Pomplamoose - Pharrell Mashup

Pomplamoose - Pharrell Mashup (Happy Get Lucky)
Als er iemand creatief met muziek omgaat dan is het Pomplamoose wel. Vandaag gaan we voor een Pharrell mashup. Ik zeg tof gedaan!

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style, Guns N' Roses
De wereldhit Sweet Child O' Mine van Guns N' Roses kennen we allemaal wel. Je moet natuurlijk wel een beetje van 'ruig' houden, maar als we het nummer een New Orleans make-over geven dan is dat een aangename verrassing.

Carnaval 2014

Carnaval 2014
Nog eventjes en het carnaval barst weer in alle hevigheid los in de zuidelijk gelegen provincies en zoals ieder jaar zochten we ook dit keer weer een aantal carnavals krakers voor je op. Zo zingt ene Trisha over "Sexy, Stoer en een Kanjer" en heeft ene Bart een plaatje gemaakt met als titel "So Sexy". Heb je zelf nog een leuke gehoord of gezien drop dan het linkje in de comments...

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!
Harry Jekkers had in 1982 een mega hit met de singel "Oh Oh Den Haag", mooie stad achter de duinen. Vandaag zo'n 32 jaar later is er een nieuwe versie van dit nummer waarin nu havenstad Rotterdam centraal staat... Nice!

Ultimate Beatbox Dubstep

Ultimate Beatbox Dubstep
Joe Penna aka The Mystery Guitarman is terug van weggeweest en vroeg zijn Youtube subscribers geluiden in te sturen waarmee hij deze grappige "Ultimate Beatbox Dubstep" clip fabriceerde. Het lijkt makkelijker dan het is om zoiets te maken..

Het vleesteam

20140206-vleesteam.jpg
Het moge duidelijk zijn dat ik nog al een carnavaller ben en dus regelmatig, in aanloop naar het carnaval, wat krakers post. Dit is er weer eentje. Zal dit hem dan worden? De kraker van 2014?

Bruno Mars Superbowl Halftime Show 2014

20140203-brunonmars.jpg
Meestal besteden we vooral aandacht voor de commercials die speciaal gemaakt zijn voor de SuperBowl, maar dit keer gaan we voor de show in de rust! Wat een super show zet Bruno Mars hier neer zeg! p.s. vergeet hem niet even op HD te zetten!
volgende
vorige