9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria

9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria
De 9 jarige Amira Willighagen verraste de jury van Holland got Talent met haar uitvoering van Ave Maria en haar Youtube filmpje is inmiddels meer dan 20 miljoen keer bekeken.. Voor diegene die het gemist hebben, hier nog eens het optreden.. Geweldig!

Home Alone: The Song

Home Alone: The Song
Het is al weer 23 jaar geleden dat Macaulay Culkin in één klap beroemd werd als Kevin McCallister, een 8 jarig jochie dat met kerst door zijn ouders vergeten wordt mee te nemen op vakantie. Ondertussen zijn er vier delen uit deze reeks en gaan wij luisteren naar de gezongen versie van Home Alone...

Back to the Future on Acoustic Guitar

Back to the Future on Acoustic Guitar
In een volgend leven ga ik gitaar lessen nemen, om ooit zo goed te worden als deze knakker die de titelsong uit Back to the Future akoestisch ten gehoor brengt.. Vetjes!

Graeme James- Hey Ya (Live Loop)

20131219-james.jpg
Ik ken(de) deze artiest niet, maar ik vind hem eigenlijk wel lekker klinken. Het leukste is toch wel de "loop" die hij maakt en gebruik van maakt. Ik druk nog een keer op play.

Tenacious D Live from Paradiso

Tenacious D Live from Paradiso
Het bekendste komische rockduo, Tenacious D, bestaande uit Jack Black en Kyle Glass was afgelopen woensdag 11 december weer even in de Amsterdamse pophal Paradiso. Ze speelden een Acoustische versie van het nummer tribute die je hier nog eens terug kan zien in HD!

Angels We Have Heard On High - Pentatonix

20131214-pentatonix.jpg
Nog even en dan is het zo ver, kerstmis. Om in de stemming te komen zingt Pentatonix een mooi lied. De winnaars van de Sing Off hebben echt gouden keeltjes. Als je nu geen kerstgevoel krijgt weet ik het ook niet meer.

David Thibault - Elvis - Blue Christmas

20131212-elvis.jpg
Als je je ogen sluit geloof je je ogen niet. Het is net alsof Elvis is opgestaan en met zijn warme stem Blue Christmas zingt. Bijzonder zoals David zijn stem zoveel overeenkomsten heeft met The King himself!

Acoustic Pop Medley 2013

Acoustic Pop Medley 2013
Er komen nog wel meer medley's of jaarmixen voorbij de aankomende tijd maar dit keer geen aan elkaar geplakte videoclips die tezamen een videomix vormen maar een duo die onder begeleiding van een gitaar een akoestische pop-medley hebben gemaakt van de meest populaire platen van het afgelopen jaar.

Pop Danthology 2013

Pop Danthology 2013 - Mashup Of 68 Songs
Na de mashup van DJ Earworm kan de creatie van Daniel Kim natuurlijk niet achterblijven. Zie hier Pop Danthology 2013.

DJ Earworm - United State of Pop 2013

DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2013
Elk jaar weer pakt DJ Earworm de top 25 hits van het jaar voor een mashup. Zo ook dit jaar. Don't stop the pop!

Oh Come, Emmanuel - Lindsey Stirling

Oh Come, Emmanuel - Lindsey Stirling
De carrière van Lindsey Stirling gaat als een speer en met enige regelmaat gaat ze samenwerkingsverbanden aan met andere opkomende artiesten. Zo is dit haar laatste nummer "Oh Come, Emmanuel" die ze samen met Kuha'o Case heeft opgenomen.

Little Drummer Boy - a Capella

20131201-acapella.jpg
Om mooie muziek te maken heb je niet altijd instrumenten nodig. Een groep a capella zangers met gouden stemmetjes is al voldoende! Is het al kerst?
volgende
vorige