Pas op! #Fail

20130428-leegflesje.jpg
Als je met lege glazen flesjes werkt, dan is het goed te weten dat deze dingen breekbaar zijn!! Normaal gesproken zit er wrapfolie omheen, maar in dit geval niet wat het vervoeren ervan behoorlijk lastig blijkt te zijn!

Check out my Lizard

Check out my Lizard
Ene Nikki wil graag haar hagedis laten zien aan de rest van de wereld en doet dat dus via een filmpje op youtube. Of ze dit had voorzien valt te betwijfelen ...

Pingpongtafel #Fail

20130418-pingpong.jpg
Pingpong, niet echt de charmantste sport, maar best moeilijk. Maar als je dan even wilt uitrusten is het misschien slimmer om op een bankje te gaan zitten in plaats van op de tafel.

Girls & Guns [Fail]

Girls & Guns [Fail]
Zet een vrouw achter het aanrecht en het enige wat stuk kan gaan is af en toe een bord of wat glaswerk. Zet een vrouw in een auto en de gevolgen zijn niet te overzien. Overigens geldt dit ook voor vrouwen met wapens ..

Dog Watches Baseball

Dog Watches Baseball
Laat een jonge hond een middagje alleen met je nieuwe bankstel en je weet haast al zeker dat er een vervangende bank besteld moet worden. Wij gaan een wedstrijdje honkbal kijken met onze trouwe viervoeter en zitten op de bank, dus daar kan niets mee gebeuren... Alles lijkt goed te gaan..
volgende
vorige