Groceries Only Take One Trip

Groceries Only Take One Trip
Wie met regelmaat aardig wat boodschappen haalt weet dat op en neer lopen op een gegeven moment verleden tijd is. Alle boodschappen moeten, koste wat het kost, in één keer het huis in.

Hooligans Elevator Prank

Hooligans Elevator Prank
Een simpel ritje in de lift kan je wel eens een raar gevoel geven als er een lading hooligans naar binnen stappen. Oké, van één team is geen probleem, maar als dan ook nog het andere team binnenstapt kan het feest beginnen.

Haircut Prank

20131031-tondeuse.jpg
Best een leuke grap, je download de app op je telefoon en doet alsof je een stukje uit iemand zijn haar scheert. Maar niet iedereen kan het waarderen en als je dan wegloopt is het misschien slim om te kijken of er toevallig nog obstakels in de buurt zijn. Een leuke grap met een dikke fail erin.

Bijna Halloween

20131029-joke.jpg
Iedereen kent wel de sneeuwman die mensen op straat laat schrikken. Maar dit keer is het geen sneeuwman maar de Engel des Dood. Je zou zeggen veel enger, maar persoonlijk vind ik dat de mensen op straat meer schrikken van de sneeuwman.

Batman In Classic Movie Scenes

Batman In Classic Movie Scenes
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps deze keer met Batman aan de haal. Simpelweg humor!

GTA 5 Music Video

GTA 5 Music Video
Iemand was zo creatief om met allerlei beelden en scenes uit GTA V een heuse muziekclip te maken, met een passende muziek bij elke scene..

Lesser Known Pranks [Best of]

Lesser Known Pranks [Best of Just for Laughs]
Het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs timmert al zo'n 20 jaar aan de weg en heeft dus een immens en onuitputtelijk archief met grappen en grollen. Eens per maand brengen ze een best of clip uit met grappen met een thema. Vandaag pranks die iets minder bekend zijn, maar daarom niet minder leuk.

How To Be A Mountain Biker

How To Be A Mountain Biker
Om een goede mountainbiker te worden heb je meer nodig dan alleen een goede fiets. Sterker nog, er komt heel wat bij kijken om succesvol te worden. We zetten wat aandachtspunten op een rijtje voor je.

The Matrix In Real Life

20131024-nemo.jpg
Toen The Matrix uit kwam is de film een echte hit geworden. Hierdoor zie je regelmatig persiflages voorbij komen. Dit is er zo een. Neo gaat opzoek naar een nieuwe outfit, maar wordt achtervolgd door zijn vijand.

Do the Merengue

Do the Merengue
Ik ben zelf niet zo van het dansen, maar de Merengue is een muziek- en dansstijl die evenals de Bachata afkomstig van de Dominicaanse Republiek, aldus wikipedia. Ik twijfel er dan ook niet aan of deze video, met twee jochies en grappige dieren die mee dansen op de muziek, komt uit die contreien...

Crazy Dad

20131022-dadd.jpg
Deze vader maakt er maar het beste van terwijl zijn dochter gillend en krijsend in haar slaapkamer zit. Het lijkt Gerard Ekdom wel tijdens Serious Request waar hij Living Doll playbackt.

Lies Parents Tell

Lies Parents Tell
Wanneer je als kind zijnde uiteindelijk hoort dat Sinterklaas helemaal niet bestaat, verlies je voor een klein moment het vertrouwen in je ouders die je blijkbaar al die jaren hebben voorgelogen... Maar dat is nog lang niet alles, ouders liegen er op los!

Best Of Just For Laughs Gags

Best Of Just For Laughs Gags
Vergeet de lachband, die is simpelweg wat minder, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier een kleine compilatie Best Of Just For Laughs Gags.

Racemonster

20131019-micra.jpg
Als je naar het plaatje kijkt, kan je je niet voorstellen dat deze Micra als een racemonster beschouwd kan worden. En toch klinkt het als een racemonster met een hele kleine en goedkope aanpassing!

The World Can Be Better

The World Can Be Better
In Amerika is het de laatste alleen maar hommeles en daar lijkt ook president Obama weinig aan te kunnen doen. Hoogste tijd dus voor een nieuwe president! Dit is de Kid President, die zijn boodschap aan de wereld, in autotune vorm, met ons deelt.

Zombie Phone Prank

20131018-zombie.jpg
Met al die smartphones van tegenwoordig is het makkelijker geworden om mensen in de maling te nemen. Neem nu dit grapje, je vraagt of iemand een foto van je neemt, maar dan.. Scary!

Batman vs Superman

Batman vs Superman
Batman en Superman, twee superhelden met elk hun eigen talenten. Maar wat als Superman met Batman samen wil gaan werken? Dat is nog best lastig.

Kicked Out Of The Dodger Stadium

Kicked Out Of The Dodger Stadium
Als fan ben je altijd weer blij om je favoriete club te zien spelen. Jack Vale ging op stap om de fans wat vragen te stellen over hun idolen. Maar als je dan gaat spelen met de namen, dan kan je wel eens gezeur krijgen.

Epic Rap Battles - Hitler vs Vader

Epic Rap Battles - Hitler vs Vader
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag gaan Hitler en Darth Vader elkaar de strijd aan.

Scary Snowman Halloween Special

20131017-snowman.jpg
Je kent hem waarschijnlijk wel, Freaky The Scray Snowman! Hij jaagt voorbijgangers de stuipen op het lijf en geniet er met volle teugen van. Hier de speciale Halloween editie!

Philippe Geubels - Twijfelhoop

Philippe Geubels - Twijfelhoop
Als er een aantal dingen in het huishouden niet leuk zijn das is het sowieso de was doen. Maar zoals elk huishouden is er ook een twijfelhoop. Top komiek Philippe Geubels legt het je uit.

Gold Digger Prank!

Gold Digger Prank!
Vrouwen zweren bij hoog en laag dat het ze niet uitmaakt in wat voor een auto je rijdt, maar wij mannen, weten wel beter ..

UIt Parkeren

20131014-auto.jpg
Dat vrouwen moeite hebben met inparkeren is algemeen bekend, al zijn er natuurlijk uitzonderingen. Maar dat je moeite heb met uit parkeren terwijl er zoveel ruimte is, kan ik werkelijk niet begrijpen!

Honest Trailers - After Earth

Honest Trailers - After Earth
We zien heel wat trailers voorbij komen hier op Useloos, maar is elke film wel zoals de trailer laat zien? Niet altijd. Laten we After Earth eens bekijken, maar dan wel op de eerlijke manier.

Bijzondere Penalty

20131008-bal.jpg
Als je een penalty moet nemen komt er een zekere spanning en concentratie bij kijken. Zeker bij de keeper. Het is dus zaak om deze op een bepaalde manier af te leiden waar door je meer kans krijgt om te scoren. Daar heeft dit team iets op gevonden!

Scary Headless Man Prank

Scary Headless Man Prank
Met Halloween voor de deur gaan prankers weer creatief worden. Zo ook Rahat. Zie hier zijn Headless Man Prank.

Washington State Popcorn Guy

Washington State Popcorn Guy
In Amerika is het tijdens een wedstrijd niet ongebruikelijk om met een zak popcorn op de tribune te genieten van het spektakel. Deze man werd deze week uitgeroepen tot 'Washington State Popcorn Guy'. En niet zonder reden.

People of Walmart

20131002-walmart.jpg
Wie wel eens in de stad loopt ziet de meest rare mensen om zich heen. Prima, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar als we een kleine blik mogen werpen in een Amerikaanse Walmart dan sta je echt met je mond vol tanden.
volgende
vorige