Duct Tape [DuckTales Theme Parody]

Duct Tape [DuckTales Theme Parody]
Met Duct Tape lijk je alles te kunnen fixen of repareren. Tijd voor een heuse ode aan dit magische plakband, op de tune van Duck Tales ...

Can't Hold Us - Pentatonix

Can't Hold Us - Pentatonix
Pentatonix is een a cappella groep met 5 leden, te weten, Scott Hoying, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi, Avi Kaplan en Kevin Olusola. Op Youtube staan al meerdere covers van ze, maar deze "Can't hold us" vond ik er echt een om met jullie te delen .. Luister en kijk even mee!

Making Music with the Brooklyn Bridge

20130822-harp.jpg
Bij sommige kunstprojecten is het handig om wat technische kennis te hebben anders kan het hele project niet gemaakt worden. Neem nu een menselijke harp, dit kan niet uitgevoerd worden als er geen techniek bij komt kijken. Zeer bijzonder!

Treasure vs Get Lucky

Treasure vs Get Lucky
Het maken van een mashup door twee platen in elkaar te mixen is niet nieuw meer en eigenlijk al niet eens meer interessant of er moet ook een mashup videoclip bijzitten. Dit zijn Kurt Hugo Schneider en zijn maatje Sam Tsui die de hitsingle Treasure van Bruno Mars en Get Lucky van Daft Punk al zingend in een mashup gooien. Kijk dat is wel knap!

Blurred Lines Parody Compilation

Blurred Lines Parody Compilation
Het nummer 'Blurred Lines' van Robin Thicke was een groot succes, niet alleen als kaskraker maar ook op Youtube waar inmiddels tientallen parodieŽn en spoofs te vinden zijn van / op dit nummer. In deze compilatie zie je de meest succesvolle versies nog eens terug ..

Gracht Muzikant

20130815-muziekant.jpg
In Amsterdam kom je soms de vreemdste dingen of mensen tegen. Dat maakt Amsterdam zo'n mooie stad. Wat dacht je van deze gracht muzikant. Het is weer eens wat anders dan een straatmuzikant. Ik hou ervan.

Breaking Bad Sings R. Kelly's Ignition [Remix]

Breaking Bad Sings R. Kelly's Ignition [Remix]
Afgelopen zondag is het tweede deel van het laatste Breaking Bad seizoen begonnen, en die aflevering was TOP! Dit soort mixen waarin iemand allerlei uitspraken van een bekend persoon op de maat van muziek zet hebben we al vaker gezien / gehoord... Deze waarin de crew van Breaking Bad het nummer Iginition van R. Kelly doet, kende we nog niet.

Star Wars Medley - Lindsey Stirling & Peter Hollens

Star Wars Medley - Lindsey Stirling & Peter Hollens
Ook violiste Lindsey Stirling doet mee aan Youtube's GeekWeek door middel van een heuse Star Wars Medley. Voor deze speciale gelegenheid doet ook a capella koning Peter Hollens mee want de twee kende elkaar nog van vorig jaar toen ze samen een Game of Thrones medley deden.

Symphony No.9, Boogie" by DA

Symphony No.9, Boogie" by Matryomin ensemble
In China zijn er ensembles die muziek maken door op een Russisch matroesjka pop te spelen in groepen. Een dergelijk ensemble die Matryomin speelt is "Da." Dit is een video waarin ze een uitvoering van Beethovens 9e symfonie ten gehoor brengen.
volgende
vorige