The People vs Fitness

The People vs Fitness
Sporten is gezond, we willen immers allemaal op een fitte manier oud worden. Al moet je wel blijven oppassen. Voor je het weet gaat het mis.

A Pep Talk from Kid President to You

A Pep Talk from Kid President to You
In deze barre tijden is een pep-talk helemaal niets raars. Dus luister snel eventjes wat deze mini-Obama te vertellen heeft en doe er je voordeel mee...

Door Knocking

20130128-deurklopper.jpg
Er zijn niet heel veel huizen die nog een ouderwetse deurklopper hebben. Maar sommige grote, oude huizen houden deze naast hun moderne bel, toch nog in stand. En als je deze dan gebruikt kan het wel eens zijn dat je flink schrikt! Irritant gelach, maar een goede grap!

Walking The Same Way

Walking The Same Way
Aan iemand de weg vragen om vervolgens gewoon met diezelfde persoon een hele andere kant op te lopen. Het levert weliswaar vreemde situaties op, het prank gehalte is iets minder vind ik zelf..

True Facts About The Tarsier

True Facts About The Tarsier, Spookdier
Naast erotiek, ellende en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Vandaag in de hoofdrol de Tarsier a.k.a. Spookdier.

Inauguration 2013: A Bad Lip Reading:

Inauguration 2013: A Bad Lip Reading:
Vorige week werd bekend dat twee Belgische tweelingbroers euthanasie hebben laten plegen omdat ze doof werden en al blind geboren waren. Als je doof bent ben je aangewezen op liplezen of gebarentaal, lastig natuurlijk als je blind bent maar ook voor dove mensen die wel kunnen zien blijkt liplezen niet vanzelfsprekend...

Street Race Japan 2.0

Street Race Japan 2.0
In elke tak van sport worden soms de regels gewijzigd. Maar wat kan je veranderen aan een simpele straatrace? Only in Japan!

Cheating Wife Valentines Present

Cheating Wife Valentines Present
Het valt niet mee als je erachter komt dat je vrouw al een tijdje vreemd gaat. Maar daar vinden we wel een passende oplossing voor.

We Love Asia

We Love Asia
Dit keer geen fail compilatie uit Rusland of een ander Oost-Europees land. Vandaag houden we namelijk van AziŽ want ook daar gaat genoeg mis, kijk maar eventjes mee in dit eerste deel van 'We Love Asia' door VisinePL...

Gandalf Street Magic

Gandalf Street Magic
Gandalf kennen we natuurlijk uit de LOTR serie maar wisten jullie al dat Gandalf ooit begonnen is als straat goochelaar... Hier het bewijs!

25 Photography Quotes You Should Know

25 Photography Quotes That You Should Know
Een mooie foto maken klinkt makkelijker dan het ook daadwerkelijk is. Er zijn immers altijd mensen die het beter weten. We zetten 25 quotes op een rijtje.

THE NFL : A Bad Lip Reading

THE NFL : A Bad Lip Reading
De mensen van Bad Lip Reading hadden al eerder een aantal coole clips op het net gezwengeld en vandaag nemen ze de spelers uit de NFL op de hak.. Blijft een leuk concept!

Meer hier!

Robot Chicken: Mario Party

20130116-marioandfriends.jpg
In het spel Mario is het zaak om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen voor extra levens, maar wat nu als de muntjes op een andere manier gespendeerd worden? Dat geeft een heel ander beeld van Mario waar iedereen ineens vriendjes mee wil zijn.

Whites Only Laundry

20130116-wasmachines.jpg
Als je een bedrijfsnaam verzint met een daarbij horende slogan, dan is het wel zaak dat je bepaalde mensen niet tegen het hoofd stoot. Doe je dat wel, dan moet je goed nadenken hoe het op te lossen en publiekelijk je excuses aan bieden. Wie weet komen je klanten dan alsnog.

Fresh Prince - Google Translated

Fresh Prince - Google Translated
De welbekende intro van de tv serie The Fresh prince of Bell Air kan iedereen dromen. Maar hoe zou de tekst gaan als je het met de Google vertaalmachine 'Translate' naar een andere taal gooit en weer terug. Blijft het geheel dan nog in takt? We doen de test.

Een dag op de Russische weg

20130115-rus.jpg
Dat er vreemde dingen gebeuren op de Russische wegen zien we regelmatig terug komen in diverse compilaties. Maar vandaag gaan we gewoon eens een stukje rijden met een en dezelfde auto. Vooral het laatste stukje is hilarisch.

Proefkonijnen - Dennis en Valerio

Proefkonijnen - Dennis en Valerio
Hoe voelt het om weeŽn te hebben ? Dennis en Valerio zoeken het voor je uit in het programma Proefkonijnen van BNN!

[Thnx Suus!]

Oprah doing YouTube Virals

Oprah doing YouTube Virals
Oprah is weer in het nieuws omdat gevallen wieler held Lance Amstrong daar van de week gaat zitten in z'n eerste interview over het dopingschandaal waarin hij verwikkeld is. Oprah gaat ook mee met haar tijd en zien we in deze montage video allerlei Youtube viral filmpjes namaken..

The Magic iPad

The Magic iPad
Wij hebben hier in NL sinds jaar en dag de verborgen camera grappen van Bananasplit en in Duitsland heet dat Verstehen sie Spass. Ik ga er voor het gemak eventjes van uit dat de meeste van jullie gewoon Duits spreken zodat je ook kan volgen wat er in deze grappige iPad prank vertelt wordt..

Worst 100 Pick-Up Lines of All Time

Worst 100 Pick-Up Lines of All Time
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin of vrouw te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste gebruiken.

True Blood meets Friends

True Blood Meets Friends
We hebben al vaker van dit soort mashups gehad van series met films en vandaag hebben we een mix van de vampier film "True Blood" en de 90s serie "Friends!"

[Thnx Matin!]

I Trust You

I Trust You
Wie kan je eigenlijk vertrouwen ?! We nemen de proef op de som en vragen willekeurige voorbijgangers ons op te vangen.. Althans, Youtube gebruiker Ross creations durft het aan!

Ultimate funny Dance compilation

Ultimate funny Dance compilation
Ene Videoking heeft allerlei filmpjes met gekkies, die denken te kunnen dansen, achter elkaar geplakt tot dť ultieme funny dance compilation, naar eigen zeggen dan... Wij kijken mee!
volgende
vorige