Why Trust Is Worth It

Why Trust Is Worth It
Vertrouwen is iets aparts. Je hebt het in mensen of niet. En als je vertrouwen geschaad is dan is het lastig, of zelf onmogelijk om diegene weer volledig te vertrouwen. ZeFrank gaat wat dieper op vertrouwen in.

10 Mind-Blowing Facts About Magic

10 Mind-Blowing Facts About Magic
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel.

Tinder (Timber Parody)

Tinder (Timber Parody)
De wereldhit 'Timber' kennen jullie vast wel van tv of radio. En wellicht ken je ook de dating app Tinder. Tijd voor een parodie.

Slackliner Crosses 200ft Deep Reservoir

20140228-sackliner.jpg
Het lijkt alsof sommige mensen een beetje levensmoe zijn. Natuurlijk is het gaaf, stoer, cool om zonder enige zekering iets over te steken, maar wat mij betreft ben je hartstikke gek!

Pre vs Post Internet

Pre vs Post Internet
Er is door de jaren heen heel wat veranderd hoe wij met mensen omgaan. Het internet is daar een grote speler in geweest. Kijk mee.

ski lift fail

20140227-skilift.jpg
Zodra je op wintersport gaat, is het toch wel een noodzaak dat je om kan gaan met de skiliften. Kan je dat niet, dan is het onmogelijk om naar boven te komen. En als je niet boven bent, valt er weinig te snowboarden! Succes!

Best Peel Out Of All Time

20140227-peeout.jpg
Als je je auto showt dan is het natuurlijk ook leuk om eens flink te gassen. Deze bestuurder kan in elk geval wat nieuwe banden aan gaan schaffen. Is er een brandweerman in de zaal?

Netflix Drone To Home

Netflix Drone To Home
Netflix heeft online een uitzonderlijk groot aanbod waar je legio series en films kunt bekijken voor een paar euri per maand. Maar ze gaan nog een stap verder.

Kids At The Zoo Compilation

Kids At The Zoo Compilation
Een dagje met de kids naar de dierentuin is altijd gezellig. Maar je weet nooit wat de dieren voor je in petto hebben.

Sex Sounds

20140226-ringtone.jpg
Tegenwoordig loopt iedereen met een telefoon en daarom is het zaak om een gepersonaliseerde ringtone te hebben zodat je jou telefoon uit al die andere kan herkennen. Maar dit kan nog wel eens hilarische situaties opleveren.

Woman Wearing Google Glass Attacked In San Francisco Bar

Woman Wearing Google Glass Attacked In San Francisco Bar
De huidige techniek is tof, maar niet iedereen kan dat waarderen. Tech-schrijfster Sarah Slocum werd in een bar aangevallen omdat ze met haar Google Glass bezig was. Verkeerde bar, of zijn mensen nu echt bang voor hun privacy aan het worden?

The Best Videos Compilation Part 2

The Best Videos Compilation Part 2
Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. We zetten er een aantal op een rijtje.

Dubai Police Super Cars

Dubai Police Super Cars
Het ene land doet het met Volvo's, de ander weer met Volkswagens. Elk land heeft zo een voorkeur voor politiewagens. Dubai geeft daar een eigen draai aan. Je moet de overige weggebruikers natuurlijk wel bij kunnen houden.

Bird Strike

Bird Strike
Met een klein vliegtuigje het luchtruim onveilig maken is simpelweg tof. Er is niet zo mooi als vliegen. Maar als een verdwaalde vogel je raam eruit klapt wordt het een ander verhaal.

The Virgin Atlantic Safety Film

The Virgin Atlantic Safety Film
Bij elke vlucht krijg je weer hetzelfde veiligheidsverhaal. Daar zijn de nooduitgangen, zo werken de zuurstofkapjes en ga zo maar door. Virgin doet het deze keer op een andere manier..

Cotton Candy Pro

Cotton Candy Pro
Wie is er niet dol op snoepgoed? Vooral suikerspin doet het erg goed op een markt of kermis. Deze beste man maakt geen standaard bolletje, maar maakt met liefde wat speciaals voor je.

Rolling Illusion Toy

20140225-rolling.jpg
Illusies lijken moeilijk te maken, maar meestal is het vrij simpel. Deze "how to make", laat zien dat met een kleine aanpassing aan een bestaande vorm, je de hersenen kan foppen!

Ghostcube

20140225-ghostcube.jpg
Sommige dingen lijken niet wat het is. Deze kubus bijvoorbeeld. Deze laat zoveel verschillende kanten van zichzelf zien dat je blijft kijken welke vorm hij dit keer kiest om aan te nemen. Bijzonder!

Nathan Barnatt - Physical Comedy

Nathan Barnatt - Physical Comedy
Humor kent vele vormen. Nathan Barnatt is een man met een zeer flexibel lijf en hij kan ook nog eens tegen een stootje. Dat is de perfecte combinatie voor een dosis lol.

10 Little-Known Facts About The Oscars

10 Little-Known Facts About The Oscars
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je. Deze keer over de Oscars.

BMX Street - WOOZY BMX Mixtape

BMX Street - WOOZY BMX Mixtape
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens gaan net een stapje verder.

Can you spot the bird?

20140224-bird.jpg
Het is goed zoeken naar de roesthalsnachtzwaluw tussen deze bladeren en takken. Ik had nog nooit van die beestje gehoord, maar hij een baas in het verschuilen op de grond. Dat blijkt wel weer!

Baby cries at parent's wedding song

20140224-girl.jpg
Leuk al die trouwfilms en foto's voor het nageslacht. Maar sommige kinderen raken er zo ontroerd van dat ze liever hebben dat je even door skipt! Wat een schattig momentje.

Good Men..

Good Men
Echte mannen denken niet alleen aan seks. Nouja, eerlijk gezegd wel. Maar dan wel op een verantwoorde manier.

Odori Don

Odori Don
Zo af en toe iets anders proberen dan je standaard aardappels, groenten en vlees is altijd een verrassing. Laten we eens een portie Odori Don (inktvis) proberen. Op zich prima totdat je er een lading sojasaus overheen gooit.

The love metro

20140223-lovetrain.jpg
Je moet er maar op komen. De metro pimpen met valentijnsdag. En dan niet zomaar pimpen, nee met gehaakte versieringen. Sommige mensen kijken raar op, maar bij de meeste tovert het een glimlach op het gezicht!

Kat te water

20140223-cat.jpg
De kapitein van deze veerboot hoorde zo hard en veel gemauw dat hij eens ging kijken waar het vandaan kwam. Blijkbaar was er een kat te water geraakt en hij aarzelde geen moment. Hij trok zijn pak aan en ging op zoek naar het angstige katje. Het frappante is toch wel dat zodra de kat op de wal staat, het lijkt alsof er niks gebeurd is.

Speed Skating vs Mario Kart

Speed Skating vs Mario Kart
De 500 meter schaatsen is al een prestatie op zich. Maar als we die combineren met Mario Kart dan kan het alleen maar beter worden.

EDEKA - Supergeil

EDEKA - Supergeil
Wij hier in Nederland hebben een lollig man die de producten van de AH aanprijst. In Duitsland doen ze het net even anders maar wel supergeil.

10 Curious Facts About Taste

10 Curious Facts About Taste
Smaak is maar iets raars. Want waar smaakt de kleur blauw naar, en waarom is het eten in vliegtuigen niet lekker? We zetten wederom een aantal feitjes op een rijtje.

Break's Best Fails Of 22 February 2014

Break's Best Fails Of 22 February 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Crow Solves An 8 Step Puzzle

20140222-kraai.jpg
De dieren in de natuur moeten vaak inventief zijn om aan hun voedsel te komen. Door ze te bestuderen kom je er eigenlijk achter hoe slim sommige dieren zijn. Deze kraai moet 8 verschillende handelingen doen om aan zijn voedsel te komen. Onvoorstelbaar!

Trojan Mailing

20140222-dhl.jpg
Mond op mond reclame is meestal de beste reclame die je kan hebben als bedrijf zijnde. Maar als je creatief bent in je adverteren, dan sla je eigenlijk 2 vliegen in een klap. Want ook daar zullen ze over praten!

Children See Children Do

20140221-children.jpg
Als er in huis altijd geschreeuwd wordt vind het kind dat in dat huis woont normaal, als er altijd maar zooi op de grond gegooid wordt buiten nemen ze ook dat over. Met andere woorden kinderen doen wat ze zien en wij zijn het voorbeeld!

Flappy Bird In A Box

Flappy Bird In A Box, Mario In A Box
Als we een paar zeer verslavende spellen op moeten noemen, dan zit de klassieker Mario en het huidige Flappy Bird er zeker bij. Een poosje geleden kwam iemand op het idee om Mario in a Box te maken. Best grappig, en dus kon een Flappy Bird versie natuurlijk niet uitblijven.

Betalen Voor Facebook

Betalen Voor Facebook
Facebook begon zo leuk. Berichtjes delen met je vrienden en dat was het eigenlijk wel. Vandaag de dag is het allemaal een stuk commerciëler geworden. Je ziet door de reclame je eigen berichtjes niet meer. Nog even en we moeten overal voor betalen.

Politie toch je beste Vriend ?!

Politie toch je beste Vriend ?!
Sinds dat de politie meer bezig is om de schatkist te vullen met het uitschrijven van allerlei onzin bekeuringen dacht is ze niet meer tot mijn vrienden te rekenen. Maar na het zien van deze "12 Acts of Kindness From Police Officers" compilatie moet ik toch enigszins mijn mening bijstellen ..

Inception - 8 Bit Cinema

Inception - 8 Bit Cinema
Het is tegenwoordig mode om van bekende films een 8-bit Cinema versie te maken, dit is de Inception versie..

10 Highest-Earning Dead Celebrities

10 Highest-Earning Dead Celebrities
Elke dag staan we weer vroeg op om naar ons werk te gaan om centjes te verdienen. De een verdient veel, de ander wat minder. Laten we eens kijken wat de helaas overleden celebrities verdienden..

Pomplamoose - Pharrell Mashup

Pomplamoose - Pharrell Mashup (Happy Get Lucky)
Als er iemand creatief met muziek omgaat dan is het Pomplamoose wel. Vandaag gaan we voor een Pharrell mashup. Ik zeg tof gedaan!

Guardians of the Galaxy

20140220-galaxy.jpg
Als je houd van de verfilmingen van de Marvel strips, dan is deze film echt iets voor jou! Binnenkort in de bioscopen, The Guardians of the Galaxy.

Ask Your Doctor About "Gay Away"

Ask Your Doctor About "Gay Away"
Met al dat gezeur over homo's in combinatie met de Winterspelen in Sochi zouden we bijna vergeten dat er een remedie bestaat tegen deze geaardheid, namelijk "Gay away".. Tja, dat wist Vlad schijnbaar niet ?!

10 Things You Didn't Know About South Park

10 Things You Didn't Know About South Park
Na de Simpsons is de animatie serie SouthPark een van de langst lopende animated series van het moment. Hier zijn 10 weetjes over Southpark die je vast nog niet wist..

Melon Fragmentation at 2500fps

20140219-watermeloen.jpg
The Slow Mo Guys blijven dingen uitproberen, zodat wij weer wat moois hebben om naar te kijken. Want wat als het leger nu eens meloen granaten zou maken? Dan zou het er ongeveer zo uitzien!

Logan Paul Vine Compilation Ep.2

Logan Paul Vine Compilation Ep.2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Logan Paul is zo'n man. Zie hier zijn tweede compilatie Vines.

One Inch of Snow

One Inch of Snow
Wij zijn tot nu toe gelukkig nog verstoken gebleven van die winterse nattigheid ook wel sneeuw genoemd en ik ben daar vooral, erg blij mee. In Amerika valt er wel genoeg uit de hemel en zoals we de Amerikanen kennen overdrijven die het ook meteen. Zoals in deze zeer spannende trailer die 2.5cm sneeuw aankondigt..

Goats Play Time!

Goats Play Time!
Ook een geit heeft wel eens zin in een beetje plezier. Dagelijks rondstruinen door het gras is immers ook niet alles. En dan kan een flexibele metalen boog best tof zijn.

Fully Automatic Assault Rifle at 18.000fps

Fully Automatic Assault Rifle at 18.000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan even los met een vol automatisch geweer, maar dan wel met 18.000 fps.

Things Superheroes Do That'd Be Creepy IRL

Things Superheroes Do That'd Be Creepy IRL
We kijken graag naar films en dus ook films die gaan over superhelden. Nou hebben sommige superhelden nogal vreemde gewoontes die we eigenlijk allemaal voor lief nemen. Maar hoe zou de wereld er uit zien als "normale" mensen zich zo gingen kleden of gedragen ?! Je ziet het in deze grappige sketch..

Frozen - A Musical feat. Disney Princesses

Frozen - A Musical feat. Disney Princesses
De Disney animatie film Frozen is een adembenemend komisch avontuur op het witte doek. De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. En is momenteel te zien in de Nederlandse bioscopen.. Wij hebben vandaag een musical uitvoering, kijk mee!

Michel Mulder, held van het HHH

20140218-michelmulder.jpg
Wat een lefgozer die Michel Mulder...gewoon een beetje gaan zingen in het Holland Heineken House! Lekker genieten van zijn overwinning en het leven! Groot gelijk! Ik vind hem trouwens meer een uiterlijk van een surfdude hebben dan van een schaatser met een boterham met pindakaas

Cute Owls

20140217-owl.jpg
Ze maken onheilspellende geluiden, kunnen hun kop een heel eind draaien en leven vooral s' nachts. Best een beetje spooky, maar eigenlijk zijn ze hartstikke lief! Zeker als ze aaibaar zijn.

Do Athletes Live Longer?

Do Athletes Live Longer?
Sporten is goed voor je. Je voelt je een stuk beter en je conditie gaat er ook nog eens op vooruit. Maar als sporten goed voor je is, dan moet een atleet toch heel oud kunnen worden? Of niet..

A Boy and His Dog

A Boy and His Dog
De shortfilm "A Boy and his Dog" is gemaakt om aandacht te vragen voor het Schwartz Jampel Syndroom, een hele zeldzame spierziekte.. Ik had er nog nooit van gehoord en via Google is er ook weinig over te vinden, iemand ?!

A la Française

A la Française
Er komen niet zo heel erg veel animated shorts voorbij de laatste tijd maar als er dan eentje is dan delen we die natuurlijk meteen met je. Dit is de animatie "A la Française" een afstudeerproject van vijf studenten aan de Supinfocom Arles die inmiddels al heel wat internationale prijzen heeft gewonnen waaronder die voor Best Show Award op het 2013 SIGGRAPH Festival...

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style, Guns N' Roses
De wereldhit Sweet Child O' Mine van Guns N' Roses kennen we allemaal wel. Je moet natuurlijk wel een beetje van 'ruig' houden, maar als we het nummer een New Orleans make-over geven dan is dat een aangename verrassing.

10 Delicious Facts About Pizza

10 Delicious Facts About Pizza
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je.

X-Men Origins: Wolverine Cat

20140216-cat.jpg
Als je een beetje goed kan video-editten, dan kan je mooie dingen maken. En dan is het natuurlijk helemaal leuk als je daar een normaal filmpje van je eigen huisdier voor gebruikt.

Marie-Anne zoekt een kamer!

20140216-marieanne.jpg
Als student zijnde is het vaak lastig om een kamer te vinden in de stad waar je graag wilt studeren. Marie-Anne probeert op een originele manier een kamer in Utrecht te vinden. Weet jij er een voor deze vrolijke meid?!

Mercedes Aero Cat

Mercedes Aero Cat
De Mercedes CLA is de meest aerodynamische productie auto die er op dit moment is. Hij is zelfs zo aerodynamisch dat deze kat er geen plezier aan beleeft...

The Science Of Pain

The Science Of Pain
De wetenschappelijke clips van AsapSCIENCE zijn en blijven leuk vermaak. Zo worden we ook nog eens wat wijzer. Vandaag kijken we naar The Science of Pain.

Break's Best Fails Of 15 February 2014

Break's Best Fails Of 15 February 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een nieuwe overzicht pechgevallen.

The Perfect Way to watch the Sochi Games

The Perfect Way to watch Winter Sports in Sochi
Leuk die Winterspelen in Sochi, al vind ik er persoonlijk niets aan. Misschien komt het omdat ik niet op de juiste manier deze spelen beleef. Gelukkig hebben Rhett & Link tips om toch in de juiste stemming te komen, of het helpt ?!

Money Or Phone Prank

20140215-money.jpg
Het lijkt een goeie grap. Je vraagt aan iemand of je even mag bellen, je geeft hem vervolgens 400 dollar cash in zijn handen en rent heel hard weg met de telefoon. Dat is natuurlijk wachten op moeilijkheden.

Valentines Day Animals Compilation

Valentines Day Animals Compilation
Ook voor dieren is het Valentijnsdag, althans volgens de mensen van Petsami , die deze coole compilatie van verliefde huisdieren maakte..

Flooding In Britain

Flooding In Britain

Strike Macquarie Graffiti

20140214-graffiti.jpg
In mijn ogen is het onwaarschijnlijk knap om iets van een klein plaatje of een plaatje van wat er in je hoofd zit, in 1 keer in het groot te plaatsen op een muur. Graffiti artiesten doen niet anders. Wat een prachtig werk!

Pick Up a Coin using a Forklift

20140214-vorkheftruck.jpg
Een vorkheftruck is gemaakt om zware dingen te verplaatsen, maar als je nu niks te doen heb op je werk is het ook mogelijk om even lekker te oefenen op iets minder zwaars.

10 Curious Facts About Twitter

10 Curious Facts About Twitter
Dagelijks spenderen legio mensen tijd op Twitter. Vandaag een aantal opmerkelijke feitjes over het zeer succesvolle microblog fenomeen.

Top 10 Romantic Movie Cliches

Top 10 Romantic Movie Cliches
Heb jij af en toe het gevoel dat je een bepaalde scene in een film al eens gezien had of deed het je denken aan een andere film ?! Dat kan best kloppen want beter goed gejat dan slecht bedacht. In deze top 10 zie je clichés uit romantische films met scenes die wel heel erg veel op elkaar lijken..

Cute Girls Valentine's Date Prank

Cute Girls Valentine's Date Prank
Terwijl de een nauwelijks aan de vrouw komt heeft een ander het probleem dat er juist teveel vrouwen geïnteresseerd zijn. Ja ach, de wereld is oneerlijk verdeeld..

A Declaration of Love

20140213-valentijn.jpg
Morgen is het Valentijn, de dag dat je een lief gebaar maakt naar je geheime liefde. Al is dat geheime tegenwoordig niet meer echt aan de orde en gaat het vooral om je liefde te verrassen. Schwarzkopf maakte een mooie commercial in dit thema.

Shanghai Tower

20140213-shanghai.jpg
Sommige mensen lijken wel levensmoe als ze een nieuwe uitdaging voor zichzelf aan gaan. Want zeg nou eerlijk, om de Shanghai Tower te beklimmen met een vriend, zonder op welke wijze dan ook gezekerd te zijn, vind ik best lef!

Olympic Sports You Won't Believe Actually Existed

Olympic Sports You Won't Believe Actually Existed
De Olympische winterspelen in Sochi zijn momenteel in volle gang. De sporten die uitgeoefend worden zijn voor ons wel duidelijk, maar weet je ook van de bijzondere 'sporten' die vroeger deel uitmaakten van de Olympische spelen? We zetten er een aantal op een rijtje.

Terriers Are Awesome

Terriers Are Awesome: Compilation
We hebben al een paar compilaties met coole hondenrassen voorbij zien komen, vandaag is het de terriër...

Technologies That Could Enslave Humanity

Technologies That Could Enslave Humanity
Een lijstje met technologieën waar we als mens niet erg blij van hoeven te worden en uiteindelijk zou kunnen leiden tot een mensen ras wat slaaf is van de technologie.. Hmzz

Ultimate Breaking Ice Fails Compilation

Ultimate Breaking Ice Fails Compilation
Wellicht ken je de uitspraak 'nooit over een nacht ijs gaan' wel. Ik weet zeker dat deze mensen daar nooit van gehoord hebben.

Kiss Me I'm Lonely

Kiss Me I'm Lonely
Met Valentijn voor de deur gaan mensen creatief worden. Want wie zit er niet om een beetje aandacht en affectie verlegen. Een simpel kartonnen boodschap doet wonderen.

Carnaval 2014

Carnaval 2014
Nog eventjes en het carnaval barst weer in alle hevigheid los in de zuidelijk gelegen provincies en zoals ieder jaar zochten we ook dit keer weer een aantal carnavals krakers voor je op. Zo zingt ene Trisha over "Sexy, Stoer en een Kanjer" en heeft ene Bart een plaatje gemaakt met als titel "So Sexy". Heb je zelf nog een leuke gehoord of gezien drop dan het linkje in de comments...

Real Halo Energy Sword

20140211-halosword.jpg
De natte droom van elke diehard Halo speler is toch wel in het bezit komen van een echt Energy Sword. Deze droom kan verwezenlijkt worden, mits je in Amerika woont waarschijnlijk. Deze smid heeft een pracht exemplaar gemaakt!

Robot Dances in The Graham Norton Show

20140211-littlerobot.jpg
Graham Norton heeft in zijn show wel een heel leuk speeltje laten zien. Het is een schattig robotje dat niet alleen aan de hand mee loopt wat een hoog 'cute' gehalte heeft, maar hij kan ook nog het dansje van gangnamstyle!

Sync - Director's Cut

Sync - Director's Cut
Charlie Cooper is a special agent of the future - the mind of a man running entirely on a computer, able to transfer his consciousness to bio-mechanical bodies at will. But when a computer virus corrupts his system, he must face one of his greatest challenges yet: mortality. Pak wat drinken en een zak popcorn. Zie hier Sync!

Howto Spy on a Hot Girl

Howto Spy on a Hot Girl
Wanneer je een meisje leuk vindt wil je ook graag bij haar zijn of haar in elk geval niet uit het oog verliezen. Maar hoe doe je dat als je je nogal onzeker voelt en je zeker geen blauwtje wilt lopen. Juist, je houdt haar subtiel in de gaten.. Hier is hoe je dat het best doet.

10 Crazy Facts About Valentine's Day

10 Crazy Facts About Valentine's Day
Aanstaande vrijdag is het Valentijnsdag en worden wij mannen geacht iets leuks te doen met / voor onze geliefde. Maar waarom is dat eigenlijk ?! Zie hier 10 vreemde feitjes omtrent deze feestdag.

The Kidnapping Children Experiment

The Kidnapping Children Experiment
Dat je kind op een gegeven moment thuis niet meer aanschuift bij het avondeten is de ergste nachtmerrie van elke ouder. Gewoon uit school nooit meer thuis gekomen. Je moet er niet aan denken. Fousey deed eens een test om te kijken hoe omstanders reageren als er mogelijk een kind wordt ontvoerd. Hoe zou jij reageren?

Drive Thru Teddy Bear Prank

Drive Thru Teddy Bear Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer.

Eye Piece

20140210-eye.jpg
De films van tegenwoordig zijn niet meer zoals die van vroeger gemaakt op locatie en gemaakt met echte mensen. Steeds meer en meer worden er animaties gebruikt die levensecht eruit zien. Dit stukje oog is daar een voorbeeld van.

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!
Harry Jekkers had in 1982 een mega hit met de singel "Oh Oh Den Haag", mooie stad achter de duinen. Vandaag zo'n 32 jaar later is er een nieuwe versie van dit nummer waarin nu havenstad Rotterdam centraal staat... Nice!

February Win Compilation 2014

February Win Compilation 2014
Afgelopen weekend kon je de beste fails zien van de afgelopen maand, vandaag hebben we de beste win momenten van de maand februari netjes in compilatievorm..

Inparkeren doe je zo

20140209-truck.jpg
Sommige trucks zijn ware monsters op de weg, maar als je die dan ook zonder aarzelen even in parkeert, is niet alleen de truck monsterachtig maar ook is de chauffeur een baas op de weg!

Ski Ballet (1985)

20140209-winter.jpg
Nu de winterspelen zijn begonnen zit het merendeel aan de buis gekluisterd. Mooie beelden van 'onze' sporters. Maar 30 jaar geleden zag je hele andere dingen als je voor de buis zat.

How To Draw Elsa From Frozen

How To Draw Elsa From Frozen
We hebben al een aantal keer kunnen zien dat kunstenaar Mark Crilley aardig overweg kan met een potlood. Vandaag laat hij ons zien hoe je Elsa uit de animatie 'Frozen' op papier zet.

Love In The Time Of Advertising

Love In The Time Of Advertising
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag hebben we het liefdesverhaal 'Love in the time of advertising' voor je.

Top 10 Martin Scorsese Movies

Top 10 Martin Scorsese Movies
Ook vandaag hebben we een top 10 lijstje, waarin dit keer de films van Martin Scorsese centraal staan. Deze films zich kenmerken door het vele geweld wat er in voor komt..

Illusion of Size

20140208-size.jpg
Als je je camera op een goed uitgekiende plaats neer zet, dan kan je het filmpje wat je gemaakt heb omzetten met een tilt shift programma. En als je dan nog eens goed kan 'dansen' en je vrienden ook, krijg je wel een heel cool filmpje.

Ultimate Beatbox Dubstep

Ultimate Beatbox Dubstep
Joe Penna aka The Mystery Guitarman is terug van weggeweest en vroeg zijn Youtube subscribers geluiden in te sturen waarmee hij deze grappige "Ultimate Beatbox Dubstep" clip fabriceerde. Het lijkt makkelijker dan het is om zoiets te maken..

How To Beat Flappy Bird

How To Beat Flappy Bird
Na spelletjes als Candy Crush Saga en Wordfeud is het nu vooral het spel Flappy Bird wat massaal gespeeld wordt door mensen met een smartphone. Een vallende vogel moet je door allerlei gangen heen loodsen zonder dat het beestje iets aanraakt, wat nog niet zo eenvoudig is.. Vandaar deze cheat, How To Beat Flappy Bird!

Top 10 Forbidden Romances

Top 10 Forbidden Romances
In deze top 10 lijst zien we allerlei verboden liefdes uit bekende Hollywood films, om ons alvast een beetje in de Valentijnsdag sfeer te krijgen...

Fail Compilation 1 - February 2014

Fail Compilation 1 - February 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is de afgelopen week weer aardig wat mis gegaan.

GiveBackFilms - $1300 Car Repair

GiveBackFilms - $1300 Car Repair For Amazing Family
Er zijn onderhand heel wat jongens die behoorlijk wat geld binnenharken met hun zelf gemaakte filmpjes op Youtube. Fijn ook dat een aantal van deze jongens daar graag andere, wat minder bedeelde mensen, van mee willen laten genieten. Vandaag gaan we mee met GiveBackFilms om iemands autoreparatierekening te betalen van 1300 dollar.

LEGO Batman - Arkham Short Fan Film

LEGO Batman - Arkham Short Fan Film
We hebben inmiddels al heel wat Lego film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de Arkham Fan Film van LEGO Batman. Blijft Awesome speelgoed!

Extreme Idiots Compilation 13

Extreme Idiots Compilation 13
Idioten vind je in alle lagen van de bevolking en in de Extreme Idiots compilaties van Papaani zien we er regelmatig weer genoeg voorbij komen. Vandaag deel 13!

9 Secrets Of Happy Couples

9 Secrets Of Happy Couples
Er bestaat geen recept voor geluk maar we kunnen je wel tips geven hoe je gelukkig(er) kan worden met je partner... Kijk maar mee!

Hard Bass 2014

20140206-hardbase.jpg

Het vleesteam

20140206-vleesteam.jpg
Het moge duidelijk zijn dat ik nog al een carnavaller ben en dus regelmatig, in aanloop naar het carnaval, wat krakers post. Dit is er weer eentje. Zal dit hem dan worden? De kraker van 2014?

Flash

Flash
Veel mannen vragen zich wel eens af wat er nou precies te zien is onder dat dunne bloesje van de mooie buurvrouw, of de knappe vriendin van een vriend. Helaas blijft het vaak een fantasie. Althans..

Predicting People's Passcodes

Predicting People's Passcodes
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en weet welke pincode je op je mobiel hebt zitten. Jack Vale laat het je zien.

The Beauty of a Dyslexic Mind

The Beauty of a Dyslexic Mind
Eike von Stuckenbrok, geboren in het Duitse Bremen is een Duitse artiest / danser / regisseur die in zijn show-acts, dans acrobatiek en toneelspel combineert tot één geheel. Hij is tevens de hoofdrolspeler in deze short film van Mercedes Benz..

Ultimate Faceplant Fails Compilation 2014

Ultimate Faceplant Fails Compilation 2014
Allerlei mensen die op enige wijze plat op hun bakkes gaan verzameld tot één clip, de Ultimate Faceplant fail compilation 2014, van Uniformedia!

Freaking out on Computers montage

Freaking out on Computers
Als je pc moeiteloos elke video afspeelt en je houd je verre van allerlei vreemde sites waar je weleens een virusje op zou kunnen lopen dan is er weinig verder aan de hand en kan je lekker internetten of gamen met je computer zonder al te veel problemen. Werkt je pc niet dan kan dat tot zeer frustrerende taferelen leiden.. Kijk maar eens naar deze compilatie!

Sneeuwvrij

20140205-school.jpg
In Amerika is het de laatste tijd wel raak met scholen die dicht gaan in verband met de extreme kou en sneeuwval. Daarom dacht deze directeur, samen met de drama docent, het bericht dat ze wederom gesloten zijn eens origineel te maken.

Journalists Rotten Time & Tweets At Sochi

Journalists Rotten Time & Tweets At Sochi
Nu er in Sochi zo'n 51 miljard is uitgegeven voor de Olympische spelen, mag je toch verwachten dat je in prachtige hotelkamers verblijft en dat elk hotel spik en span is. Niets is minder waar. Kijk mee naar de tweets van de aanwezige journalisten.

Hayward Yoga

Hayward Yoga
Tijdens je wekelijkse Yoga sessie wil je zo geconcentreerd mogelijk je oefeningen doen. Al is dat niet altijd even makkelijk.

Smitten - Simon's Cat (A Valentine's Special)

Smitten - Simon's Cat (A Valentine's Special)
Wie thuis een kleine huistijger heeft lopen, weet dat de eigenwijze beestjes dagelijks op ontdekkingstocht zijn. Simon's cat is ook zo'n beestje.

OneWheel Electric Skateboard

OneWheel Electric Skateboard
Waarom een aantal wielen gebruiken als één ook voldoet? Zie hier het Kickstarter project : OneWheel Electric Skateboard.

Steel Wool Fireworks on the Beach

20140204-staalwol.jpg
Een aantal jaar geleden zagen we al eens dat staalwol kan branden. Maar als je dat combineert met een mooie zonsondergang al draaiend aan een koperdraadje, krijg je prachtig vuurwerkachtige beelden.

Top 10 Breaking Bad Scenes

Top 10 Breaking Bad Scenes
De serie Breaking Bad is zonder enige twijfel de meest succesvolle serie van de afgelopen 10 jaar. Helaas is deze serie afgelopen en zien we in deze top 10 nog eens de beste series uit alle seizoenen.. Check!

LittleBigWorld - Hunky-Dory Hong Kong

LittleBigWorld - Hunky-Dory Hong Kong
De LittleBigWorld serie laat ons wereldsteden zien in miniatuur vorm door het zogenaamde tilt-shift effect. Joerg Daiber is daar een ster in en vandaag zijn we in Hong Kong aangeland..

Save The People Or Save The Planet?

Save The People Or Save The Planet?
Misschien een lastige vraag, maar waar zou jij voor kiezen? De populatie van deze planeet redden, of juist de planeet zelf om te overleven?

Epic Meal Time - Bud Light Snack Stadium

Epic Meal Time - Bud Light Snack Stadium
Bij een feestje zoals de Super Bowl zijn twee dingen natuurlijk van groot belang. Snacks en bier! En dat kan je wel overlaten aan de Sauce Boss en de jongens van Epic Meal Time!

Bruno Mars Superbowl Halftime Show 2014

20140203-brunonmars.jpg
Meestal besteden we vooral aandacht voor de commercials die speciaal gemaakt zijn voor de SuperBowl, maar dit keer gaan we voor de show in de rust! Wat een super show zet Bruno Mars hier neer zeg! p.s. vergeet hem niet even op HD te zetten!

TLP's Januari Videomashup

TLP Videomashup
De beste clips van de afgelopen maand komen in een kleine 5 minuten nog eens voorbij in de best of Januari videomashup van TLP!

Earth - The North American Southwest

Earth - The North American Southwest
De mooiste beelden uit Noord Amerika en dan voornamelijk het Zuid Westen zie je nog eens voorbij komen in timelapse mode in deze schitterende video..

Mike Barstarzz Workout

Mike Barstarzz Workout
Om deze zomer met een strakke buik de stranden onveilig te maken moet je toch wekelijks wat aan je lichaam doen. Mike Barstarzz laat zien hoe het moet.

10 Facts That Will Make You Happy

10 Facts That Will Make You Happy
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Vandaag gaan we voor feitjes waar je vrolijk van wordt.

DC Shoes in Asia

DC Shoes in Asia
Heel wat sportmerken gaan tegenwoordig een samenwerking aan met bekende Youtubers of sponsoren die op enige wijze. DC Shoes, is zo'n merk die in hun Youtube kanaal allerlei coole skate filmpjes plaatsen van skaters die ze hun schoenen aanmeten. Vandaag reizen we rond in Azië ..

How to Make Heart Cupcakes

How to Make Heart Cupcakes
Met Valentijnsdag in aantocht gaan we je alvast bestoken met zaken die je voor je geliefde kunt doen. Zo kan je je geliefde bijvoorbeeld verrassen met cupcakes in de vorm van een hartje.. Hoe romantisch is dat ?! Thnx David!

Airplane Painting

20140202-airplane.jpg
Een vliegtuig in andere kleuren om toveren is wel even andere koek dan even een meubelstuk schilderen. Maar dan vind ik 13 dagen nog best vlot voor zo'n groot ding! Gelukkig duurt het filmpje maar 2 minuten.

Bike Jump Fail Compilation

Bike Jump Fail Compilation
Fietsen is goed voor je, maar dan moet je het wel netjes houden. Springen en andere rare fratsen kunnen alleen maar voor ellende zorgen.

Break's Best Fails Of 1 February 2014

Break's Best Fails Of 1 February 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Why do Birds have Stupid Walks

Why do Birds have Stupid Walks
Waarom lopen sommige volgens eigenlijk zo vreemd ?! Deze uitleg van standup comedian Jimeoin brengt duidelijkheid..
volgende
vorige