Everlong drum cover

Everlong drum cover
Je zal maar gehandicapt geboren worden, dan ziet je leven er toch ineens heel anders uit. Mensen die dan toch het beste er van proberen te maken, daar kan je alleen maar respect voor hebben. Neem deze drummer, die op epische wijze het nummer Everlong van de FooFighters covert.. Cool!

Frozen "In Summer" [Official Disney song]

Frozen "In Summer" [Official Disney song]
Op 27 november a.s. gaat de nieuwe Disney animatie film "Frozen" in premiŤre. De film, die zich afspeelt in 'n "Winter Wonderland", werd ingesproken door Kristen Bell, Idina Menzel, en Josh Gad. Waar van de laatste, de tekst van sneeuwman Olaf doet. Naast gesproken tekst zingt Olaf ook het lied "In Summer"..

Get Lucky - KRNFX Beatbox Cover

Get Lucky - KRNFX Beatbox Cover
Het nummer "Get Lucky" van Daft Punk gaan we de aankomende weken vast nog vaker terugzien of horen in de verzamellijstjes die we in december vast weer langs gaan zien komen.. We hebben vandaag een cover van het nummer door ene KRNFX die dat doet door te beatboxen..

Eclectic Method - Aliens

Eclectic Method - Aliens
De muzikale mannen van Eclectic Method namen allerlei films waarin aliens of andere extraterrestrials voorkomen, onderhanden en dat klinkt dan vervolgens zo..
volgende
vorige