Asking People Awkward Questions

Asking People Awkward Questions
Hoe reageren mensen op de meest bizarre vragen? We gaan de straat op met Adrian Van Oyen om het te testen.

Chatroulette Version - Wrecking Ball

20131127-wreckingball.jpg
Miley Cyrus kwam behoorlijk in opspraak door de videoclip die bij haar nummer Wrecking Ball hoorde. Deze liet op een gegeven moment weinig te wensen over. Maar hoe zou jij reageren als je deze man tegen kwam op chat roulette? Waarschijnlijk net als iedereen.

DiVo-TV - PolderPiet

DiVo-TV - PolderPiet
De discussie over zwarte piet is inmiddels een beetje bedaard, maar er moet toch een simpele oplossing voor te vinden zijn? Drs. P. de Bruin, uitvinder van de PolderPiet, biedt uitkomst.

How to Fight a Baby

How to Fight a Baby
Baby's zijn vooral leuk als ze van een ander zijn en zodra ze gaan huilen weer met Pa en Ma mee naar huis gaan. Een baby is hulpeloos en is zich van geen kwaad bewust en dus zijn deze instructies hoe je het best met een baby vecht eigenlijk overbodig. Toch kijken we vandaag hoe je een baby het beste kan aanpakken. Je weet maar nooit!

Best of Just for Laughs Gags - Smelly Farts

Best of Just for Laughs Gags - Smelly Farts
In deze compilatie clip van het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs zien we de allerbeste grappen waar een luchtje aan zit...

Cutting In Front Of People In Lines Prank!

Cutting In Front Of People In Lines Prank!
Heb jij ook zo'n bloedhekel als mensen willen voorkruipen in de rij ?! Vandaag gaan we zoiets doen in prankvorm, alleen maar om te zien hoe de mensen reageren..

One Direction Fans

20131124-harry.jpg
Niet alle commentaren die je leest op video's op YouTube zijn even aardig. Veelal gaan mensen in discussie met commentaren waar de honden geen brood van lusten. Je zit tenslotte lekker ver weg aan de andere kant van de wereld. Maar wat nu als je dat in een heel ander perspectief zet zoals in dit filmpje? One Direction, ze zijn er gek op...of toch niet?

Kameel doet Peter Griffin

Kameel doet Peter Griffin
Sommige dieren brengen de meest vreemde geluiden voort. Neem nou deze kameel, die, als je het beeld uit zou zetten prima zou kunnen doorgaan als de stem van Family Guy's Peter Griffin.. Luister mee!

Vieze Jack - Filitrijntje

20131123-tvoh.jpg
Het was deze week volop in de media, Trijntje Oosterhuis die voor elke like op haar Facebookpagina een euro zou schenken aan Giro 555. Dit liep echter zo uit de hand dat Trijntje zich terug trok met de belofte rijkelijk te schenken aan Giro 555. Uiteraard kon je dan op deze reacties wachten!

Sad As Hell

Sad As Hell
Niet alleen mensen of dieren zijn wel eens verdrietig, ook de dagelijkse dingen om je heen hebben wel eens een mindere bui.

Real Life Facebook

Real Life Facebook
Als redelijk bekende Youtube ster krijg je heel wat vrienden erbij op Facebook. Althans, vrienden, je kent ze niet eens. Tijd voor komiek Greg Benson om eens een aantal van zijn 'vrienden' op te zoeken.

Joe Boxer

20131119-kmark.jpg
De kerst komt er weer aan en dus zijn alle Amerikanen al inkopen aan het doen voor de pakjes onder de boom. Kmart sprong erop in en wil graag van zijn boxershorts af. De vraag is alleen of dat op deze manier gaat lukken.

Girls Who Read

Girls Who Read
De ene man valt op borsten, de ander weer op een mooi gevormde kont. Maar er zijn natuurlijk ook mannen die wat anders belangrijk vinden.

Ikea zonder uitgang

20131117-ikea.jpg
Als je door de Ikea loopt zijn er altijd een soort van voorbeeldkamertjes gemaakt war je inspiratie uit kan halen en welke producten te combineren zijn. Soms zijn deze zo leuk ingericht dat je er wel in zou willen wonen. Wat nu als dat ook moet omdat de uitgang niet meer te vinden is?

Facebook loopt leeg

20131117-fb.jpg
Afgelopen week kwam het nieuwsbericht dat jongeren massaal facebook verlaten. De reden? Geen idee, die heb ik niet meegekregen, maar ik kan wel 14 andere redenen bedenken.

Logan Paul Vine Compilation Ep.1

Logan Paul Vine Compilation Ep.1
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Logan Paul is zo'n man. Zie hier zijn eerste compilatie Vines.

Air Horn Classics

20131116-airhorn.jpg
Ik vond ze vroeger altijd heel erg irritant, de reclames voor cd specials. Vaak met de kerst zien we deze weer voorbij komen. Maar toen ik deze zag moest ik wel lachen. De luchthoorn special!

10 Shady Facts About Eminem

10 Shady Facts About Eminem
Alles wat je nog niet wist over rapper Eminem zie je terug in dit lijstje met 10 Shady Facts...

Weirdest Things In Google Street View

Weirdest Things In Google Street View
Google is de ultieme partij om de complete wereld op een geweldige manier in kaart te brengen. Maar soms stuiten ze op rare beelden. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

Littering in Front of People

Littering in Front of People
Hoe reageer jij als mensen op straat vlak voor je neus afval, wat eigenlijk in de vuilnisbak thuishoort, op de grond gooien ?! We testen het uit!

Best Police Dance Compilation

Best Police Dance Compilation
Sinds dat de politie meer bezig is met bekeuringen uitschrijven dan met boeven vangen, gaat het gezegde: "De politie is je beste vriend", niet meer op. Gelukkig zijn niet alle agenten uit het zelfde hout gesneden.

Kids React To Gay Marriage

Kids React To Gay Marriage
Trouwen okť, maar als een man een man ten huwelijk vraagt, of een vrouw een vrouw, dat kunnen niet alle kinderen begrijpen. Laten we kijken hoe ze reageren.

Reporter

20131106-verslagever.jpg
Mensen doen rare dingen als ze een filmcamera zien. Veel verslaggevers weten zich niet echt goed raad met mensen die naast ze komen staan of rare dingen achter hun rug doen. Maar deze verslaggeefster heeft er geen moeite mee om even een flinke sneer te geven.

Jesus Loves The County Fair

Jesus Loves The County Fair
Jesus houdt van iedereen en is speciaal voor een braderie eventjes vanuit de hemel afgedaald om te zien waarom dit soort markten zo populair zijn. De beste man, lijkt het prima naar zijn zin te hebben..

Talking Baby Prank

Talking Baby Prank
Baby's zijn schattig. Loop met een kinderwagen de straat op en je hebt aandacht zat. Maar deze baby is een uitzondering op de regel. Die praat zelf wel.

Best Vines Of October 2013 Compilation

Best Vines Of October 2013 Compilation
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het overzicht van oktober.

Verjaardagskadootje

20131101-vs.jpg
Je neefje is jarig en je wilt hem het mooiste kado van de hele dag geven. Maar dan moet je wel even onthouden van welke internationale voetbalclub hij fan is, want anders krijg situaties zoals deze.
volgende
vorige