50x Automotive

50x Automotive

The Making Of Bugatti Veyron L'Or Blanc

The Making Of The Bugatti Veyron L'Or Blanc
De Bugatti Veyron is de natte droom van elke autoliefhebber. Met een prijskaartje van 1 miljoen plus een zeldzaamheid. De gelimiteerde Veyron L'Or Blanc kost nog een paar knaken meer, maar het mag duidelijk zijn waarom..

Dance With Leroy

Dance With Leroy
Mocht je binnenkort met je vriendin mee naar de plaatselijke club moeten en heb je echt geen gevoel voor ritme, misschien dat de danslessen van Leroy je kunnen helpen. Succes!

Painting with Light and Strobe bullet

Painting with Light and Strobe bullet
Het is soms werkelijk waar verbluffend wat je met een beetje fantasie en videobewerkings skills kan fabriceren. Check hier Painting with Light and Strobe bullet van Richard Kendall.

Amazing Furniture

Amazing Furniture
We willen allemaal een ruim, overzichtelijk en vooral opgeruimd huis. Helaas is dat niet altijd mogelijk, want meubels nemen veel ruimte in beslag. Althans, het kan natuurlijk ook anders.

Tap Dancing Dubstep

20120429-tap.jpg
Voor de mensen die denken dat tapdansen suf is, heb ik de tip om dit filmpje te bekijken. Deze jongens hebben er weer een stoere dansvorm van gemaakt!

Murphy was Here

Murphy was Here
Zelfs op een mooie dag gaan dingen niet altijd zoals je eigenlijk zou verwachten of willen. Wanneer een minigolfer zijn shot mist ontketent hij een kettingreactie van ellendige doch komische gebeurtenissen. Murphy's law in animatie vorm van Geoffrey Armfield, student aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam...

Stunt Crash Cam

Stunt Crash Cam
Een kleine compilatie met crashes en stunts uit films, gefilmd met een Canon 5Dmkii camera door Shane Hurlbut.

Are Dolphins smart?

20120428-dolfijn.jpg
De vraag in deze korte docu is of dolfijnen inderdaad slim zijn of dat het alleen maar kunstjes zijn. Na een dolfijntherapie van heel dichtbij meegemaakt te hebben, maakt het antwoord niet zo heel veel uit. Het blijven prachtige beesten waar je heel blij van wordt!

Sweet Shuttle Launch

20120428-launch.jpg
Sommige dingen zijn misschien al wat ouder, maar dat neemt niet weg dat de beelden zeker de moeite waard zijn om naar te kijken. Zo ook deze shuttle launch. Wat een prachtig gezicht en geluid!

Papaye

Papaye
Een kok krijgt het aan de stok met een schildpad die hij op het menu wilt zetten in deze korte animatie clip van Geoffrey Godet.

Facebook Rap

Facebook Rap
Alles draait tegenwoordig om sociale media. Zo kan je bij bijna elke tv-serie tegenwoordig meepraten via #Twitter en zetten hele volksstammen hun hele leven op Facebook. Over dit laatste medium gaat deze rap... Epic!

Drive By Compliments

Drive By Compliments
We kunnen in deze grote boze wereld best wat liever voor elkaar zijn. En wat is het leukste wat je kunt krijgen op straat? Juist, een complimentje. Deze man ging op stap om er wat uit te delen..

Mouse Cuddles Up Next To Kitty

20120427-mouse.jpg
Over bijzondere vriendschappen gesproken, ik vind niet gauw iets schattig maar deze kat en muis toveren toch al snel een glimlach op mijn gezicht.

Don't Stop Me Now Comic

Don't Stop Me Now Comic
Een van de weinige artiesten die wel altijd in ieders gedachten blijft is Freddie Mercrury, de legendarische zanger van de Engelse rockband Queen. Veel te jong gestorven maar nog steeds leeft hij voort in velen harten. Vandaag zien we een animated versie van het Queen nummer "Don't Stop Me Now", in Pablo Stanley's comic "Mr Fahrenheit"

Scanomat TopBrewer coffee machine

Scanomat TopBrewer coffee machine
Sinds dat er hier een Nespresso apparaat op kantoor staat willen we eigenlijk niets anders meer. Maar ook een Nespresso machine kan verbeterd worden. Neem nou deze TopBrewer van Scanomat die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook nog eens bedienbaar is vanaf je smartphone. Hoe relaxed is dat ?!

Poaching In Africa

20120426-afrika.jpg

Amazing Subterranean Garage

Million Dollar Rooms - Amazing Subterranean Garage
We willen allemaal een mooi huis met een garage. Nou heeft de een wat meer geld dan een ander. Maar hoe ver kan je gaan?..

Donald Duck : The Movie?

20120426-donaldduck.jpg
De Donald Duck, wie is er niet groot mee geworden. De stripfiguren hebben allemaal een eigen karakter waardoor ze makkelijk te onderscheiden zijn van elkaar. De 'mafkezen' in deze real Donald Duck movie hebben daar gebruik van gemaakt zodat je ze gelijk herkend. Maar wat een bizarre korte film zeg!

I love Happy Hardcore Videomix

I love Happy Hardcore Videomix
We gaan eventjes terug naar de jaren '90 met een heerlijke videomix van DJ & VJ Philizz. Een mp3 kan je hierrrr downloaden, playlist staat onder de video!

Introduction to UrtheCast

Introduction to UrtheCast
Met Google Earth je eigen huis opzoeken is leuk maar niet real time wat eigenlijk best jammer is. Het was wachten op de live beelden die binnenkort gewoon voor iedereen te bekijken zijn als het aan UrtheCast ligt tenminste. Hier is alvast een kleine demonstratie... Big Brother!

Topaz Detailing London - Ferrari Enzo

Topaz Detailing London - Ferrari Enzo Detail (120 Hours)
Op een zaterdag even je auto een wasbeurt geven is niet voor iedereen voldoende. Een Ferrari Enzo laat je wassen, poetsen, waxen en vertroetelen. Daar doen ze dan wel een kleine 120 uur over, maar het resultaat is ronduit schitterend.

Amazing Shot

20120425-basket.jpg
In de sport is het belangrijk dat je je meer dan 100% inzet, de skills heb en de discipline, maar ook geluk speelt vaak een rol. De bal op de juiste manier op je voet krijgen, de tegenstander die er een potje van maakt of in dit geval precies goed gooien.

Bouncey Stonehenge

20120425-stonehenge.jpg
Stonehenge is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd. De recentste datering voor de bouw van Stonehenge is bepaald op 2300 voor Christus. Hoe cool is het om daar tussen te springen!!!

Bijzondere vriendschap

20120424-cheeta.jpg
In het dierenrijk blijven bepaalde vriendschappen bijzonder. Ik had nooit gedacht dat een cheeta veel kenmerken zou hebben van een hond. Nu vind ik dat ook helemaal niet belangrijk, de beelden zijn leuk om te zien!

Kikker

20120424-frog.jpg
Ik dacht dat kikkers alleen in tekenfilms menselijke trekjes konden hebben, maar blijkbaar had ik het mis. Deze kikker zit heerlijk op een bankje en is niet van plan om nog snel op te stappen.

Instructions

Instructions
Als je een kastje bij de IKEA koopt zit er een gebruiksaanwijzing bij hoe je je aankoop in elkaar moet zetten. Maar zelfs met zo'n stappen plan valt het nog niet mee...

Creep

Creep
Een epische live uitvoering van Radiohead's hitsingle "Creep" door ene Carrie Manolakos, die vooral bekend is als actrice op Broadway en deze maand haar debuut album lanceerde met een concert in Le Poisson Rogue in Greenwich Village. De song, Creep speelde ze als afsluiter. TOP!

Coachella 2012

20120423-coachella.jpg

Olly Barkley vs Streaker

Olly Barkley vs Streaker
Mocht je een keer als streaker een wedstrijd willen verstoren, let dan wel een beetje op de sport. Tennis gaat prima, maar rugby?

Moderne Apenkooi

20120423-apenkooi.jpg
Vroeger speelde wij bij de gym altijd wel apenkooi. Zelfs vandaag de dag wordt het nog gespeeld op de scholen. Deze jongen vond het blijkbaar zo leuk dat hij in zijn kamer een eigen apenkooi gemaakt heeft.

Black Tear - All Along the Watchtower

Black Tear - All Along the Watchtower
Toen Jack Black twee straatmuzikanten van amper 10 jaar hoorde spelen was hij zo onder de indruk dat hij ze vroeg mee te spelen in het voorprogramma van zijn band Tenacious D... Cool!

Waterbike Hydrofoil Bicycle

Waterbike Hydrofoil Bicycle
Woon je in Amsterdam en word het je te druk op straat ?! Denk er dan eens over na om een fiets als deze te kopen waarmee je gewoon over de grachten naar je werk kan fietsen.. geniaal!

Earth Day 2012

20120422-earthday.jpg

Marion & Manuela Pole Dance Show

Marion Crampe & Manuela Carneiro Pole Dance Show
Paaldansen klinkt ordinair, maar geloof me, het is onderhand topsport geworden. Marion Crampe en Manuela Carneiro laten zien waarom.

Grote Troms

20120422-grotetroms.jpg
Je hebt klein trommels en grote trommels, maar je hebt ook hele grote trommels. Dat is in dit filmpje aan de orde, hele grote trommels. Wat een bakbeesten, maar wat gaaf om te zien!

Zondag Bios : Idiocracy & Rain Man

Idiocracy & Rain Man
Het is een beetje vreemd weer buiten, je wordt drijfnat van de regen om vervolgens weer snel op te drogen als het zonnetje eventjes doorkomt. Perfect weer dus om eventjes lekker een filmpje te kijken. Ik heb voor je klaar gezet de film Idiocracy, over een soldaat die ontwaakt in de 26e eeuw en terecht komt in een samenleving waarin de bevolking op Aarde uit ontzettend domme mensen bestaat, zodat hij meteen de meest intelligente persoon op Aarde is. De klassieker Rain Main, met Tom Cruise & Dustin Hoffman in de hoofdrollen, behoeft verder geen introductie lijkt me...

Bandje Wisselen ?!

Bandje Wisselen ?!
Heb je een lekke band dan moet je meestal zelf die band verwisselen en dat begint met het openmaken van de achterbak om de krik tevoorschijn te halen. Tenminste, zo deden we dat vroeger...

In Gaming

In Gaming

Chair

20120421-acrobaat.jpg
Sommige mensen hebben blijkbaar teveel tijd over of zijn juist zo fanatiek dat ze veel tijd besteden aan maar 1 ding. Iets doen wat niemand nog gedaan heeft en daar de beste in worden.

Slow Motion

20120421-slomo.jpg
Er zijn al vele slow motion filmpjes te vinden op useloos, maar ze blijven leuk om te zien. In dit filmpje komen voorwerpen voor die we dagelijks gebruiken.

DragonBoy

20120421-dragonboy.jpg
Er zijn op school altijd de populaire kinderen en de kinderen die niet opvallen. Nu zou je denken dat het mooiste meisje van de klas voor de populairste jongen zou gaan, maar niks is minder waar.

Chasing Butterflies

Chasing Butterflies
Wanneer je net nieuw op de wereld bent gezet is alles nog onbekend en interessant. Deze jonge giraffe in de Bronx Zoo lijkt dan ook helemaal in z'n sas terwijl het op een vlinder jaagt... Cute!

Creative Dad

Creative Dad
Elke trotse ouder maakt foto's van zijn kinderen. De ťťn is wat creatiever dan de ander, maar Jason Lee gaat nog net een stapje verder. Meer hier!

Zombie Shopping Mall

Zombie Shopping Mall
Kan jij overleven in een met zombies gevuld winkelcentrum? In Engeland kan je, voor een kleine 200 dollar, drie uur het gevecht aangaan met de halfdode. Een stuk leuker dan standaard paintballen als je het mij vraagt. Meer info hier.

10 Amazing Practical Jokes

10 Amazing Practical Jokes
Vandaag is het vrijdag en dus gaan we vanmiddag met z'n allen weer naar de vrijdagmiddag borrel. Op die borrel kan je je natuurlijk in no time laten vollopen maar je kan ook eens wat geintjes uithalen bij je collega's met deze handleiding bijvoorbeeld. Check!

Drive-Thru

Drive-Thru
Een spoof voor een film die nooit gemaakt gaat worden vrees ik in trailer vorm... Drive Thru!

Vampire Squid

20120419-vampirefish.jpg
De bodem van de oceaan kent nog vele geheimen. Er leven vissen, beesten die je niet bij het oppervlak tegen zal komen. Daarom zijn filmpjes zoals deze erg leuk en interessant

Tornado Crosses Kansas Highway

20120419-tornado.jpg
In Amerika zie je regelmatig een tornado langskomen. De tornadojagers proberen zo dichtbij mogelijk te komen om het te bestuderen, de kick te voelen en mooie plaatjes te maken. Dit is er zo een.

Home Flight Simulator

Home Flight Simulator
Wat is er mooier om van je hobby ook meteen je beroep te maken ?! Ik weet er alles van en het bevalt nog steeds prima! Dit is Air traffic controller en tevens piloot James Price die in z'n vrije tijd 12 jaar op offerde om dit model te maken van de neus van een Boeing 737 uit 1969. En dat is cool!

Smart E-Ball

Smart E-Ball
Autofabrikant Smart is ook overstag en presenteert de Smart E. Weer een auto uitgerust met een elektromotor en volgens mij nog niet eens zo'n hele slecht zet. Als je tegenwoordig een nieuwe auto presenteert gaat dat gepaard met een viral of anderssoortige stunt en zo ook dit keer. We gaan Pong spelen met een Smart, Nice!

WallTV

WallTV
Ken jij die ouderwetse belspelletjes nog die dagelijks op tv te bewonderen waren? Ze waren wel leuk, maar simpelweg niet meer van deze tijd. Want zeg nou eerlijk, wie belt er nou nog? Dus, doet Hi het 'gewoon' op Facebook. CallTV wordt WallTV! WallTV speel je 1-op-1 tegen Wytske. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. En dat is niet alles, want de absolute hoofdprijs is een gloednieuwe Volkswagen up! Speel mee en win!

Eyedrops Fail

20120418-eyedrops.jpg
Als de zon langere tijd achter elkaar schijnt, raak je bijna vergroeid met je zonnebril. Bij sommige mensen gaat dat zo ver, dat het afzetten ervan vaak vergeten word.

Incredible Island Optical Illusion

20120418-tropical.jpg
Al diverse optical illusions zijn hier op Useloos neer gezet, maar doordat deze iets bevat waar we allemaal wel naar smachten zo zoetjes aan, wilde ik hem jullie niet onthouden!

Diva Kat

20120418-kat.jpg
Katten hebben het niet zo op water, dat weet iedereen wel. Zo ook deze kat die zich in allerlei bochten wringt om maar geen natte pootjes te krijgen.

Coachella 2012

Coachella 2012

Las Vegas from above

20120417-vegas.jpg
Je heb er vast al meer van de dragon flyer gezien. De vliegende camera die unieke beelden opneemt en op afstand te besturen is. Dit keer vliegt hij boven Las Vegas. "What happens in Vegas, stays in Vegas", behalve deze beelden dan.

Dť sport van 1923

20120417-1923.jpg
In 1923 was Cycle-Skating dť sport van het jaar. Met kleine wielen aan je voeten waren de mogelijkheden grandioos. Ik denk dat het de voorloper is van het skeeleren zoals wij dat nu kennen. Erg grappig om te zien.

Close Encounter with a Baby Sea Lion

Close Encounter with a Baby Sea Lion
Tja, je moet ook niet bij Pieterburen op het strand gaan liggen...

The Space We Live In

The Space We Live In
Het ruimtestelsel waar we in leven vormgegeven in deze mooie video van Matthias M. en voor diegene die geÔnteresseerd zijn in wallpapers met footage van / uit deze video, hier vind je ze!

Deaf KFC In Egypt

Deaf KFC In Egypt
Het is de normaalste zaak van de wereld dat je bij KFC een doof persoon aan de balie krijgt die wat wil bestellen. Maar draai het eens om. Dat is even wennen.

Delicious Doggy Bakery

20120416-dog.jpg
Er zijn veel hondenliefhebbers in Nederland en de een is nog gekker op zijn huisdier dan de ander. Maar soms kan je naar mijn mening ook te ver gaan. Zo waren er al diverse winkels waar je kleertjes kan kopen voor je hond en nu dan ook een "Doggy Bakery" waar je lekkere koekjes voor je hond kan kopen. Of het zo gezond is voor je hondje is nog maar de vraag.

Hunter and Bear's 2012 Birthday party

Hunter and Bear's 2012 Birthday party
Een beer en een jager willen net een verjaardagsfeestje gaan vieren als er een komeet op de aarde komt afgestevend. Wat te doen ?!

"Guac It Out"

"Guac It Out"
Het was het droom debuut voor rapper UNK die met het nummer Walk it Out een monsterhit scoorde afkomstig van z'n eerste album Beat'n Down Yo Block! In deze grappige parodie draait het allemaal om de guacamole.. Het personeel van Dos Torros zingt U toe...

Swim With A Polar Bear

20120415-ijsbeer.jpg
Kleine ijsbeertjes zijn heel schattig om te zien, maar zodra ze uitgroeien tot volwassen beren kunnen ze enorm gevaarlijk worden. Niet echt iets om als huisdier te hebben dus. Al denkt deze man daar iets anders over en neemt samen met zijn ijsbeer een duik in het water.

Giant Snails

20120415-slakken.jpg
Van veel kleine insecten of beestjes bestaan over het algemeen ook grote van. Zo zagen we al hele grote spinnen of hele grote wespen, maar hele grote slakken was ik nog niet tegen gekomen. Tot nu toe!

The Old man and the Sea

The Old man and the Sea
Een mooie stopmotion animatie van Marcel Schindler gebaseerd op Ernest Hemingway's short, "The Old man and the Sea".

If Videogames were Real 2

If Videogames were Real 2
Wat als videogames echt waren ?! We zien het in deze grappige clip van Smosh!

Quitting Jobs I Don't Have

Quitting Jobs I Don't Have
Met een goede reden ontslag nemen kan best wel eens een fijn gevoel geven. Maar ontslag nemen bij een bedrijf waar je niet eens werkt is helemaal goud.

TicTac

20120414-tictac.jpg
Als je liefhebber bent van geniale commercials, dan kan je deze vast waarderen en toevoegen aan je lijstje. TicTac pakt groots uit voor deze commercial.

Invisible Chinese Artist

20120414-inviseble.jpg
Iedereen kent het werk wel van de kunstenaar/fotograaf die de "Invisible Man" in zijn portfolio heeft. Die man is zo goed gecamoufleerd in zijn omgeving dat hij haast niet opvalt. In dit filmpje krijg je een kijkje achter de schermen.

Children Medieval Band - Rammstein's Sonne

Rammstein's Sonne
Kinderen leren al spelenderwijs nogal snel en spelletjes als Guitar Hero hebben er voor gezorgd dat kids op steeds jongere leeftijd met instrumenten in aanraking komen. Deze Children Medieval Band, is helemaal gek van Rammstein en laat hier het nummer Sonne horen. Nog veel meer covers vind je in hun YT kanaal!

Key & Peele: Auction Block

20120413-block.jpg
De slavernij is gelukkig al jaren afgeschaft, maar hoe werden die slaven nu geveild? Comedy Central heeft daar een mooie sketch over uitgezonden.

Shotgun Expert

20120413-shotgun.jpg
Ik ben geen wapenfanaat en geen voorstander om wapens in huis te hebben zoals in Amerika, maar de schiettenten op de kermis zoek ik altijd wel op. Deze man lijkt wel een reclame filmpje te maken voor de Benelli, ik kan niet anders zeggen dan :" Zo die is goed met een Benelli"!

Het hagelt, het hagelt

Het hagelt, het hagelt
Vanmiddag liep ik nog in een t-shirtje met zonnebril op naar de bakker toe maar als ik nu uit het raam kijk dan moet de winterjas weer aan. Uiteraard kan het altijd nog erger, al schijnt niet iedereen er wakker van te liggen.

Traffic Cop is BOSS

Traffic Cop is BOSS
We horen de laatste tijd niets anders dan geklaag van de politie die het ook nog eens nodig vind om te gaan staken alsof we nog niet genoeg ellende hebben in NL momenteel. Als je een verkeersagent bent in Vietnam, dan heb je pas echt wat te klagen....

Aerial Mountain Biking

Aerial Mountain Biking
Sommige mensen kunnen beter overweg met een fiets dan dat ze kunnen lopen. Jamie Johnson is zo'n man. We doen een rondje Farmer John's.

Britain's got talent 2012

20120412-bgt.jpg
Britain's got talent is weer begonnen met de audities. Uiteraard springen er weer een paar talenten uit en ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.
* Ryan O'Shaughnessy
* Sam Kelly
* Only Boys Aloud
* Twist & Pulse Dance Company
Maar er zijn ook organisaties die het podium gebruiken om aandacht te trekken voor een goed doel. Ik kan niet anders zeggen dan dat dat erg goed gelukt is!

Texts from Hillary Clinton

Texts from Hillary
Dat Hillary Clinton sportief is wisten we al toen ze haar man Bill er met een waarschuwing van af liet komen na het Monica Lewinsky schandaal. Dit keer hebben een stel grappenmakers een tumblr site opgezet en waarop te zien is hoe Hillary aan het sms'en is met alles en iedereen. Na het zien van de site nodigde Hillary de beiden uit om er samen nog eens hartelijk om te lachen

Town of Runners

Town of Runners
In Bekoji, een klein plaatsje in EthiopiŽ werden maar liefst 8 olympische hardlopers geboren inclusief Tirunesh Dibaba die in 2008 nog het goud op de 10km en 5km won. Met de aankomende olympische spelen in het achterhoofd verschijnt er binnenkort een film op het Tribeca Film Festival genaamd, "Town of Runners". Dit is de extended trailer!

Micro Empire

Micro Empire
Iets groots kan zeer indrukwekkend zijn, maar vergeet de ultra kleine dingen in het leven niet. Die kunnen net zo imposant zijn.

Caine's Arcade

20120411-cain.jpg
Cain is een mannetje van 9 jaar die helemaal weg is van arcade spelletjes. Zijn vader heeft een handeltje in gebruikte auto onderdelen en dus heeft hij veel dozen tot zijn beschikking. Hiermee maakte Cain zijn eigen arcade spelletjes op geniale wijze. Zijn 'enige' klant vond hem zo bijzonder dat hij een verrassing op poten zetten en mensen via facebook opriep om deze spelletjes te komen spelen en zo Cain in het zonnetje te zetten. Het filmpje is zeker de moeite waard om te kijken!

Devon Tread 1 Watch

20120411-watch.jpg
Veel mensen hebben meerdere horloges, bij elk setje kleding een ander. De een heeft hele dure, de ander juist goedkopere door het grote aanbod. Maar dit horloge is wel heel erg bijzonder!

FingerPainting on the iPad

20120410-fingerpainting.jpg
Een iPad is niet alleen prettig om op de bank even je mail te lezen of om een e-book te lezen, maar ook erg handig om portretten mee te maken.

Angry Birds IRL

Angry Birds IRL
We hebben al vaker dit soort Real Life Angry Birds video's voorbij zien komen en ook deze is weer prima gelukt.

Hangmatting

Hangmatting
Na diverse Amerikaanse hypes zoals planking, cone-ing en ga zo maar verder, is het nu tijd voor een meme van Nederlandse bodem. Lekker languit, Hangmatting. Dat is pas relaxed!

Blind Piano Prodigy

Blind Piano Prodigy
We kennen allemaal Stevie Wonder als dť blinde pianist maar hij is natuurlijk niet de enige. Ik stel je voor aan, de 15 jarige Kuha'o die na het horen van muziek zijn eigen interpretatie op de piano na speelt. Talent!

A Really, Really Bad Breath

A Really, Really Bad Breath
Flashmobs worden regelmatig gebruikt om een product te promoten. Al is de ene commercial beter dan de ander. Deze is in mijn ogen meer dan gelukt...

The Majestic Plastic Bag

20120409-plasticbag.jpg
In documentaires worden dieren of andere dingen gevolgd. Ze laten dan zien wat de vijanden zijn, wat het begin is en waar het eindigt. Deze docu gaat over een plastic zak, super gedaan en nog humor ook!

Planet Earth: Amazing nature scenery

Planet Earth: Amazing nature scenery
Al het moois wat onze planeet te bieden heeft samengevat in ťťn prachtige clip van Planet Earth.

Lifeguard Dog saves Pup

Lifeguard Dog saves Pup
Wat is het toch mooi om naar dieren te kijken. Neem nou deze hond die ziet dat er een pup in het zwembad is gevallen en er alles aan doet om het beestje te redden. Erg cool!

Vrolijk Pasen!

20120408-eggs.jpg

Baseball Cheap Shot

Baseball Cheap Shot
Bij elke sport is er soms wel onenigheid, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar er zijn altijd spelers die gelegenheid nemen van het moment om een andere speler het leven zuur te maken. Let even op het tweede honk!

Finger Matrix

20120408-fingerdance.jpg
Ik zie vingers en handen vooral als functionele dingen. Maar andere mensen gebruiken ze voor hele andere dingen, zoals dansen. De flexibiliteit die deze jongen in zijn vingers heeft is bijna eng.

Spongepulp Fictionpants

Spongepulp Fictionpants
Wat krijg je als je Spongebob kruist met de film Pulp Fiction ?! Juist, Spongepulp Fictionpants!

I Would Run To You

I Would Run To You
Bij Nike kijken ze niet op een paar euro als het om reclame maken gaat en daardoor zien hun reclames er ook altijd zo gelikt uit. Dit is een klein liefdesverhaal, mede mogelijk gemaakt door Nike uiteraard.

PAC-MAN The Movie (The Fan Film)

PAC-MAN The Movie (The Fan Film)
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film PAC-MAN The Movie.

Jonge Eendjes

20120407-babyduck.jpg
Wij noemde jonge eendjes altijd 'Pijltjes'. Geen idee waar het vandaan komt, maar ze worden er niet minder schattig van. Soms hebben ze een beetje hulp nodig die wij de mens dan ook graag willen geven.

The Space we Live in

20120407-space.jpg
Sommige mensen kunnen iets heel moois maken met hun computer. Je zal er ook een fantasie voor nodig hebben om het volgende te bereiken!

Indiana Jones Cat

Indiana Jones Cat
Het is zaterdag en dat wordt door sommige sites steevast Caturday genoemd. Wij doen daar vandaag ook maar eens aan mee op USL en presenteren een kat die iets te veel naar spannende films gekeken heeft, zie hier Indiana Jones cat.

IJsjesauto in stijl

20120406-icecream.jpg
De zomer komt er aan dus ook de tijd van ijsjes eten is weer aan gebroken. In sommige dorpen rijden de ijsco wagens in de rondte met een mooie bel om je erop te wijzen dat hij eraan komt. Maar sommige ijscowagens passen hun bel aan in de stijl van de straten waar ze rijden!

Samurai Sword Skills - Slow Motion

20120406-samuskills.jpg
Een beetje met een zwaard zwaaien kan iedereen, maar de skills hebben van een echte samurai zijn er niet zo veel. Een paar moves worden in slow motion afgespeeld, maar ik zou het thuis maar niet proberen.

Cute Dogs Listening To Sad Songs

Cute Dogs Listening To Sad Songs
Wat vinden honden eigenlijk van muziek ?! We nemen de proef op de som en lopen het Tompkins Square Park in NYC's East Village door op zoek naar honden die het nummer "County Line" van Cass McCombs te horen krijgen. Pure dierenmishandeling als je het mij vraagt!

Where Bentleys Are Born

Where Bentleys Are Born
Bentley is een Engelse fabrikant van luxueuze auto's en sportwagens. Het bedrijf is opgericht in Engeland in 1919 door Walter Owen Bentley en sinds 1998 maakt het deel uit van de Volkswagen Group. Een Bentley koop je niet zomaar eventjes omdat ze nogal prijzig zijn. In deze korte documentaire nemen we een kijkje in de Bentley fabriek...

Low Budget

20120405-lowbudget.jpg
Onlangs was er in het nieuws dat een land wegens bezuinigingen plastic politieauto's inzette tegen te hard rijden, als preventie. Maar ook in Rusland wordt er gekort bij de politie, alleen zijn de auto's niet van plastic!

Hele grote schoenen

20120405-bigshoe.jpg
Deze jongeman is zo ontzettend groot dat hij ook speciale schoenen nodig heeft. Hij heeft al meerdere bedrijven aangeschreven en er was er maar eentje die reageerde. De schoenen zouden zo'n 15.000 dollar moeten kosten. Bizar!

Frozen Beer Foam

Frozen Beer Foam
Goed wij hebben dan Heineken's ice cold bier maar ik moet zeggen dat ik deze Frozen beer foam machine uit Japan ook wel heel erg geweldig vind. Het houdt je biertje op een zonnige dag op het terras maar liefst 30 minuten koel...

The Google Art Project at the White House

The Google Art Project at the White House
Vorige week lieten we je nog zien dat je met Google Streetview zelfs in het Amazone gebied kan ronddolen en vandaag gaan we kunst bekijken in het Witte Huis in deze behind the scenes video. Wil je zelf ook even een wandeling maken door deze presidentiŽle woning dat kan, hier!

Pogo - Boo Bass (Monsters Inc. Remix)

Pogo - Boo Bass (Monsters Inc. Remix)
De muzikale creaties van DJ Pogo hebben we eerder voorbij zien komen hier op Useloos. Vandaag een nieuw kunstwerkje met Monsters Inc. in de hoofdrol. Zie hier Boo Bass.

Tea Party - Slow Motion

20120404-teaparty.jpg
Het is al even geleden dat we een mooie slow motion filmpje hadden, maar welkom op onze Tea Party!!! Pas op voor rondvliegende objecten.

Wat een buschauffeurtje!

20120404-bus.jpg
Sommige buschauffeurs hebben dusdanige stuur behendigheid dat ze soms het onmogelijke kunnen zoals deze chauffeur. Als je de rotsen klif ziet lijkt het niet mogelijk, maar hij doet het toch maar eventjes!!!

Earth Hour 2012

Earth Hour 2012

Wandklimmen voor peuters

20120403-klimwand.jpg
Voor wandklimmen moet je behoorlijk lenig zijn en kinderen van 22 maanden zijn heel lenig! Je legt wat knuffels boven aan de wand en voor je het weet gooit je kindje ze weer naar beneden!

12-jarige Skater

20120403-skate.jpg
Tom Schaar is 12 jaar en een fanatiek skater. Voor een 12-jarige heeft hij behoorlijk veel lef en skills. In dit filmpje land hij voor het eerst op zijn wielen na een 1080! Een 1080 zijn 3 volle "skate-spins" en dit zal w.s. niet zijn laatste landing worden!

The Chase

The Chase
Het heeft een beetje weg van de Bourne Identity Trilogy maar dan met een veel kleiner budget en gewoon gefilmd en gemaakt door de buurjongen... Nice!

Rear Window

Rear Window
Een geweldige mix van timelapse en tilshift met echt materiaal uit de gelijknamige 50er jaren Hitchcock klassieker, door Jeff Desom!

Kussen en praten tegelijk

20120402-kissing.jpg
Pratende papegaaien of parkietjes zijn gewoon de bom! Maar als ze dan ook nog eens tegen elkaar kletsen met als klap op de vuurpijl dit bezegelen met een kus, is het vooral erg cute!

Owl delivering Wedding rings

20120402-wedding.jpg
Als je gaat trouwen moet het een dag worden om niet te vergeten. De een gebruikt daarbij witte duiven en de ander nichtjes als bruidsmeisjes. Dit stel koos ervoor om een uil hun trouwringen te laten brengen.

Backpacken van Peru naar BraziliŽ

Backpacken van Peru naar BraziliŽ
Terwijl sommige mensen er alleen maar van dromen nam deze gast 1 jaar vrij van z'n werk en kocht een backpack en een ticket naar Peru met een retour vlucht vanuit BraziliŽ. Dit zijn de beelden die hij onderweg schoot met muziek van Mike Oldfield.

Luminaris

Luminaris
Luminaris speelt zich af in een strikte wereld die gecontroleerd en getimed wordt door het licht, maar ťťn man werkt stiekem aan een geheim project dat de saaie wereld kan veranderen…

Improv Everywhere - Quadruplets

Improv Everywhere - Quadruplets
Een vierling zie je niet al te vaak samen in het park zitten, maar wat als het barst van de vierlingen? Dan sta je toch wel even gek te kijken. Leuke actie weer van Improv Everywhere.

GMail Tap

20120401-gmailtap.jpg
Niet alleen YouTube doet mee aan de 1 april grappen, maar ook GMail dacht een leuke online te zetten. De GMail Tap! Met een paar knopjes op je smartphone het hele toetsenbord vervangen en de morsetekens terug naar deze tijd te halen.

The YouTube collection

20120401-youtube.jpg
Het zal niemand ontgaan zijn dat het vandaag 1 April is. Dus de grappen liggen weer voor het oprapen. Ook YouTube doet er aan mee door een spotje te maken over de YouTube collectie. Volgens de grap kan je alle filmpjes tot nu toe ook bestellen op dvd. Erg grappig gemaakt.

Newborn Deer

20120401-babydeer.jpg
De lente is aangebroken en dat is in het dierenrijk wel te merken. Vele vogels bereiden zich voor op een nestje en andere dieren zoeken partners om te paren. Dit baby hertje is zo schattig dat ik hem jullie niet wilde onthouden!
volgende
vorige