Summer scenes 2013

20130629-summer.jpg

Pole Dance Champion Oona Kivelä

Pole Dance Champion Oona Kivelä
Een paal in de slaapkamer is een leuk idee, maar dan moet je wel de moves hebben om daadwerkelijk indruk te maken. Eén ding is zeker. Dat is moeilijker dan je denkt.

Standing Desk

20130630-standing-desk.jpg
De laatste jaren is er heel wat te doen over werken in de juiste houding en bij grote bedrijven worden zelfs speciaal mensen ingehuurd om te checken of je wel in de juiste houding aan het werk bent. Maar wat is de juiste houding nu eigenlijk ?!

Uncensored playoffs Trash talk

Uncensored playoffs Trash talk
We hebben weer een deeltje Bad lip Reading met dit keer NBA basketballers die elkaar allerlei verwensingen naar het hoofd slingeren.

Poesje pesten

20130629-poes.jpg
Uiteraard hebben we het dan over onschuldig pesten, wat dieren pesten is natuurlijk nooit goed!!! Maar in dit geval is het wel erg lollig. Het baasje van deze poes laat hem denken dat de groentes op het bordje geluid maken.

Animals In The News

Animals In The News

Wakeboarding Insanity

20130629-wakeboarding.jpg
Nog steeds is het geen zomer in ons kikkerlandje! Ik zeg laat die zomer nu maar eens komen zodat we kunnen gaan genieten van watersporters zoals deze!

Taking People's Umbrellas

Taking People's Umbrellas
In China lopen legio mensen met een paraplu om zich te beschermen tegen de zon. Maar wat als je er zelf geen een hebt? Juist, dan pak je er toch gewoon eentje.

Speelmaatje

20130629-cat.jpg
Huisdieren zijn niet alleen voor de gezelligheid. Op meerdere manier kunnen ze ook heel behulpzaam zijn. Neem een blinde geleide hond of wat dacht je van deze kat, handig zo'n helpende hand.

Leave The World Behind

Leave The World Behind
Volvo sloeg de handen in een met de jongens van Swedish House Maffia voor hun nieuwe commercial waarvoor laatste genoemde de muziek schreef. Hier de commercial en originele muziek clip!

Skateboarder Vincent Matheron

Meet French Skateboarder Vincent Matheron
Zodra energiedrank grossier RedBull een sporter sponsort weet je eigenlijk al dat hij of zij in zijn of haar sport uitblinkt. Nou zijn dat meestal sporten die je normaliter niet zo 1-2-3 op televisie zit maar daarom zeker niet minder spectaculair zijn. Dit is de Franse skateboarder Vincent Matheron die een ware virtuoos is op zijn skateboard ..

America's Got Talent - Aaralyn & Izzy

America's Got Talent - Aaralyn & Izzy
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke optredens gezien van diverse talentenshows. Vandaag voegen we de act van Aaralyn en Izzy daar aan toe.

Bubble Football

20130628-bubble.jpg
Zoek je nog iets origineels voor een vrijgezellen feest? Misschien is dit dan wat voor jullie. Na het voetballen in de samurapakken, kun je nu een balletje trappen in de Bubbles! Nu maar hopen dat je overeind blijft staan.

Drunk In Session

20130628-drunk.jpg
Je zou denken dat als je in een bandje speelt dat het altijd vrouwen, drank en rock & roll is. Maar wat nu als de drank zo vloeit dat het je spel beïnvloed, hoe zou dat eruit zien? Dit bandje probeerde het uit.

MINI Midi Festival

MINI Midi Festival
Joerg Daibler maakte al een aantal mooie tilt-shift video's onder de titel "Little Big World" en vandaag neemt hij ons mee naar een concert in China. Ook deze beelden hebben uiteraard weer een tilt-shift badje gehad...

Spartacus Live in Vienna | GoPro

Spartacus Live in Vienna
Het zijn zo'n beetje de mooiste cameraatjes die je kan kopen voor dat geldbedrag en ondertussen staat het hele internet vol met GoPro filmpjes de een nog cooler dan de volgende. Wij gaan vandaag kijken en luisteren naar violiste Lidia Baich die in Wenen de themesong van Spartacus ten gehoord brengt terwijl dit alles wordt vastgelegd met, je raad het, zo'n verdraaid cool cameraatje.

NeverWet

NeverWet
We kennen allemaal wel die waterafstotende en beschermende sprays voor kleding, schoenen, cabriodakken enz. Nou is het allemaal net niks. Deze mensen komen met het antwoord, NeverWet!

Spider..

Spider..
Een spinnetje in de badkamer hebben we vast allemaal wel eens gehad. Geen probleem, die is ook zo weer weg. Maar als ze een aardig formaat hebben is het een stuk lastiger om ze buiten de deur te zetten. En al helemaal als je zelf in bad ligt.

Wedstijdje klimmen

20130627-ninja.jpg
Als je denkt dat je op de derde verdieping geen inbreker binnen kan komen via je balkonnetje, dan heb je het ontzettend mis! Want als je deze 'ninja's' een wedstrijdje ziet klimmen zorg je er wel voor dat je balkondeur extra beveiligd wordt.

Expect the Unexpected Vol. 20

Expect the Unexpected Vol. 20
Als alles in het leven te voorspellen zou zijn was het een saaie wereld. Gelukkig is dat niet het geval en kunnen we je vandaag een compilatie met filmpjes laten zien waarin je van de ene verbazing in de andere valt.

Mentos Coke Challenge gone Wrong

20130627-coke-challenge.jpg
Lily had al zo vaak de Coca-Cola vs Mentos filmpjes op het internet gezien dat ze besloot zelf ook eens mee te doen aan de challenge. Ze wist echter niet dat haar zus Viviene al een en ander heeft voorbereid ..

Luipaard pikt hond

20130626-luipaard.jpg
Dat hier de herten in de tuin open s'nachts vond ik al erg bijzonder, maar dat een luipaard s'nachts op pad gaat in een 'stad' om een hondje te vangen vind ik eigenlijk te bizar voor woorden!

Awesome demonstration of drawing!

20130626-drawing.jpg
Wat een talent hebben sommige mensen ook zeg. Natuurlijk heeft iedereen iets waar hij of zij goed in is en bij deze man is het tekenen. Prachtig!

John Lennon Auditioning on The Voice

John Lennon Auditioning on The Voice
Dat John Lennon een groot muzikant was hoef ik niemand te vertellen. Maar wat zou de jury van The Voice van hem vinden tijdens een auditieronde?

Smart Fortwo Offroad Spot

Smart Fortwo Offroad Spot
Dat je je met een Smart prima kunt redden in het stedelijk verkeer en zo'n beetje altijd wel een parkeerplaatsje kan vinden moge duidelijk zijn. Met een Smart offroad gaan is niet zo heel erg verstandig toch zien we dat het kan in deze commercial, of het verstandig is ? Op zeer originele wijze wordt in de laatste seconden duidelijk wat de boodschap is... Cool!

Supermoon 2013

20130625-moon.jpg

Honest Trailers - Independence Day

Honest Trailers - Independence Day
Met een Independence Day 2 in het vooruitschiet is het eens tijd om terug te kijken naar het origineel. Maar dan wel op een eerlijke manier.

ARAIG

ARAIG
Leuk al die trillende game controllers, maar dat moet beter kunnen. Je moet het immers voelen in je lichaam en niet in je handen als er op je geschoten wordt. Zie hier ARAIG.

Barack Obama singing Get Lucky by Daft Punk

Barack Obama singing Get Lucky by Daft Punk
Sommigen mensen hebben echt te veel tijd en zo ook blijkbaar de makers van dit soort clips. Vergis je niet hoeveel tijd er gaat zitten om Obama de tekst van Daft Punk's "Get Lucky" te laten zingen, door middel van korte geluidsfragmentjes uit speeches of interviews. Check!

Hidden Camera SCARE Prank!

Hidden Camera SCARE Prank!
Sinds de intrede van videodienst Youtube zijn hele volksstammen aan het pranken geslagen en al die clips worden vervolgens geupload op de gratis videoservice. Er zijn zelfs prankers die op deze manier in hun levensonderhoud voorzien of een aardig zakcentje bij verdienen. In deze clip een hele familie die meewerkt aan het pranken van de jongste zoon des huizes.

The Time You Have (In JellyBeans)

20130624-timeleft.jpg
Hoeveel dagen besteed je in je leven eigenlijk aan slapen, aan autorijden naar je werk, aan het werken zelf, aan alle dagelijkse dingen? Het word duidelijk gemaakt in dit filmpje en zo zie je ook hoeveel dagen je gemiddeld over heb voor leuke dingen.

Best of Web 5 - Zapatou

20130624-www.jpg
Om welke reden dan ook kan het zijn dat je de beste dingen die op het internet waaien de afgelopen tijd gemist heb. Daarom is deze compilatie gemaakt.

SYTYCD - Animation Wave Dancer - Jade Zuberi

SYTYCD - Animation Wave Dancer - Jade Zuberi
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook Jade Zuberi.

Thunderstorm in Hamburg Timelapse

Thunderstorm in Hamburg Timelapse
Hadden we vorige week nog uitstekend weer hier in NL, deze week ziet het er vooralsnog niet zo heel erg best uit en worden we regelmatig getrakteerd op stevige onweersbuien. In Duitsland is het al niet veel anders. Ene DeejayMD maakte een mooie timelapse video van het onweer boven Hamburg ... Check!

Chicken Road Pizza

Chicken Road Pizza
De mensen van "Just for Laughs" nemen weer argeloze doch behulpzame mensen in de maling die wellicht een volgende keer wel 2x nadenken alvorens een helpende hand uit te steken. Een oud vrouwtje is kippen aan het uitladen en vraagt om wat hulp....

10 Most Dangerous Roads

10 Most Dangerous Roads
Soms kom je op wegen waarvan je denkt; betaal ik hier zoveel wegenbelasting voor. Maar geloof me, het kan altijd nog erger. We zetten er 10 op een rijtje.

The Body Brain Test

The Body Brain Test
Ons lichaam is maar een raar schouwspel. En al helemaal de interactie tussen je hersenen en lichaam. We doen een paar kleine testjes om te kijken of alles nog werkt.

NBA Best Dunks Of The Season

20130623-dunk.jpg
Er komen heel wat mooie dunks voorbij op useloos, maar hier een compilatie van de mooiste dunks uit het hele seizoen van 2012/2013.

Pet Bird Outlaw Lady In Thailand

Pet Bird Outlaw Lady In Thailand
Thailand is een land naar mijn hart en je kan het zo vreemd niet bedenken of het is in Thailand voorhanden. Sommige mensen hebben een speciale band met hun huisdier en zo ook deze Thaise die overal waar ze gaat wordt gevolgd door haar papegaai... Hoe cool is dat!

Koreusity n°46

Koreusity 46 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°46..

Crazy Ass Facts About Space

Crazy Ass Facts About Space
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Vandaag gaan we voor ongelofelijke feitjes.

All My Friends - Stop Lights & Long Streets

20130622-almyfriends.jpg
Een muziekvideo maken waar mensen naar willen blijven kijken, ondanks ze de muziek niet denderend vinden, is nog niet zo makkelijk. Maar deze jongeman is het gelukt om mij te laten kijken terwijl ik zijn muziek niks vind. Best knap.

Fire Hands

20130622-firehands.jpg
Een typisch gevalletje van "Don't try this at home". Maar misschien als je voorzichtig bent en je niet al te veel gesteld bent op de haartjes op je arm dan kan je het wel proberen. Enige wat je nodig heb is een teiltje, water, sop, gasbusje om je aansteker te vullen en een aansteker.

WTF-ing

WTF-ing
Je kan mensen op verschillende manieren begroeten, de een zegt hallo de ander hoi en weer een ander heeft een ingenieuze handdruk bedacht. Deze gast probeert iets nieuws te introduceren, of het aanslaat ?

The Pirate Cinema

The Pirate Cinema
Ondanks het downloaden gaan toch steeds meer mensen naar de bioscoop dus eigenlijk zou je kunnen stellen dat het downloaden goed is voor het bioscoop bezoek. Wij nemen vandaag een kijkje in de Pirate Cinema een project waarvan de footage komt van de verschillende P2P download sites ... Leuk bedacht!

Waterval

20130621-waterval.jpg
Watervallen zijn mooi, maar vooral als je ze in de natuur tegen komt. Want een waterval van wateroverlast in de straat is wat minder leuk. Al geeft het wel weer een bijzonder gezicht omdat het niet vaak gebeurd. Enschede gister.

Hard Voor De Hal

Hard Voor De Hal, Energiehal
Hard voor de Hal is een documentaire over de Rotterdamse Energiehal, de plek waar het zaadje is geplant voor de hedendaagse Gabberscene. De feesten in de Energiehal waren rauw, puur en omstreden. Ze lagen aan de basis van een scene die tot op de dag van vandaag wereldwijd actief is. Heerlijk die oude tijden!

Lifeguard

20130621-emily.jpg
De strandwacht in Miami heeft er een collega bij. Ze noemen haar Emily. Emily is sneller dan de alle strandwachten bij elkaar en hierdoor kunnen er meer levens gered worden. Emily is een robot.

Russian Postal Service

Russian Postal Service
Mocht je wat besteld hebben in Rusland, en zit je met smart op je pakketje te wachten. Dan hoop ik dat het niets breekbaars is. Ze zijn namelijk niet zo zuinig met spullen.

Gaming with Mom [Jimmy Fallon]

Gaming with Mom [Jimmy Fallon]
Ik ben nog niet zo heel erg fanatiek aan het gamen maar zo af en toe is dat best leuk, met een stel maten en vooral veel bier. Bij de Jimmy Fallon show was afgelopen week deze scene te zien waarin moeders een poging doet het gamen onder de knie te krijgen...

Sound Trooper

20130620-troopers.jpg
De Troopers blijven blijkbaar handig om bijzondere dingen mee te doen. Met legopoppetjes, stunts, grappen en grollen, noem het maar en er is een versie met de troopers. Deze meneer had het idee om een sound trooper te maken.

Police Trainer

Police Trainer
Je zou het niet denken, maar in Polen is het verboden om alcohol op straat te nuttigen. Tijd om eens wat aan de conditie te doen van de lokale politie.

Extreme Ice Cube Stunts 2013

Extreme Ice Cube Stunts 2013
Een lading ijsblokjes in je drankje is altijd verfrissend. Maar je kan natuurlijk meer doen met de ijskoude blokjes.

LiveMap

LiveMap
Automobilisten van vandaag de dag rijden van hot naar her en weten feilloos overal de weg dankzij de inmiddels gemeengoed geworden navigatiesystemen als TomTom. Op een motor is dat nog wel lastig maar ook daar lijkt nu een oplossing voor te zijn. Livemap projecteert namelijk een kaart op het scherm van de helm, hoe dat in z'n werk gaat zie je in deze video..

The LEGO Movie - Teaser Trailer

The LEGO Movie - Teaser Trailer
We zien regelmatig home made Lego filmpjes voorbij komen. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Warner Bros komt nu met een officiële LEGO movie. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer.

Miss Utah Pageant Answer

Miss Utah Pageant Answer
Dat je voor een miss-verkiezing een mooi uiterlijk en een gigantisch lichaam moet hebben lijkt me duidelijk. Maar als ze dan ook nog vragen gaan stellen wordt het wel erg lastig.

Kenchi Ebina - Audition Americas Got Talent

20130619-agt.jpg
Je heb mensen met een beetje talent, mensen met veel talent, maar ook mensen die blijkbaar geboren zijn met een talent. En wat voor talent!!! Wat een waanzinnige show zeg!

WespenTaille

20130619-taile.jpg
Er zijn mensen die een opmerkelijke obsessie hebben. Nu is overal waar TE voor staat niet goed zei mijn moeder altijd, maar dit gaat zo ver dat de gezondheid in gevaar komt. Een taille creëren die zo smal is dat alle organen die daar horen te zitten of in je bekken vallen of juist omhoog kruipen zodat ademen lastiger wordt. Vage shit!

How To Uninstall McAfee Antivirus

How To Uninstall McAfee Antivirus
Er zijn tegenwoordig zoveel gratis virus scanner dat je eigenlijk wel gek bent om te betalen voor zo'n scanner. Een van de beste / bekendste virusscanners moet McAfee zijn, maar hoe uninstall je dat programma ?? John Mcafee doet het nog één keer voor!

Hikakin & Aerosmith & Nonstop - Walk This Way

Hikakin & Aerosmith & Nonstop - Walk This Way
YouTube 'sterren' en hardcore oldskool sterren komen langzaam maar zeker samen. Als rockers als Aerosmith op gaan treden met beatboxer Hikakin en danser Nonstop, dan is het begin daar.

Pálava [Timelapse]

Pálava [Timelapse]
Op dit soort warme dagen is het vooral zaak om lekker rustig te blijven en je vooral niet al te veel in te spannen. Dat zou je kunnen doen met een lekker nummertje van Noah maar ook door een naar deze rustgevende timelapse video te kijken.

Bridezilla?

Bridezilla?
De mensen van Just for Laughs bedachten weer een prank. De ingrediënten, een trouwerij een aap en een welwillende bruidegom...

Underwater Hadouken!

20130617-cool.jpg
Wat je onderwater allemaal al niet kan doen! Het zijn dingen die je boven de waterspiegel niet zo makkelijk voor elkaar krijgt en hier door het toch een soort van magie word.

A Tribute To Alfred Hitchcock

A Tribute To Alfred Hitchcock
Alfred Hitchcock, ook wel 'The Master of Suspense', is de man achter de klassieke thrillers. Tijd voor een creatieve samenvatting van zijn werk.

The JET Bicycle

20130617-danger.jpg
Iets nieuws bouwen en proberen is natuurlijk hartstikke gaaf en geeft een kick als het werkt. Maar soms kan je ook iets maken waarvan je je afvraagt of het wel zo slim is om het uit te proberen of het werkt. Levensgevaarlijk!

Hey Dad, Catch!

Hey Dad, Catch!
Het is fijn om een zoon te hebben die met gemak je kapotte Macbook kan repareren. Maar elk voordeel heeft een nadeel.

Captain T & T

Captain T & T
Een zes jarige heeft zoveel op met superhelden dat hij op een dag besluit dat zelf ook superheld te worden. Kijk eventjes mee naar deze geweldige short film ..

Cutest Baby Talk Ever!

Cutest Baby Talk Ever!
Een baby brabbelt wat af, zet twee baby's naast elkaar en er volgen zelfs hele gesprekken...

Freestyler!

20130616-freestyler.jpg
Rappen, freestylen is een way of life volgens mij. Goed freestylen lijkt me erg lastig en al helemaal als je briefjes krijgt met woorden die je gelijk moet verwerken! Maar deze blanke jongen doet het prima!

De Gebroeders Fretz - De Jaren 90

De Gebroeders Fretz - De Jaren 90
Je hoort het, vaak wat oudere mensen, nog dagelijks zeggen: Vroeger was alles beter. Nou ben ik zelf niet zo oud, maar er zit wel een kern van waarheid in. Luister mee naar 'De Jaren 90' van de gebroeders Fretz.

Happy Father's Day in LEGO!

Happy Father's Day in LEGO!
Het is vandaag Vaderdag en dat vieren we met een epische clip gemaakt met dat o zo handige Deense speelgoed, Lego!

Shattering Roses in SLOW MOTION

Shattering Roses in SLOW MOTION
Alsof rozen nog niet duur genoeg zijn dompelen we er vandaag een aantal in de vloeibare stikstof om ze vervolgens kapot te slaan. In slowmotion gefilmd!

The Ultimate Zoom-In Shot

20130615-zoomin.jpg
Zal het echt zijn of is het maar deels echt? Geen idee, maar het is wel heel tof gemaakt/geschoten. Mooie is dat het eindigt in ons eigen kikkerlandje. Zuid-Holland!

The NSA Slow Jam

20130615-bigbrother.jpg
Het nieuws staat er bol van, afluister acties! Iedereen schijnt het te doen, maar niemand komt er voor uit. Tijd voor een leuke parodie en wat lekkere muziek.

MAN OF STEEL: The Musical

MAN OF STEEL: The Musical
Afgelopen week is de nieuwe Superman film "Man of Steel" in première gegaan in de USA en volgende week 20 juni zijn ook wij hier in NL aan de beurt. Voor de mensen die niet zo lang kunnen wachten is er alvast een musical versie opgevoerd door leerlingen van de Middle School ...

Koreusity n°45

Koreusity 45 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°45..

Best Poker Chips Trick Ever

Best Poker Chips Trick Ever
Tijdens een pokerwedstrijd zie je regelmatig spelers met hun chips spelen. Deze beste man doet dat wel op een heel bijzondere manier.

The Beastles

The Beastles
Je moet er denk ik van houden want ik kan er persoonlijk geen touw aan vastknopen. Check eventjes dit project van Atlanta-based DJ BC die een compleet mashup album maakte van nummers door The Beatles en The Beastie Boys met elkaar te mixen. Het complete album, waar 20 tracks opstaan, kan je overigens hier downloaden!

The Internet Music Video

The Internet Music Video
Deze video heeft een beetje weg van de "Gif met Sound" clips die we al eerder voorbij zagen komen dus verdere introductie lijkt me niet nodig ... Kijk even mee!

MindTunes

20130614-mind.jpg
Mindtunes, de titel van een track uit een bijzonder project. Deze track werd gemaakt door gedachte golven. Hoe het precies werkt wordt in dit filmpje haarfijn uitgelegd. Het klinkt nog goed ook!

Bullet Ant

20130614-bulletant.jpg
Er zijn beestjes die ik liever niet tegen kom als ik in mijn tentje op de camping lig. Een van deze is de Bullet mier, de grootste in zijn soort.

Best Reporter Animals News Bloopers

Best Reporter Animals News Bloopers
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.

America's Got Talent - Travis Pratt

America's Got Talent - Travis Pratt
Bij America's Got Talent hebben we al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zie hier Travis Pratt.

Old Man Fart Jokes

Old Man Fart Jokes
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Zo ook vandaag.

How Dolls are made

20130613-barbie.jpg
Barbiepoppen zijn nog steeds erg populair bij de kleine meiden, maar hoe worden deze nu eigenlijk gemaakt? Het is dan wel niet de originele barbiepop die je ziet, maar zo krijg je we een indruk. Onvoorstelbaar dat iemand elke dag 10.000 kopjes erop aan het zetten is.

Red Bull Framed Reactions in Amsterdam 2013

Red Bull Framed Reactions in Amsterdam 2013
De beste BMX'ers kwamen bijeen in Amsterdam voor het 'Red Bull Framed Reactions 2013' event. Wij hebben een recap met de mooiste beelden voor je klaargezet.

GoPro: DeepFlight Submersible

DeepFlight Submersible
Met een GoPro camera maak je de mooiste beelden en dat soort materiaal komt dikwijls voorbij in mooie extreme sports video's. Vandaag gaan we de onderwater wereld verkennen met een heuse duikboot, cool!

Walls

20130612-walls.jpg

Mams doe Normaal!!!

20130612-krulspeld.jpg
Dit meisje dacht ongestoord een filmpje op te nemen waarin ze mee zingt op een of ander nummer. Maar helaas, het mocht niet lukken zoals zij wilde, want moeders had hele andere plannen met dat filmpje. Hulde voor mams!

BMW GINA Concept

BMW GINA Concept
Dat concept cars altijd futuristisch zijn is ergens logisch. De BMW GINA concept is er al een tijdje, en als je goed op de lijnen let zie je die ook overduidelijk terugkomen in de BMW Z4. Ondanks dat blijft de GINA een aparte wagen.

Chicken Or The Egg

Chicken Or The Egg
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Chicken or the Egg'.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Gister verscheen de nieuwe teaser / trailer voor het in december te verschijnen 2e deel van The Hobbit: The Desolation of Smaug. Hier te zien!

Sponge Bread

Sponge Bread
Wakker worden met de geur van vers gebakken brood is heerlijk. Tot je aan tafel dit brood voor je neus krijgt. Ik sla even over.

Evolution Of Get Lucky

Evolution Of Get Lucky
Dat het nummer Get Lucky een regelrecht succes is kan niemand ontkennen. De ene cover na de andere cover zien we voorbij komen. Maar hoe zouden de covers klinken als we wat jaren terug in de tijd gaan? Luister mee.

Blood Painter

20130611-blood.jpg
Deze man maakt de mooiste schilderijen, heel bijzonder. Maar wat ik opmerkelijk vind is dat hij met bloed schildert. Maar hij heeft daar zelf wel een verhaal bij.

Doe es Vliegen [Fail]

Doe es Vliegen [Fail]
Todd is jarig en heeft een nieuw speeltuig vliegtuigje gekregen van zijn vrouw. Nu nog leren vliegen ...

Red Bull Hare Scramble 2013 Slow Mo

Slow Motion Hard Enduro - Red Bull Hare Scramble 2013
Enduro is al een geweldige sport op zich. Maar met een rode stier achter de camera en ook nog in slow motion wordt het natuurlijk helemaal een waanzinnig schouwspel.

Vrijgezellen feest!!

20130610-vrijgezel.jpg
Een vrijgezellenfeestje, altijd leuk! Bier, vrouwen, karten, paintballen of misschien wel lasergamen. Maar is dat wel het ultieme feestje? Kijk eens naar dit filmpje, misschien doe je een origineel idee op voor de aankomende bruidegom.

Omni + Rift = True VR

Omni + Rift = True VR
Dankzij Kickstarter kunnen we als het een beetje meezit vanaf 1 januari 2014 op een geheel nieuwe wijze gamen. Kijk eventjes mee en zeg me dat dit niet cool is, waag het eens!

Golf GTI 'My Way'

Golf GTI advert 'My Way'
Het was een van m'n eerste auto's de Golf GTI en ik moet zeggen ik heb er best een hoop plezier van gehad totdat ie voor m'n deur werd weg gestolen. In deze op het eerste gezicht, simpele commercial van Volkswagen de beroemde klassieker 'My Way' van Frank Sinatra, die precies past in deze clip...

Flipbook - Best Skills Of Cristiano Ronaldo

Flipbook - Best Skills Of Cristiano Ronaldo
Beetje tijd over, en kan je een beetje tekenen? Pak een lading papier en maak je eigen flipbook. Niet alleen leuk om te zien, je kan er tevens een Youtube hit mee scoren. Zie hier Cristiano Ronaldo op zijn best.

Ultralight Inspection Accident

Ultralight Inspection Accident
Niet alleen de grote vliegtuigen en jets worden dagelijks gecontroleerd op veiligheid, ook de kleine moeten door de controle heen. Op zich prima, wel zo veilig. Maar dan moet je zelf ook wel oppassen.

86 year old gymnast

20130609-granny.jpg
Hoe zal het leven zijn als je 86 jaar oud bent. Een rollator misschien? Stijf en krom? Deze 86-jarige is niks van dat alles. Ik teken ervoor om zo sportief oud te kunnen worden! Best knap trouwens dat ze haar bril op kan houden tijdens deze oefeningen.

Goats standing on Things

Goats standing on Things
Een mini compilatie van filmpjes met daarin de geit in een hoofdrol ...

Don't Mess With a Chipmunk's Nuts

Don't Mess With a Chipmunk's Nuts
In de Ice Age films speelt eekhoorn Scrat een bijrol, en is altijd bezig met het verzamelen van eikels. In deze kleine natuur docu zien we de bezige beestjes in het echt aan het werk ...

Street Retouch Prank

20130608-pspprank.jpg
Is dat wat, je staat in een bushokje te wachten op de bus en ineens zie je op het reclamebord in het bushokje je eigen foto. Deze word ter plekke gephotoshopt. Zo wordt het ineens niet erg meer om wat langer op de bus te wachten.

Amazing Resonance Experiment

20130608-mhz.jpg
Door trillingen en geluidsgolven kunnen we geluiden horen, maar je kan er ook patronen mee maken. Het lijkt wel hoe meer hertz, hoe ingewikkelder het patroon.

Time-lapse of a drawing

Time-lapse of a drawing
Dit is Paul White, tekenaar en wat voor één. In deze timelapse video tekent hij een auto in minder dan 30 uur, ik doe het hem zeker niet na...

Unlocking the truth

Unlocking the truth
Je hoeft niet eens naar talentshows als "The Voice" of "Got Talent" te kijken om de nieuwe boyband te ontdekken. Ik stel jullie voor aan de jongens van "Unlocking the truth" die ouderwets op straat staan te spelen en dat ziet er zo uit.. Kewl!

Planet Earth (5)

Planet Earth (5)

Hyperlapse Italy

Hyperlapse Italy
Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? Laten we beginnen in Italië..

Twin Town

20130607-twin.jpg
Er is een dorpje met zo'n 600 inwoners waarvan maar liefst 108! identieke tweelingen! Het is een fenomeen van de afgelopen 25-30 jaar en niet te verklaren. Sommige denken dat het in het water zit.. Yeah right!

Flying Car Concept

20130607-flyingcar.jpg
Stel je eens voor, je staat in de file en je bent op deze manier veel te laat op je werk, maar de toekomstige auto kan vliegen en dus kan je alsnog op tijd zijn. Het lijkt fictie, maar dit concept karretje is misschien ooit nog eens de toekomst!

The Mask

The Mask
Het was enige tijd geleden dat we hier een leuke animatie clip voorbij zagen komen, tot vandaag.

Koreusity n°44

Koreusity 44 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°44..

Flooding In Europe

Flooding In Europe

Return Of The Cicadas

Return Of The Cicadas
De natuur is en blijft een geweldig schouwspel. Cicaden heb je in zo'n 40.000 soorten en komen overal ter wereld voor, behalve op Antarctica. Deze beste man heeft daar een schitterende documentaire over gemaakt en wil graag dat jij hem een handje helpt. De beelden zijn het zonder meer dubbel en dwars waard.

Goal!

Goal!
Soms zit het mee, vaak zit het tegen. Zoals ook deze Italiaanse 5e klasse voetbalclub bemerkt die naast de tegenstander ook tegen de wind speelt ..

Dramatic Doggie death

Dramatic Doggie death
Het leuke aan een hond is, dat je ze kunstjes kunt leren al weten sommige honden het ook te overdrijven..

Amazing Levitation

20130606-fload.jpg
Bij alle talentenshows op televisie kom je de gekste acts tegen. In eerste instantie van de jury en het publiek deze act helemaal niks, totdat hij ze verbaasd met een knap staaltje magie!

Predator Skull

20130605-skull.jpg
De een houd van radiografisch bestuurbare autootjes, de andere van radiografisch bestuurbare maskers! Het is hem nog goed gelukt ook zeg! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als het helemaal af is.

Wacky Wheels

20130604-wheels.jpg

Fluor Poeder

20130605-fluor.jpg
Soms kan het best leuk zijn om een beetje scheikundige kennis te hebben. Er zijn namelijk leuke dingen mee te doen. Neem nou de stof fluorescein, mix deze met water of alcohol en je krijgt een prachtig effect.

Convos With My 2 Year Old

Convos With My 2 Year Old
De conversaties met een twee jarige kunnen ronduit hilarisch zijn. Deze best man is daar een Youtube kanaal mee begonnen, alleen speelt een andere volwassen vent de rol van zijn dochter. Humor!

Domino's DomiCopter

Domino's DomiCopter
Mocht je binnenkort een Domino's pizza bestellen. Dan kan het zo zijn dat je geen bezorger aan de deur krijgt, maar een drone die even op visite komt om je pizza te brengen. Is dit nou de toekomst?

Jim's Greatest Pranks on Dwight

Jim's Greatest Pranks on Dwight
The Office is/was een succesvolle comedy van de BBC, geschreven door Ricky Gervais en Stephen Merchant, over de perikelen op het kantoor in Slough van papierbedrijf Wernham Hogg. Er werd ook een Amerikaanse versie gemaakt met daarin Steve Carell als bedrijfsleider en Jim en Dwight als medewerkers. Jim is de grappenmaker op kantoor en neemt Dwight vaak in het ootje .. De leukste pranks komen in deze montage nog eens voorbij!

Sleepy

20130604-sleepy.jpg
We blijven nog even in de kinderen. Kinderen hebben de drie R-en nodig. Regelmaat, Rein en vooral Rust! Dat laatste nemen ze soms in de onmogelijke posities en plaatsen.

Dad Fights for Right to See His Son

Dad Fights for Right to See His Son
Als je kinderen je worden ontnomen is dat geen pretje. Je kan natuurlijk altijd nog een rechtszaak aanspannen om je gelijk te halen. Maar ik heb zo'n flauw vermoeden dat het in dit geval een verloren zaak is.

Disney's Planes - Trailer

Disney's Planes - Trailer
Ik zal waarschijnlijk de enige niet zijn als ik zeg dat ik animaties van Pixar en Disney erg kan waarderen. Binnenkort kunnen we genieten van 'Planes'. Hier alvast de trailer.

Relaxing Music & Beautiful Nature

Relaxing Music & Beautiful Nature
Ga eventjes lekker onderuitgezakt in je stoel zitten, pak er wat te drinken bij en zorg dat je niet in slaap valt want deze prachtige beelden van moedertje natuur, met rustgevende muziek, zijn zwaar relax gevend...

Protests in Turkey

20130603-turkey.jpg

Star Spangled Banner Cymbal Fail/Win

Star Spangled Banner Cymbal Fail
In Amerika is het volkslied heilig. Dus als je dan onderdeel bent van een band, dan doe je uiterst je best. Maar als het dan even niet meezit moet je dat op een waardige manier oplossen. Deze knaap maakt van een fail een win!

Father & Son Duet - Don't Let Me Down

Father & Son Duet - Don't Let Me Down
Wat is er mooier dan een schitterend duet opnemen samen met je zoon. We nemen de geweldige Beatles klassieker 'Don't let me down', een dosis talent, en dit is het resultaat.

Babies Talk

20130603-talking.jpg
Dat kinderen hun ouders kopiëren blijkt maar weer eens uit het volgende filmpje. Dit kleine schattige meisje heeft haar vader aan de telefoon, ze ijsbeert door de kamer en kraamt er taal uit die menig mens niet kan verstaan.

VideoMashup Mei 2013

VideoMashup Mei 2013
We zijn aangeland in een nieuwe maand en dat betekent dat er weer allerlei overzichtjes en compilaties voorbij gaan komen met het beste van de interwebs van de afgelopen maand mei. Sinds januari kan je iedere maand het beste van Tastelikepizza in een videomashup terugvinden. Check!

The History of the Tulip

The History of the Tulip
Nederland staat wereldwijd bekend om de klompen, tulpen en kaas en heeft zelfs een eigen Tulpen Museum. Wist jij dat ?! In deze animatie krijg je meteen de geschiedenis te horen van de tulp, interessant!

Cats Compilation May 2013

Cats Compilation May 2013
Ik weet niet of jij thuis een huistijger hebt lopen, maar soms vraag je jezelf wel eens af wat er in zijn koppie rondgaat. We zetten een aantal momenten op een rijtje.

Funny Magicians

20130602-funny.jpg
Ik wil ze geen echte Magicians noemen, maar grappig zijn ze wel! Dit duo maakt er een leuke show van met flauwe trucjes en bekende trucjes.

World's Tallest Climbing Wall

20130602-klimwand.jpg
Als je van klimmen houd en regelmatig wil oefenen, dan moet je in Groningen zijn. Daar staat namelijk de hoogste klimwand ter wereld. Nooit geweten!

SCCA Runoffs at Road America

SCCA Runoffs at Road America
We gaan racen en nemen daarvoor mee ? Onze GoPro HD camera om deze vette beelden, onboard te schieten... Nice!

10 Embarrasing Placenames

10 Embarrasing Placenames
Je zal maar wonen in een plaats als "Shitterton" of "Crapstone" .... Het kan altijd nog erger zoals te zien in deze compilatie met de 10 meest gênante plaatsnamen ter wereld... Check!

Burger Agent vs Politie

Burger Agent vs Politie
Als verkeersagent in een camera auto kom je wel eens een collega tegen. In dit geval alleen op de verkeerde manier. Ook een agent die op weg is naar zijn werk maakt wel eens fouten. Al vraag ik me af of de boete toereikend is.

Berlin Secretary Cabinet

20130601-cabinet.jpg
Kasten met geheime laadjes en vakjes, daar wist James Bond wel raad mee. Maar dat ze heel vroeger al zo vernuft waren had waarschijnlijk niemand gedacht. Een stukje vakwerk!

The Prodigy Songs On PVC Tubes

20130601-pvc.jpg
Dat je best wat muziek uit pvc buizen kan halen bewezen de leden van de blue man Group al, maar nu wordt het tijd om kennis te maken met Strodigy. Een groepje muzikanten die zelfs nummers van de Prodigy onder handen neemt.

Harry Kassabian for Criminals

Harry Kassabian for Criminals
Verdien jij je geld op oneerlijke wijze en lach je om de crisis met je pakken zwart geld, maar zit de politie je op de hielen ?! Ik stel je voor aan Harry Kassabian, de beste vriend van iedere crimineel...

Oslo in Motion

Oslo in Motion
We zien regelmatig prachtige timelapse video's voorbij komen hier op Useloos en ook deze Oslo in Motion van Kristian Larsen is er weer eentje om in te lijsten. In totaal werden zo'n 12.000 foto's gebruikt om dit eindresultaat te verkrijgen ..
volgende
vorige