The Day They Came

The Day They Came
Met een budget van een paar miljoen is het uiteraard nog steeds afwachten wat er uiteindelijk van komt, maar wat als je een budget hebt van 0 euro ?! Kijk even mee naar deze Afrikaanse sci-fi shortfilm gemaakt met helemaal geen budget, door Genesis Williams ..

Expo

Expo, Short Film
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Expo'.

Lift

Lift
Stap een lift in en er is altijd wel iemand die wat te zeggen heeft. Is het niet over het weer, dan wel over de maatschappij of iets anders. De perfecte plek voor een korte film. Zie hier 'Lift'.

The Break

The Break
Heb jij een baan die beetje bij beetje je leven overneemt net zolang tot je baan je leven is geworden ?! De hoofdpersonage in deze zwarte short film, is een kleine zelfstandige, die tussen de opdrachten door geniet van zijn vrije tijd. Toch krijgt hij zijn werk en de perikelen die zich daar voordoen, niet uit z'n gedachte gezet ..

Kin

Kin
De shortfilm "Kin", is de eerste van een reeks korte films gemaakt en geschreven door Seb en Ben McKinnon. Het was de winnaar van Beste Cinematografie bij het Fantasia International Film Festival. Kijk en je zult zien waarom.
volgende
vorige