Paperman

Paperman, Animatie, Disney
Zo nu en dan komen er kleine animaties voorbij die net zo vermakelijk zijn als de grote producties. Weliswaar een stuk korter, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier Disney's Paperman.

Gezocht: #Goedverhaal

Samsung #Goedverhaal
Een beeld zegt meer dan 140 tekens. Daarom komt Samsung met de actie: #goedverhaal. Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het verhaal mag uit het leven gegrepen zijn, maar een grote dosis fictie toevoegen mag natuurlijk ook. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago. Iedereen die een verhaal deelt met de hashtag #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera!

Towers Collapsing in Slow Motion

Towers Collapsing in Slow Motion
Van de Slowmo guys hebben we al eerder clips voorbij zien komen en dit keer staan de mannen te filmen terwijl er een aantal silo's ten ontploffing worden gebracht... YES, alles ziet er mooier uit in slowmotion!

Best Part Of My Day...

Best Part Of My Day...
Als postbode kan je wel eens te maken krijgen met agressieve honden tijdens je ronde. Maar ook het tegenovergestelde..

Lost RPG

Lost RPG
Ik heb jarenlang aan de buis gekluisterd gezeten als de serie Lost op televisie was om uiteindelijk zwaar teleurgesteld te worden met een einde waar ik nu nog niets van snap. Ondertussen zijn we een aantal jaren verder en is er zelfs een Lost RPG game.. althans..

Mixed Picdump

Mixed Picdump

Call Me Maybe on bottles

20130130-bottles.jpg
We hebben de Bottles Boy's al eens vaker voorbij zien komen. Dit keer doen ze het nummer Call me Maybe. Ik blijf het lekker vinden om naar te luisteren, knap gedaan, maar dit keer verlang ik ook naar het zonnetje dat daar schijnt!

Aanpassings Project voor Kitten

20130130-kitten.jpg
Als je een katje krijgt die wat mankeert, dan zal de een zeggen laat maar inslapen en de ander zal er alles aan doen om het katje zo'n goed mogelijk leven te geven. Studenten kozen voor het laatste en maakte een mooie aanpassing zodat dit katje weer lekker rond kan sporten.

Paper War

Paper War
Een meisje kan je hoofd en hart behoorlijk op hol brengen. En al helemaal als er nog een kaper op de kust is. We zien het in het geweldige 'Paper War'!

The People vs Fitness

The People vs Fitness
Sporten is gezond, we willen immers allemaal op een fitte manier oud worden. Al moet je wel blijven oppassen. Voor je het weet gaat het mis.

84 Year Old Grandpa Plays Black Ops 2

84 Year Old Grandpa Plays Black Ops 2
Games zijn voor kinderen. Althans, menig ouder kan er ook van genieten. Maar deze opa is de baas. Met zo'n 84 jaar Black Ops 2 spelen is gewoon awesome!

Gangnam Style Flipbook

20130129-gangnamstyleflipbook.jpg
Er zijn al zoveel covers en varianten gemaakt van Gangnam Style, dat het nummer je onderhand je strot uit komt. Maar toen ik deze tegen kwam heb ik er toch nog een poos naar gekeken. Wat waanzinnig gemaakt zeg en wat een tijd zit er in!

Red Bull Crashed Ice Saint Paul 2013

Red Bull Crashed Ice Saint Paul 2013
Afgelopen weekend werd in Saint Paul het Red Bull Crashed Ice event gehouden wat zeer spannend was en uiteindelijk beslist werd door een fotofinish. Dit zijn de highlights samengevat in een videoclip.

A Pep Talk from Kid President to You

A Pep Talk from Kid President to You
In deze barre tijden is een pep-talk helemaal niets raars. Dus luister snel eventjes wat deze mini-Obama te vertellen heeft en doe er je voordeel mee...

Door Knocking

20130128-deurklopper.jpg
Er zijn niet heel veel huizen die nog een ouderwetse deurklopper hebben. Maar sommige grote, oude huizen houden deze naast hun moderne bel, toch nog in stand. En als je deze dan gebruikt kan het wel eens zijn dat je flink schrikt! Irritant gelach, maar een goede grap!

Useless machine

20130128-onoff.jpg
De ene machine is super handig, de andere compleet zinloos. Dit is een compleet zinloze machine, maar een beetje bizar is het wel. Het doet mij denken aan die hand van de Adams Family.

Walking The Same Way

Walking The Same Way
Aan iemand de weg vragen om vervolgens gewoon met diezelfde persoon een hele andere kant op te lopen. Het levert weliswaar vreemde situaties op, het prank gehalte is iets minder vind ik zelf..

Child of the 90s

Child of the 90s
In deze grappige viral voor Microsoft's Internet Explorer zie je verdacht veel zaken voorbij komen uit een ver verleden... Ben jij een kind van de 90er jaren ?!

Shane Daniels Stunt & Action Reel 2013

Shane Daniels Stunt & Action Reel 2013
Sommige mensen hebben talent voor de dingen die ze doen. Shane Daniels is zo'n jongen. Oordeel zelf.

Sleetje Rijden

20130127-sleetjerijden.jpg
Viel er gister nog minstens 5 cm sneeuw in Nederland, vandaag is de sneeuw ver te zoeken en is het een natte bende geworden. Maar niet getreurd, we hebben de beelden van het sleetje rijden nog!

Hide And Seek

20130127-verstoppertje.jpg
Als je verstoppertje speelt moet je wel zorgen dat je een niet te makkelijk plekje zoekt. Deze 3-jarige weet heel goed hoe je je het beste kan verstoppen!

18 Things That Actually Exist

18 Things That Actually Exist
Een vliegende grasmaaier, bestaat die ?! Jazeker, in deze video zie je nog 17 andere uitvindingen waarvan je niet 1-2-3 zou denken dat ze bestaan..

Koreusity 25 - Viral Compilation

Koreusity 25 - Viral Compilation
Het is weer tijd voor een nieuw deel uit de Koreusity Viral Compilation serie... Vandaag deel #25!

Mission Impossible - ThePianoGuys ft. Lindsey Stirling

Mission Impossible - ThePianoGuys ft. Lindsey Stirling
Piano's violen en cello's, is dat een goede combinatie? Ik zeg ja! Je zou snel denken aan klassieke muziek maar niets is minder waar. We gaan voor Mission Impossible!

Intermezzo

Intermezzo
Slaapproblemen zijn lastig. Midden in de nacht wakker worden en niet meer in slaap kunnen komen is ronduit vervelend. Maar gelukkig is er Intermezzo. Althans, luister even naar de mogelijke bijwerkingen.

IJzel in Utah

20130126-ijzel.jpg
NIet alleen in Nederland geven ze ijzel op, maar ook in het buitenland hebben ze er last van. En als je dan over een brug naar school moet is het misschien handig om schaatsen onder te binden.

Katachi - Shugo Tokumaru

20130126-gaaf.jpg
Sommige dingen kan je helemaal uitleggen, maar soms moet je er gewoon naar kijken om vervolgens je mening te vormen.

Sunny Side: 2013 Volkswagen

Sunny Side: 2013 Volkswagen
Nu de SuperBowl 2013 eraan zit te komen, verschijnen er ook weer allerlei coole commercials die tijdens de SuperBowl worden uitgezonden. Dit is de nieuwe van Volkswagen met niemand minder dan reggae ster Jimmy Cliff in de hoofdrol...

True Facts About The Tarsier

True Facts About The Tarsier, Spookdier
Naast erotiek, ellende en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Vandaag in de hoofdrol de Tarsier a.k.a. Spookdier.

Zangtalentje

20130125-mic.jpg
Sommige kinderen hebben een zangstem waar menig professionele zanger nog een puntje aan kan zuigen. Deze jongen is zo'n kind met een gouden stem. Ik zou mijn stoel wel omdraaien!

Burning Stuff With Solar Power

20130125-solar.jpg
Dat de zon een krachtige energiebron is moge duidelijk zijn. We genieten er met zijn alle van als we op het strand liggen te zonnen. Maar zodra je de straling behoorlijk versterkt, dan word de zon nog veel gevaarlijker!

Inauguration 2013: A Bad Lip Reading:

Inauguration 2013: A Bad Lip Reading:
Vorige week werd bekend dat twee Belgische tweelingbroers euthanasie hebben laten plegen omdat ze doof werden en al blind geboren waren. Als je doof bent ben je aangewezen op liplezen of gebarentaal, lastig natuurlijk als je blind bent maar ook voor dove mensen die wel kunnen zien blijkt liplezen niet vanzelfsprekend...

Wanted Melody

Wanted Melody
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze 3D animatie van Supinfocom weer geniaal in elkaar steekt. Een sheriff waakt over zijn rustige stadje totdat de pleuris uitbreekt.. Mooi gemaakt!

21 Months Old Golf Putting Practice

21 Months Old Owen Kopinski Golf Putting Practice
Wat mensen ook beweren, golf is een toffe sport. Maar zoals met alles moet je dat jong leren. Deze kleine jongen, Owen Kopinski, komt er wel.

Street Race Japan 2.0

Street Race Japan 2.0
In elke tak van sport worden soms de regels gewijzigd. Maar wat kan je veranderen aan een simpele straatrace? Only in Japan!

Micha Hurni

20130124-jump.jpg
Twee vrienden hebben tijdens hun 7-daagse reis door Zwitserland dit indrukwekkende filmpje gemaakt. Nooit geweten dat je zo hoog kunt springen!

Cat dries Her Face with a Bath Towel

Amazing Cat Dries Her Face with a Bath Towel
Katten hebben een bloedhekel aan water, maar mijn kat is tegenwoordig net zo verwend als in dit filmpje. Het beestje wil namelijk alleen nog stromend water als drinken... Het bijzondere aan deze kat is dat het zich vervolgens uitgebreid afdroogt met een handdoek.. WTF!

Cadaver - A bittersweet love story

Cadaver - A bittersweet love story
Een overleden man komt weer tot leven om nog eenmaal afscheid te kunnen nemen van zijn vrouw. Een zwarte komedie in animatie vorm van Jonah D. Ansell..

Moto - Defined By DC

Moto - Defined By DC
DC is niet alleen een kleding en schoenenmerk, maar ook sponsor van de meest toffe sporten. Naast Ken Block zijn ook vooral motorsporten DC's favoriet. En dat is wel te zien.

The People vs Winter

The People vs Winter
Als autobestuurder is een lading sneeuw en ijzel al ellendig. Maar er zijn nog veel meer mensen die last hebben van het bevroren water..

Trein liefhebber

20130123-trein.jpg
Sommige mensen zijn zulke liefhebbers van treinen dat ze hun zolder helemaal vol zetten met kostbare miniatuurtreintjes. Maar wat nu als je geen zolder heb? Nou dan zet je toch gewoon een coupe in je kelder!

Hoge Golven

20130123-golven.jpg
De winter zijn we ondertussen wel een beetje zat met zijn alle en de zomervakanties vliegen over de balie. Waar ga jij naar toe deze zomer? En neem je dan je speedbootje mee?

Freeride Skiing

Freeride Skiing

Cheating Wife Valentines Present

Cheating Wife Valentines Present
Het valt niet mee als je erachter komt dat je vrouw al een tijdje vreemd gaat. Maar daar vinden we wel een passende oplossing voor.

Opmerkelijk Trucje

20130122-scheel.jpg
Honden kan je veel trucjes leren zolang daar maar een beloning tegenover staat. Maar hoe is het mogelijk om een hond te leren scheel kijken? Hoe leg je dan zo'n beest uit?? Blijkbaar met de juiste beloning is ook dit aan te leren!

Gravity Defying Photography

20130122-camera.jpg
Als fotograaf zijnde is het een must om goed om te kunnen gaan met foto bewerkingsprogramma's en zeker als je Li Wei heet. Zijn werk is erg bijzonder te noemen, maar zonder Photoshop zouden het maar flut foto's zijn geworden.

10 Animals Saved From Extinction

10 Animals Saved From Extinction
Hoewel het WNF haar best doet om dieren van uitsterven te behoeden wil dat nog niet altijd lukken.. In deze clip 10 dieren bij wie dat wel gelukt is..

Chasecam: Tennis Balls in the Pool

Chasecam: Tennis Balls in the Pool
We binden vandaag een GoProHD camera vast aan de halsband van onze trouwe viervoeter en gooien vervolgens een tennisbal in het zwembad achter het huis... Dat levert dit soort coole beelden op!

Sealing a Truck Tire

Sealing a Truck Tire
Een vrachtwagen plakken gaat eigenlijk net zoals bij een normale auto band.. Maar als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis, pas op je speakers!

Slowmo Food Fight [GoPro]

Slowmo Food Fight [GoPro]
Terwijl sommige mensen meteen gaan flippen en boe gaan roepen bij het zien van dit soort clips, omdat er zgn. zoveel honger in de wereld is. Kijken wij graag naar dit soort volkomen nutteloze (lees Useloos) clips die in dit geval ook nog eens is opgenomen met zo'n verdraaid handige GoProHD camera.. Check!

We Love Asia

We Love Asia
Dit keer geen fail compilatie uit Rusland of een ander Oost-Europees land. Vandaag houden we namelijk van Azië want ook daar gaat genoeg mis, kijk maar eventjes mee in dit eerste deel van 'We Love Asia' door VisinePL...

Puppies love Slippers

Puppies love Slippers
Honden zijn pas echt leuk als het pups zijn en ze nog van alles willen slopen in je huis. Om de een of andere reden hebben honden altijd een voorliefde voor pantoffels of slippers, zo ook deze roedel puppies.

Dakar Rally 2013

Dakar Rally 2013

8 Signs Your Cat Is Actually A Dog

8 Signs Your Cat Is Actually A Dog
Je hebt kattenmensen en hondenmensen. Maar als je zelf in dubio zit om een van de twee aan te schaffen, dan kan het ook op deze manier. Een kat met een hondenkarakter.

Electric Disco Clam

Electric Disco Clam
We leven in een wondere wereld. En niet alleen boven water, maar ook onder water is er genoeg bijzonders te zien. Voor mij een nieuw fenomeen, de electric disco clam.

Layover in London

Layover in London
Hoe interessant is overstappen in Londen kan je je afvragen... Voor de mensen die het meteen willen weten, check deze short waarin we reizen van New York naar Londen, UK.

Gandalf Street Magic

Gandalf Street Magic
Gandalf kennen we natuurlijk uit de LOTR serie maar wisten jullie al dat Gandalf ooit begonnen is als straat goochelaar... Hier het bewijs!

Mt. Fuji Musical Road

Mt. Fuji Musical Road
Elke dag over kilometers asfalt rijden komt ook een keer je keel uit. Dus, waarom niet een beetje leven in de brouwerij brengen? We moeten er wel voor naar Japan, maar dan heb je wel wat meters muzikaal plezier.

A Journey Through Seasons

A Journey Through Seasons
Je zou het niet zo snel denken, maar een trein maakt heel wat mee. En vooral mooie dingen. Een jaar lang rijden brengt heel wat prachtige natuurbeelden..

Huge Bear Surprises Crew

beer
Als je een beer tegenkomt in het wild, is het zaak om zoveel mogelijk herrie te maken en uit de buurt te blijven. Maar wat er hier gebeurd had de filmcrew nooit verwacht! Het duurde wel een poosje eer ze weer bij hun spullen konden.

Koreusity 24 - Viral Compilation

Koreusity 24 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je nog eens terug in Koreusity n°24..

Firefly

Firefly
Vandaag de dag is een mooie skateboard sessie niet genoeg. Dat moet natuurlijk ook op een aparte manier gefilmd worden. Firefly is daar een mooi voorbeeld van.

25 Photography Quotes You Should Know

25 Photography Quotes That You Should Know
Een mooie foto maken klinkt makkelijker dan het ook daadwerkelijk is. Er zijn immers altijd mensen die het beter weten. We zetten 25 quotes op een rijtje.

Lance Armstrong on Oprah

Lance Armstrong on Oprah
Stiekem wist de hele wereld al dat Lance Armstrong zeven keer de tour won met behulp van doping maar vannacht bekende hij het pas voor het eerst bij Oprah... Hier de beelden!

Dit is een Overval [Fail]

Dit is een Overval [Fail]
Goed het is dan wel crisis maar hoe triest ben je als je een snackbar gaat overvallen ?! Deze onverlaten proberen het bij een Utrechtse snackbar maar hadden geen rekening gehouden met een klant die de arme patatbakker een helpende hand toesteekt.. FAALHAAS!

Grand Theft Auto IV vs Iron Man MOD

Grand Theft Auto IV vs Iron Man MOD
Een beetje rondlopen en vliegen in het spel Grand Theft Auto IV als niemand minder dan 'Iron Man', kan dat ?! Jazeker, in deze mod althans wel..

Mobiel Bellen in 1999

Mobiel Bellen in 1999
Vandaag de dag heeft iedereen wel één of meerdere mobiele telefoons in huis slingeren. Maar hoe dachten we daar in 1999 over?

5 Second Ponytail

5 Second Ponytail
Heb je ook zo'n dochter die elke ochtend met een nette paardenstaart naar school wil gaan? Een goeie tip, vijf seconden is genoeg.

Shaun White's Birth of a Board

Shaun White's Birth of a Board
Shaun White, is een professionele snowboarder die regelmatig zijn kunstjes laat zien tijdens events als de X-Games en ook op de Olympische spelen wist hij reeds twee maal goud te winnen. Zoals met alles, heb je om goede prestaties neer te zetten goed materiaal nodig. In deze grappige video zien we hoe Shaun aan z'n materiaal komt.. Gefilmd in POV met een GoProHD camera!

THE NFL : A Bad Lip Reading

THE NFL : A Bad Lip Reading
De mensen van Bad Lip Reading hadden al eerder een aantal coole clips op het net gezwengeld en vandaag nemen ze de spelers uit de NFL op de hak.. Blijft een leuk concept!

Meer hier!

Robot Chicken: Mario Party

20130116-marioandfriends.jpg
In het spel Mario is het zaak om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen voor extra levens, maar wat nu als de muntjes op een andere manier gespendeerd worden? Dat geeft een heel ander beeld van Mario waar iedereen ineens vriendjes mee wil zijn.

Whites Only Laundry

20130116-wasmachines.jpg
Als je een bedrijfsnaam verzint met een daarbij horende slogan, dan is het wel zaak dat je bepaalde mensen niet tegen het hoofd stoot. Doe je dat wel, dan moet je goed nadenken hoe het op te lossen en publiekelijk je excuses aan bieden. Wie weet komen je klanten dan alsnog.

Fresh Prince - Google Translated

Fresh Prince - Google Translated
De welbekende intro van de tv serie The Fresh prince of Bell Air kan iedereen dromen. Maar hoe zou de tekst gaan als je het met de Google vertaalmachine 'Translate' naar een andere taal gooit en weer terug. Blijft het geheel dan nog in takt? We doen de test.

The Battery Man

The Battery Man
Mocht je zelf een keer in aanraking zijn gekomen met het lichtnet thuis, dan weet je dat een optater van 230 volt geen pretje is. The Battery Man denkt daar anders over.

Summer Down Under

Summer Down Under

5 Year Old Digger Pro

5 Year Old Digger Pro
Dat kinderen steeds slimmer en handiger worden is al jaren zo. Maar dat een vijf jarige dit monster kan besturen is ronduit knap te noemen.

Sneeuwballen Gevecht

20130115-sneeuwballengevech.jpg
Nu Nederland bedekt ligt met een laagje sneeuw is het natuurlijk tijd om een sneeuwballengevecht te houden! Maar dan moet je het wel doen als een baas. Dat wil zeggen, paar honderd man, een fort om achter te schuilen, een DJ en een vette lichtshow! Dat is pas een sneeuwballengevecht.

Een dag op de Russische weg

20130115-rus.jpg
Dat er vreemde dingen gebeuren op de Russische wegen zien we regelmatig terug komen in diverse compilaties. Maar vandaag gaan we gewoon eens een stukje rijden met een en dezelfde auto. Vooral het laatste stukje is hilarisch.

Proefkonijnen - Dennis en Valerio

Proefkonijnen - Dennis en Valerio
Hoe voelt het om weeën te hebben ? Dennis en Valerio zoeken het voor je uit in het programma Proefkonijnen van BNN!

[Thnx Suus!]

Parrot sings in the Shower

Parrot sings in the Shower
Papegaaien doen van alles na en daarom zijn ze ook zo leuk. Deze papegaai is een paar keer met z'n baasje onder de douche geweest en zingt voortaan ook uit volle borst mee terwijl het zich wast.

Baby Crashes Daddy's Concert

Baby Crashes Daddy's Concert
Je kan als succesvol zanger nog zo je best doen. Als je kleine zonder pardon het podium op komt lopen ben je nergens meer.

Sneeuw Zwemmen

20130114-sneeuwzwemmen.jpg
Terwijl de Nederlanders de mutsen en sjaals opzoeken om het winterse weer te trotseren, halen de Finnen hun zwembroeken uit de kast. Want in Finland hebben ze een vrij bijzondere sport: Sneeuw Zwemmen. Ik sla even over en leg het hout van de open haard nog even op zijn plek.

Toy Story - The Real Movie

20130114-toystory.jpg
De meeste onder ons kennen de films van Toy Story wel. Een mooie animatie over speelgoed. Twee kinderen (met hoogstwaarschijnlijk hulp van papa en mama) hebben deel 1 helemaal nagespeeld met echte poppen. Ze hebben hier zo'n drie jaar over gedaan, maar dan is ook alles tot in detail uitgewerkt! Zelfs de meubels en het behang!

We Three Kings

We Three Kings
De PianoGuys staan met een vleugel en een cello op het ijs om mensen te entertainen die rustig hun rondjes schaatsen... Geniaal natuurlijk maar wij willen graag de weg weten naar de koek en zopie tent...

Kat doet balletje-balletje

Kat doet balletje-balletje
Een hond heeft een baas een kat heeft een verzorger. Katten hebben een eigen willetje en doen niets waar ze geen zin in hebben. Deze kat lijkt een voorliefde voor het spel balletje-balletje te hebben en is daar nog goed in ook... Kijk even mee!

Puppy Teaching Puppy To Go Down Stairs

Puppy Teaching Puppy To Go Down The Stairs
Als baby moet je veel leren, maar ook puppy's moeten heel wat wijzer worden. Zo is een trap een behoorlijke uitdaging. Maar gelukkig is er altijd nog een andere viervoeter die graag een pootje wil helpen.

Game Boy Android Gamepad

Game Boy Android Gamepad, Gameboy, Nintendo
Techniek blijft leuk. Combineer een regelrechte klassieker zoals Nintendo's Gameboy en een hedendaagse Android telefoon. En dit is het resultaat.

Magic Kitty

20130113-kitten.jpg
Ik weet dat het een truc is en dat het poesje ergens vandaan komt, maar als ik dit iemand zie doen met korte mouwen, vraag ik mij echt af : Hoe doet tie het?!!!! Iemand?

Oprah doing YouTube Virals

Oprah doing YouTube Virals
Oprah is weer in het nieuws omdat gevallen wieler held Lance Amstrong daar van de week gaat zitten in z'n eerste interview over het dopingschandaal waarin hij verwikkeld is. Oprah gaat ook mee met haar tijd en zien we in deze montage video allerlei Youtube viral filmpjes namaken..

Koreusity n°23

Koreusity 23 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°23..

Slam Dunk Supertramp Style

20130112-slamdunk.jpg
De een is goed met een voetbal, de ander met een rugbybal. Deze jongens zijn op hun beurt weer goed met een basketbal. Samen vormen ze een groepje die regelmatig showtjes weggeven.

Zangtalentje

20130112-adele.jpg
Zuslief is zo trots op haar kleine zusje, dat ze haar er even bij roept om voor de camera te komen zingen. Het kleine zusje heeft er geen problemen mee en klinkt goed! Maar de grote zus wil duidelijk in beeld zijn zodat als haar kleine zusje bekend wordt, zij mee kan varen op haar succes.

Gripen NG: A New Generation Is Ready.

Gripen NG: A New Generation Is Ready. Are You?
We are Gripen pilots. We make a difference. To the nations we represent, and to the people we protect. The world's most advanced multi-role fighter just became the next generation of fighters. Our sensors, our weapons and our performance are superior. And with the world's most advanced tactical link, we have the information advantage.
We are Gripen pilots, and this is our story.

WINter Compilation

WINter Compialtion
De winter kan met zijn sneeuw, hagel en kou voor een boel ellende en narigheid zorgen. Maar niet alles is negatief. We zien het in deze compilatie.

Shark Riders

Shark Riders
We nemen een kijkje in de wonderen wereld onder de zeespiegel in deze director's cut van de mensen van GoProHD...

I Knew You Were Trouble - Walk Off The Earth

I Knew You Were Trouble - Walk Off The Earth
Het eerste nummer van Walk off the Earth was een regelrecht succes. Ze zijn nu terug met een cover van Taylor Swift's 'I knew you were trouble'. Ik zeg tof!

Newspapers Work

Newspapers Work
Met de komst van smartphones en tablets is de markt voor doodgewone papieren kranten behoorlijk gezakt. Tijd om de 'ouderwetse' krant weer in de aandacht te brengen.

Lamme Frans - Alles in één!!

20130111-lammefrans.jpg
Het nummer van Nielson "Beauty & the brains" is behoorlijk grijs gedraaid op de radio, maar het gaf ook aanleiding aan Lamme Frans om er een carnavalsnummer van te maken. Of het komt omdat ik het origineel al erg lekker vond klinken, of het is gewoon een lekker feestnummer.

Beatles Flashmob

Beatles Flashmob
In Spanje gaat het, net zoals hier, niet best met de economie en is inmiddels 25 procent van de beroepsbevolking werkloos. De luisteraars van het Spaanse radiostation Carne Cruda Radio besloten dat het de hoogste tijd was om deze werkelozen een hart onder de riem te steken door middel van een flashmob in het arbeidsburo al daar.. Het nummer is heel toepasselijk, Here comes the Sun!

Highwire Moonwalk across Cathedral Peak

Highwire Moonwalk across Cathedral Peak
Als ik op een stoeprand ga staan krijg ik al last van hoogtevrees dus dit soort stunts laat ik graag aan me voorbijgaan. Kijken is natuurlijk een ander verhaal..

Shadow And LIght

Shadow & Light

Floating Watch

20130110-watch.jpg
De mannen in de ISS hebben schitterende beelden gemaakt, zowel foto's als filmpjes. Chris Hadfield maakte dit filmpje van zijn horloge. Een bijzondere ervaring voor hem en bijzonder om te zien voor ons.

Paper Beat

20130110-paper.jpg
Ik blijf het fascinerend vinden om te zien en te horen hoe je met verschillende materialen een beat kan maken. Er staan er al voldoende op Useloos en daar voegen we deze aan toe.

Apollo Robbins Pickpocketing Tutorial

Apollo Robbins Gentlemen Thief Pickpocketing Tutorial
Het is nooit prettig als je erachter komt dat je portemonnee en horloge gerold zijn. Maar hoe gaan ze eigenlijk te werk? Gentlemen thief Apollo Robbins legt het je uit.

The Magic iPad

The Magic iPad
Wij hebben hier in NL sinds jaar en dag de verborgen camera grappen van Bananasplit en in Duitsland heet dat Verstehen sie Spass. Ik ga er voor het gemak eventjes van uit dat de meeste van jullie gewoon Duits spreken zodat je ook kan volgen wat er in deze grappige iPad prank vertelt wordt..

The Music Box

The Music Box
The Music Box is een zeer mooie video van Daniel Cloud Campos waarin iemand te zien is die op zoek is naar een woning. Hij komt daarbij langs een huis die hem uitpikt, en tja dan kan je alleen maar meespelen...

Insurance Scam Fail

Insurance Scam Fail
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan.

Pedestrians On The Road

Pedestrians On The Road
Op diverse weblogs zien we regelmatig filmpjes voorbij komen van dashcams in auto's. Veel ongelukken die onvoorstelbaar zijn. Maar hoe zit het met de voetgangers? We zien het in deze compilatie.

Aparte IJsbreker

20130109-ijs.jpg
Ze zeggen dat eind van de week de winter eindelijk aankomt in Nederland. Dat betekend dat de schaatsen weer uit het vet gehaald kunnen worden. Maar niet alleen de schaatsen kunnen uit het vet, ook bepaalde voertuigen kunnen de garage uit komen om eens lekker op het ijs te spelen.

Een kat met behoefte

20130109-kat.jpg
Wij mensen hebben behoefte aan liefde, genegenheid en zoeken dat vaak in knuffelen. Ook katten zijn beestjes die knuffelen c.q. aaien als aangenaam beschouwen. En als je als baasje dan stopt met aaien, dan kan het wel eens zo zijn dat de kat er nog niet klaar mee was en je vraagt om nog een paar aaien.

Blind Skateboarder Tommy Carroll - Be Brave Be Safe

Blind Skateboarder Tommy Carroll - Be Brave Be Safe
Skateboarden is niet voor iedereen weggelegd. Je moet er een beetje gevoel voor hebben. Maar wat nou als je blind bent? Tommy Carroll heeft daar geen problemen mee.

Worst 100 Pick-Up Lines of All Time

Worst 100 Pick-Up Lines of All Time
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin of vrouw te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste gebruiken.

Zo doe je dat!

20130108-water.jpg
Iedereen drinkt wel eens water uit een flesje en als er een tuutje op zit duurt het wat langer dan normaal. Zo wordt het water mooi gedoseerd, maar daar heeft deze jongeman helemaal geen boodschap aan! Hij drinkt zijn flesje water op zijn manier en dat in nog een seconde!

Zorbing [OMG]

Zorbing Fail [OMG]
Zorbing is in 2000 bedacht door de Nieuw-Zeelanders Dwane van der Sluis en Andrew Akers als alternatief voor andere vrijetijdsbestedingen zoals bungeejumpen. Het is een activiteit waarbij een persoon in een kunststof bal, een zogenaamde Zorb, van een helling rolt. Leuk natuurlijk alleen kan je dat beter niet doen met een ravijn in de buurt... OMG!

True Blood meets Friends

True Blood Meets Friends
We hebben al vaker van dit soort mashups gehad van series met films en vandaag hebben we een mix van de vampier film "True Blood" en de 90s serie "Friends!"

[Thnx Matin!]

Knocking Down a Silo

20130107-silo.jpg
Sommige mensen denken stoer te zijn of ze zijn echt gewoon heel dom. Want zeg nu eerlijk, een silo met een mokerhamer bewerken terwijl deze op instorten staat is niet een heel slim plan. Ze komen er nog genadig van af.

Millionaire: Boy Racers Of London

20130107-auto.jpg
Terwijl wij zomers juist de zonnige landen op zoeken voor een vakantie, gaan de rijkelui 'kinderen' richting Londen. Ze nemen niet alleen een koffer mee, maar laten ook hun bolide over vliegen. En niet iedereen is even blij met hun komst.

Three Men With Tourettes On A Holiday

Three Men With Tourettes On A Holiday
Dat het Tourette syndroom geen prettige aandoening is hoef ik niemand wijs te maken. Maar ook iemand met Tourette moet toch normaal op vakantie kunnen. Deze drie mannen gingen op pad.

Street Workout & Calisthenics Best Moments 2012

Street Workout & Calisthenics Best Moments 2012
Mannen.. We hebben een paar maanden en dan moeten we weer fris en fruitig onze sixpack kunnen laten zien op het strand. Voorlopig heb ik nog een beertender onder mijn shirt en als ik dit zo bekijk zal die er voorlopig blijven.

Explaining Electrostatic Discharge

Explaining Electrostatic Discharge [Fail]
Van onder stroom staan is volgens mij nog nooit iemand vrolijk geworden en deze, ik kan niet anders zeggen, nerd legt ons daarom nog maar eens uit dat je moet zorgen dat je apparatuur geaard is.... FAAL!

How to Cheat and Look Like You Can Solve the Rubik's Cube

How to Cheat and Look Like You Can Solve the Rubik's Cube
Ik heb al jaren een Rubik's cube in huis, maar het is mij en andere nog nooit gelukt om dat ding op te lossen. Mocht je er ook een in huis hebben en de stoere jongen uit willen hangen tegenover je vrienden of familie. Probeer deze truc eens.

Mythbusters - Lead Plunge

Mythbusters - Lead Plunge
Je zou toch verwachten dat als je je handen in een kokende bak metaal stopt je aardig wat brandwonden op gaat lopen. Maar niets is minder waar. Mythbusters deed de test.

Close encounter with a polar bear

20130106-polarbear.jpg
IJsberen zijn schitterende beesten om te zien, maar het zijn ook levensgevaarlijke beren! Maar buiten dat zijn ze ook nog eens ontzettend nieuwsgierig en helemaal als ze een vreemde 'capsule' zien waar een lekker hapje in zit.

The year 2012 from the Life of a Firefighter

The year 2012 from the Life of a Firefighter
We lopen het jaar 2012 mee met brandweerman Scott Ziegler van de Highland Park brandweer in Detroit, USA die bijna het hele jaar met een helmcam heeft opgelopen. Het levert deze spectaculaire videomontage op!

I Trust You

I Trust You
Wie kan je eigenlijk vertrouwen ?! We nemen de proef op de som en vragen willekeurige voorbijgangers ons op te vangen.. Althans, Youtube gebruiker Ross creations durft het aan!

Dreamhack 2012: Quake Live Tournament Highlights

Dreamhack Winter 2012: Quake Live Tournament Highlights
Tijdens 's werelds grootste LAN party Dreamhack, waar echt de top gamers van de wereld aanwezig zjn, werd een heus Quake Live Tournament gehouden. Hierbij de hoogtepunten. Waanzinnig!

Rivier als vuilstort

20130105-vies.jpg
Terwijl wij hier in Nederland krampachtig ons afval scheiden, doen ze in andere landen onze inzet weer teniet. Wat een smerige boel daar! En de bakfietsen vol afval blijven maar komen.

Battlefield 3: Elite Four

Battlefield 3: Elite Four Short Film
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Battlefield 3: Elite Four. Volledig gemaakt met beelden uit het spel zelf.

2012. 366 days. 366 seconds.

2012. 366 days. 366 seconds.
Een leuke jaaroverzicht maken is eigenlijk helemaal niet moeilijk moet deze Jonathan Britnell gedacht hebben, en nam het afgelopen jaar elke dag 1 seconde video op.. Van al die clips maakte hij vervolgens een grappig ogende compilatie met muziek van Wild Cub met "Thunder Clatter".. Een leuk idee en goed uitgevoerd, erg Naais!

Koreusity n°22

Koreusity 21 - Viral Compilation
De mensen van de Franse forum site Koreusity hebben weer allerlei grappige filmpjes op volgorde gezet in deze nieuwe editie van Koreusity's viral compilatie's... Nummer 22!

Dutch Futuristic Glow In The Dark Highways

Dutch Futuristic Glow In The Dark Highways
Mocht je over een poosje door Brabant rijden en de wegbelijning geeft licht. Dat klopt! Ontwerper Daan Roosegaarde gaat samen met bouwbedrijf Heijmans de uitdaging aan om het wegennet wat veiliger te maken. Best apart.

CatZilla

20130104-catzilla.jpg
CatZilla, een mooie animatie die hoogst waarschijnlijk geïnspireerd is door de beroemde GodZilla, maar ook door onze lieve huisdiertjes, de poes! Een bijzondere combinatie.

Fireworks In Reverse

20130104-vuurwerk.jpg
Terwijl de kerstvakantie zijn einde nadert en 90% van de bevolking weer aan het werk is, kijken wij van Useloos nog even terug naar een mooi oudjaar met schitterend vuurwerk. Dit keer in zijn achteruit.

Cat playing with Cute Duck

Cat playing with Cute Duck
Katten spelen met alles wat beweegt en zo ook met een eend die zo te zien zelf voor de duivel nog niet bang is... Cute!

Ultimate funny Dance compilation

Ultimate funny Dance compilation
Ene Videoking heeft allerlei filmpjes met gekkies, die denken te kunnen dansen, achter elkaar geplakt tot dé ultieme funny dance compilation, naar eigen zeggen dan... Wij kijken mee!

Bijzondere vogeltjes

20130103-vogel.jpg
Het zijn de meest bijzondere vogeltjes die ik ooit gezien heb. Ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen en kunnen een bijzonder vorm aannemen om het vrouwtje te lokken of om juist een ander af te schrikken. Wat ik helemaal bijzonder vind is dat ze maar op 1 plek op de aarde te vinden zijn.

Gratis winkelen

20130103-saturn.jpg
156 Seconde gratis winkelen in Saturn, een soort Media Markt, gaat je niet in de koude kleren zitten. Want hoe ga je dat aanpakken? Waar liggen de spullen die je graag zou willen of gewild zijn voor eventuele wederverkoop. Deze jonge vent weet donders goed wat hij wil en rent dan ook meerdere malen gericht op zijn doel af.

Amazing Jaguar kill

Amazing Jaguar kill
De natuur is wreed maar tegelijk prachtig om te zien. We kijken eventjes mee hoe een jaguar op zijn prooi jaagt en uiteindelijk ook slaagt in zijn opzet... Gefilmd aan de oever van de Cuiaba in Mato Grosso rivier in Brazilië.

Skydive Dubai

Skydive Dubai
Als je dan toch gaat Skydiven, doe het dan in Dubai waar je sowieso één van de mooiste uitzichten ter wereld hebt, met al die kunstmatig opgespoten eilandjes.. Zo ziet dat er dan ongeveer uit!

Quad Amputee Car Drifting #TaylorRideWithKen

Quad Amputee Car Drifting #TaylorRideWithKen
Drift en Ken Block fan Taylor heeft in Afghanistan vier ledematen verloren. Zonder armen en benen is de beste man nog steeds positief en wil graag eens met Ken Block een potje driften. Wij gunnen hem dat wel.

Top Ten Jackie Chan Stunts

Top Ten Jackie Chan Stunts
Er zijn maar weinig acteurs die ook daadwerkelijk de gevaarlijke stunts zelf uitvoeren. Jackie Chan is een man die het liever allemaal zelf doet. Ik kan maar één ding zeggen. Respect!

With Water and Light

20130102-water.jpg
Soms moet je genieten van de kleine dingen die je tegenkomt. Neem nu maar eens een plantje die helemaal opleeft met wat water en licht. Blijft toch een mooi en bijzonder gezicht.

Wat een drummer!

20130102-drums.jpg
Er zijn tegenwoordig de mooiste, beste, uitgebreidste drumstellen te vinden. Maar soms zijn een paar bakken en emmers al voldoende om daar eens lekker flink op los te gaan!

Do More

Do More
Het is 2013 en we hebben allemaal weer netjes onze goede voornemens op een lijstje gezet maar kan je niet meer dan dat doen ?! Verleg jij je grenzen in dit nieuwe jaar!

Dashcam Crash Compilation

Dashcam Crash Compilation
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Althans, dat zeggen ze wel eens. Soms vraag je jezelf ook wel eens af hoe een ongeluk eigenlijk tot stand komt. Gelukkig zijn er nu dashcams. Kijk mee!

NOS Journaal Jaaroverzicht 2012

NOS Journaal Jaaroverzicht 2012
Op Oudejaarsavond, een paar uur voordat het nieuwe jaar wordt ingeluid, blikt presentator Rob Trip terug op het afgelopen nieuwsjaar in het NOS Journaal Jaaroverzicht 2012.

Drillpowered Babyrocker

Drillpowered Babyrocker
Leuk zo'n nieuwe telg in de familie, alleen komt er toch wel een boel bij kijken. Gelukkig is pa een handige klussert en bedacht deze handige oplossing om Benjamin in slaap te wiegen..

Chemistry Dubstep

20130101-chemie.jpg
Ik heb helemaal niks met de muziekstroming Dubstep. Over het algemeen vind ik het gewoon herrie van verschillende rare geluiden. Maar niet iedereen is het mij eens (gelukkig) en voor die mensen is dit filmpje. Met handelingen in een laboratorium een dubstep nummer in elkaar flansen, best knap gedaan!

Sneeuwruimen in Canada

20130101-sneeuw.jpg
Hier in Nederland weinig tot geen sneeuw gezien tot nu toe. Sterker nog, het is zo'n 10 graden buiten! In Canada ligt des te meer sneeuw en om dit op te ruimen hebben ze wel een heel mooi plan!

Happy New Year!!!

20130101-newyear.jpg

Wij van Useloos wensen jullie een gezond, liefdevol, gelukkig, maar bovenal gezellig 2013!
volgende
vorige