Scheiffer Bates - Impression

Scheiffer Bates - Impression
Stemmen imiteren is niet heel simpel, maar Scheiffer Bates draait er zijn hand niet voor om.

FreddieW - Terminal Velocity

FreddieW - Terminal Velocity
Freddie Wong is een man die dol is op actie en special effects. Na zijn eerdere creaties is het nu tijd voor Terminal Velocity.

Proposing to Summer

Proposing to Summer
Je lief ten huwelijk vragen wil je op een zo origineel mogelijke manier, alleen valt dat niet mee. Mannen, verzonnen al van alles om origineel te zijn. De vriend van Summer deed het in 3 pogingen, best apart, maar wel met succes..

Christmas Light Show

20131128-dixi.jpg
Toen ik dit filmpje zat te kijken dacht ik gelijk "zie je wel dat je gewoon licht kan hebben in een Dixi!!! Waarom zit ik altijd in het donker dan als die dingen bij tentfeesten staan?!". Maar goed, volgens mij loopt het geluid ook niet tegelijk met de lichtshow, al kan dat ook aan mijn verbinding liggen.

Afwassen doe je ZO!

Afwassen doe je ZO!
Als je 's morgens moeite hebt om uit bed te komen en dus geen vroege vogel bent dan is een bijbaantje als afwasser in de horeca eigenlijk helemaal perfect. Meestal mag je mee-eten en door de werktijden kan je vanuit je werk meteen de kroeg in. Deze afwasser heeft wat haast om naar de kroeg te komen en is wellicht de snelste afwasser ter wereld. Of dacht jij dat je het sneller kon ?!

The Ohio State University Marching Band

20131125-ohio.jpg
The Ohio State University Marching Band zijn baas in formatie lopen.We hebben al diverse optredens van ze gezien hier op Useloos. Deze was van 2 dagen geleden ter gelegenheid van het 150 jarige jubileum van Lincoln's Gettysburg Address.

Longboarding In Spain

Longboarding In Spain
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer eens met de longboard op stap. We schakelen over naar Spanje.

Graffiti Wall Art

20131124-grafittiart.jpg
Je neemt een loods wat al tijden leeg staat en op het punt staat om afgebroken te worden, je neemt wat graffiti artiesten en heeeeel veel spuitbussen. Wat je dan krijgt is een super vette stop motion waar ze hun kunsten in vertonen!

Epic Earth

Epic Earth
Heerlijke beelden van moeder natuur, uit onder andere het Yosemite National Park, in timelapse modus terwijl je luistert naar Bassnectar feat. Mimi Page-Butterfly.. Nice!

GoPro - Birth Of A Bike

GoPro - Birth Of A Bike
Er zijn heel wat geweldige fietsen te bewonderen op straat, maar sommige creaties zijn bijzonder. We kijken mee met bike builder Gordon Yeager die een custom made Specialized S-Works Tarmac SL4 in elkaar zet.

Girls, Fire & BMX

Girls, Fire & BMX
Mooie vrouwen, vuur en opmerkelijke BMX stunts, het lijkt me de combinatie voor een heerlijk filmpje. En dat is het ook!

Reverse Graffiti

20131122-reverse.jpg
Krijg jij ook wel eens de neiging om op vieze auto's een tekst achter te laten zoals "vies"? Misschien is dit dan wel wat voor jou. Moos Curtis gaat op pad met een hogedrukreiniger, wat uitgesneden hout en wat maatjes om vervolgens de vieze muren te voorzien van een leuk plaatje!

Paying for People's Groceries

Paying for People's Groceries
In deze tijden van crisis gaan hele vrachten mensen allerlei verschillende supermarkten af om de koopjes of aanbiedingen in te slaan, wat echt in de portemonnee scheelt. Nog makkelijker word het als iemand gewoon je boodschapjes afrekent..

Bob Dylan - Like A Rolling Stone (Interactive)

Bob Dylan - Like A Rolling Stone (Interactive)
Het nummer 'Like A Rolling Stone' van Bob Dylan is een klassieker eerste klas. En met de techniek van vandaag kan je daar best eens iets leuks van maken.

Batkid

Batkid
Sommige kinderen gaat het voor de wind. Maar er zijn ook kinderen die het wat moeilijker hebben. De vijf jaar oude Miles grootste wens is om een keer Batman te zijn. Maar de kleine jongen werd met 20 maanden al positief getest op leukemie. Nu is hij kankervrij en is het tijd voor de Make-A-Wish foundation om zijn wens werkelijkheid te laten worden. Ik zeg Awesome!

Echo Waiter

Echo Waiter
Het blijft een apart fenomeen, de echo. Je zegt iets en je hoort het tien keer terug. Deze ober doet het spontaan aan je tafel. Best apart.

Macau Moto GP on board with Didier Grams

Macau Moto GP on board with Didier Grams
Dat het er nogal hard aan toe gaat in een competitie als de Moto GP wordt maar weer eens duidelijk als we meerijden met Didier Grams tijdens de afgelopen weekend verreden Moto GP van Macau..

Longboarding With Brian Bishop

Longboarding With Brian Bishop, Sunset
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Zie hier Brian Bishop.

Supercross Rhythm Section

20131118-redbull.jpg
Er zijn diverse sporten waarbij synchroon belangrijk is. Denk aan bijvoorbeeld synchroon zwemmen, maar ook in de paardensport en twirlen. Dit keer doet Redbull het met crossmotoren.

RC Airbus A380-800

RC Airbus A380-800
Mannen blijven altijd kinderen en ik ken er eigenlijk ook geen die niet blij worden van een op afstand bestuurbaar vliegtuig of andersoortig voertuig. Nou komt dat soort speelgoed in alle vormen maten maar er zijn ook mensen die het willen overdrijven. Zoals deze beste man die een heuse Airbus A380-800 van Singapore Airlines als speeltje heeft. Het geval is een kleine 4 meter lang.. Cool!

Albuquerque Balloon Fiesta 2013

Timelapse: Albuquerque Balloon Fiesta 2013
Het jaarlijkse ballonnen festival in het Amerikaanse Albuquerque vond afgelopen week plaats en dit is een timelapse van dat event...

Soldiers Come home to Meet their Baby for 1st Time

Soldiers Come home to Meet their Baby for 1st Time
Wanneer je als soldaat vecht voor je land in Verweggistan mis je je gezin. Helemaal dramatisch wordt het als er tijdens je afwezigheid een nieuw gezinslid is bijgekomen. In deze compilatie zien we beelden van de eerste ontmoeting van militairen en hun nieuwe geboren kroost terug..

DownSyndroom & Gewichtheffen

20131114-down.jpg
Vroeger werden de kindjes met het Downsyndroom ver weg gestopt uit schaamte. Tegenwoordig gaan we daar heel anders mee om. Kijk maar eens naar het programma van Jonny de Mol. Sommige mensen met het Downsyndroom hebben dromen en kunnen veel meer dan in eerste instantie gedacht. Deze beer van een vent heeft 2 passies, 1; gewichtheffen en 2; mensen helpen in de supermarkt.

Freestyle Kitesurfing - Red Bull Megaloop Challenge

Freestyle Kitesurfing - Red Bull Megaloop Challenge
Kitesurfen is tof, dat hoef ik niemand uit te leggen. Natuurlijk heb je wel een stevige wind nodig om optimaal te genieten. En dat zat wel goed tijdens de Red Bull Megaloop Challenge.

The Beauty of Tricking

The Beauty of Tricking
Tricking is eigenlijk een combinatie van kicks, flips, en twists en in deze XL compilatie zie je 's werelds beste trickers aan het werk...

Hier Helvitic Tricking in Slowmotion!

Trackhoe Boarding

20131110-trackhoe.jpg
Je wilt wat fun op het water, beetje boarden, beetje in en band hangen, maar je het is te ondiep voor een boot. Geen probleem, want met een graafmachine lukt het prima!

Homeless Veteran Timelapse Transformation

Homeless Veteran Timelapse Transformation
Soldaten die terugkomen uit oorlogsgebied kunnen niet altijd even goed wennen aan de omgeving waarin ze op dat moment terechtkomen of hebben zoveel narigheid meegemaakt dat ze lijden aan een post-traumatische stress aandoening. Een niet klein gedeelte van deze veteranen belanden vervolgens dakloos op straat. Hoogste tijd om één van die veteranen, de make-over te geven, die hij verdiend..

Epic Bully Fight

Epic Bully Fight
De laatste halve sandwich uit de koelkast pakken om je honger te stillen kan wel eens anders uitpakken dan je zou verwachten. Let's get ready to rumble!

World's Smallest Autopilot

20131109-lisa.jpg
Dat de mannen en vrouwen van de TU Delft slimmeriken zijn dat bewijst dit filmpje maar weer eens. Ze vonden Lisa uit. Lisa is voor meerdere doelen inzetbaar. Om ze zo klein is komen haar grotere broers en zussen er niet aan te pas.

Extreme Swinging

Extreme Swinging
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders als bij ons in het westen. Zelf schommelen moet daar tot in het extreme toe, kijk even mee naar deze schommel baas!

Apple Swan

20131108-appels.jpg
De kerstdagen komen er weer aan en dus is het nu al tijd om na te gaan denken wat je je gasten voor gaat schotelen. Met deze zwaan gemaakt van appel zal je zeker de show stelen! En hij is nog makkelijk te maken ook.

Time-Lapse: Maui's Stunning Skies

Time-Lapse: Maui's Stunning Skies
Ik ben er nog nooit geweest maar het klinkt me wel als muziek in de oren. Het mooie Maui, het op een na grootste Hawaïaans eiland waar de hemel er schijnbaar heel erg mooi uitziet als we deze timelapse-beelden mogen geloven..

Jake Foushee Voice Impressions

Jake Foushee Voice Impressions
De één is goed in vlekkeloos dieren nabootsen. Jake heeft meer met stemmen, en dat gaat hem aardig af.

Buddy Cops - A Movie Montage

Buddy Cops - A Movie Montage
In heel wat actiefilms heeft de hoofdrolspeler een soort van side-kick. In deze compilatie gaan we voor een lading Buddy Cops.

prosthetic hand made by 3-D printer

20131104-hand.jpg
De 3D printer is bezig met zijn grote opkomst. Hij blijkt voor weinig geld dingen te kunnen maken die normaal gesproken voor sommige mensen onbereikbaar zijn. Deze jongen heeft zijn hand prothese uit een 3D printer.

StarWars kostuum

20131104-kostuum.jpg
Is het met Halloween niet gelukt om het ultieme kostuum te maken? Dan heb je nu tot begin Maart om dit alsnog te doen. Deze vader was het wel gelukt en bezorgde zijn dochter een prachtig kostuum!

I Need Your Love | Dubstep Dancing

I Need Your Love
Dubstep, ik kan er maar niet aan wennen, al zitten er af en toe best wel lekkere nummertjes tussen. Kennen we Marquese 'NonStop' Scot nog ?! De man met elastieken ledematen die kan dansen als een edelman, aldus de zeven zeven, zevensprong... Het nummer waarop hij danst heet overigens "I Need Your Love" van Ellie Goulding ...

Bionic Commando Robot

20131103-bionic.jpg
Ik kan niet anders zeggen dan "Damn die is goed!!!!". Hij is zelfs zo goed dat het lijkt alsof je naar een stop motion filmpje zit te kijken.

Stéphane Oberle - Ultimate Ninja - Nunchaku Freestyle

Stéphane Oberle - Ultimate Ninja - Nunchaku Freestyle
Een beetje ninja is niet alleen onzichtbaar voor het menselijke oog, hij is ook meester in het gebruiken van zijn wapens. Stéphane Oberle is weliswaar niet onzichtbaar, maar hij kan wel overweg met zijn nunchaku's.

Videomashup Oktober 2013

Videomashup Oktober 2013
Elke maand kan je nog eens de allerbeste clips van Youtube / Vimeo terugzien in een videomashup van TLP. Dit is de oktober 2013 editie!
volgende
vorige