Drifting Away

Drifting Away
Om een geweldige afbeelding te creŽren begint het vaak bij een perfect genomen foto. De rest laten we over aan zware dosis Photoshop. Ik zeg knap!

McNugget Rampage

McNugget Rampage
Ik ben totaal gaan McDonald's fan, maar een doosje McNuggets gaat er altijd wel in. Helaas is het zo dat ze die niet altijd serveren, maar daar neemt deze 'vrouw' geen genoegen mee.

NeverWet Blows My Mind

NeverWet Blows My Mind
We kennen allemaal wel die waterafstotende en beschermende sprays voor kleding, schoenen, cabriodakken enz. Nou is het allemaal net niks. Deze mensen komen met het antwoord, NeverWet!

I Forgot My Phone

I Forgot My Phone
Hoe verslaafd ben jij aan je smartphone ?! Bekijk deze shortfilm en vraag je zelf vervolgens af hoe herkenbaar dit voor je is ... Shocking ?!

Nieuwe xBox kopen ?! Waarom zou je ?

The Best Games Are on Xbox One
De nieuwe xBox gaat de xBox One heten en op die xBox One gaan de mooiste games uitkomen de komende jaren ... al is het wel eventjes wachten tot april 2014!

Thnx Bangelore & Consolegamer!

Bike For Two

Bike For Two
Als je naar de titel kijkt zou je denken een fiets voor twee bestaat al jaren, namelijk een tandem. Maar deze fiets is toch net een beetje anders. En een stuk gezelliger ook zo naast elkaar.

Quick And Simple Life Hacks - Food Edition

Quick And Simple Life hacks - Food Edition
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Vandaag hebben we voedsel in de hoofdrol.

Poop vs Pee

Poop vs Pee
Voor de mensen die nog twijfelen over wel of niet stoppen met roken is er deze clip waarin de inhoud van sigaretten wordt vergeleken met de uitwerpselen van onze huisdieren, hondenpoep en kattenpis .. Ik steek er nog eentje op!

Backwards Piano Ehlers - Danlos Syndrome

Backwards Piano Ehlers - Danlos Syndrome
We hebben door de jaren heen heel wat verschillende manieren gezien om piano te spelen. Deze manier is nieuw voor mij.

Animal Facts That You Can't Un-Know

Animal Facts That You Can't Un-Know
Naast de humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. We zetten weer een aantal opmerkelijke dieren feitjes op een rij.

Oona Kivela Street Workout (NYC)

Oona Kivela Street Workout (NYC)
We zien regelmatig stoere mannen die liever trainen in een speeltuintje dan in een normale sportschool. Oona Kivela is ook zo'n dame, alleen is haar schema net iets anders. Respect!

Here Balloons

Here Balloons
Parkeren is in elk land een drama aan het worden. Het is niet alleen een ergernis, het kost ook nog tijd en brandstof. De 'Here Balloons' zijn een simpele oplossing.

Jacob Tries The Oculus Rift

Jacob Tries The Oculus Rift
Met een fobie voor achtbanen is het wellicht niet echt verstandig om het virtueel te proberen met een Oculus Rift. Dat is namelijk best realistisch. En daar kan Jacob nu over meepraten.

Electrifying [the Compilation]

Electrifying [the Compilation]
De meeste huizen zijn tegenwoordig uitgerust met een aardlekschakelaar dus mocht je eens kortsluiting hebben ergens waardoor het elektra uitvalt dan hoef je alleen maar een schakelaar om te zetten om weer power te verkrijgen. Helaas is dat niet altijd het geval... In deze 11 minuten durende compilatie, allerlei momentjes dat je liever niet in de buurt van een elektriciteit kabel staat ..

Ms-Renata Rotterdam Timelapse

Ms-Renata Rotterdam Timelapse
Een 'bootje' lossen in de Rotterdamse haven klinkt heel simpel, maar daar komt wat meer bij kijken. Om je schip container vrij te maken moet je nog heel wat varen. We zien het in deze timelapse.
volgende
vorige