XTreme Girls Are Awesome

XTreme Girls Are Awesome
Extreme sports, we zijn er dol op. En al helemaal met vrouwen in de hoofdrol. We zetten er een aantal op een rijtje.

Hit & Run Experiment

Hit & Run Experiment
Mocht je ooit getuige worden van een hit & run, wat doe je dan? Bel je de politie, ga je zelf kijken of het goed gaat met het slachtoffer of neem je de benen? Allemaal reageren we anders. Laten we het eens testen.

Batman Recut

Batman Recut
Wanneer je je eens goed in het verhaal van Batman verdiept blijkt hij eigenlijk heel iemand anders te zijn... Hartverwarmend zelfs..

The Old Detroit Ballet presents Robocop

The Old Detroit Ballet presents Robocop
Op 13 februari gaat de nieuwe Robocop film in première en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Ook al is het eigenlijk niets anders dan een remake van de allereerste Robocop film van Paul Verhoeven. Vandaag hebben we een uitvoering van The Old Detroit Ballet...

Reflex

20140108-kitten.jpg
We worden allemaal geboren met bepaalde reflexen. Als je valt, steek je automatisch je handen naar voren bijvoorbeeld. Ook dieren worden geboren met reflexen. Kijk maar eens naar deze kittens.

DIY Home Made Air Conditioner

DIY Home Made Air Conditioner
Dit is misschien niet de tijd van het jaar om met een creatieve zelfgemaakte airco aan te komen, maar wellicht is het handig voor de aankomende zomer..

Ultimate Tractor Fails Compilation 2014

Ultimate Tractor Fails Compilation 2014
Het leven op de boerderij valt niet mee zo te zien want er gaat nogal eens wat mis met het nummer één vervoersmiddel van deze bedrijfstak. Juist, de tractor!

Stevige deur!

20140130-door.jpg
Als je als politie een inval doet, is het zaak dat je een goede ram bij je heb om de deur in te rammen. Want als dit niet het geval is, zijn de verdachte er al vandoor. Of ze doen gewoon de deur open omdat ze herrie horen.

Budweiser Pup

puppy
Voor de Super Bowl worden er altijd leuke commercials gemaakt. Dit keer met wat dieren in de hoofdrol. Een hechte vriendschap is wat Budweiser wil laten zien.

Doe eens duiken

Doe eens duiken
Alhoewel er al wel veel sneeuw voorspelt is, houden we het tot nu toe nog prima droog hier in het Arnhemse. Als er dan eenmaal een pak van die witte natte rommel ligt, bestaat er zoiets als sneeuwpret. Iets wat mij ieder jaar ontgaat maar waar hele volksstammen plezier van beleven. Dit jochie dacht van het balkon te springen, helaas niet zonder consequenties..

Ropejumping: North Nassrani, Jordan

Ropejumping: North Nassrani, Jordan
Met wat touwtjes en een stukje doek van een afgrond springen vergt wat lef. Maar één ding is zeker. Het zorgt wel voor de nodige adrenaline.

The Largest Mirror

20140129-mirror.jpg
Sommige zoutvlaktes zijn zo glad dat het wel een spiegel lijkt. Daarom is een ritje op de motor over deze vlaktes bijzonder om te zien!

100 best Bromance Movies

100 best Bromance Movies
Een bromance is een non-sexual relatie tussen twee mannen, een soortement van kameraadschap dus die alleen mannen begrijpen. In deze compilatie zien we beelden uit zo'n 100 films in een soortement van supercut montage... Check!

Tough Guy 2014

Tough Guy 2014

Life as Parents

20140128-cocacola.jpg
Het leven als ouders gaat niet altijd over rozen. Maar als Coca Cola daar op in springt en je een colaatje aanbied, ziet de wereld er heel anders uit.

Ring Removal Technique

Ring Removal Technique
Mocht je met een dikke ringvinger bij een EHBO post aankloppen dan is de kans groot dat ze je ring door zullen knippen. Maar is dat altijd echt nodig? Volgens deze dokter niet.

The Best In The Game by DJ Steve Porter

The Best In The Game by DJ Steve Porter
Sommige mensen vinden zichzelf beter dan een ander, zo ook American Footbal speler Richard Sherman die van DJ Steve Porter dan ook z'n eigen remix cadeau krijgt.. Check!

Once Upon a Candle

Once Upon a Candle
Heel sporadisch komt er nog een animated short voorbij en dit keer is het een afstudeerproject van de Deense Animation Workshop school met als titel Once Upon a Candle en gaat over een kaars in een identiteitscrisis..

The Doodle Track Car

The Doodle Track Car
We hebben als kleine jongen allemaal wel eens een racebaan gehad. Een grote doos vol stukken baan die na een uur knutselen voor heel wat plezier zorgde. Maar met de Doodle Track Car gaat het net even anders.

TapTapSee

TapTapSee
Het leven van blinde mensen gaat niet over rozen. Zelfs de meest simpele dingen zijn een behoorlijke uitdaging. Gelukkig zijn er app's als TapTapSee om het leven wat makkelijker te maken.

The Fall

The Fall
Wanneer een maatschappij geconfronteerd wordt met gebeurtenissen die de wetenschap niet kan verklaren, geraakt een moderne mondiale samenleving in verval in deze mooie short film.

Big Pigeon

20140127-duif.jpg
Sta je lekker je auto te wassen en schoon te maken van al die modder en duivenpoep, dan kan het zijn dat je het slecht treft als je de wasserette uitrijd. Tsja, dan kan je opnieuw beginnen.

Roadkill Redemption

Roadkill Redemption
Het kan weleens voorkomen dat je tijdens het autorijden iets aanrijdt, iets wat plots voor je auto langs schiet. Een konijn, een kat... tja, het is nooit leuk en na het zien van deze animated short zelfs een beetje spooky..

Break's Best Fails Of 25 January 2014

Break's Best Fails Of 25 January 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Isabel - Beneath Your Beautiful

20140126-isabel.jpg
Heb je vrijdag The Voice Kids niet gezien? Dan heb je heel wat jeugdige toppertjes gemist waaronder de 14-jarige Isabel uit Middelburg. Wat een dijk van een stem zeg!

Tafeltennis

20140126-tafeltennis.jpg
Er zijn van die sporten waar ik niet zo 1 2 3 naar zou gaan kijken voor de lol. Tafeltennis is er zo een. Maar het was nog nooit zo leuk om naar een tafeltenniswedstrijd te kijken als naar deze.

Swedish Marines Grease Lightning

Swedish Marines Grease Lightning
De film Grease van danskoning John Travolta hebben we allemaal we gezien gok ik zo. Zelfs de Zweedse marine is er gek van. Zie hier hun variant.

Ryse Motion Editing Reel

Ryse Motion Editing Reel
Tegenwoordig kan je haast geen serie of film meer vinden waarin geen gebruik is gemaakt van CGI of andere VFX. In de Motion Editing Reel van de game Ryse zien we maar weer eens hoe e.e.a. tot stand komt.. Ik vind het prachtig!

Parkour Fail

Parkour Fail
Freerunnen en parkour is een mooie sport, maar een ding moet je absoluut niet doen. En dat is twijfelen. Gelukkig gaat het in dit geval maar net goed.

Bruce Lee - Be Water My Friend

Bruce Lee - Be Water My Friend
Bruce Lee, wie herinnert zich de legendarische acteur, martial arts instructeur en filosoof nou niet? Helaas met zijn 33 jaar veel te vroeg overleden. Maar hij heeft nog altijd wat wijze woorden voor ons.

Used Cars...Psh

Used Cars...Psh
Een van de meest bekende prankers op Youtube is EdBassmaster die echt al een aantal jaren bezig is. Dit keer gaan we 2e hands autoverkopers irriteren met weinig tekst, of je moet PSH al een mondvol vinden.

Volans CGI Art

Volans CGI Art
Ik maak je vandaag bekend met het werk van Murat Sayginer die in de clip "Volans" laat zien hoe kunstig CGI Art kan zijn.. Nice!

Zelfverdediging

20140125-zelfverdedging.jpg
Zinloos geweld, brute woning overvallen waar mensen zwaar mishandeld worden. Je lijkt het wel steeds vaker te horen. Maar hoe kan je je daar nou tegen beschermen? Heel lastig, maar misschien is een korte zelfverdedigingscursus wel een ideetje. Alle beetjes helpen.

LuckyTV – Sotsji 2014 - Bareback

LuckyTV - Sotsji 2014 - Bareback
De Olympische spelen in Sotsji en de homosexuele scene gaan niet hand in hand. En al helemaal niet met onderdelen als 'Bareback'. Humor is het dan weer wel.

Vieze Jack - Derin Deruit

20140124-viezejack.jpg
Het duurt nog wel een week of 6, maar dan is het zo ver. Dan staat de carnaval weer voor de deur en daarom begint youtube vol te stromen met nieuwe carnavalskrakers. Vieze Jack is een van de eerste die de spits afbijt. En wat een tekst!

Inside A Rolling Ship

Inside A Rolling Ship
Dat je als zeeman over een paar goede benen moet beschikken kan ik me na dit filmpje wel voorstellen. Vraag me alleen af hoe lang het duurt voor hij kotsmisselijk is.

50 Best Films of 2013 in Twenty Words

50 Best Films of 2013 in Twenty Words
Sommige films kan je omschrijven met slechts één woord, althans dat doet de maker van deze film compilatie ons geloven. Hij somt 50 films uit 2013 op in 20 woorden, wat volgens mij vrij lastig dan wel onmogelijk is.. Of ?!

Tripping

Goeie Pillen
Tja, we zijn allemaal wel eens van de kaart geweest, van de alcohol of drugs maar sommige mensen maken het wel heel erg bont. Neem deze gast die helemaal uit z'n plaat gaat bij een klein muziek festival, wat zou hij op hebben ?!

Black Ice In Poznan

Black Ice In Poznan
Gelukkig hebben wij hier in Nederland nog niet zoveel last van ijzel, sneeuw en de typische winterse factoren. En laten we dat zo houden ook. Want bevroren asfalt, ook wel 'black ice' is geen pretje.

RumbleRail

RumbleRail
Een beetje computer nerd heeft geen radio of MP3 speler nodig om naar muziek te luisteren. Met een lading floppy drives kom je een behoorlijk eind.

Een kuikentje in 20 dagen

20140123-kuikentje.jpg
Waar de mens 9 maanden nodig heeft om van bevruchte eicel uit te groeien tot minimensje, heeft de kip maar 20 dagen nodig. Deze beestjes groeien enorm snel en ook als ze uit het ei gekomen zijn groeien ze als kool!

Jurassic Park vs. Pokémon Snap

Jurassic Park vs. Pokémon Snap
Kijk eventjes mee naar de gelijkenissen in de trailers voor Jurassic Park en de game Pokemon Snap, die wel heel erg op elkaar lijken...

Ancients

Ancients
Deze short film volgt de eeuwigdurende cyclus van zonsondergang tot zonsopgang en weer terug naar zonsondergang. Een continue ononderbroken lus sinds het begin der tijden, en zo'n beetje de enige echte constante factor in ons leven.

Bird vs Egg Cam

Bird vs Egg Cam
Met alle sport- en minicamera's van vandaag is het tof om te experimenteren. Want je weet nooit wat voor beelden je te zien krijgt als een vogel met je camera aan de haal gaat.

Arnold Undercover At Gold's Gym

Arnold Undercover At Gold's Gym
Ben je lekker aan het sporten komt ineens Howard je wat tips geven. En laat Howard nou geen onbekende zijn.

Melon Fragmentation at 2500fps

Melon Fragmentation at 2500fps
De Slowmo Guys hebben we al van alles zien opblazen in ultra slowmotion en vandaag is een meloen de Sjaak..

Cat Skateboarding Adventure

20140122-kat.jpg
Sommige huisdieren zijn zo lui als het maar wezen kan. Maar dat is niet weggelegd voor deze kat. Deze kat houd wel van een avontuurtje op zijn skateboard!

Can Video Games Make You Smarter?

Can Video Games Make You Smarter?
Als je kleine spruit elke dag weer met een controller voor de tv zit kan je wel eens gaan denken of ze er slimmer van worden? Deze man zocht het uit voor je.

10 Most Viewed YouTube Channels of All Time

10 Most Viewed YouTube Channels of All Time
Dagelijks worden er op YouTube nieuwe kanalen aangemaakt. De een trekt net wat meer bezoekers naar zich toe dan een ander. Maar laten we eens kijken naar de top 10 meest bekeken kanalen allertijden.

Changing

20140121-changing.jpg
Algemeen bekend is dat er maar weinig dingen en vooral vrouwen in mooie magazines 'echt' zijn. Eer er een foto geplaatst word is er een photoshop artiest mee bezig geweest. Dat dit ook vrij makkelijk kan met bewegend beeld is erg tof om te zien, maar wederom word je dus op tv 'bedrogen' met wat je ziet.

Dragon Ball Z Fight In Real Life!

Dragon Ball Z Fight In Real Life!
Ik ben van een generatie voor het hele "Dragon Ball Z" gebeuren populair werd en moet ook eerlijk bekennen dat ik al die Japanse animaties of tekenfilms niet zo heel erg veel aan vind. Toch is deze Real life versie grappig gemaakt, kijk even mee..

Guy Dances Across China in 100 Days

Guy Dances Across China in 100 Days
China is onmetelijk groot maar toch weet deze gast het land te doorkruisen in 100 dagen en doet dat ook nog eens al dansend...

2014 Australian Open - Ball Boy Headshot

2014 Australian Open - Ball Boy Headshot
Inmiddels is de 2014 Australian Open alweer begonnen. Tijd voor een mooie dosis tennis dus. Al denkt deze ballenjongen daar nu misschien iets anders over. Ach, risico van het vak he!

Frozen (Censored)

Frozen (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie als Frozen? We laten het je zien.

Teaching the Baby to Walk Down Stairs

20140120-pup.jpg
Dat je bij een nest pups of kittens de beestjes niet gelijk bij hun moeder weg moet halen weet iedereen, ze hebben tenslotte nog veel te leren. Dat blijkt maar weer uit dit filmpje.

All of Me | Tiesto vs John Legend Video Mashup

All of Me
Afgelopen vrijdag werd onze eigenste nationale trots, en een een van 's werelds bekendste deejays DJ Tiesto, 45 jaar en speciaal voor dat heugelijke feit mixte hij zijn eigen sound onder het nummer "All of Me" van John Legend. Dit is de exclusieve, onofficiële videoclip voor dat nummer...

Nostalgia Feelings [Top 50 Childhood]

Nostalgia Feelings [Top 50 Childhood]
We gaan terug in de tijd dat je nog een onbekommerd leven had, je kindertijd. Ga eens na hoeveel producten en andere zaken in de loop der jaren, zijn verdwenen of domweg niet meer gemaakt worden. Vandaag hebben we een compilatie met een top 50 "Things That Look Just Like Your childhood"..

Dakar Rally 2014

20140119-dakar.jpg

10 Year Old Calls In The Marines

10 Year Old Calls In The Marines
Als er na een landverschuiving in het Engelse Calstock ruim 40 auto's klem komen te staan, dan is er nog maar één oplossing volgens de 10 jarige Charlie Southcott. De marine bellen! En wat blijkt, ze kwamen nog opdagen ook. Respect!

LEGO Invasion

LEGO Invasion
Dol op LEGO, special effects en beelden bewerken? Andrew is zo'n man. En dat is te zien ook aan de korte clip 'LEGO Invasion'.

Blusvliegtuigen

20140119-blusvliegtuig.jpg
Wat begon als een illegaal kampvuurtje, eindigt in een heuse bosbrand. En dus moeten er blusvliegtuigen ingezet worden. In dit meertje vullen ze hun buikje om vervolgens terug te vliegen naar de brand.

Road to the Octagon

Road to the Octagon
Je beland niet zomaar in de ring bij de UFC, daar gaat een hele reis aan tegenslagen en overwinning aan vooraf. In deze documentaire zie je wat er allemaal nodig is om de top te bereiken..

Operation "LOLcat"

Operation "LOLcat"
Wat nu precies de bedoeling is van deze lollige animated short is mij eigenlijk niet geheel duidelijk... We zien een bewaker die ene Lolcat in de gaten houdt terwijl die laatste het internet verovert ?!

Break's Best Fails Of 18 Januari 2014

Break's Best Fails Of 18 Januari 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Tracing Skylines

Tracing Skylines
Detroit is sinds 3 december 2013 failliet verklaard met een schuld van ruim 18 miljard dollar. De stad is inmiddels half verlaten, maar wel een 'speeltuin' voor urban skiërs zoals we zien in deze clip. Maar of ze welkom zijn is een ander verhaal.

Gezellig Shoppen

20140118-shopping.jpg
Veel vrouwen doen het, gezellig shoppen met een vriendin. Je vind een jurkje en je vriendin vind dat hij prachtig staat, maar dan.... Tsja, soms zit het mee en soms zit het tegen.

Speed Vol.2 | Drifting Metal

Speed Vol.2
Hou je van alles wat met snelheid te maken heeft en heb je eventjes een minuut of zes, dan raad ik je aan dit tweede deel uit de serie "Speed" met als titel Drifting Metal te bekijken... Deel 1 vind je hier!

The Big Lebowski Animated

The Big Lebowski Animated
Voordat je denkt dat een geanimeerde versie is van de hele "The Big Lebowski", weer gerust. Het betreft hier slechts een korte 30 seconden durende trailer, gemaakt door Deense studenten van de VIA UC in Viborg, Denmark geïnspireerd op de film...

Animals in the News

20140117-animals.jpg

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Kiss

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Kiss
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

10 Curious Facts About Coffee

10 Curious Facts About Coffee
Heel wat mensen worden er mee wakker, en er zijn zelfs mensen die er mee naar bed gaan. Koffie! Tijd voor wat opmerkelijke feitjes.

Awkward Moments When You're Unemployed

Awkward Moments When You're Unemployed
Door deze crisis zit momenteel 1 op de 5 jongere werkeloos thuis en het eind is nog niet in zicht. In deze video zie je wat vervelende situaties die je liever niet had meegemaakt als Koos werkeloos..

Tsjechië in een HDR Timelapse

Tsjechië in een HDR Timelapse
Timelapse video's zijn heerlijk om even tot rust te komen en dat is precies wat we eventjes gaan doen in deze heerlijke timelapse met beelden uit Tsjechie in HDR...

De zus van Gerrit Zalm

20140117-gerritzalm.jpg
Gerrit Zalm, bij de meeste mensen wel bekend als een vrij sympathieke man die momenteel een top functie heeft bij de ABN AMRO bank. Dit jaar besloot hij de werknemers van zijn bank te verrassen met een optreden verkleed als zijn 'zus'. Ik kan niet anders zeggen dat hij zijn peptalk voor het nieuwe jaar zeer geniaal heeft neer gezet!

Ice Storms Be Like

20140116-icestorm.jpg
Terwijl het in Australië de mussen van het dak vallen van de warmte, blijven ze in Amerika aan het dak vast gevroren zitten van de kou! Maar die kou heeft ook wel grappige dingen, zoals een bevroren trampoline.

Slow Mo Beatboxing

20140116-beatboxslomo.jpg
Ik heb even zitten twijfelen of ik dit filmpje wel zou bekijken. Beatboxen vind ik wel tof, maar het leek mij een vies gezicht als je dit in slow motion zou bekijken. Maar het viel alles mee! Best gaaf.

Pipeline Winter 2013

Pipeline Winter 2013
Terwijl wij aan het einde van 2013 langzamerhand de kou in zijn gegaan, zijn er plekken op aarde waar het perfect weer is om een golfje te pakken. Zie hier Pipeline Winter 2013.

Extreme Phone Testing

Ultieme smartphone test, Sony Xperia Z1
Om te laten zien dat de Sony Xperia Z1 een brute smartphone is, lieten ze gebruikers een goede foto maken tijdens een parachutesprong, live streamen terwijl ze over het circuit scheurden en een selfie maken tijdens het flyboarden. Hoe dat afliep? Kijk maar!

Weird Things We All Do

Weird Things We All Do
Ieder mens heeft zo z'n eigenaardigheden en gebruiken maar sommige zaken doen we eigenlijk allemaal. Geloof je me niet ? Kijk maar eens mee naar deze zeer herkenbare video van Buzzfeed.. Best vreemd!

What If Google Was A Guy

What If Google Was A Guy
Het is dat we weten dat achter de mega zoekmachine van Google legio computers het werk doen. Maar wat als Google gewoon een man was ?

The Elegant Gentleman's Guide To Knife Fighting

The Elegant Gentleman's Guide To Knife Fighting
Kunst, je moet er van houden. Wat de een prachtig vindt kan een ander weer foeilelijk vinden. Maar als ze het op deze manier zouden presenteren ga ik met alle plezier naar een expositie.

Jumping on the bed

20140115-springen.jpg
Er zijn maar weinig kinderen die van hun ouders op bed mogen springen. Blijkbaar niet goed voor het bed en het matras. Maar hoe zit dat dan met honden? Zou dat wel kunnen? Ze wegen tenslotte wat minder zwaar.

Dog Hates Bath Time

Dog Hates Bath Time
Dat katten een hekel aan water hebben is bekend maar ook sommige honden vinden het verfrissende water heerlijk om te drinken, maar niet om in te badderen. Deze poedel bijvoorbeeld...

Zach King's 'Magic' Vine Compilation

20140114-magic.jpg
Magic tricks blijven erg leuk om te zien. Hier een compilatie waar een paar super 'truckjes' tussen zitten. Uiteraard is hij gewoon goed met videomontage (voordat iemand roept FAKE).

Top 10 Hoaxes

Top 10 Hoaxes
Je moet niet alles geloven wat je op het internet tegenkomt want vaak is het een hoax. In deze lijst een top 10 met beste geslaagde / gelukte hoaxes..

Why do We get Car Sick?

Why do We get Car Sick?
Er zijn mensen die wagenziek worden en als je je altijd al hebt afgevraagd hoe dat komt of waardoor dat wordt veroorzaakt dan bied deze clip wellicht uitkomst.

Living Inside The Box

Living Inside The Box
Heb je eindelijk na jaren een stuk land kunnen kopen in Williamsburg, Brooklyn, blijkt het bouwen van je droomhuis toch aardig wat geld te kosten. Daar moet een goedkopere oplossing voor te vinden zijn.

GTA For Kids

GTA For Kids
De game Grand Theft Auto, ook wel GTA, is geen spel voor kinderen. Maar zou deze versie wel geschikt zijn? Ik betwijfel het.

It Could Have Been Worse..

It Could Have Been Worse..
Je zou het misschien niet verwachten, maar een hulp- of blindengeleidehond is niet overal welkom. Er zijn mensen die daar moeilijk over doen. Voor die mensen zijn er voorlichtingsfilmpjes zoals deze!

Best Wipeouts Teahupoo Tahiti

Best Wipeouts Teahupoo Tahiti
Voor de meest extreme golven ben je bij Teahupoo, Tahiti, aan het juiste adres. Maar zo'n mega golf bedwingen gaat niet altijd volgens plan.

Naked Sunday: "No Pants Subway ride"

Naked Sunday: "No pants subway ride"
Wie gisteren toevallig een reisje maakte met de Londense Subway werd getrakteerd op allerlei medereizigers die één ding gemeen hadden, ze waren allemaal broekloos..

Amazing Crayon Carver

20140113-wasco.jpg
Vroeger op school kregen we vaak wasco om mee te kleuren. Je kent ze wel, die vettige krijtjes. Ik gaf toch de voorkeur aan potloden. Maar deze kunstenaar heeft heeft voor zijn wasco een andere bestemming voor gevonden.

The Finger Family

The Finger Family
Probeer dit soort vingeroefeningen aub niet zelf thuis want voordat je het weet heb je je vingers zodanig in de knoop dat er een dokter aan te pas moet komen om de boel weer uit de knoop te halen.. Je bent gewaarschuwd!

BeetleCopter In The Serengeti

BeetleCopter In The Serengeti
Met de komst van 'kleine' op afstand bestuurbare helikopters en drones komt de natuur een stuk dichterbij. Kijk mee naar de beelden van Will Burrard-Lucas' BeetleCopter.

Break's Best Fails Of 11 Januari 2014

Break's Best Fails Of 11 Januari 2014
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen.

Junkhead

Junkhead
Een Japanner was vier jaar bezig om deze sci-fi film te maken, die hij helemaal maakte in stopmotion. Met engelen geduld en talent, want het resultaat mag er zeer zeker wezen. Kijk mee naar de film Junkhead!

Freeskiers Are Awesome

Freeskiers Are Awesome
De geoefende internetter kent al lang de People are Awesome compilaties die regelmatig voorbij komen, wat eigenlijk gewoon compilaties zijn van extreme sporters. Deze compilatie is al niet veel anders al staat hier de Freeski sport centraal...

Playing With Gravity In a Tuxedo

Playing With Gravity in a Tuxedo
Skydiven is cool. Je kan natuurlijk in je normale kloffie uit een heli of vliegtuig springen, maar een echte 'James Bond' doet dat in stijl.

Animated Short - Catch A Lot

Animated Short - Catch A Lot
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Catch A Lot'.

Comic Carly

20140111-comic.jpg
Grimeren is een vak apart. De ene keer is het minimaal voor een interview, de andere keer is het maximaal om diegene om te toveren in iets waar ze totaal niet op lijken. Ik zeg weldone Carly!

TLP Year in Review 2013

TLP Year in Review 2013
De allerbeste clips van het afgelopen jaar zie je in sneltreinvaart aan je voorbij trekken in TLP's Year in review 2013, met muziek van Hippie Sabotage!

Cambodja per Drone

Cambodja per Drone
We vliegen over Cambodja en doen dat met een drone waardoor je nog mooiere beelden ziet van dit ongerepte land waar de westerse beschaving nog niet is doorgedrongen...

Raccoon

20140110-raccoon.jpg
Ondanks dat wasberen behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn met die scherpe tanden en nagels, zijn er toch mensen die ze als huisdieren houden. Alsof het nog niet gekker kan, ze leren ze ook kunstjes!

KNGF - Buddyhond

KNGF - Buddyhond
Je hoeft niet blind te zijn om in aanmerking te komen voor een hulphond. Ze zijn er ook voor mensen die teveel hebben gezien.

Hitstick Rebirth

Hitstick Rebirth
Het is vrijdagavond maar na al die drukte in de decembermaand blijven we maar eens een avondje thuis. Heb je net als mij niets beters te doen, speel dan eens een spelletje Hitstick Rebirth..

Picking Up Girls On The Subway

Picking Up Girls On The Subway
Er doen heel wat clips de ronde op het internet hoe je het beste een meisje kan versieren maar deze manier, met een sprekende pop, kende ik nog niet. Goed je moet wel over buikspreker skills beschikken maar dan gaat er vervolgens een wereld voor je open. Tenminste volgens deze gasten dan..

Beagle gets into hot oven

Beagle gets into hot oven
We weten niet hoe lang deze Beagle al zonder eten zat maar het beestje bedenkt zich geen moment wanneer het de geur van versgebakken kipnuggets ruikt en slaat z'n slag..

The Bassman

20140109-bassman.jpg
Wat is er mooier dan helemaal op gaan in het ding wat je het liefste doet? Deze man op de bas gaat helemaal los als hij op het podium staat alsof hij de grootste rocker is ter wereld.

Wish You Were Here

Wish You Were Here
Als je dol bent op je meisje is het jammer dat ze niet mee kan om een maand te backpacken. Want alleen is ook maar alleen. Toch heeft deze man het beste er van gemaakt en hij heeft zelfs een tribute gemaakt voor zijn schatje.n Liefde!

Stoer!

20140109-celebs.jpg
Er zijn van die mensen die geniale ideetjes hebben. Deze jongeman is er zo een. Hij is best een beetje kansloos dus fotoshopte hij zichzelf in foto's bij bekende mensen. Het levert hilarische foto's op die mooi op zijn facebook zouden staan.

Ultimate Fireworks Fails Compilation 2013-2014

Ultimate Fireworks Fails Compilation 2013-2014
Vuurwerk is prachtig, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Want voor je het weet heb je de poppen aan het dansen.

30 Dumbest Things Drunk Women Have Ever Done

30 Dumbest Things Drunk Women Have Ever Done
We weten allemaal dat je met een behoorlijke slok op soms rare dingen kunt doen. We zetten 30 vrouwen feitjes op een rijtje voor je.

Jack Vale - Pooter In Brazil

Jack Vale - Pooter In Brazil
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Vandaag doet hij dat in Brazilië.

Queen - 3 Years - Lip Sync Everyday

Queen - 3 Years - Lip Sync Everyday
Elke dag een foto van jezelf maken en die dan drie jaar bewaren om er een heuse clip van te maken. Je moet het maar kunnen. Matt Perren deed het. Zijn eerste foto is de start van een hele reeks tot de laatste foto toen hij 18 werd. En dit is het resultaat.

Schattige kittens in Autotune

20140108-kitten.jpg
Kittens maken van die lieve mauw geluidjes. Blijkbaar vond iemand dat zo schattig dat hij/zij ze voor de microfoon gezet heeft. Echte katten liefhebbers zullen smelten bij dit filmpje.

Breaking the Wire

Breaking the Wire
Ik ben een fervent serie-kijker en ik moet zeggen dat de maker van deze intro mashup van Breaking Bad met de iets minder bekende serie maar zeker zo goed, The Wire de spijker op z'n kop slaat wanneer hij zegt "Experience the two greatest drama series of all time... simultaneously". Want het zijn ook echt de twee beste series van de afgelopen 10 jaar, al kan ik er zo nog een paar opnoemen.. Mashups van eerdere seizoen in het YT kanaal van maker James Montalbano..

Flamingos vs Michael Jackson

Flamingos vs Michael Jackson
Flamingo's zijn mooie vogels, maar ik heb nooit geweten dat ze helemaal weg zijn van Michael Jackson. Dit filmpje bewijst het maar weer.

Every Newsblooper of 2013 Supercut

Every Newsblooper of 2013 Supercut
De afgelopen maand hebben we al diverse compilaties met best of 2013 clips voorbij zien komen en zo ook de bloopers en fails die verslaggevers maken, wanneer ze live op televisie zijn. Ben je bang dat je er toch enkele gemist hebt, check dan deze multi XL compilatie met iedere blooper die er maar op het net te vinden is, en meer dan één uur duurt..

Happy Hippodrome

Happy Hippodrome
We duiken weer in de miniatuurwereld van Little Big World door Joerg Daiber en bevinden ons vandaag in Hong Kong op de Happy Valley Racecourse, in tilt-shift natuurlijk..

Realistic Art with Sugar

20140107-sugarart.jpg
Suiker is niet alleen maar slecht, maar je kan er ook hele mooie dingen van maken. Alleen is het opletten geblazen dat je totaal geen vocht tegen komt. Zelfs het kleinste zweetdruppeltje kan al roet in het eten gooien.

What would you do with $25,000?

20140107-25k.jpg
20th Century Fox gaven hem $ 25.000.- voor het maken van een filmtrailer. Maar, met toestemming, gaf hij die $ 25.000,- op een hele andere wijze uit. Kan je nagaan wat je met het budget van een filmtrailer kan doen!

DevinSupertramp - Rope Swing Zipline

DevinSupertramp - Rope Swing Zipline
Dat filmmaker DevinSupertramp altijd voor mooie beelden zorgt weten we inmiddels. Vandaag gaan we voor een heuse zipline, Supertramp style!

Smellcome To Manhood

Smellcome To Manhood
De commercials van Old Spice zijn altijd wel welkom. Ondanks het oude luchtjes gevoel weten ze toch altijd met de tijd mee te gaan. Zie hier Smellcome to Manhood.

Ultimate Otters compilation

Ultimate Otters compilation
Door de lastige leefomstandigheden in Nederland stierf de otter uit, en werd in 1988 de laatste otter waargenomen. Er werd vervolgens veel moeite gedaan om het beestje te herintroduceren. In 2002 werden de eerste otters uitgezet in Nationaal Park de Weerribben en in 2004 werden de eerste otters in het wild geboren. In deze compilatie staat de otter centraal..

Space Bruce

Space Bruce
Er komen niet zo heel erg veel animated shorts voorbij meer de laatste maanden maar ik heb er vandaag toch weer eentje voor je neergezet. Kijk even mee naar deze korte maar grappige short met als titel Space Bruce..

Foute vrienden

Foute vrienden
In Foute Vrienden gaan Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Steven Goegebeur en Thomas Smith voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen. Om de beurt worden ze het veld ingestuurd en vanaf dan moeten ze niets anders doen dan gehoorzamen aan de bevelen van hun Foute Vrienden. Ze worden als het ware elkaars marionet. In deze aflevering zal er iemand mee doen aan So You Think You Can Dance. Hilarisch!

Liam Coyte Trick Shots

Liam Coyte Trick Shots
Vraag me niet hoe vaak het mis is gegaan, maar zijn voetbaltrucjes zijn inmiddels een waar succes. Zie hier een nieuw deel trick shots van Liam Coyte.

Pleiades

Pleiades
Kijk even mee naar deze mooie dansuitvoering, met choreography van Saya Watatani en Maki Yokoyama die "Enra - Pleiades" zelf uitvoeren..

500Ft. Moving B-Ball Shot

20140105-bal.jpg
Hoe vaak deze vent niet een basketbal van verre afstand in de basket heeft kunnen krijgen is redelijk bizar te noemen. Maar nu gaat het niet alleen om afstand maar ook om de hoogte. Voordeel is wel dat de basket beneden beweegt waardoor ze hem op kunnen vangen.

6yr Old Drummer Avery Molek

6yr Old Drummer Avery Molek
Ik stel je voor aan de 6 jarige Avery Molek die nu al een virtuoos is achter een drumstel en zonder enige moeite een nummer als Welcome to the Jungle van Guns of Roses mee drumt.. Best knap!

Erupting volcanoes

20140104-vulcano.jpg

Birds vs Drone

Birds vs Drone
Vandaag de dag zijn heel wat mensen gek van drones. Logisch ook, want je kunt er geweldige opnames mee maken. Alleen is niet iedereen in het luchtruim blij met die apparaten. En dan hebben we het over vogels.

Boiling water & water gun in extreme cold

20140104-watergun.jpg
Als het extreem koud is buiten, dan denk ik aan een warme sjaal, een warme muts, een super warme jas en aan handschoenen. Maar niet iedereen ziet ellende in zeer koud weer. Er zijn ook mensen die gewoon een waterpistool tevoorschijn halen en hier gerust mee naar buiten gaan. Je krijgt dan je eigen sneeuwmachine!

Famous Songs and Their Samples

20140104-songs.jpg
Het is leuk om te horen dat in de hedendaagse muziek heel veel muziek uit de oude doos verwerkt zit. Het mooie is dat veel van de 'nieuwe' nummers een hit geworden is, terwijl dat met de 'oude' muziek niet altijd het geval was. Er zijn 1 - 2 - 3 delen, dus veel luisterplezier.

Christmas Puppy Surprise Compilation 2013

Christmas Puppy Surprise Compilation 2013
Het Sinterklaas feest en Kerstmis draait voor een kind eigenlijk alleen maar om het cadeaus krijgen en in mindere mate om het familie gebeuren er om heen. Het ultieme moment dus om je kind aan een nieuw lid van de familie voor te stellen..

Carbid schieten gaat Fout

Carbid schieten gaat Fout
Wie met vuurwerk stunt is een rund en mag blij zijn alle ledematen nog in bezit te hebben. Ik stel je voor aan Jacob Jan, die aan de slag ging met Carbid in een 6000 liter tank. Een en ander ging niet helemaal goed waardoor Jacob Jan voortaan geluidloos door het leven gaat..

Does Being Cold Make You Sick?

Does Being Cold Make You Sick?
Elke moeder of vader zal je vertellen dat als je zonder je jas naar buiten gaat je ziek kunt worden. Maar is dat ook echt zo? We zochten het op voor je!

Gaming In 2013

Gaming In 2013
Ook in januari 2014 kijken we soms nog even terug naar het afgelopen jaar. Vandaag zoeken we weer de game scene op. Zie hier Gaming in 2013.

Asking Strangers for Random Stuff

Jack Vale - Asking Strangers for Random Stuff
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Zo ook vandaag.

Fireworks from the Sky

Fireworks from the Sky
Een beetje filmer heeft tegenwoordig de beschikking over een eigen drone om zo nog mooiere shots te maken van alles wat er in de lucht gebeurt of om shots te maken vanuit de lucht.. Oudejaarsnacht is dan het uitgelezen moment om bijvoorbeeld het vuurwerk te filmen van dichtbij.. Deel 1 | Deel 2

Handfeeding a Wild Fox

Handfeeding a Wild Fox
De vos is een van de grootste roofdieren die nog vrij in de Benelux voorkomen maar in Rusland zijn deze dieren nog in grote getallen vertegenwoordigd. Dat het in de winter lastig is om aan eten te komen laat deze vos zien die niet bang is om zijn maaltijd uit de hand van een Russische visser te eten..

Penn And Teller - Shawn Farquhar

Penn And Teller - Shawn Farquhar
Illusionisten Penn & Teller's tv show 'fool us' is een wirwar van illusionisten en goochelaars die de heren voor de gek moeten houden. Het is nog maar een aantal mensen gelukt. Vandaag is Shawn Farquhar aan de beurt.

Kung Fury - Official Trailer

Kung Fury - Official Trailer
Altijd al eens mee willen spelen in een epische actie komedie? Check deze Kickstarter actie en natuurlijk de trailer van Kung Fury. Beter dan dit gaat het echt niet worden..

Bewoner van de zee

20140102-euh.jpg
Dat de zee nog vele geheimen heeft en een woonplaats is voor dieren die wij nog niet ontdekt hebben of nog nooit gezien hebben is niet zo vreemd. Het is ook zo'n groot oppervlakte met zulke dieptes. Maar soms komt er iets voorbij waarvan je zou denken dat het een gebruikte condoom is.

FaceRig

20140102-facerig.jpg
Hoe cool is dat, je zet je webcam aan, kiest je karakter en dit karakter doet exact dezelfde bewegingen en gezichtsuitdrukkingen die jij maakt. Het programma is nog in ontwikkeling, maar een demo filmpje bestaat al wel.

Stool Pigeon SHS Percussion Ensemble

Stool Pigeon SHS Percussion Ensemble
Met alleen een paar drumsticks in je hand wordt het lastig drummen als er geen drumstel voor je staat. Maar dit groepje heeft daar geen moeite mee.

Lions - The New Endangered Species?

GoPro: Lions - The New Endangered Spieces?
Leeuwen in het wild zijn levensgevaarlijk, maar is dat ook echt zo? We kijken mee met leeuwen expert Kevin Richardson.

Videomashup December 2013

Best of March 2013 [VideoMashup]
De allerbeste clips gepost op Tastelikepizza komen nog eens in sneltreinvaart voorbij in de maandelijkse Videomashup van december 2013 ... Check!

Vicious Skunk Attack

Vicious Skunk Attack
Bij een stinkdier blijf je het best uit de buurt, was het niet om de stank danwel dat deze beestjes soms nogal agressief kunnen worden..

Epic Slow-Mo Predators

20140101-predatora.jpg
Bij sommige filmpjes is het jammer dat ze niet langer duren. Eigenlijk vind ik deze te kort, maar aan de andere kant, ik hou totaal niet van dubstep, dus qua geluid kan ik er niet rouwig om zijn. Wat een prachtige beelden!
volgende
vorige