Snail!

20130330-snail.jpg
Misschien heb je hem gister voorbij zien komen bij DWDD, maar voor degene die dit programma gemist hebben (of voor degene die hem nog een keer willen horen/zien) gooien we hem nog een keertje op Useloos. De parodie op het nummer "Sail" van Awolnation.

Snorrie

20130329-snorrie.jpg
Snorren komen in allerlei maten, kleuren en vormen. Er zijn zelfs wedstrijden voor de bijzonderste snor! Maar wat deze man met zijn snor kan, kunnen er maar weinig.

Scary Bacon Burger Prank

Scary Bacon Burger Prank
Je zou denken dat padvinders het beste met je voor hebben. Deze padvinder is ingehuurd door de mensen van Just for Laughs en dat beloofd dus niet veel goeds. Of U misschien zin heeft in een hamburger ?!

BioShock Under the Sea Parody

BioShock Under the Sea Parody
Het spel Bioshock start met de vliegtuigcrash van het hoofdpersonage midden in de Atlantische oceaan in 1960. Hij, de speler, weet als enige passagier te overleven en ontdekt een oude vuurtoren die de ingang tot de onderwaterstad Rapture afbakent. Dat is het spel, dit is de parodie van CollegeHumor.

Jimmy Kimmel Lie Detective

Jimmy Kimmel Lie Detective
Liegen mag niet, zo worden we opgevoed. Maar als je van Jimmy Kimmel een nep leugendetector op je hoofd krijgt, dan weet je als kind helemaal niet meer wat de waarheid is en wat niet.

If Famous Websites Were People

If Famous Websites Were People
Wat als de dagelijkse websites die je gebruikt / bezoekt ineens echte mensen zouden zijn / worden... Je ziet het in deze geinige video van Cracked.com!

Vreemde kraan

20130324-kraan.jpg
Niks irritanter als je kraan een hoop herrie maakt als je staat te douche of je tanden staat te poetsen. Maar sommige kranen maken een dusdanig vreemd geluid dat het heel lastig word om er niet mee te spelen.

MinusIQ | The Pill To Lower Your IQ Permanently

MinusIQ
Voel jij je soms ook omgeven door idioten? En zit je je dagelijks te ergeren aan dat soort mensen? Wellicht dat MinusIQ de oplossing voor je is.

Almost Telling People Jokes

Almost Telling People Jokes
Soms zit je in de kroeg met een grappenmaker die na het nuttige van de nodige alcoholische versnaperingen de ene mop na de andere uit de mouw schud. Mij lukt dat nooit zo, want ik vergeet steevast de clou.. Gelukkig ben ik niet de enige..

Koreusity n°32 Viral Compilation

Koreusity 32 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°32..

Funny French Toilet Paper Ad

20130315-wcpapier.jpg
Misschien heb je hem al ergens voorbij zien komen, maar deze commercial is echt geniaal. Wat moet je nog met papier als je alles digitaal kan doen?

Cooking in Disguise - Gordon Ramsay

20130311-gordon.jpg
Gordon Ramsay gaat in vermomming langs bij de grotere koks en volgt daar wat cusussen. Op deze manier hoopt hij wat bij te leren, maar gaat het hem lukken om niet ontdekt te worden? Ik kan je alvast verklappen dat hij niet de grimeurs van Ushi had!

Van geit naar kikker

20130310-sandfrog.jpg
De gillende geiten die mee bleren met bekende zangers en zangeressen is een ware internethype geworden. Maar wat met gillende geiten kan, kan natuurlijk ook met onze vriend de zandkikker!

Electric Fence

20130309-elektriciteit.jpg
Eigenlijk kan je al raden hoe het experimentje van deze jongelui afloopt. Toch blijf je kijken wat het effect is. Ik vind hem grappig!

Bad Lip Reading of Amazing Spider-Man

Bad Lip Reading of The Amazing Spider-Man
We zagen al vaker clips voorbij komen van de mannen van Bad Lip Reading en dit keer hebben ze de film 'The Amazing Spiderman' onder handen genomen... Blijft grappig!

The Ultimate Wake Up Prank Compilation

The Ultimate Wake Up Prank Compilation
Elke dag weer wakker worden met die irritante piepende wekker is geen pretje. Maar wees gerust, het kan altijd nog erger.

Can't touch this

20130303-mchammer.jpg
Als je de muziek in je auto een beetje zat bent, dan pik je toch gewoon iemand op die vanuit de achterbank een beetje herrie maakt?! Hij doet het nog verdomde goed ook!

Bum Eating Diaper Prank

Bum Eating Diaper Prank
Als dakloze is het voor sommige een hele klus om een maaltijd te bemachtigen. Een vuilnisbak is een optie, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Eerste klas fake natuurlijk, maar de reacties zijn er niet minder om.

Koreusity n°30 Viral Compilation

Koreusity 30 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°30..

The Walking Dead With Laugh Track

The Walking Dead With Laugh Track
Muziek of soundFX bij een film of serie zijn belangrijk en mag zeker niet onderschat worden. Neem een serie als The Walking Dead bijvoorbeeld, laat daar een verkeerde geluidsband bij lopen en je krijgt ineens een hele andere genre serie...
volgende
vorige