Stiltwalking Clown Falls To His Doom

Stiltwalking Clown Falls To His Doom
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Zie hier een nieuwe prank.

Clutch The Bear Trick Shots

Clutch The Bear Trick Shots
Ook als mascotte van een NBA team moet je natuurlijk overweg kunnen met een basketbal. Dat kun je aan Clutch de beer wel overlaten.

Mr.GO Highlights

Mr.GO Highlights
De film Mr. GO zit boordevol met allerlei vette VFX effecten en in deze highlights reel van maar liefst 11 minuten zien we een gorilla die uitkomt in de Japanse professionele honkbal league..

Christmas Cat Stopmotion

Christmas Cat Stopmotion
Een familie besluit maar eens een camera neer te zetten bij de kerstboom omdat die er wel heel erg gehavend uitziet telkens als ze thuiskomen. Het levert deze geinige bewakingsbeelden op, met een wel heel sneaky kat..

Junk Head - stopmotion

20131230-junkhead.jpg
Heb al vele stopmotions mogen zien, maar dit is toch ook wel weer een meesterwerkje. Het loopt mooi in elkaar over. Mag ook wel als je er een paar jaar werk in heb zitten.

Air Tahiti Flying The World for 15 Years

Air Tahiti Flying The World
Als piloot zie je de aarde van een heel andere positie. Boven de wolken waan je jezelf in een andere wereld. We kijken mee met de piloten van Air Tahiti voor hun 15 jarig jubileum.

Christmas Tinner

Christmas Tinner
Voor heel veel mensen zijn de kerstdagen speciaal. En daar hoort ook uitstekend eten bij. Maar een echte gamer heeft geen tijd voor al die onzin en uren aan tafel zitten. Speciaal voor hun is er Christmas Tinner.

Lexus RC | DC

Lexus RC
Het automerk Lexus, is onderdeel van het Japanse Toyota en is zo'n beetje de Aziatische tegenhanger van Mercedes, Audi en Jaquar hier in Europa. Het merk bestaat sinds 1989 en net zoals de commercials van de conculega's zijn ook de reclame uitingen van Lexus leuk bedacht en nog beter uitgevoerd... Dit is de meest recente commercial van het merk.

Bassets in Slowmotion

Bassets in Slowmotion
Honden is slowmotion, we hebben het vaker gezien, dit keer zien we alleen honden van het ras Bassets voorbij komen in deze grappige montage video..

Leonardo DiCaprio - The Movie

Leonardo DiCaprio - The Movie
Eén van de betere Hollywood acteurs is toch wel Leonardo DiCaprio. Momenteel is hij te zien in zijn nieuwe film 'The Wolf of Wall Street'. Maar de beste man heeft natuurlijk veel meer op zijn naam staan. We kijken terug.

Illusion Studios CGI VFX Showreel 2013

Illusion Studios CGI VFX Showreel 2013
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Zie hier de Illusion Studios Showreel 2013.

9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria

9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria
De 9 jarige Amira Willighagen verraste de jury van Holland got Talent met haar uitvoering van Ave Maria en haar Youtube filmpje is inmiddels meer dan 20 miljoen keer bekeken.. Voor diegene die het gemist hebben, hier nog eens het optreden.. Geweldig!

Turkish Icecream Man 2013

Turkish Icecream Man 2013
Je hoeft tegenwoordig niet meer naar Turkije om de kunsten van deze ijsco tovenaars te bewonderen want dit fenomeen duikt de laatste jaren vaker op in populaire vakantie bestemmingen. Ik ben het zelfs al in Thailand tegengekomen, maar dat maakt het niet minder vermakelijk om te zien natuurlijk..

Greek Rocket War

Greek Rocket War
Tradities zijn er om in stand te houden en zo ook deze Griekse traditie die met Pasen plaatsvind op het Griekse eiland Chios, als twee rivaliserende kerken elkaar met kilo´s vuurwerk bestoken. De bedoeling is elkaars kerktorens te raken met de honderden vuurpijlen die worden afgestoken wat een prachtig schouwspel oplevert.

Heart & Soul Big Piano

Heart & Soul Big Piano
In een speelgoedwinkel op een megapiano een deuntje dansen hebben we Tom Hanks eerder zien doen. Vandaag zijn Heart & Soul aan de beurt.

The Perfect Dog

The Perfect Dog
Een hond in huis kan best leuk zijn. Vooral als hij of zij je dagelijks voorziet van de krant. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Dit is een hond naar mijn hart.

Insane Fireboarding in Slow Motion

20131228-fireboarding.jpg
Als je goed bent in een bepaalde sport is het een uitdaging om deze nog spannender te maken zodat je weer iets nieuws heb. Steek bijvoorbeeld je skateboard in de brand! Dan krijg je hele andere beelden en het is weer een uitdaging. Maar don't try this at home!

I Liked You Better Deaf

I Liked You Better Deaf
Je zou denken dat een bijna dove vader alleen maar nadelen met zich meebrengt, maar niets is minder waar. Luister mee!

My BeatBoxing 1 Year Old Niece

My Beatboxing 1 Year Old Niece
Je kan van een 1 jarige niet al teveel verwachten, maar goed voorbeeld doet volgen. Dat bewijst deze kleine spruit maar weer.

DEA Drug Bust Prank!

DEA Drug Bust Prank!
Toen Amerika eind tachtiger jaren de oorlog verklaarde aan de drugs die met containerschepen vanuit Zuid Amerika richting het noorden werden gestuurd, richtte ze ook de DEA op. Een anti-drugseenheid, die geen grappen maakt. Vandaag zien we pranker Vitaly van VitalyzdTv die een aantal gasten de schrik op het lijf bezorgd door ze te laten denken het doelwit te zijn van een DEA arrestatieteam..

Parrots Annoying Cats Compilation

20131227-parrots.jpg
Huisdieren zijn leuk en al helemaal als ze interactie met elkaar hebben. Maar in dit geval zijn de katten niet heel blij en is het best bijzonder dat geen van deze vogels is opgegeten!

Night snowboarding

Night snowboarding
Alsof snowboarden overdag op de piste al niet spannend genoeg gaat ene Wojtek "Gniazdo" Pawlusiak 's nachts de berg op om te snowboarden.. Wij kijken mee!

This Is A Sport!

20131226-wtf.jpg
Ik kan mijn ogen niet geloven dat dit werkelijk een sport genoemd wordt! Of zal het dan toch echt fake zijn? Sport of fake, eigenlijk maakt het geen ruk uit, het is HET wtf momentje van de dag!

Smoking Christmas Tree Prank

Smoking Christmas Tree Prank
Een kerstboom in huis is leuk, maar er zit wel een klein risico aan vast. Een droge boom heeft maar weinig nodig om in de brand te vliegen. Voor Prank vs Prank het moment om elkaar weer eens in de maling te nemen.

Brodie Smith Frisbee Trick Shots 2013

Brodie Smith Frisbee Trick Shots 2013
Brodie Smith komt zo'n beetje ieder jaar wel een keer voorbij met een Trickshot Reel en zo ook in 2013.

Home Alone: The Song

Home Alone: The Song
Het is al weer 23 jaar geleden dat Macaulay Culkin in één klap beroemd werd als Kevin McCallister, een 8 jarig jochie dat met kerst door zijn ouders vergeten wordt mee te nemen op vakantie. Ondertussen zijn er vier delen uit deze reeks en gaan wij luisteren naar de gezongen versie van Home Alone...

Climate Change - The State of the Science

Climate Change - The State of the Science
Dat ons klimaat langzaam maar zeker aan het veranderen is mag duidelijk zijn. Maar hoe zal het de komende jaren verlopen? Zie hier Climate Change - The State of the Science.

The Auteurs Of Christmas

The Auteurs Of Christmas
Elke film director heeft zo zijn visie over kerst. Steven Spielberg zou een scene anders filmen dan bijvoorbeeld Woody Allen. En zo zijn er nog meer varianten.

Back to the Future on Acoustic Guitar

Back to the Future on Acoustic Guitar
In een volgend leven ga ik gitaar lessen nemen, om ooit zo goed te worden als deze knakker die de titelsong uit Back to the Future akoestisch ten gehoor brengt.. Vetjes!

Decor Amore

Decor Amore
Met de kerst zit je met je familie en geliefden onder de kerstboom, gezellig kerstliederen te zingen, maar wat als je vrijgezel bent ? Dan moet je dus op zoek naar een geliefde, maar dat valt niet altijd mee..

De verrassing van Transavia!

20131225-transavia.jpg
Het mag dan een reclame stunt zijn, maar Transavia maakte een goeie beurt bij hun facebook volgers. Zo vroegen ze wat jou wens voor de kerst zou zijn en lieten een aantal wensen op een leuke manier in vervulling gaan. Een soort All You Need is Love maar dan in het klein.

Ho Ho Ho

20131224-santa2.jpg
We blijven nog even in de kerstsfeer, want wat is er nou leuker om met de hele straat dezelfde Kerstman neer te zetten? Ik zou het wel eens willen zien met alle lampjes s'avonds!

Santa Tracker

20131224-santaslee.jpg
Morgen is het kerst en de kerstman is druk bezig om alle kadootjes op tijd af te leveren. Wil jij weten waar hij is en of je kadootje al afgeleverd is? Check dan de Santa Tracker.

Behind The Magic - The Visual Effects of 'The Lone Ranger'

Behind The Magic - The Visual Effects of 'The Lone Ranger'
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij The Lone Ranger.

Luigi's Ballad

Luigi's Ballad
We kennen Luigi, uit Super Mario Bros, vooral als het trouwe knechtje die Mario steevast helpt om zijn prinses te veroveren maar wisten jullie dat Luigi zelf ook stiekem een oogje had op haar ? Uiteraard is Mario daar niet zo blij mee, toch weerhield het Luigi niet om een speciale ballad te maken voor zijn geliefde..

Epic Slow-Mo Predators

Epic Slow-Mo Predators
In de natuur geldt het recht van de sterkste en hebben roofdieren het voor het zeggen. In deze korte, maar geniale, clip van National Geographic nemen we een kijkje bij de steppe van Mongolië waar deze roofdieren heer en meester zijn.

Brenda Schmitz's Christmas Wish

Brenda Schmitz's Christmas Wish
Een radioprogramma die elk jaar weer kerstwensen werkelijkheid maakt is op zich al bijzonder genoeg. Maar als de wens komt van een vrouw die inmiddels al twee jaar overleden is dan is het wel heel bijzonder. Zie hier de wens van Brenda Schmitz.

The Mistake

The Mistake
Na een avondje in de kroeg te diep in het glaasje te hebben gekeken kan je op twee manieren wakker worden. Alleen, of met iemand naast je. Soms valt het mee, maar vaak ook erg tegen.

Man Creates Replica McLaren

20131223-replica.jpg
Het kostte hem geen 6.8 miljoen dollar, maar 27.000 dollar om een McLaren F1 te bouwen. Deze automonteur heeft meerdere wagens gebouwd maar deze McLaren is toch wel zijn paradepaardje en niet van echt te onderscheiden!

Paul Alone | Home Alone Spoof

Paul Alone
Home Alone is ondertussen dé kerstklassieker als het om films gaat en ene Paul vind dat ook. Een probleem, hij kan Macaulay Culkin niet uitstaan, al hoeft dat met de huidige technieken niet uit te maken..

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?
Heb jij het in je om vlieger te worden? Blijf jij cool onder spanning en tijdsdruk? Kruip dan in de online cockpit en kies je eigen missies, oefeningen en instructies. Ervaar het leven als vlieger en ontdek alles over de opleiding, de vliegtuigen en de helikopters van Defensie. Heb je het vlieguur volbracht? Dan maak je kans op een vlucht in een Cougar! Ga dus snel naar werkenbijdefensie!

Iron Man MkZ

Iron Man MkZ
Het is soms werkelijk onvoorstelbaar wat mensen thuis met weinig tot geen budget kunnen maken. Neem nou deze Iron Man fan die deze super coole clip maakte met Tony Stark en zijn laatste Iron Man pak in de hoofdrol..

Contemporary Dance How-To

Conremporary Dance How-To
Wie wel eens 'So You Think You Can Dance' kijkt weet dat dansen best een serieuze bezigheid is. Maar is dat ook werkelijk zo? Volgens PunchRobert is het allemaal niet zo moeilijk.

Rollin' Christmas

Rollin' Christmas
Het is algemeen bekend dat er met kerst heel wat wordt gegeten, en soms wel eens teveel. Op zich geen probleem, maar sommige dieren hebben geen tijd om op de bank uit te buiken.

Close Call

20131222-wingsuit.jpg
Het schijnt echt een enorme adrenaline rush te geven om je op deze manier voort te bewegen. Maar als ik zie hoe dicht deze wingsuit vlieger bij de grond komt, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat deze sport ook enorm gevaarlijk is!

Glove and Boots: 2013 Year in Review

20131222-goodbye.jpg
Het einde van 2013 nadert en dus komen er allerlei terugblikken voorbij. Deze terugblik vond ik wel erg grappig en de dingen die erin zaten erg herkenbaar. Daarom wilde ik hem jullie niet onthouden.

Non-Alcohol Hond

Non-Alcohol Hond
Als je iemand in je omgeving kent die te veel alcohol drinkt en je hebt zonder succes alles al geprobeerd om die persoon van de drank af te krijgen, dan is dit misschien een goed idee. Deze hond vind het namelijk maar niets dat zijn baasje zo af en toe een borrel neemt en maakt het haast onmogelijk om dronken te worden..

Foutje.. bedankt!

20131221-bears.jpg
Wat een gemene papa's heb je toch!!! Je kan mij namelijk niet vertellen dat dit geen opzet is. Hij wil zijn dochtertje doen geloven dat hij iets heeeeel bijzonders kado wil doen, maar helaas, het meisje kan de grap niet waarderen!

20 day's old pup

20131221-pup.jpg
Het schijnt dat honden afstammen van de wolven. Dus is het niet zo vreemd dat ook honden kunnen huilen als roep. Dit puppy doet zijn best, maar na een paar keer 'uitgelokt' te zijn lijkt hij snel zijn stem te hebben verloren. Maar wat klinkt het schattig!

Under My Bed

Under My Bed, Animatie, Animation, Short
Als kleine jongen is er niets zo eng als de monsters onder je bed. Maar zijn die beesten nou wel zo verkeerd?

Holiday Wake Up Call

Holiday Wake Up Call
Het is vakantie, de perfecte gelegenheid om eens een dagje heerlijk in je bed te luieren en bij te komen van de drukke decembermaand en het schooljaar. Helaas geldt dat niet voor deze Rus, die een paar vrienden heeft die de dag het liefst zo vroeg mogelijk beginnen. Wakker worden!

How Animals Open Christmas Presents

How Animals Open Christmas Presents
Voor dieren zijn de feestdagen eigenlijk helemaal niet zo leuk. Eerst krijgen ze een overdosis aan lekkere geurtjes van al het eten wat met kerst op tafel staat en vervolgens een boel kabaal als we met z'n allen vuurwerk staan af te steken met oud en nieuw. Toch kan kerst leuk zijn voor je huisdier als je 'm een cadeau geeft, Mister Epicman laat ons zien hoe diverse dieren met hun cadeau omgaan..

Christmas Battle

Christmas Battle, lights
Elk jaar weer is het rond de kerst een gevecht met de buurman voor de beste kerstversiering. Lampjes zijn natuurlijk het belangrijkste, maar ook dat kan wel eens anders aflopen dan je had verwacht.

JibJab 2013 Year in Review: What A Year!

JibJab 2013 Year in Review: What A Year!
De laatste dagen van het jaar zijn in zicht. De kerstboom staat en de oliebollen zijn alvast besteld. Maar nu eerst het JibJab jaaroverzicht van 2013..

Skateboarders take over Chicago Office

Skateboarders take over Chicago Office
We gaan skateboarden door een kantoorgebouw met Redbull en dat ziet er per definitie eigenlijk al cool uit.. Check!

Santa Parkour

20131220-santa.jpg
Je altijd al afgevraagd hoe de Kerstman op de daken komt? Je zou zeggen met zijn slee en rendieren, maar nu met de komst van zonnepanelen is dat ook niet zo handig meer. Dus dan maar op deze manier! Ik heb het Sinterklaas nog niet zien doen!

Ride The Snake 2013

Ride The Snake 2013
Dit is de aftermovie van het snowboard event "Ride the Snake" wat in maart van dit jaar werd gehouden, en georganiseerd werd door Act Snowboarding & Orcières 1850. Leuke freestyle snowboard beelden en lekkere backflips door onder andere Franky Vincent.. Check!

Little Drummer Boy

Little Drummer Boy
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. Vooral als ze denken dat ze op straat langs een pop lopen. Maar is het wel een pop?

The Flip Side - Christmas Holidays

The Flip Side - Christmas Holidays
Zo nu en dan is het wel eens leuk om de rollen van man en vrouw om te keren. Hoe zou het er tijdens kerst aan toe gaan?

Graeme James- Hey Ya (Live Loop)

20131219-james.jpg
Ik ken(de) deze artiest niet, maar ik vind hem eigenlijk wel lekker klinken. Het leukste is toch wel de "loop" die hij maakt en gebruik van maakt. Ik druk nog een keer op play.

Santa Freestyle Prank

Santa Freestyle Prank
Of je als kind nou in Sinterklaas of in de Kerstman geloofd het maakt eigenlijk weinig verschil. Als je dan eens één van de twee goedgeefse oude baasjes tegenkomt is het wel jammer dat je in plaats van een cadeau te krijgen wordt afgescheept met een freestyle rap..

Disney World Surprise

Disney World Surprise
Welk kind wil nou niet naar de magische wereld waar Donald Duck en Mickey Mouse de dienst uitmaken en wij kennen als Disney World ? Nou dit kind dus!

Timelapse mural painting

20131218-mural.jpg
Wat zal ik eens zeggen, artiest, kunstig, prachtig, ongelofelijk, spuitbus, mooi. Ik denk dat ik dan wel een beetje omschreven heb wat deze vrouw kan! Ben jaloers op haar talent!

Jaguar vs. Chicken | Jaguar USA

20131218-jaguar.jpg
De laatste reclame van Mercedes was geniaal gevonden. De kip die je kan bewegen zonder dat hij zijn kop beweegt. Jaguar kon niet achter blijven en maakte een eigen versie!

Epic Chromatic Skateboarding in Slow Motion

Epic Chromatic Skateboarding In Slow Motion
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken.

Parenting aint Easy [Coca Cola]

Parenting aint Easy
Als ik zo eens om me heen kijk dan valt kinderen opvoeden nog lang niet mee. Met de feestdagen in gedachten speelt Coca Cola daar handig op in met deze commercial, Life..

Hinneken

20131217-paarden.jpg
Veel meisjes zijn dol op paarden, maar ook heel wat vrouwen vinden paardjes leuk. Maar wat nu als ze te ver weg staan om even te aaien of tegen ze te praten? Dan roep je ze toch gewoon met je paarden lokroep! Voor je het weet staat de hele kudde voor je neus.

Free Hugs (Random Acts of Kindness)

Free Hugs (Random Acts Of Kindness)
De 'free hugs' campagne van een jaren terug zullen we ons allemaal nog wel herinneren. Een geweldige aktie, dus vandaag doen we het even dunnetjes over. Gratis knuffel iemand?

Bethlehem in Tilt-Shift

Bethlehem in Tilt-Shift
Tilt-shift, is een methode om een foto van een gewone omgeving, bijvoorbeeld een landschap of stadsbeeld, zodanig te bewerken dat het lijkt alsof het een foto van een miniatuurstad of schaalmodel is. Ondertussen zagen we al heel wat van dit soort grappige filmpjes en ook foto's voorbij komen uit de serie, Little Big World van Joerg Daiber. Met kerstmis in zicht brengen we een bezoek aan Bethlehem..

How Attached are Cats to their Owners ?

How Attached are Cats to their Owners ?
De kat is al sinds de Farao's in Egypte huisde bekend als huisdier en schattingen wijzen uit dat er in Nederland zo'n 3,6 miljoen katten gehouden worden. Voor sommige mensen is hun huisdier net een kind maar hoe denkt je huisdier eigenlijk over jou ?! Kijk even mee, en laat je verwonderen..

Bohemian Rhapsody - Star Wars Edition

Bohemian Rhapsody - Star Wars Edition
Wederom is Queen's Bohemian Rhapsody nummer een in de top 2000 geworden. Logisch ook. Zelfs de Star Wars variant is rijp voor de top 100..

Cup Song World Record

Cup Song World Record
Het welbekende liedje 'Cup Song' van Anna Kendrick zal je vast wel eens gehoord hebben. Voor 1500 studenten van de Saint-Bernard school in Drummondville, Quebec was het een uitdaging om een nieuw wereldrecord te zetten, en met resultaat.

Hello Beer

20131216-hellobeer.jpg
Over het algemeen heb ik geen hekel aan commercialbreaks, mits ze natuurlijk niet om de 5 minuten komen of ontzettend flauw zijn als deze. Maar misschien snap ik deze ook niet aangezien ik geen man ben!

Lekker skiën in Detroit

20131216-skieen.jpg
Nu de kou weer dichterbij komt krijgen de wintersporters alweer de kriebels om even lekker een poosje te gaan skiën! Maar daar hoef je niet voor naar een binnenbaan of naar het buitenland. Als er sneeuw gevallen is kan dat ook gewoon in je eigen stadje.

PROXiMITY

PROXiMITY
De hoofdpersonage in deze short film van Film Riot's Ryan Connolly wordt wakker als een gevangene in de jungle met een enkelbandje om zijn been die ook nog een bom blijkt te bevatten. Check!

Planet Earth 07

20131215-earth.jpg

The NSA Is Coming To Town

The NSA Is Coming To Town
Niet alleen de kerstman weet of je goed of slecht bent geweest het afgelopen jaar. Ook de NSA weet het nodige over je. En of we daar blij mee moeten zijn?

Table Tennis Best Shots

Table Tennis Best Shots
Bij de een potje ping pong denk ik altijd aan de fijne vakanties op de camping. Maar tafeltennis is wel degelijk een serieuze sport. Zie hier een compilatie hoogtepunten.

iron bowl aftermath

20131215-wcrol.jpg
Bij het bekijken van dit filmpje dacht ik in eerste instantie, zo bijzonder is sneeuw niet. Tot ik ineens zag dat het allemaal wc rollen waren die in de bomen hingen! Ik wens de reinigingsdienst heel veel succes met het opruimen van deze zooi.

People are Awesome 2013

People are Awesome 2013
De doorgewinterde internet surfer, lees Useloos bezoeker, weet dat er ondertussen honderden verschillende versies zijn uitgebracht, van nog meer verschillende video-editors, die het blijkbaar allemaal nodig vonden een eigen "People are Awesome 2013" compilatie in elkaar te draaien. Het lijkt me overbodig te moeten zeggen dat dit soort compilaties altijd garant staan voor spectaculaire beelden en zo hebben we vandaag de versie van TheCoolTrick!

Tenacious D Live from Paradiso

Tenacious D Live from Paradiso
Het bekendste komische rockduo, Tenacious D, bestaande uit Jack Black en Kyle Glass was afgelopen woensdag 11 december weer even in de Amsterdamse pophal Paradiso. Ze speelden een Acoustische versie van het nummer tribute die je hier nog eens terug kan zien in HD!

Ricky Bobby

Ricky Bobby
Er zijn 'mensen' die snel geld willen verdienen door puppy's te kweken. Of de dieren nou gezond zijn of niet, alles draait om het geld. Gelukkig zijn er altijd mensen die wel hun hart op de juiste plek hebben. Zie hier het verhaal van Ricky Bobby.

Chicago's Magical Piano

Chicago's Magical Piano
Ook al heb je nog zo'n hekel aan kerst, stiekem is het best een leuke tijd waarin je met vrienden en familie bij elkaar komt om lekker te eten, te drinken en bij te kletsen. Hier en daar zijn de eerste kerstmarkten al geweest en hoor je weer de bekende kerstnummers die ieder jaar voorbij komen. In Chicago plaatste men een magische piano in het Chicago Union station, die via een afstandbediening kerstdeuntjes gaat spelen wanneer je er te dicht bij komt. Kijk even mee hoe men hier op reageert...

Everything is a Remix Case Study: The iPhone

Everything is a Remix Case Study: The iPhone
En wij maar denken dat de iPhone een geheel eigen bedenksel en ontwerp van wijlen Steve Jobs was. Niets is minder waar ook Steve nam dingen over van andere want laten we wel wezen.. Alles is al een keer bedacht of gemaakt en eigenlijk is alles een remix!

Angels We Have Heard On High - Pentatonix

20131214-pentatonix.jpg
Nog even en dan is het zo ver, kerstmis. Om in de stemming te komen zingt Pentatonix een mooi lied. De winnaars van de Sing Off hebben echt gouden keeltjes. Als je nu geen kerstgevoel krijgt weet ik het ook niet meer.

Buffelo v.s. Leeuw

20131213-leeuw.jpg
De leeuw is de koning van het dierenrijk, maar ook de leeuw moet oppassen met wat hij doet. Als hij onvoorzichtig te werk gaat of overmoedig word, dan is er een kans dat hij zomaar een aantal meters de lucht in geslingerd wordt! Alle dieren kwamen er zonder kleerscheuren er vanaf.

Kindergarten Holiday Concert

20131213-gebaren.jpg
Dit vijfjarige meisje is Claire Koch. Toen ze moest zingen op school, zorgde ze ervoor dat ook haar ouders mee konden genieten van de kerstliedjes. Haar ouders zijn allebei doof. Hoe stoer is dat!

EFO Empty Force Demo

EFO Empty Force Demo
Zonder iemand aan te raken een aanvaller vloeren lijkt de perfecte manier. Met Empty Force moet dat lukken. Althans, laten we eens kijken bij een open demo dag.

Dubstep Dansen doe je ZO!

Dubstep Dansen doe je ZO!
Hoe lang ik hier ook op ga oefenen dit gaat mij gewoon nooit lukken. Check eventjes deze vette Dubstep danspasjes van ene Jordan "KLICK" Brown, of te wel elastiekman!

Appearing Crowd Prank

Appearing Crowd Prank
Stel je voor je komt ergens een lege zaal binnen en als je ook maar eventjes met je ogen knippert blijkt die zaal plots vol met mensen te zitten die allemaal aandachtig afwachten naar wat jij te zeggen hebt. Dan sta je wel eventjes raar te kijken, lijkt me.. Zo ook deze mensen in een nieuwe prank van Magic of Rahat...

Dogs With Fake Eyebrows

20131212-eyebrouws.jpg
Wenkbrauwen zijn er om het zweet dat van je voorhoofd drupt uit je ogen te houden, maar ze hebben nog een functie. Ook sommige stemmingen van een persoon kan je halen uit de stand van zijn wenkbrauwen. Hoe lachen is het dan ook als je deze compilatie ziet van honden met wenkbrauwen zoals de onze.

David Thibault - Elvis - Blue Christmas

20131212-elvis.jpg
Als je je ogen sluit geloof je je ogen niet. Het is net alsof Elvis is opgestaan en met zijn warme stem Blue Christmas zingt. Bijzonder zoals David zijn stem zoveel overeenkomsten heeft met The King himself!

Electric Love

Electric Love
Heel Zuid-Afrika is nog in rouw gedompeld na het overlijden van Nelson Mandela maar het leven gaat door, en zo ook op de Animatie School aldaar. Dit is wederom een sterk staaltje animeren van studenten van die school die de short animated clip, "Electric Love", als afstudeerproject presenteerde... Kijk even mee!

Best MotoGP Saves of 2013

Best MotoGP Saves of 2013
Het is voorlopig nog niet gedaan met de diverse jaaroverzichten of lijstjes. Zo zijn dit de beste "Saves" uit het MotoGP 2013 seizoen...

The Terrorist Hijabi Experiment

The Terrorist Hijabi Experiment
Als jij iemand met een hoofddoek ziet lopen, denk je dan gelijk aan een terrorist? Als een vrouw op straat verbaal lastig wordt gevallen door iemand, zeg je daar dan wat van? Twee simpele vragen. Combineer die en het Hijabi Experiment kan beginnen..

10 Epic Facts About Planet Earth

10 Epic Facts About Planet Earth
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 bijzondere feitjes over onze planeet.

Baby's vs Cats

Baby's vs Cats
Wat vind een baby zo grappig aan een kat ?! Niemand weet het, maar dit soort beelden spreken voor zich. Ga er rustig voor zitten want het zijn er een aantal verweven tot een heuse "Babies Laughing Hysterically at Cats" compilatie...

Bambi vs Rifle

Bambi vs Rifle
Als een hert maar een beetje apart geluid hoort is hij met de noorderzon vertrokken. In dit geval is Bambi voor de duivel niet bang. Best apart.

Idol 2013 Sweden Winner

Idol 2013 Sweden Winner
Om als winnaar uit de bus te komen bij een talentenshow als Idols moet je een behoorlijk zangvermogen hebben. In Zweden lijkt uiterlijk belangrijker te zijn dan zuiver zingen. Desondanks is hij wel de winnaar geworden.

Miss Pong

20131210-misspong.jpg
Waarschijnlijk is dit filmpje hartstikke fake! Maar tot die gozer op de trap knockout ging twijfelde ik toch wel mooi! Best koelbloedig gedaan.

Leticia Bufoni is Pocahontas Skater

Leticia Bufoni is Pocahontas Skater
Ik stel je vandaag voor aan Leticia Bufoni, een vrouwelijke skateboarder die dat zeer zeker beter doet als ik. Er is ook een best of compilatie van haar, hier, maar wij gaan vandaag kijken hoe Leticia het er vanaf brengt op de skatebaan gehuld in een Pocahontas outfit.

Acoustic Pop Medley 2013

Acoustic Pop Medley 2013
Er komen nog wel meer medley's of jaarmixen voorbij de aankomende tijd maar dit keer geen aan elkaar geplakte videoclips die tezamen een videomix vormen maar een duo die onder begeleiding van een gitaar een akoestische pop-medley hebben gemaakt van de meest populaire platen van het afgelopen jaar.

Cat vs Alligator

Cat vs Alligator
Een kat is een eigenwijs beestje. Maar als ze oog in oog komt te staan met een krokodil zou je toch denken dat ze het hazenpad kiest. Niets is minder waar. Deze huistijger laat zich niet kennen.

I'm A Daddy And I Know It

I'm A Daddy And I Know It
Het leven van een vader gaat niet altijd over rozen. Maar deze man heeft er totaal geen moeite mee.

Dogs opening Christmas presents Montage

Dogs Opening Christmas Presents Compilation 2013
Met de kerstdagen in zicht word het voor kattenbezitters weer uitkijken dat de kat het niet op je kerstboom heeft voorzien. Maar ook honden hebben iets met kerst, niet met de boom maar met de cadeaus..

Eiersnijder of muziekinstrument

20131209-eiersnijder.jpg
Je kan het zo gek niet verzinnen of iets kan functioneren als een muziekinstrument. We hebben er al heel wat voorbij zien komen, maar dit is dan toch een nieuwe! Een eiersnijder! Het verbaasd me dat deze nog niet op onze site stond.

Hazy Hong Kong

Hazy Hong Kong
We nemen vandaag een kijkje in Hong Kong in een nieuw deel uit de Little Big World serie van Joerg Daiber..

Best Of Red Bull Rampage 2013

Best Of Red Bull Rampage 2013
Het extreme mountainbike feestje Rampage van de rode stier is awesome. Maar je moet wel ballen van staal hebben om daar aan mee te doen. Zie hier de hoogtepunten van Red Bull's Rampage 2013.

Rhett & Link - Get Off The Phone

Rhett & Link - Get Off The Phone
Waar je tegenwoordig ook kijkt, iedereen loopt met een gsm in zijn handen. Zit je ergens in de wachtkamer dan heb je waarschijnlijk 10 man tegenover je die verzonken zijn in hun mobiel. Tijd om daar eens afstand van te doen.

Beer Bottle Trick - The Slow Mo Guys

20131208-bier.jpg
Ze zijn er weer, de Slow Mo Guys. Dit keer met een trucje waarbij de onderkant van een bierflesje op een vrij makkelijke manier loslaat. Door de slow motion is goed te zien waardoor dit nu eigenlijk komt.

Newborn Baby Grey Kangaroo

20131208-kangaroe.jpg
Het blijft bijzonder om dieren geboren te zien worden. Bij de een wegen ze over de 100 kg en vallen hard op de grond, de ander wordt liggend geboren. Bij een kangoeroe worden ze juist heeeeel klein geboren om vervolgens in de buidel verder te groeien.

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone

Top 10 Best Ways to Break Up with Someone
Tijdens de feestdagen helemaal alleen kerst vieren is geen pretje maar toch hebben sommige mensen helemaal genoeg van de relatie waar ze zich in bevinden. Dit is een top 10 met beste manieren om er een punt achter te zetten.. Succes!

Freezing Time With Only One Camera

Freezing Time With Only One Camera
Het zogenaamde Matrix bullet time effect is niet vast te leggen met één camera. Althans, dat zou je denken. Met de juiste spullen kom je een heel eind.

Cup Prank

20131207-cupprank.jpg
Je komt thuis van een lange werkdag en dan heeft een of andere vriend van je even je huis vol gezet met water gevulde bekertjes! Ben je mooi klaar mee zou je zeggen, maar hij had ook nog een grand finale in petto. Welkom thuis!

Marcello Barenghi - Metro News Paper

Marcello Barenghi - Metro News Paper
Er zijn mensen die kunnen tekenen, en je hebt Marcello Barenghi. Deze kunstenaar heeft oog voor detail. In deze time-lapse zien we één van zijn creaties.

Puzzle Facade

Puzzle Facade
Begin jaren '80 was de Rubik’s cube, hét speelgoed voor jong en oud. Door alle dezelfde gekleurde vakjes op het zelfde vlak te krijgen kon je de kubus oplossen al viel dat nog niet mee. In het Oostenrijkse Linz projecteerde men een levensgrote versie van Rubik's kindje op het Ars Electronica’s media center aldaar. Voorbijgangers werden gevraagd een poging te wagen...

Funny Scared Cats 2013

Funny Scared Cats 2013
Het is weer #caturday en we hebben weer een leuke compilatie met de kat in de hoofdrol. Dit keer een leuke montage van clips met grappige en geschrokken katten...

Santa Fail Compilation

Santa Fail Compilation
Sinterklaas is de deur nog niet uit of de kerstboom staat alweer in huis. Tijd voor kerst! Alleen zit het Santa ook niet altijd mee.

Lie Detective - Naughty or Nice Edition

Jimmy Kimmel Lie Detective - Naughty or Nice Edition
Liegen mag niet, zo worden we opgevoed. Maar als je van Jimmy Kimmel een nep leugendetector op je hoofd krijgt, dan weet je als kind helemaal niet meer wat de waarheid is en wat niet.

Drive Thru Vanishing Driver [Outtakes]

Drive Thru Vanishing Driver Prank Outtakes
Rahat, van Youtube kanaal Magic of Rahat, neemt al tijden allerlei Fastfood drive thru medewerkers in de maling met zijn Drive Thru pranks. Een van zijn bekendste pranks is de Vanishing Driver Prank, dit zijn daarvan de outtakes.

The USAF Band Holiday Flash Mob

The USAF Band Holiday Flash Mob
Ik dacht eerlijk gezegd dat Flash Mobs een beetje tot het verleden behoorde ondertussen, maar niets is minder waar. Kijk even mee hoe bezoekers van het National Air and Space Museum getrakteerd worden door The USAF Band op een live optreden.. Laat de feestdagen maar komen!

Luipaard met moedergevoelens

20131206-luipaard.jpg
Een luipaard is een echt roofdier. Hij besluipt zijn prooi, bijt in zijn nek tot hij dood is en peuzelt hem lekker op. Maar wat nu als die prooi een baby bij zich heeft en de moeder net doodgebeten is? Bij dit luipaard komen de moedergevoelens direct naar boven!

Pop Danthology 2013

Pop Danthology 2013 - Mashup Of 68 Songs
Na de mashup van DJ Earworm kan de creatie van Daniel Kim natuurlijk niet achterblijven. Zie hier Pop Danthology 2013.

DJ Earworm - United State of Pop 2013

DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2013
Elk jaar weer pakt DJ Earworm de top 25 hits van het jaar voor een mashup. Zo ook dit jaar. Don't stop the pop!

How To Catch A Predator Prank!

How To Catch A Predator Prank!
Het lijkt wel of de pranks die in de diverse Youtube kanalen met enige regelmaat gepost worden steeds heftiger van aard worden, en dat deze grappenmakers telkens weer een nieuwe grens opzoeken. VitalyzTV presenteert vandaag zijn meest recente grap, How to catch a Predator.. Eens zien hoe de mensen hier op reageren!

Oh Come, Emmanuel - Lindsey Stirling

Oh Come, Emmanuel - Lindsey Stirling
De carrière van Lindsey Stirling gaat als een speer en met enige regelmaat gaat ze samenwerkingsverbanden aan met andere opkomende artiesten. Zo is dit haar laatste nummer "Oh Come, Emmanuel" die ze samen met Kuha'o Case heeft opgenomen.

Animated Tower

20131204-flat.jpg
Om met veel mensen een groot project voor elkaar te krijgen is een goede organisatie een vereiste! Maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Wallstreet Revenge Prank

Wallstreet Revenge Prank
Als je alles goed bekijkt dan is het uiteindelijk de schuld van de cowboys op Wallstreet dat we al jaren in een financiële crisis zitten en is het einde nog lang niet in zicht. Hoogste tijd dus om eens een deze Wallstreet cowboys een flink te pranken en zo wraak te nemen..

Inside Bentley - The Best Interior In The World

Inside Bentley - The Best Interior In The World
Dat een Bentley een mooie en tevens zeer prijzige auto is hoef ik jullie vast niet uit te leggen. Maar voor al dat geld krijg je wel een uitzonderlijk kwalitatief stuk perfectie. We nemen een kijkje achter de schermen bij Bentley.

Amazon Rockets - 5 Minute Shipping

Amazon Rockets - 5 Minute Shipping
Gisteren werd bekend hoe online boekhandel Amazon in de toekomst binnen 30 minuten met drones hun waren willen gaan bezorgen bij de mensen thuis. Vandaag dook er een vervolg op die clip op, want het kan natuurlijk nog veel sneller met een raket..

Hi #Morecrap

Hi #Morecrap
Wie is er niet gek van zingende groentes, de nieuwste virals en hilarische Vines? Met de nieuw abonnementen van Hi krijg je niet alleen retesnel 4G internet, maar ook een mega databundels zodat je niets maar dan ook niets meer hoeft te missen. Check hier #Morecrapfromtheweb!

Bizarre begrafenis

20131203-bowling.jpg
Dat een begrafenis niet saai hoeft te zijn blijkt maar weer uit dit filmpje. Ze hield zo van bowlen dat de begrafenis plechtigheid op de bowlingbaan plaats vond. Op het einde zie je waarom deze begrafenisondernemer zo succesvol is. Hij ziet het namelijk niet als iets verdrietigs, maar meer iet om het leven dat geleefd is te vieren.

Basketbalwondertje blijft scoren

20131203-titus.jpg
Misschien ken je hem nog wel, de kleuter Titus die vanaf de meest onmogelijke plaatsen de basketbal in de ring gooide. Hij is terug met nieuwe trickshots en zelfs met een aantal hollywoodsterren zoals Channing Tatum en Bradley Cooper.

Best of November 2013 [ Video Mashup ]

TLP Videomashup
Het is ondertussen een traditie geworden, de maandelijkse videomashups van TLP. Dit is de november 2013 editie, waarin nog eens de beste clips gepost op Tastelikepizza voorbij komen.

Sign Spinner Ninja

Sign Spinner Ninja
In Amerika gebruiken ze met enige regelmaat 'sign spinners' om een bepaalde winkel of restaurant een beetje extra aandacht te geven. Maar een toegewijde sign spinner doet meer dan dat.

The Boobie Parade

The Boobie Parade
Mocht je voor je vriendin, vrouw of scharrel leuke lingerie willen kopen voor de feestdagen. Let dan wel een beetje op de maat, kleur en vorm. Deze dames leggen je uit waarom.

Spinning a Mountain

20131202-spinning.jpg
We zien regelmatig een time laps voorbij komen, maar deze worden vaak gemaakt op 1 vaste plek. Dit stel pakte het eens een keer anders aan en maakte een rondje om een berg heen.

Amazon Prime Air

Amazon Prime Air
Als je denkt dat je alles al gezien hebt en denkt nergens meer van verbaasd te staan, dan doe ik vandaag toch een poging dat te ontzenuwen. Kijk eventjes mee hoe online boekhandel Amazon, in de toekomst van plan is bestellingen bij je thuis te brengen.

Brooklyn Bathroom Graffiti

Brooklyn Bathroom Graffiti
Graffiti voor de een is het kunst, een ander vind het vuilspuiterij. In de meeste horeca gelegenheden zijn de toiletten vol gekalkt of gekrast met afbeeldingen of teksten, zo ook in Brooklyn New York. Wij maken vandaag een ritje langs allerlei openbare toiletten aldaar, de een nog kleurrijker dan de volgende..

Little Drummer Boy - a Capella

20131201-acapella.jpg
Om mooie muziek te maken heb je niet altijd instrumenten nodig. Een groep a capella zangers met gouden stemmetjes is al voldoende! Is het al kerst?

Skateboard Baby

20131201-babyskate.jpg
Een Go-Pro camera blijft leuk speelgoed. In deze commercial laten ze zien dat laag bij de grond ook leuke beelden op kunnen leveren. Je moet er maar op komen!

Body Carnival

Body Carnival
Het lijkt wel of elke danser die we tegenwoordig op Youtube z'n kunsten zien vertonen is uitgerust met rubberen armen en benen, anders kan ik dit soort video's ook niet verklaren.. Het ziet er wel erg tof uit!

Win / Fail Compilation Week 4 November

Win / Fail Compilation Week 4 November 2013
Soms zit het mee, soms ook erg tegen. We zien alle missers en wins van afgelopen week terug in deze compilatie.

SuperBot: A Magnifying Mess

SuperBot: A Magnifying Mess
Wanneer een vergrootglas iets te goed werkt, dan kan dat wel eens voor problemen zorgen. We zien het in de korte animatie SuperBot: A Magnifying Mess.
volgende
vorige