je elke dag verplicht moet scheren om er nog een beetje toonbaar uit te zien. Voordat je het onder de knie hebt ben je ook een paar jaar verder, al lijken sommige mensen het nooit te leren.

Two for the road

20140313-road.jpg
Waarom zou je een kiezelstrand over gaan kruipen als je gewoon een lift kan krijgen van een medebewoner? Wel is het zaak dat je op tijd afstapt als je niet nat wilt worden.

Photoshop Has Gone Too Far

Photoshop Has Gone Too Far
Dat je met After Effects, Photoshop, en andere programma's elke vrouw het 'perfecte' uiterlijk kunt geven weten we inmiddels. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven.

GoPro Best of Animals 2014

GoPro Best of Animals 2014
De mooiste beelden schiet je met de vette digitale camera van het merk GoPro, en vandaag heb ik een mooie compilatie met allerlei beelden van dieren, thuis en in het wild geschoten met de GoPro camera. De muziek komt van Birdy...

Animal Drinking Song (Irish Style)

Animal Drinking Song Irish Style
Aankomende maandag is het St. Patricksday, het moment voor Ieren, en ieder ander die van een feestje houdt om je eens lekker vol te gooien. Niet alleen mensen houden van een slokje, dieren kunnen er ook wat van.

Bear against car

20140312-beer.jpg
Dit filmpje lijkt wel een persiflage op de Skoda reclame waarin ouders en schoonouders een pluche beer vervoeren voor de geboorte van hun kleinkind. Alleen rijd deze Rus geen Skoda en dus wil de beer niet echt passen.

My Supersized Muscles Are Fake

My Supersized Muscles Are Fake
Wekelijks naar de sportschool gaan is goed voor je. Zo blijf je in conditie en maak je ook nog wat spieren aan. Maar het kan natuurlijk ook anders. Spuiten! Maar of je daar veel wijzer van wordt is een ander verhaal.

Dolphin Rescue

Dolphin Rescue
Als duiker mag je vaak genieten van wat moeder natuur voor elkaar heeft gekregen. Prachtige vissen, koraal en zelfs dolfijnen. En als je die dan een keer uit de brand kunt helpen, dan aarzel je natuurlijk geen moment.

Los Alamitos High School Teacher Tweets

Los Alamitos High School Teacher Tweets
In de Jimmy Kimmel show zit tegenwoordig een vast onderdeel waarin bekende Hollywood sterren, aan hun gerichte tweets voorlezen die meestal niet erg goed bedoeld zijn. In deze grappige spoof van leraren van de Los Alamitos High School lezen leerkrachten tweets van leerlingen voor...

Secrets Of The Deep

Secrets Of The Deep

10 Secret Facts About The CIA

10 Secret Facts About The CIA
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 'geheime' feitjes over de CIA.

DIY Lego Computer Keyboard

DIY Lego Computer Keyboard
Lego is en blijft naar mijn mening speelgoed nummer ťťn. Hoe jong of oud je bent, de gekleurde blokjes zullen je nooit vervelen. Met een beetje creatief denkwerk bouw je zelfs een werkende computer keyboard.

You're The Pan!

You're The Pan!
Iemand was zo creatief een bekende scene uit de film Hook thuis na te creŽren en dit is het eindresultaat...

Pete Is The Worst Lawyer

Pete Is The Worst Lawyer
Mocht je onverhoopt eens in het gevang belanden dan is een goede advocaat vereiste nummer 1 en heb je weinig aan een advocaat die zelf meer in de gevangenis zit dan er buiten. Toch komt ook dat weleens voor..

First Time Life Raft Inflation Training

First Time Life Raft Inflation Training
Alle begin is moeilijk. Maar als er echt ellende uitbreekt in een vliegtuig dan moet je wel weten hoe je een reddingsboot moet prepareren. En geloof me, die boot is groter en sneller vol dan je zou verwachten.

Ping Pong Robot

Ping Pong Robot
Een potje tafeltennis is altijd wel leuk. De ellende is alleen wel dat je altijd een tegenstander nodig hebt voor een echte uitdaging. Daar is natuurlijk een oplossing voor.

The Godfather Meets Seinfeld

The Godfather Meets Seinfeld
Wat hebben de Godfather en komiek Jerry Seinfeld met elkaar gemeen ?! Niet zo heel erg veel, totdat je de twee in een mashup gooit zoals hier te zien..

Awesome Business Card

Awesome Business Card
Een mooi visitekaartje laat, met de juiste opdruk, een goede indruk achter. Maar geloof me, met dit kaartje zal niemand je naam vergeten.

Curious George Humpback

Curious George Humpback
Met je bootje het water op gaan om wat visjes te vangen is een ding. Maar als je plotseling een walvis op bezoek krijgt sta je toch wel even raar te kijken.

Breitling wingwalkers in Kuwait

Breitling wingwalkers in Kuwait
Je moet geen hoogtevrees hebben en tegen een beetje snelheid kunnen maar dan heb je ook echt een mooi verhaal te vertellen in de kroeg. Dit zijn de Breitling Wingwalkers die hun levengevaarlijke capriolen uithalen boven Koeweit.. Kijk even mee!

Ant & Dec Undercover Prank On Gordon Ramsay

Ant & Dec Undercover Prank On Gordon Ramsay
Wij hebben Frans Bauer die met zijn programma Bananasplit mensen in de maling neemt. Maar hij is natuurlijk niet de enige. Zie hier Ant & Dec die samen Gorden Ramsay aanpakken.

Marco Iozzi VFX Reel of 2014

Marco Iozzi VFX Reel of 2014
Hier op Useloos houden we van animatie en vinden we het tevens prachtig om te zien hoe een animatie, of special FX in films, tot stand komt. Met enige regelmaat kan je dan ook een mooie showreel voorbij zien komen. Dit is de 2014 reel van de Italiaanse VFX specialist Marco Iozzi... Prachtig!

Where Did We Come From ?

Where Did We Come From ?
Waar komen we vandaan, dat blijft de grote vraag in deze clip van Youtube kanaal HowNowHowDow die voorzien is van epische beelden uit de ruimtevaart en onze aarde...

Les Beaux FrŤres - Serviette

Les Beaux FrŤres - Serviette
Sommige komische live acts lijken simpel, maar daar is vaak nog best over nagedacht. Zo ook 'Serviette' van het komische duo Les Beaux FrŤres.

Creative BMX Bike Rider

20140307-bmxrider.jpg
Als de 'normale' parkoers geen uitdaging meer zijn voor jou en je fiets, dan moet je wat anders verzinnen. Tijd om creatief te worden, maar dan gaat het nog wel eens verkeerd ook!

Red Bull Valparaiso Cerro Abajo 2014

Urban Downhill Mountain Biking - Red Bull Valparaiso Cerro Abajo 2014
Elk jaar weer wagen de beste MTB rijders ter wereld zich over de heuvels van ValparaŪso in Chili voor de downhill bike run ValparaŪso Cerro Abajo. Zelfs in slow motion is het tof om te zien.

10 Unsolved Mysteries Of The Brain

10 Unsolved Mysteries Of The Brain
Het menselijk brein is in zekere zin nog steeds een groot mysterie. We zetten een aantal vragen op een rijtje.

Les Mousserables

Les Mousserables
Je bent nooit te oud voor Sesamstraat en ook Sesamstraat heeft tegenwoordig een grappig YT kanaal waarin de nodige grappige spoofs en parodieŽn voorbij komen. Dit is een parodie op de Les Miserabele musical omgedoopt tot Les Mousserables...

Safari

Safari
We gaan vandaag op safari naar dieren kijken vanuit de auto in een nieuwe compilatie clip van het Youtube dieren kanaal Petsami.

Dachshund attacks a shark

20140306-shark.jpg
Een speelmaatje, wie wil dat nu niet. Maar wat nu als je speelmaatje groter is als jou en je wilt hem in je eigen hok uitnodigen? Tsja, dan kan het zomaar zijn dat je speelmaatje ineens leegloopt.

Best Vines Of March 2014

Best Vines Of March 2014
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Acting For Soccer Players

Acting For Soccer Players
Dat veel overtredingen bij voetbal gespeeld zijn hoef ik niemand uit te leggen. Het is eigenlijk een vorm van acteren. En dat moet je natuurlijk leren. Deze man is daarin gespecialiseerd.

Best of February 2014 [VideoMashup]

Best of februari 2014 [VideoMashup]
De allerbeste clips van de afgelopen maand zien we nog eens terug in de TLP Video Mashup van februari 2014.. Check!

Quadriplegic Surfer Barney Miller: A day in the life

Quadriplegic Surfer Barney Miller: A day in the life
Vandaag stel ik je voor aan ambassadeur Barney Miller van de Wings for Life World Run, die verlamd raakte na een auto ongeluk maar daarom zijn sport, het surfen, en de droom om ooit hand in hand met zijn verloofde naar het altaar te kunnen lopen niet opgaf. Hier zijn verhaal en een dag uit z'n leven! RESPECT..

The Mast Walk

The Mast Walk
Hugo Boss maakt niet alleen geweldige kostuums en mooie kleding. Ze gaan ook een leuke uitdaging niet uit de weg. Wat dacht je van een 30 meter hoge mast oplopen van een mega jacht op volle zee.

Wind Up Bots

20140305-windupbot.jpg
Wat is het toch mooi als je dusdanig goed bent in filmpjes bewerken dat het allemaal net echt lijkt. In dit filmpje is het de normaalste zaak van de wereld dat het opwindspeelgoed, hoe groot dan ook, in het echte leven mee doet.

Most Shocking Second A Day Video

Most shocking Second A Day Video
Geld doneren voor oorlogschatoffers is voor veel mensen een lastige beslissing. Want wat ver weg van je bed gebeurt is natuurlijk niet erg interessant. Toch zal dit filmpje veel mensen wakkerschudden.

Fight Club in 8 Bit Cinema

Fight Club in 8 Bit Cinema
Hoe de film Fight Club, als game voor de NES er uit zou zien, zie je in deze 8 Bit Cinema clip van Cinefix..

Making a Case for Books

20140304-bookcase.jpg
De meeste boekenkasten zien er maar saai uit. Recht toe, recht aan zonder enige creativiteit. Om deze kast toch nog een beetje in het zonnetje te zetten en de interesse van de mensen vast te houden is deze stopmotion gemaakt.

10 Shocking Facts About Sesame Street

10 Shocking Facts About Sesame Street
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Zie her 10 opmerkelijke feitjes over Sesame Street.

Golden Retrievers are Awesome

Golden Retrievers are Awesome
We zagen al eerder wat honden rassen in een leuke "are Awesome" compilatie en vandaag is het de beurt aan de Golden Retriever..

The Mistress Poem

The Mistress Poem
Een gedichtje maken voor je geliefde valt nog niet mee, dus besluit deze Engelse loverboy advies te vragen aan argeloze voorbijgangers in de straten van Londen. Weet jij een betere laatste regel voor zijn rijmpje ?!

Rio Carnival 2014

Rio Carnival 2014

The Lilly Ann Workout

The Lilly Ann Workout
Sporten is gezond, en als je je kind daarmee in mee kunt slepen is dat vaak een goede zaak. Of we draaien de rollen om. Papa die de workout van zijn moppie overneemt.

Signs You Have A Roommate Problem

Signs You Have A Roommate Problem
Samenwonen in je studententijd met een aantal huisgenoten is de normaalste zaak van de wereld maar je kan het weleens slecht treffen. In deze clip een paar voorbeelden wanneer het echt de hoogste tijd wordt om te verhuizen..

Bears are Awesome Compilation

Bears Are Awesome Compilation
Wij van Useloos houden van dieren en hebben dan ook een speciale categorie in het leven geroepen waarin we geregeld nieuwe clips toevoegen. Vandaag zien we dat beren eigenlijk gewoon Awesome zijn.

Star Wars: Prelogy

Star Wars: Prelogy - Epic Retrospective
Een terugblik op de Star Wars film trilogie in een epische retrospectieve clip van een kleine 10 minuten..

The Dummies

The Dummies
Huiselijk geweld is jammer genoeg de realiteit van vandaag. Dagelijks zijn er wel mensen die er last van ondervinden. Mensen zijn toch geen testpoppen?

10 Brutal Facts About The Spartans

10 Brutal Facts About The Spartans
Naast de humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. We zetten weer een aantal opmerkelijke feitjes op een rij.

En Tus Brazos HD

En Tus Brazos
De short animated clip "En Tus Brazos" werd al een aantal jaren geleden geproduceerd maar is zeer zeker de moeite van het kijken waard. Kijk maar eens mee!

Man and Beast Montage #10

Man and Beast Montage #10
Mensen en dieren zijn vooralsnog onlosmakelijk met elkaar verbonden al zijn er ondertussen mede door toedoen van de mens ook al heel wat dierensoorten uitgestorven. Dat de mens het toch ook prima kan vinden met de meeste dieren zien we in deze mooie compilatie..

Instant Karma Compilation

Instant Karma Compilation
Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, dat is zo'n beetje de beste beschrijving van het woordje karma. Hier een compilatie met allerlei karma momentjes..

Top 10 Original Extreme Sports Locations

Top 10 Original Extreme Sports Locations
Het internet staat vol met mooie video's van extreme sporters die na het beoefenen van hun sport hun verrichtingen in een mooie clip verpakken en die op sites als Youtube mikken. Dit soort clips zijn ook nog eens geschoten op de meest mooie plekjes die onze aardbol kent. Hier een top 10 van die plekjes waar de meeste van ons waarschijnlijk nooit gaan komen...

Corner Store Thief Prank

Corner Store Thief Prank
Nederlanders zijn wereldkampioen winkeldiefstal, althans dat zijn de bevindingen van beveiligingsexpert Pjotr van Wuykhuyse. Jaarlijks wordt er voor 1,2 miljard euro gestolen uit Nederlandse winkels, dat is meer dan in bijvoorbeeld een land als Mexico. In zo'n beetje iedere winkel hangen tegenwoordig dan ook wel camera's die het winkelend publiek in de gaten houden.. Tja, camera's liegen niet, of ?!!

Three-Legged Pants Dance with Cameron Diaz

Three-Legged Pants Dance with Cameron Diaz
Goed Cameron Diaz is dan misschien niet meer de babe die ze ooit was, we worden helaas allemaal wat ouder. Toch zijn er weinig mannen die niet eens in haar broekje zouden willen zitten, schat ik zo in. Jimmy Fallon, die afgelopen maand het stokje overnam van Jay Leno als presentator van de Tonight Show heeft dat geluk...

American Apparel Hustle | Parodie

American Apparel Hustle
De film American Hustle vertelt het verhaal van een briljante oplichter die samen met zijn Britse partner Sydney Prosser gedwongen wordt undercover te werken voor de FBI om uiteindelijk maffia leden te kunnen arresteren. Dit is een parodie!

Originele trailer hier!

3 Minutes Of Hilarious And Cute Animals

3 Minutes Of Hilarious And Cute Animals
Dieren zijn leuk en grappig en in deze drie minuten durende compilatie van YT dierenkanaal Petsami zien we daar nog eens een aantal leuke voorbeelden van...
volgende
vorige