Groceries Only Take One Trip

Groceries Only Take One Trip
Wie met regelmaat aardig wat boodschappen haalt weet dat op en neer lopen op een gegeven moment verleden tijd is. Alle boodschappen moeten, koste wat het kost, in ťťn keer het huis in.

Hooligans Elevator Prank

Hooligans Elevator Prank
Een simpel ritje in de lift kan je wel eens een raar gevoel geven als er een lading hooligans naar binnen stappen. Okť, van ťťn team is geen probleem, maar als dan ook nog het andere team binnenstapt kan het feest beginnen.

Haircut Prank

20131031-tondeuse.jpg
Best een leuke grap, je download de app op je telefoon en doet alsof je een stukje uit iemand zijn haar scheert. Maar niet iedereen kan het waarderen en als je dan wegloopt is het misschien slim om te kijken of er toevallig nog obstakels in de buurt zijn. Een leuke grap met een dikke fail erin.

Adventure Is Calling

Adventure Is Calling
Met enige regelmaat komen er op USL schitterende timelapse video's voorbij, en ook dit is weer een pareltje die je MOET zien.. Check!

Unity 'The Butterfly Effect'

Unity 'The Butterfly Effect'
The Butterfly Effect, of te wel vlindereffect, is gebaseerd op een metafoor die in 1961 werd gebruikt door Edward Lorenz om aan te geven dat de vleugels van een vlinder in BraziliŽ maanden later een tornado in Texas zouden kunnen veroorzaken. Grappige stelling natuurlijk wat eigenlijk inhoudt dat elke actie zo'n beetje een gevolg heeft. We hebben vandaag een animated short die dit uitbeeld!

Just Married!

20131030-married.jpg

Rally Della Capitale vs Biker

Rally Della Capitale vs Biker
Een rallycircuit afzetten is niet al te moeilijk zou je denken. Want je wilt natuurlijk geen onuitgenodigde gasten op je circuit aantreffen. Dat is in dit geval even mis gegaan. Altijd weer die wielrenners hŤ!

Track N' Go

20131030-track.jpg
Nu de wintersport gebieden zich opmaken voor het komende seizoen, zijn ook de hulpdiensten bezig met voorbereiden. Althans, dit is iets wat de hulpdiensten in de wintersportgebieden wel kunnen gebruiken lijkt mij!

Telescope

Telescope
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Telescope'.

Redbull Cliffdiving in Thailand

Redbull Cliffdiving in Thailand
Een paar jaar geleden was ik zelf nog getuige van het Redbull Cliffdive festijn hier in Rotterdam, maar met de winter in aantocht zie ik die mannen niet 1-2-3 in het koude water meer in plonsen. In Thailand is het eigenlijk altijd zomer met het hele jaar door temperaturen van boven de 30 graden, een uitstekende plek dus om 's werelds beste Ciff Divers samen te brengen.

Monster Imagine Dragons - Irish Road Racing

Monster Imagine Dragons - Irish Road Racing
Als er ťťn 'circuit' is waar het echt razendsnel gaat dan is het Isle of Man wel. Maar er gebeurt meer in Ierland. Zie hier de clip 'Monster'.

Movies In Real Life - Back To The Future

Improv Everywhere - Movies In Real Life - Back To The Future
Als er ťťn groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Vandaag brengen ze de klassieker 'Back to the Future' tot leven.

Bijna Halloween

20131029-joke.jpg
Iedereen kent wel de sneeuwman die mensen op straat laat schrikken. Maar dit keer is het geen sneeuwman maar de Engel des Dood. Je zou zeggen veel enger, maar persoonlijk vind ik dat de mensen op straat meer schrikken van de sneeuwman.

Flying Kittens vs. Flying Puppies

Flying Kittens vs. Flying Puppies
Kittens en pups zijn per definitie lief en zien er altijd onschuldig uit. Hoe dit soort liefelijk ogende huisdiertjes in slowmotion eruit zien zie je in deze slowmo-battle... Ik ga, voor de kittens, jullie ?!

Rally auto doet Koprol [Fail]

Serbia Rally Crash OMG [Fail]
In hoeverre kan je het nog een fail noemen als er doden bij vallen ?! Tijdens een rally in het voormalige JoegoslaviŽ crasht een van de deelnemers en beland zijn auto in een rol, die maar niet op lijkt te houden.

Skully Helmets - Lets Go For A Ride

Skully Helmets - Lets Go For A Ride
Motorrijden is tof, maar zonder achteruitkijkspiegel moet je toch regelmatig over je schouder kijken en goed je spiegels in de gaten houden. En dan hebben het nog niet eens over degelijke navigatie. Wellicht zijn de interactieve helmen van Skully Helmets de oplossing.

Batman In Classic Movie Scenes

Batman In Classic Movie Scenes
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps deze keer met Batman aan de haal. Simpelweg humor!

GTA 5 Music Video

GTA 5 Music Video
Iemand was zo creatief om met allerlei beelden en scenes uit GTA V een heuse muziekclip te maken, met een passende muziek bij elke scene..

Koreusity Octobre 2013

Koreusity Octobre 2013
De eerste compilatie van de maand oktober terwijl we nog vier dagen te gaan hebben is een feit. Zie hier de compilatie van het Franse forum Koreusity!

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie
We hebben al heel wat filmpjes voorbij zien komen van Remi Gaillard hier op Useloos. De beste man komt binnenkort zelfs met een heuse film. Hier alvast een teaser.

Grand Theft Auto 5 Myths: Episode 10

Grand Theft Auto 5 Myths: Episode 10
Het spel van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt geweldig. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Maar is dat ook zo? We gaan weer het een en ander testen.

Maatje

20131027-lammetj.jpg
Het gezegde als er een schaap over de dam is volgt de rest klopt. Dit lammetje is het huisdier van de jongeman die het graag mee naar buiten neemt. En aangezien het lammetje hem ziet als zijn moeder, volgt het beestje hem overal waar hij gaat. Best schattig.

Scary Snowman Halloween 2 [Bonus]

Scary Snowman Halloween 2 [Bonus]
Afgelopen week kon je al een speciale Scary Snowman, Halloween editie zien hier op USL en vandaag voegen we daar nog een kleine bonus clip met extra beelden aan toe...

Lesser Known Pranks [Best of]

Lesser Known Pranks [Best of Just for Laughs]
Het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs timmert al zo'n 20 jaar aan de weg en heeft dus een immens en onuitputtelijk archief met grappen en grollen. Eens per maand brengen ze een best of clip uit met grappen met een thema. Vandaag pranks die iets minder bekend zijn, maar daarom niet minder leuk.

Grand Theft Auto V In Slow Motion

Grand Theft Auto V In Slow Motion
Het spel Grand Theft Auto 5 heeft inmiddels al heel wat records verbroken. Logisch ook, want het spel is gewoon awesome. Zelfs in slow motion.

Batman The Dark Knight - Inception Style

Batman The Dark Knight Trailer - Inception Style
Het is gewoon heerlijk dat er creatieve mensen zijn die ons graag vermaken met hun creaties. Neem de trailer van Batman The Dark Knight en combineer die met de kaskraker Inception. Dan is dit het resultaat.

The AirTrick Mat

20131026-airtrickmat.jpg
Het is geen luchtkussen en ook geen trampoline. Deze mat lijkt er tussenin te hangen waardoor je leuke truukjes uit kan halen zonder dat je je zelf bezeerd. Soort voorbereiding op het free running op straat.

10 Amazing Facts About The Simpsons

10 Amazing Facts About The Simpsons
De Simpsons is zo'n beetje de langst lopende animatie serie op televisie en momenteel is de serie bezig aan z'n 25ste seizoen. Dacht jij alles al te weten over de Simpsons ?! Hier zijn 10 feitjes die je misschien nog niet kende ..

ChupaCobra

ChupaCobra
Half mythe, half slang maar een volbloed Mexicaan dat is wat ChupaCOBRA zo'n beetje moet voorstellen. Het beest leeft in de Mexicaanse woestijn en er zijn speciale elite troepen nodig om dit dodelijke dier te vangen.. Hier is alvast de "trailer" met Frank Stallone, de broer van ..

DED Talk: A TED Talk For Zombies

DED Talk: A TED Talk For Zombies
Je hoeft niet super technisch te zijn om de speeches of voordrachten, waarin vaak nieuwe inzichten of uitvindingen uit de doeken worden gedaan, van TED cool te vinden. Ook zombies komen aan het woord, in deze parodie, die erg leuk gemaakt is, met uiteraard een knipoog naar het naderende Halloween feest.

Otherworldly Kinetic Sculptures

Otherworldly Kinetic Sculptures
Ik stel jullie vandaag voor aan Anthony Howe, die kunstenaar is en dit soort mega coole "Kinetic Sculptures" maakt... Kijk even mee, terwijl Anthony, het hoe en waarom, van zijn kunst uitlegt!

How To Be A Mountain Biker

How To Be A Mountain Biker
Om een goede mountainbiker te worden heb je meer nodig dan alleen een goede fiets. Sterker nog, er komt heel wat bij kijken om succesvol te worden. We zetten wat aandachtspunten op een rijtje voor je.

Robotboys feat. Poppin' John

Robotboys feat. Poppin' John
Jaren terug was je een hele peer als je op de dansvloer een behoorlijke robot act neer kon zetten. Vandaag de dag moet je toch wat beter je best doen om het publiek tevreden te houden.

Fastest guitarist In The World

20131025-gitarplay.jpg
Deze man heeft super vlugge vingers en kan hierdoor dus ook super sne gitaar spelen. De vraag is alleen dat als je zo snel de nummers speelt of mensen nog wel naar je concert willen komen van 30 minuten.

The Matrix In Real Life

20131024-nemo.jpg
Toen The Matrix uit kwam is de film een echte hit geworden. Hierdoor zie je regelmatig persiflages voorbij komen. Dit is er zo een. Neo gaat opzoek naar een nieuwe outfit, maar wordt achtervolgd door zijn vijand.

Baby LED light suit

20131024-led.jpg
Nu de Halloween nadert komen de verkleedpakken weer de kast uit. Sommige zijn echt geniaal zoals dit peuterpakje. Maar dan moet het wel ontzettend donker zijn.

How to Make Halloween Pumpkins

How to Make Halloween Pumpkins
Met Halloween voor de deur eventjes een snelle opfriscursus hoe een Halloween Pumpkin te maken...

Thnx Dave!

Bottle Boys coveren Under the Sea

Bottle Boys coveren Under the Sea
Het nummer "Under the Sea" uit Disney's film "The Little Mermaid" wordt gecoverd door The Bottle Boys die tijdens hun vakantie in Borneo nog wat tijd over hadden om er ook een videoclip bij te maken!

Do the Merengue

Do the Merengue
Ik ben zelf niet zo van het dansen, maar de Merengue is een muziek- en dansstijl die evenals de Bachata afkomstig van de Dominicaanse Republiek, aldus wikipedia. Ik twijfel er dan ook niet aan of deze video, met twee jochies en grappige dieren die mee dansen op de muziek, komt uit die contreien...

Who needs a mountain

20131023-snowboarding.jpg
Een wintersport reisje voor vier personen in de kerstvakantie is nog amper te betalen. Zeker in deze tijd van crisis haken veel mensen af. Daar hebben deze jongens een oplossing voor gevonden wat een heel stuk dichterbij huis is en lekker goedkoop.

So She CAN Dance

20131023-dancing.jpg
Vroeger ging je als meisje zijnde naar jazzballet, maar tegenwoordig ga je naar streetdance. Dit is zowel voor meisjes als voor jongens toegankelijker en wie wil er nou niet stoer kunnen dansen. Nou dit meisje kan lekker bewegen daar is in elk geval niks mis mee.

End Trip

End Trip
Een mooie VFX short van eigen bodem is deze "End Trip" gemaakt door Koen de Mol, Olivier Ballast, Rick Franssen voor postproductiebedrijf "The Compound" uit Amsterdam.

Shake

Shake
In slowmotion ziet alles er net iets cooler uit. In deze compilatie honden die zich eventjes lekker uitschudden in ultra slowmo... Nice!

Ufo News

20131022-ufo.jpg
Heel IJsland is in de ban van deze vuurbal. Veel mensen denken dat het geen vuurbal kan zijn als ze zo naar de snelheid kijken waar de bal mee bij iemand in zijn achtertuin beland. In de tuin zelf is niks te bekennen waardoor mensen denken dat het een UFO is.

Crazy Dad

20131022-dadd.jpg
Deze vader maakt er maar het beste van terwijl zijn dochter gillend en krijsend in haar slaapkamer zit. Het lijkt Gerard Ekdom wel tijdens Serious Request waar hij Living Doll playbackt.

Mega Man Comes to Life

Mega Man Comes to Life
Mega Man komt tot leven in deze coole stopmotion clip waar zo'n 10.000 foto's voor nodig waren...

Tom Hanks: The Movie

Tom Hanks: The Movie
Na Forrest Gump, wist ik het zeker, Tom Hanks is een van mijn favoriete acteurs. Tegenwoordig houdt hij zich ook bezig met het dirigeren van films / serie zo was bijvoorbeeld de serie Pacific een samenwerkingsverband van Tom Hanks en Steven Spielberg. Vandaag een supercut van allerlei Tom Hanks films in het kader van de binnenkort te verschijnen film Captain Phillips!

Lies Parents Tell

Lies Parents Tell
Wanneer je als kind zijnde uiteindelijk hoort dat Sinterklaas helemaal niet bestaat, verlies je voor een klein moment het vertrouwen in je ouders die je blijkbaar al die jaren hebben voorgelogen... Maar dat is nog lang niet alles, ouders liegen er op los!

Cool Elephant

20131021-olifant.jpg
Ik vind dieren aankleden zo ontzettend stom, maar als ik dan dit filmpje zie krijg ik er toch een blij gevoel van. Waarschijnlijk komt dat door de kleurtjes en niet door de kleding die ze deze olifant voor een wedstrijd hebben aangetrokken.

Guilty Dogs Compilation 2

Guilty Dogs Compilation 2
Honden, zijn leuk totdat ze je hele interieur aan flarden hebben gescheurd of je huis hebben verandert in een vuilnisbelt. Een paar weken geleden hadden we deel 1 en vandaag een deel 2!

Female Driver got Skills

Female Driver got Skills
We zitten vaak te dollen en te lachen met en over de vrouwelijke bestuurders van een auto, en dan vooral met de parkeer skills, maar er zijn ook dames die wel degelijk kunnen rijden. Dit is ProX rijdster Kata Karenina die meedoet met de Rainforest Challenge Russia, een vrij moeilijk proef die ze glansrijk doorstaat. Kijk even mee!

3 year old Operating an Excavator

3 year old Operating an Excavator
Dit is William Skogheim, een 3 jaar oud jochie uit Fresfjord in Noorwegen die, weliswaar onder supervisie van zijn vader, zijn hand niet omdraait voor het besturen van een graafmachine, en er mee overweg lijkt te kunnen als een pro... Check!

The Nature of Things

20131020-nature.jpg
De aarde is eigenlijk een hele mooie planeet. Verschillende klimaten, landschappen, dieren, te veel om op te noemen. Als je deze beelden bekijkt snap je ineens waarom bijvoorbeeld de spaarlampen beter zijn om de aarde zo te houden als dat hij nu is.

Best Of Just For Laughs Gags

Best Of Just For Laughs Gags
Vergeet de lachband, die is simpelweg wat minder, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier een kleine compilatie Best Of Just For Laughs Gags.

Slow Mo Fire Skateboarding @ 4.500 fps

Slow Mo Fire Skateboarding @ 4.500 fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We zoeken het skatepark op.

Bulldog Attack Lion and Tiger

Bulldog Attack Lion and Tiger
Een bulldog die speelt met een leeuw en een tijger, vreemd ?! Niet op het internet!

Playing with My Friends

Playing with My Friends
De Zweedse meubel gigant Ikea maakt niet zo heel erg veel reclame voor z'n meubel collectie en dat is ook niet nodig , want mond op mond reclame is eenmaal de beste reclame die je je maar kan wensen. Zo heel af en toe maken ze toch een commercial die dan meestal er cool is. Zoals deze Playing with my Friends waar ook nog een making of van is.

No Waiter Automated Japanese Restaurant

No Waiter Automated Japanese Restaurant
Gezellig wat sushi eten bij de Japanner is altijd leuk. Maar dit restaurant is net iets anders dan je gewend bent. Geen obers en volledig geautomatiseerd. Gezellig is anders, maar effectief is het wel.

Lost Your Voice? Use A Vibrator!

Lost Your Voice? Use A Vibrator!
Mocht je denken dat vibrators alleen maar goed zijn als seksspeeltje, denk dan nog een keer na. Want niets is minder waar als we deze professor mogen geloven.

Racemonster

20131019-micra.jpg
Als je naar het plaatje kijkt, kan je je niet voorstellen dat deze Micra als een racemonster beschouwd kan worden. En toch klinkt het als een racemonster met een hele kleine en goedkope aanpassing!

Penguin wants to Fly

Penguin wants to Fly
PinguÔns kunnen niet vliegen dat weet iedereen, behalve deze pinguÔn die verwoede pogingen doet om op te stijgen maar het uiteindelijk toch maar opgeeft...

The World Can Be Better

The World Can Be Better
In Amerika is het de laatste alleen maar hommeles en daar lijkt ook president Obama weinig aan te kunnen doen. Hoogste tijd dus voor een nieuwe president! Dit is de Kid President, die zijn boodschap aan de wereld, in autotune vorm, met ons deelt.

Zombie Phone Prank

20131018-zombie.jpg
Met al die smartphones van tegenwoordig is het makkelijker geworden om mensen in de maling te nemen. Neem nu dit grapje, je vraagt of iemand een foto van je neemt, maar dan.. Scary!

Escape!

20130825-kitten.jpg
Er zijn veel hondentrainingen om de honden 'kunstjes' aan te leren, maar waarom geen katten trainingen? Want als ik dit filmpje zo eens bekijk is de kat slimmer dan de hond!

Batman vs Superman

Batman vs Superman
Batman en Superman, twee superhelden met elk hun eigen talenten. Maar wat als Superman met Batman samen wil gaan werken? Dat is nog best lastig.

Speed [Volume 1]

Speed [Volume 1]
Hou je van snelheid ? Hou je van motoren of Łberhaupt alles wat maar een beetje hard gaat ?! Check dan deze nieuwe maandelijkse serie Speed, waar dit het eerste deel van is...

10 Awe-Inspiring Man-Made Wonders

10 Awe-Inspiring Man-Made Wonders
Mensen zijn tot veel in staat en kunnen van alles maken, ook al lijkt het nog zo wonderlijk. Hier een top 10 lijstje met de meest spraakmakende door mensen gebouwde wondertjes.

Kicked Out Of The Dodger Stadium

Kicked Out Of The Dodger Stadium
Als fan ben je altijd weer blij om je favoriete club te zien spelen. Jack Vale ging op stap om de fans wat vragen te stellen over hun idolen. Maar als je dan gaat spelen met de namen, dan kan je wel eens gezeur krijgen.

Epic Rap Battles - Hitler vs Vader

Epic Rap Battles - Hitler vs Vader
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag gaan Hitler en Darth Vader elkaar de strijd aan.

B.A.S.E. jumping from a Sailboat mast

B.A.S.E. jumping from a Sailboat mast
Basejumpen is een vorm van parachutespringen waarbij niet vanuit een vliegtuig of helikopter gesprongen wordt, maar wel van een hoog punt op aarde, zoals een gebouw of berg. Uiteraard kan het ook vanuit de mast van een zeilboot, al hadden we dat nog nooit gezien. Marco Waltenspiel doet het voor!

Scary Snowman Halloween Special

20131017-snowman.jpg
Je kent hem waarschijnlijk wel, Freaky The Scray Snowman! Hij jaagt voorbijgangers de stuipen op het lijf en geniet er met volle teugen van. Hier de speciale Halloween editie!

Ultimate Boat Fails Compilation 2013

Ultimate Boat Fails Compilation 2013
Het hele internet staat ondertussen vol met Crash compilaties, meestal gefilmd op de weg in Rusland, met een dashcam. Vandaag hebben we een grappige variant, met alleen maar faal acties op het water... Wij kijken mee!

Triathlons

Triathlons

Extreme Trick Shots

20131016-20120425-basket.jpg
We zien regelmatig de mannen uit dit filmpje terug op Useloos. Ze halen allerlei stunts uit om vervolgens een 'bal' in het net te dumpen! Een mooie compilatie.

Philippe Geubels - Twijfelhoop

Philippe Geubels - Twijfelhoop
Als er een aantal dingen in het huishouden niet leuk zijn das is het sowieso de was doen. Maar zoals elk huishouden is er ook een twijfelhoop. Top komiek Philippe Geubels legt het je uit.

Gold Digger Prank!

Gold Digger Prank!
Vrouwen zweren bij hoog en laag dat het ze niet uitmaakt in wat voor een auto je rijdt, maar wij mannen, weten wel beter ..

A Rather Bloody Vegetarian Festival

20131015-bloody.jpg

NIET GESCHIKT VOOR EEN ZWAKKE MAAG

KNVB Talent Team

KNVB Talent Team
Altijd al gedroomd om profvoetballer te worden, of ambieer je een andere baan in de topsport wereld ?! Het KNVB Talent Team, biedt studenten de kans om een stageplek te vinden in de voetbalwereld bij de KNVB, zijn sponsors, leveranciers en/of verenigingen, en heeft hiervoor een speciale Facebook pagina in het leven geroepen. Samen met Adecco bouwt de KNVB een grote database van talenten op, en roept talentvolle studenten op zichzelf in de kijker te spelen door bijvoorbeeld een presentatie filmpje van jezelf te uploaden. Kijk hier voor mee info!

Augmented Reality In The Warehouse

Augmented Reality In The Warehouse
Wie wel eens orderpicker is geweest in een niet geautomatiseerd magazijn weet dat het soms best lastig kan zijn om de juiste goederen te vinden. Lang leve de techniek van vandaag!

Chicago In Motion

20131015-chigago.jpg
Amerika, daar wil ik nog wel eens een keer naar toe. Maar zolang dat er nog niet in zit doe ik het maar met de mooie filmpjes van diverse plaatsen in Amerika. Dit keer Chicago.

Red Bull Stratos FULL POV - Multi-Angle

Red Bull Stratos FULL POV - Multi-Angle
Voor diegene die maar geen genoeg kan krijgen van Redbull Stratos is er nu een nieuwe clip waarin we mee springen met Felix Baumgarten in POV vanuit verschillende hoeken en met de missie data in beeld.

Damien Walters vs the Air Trick mat

Damien Walters vs the Air Trick mat
Professioneel stuntman, en freerunner, Damien Walters heeft een nieuwe "Air Trick mat" gekregen en is daarmee zo blij als een kind. Zo blij dat hij het graag met de hele wereld deelt in deze nieuwe video van de parkour virtuoos ..

Could Your Brain Be Hacked?

Could Your Brain Be Hacked?
Vandaag de dag is medisch heel veel mogelijk. Maar is het ook mogelijk om je hersens te hacken? AsapSCIENCE legt het je uit.

US Air Force vs Army Drumline Battle

US Air Force vs Army Drumline Battle
Een drumline battle is altijd tof. Vandaag gaan twee Amerikaanse grootheden met elkaar het 'gevecht' aan. De US Air Force vs US Army.

UIt Parkeren

20131014-auto.jpg
Dat vrouwen moeite hebben met inparkeren is algemeen bekend, al zijn er natuurlijk uitzonderingen. Maar dat je moeite heb met uit parkeren terwijl er zoveel ruimte is, kan ik werkelijk niet begrijpen!

Best of Petsami Animals

Best of Petsami Animals
Het Youtube kanaal Petsami verzameld allerlei coole clips waarin dieren de hoofdrol spelen. Regelmatig brengen ze zelf een compilatie uit van deze clips en vandaag heb ik er twee gevonden die we nog niet eerder op Useloos waren tegengekomen. Check hier Deel 1 | Deel 2

Making Meth in Tennessee

Making Meth in Tennessee
We hebben de afgelopen 5 jaar in de serie Breaking Bad kunnen zien dat het maken van Meth loont. Maar hoe maak je dat goedje ?! Docu kanaal "National Geographic" gaat op onderzoek uit in Tennessee ...

Squirrels Carve Face in Pumpkin

20131013-pompoen.jpg
Heel Amerika maakt zich op voor Halloween. Maar niet alleen de mensen zijn er dol op, ook de dieren zijn er gek op. Zo erg zelfs dat als ze een pompoen zien ze precies weten hoe ze een gezicht kunnen maken.

So Sweet!

20131013-twin.jpg
De wereld wordt steeds gekker, de agressiviteit neemt toe en hoe bereid je je kinderen daar op voor? Door ze al jong op een vechtsport te doen. Maar of het nut heeft?

Animals Stealing Food Compilation

Animals Stealing Food Compilation
Met grommel in je buik en geen geld op zak moet je creatief zijn om voor voedsel te zorgen. Met andere woorden, gewoon stelen!

Hope For Paws - Holly

Hope For Paws - Holly
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de kleine Holly. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!

Forza Motorsport 5: Gameplay

Forza Motorsport 5: Gameplay
Het racespel Forza 5, wordt pas verwacht in november van dit jaar maar wij hebben alvast wat gameplay beelden voor je op de kop getikt... Ziet er goed uit!

Ook leuk: GTA V Movie & TV References!

41 Tiny Mind-Blowing Things In GTA V

41 Tiny Mind-Blowing Things In GTA V
GTA V heeft ondertussen al aardig wat records verbroken. En niet zonder reden. Het spel ziet er bijzonder goed uit tot in de kleinste details aan toe. We zetten er 41 op een rijtje voor je.

Oh Yeah Wow & The Paper Kites: Young

Oh Yeah Wow & The Paper Kites Present: Young
Als je wat moois wilt maken moet je daar de tijd voor nemen. Zo ook voor deze clip. Ik geef het woord aan hun: 7 days to shoot 350+ faces, 10 days to assemble 4000+ photos. Oh Yeah Wow & The Paper Kites present: Young.

Kitten house

20130825-kitten.jpg
Katten zijn dol op kleine ruimtes. Ze kruipen in dozen, schoenen, tonnen, noem maar op. Des te leuker is het om van een doos een eigen kitten huis te maken. Zo vermaken ze zich goed en heb jij iets om naar te kijken.

Simple Acts of Kindness

Simple Acts of Kindness
Het leven hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als iedereen maar eens wat liever was voor elkaar!

POV Rooftop Parkour in Southampton

POV Rooftop Parkour in Southampton
We kijken in POV mee met James Kingston hoe hij al parkourend zich een weg baant over de daken van het Engelse Southampton ...

Harvest 2013

20131012-harvest.jpg

Digital Halloween T-Shirts

20131011-halloween.jpg
Het is weer bijna Halloween en dus worden de artikelen weer onder de aandacht gebracht. Deze zijn wel ontzettend gaaf, maar kan ook wel momenten bedenken waar je ze bij kan gebruiken die helemaal niks met halloween te maken heeft.

Giant Bubble Explosions

20131011-bubble.jpg
Eindelijk is duidelijk hoe je een goed sopje kan maken voor je bellenblaas. Mijn moeder gooide altijd alleen maar afwasmiddel en water erin wat slappe bellen gaf. Maar met dit goedje maak je hele mooie grote bellen! Als ze dan eenmaal klappen geeft dat mooie beelden in het licht van de koplampen van de auto.

Camanchango

Camanchango
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Camanchango'.

Black Swan vs Security Guard

Black Swan vs Security Guard
Als beveiliger sta je je mannetje en ben je getraind om met moeilijke situaties om te gaan. Als een zwarte zwaan besluit dat jij te veel bent in het park en verwoede pogingen doet deze arme pantoffelheld te verjagen, besef je pas dat het misschien tijd is voor iets nieuws ..

Paint on a Speaker - The Slow Mo Guys

Paint on a Speaker - The Slow Mo Guys
In slowmotion ziet alles er net iets cooler uit en zo ook als je verf op en speaker legt en het vervolgens filmt. De inmiddels bekende "Slow Mo Guys", laten ons zien hoe dat er uit ziet bij 2500fps.

Lachende Papegaai

20131010-papegaai.jpg
Papegaaien zijn leuke huisdieren! Een hond of een kat is ook wel leuk, maar een pratend beest in huis geeft toch een hoop gezelligheid die een ander huisdier niet kan geven. Want lachen in je uppie is niks aan, maar wel als je dat met zijn tweetjes of meer doet.

De man in de kubus

20131010-kubushuis.jpg
Dit verhaal gaat over een man dat in een kleine kubus woont in de straten van New York City. Het ziet er knus uit en best grappig, maar hadden wij in Rotterdam niet al van die mooie kubus huizen? Dus zo heel bijzonder is het dan ook weer niet toch?

30 Life Hacks Debunked

30 Life Hacks Debunked
We zien met enige regelmaat 'Life Hack' compilaties voorbij komen. Handige tips om het leven net wat makkelijker te maken. Maar werken ze ook? Laten we er eens wat testen.

Leuk naar een Festival!

Leuk naar een Festival!
Een festival is eigenlijk niets anders dan een grote groep baldadige mensen bij elkaar, die eenzelfde interesse hebben, meestal muziek. Deze gast dacht leuk naar een outdoor festival te gaan in de UK, maar komt van een koude kermis thuis wanneer hij vast komt te zitten in een kabelbaan boven de feestende menigte... Fail!

10 Sci-Fi Technologies That Already Exist

10 Sci-Fi Technologies That Already Exist
Wie had er nou 30 jaar geleden kunnen voorspellen, buiten Chriet Titulaer, dat we vandaag de dag met een smartphone overal ter wereld telefonisch bereikbaar zijn en zelfs kunnen communiceren via het internet ?! In deze clip een top 10 lijstje, met wat lijkt Sci-Fi technologie te zijn, maar toch al wel bestaat...

Oktoberfest 2013

20131009-fest.jpg

David Andrew Brent - Arnold Schwarzenegger

David Andrew Brent - Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger kennen we allemaal als acteur en zelfs gouverneur. Zijn stem is er een uit duizenden. Maar als David Andrew Brent zijn Arnold stem laat horen is het ronduit bizar.

Falcon vs Pigeon - Dubai's Bird Hunter

Falcon vs Pigeon - Dubai's Bird Hunter
In een stad als Dubai zitten ze niet te wachten op duiven die de 'mooie' gebouwen vervuilen. Deze beste man schijnt de oplossing te hebben. Een valk!

Voetbaltalentje

20131008-bal.jpg
Hij is 9 jaar, komt uit Japan en is lekker aan het voetballen op een veldje met zijn vriendjes. Tot dat de 'spotters' van Real Madrid langskomen en zien hoe het ventje aan het ballen is. Voor hij het weet heeft hij een contract op zak en voetbalt hij op het gras in plaats van het stoffige veldje in Japan. Zijn naam? Takuhiro Nakai.

Evolution of the FPS [1992-2012]

Evolution of First Person Shooters [1992-2012]
Vroeger was er de Commodore 64 waar je spelletjes op kon spelen of de MSX, de Japanse variant. Uiteraard kan je zo'n ouderwetse "Homecomputer", niet vergelijken met de hedendaagse spelconsoles die, net zoals de games, in de laatste 20 jaar ook een ware metamorfose hebben meegemaakt. In deze clip zien we de evolutie van de First Person Shooter games, van 1992 tot 2012!

Honest Trailers - After Earth

Honest Trailers - After Earth
We zien heel wat trailers voorbij komen hier op Useloos, maar is elke film wel zoals de trailer laat zien? Niet altijd. Laten we After Earth eens bekijken, maar dan wel op de eerlijke manier.

Bijzondere Penalty

20131008-bal.jpg
Als je een penalty moet nemen komt er een zekere spanning en concentratie bij kijken. Zeker bij de keeper. Het is dus zaak om deze op een bepaalde manier af te leiden waar door je meer kans krijgt om te scoren. Daar heeft dit team iets op gevonden!

Scary Headless Man Prank

Scary Headless Man Prank
Met Halloween voor de deur gaan prankers weer creatief worden. Zo ook Rahat. Zie hier zijn Headless Man Prank.

Sweet Child of Mine

Sweet Child of Mine
De guzheng of gu zheng, gu- betekent "oud", is een traditioneel Chinees muziekinstrument dat behoort tot de citer -instrumentenfamilie. Ik had er nog nooit van gehoord maar deze Michelle Kwan weet er wel raad mee. In deze clip covert ze het nummer "Sweet Child of Mine" van Guns & Roses... Knap!


Toy Story 4 [Sneak Peek]

Toy Story 4 [Sneak Peek]
Of het een grap is in het kader van het naderende Halloween is mij niet helemaal duidelijk, maar deze teaser / Sneak peek, van de animatiefilm "Toy Story 4", werd vandaag gereleased en de titel van het vierde deel is Toy Story of TERROR ...

Man In A Cube

Man In A Cube
Wonen in New York is prijzig, en al helemaal voor een schrijver. Dave heeft daar een oplossing voor gevonden, de Astor Place Cube. Een kleine kubus midden op straat ontworpen als kunstvoorwerp. We kijken met hem mee.

Girl rolls hat

20131007-redhat.jpg
Dit filmpje valt echt in de categorie kort maar krachtig. Hadden we eerst het meisje met die giga hoepel, nu hebben we het meisje met de rode hoed!

Banksy - Rebel Rocket Attack

Banksy - Rebel Rocket Attack
Banksy, bekend om zijn geweldige graffiti boodschappen en opmerkelijke kunstwerken is niet alleen op straat bezig. Hij is ook online actief. Zie hier zijn Rebel Rocket Attack.

Studio VFX Reel 2013 by Triada Studio

Studio VFX Reel 2013 by Triada Studio
Met de komst van steeds krachtiger wordende computers werd het voor filmstudio's steeds interessanter om gebruik te maken van designers in plaats van telkens dure sets te moeten bouwen. Tegenwoordig worden de meest goedkope films of serie al met VFX en CGI op "gespiced" en hoe dat in z'n werk gaat kan je bijvoorbeeld zien in deze VFX Reel van Triada Studio's...

Elemental Iceland

Elemental Iceland
Het mooie aan het internet is dat je vanuit je luie stoel de hele wereld kan bekijken. Dat kan bijvoorbeeld met Google Earth, maar ook via de diverse timelapse video's die wij je regelmatig voorschotelen. Vandaag gaan we naar IJsland!

Million Dollar Master Suite

20131006-suite.jpg
Nu ben ik iemand die regelmatig in een hotelletje overnacht. Zo zie je behoorlijk wat verschil in prijs en kwaliteit. Maar je kan het ook overdrijven! Het ziet er prachtig uit, maar de sfeer van een hotelletje is voor mij wel ver te zoeken.

Impossible Ping Pong Knife Trick

Impossible Ping Pong Knife Trick
Er zijn mensen die handig met messen om kunnen gaan. Er zijn ook mensen die geweldig zijn in een potje ping pong. Combineer die twee en dit is het resultaat.

Amazing Rat Tricks

Amazing Rat Tricks
Dat je aardig wat dieren kunstjes kunt leren okť. Maar een getrainde rat is toch wel apart. Best knap van die beestjes.

Rumble and Sway

Rumble and Sway
Er zijn hele vrachten met timelapse video's te vinden op het internet maar sommige clips steken er echt met kop en schouders boven uit. Zoals dit "Rumble and Sway", met beelden uit New York bijvoorbeeld!

Nitro Circus Live - Top 10 Craziest Tricks

Nitro Circus Live - Top 10 Craziest Tricks
Dat bij Nitro Circus de meest geweldige trucs worden uitgehaald mag onderhand wel duidelijk zijn. Toch blijven ze elke keer wat nieuws verzinnen. Zie hier de top 10 gekste trucs.

California Road Trip 2013 | San Francisco to Los Angeles

California Road Trip 2013
Mocht je van plan zijn om een keer een road trip te maken in CaliforniŽ, dan is dit wellicht wel een aardig filmpje om wat ideeŽn op te doen. We gaan op pad!

The Pixel Painter

20131005-pixelpainter.jpg
Hij is 98 jaar oud, bijna blind en heeft engelengeduld! Maak kennis met The Pixel Painter Hal Lasko! Pixel voor pixel maakt hij de mooiste kunstwerken. Het mag dan wel uren zo niet maanden duren eer hij er een af heeft, maar het resultaat mag er zijn.

PeckPocketed

PeckPocketed
Peckpocketed is een kort geanimeerde video van eindejaarsstudent aan het Ringling College, Kevin Herron die zowel grappig als erg leuk bedacht is.. Kijk even mee!

Outlines | Espen Fadnes on the future of wingsuiting

Outlines
In de shortfilm "Outlines" komt wingsuit vlieger Espen Fadnes aan het woord die een en ander te vertellen heeft over de toekomst van deze extreme sport.

Dirt

20131004-dirt.jpg

Guilty Dogs Compilation

Guilty Dogs Compilation
Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Deze viervoeters hebben het een en ander uit te leggen.

Washington State Popcorn Guy

Washington State Popcorn Guy
In Amerika is het tijdens een wedstrijd niet ongebruikelijk om met een zak popcorn op de tribune te genieten van het spektakel. Deze man werd deze week uitgeroepen tot 'Washington State Popcorn Guy'. En niet zonder reden.

Crazy Cosplay Costume

20131004-robocop.jpg
Bijna Halloween, nog 5 maanden voor de carnaval, al met al, tijd om naar een kostuum uit te kijken. Maar waarom een maken als je er ook zelf een kan maken! Hij ziet er wel erg vet uit.

GTA5 Timelapse

GTA5 Timelapse
Het moet niet gekker worden met de hype rondom het spel GTA 5 waar iemand zo gek van is dat hij of zij er een heuse timelapse video van heeft gemaakt... OMG!

Er is ook nog een GTA5 gameplay timelapse hier!

World Animal Day

World Animal Day
Aanstaande zondag 7 oktober is het wereld dierendag, en speciaal voor deze dag hebben de mensen van het Youtube kanaal Petsami een grappige compilatie in elkaar geschroefd .. Kijk even mee!

The Leidenfrost Maze

20131003-frozen.jpg
Met de combinatie ijswater en een gloeiende kookplaat kan je leuke dingen doen. Als de ondergrond geribbeld is, beweegt de druppel voorwaarts. Is de ondergrond glad, dan gebeuren er weer andere dingen. Als je al deze ondergronden combineert, dan kan je de druppel door een doolhof laten 'glijden'.

Doom Piano

20131003-doompiano.jpg
Stel je heb een oude piano staan, maar je kan heel geen piano spelen, wat doe je dan? Dan maak je er toch gewoon een controller van! Ik heb medelijden met de buren.

Audi - Robot

Audi - Robot
Als robot ben je in no-time achterhaald. De tijd en techniek gaat immers verder. Maar je kan natuurlijk ook een goede partner vinden.

Het beste van September in 5 minuten

TLP Videomashup
De allerbeste clips van de afgelopen maand zie je in een kleine 5 minuten nog eens aan je voorbijtrekken in de TLP Videomashup van September 2013 ...

Dress Fail while Dancing

Dress Fail while Dancing
Tja, dat sta er ook mooi op ! Heb je het hele jaar braaf in de dansschool je danspasjes geoefend en is er eindelijk een gelegenheid om je kunnen te tonen, sta je nog voor lul..

The Hobbit - The Desolation of Smaug - Official Main Trailer

The Hobbit
The Lord of the Rings kent iedereen. Maar wat ging daar aan vooraf? The Hobbit - The desolation of Smaug draait aan het einde van het jaar in de plaatselijke bioscoop. En zo te zien is het een aanrader eerste klas. Zie hier alvast de officiŽle trailer!

People of Walmart

20131002-walmart.jpg
Wie wel eens in de stad loopt ziet de meest rare mensen om zich heen. Prima, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar als we een kleine blik mogen werpen in een Amerikaanse Walmart dan sta je echt met je mond vol tanden.

101 Things To Do in Grand Theft Auto V

101 Things To Do In Grand Theft Auto V, GTA5
Het spel van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt geweldig. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. We zetten 101 dingen op een rijtje voor je.

Top 50: Scariest PSA

Top 50: Scariest PSA
Door middel van Postbus 51 spotjes worden we door de overheid geÔnformeerd als we weer meer belasting mogen gaan betalen of als er iets gaat veranderen in bijvoorbeeld de wetgeving. Soms zijn het gewoon nuttige tips waar je ook echt iets aan hebt. In de UK en USA worden dit soort boodschappen Public Service Announcements genoemd en in deze top 50 zie je de meest vreemde / enge informercials ooit gemaakt.

Surf's Up Dog

20131001-dogs.jpg

Best Vines Compilation September 2013

Best Vines Compilation September 2013
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het overzicht van september.

CheerSounds - Dream Big

CheerSounds - Dream Big
We kijken allemaal met veel plezier naar de kunsten van mooie cheerleaders. En als je een behoorlijke groep gespierde mannen en cheerleaders combineert dan is het wel een heel mooi schouwspel.

Ontslag video

20131001-quit.jpg
Als je bij een baas werkt die niet hetzelfde denkt als jou over bepaalde dingen, dan is het slimmer om gewoon een andere baas te zoeken die dat wel doet. En als je dan in een bedrijf zit waar video's gemaakt worden, is er niks leuker om ontslag te nemen door zelf een filmpje te maken.

10 Signs That Someone Is Lying

10 Signs That Someone Is Lying
Een aantal jaren geleden was er de serie, "Lie to Me" waarin een team van psychologen een poging deed, misdaden op te lossen door via gelaatstrekken te bekijken of iemand wel of niet de waarheid sprak. Een leuke serie die het helaas niet gehaald heeft want na enkele seizoenen werd de serie gecancelled. In deze clip, 10 tekenen of iemand wel of niet liegt, op een rijtje ..

A Decade Of Freeskiing Progression

A Decade Of Freeskiing Progression
Freestyle skiŽn is iets van de laatste jaren en wordt met het beter worden van het materiaal steeds spectaculairder om naar te kijken. Professioneel skier Simon Dumont vertelt er graag meer over, en hoe het allemaal begon, in deze 10 minuten durende clip ..
volgende
vorige