Clutch The Bear Trick Shots

Clutch The Bear Trick Shots
Ook als mascotte van een NBA team moet je natuurlijk overweg kunnen met een basketbal. Dat kun je aan Clutch de beer wel overlaten.

Mr.GO Highlights

Mr.GO Highlights
De film Mr. GO zit boordevol met allerlei vette VFX effecten en in deze highlights reel van maar liefst 11 minuten zien we een gorilla die uitkomt in de Japanse professionele honkbal league..

Air Tahiti Flying The World for 15 Years

Air Tahiti Flying The World
Als piloot zie je de aarde van een heel andere positie. Boven de wolken waan je jezelf in een andere wereld. We kijken mee met de piloten van Air Tahiti voor hun 15 jarig jubileum.

Leonardo DiCaprio - The Movie

Leonardo DiCaprio - The Movie
Eťn van de betere Hollywood acteurs is toch wel Leonardo DiCaprio. Momenteel is hij te zien in zijn nieuwe film 'The Wolf of Wall Street'. Maar de beste man heeft natuurlijk veel meer op zijn naam staan. We kijken terug.

Greek Rocket War

Greek Rocket War
Tradities zijn er om in stand te houden en zo ook deze Griekse traditie die met Pasen plaatsvind op het Griekse eiland Chios, als twee rivaliserende kerken elkaar met kilo´s vuurwerk bestoken. De bedoeling is elkaars kerktorens te raken met de honderden vuurpijlen die worden afgestoken wat een prachtig schouwspel oplevert.

Heart & Soul Big Piano

Heart & Soul Big Piano
In een speelgoedwinkel op een megapiano een deuntje dansen hebben we Tom Hanks eerder zien doen. Vandaag zijn Heart & Soul aan de beurt.

Insane Fireboarding in Slow Motion

20131228-fireboarding.jpg
Als je goed bent in een bepaalde sport is het een uitdaging om deze nog spannender te maken zodat je weer iets nieuws heb. Steek bijvoorbeeld je skateboard in de brand! Dan krijg je hele andere beelden en het is weer een uitdaging. Maar don't try this at home!

Brodie Smith Frisbee Trick Shots 2013

Brodie Smith Frisbee Trick Shots 2013
Brodie Smith komt zo'n beetje ieder jaar wel een keer voorbij met een Trickshot Reel en zo ook in 2013.

The Auteurs Of Christmas

The Auteurs Of Christmas
Elke film director heeft zo zijn visie over kerst. Steven Spielberg zou een scene anders filmen dan bijvoorbeeld Woody Allen. En zo zijn er nog meer varianten.

Ho Ho Ho

20131224-santa2.jpg
We blijven nog even in de kerstsfeer, want wat is er nou leuker om met de hele straat dezelfde Kerstman neer te zetten? Ik zou het wel eens willen zien met alle lampjes s'avonds!

Santa Tracker

20131224-santaslee.jpg
Morgen is het kerst en de kerstman is druk bezig om alle kadootjes op tijd af te leveren. Wil jij weten waar hij is en of je kadootje al afgeleverd is? Check dan de Santa Tracker.

Iron Man MkZ

Iron Man MkZ
Het is soms werkelijk onvoorstelbaar wat mensen thuis met weinig tot geen budget kunnen maken. Neem nou deze Iron Man fan die deze super coole clip maakte met Tony Stark en zijn laatste Iron Man pak in de hoofdrol..

JibJab 2013 Year in Review: What A Year!

JibJab 2013 Year in Review: What A Year!
De laatste dagen van het jaar zijn in zicht. De kerstboom staat en de oliebollen zijn alvast besteld. Maar nu eerst het JibJab jaaroverzicht van 2013..

Skateboarders take over Chicago Office

Skateboarders take over Chicago Office
We gaan skateboarden door een kantoorgebouw met Redbull en dat ziet er per definitie eigenlijk al cool uit.. Check!

Santa Parkour

20131220-santa.jpg
Je altijd al afgevraagd hoe de Kerstman op de daken komt? Je zou zeggen met zijn slee en rendieren, maar nu met de komst van zonnepanelen is dat ook niet zo handig meer. Dus dan maar op deze manier! Ik heb het Sinterklaas nog niet zien doen!

Timelapse mural painting

20131218-mural.jpg
Wat zal ik eens zeggen, artiest, kunstig, prachtig, ongelofelijk, spuitbus, mooi. Ik denk dat ik dan wel een beetje omschreven heb wat deze vrouw kan! Ben jaloers op haar talent!

Epic Chromatic Skateboarding in Slow Motion

Epic Chromatic Skateboarding In Slow Motion
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken.

Free Hugs (Random Acts of Kindness)

Free Hugs (Random Acts Of Kindness)
De 'free hugs' campagne van een jaren terug zullen we ons allemaal nog wel herinneren. Een geweldige aktie, dus vandaag doen we het even dunnetjes over. Gratis knuffel iemand?

Bohemian Rhapsody - Star Wars Edition

Bohemian Rhapsody - Star Wars Edition
Wederom is Queen's Bohemian Rhapsody nummer een in de top 2000 geworden. Logisch ook. Zelfs de Star Wars variant is rijp voor de top 100..

Cup Song World Record

Cup Song World Record
Het welbekende liedje 'Cup Song' van Anna Kendrick zal je vast wel eens gehoord hebben. Voor 1500 studenten van de Saint-Bernard school in Drummondville, Quebec was het een uitdaging om een nieuw wereldrecord te zetten, en met resultaat.

Lekker skiŽn in Detroit

20131216-skieen.jpg
Nu de kou weer dichterbij komt krijgen de wintersporters alweer de kriebels om even lekker een poosje te gaan skiŽn! Maar daar hoef je niet voor naar een binnenbaan of naar het buitenland. Als er sneeuw gevallen is kan dat ook gewoon in je eigen stadje.

People are Awesome 2013

People are Awesome 2013
De doorgewinterde internet surfer, lees Useloos bezoeker, weet dat er ondertussen honderden verschillende versies zijn uitgebracht, van nog meer verschillende video-editors, die het blijkbaar allemaal nodig vonden een eigen "People are Awesome 2013" compilatie in elkaar te draaien. Het lijkt me overbodig te moeten zeggen dat dit soort compilaties altijd garant staan voor spectaculaire beelden en zo hebben we vandaag de versie van TheCoolTrick!

Kindergarten Holiday Concert

20131213-gebaren.jpg
Dit vijfjarige meisje is Claire Koch. Toen ze moest zingen op school, zorgde ze ervoor dat ook haar ouders mee konden genieten van de kerstliedjes. Haar ouders zijn allebei doof. Hoe stoer is dat!

Dubstep Dansen doe je ZO!

Dubstep Dansen doe je ZO!
Hoe lang ik hier ook op ga oefenen dit gaat mij gewoon nooit lukken. Check eventjes deze vette Dubstep danspasjes van ene Jordan "KLICK" Brown, of te wel elastiekman!

Miss Pong

20131210-misspong.jpg
Waarschijnlijk is dit filmpje hartstikke fake! Maar tot die gozer op de trap knockout ging twijfelde ik toch wel mooi! Best koelbloedig gedaan.

Leticia Bufoni is Pocahontas Skater

Leticia Bufoni is Pocahontas Skater
Ik stel je vandaag voor aan Leticia Bufoni, een vrouwelijke skateboarder die dat zeer zeker beter doet als ik. Er is ook een best of compilatie van haar, hier, maar wij gaan vandaag kijken hoe Leticia het er vanaf brengt op de skatebaan gehuld in een Pocahontas outfit.

I'm A Daddy And I Know It

I'm A Daddy And I Know It
Het leven van een vader gaat niet altijd over rozen. Maar deze man heeft er totaal geen moeite mee.

Hazy Hong Kong

Hazy Hong Kong
We nemen vandaag een kijkje in Hong Kong in een nieuw deel uit de Little Big World serie van Joerg Daiber..

Best Of Red Bull Rampage 2013

Best Of Red Bull Rampage 2013
Het extreme mountainbike feestje Rampage van de rode stier is awesome. Maar je moet wel ballen van staal hebben om daar aan mee te doen. Zie hier de hoogtepunten van Red Bull's Rampage 2013.

Beer Bottle Trick - The Slow Mo Guys

20131208-bier.jpg
Ze zijn er weer, de Slow Mo Guys. Dit keer met een trucje waarbij de onderkant van een bierflesje op een vrij makkelijke manier loslaat. Door de slow motion is goed te zien waardoor dit nu eigenlijk komt.

Freezing Time With Only One Camera

Freezing Time With Only One Camera
Het zogenaamde Matrix bullet time effect is niet vast te leggen met ťťn camera. Althans, dat zou je denken. Met de juiste spullen kom je een heel eind.

The USAF Band Holiday Flash Mob

The USAF Band Holiday Flash Mob
Ik dacht eerlijk gezegd dat Flash Mobs een beetje tot het verleden behoorde ondertussen, maar niets is minder waar. Kijk even mee hoe bezoekers van het National Air and Space Museum getrakteerd worden door The USAF Band op een live optreden.. Laat de feestdagen maar komen!

Animated Tower

20131204-flat.jpg
Om met veel mensen een groot project voor elkaar te krijgen is een goede organisatie een vereiste! Maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Basketbalwondertje blijft scoren

20131203-titus.jpg
Misschien ken je hem nog wel, de kleuter Titus die vanaf de meest onmogelijke plaatsen de basketbal in de ring gooide. Hij is terug met nieuwe trickshots en zelfs met een aantal hollywoodsterren zoals Channing Tatum en Bradley Cooper.

Best of November 2013 [ Video Mashup ]

TLP Videomashup
Het is ondertussen een traditie geworden, de maandelijkse videomashups van TLP. Dit is de november 2013 editie, waarin nog eens de beste clips gepost op Tastelikepizza voorbij komen.

Sign Spinner Ninja

Sign Spinner Ninja
In Amerika gebruiken ze met enige regelmaat 'sign spinners' om een bepaalde winkel of restaurant een beetje extra aandacht te geven. Maar een toegewijde sign spinner doet meer dan dat.

Spinning a Mountain

20131202-spinning.jpg
We zien regelmatig een time laps voorbij komen, maar deze worden vaak gemaakt op 1 vaste plek. Dit stel pakte het eens een keer anders aan en maakte een rondje om een berg heen.

Amazon Prime Air

Amazon Prime Air
Als je denkt dat je alles al gezien hebt en denkt nergens meer van verbaasd te staan, dan doe ik vandaag toch een poging dat te ontzenuwen. Kijk eventjes mee hoe online boekhandel Amazon, in de toekomst van plan is bestellingen bij je thuis te brengen.

Body Carnival

Body Carnival
Het lijkt wel of elke danser die we tegenwoordig op Youtube z'n kunsten zien vertonen is uitgerust met rubberen armen en benen, anders kan ik dit soort video's ook niet verklaren.. Het ziet er wel erg tof uit!

Win / Fail Compilation Week 4 November

Win / Fail Compilation Week 4 November 2013
Soms zit het mee, soms ook erg tegen. We zien alle missers en wins van afgelopen week terug in deze compilatie.
volgende
vorige