9 In 1 Hole

9 In 1 Hole
Golfen is niet alleen een leuke sport, maar ook keer op keer een uitdaging. Deze negen man gaan voor een 9 in 1. En dat met succes.

World's Most Insane Rope Swing

20130228-grandcanyon.jpg
Als je alles al eens gedaan heb, bungeejumpen, parachute springen, wild water varen, etc, dan is dit wel de ultieme uitdaging!

Bubble freeze

20130227-frozen.jpg
Bellen blazen, kind of volwassen, iedereen vind het een sport om een zo groot mogelijke bel te blazen. Maar wat nu als het -30 graden is buiten?

Biertjuh?!

20130226-biertje.jpg
Als je met je vrienden op de bank voetbal zit te kijken, is het wel zo prettig als je niet steeds op hoeft te staan om een biertje te pakken. Deze lui hebben de oplossing gevonden, De Bierbank!

Punch Drumming

20130225-punchball.jpg
Je kent ze wel, de boksballen die in de boksschool hangen. Ze gaan enorm snel en als ik er naar kijk lijkt het mij ook behoorlijk lastig als je er net mee begint te trainen. Deze jongen heeft al heel wat ervaring achter de rug waardoor hij met gemak even een potje mee drumt met de muziek

Fragile Italian Glass Snowboard

20130225-snowboard.jpg
Half Nederland is momenteel op wintersport of is net terug van de wintersport. Lekker van de berg af sjezen met je ski's of snowboard. Je heb ze in allerlei kleuren maten, maar een snowboard van glas is toch we vrij bijzonder en reken maar dat je de show steelt met dat ding.

Kroeg trucje

20130222-lucifertruuk.jpg
Vaste kroeggangers zijn dol op trucjes. Is het niet met kaarten dan wel met lucifers. Maar mocht je dit trucje willen uitproberen in de kroeg, moet je wel zorgen dat je alles in een tasje bij je heb. Anders is het bij voorbaat al mislukt.

Tropical

20130222-tropical.jpg
Als je aan een tropisch resort denkt, denk je al snel dat zoiets aan de andere kant van de wereld moet liggen. Niets is minder waar, want in ons buurland Duitsland in Krausnick staat een grote hanger waar vroeger luchtschepen in gemaakt werden en nu helemaal is omgebouwd tot een luxe tropisch resort. Zelfs met meerdere zwembaden! Beetje jammer alleen dat ze zijwanden nog niet helemaal begroeid zijn.

Quentin Robinot Awesome Shot

Quentin Robinot Awesome Table Tennis Shot
De eerste gedachte bij een potje ping pong is met een pot bier in je zwembroek op de camping een balletje slaan. Maar niets is minder waar. Het is gewoon een kick-ass sport. En al helemaal met dit soort moves.

Maryland Students Flash Mob and Harlem Shake

20130218-maryland.jpg
Bij basketbal wedstrijden is het gebruikelijk dat het publiek in de pauzes vermaakt wordt. Dit keer hebben de studenten van Maryland wat in petto! Hopelijk zijn de tribunes stevig genoeg.

Football Freestyle

Football Freestyle
Het is al indrukwekkend om te zien hoe pro voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar er ook andere kunstenaars die met een bal kunnen toveren.

Winter Free Running - Ice Parkour

20130217-freerunning.jpg
Free Runnen is niet alleen leuk in de zomer of lente, maar ook in de winter. Doordat de winter een heel scala aan andere mogelijkheden bied, wordt het free runnen soms ook free schaatsen.

VFX of The Hobbit

20130216-hobbit.jpg
Geweldige special effects zitten er in de film The Hobbit. De meeste van jullie hebben hem al gezien en zullen dus verschillende scenes we herkennen. Ik moet toegeven dat ik de film nog niet gezien heb, dus als het een aanrader is hoor ik het graag!

Megafactories - Victorinox

Megafactories - Victorinox
Als er een zakmes heel bekend is dan is het wel de Zwitserse Victorinox. Laten we eens een kijkje nemen in de fabriek van deze grootheid.

Wakeboarding With Dolphins

Wakeboarding With Dolphins
Wakeboarden is op zich al een fantastische sport, maar als daar ook nog een legio dolfijnen bij komen kijken is het helemaal geweldig!

IJsmachine

20130214-ijsblokjes.jpg
Die koelkasten die ijsblokjes maken ken je waarschijnlijk wel. Maar een tuinslang die cilindervompjes van ijs maakt is vast nieuw. Best een cool gezicht.

Sverre Liliequist - Lawine Backflip

Sverre Liliequist - Lawine Backflip
Als skiŽr moet je soms een paar stalen ballen hebben om je weg naar beneden te vinden. Maar Sverre Liliequist maakt zich niet zo snel druk. Zelfs met een kleine lawine achter zich is een backflip geen probleem.

This Is A Sport, This Is Esport

This Is A Sport, This Is Esport
Achter je PS3 een middagje gamen zal je niet veel rijker van worden. Maar het professionele gamen wel. This is Esport!

Quick Crew - Asian Concept 2013

20130212-quickcrew.jpg
Er zijn van die mensen die heerlijk kunnen dansen van nature. Je kan het je wel aanleren maar als je het gevoel niet van nature heb dan is dansen zoals deze Crew geen optie denk ik.

GoPro - First Person Fight Scene

GoPro - First Person Fight Scene
Een GoPro camera is een geweldig ding. Klein, licht, HD en op alle manieren te gebruiken. Let's kick some ass..

Speedpainter

20130210-speedpainter.jpg
Sommige mensen zijn zo getalenteerd dat je in eerste instantie niet begrijpt wat ze nu aan het maken zijn, maar later ineens het licht ziet en denkt "ohja!". Deze speedpainter is er zo een, kijk maar eens naar het resultaat.

January Win Compilation 2013

January Win Compilation 2013
Er zal in 2013 genoeg fout gaan, maar laten we de winnaars niet vergeten. We zetten een aantal opmerkelijke beelden op een rij voor je.

Sneeuw van het dak

20130208-sneeuw.jpg
Sneeuw is leuk en vaak mooi om te zien als de daken er mee bedekt zijn, maar zodra de sneeuw smelt gaat het schuiven. Juist dan is het zaak om niet meer langs de gevel te lopen!!!

Grand Canyon with Google Maps

20130207-grandcanyon.jpg
Regelmatig zie je een autootje rijden van Google om de maps in beeld te brengen. Maar hoe doe je dat bij de Grand Canyon? Weinig weggetjes en dus stappen de heren uit en gaan aan de wandel.

Super Mario Busters

20130206-mariobuster.jpg
Zowel Mario Bros als Ghostbusters zijn populaire karakters. Wat zou er gebeuren als je deze 2 kruist? Je krijgt er in elk geval een erg leuk filmpje van.

Jedi Kitten

Jedi Kitten
Je kitten een filmpje laten zien lijkt een goed idee om het beestje even te vermaken. Maar let dan wel op wat voor filmpje het is. Dat kan wel eens raar uitpakken.

Wireless Schaken

20130202-schaken.jpg
Als je alle schakers in je omgeving er al meerdere malen eruit gespeeld heb, dan is dit wel voor jou. Op afstand schaken, dit kan je weer een hoop nieuwe tegenspelers opleveren.

Victor de Le Rue Shreds! | Alive & Kickin

Victor de Le Rue Shreds!
Snowboarden blijft geweldig door een dik pak sneeuw. Extreme sporter en snowboard legende Victor de Le Rue denkt daar net zo over.
volgende
vorige