DJ Pogo vs LG

DJ Pogo vs LG
De Zuid Koreaanse elektronica gigant LG vroeg aan DJ Pogo een remix te maken met slechts geluiden van de LG apparaten, voorzien van een melodietje. Dit is het eindresultaat!

Tonight You Belong to Me

Tonight You Belong to Me
Ik heb geen kids, maar als je een kleine hebt dan snap ik best dat je dit soort video's voor altijd koestert. Kijk even mee hoe deze vader samen met z'n 4 jaar oude dochter het nummer "Tonight, You Belong to Me" covert ... Cool!

Catchatronic | Pogo

Catchatronic
DJ Pogo heeft weer een nieuw nummer in elkaar gemixt waarin dit keer Pokťmon centraal staat .. Kijk en luister even mee!

Tamera Foster

20130917-tamera.jpg
Ze is 16 jaar en heeft een dijk van een stem! Maar als je zo jong bent en onzeker terwijl je heel zeker over komt, dan kan het wel eens gebeuren dat je dichtklapt en de tekst niet meer weet. Gelukkig krijgt ze van de jury de mogelijkheid om het goed te maken.

Pizza Hut - Dip Hop

20130915-pizza.jpg
We gaan nog even door op de muziek gemaakt met dingen om je heen, want dat dachten de jongens van de Pizza Hut ook. Wat met water kan, kan ook met dipsauzen. Alleen komt hier wel een stukje elektronica bij kijken. Desalniettemin klinkt het nog goed ook!

Roar - Katy Perry cover

Roar - Katy Perry cover
Het nieuwe nummer van Katy Perry, Roar wordt al weer door jan en alleman gecovered en dit is niet eens heel erg slecht gedaan .. Check!

Parts Unknown (Eclectic Method Remix)

Parts Unknown Eclectic Method Remix
Net als DJ Pogo maakt ook Eclectic Method al jaren allerlei remixen met behulp van soundbites uit allerlei populaire youtube clips. Dit is hun laatste meesterwerk met als titel, Parts Unkown ..

Benieuwd hoe Pogo live mixt ?! Check hier, Wishery Live Mix!

Lillie McCloud

20130912-xfactor.jpg
Terwijl half Nederland weer vrijdagavond voor de buis zit om de audities te kijken van The Voice, is Amerika in de ban van de 57-jarige Lillie die auditie deed bij the X-Factor. Wat een geweldige stem!
volgende
vorige