Fail Compilation March 2012

Fail Compilation March 2012
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen weken aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Basic needs - extreme happiness

20120331-happiness.jpg
Aleksander Gamme uit Noorwegen vertoefde 3 maanden op de Zuid Pool. Hij skiede van punt naar punt en op sommige van deze punten werd hij weer voorzien van proviand. Nooit geweten dat iemand zo blij kan worden van een zakje chips en wat chocolade!

WakeBoard

20120331-wakeboarden.jpg
Het wordt tijd dat de zomer zich aankondigt. Ik ben wel een beetje toe aan zon, maar ook om weer eens lekker een poosje op het water te vertoeven. En van filmpjes zoals deze wordt het verlangen naar de zomer alleen maar groter!

Intelligent parking

Intelligent parking
Tegenwoordig staan er bij iedere woning minimaal twee auto's en is parkeren een groot probleem. Gelukkig bedenken allerlei slimme mensen steeds leukere oplossingen om dit probleem tegen te gaan. Neem nou deze uitvinding, de Cardok... Thumbs up!

Softbank Hawks Training

Softbank Hawks Training
Hoe goed je ook denkt iets te kunnen, er is altijd wel een Aziaat die het nog beter kan. Klinkt lullig, maar zo is het nou eenmaal. Zie hier de training van de Softbank Hawks..

Drifting Motorcycles Crossing

20120330-motordrifting.jpg
Nu de lente begonnen is en de temperaturen binnenkort weer oplopen is het voor de motorrijders tijd om de motor uit het stof te halen. Even gassen, even stunten, maar pas op dat je geen Koos tegenkomt! Daarom is het beter om gewoon op het circuit of een andere plek je kunstjes te doen.

Metro Slide

Metro Slide
Leuk dat openbare vervoer maar meestal moet je toch een hoop traplopen om bij je vervoermiddel te komen. Gelukkig kan dat ook anders!

L'Odyssée de Cartier

L'Odyssée de Cartier
Voor het eerst in z'n geschiedenis heeft het merk Cartier een cinematic commercial gelanceerd met als titel L'Odyssée de Cartier. Epic, net als het merk uiteraard!

Freedom Flask

Freedom Flask
Er zijn concerten en evenementen waarbij je zelf geen drank mee naar binnen mag nemen. Natuurlijk is overal een oplossing voor. Zie de Freedom Flask. Al vraag ik me af of het wel zo hygiënisch is.

Tour the Amazon with Street View

Tour the Amazon with Street View
Je hoeft tegenwoordig de deur niet uit om iets te bekijken want dat heeft Google al voor je gedaan. Zelfs het Amazone gebied kan je bijna in z'n geheel vanuit je luie stoel gaan zien via Google's Streetview. Check deze video!

The Fungarium

The Fungarium
De meeste mensen kennen het Engelse Kew Gardens als thuisbasis van 's werelds grootste levende plant collectie maar wat mensen vaak niet weten is dat daar tevens 's werelds grootste verzameling paddenstoelen z'n thuishaven heeft. Het heet The Fungarium en in deze video krijg je een kleine indruk hoe immens groot dat is.

Go Beyond The Cover: Behind the Scenes

20120329-zombieboy.jpg
Zombie boy doet mee aan een photoshoot waarbij hij een geheel nieuw uiterlijk krijgt. Althans nieuw, het laat zien wat er onder zijn lichaamsschilderingen zit. Ik kreeg de indruk dat hij blij was dat de tekeningen eindelijk eens verdwenen waren, maar helaas, daar is het nu te laat voor.

Dunken, moeilijk of makkelijk?

20120328-dunk.jpg
Als je 2.38 m lang bent, laat je veel basketbalspelers achter je qua lengte. Hier door wordt het een stuk makkelijk om een dunk te maken. Maar als je weer goed bent in afstand schieten, dan val je eerder in de categorie "moeilijke dunk".

Man vs Gans

20120328-gans.jpg
Als ganzen een nest hebben, dan kan je maar beter niet in de buurt komen. Ze verdedigen hun kroost alsof hun leven ervan af hangt. Deze man had het niet in de gaten en had zijn krant als enige wapen tegen de agressieve gans!

Black Bike Tricks

20120328-blackbike.jpg
Men zegt wel eens : "White men can't jump". Dit zal vast ook bij fietsen het geval zijn, want Andrew spoot zijn fiets zwart en ging de straat op! Wat een skills heeft deze Andrew Dickey!

Festival Of Colors

Festival Of Colors - World's Biggest Color Party
Holi, ook wel Festival of Colors genoemd is één groot kleurenfestijn. En dat brengt natuurlijk prachtige beelden met zich mee.

Human Face Video Mapping

Human Face Video Mapping
We hebben al menig gebouw voorzien zien worden van schitterende 3D projecties. Vandaag staat het gezicht in de hoofdrol.

The Panic Room

The Panic Room
Graffiti artiest "Tilt" werd door het Franse hotel "Au Vieux Panier" uitgenodigd om een van hun kamers te beschilderen. Dit is het resultaat, ik zeg cool!

You Can Touch My Boobies

You Can Touch My Boobies
Rachel Bloom, zingt over een jochie verliefd op z'n lerares. Een beetje een vreemde tekst voor een popsong die eigenlijk bedoeld is voor kids van 10 tot 16 jaar, aan de andere kant, wie is er nou nooit es verliefd geweest op een van je leraressen ?!

iPad Magic - Stockholm

iPad Act
Een Powepoint presentatie is niet meer van deze tijd. Vandaag de dag gebruiken we gewoon de iPad. Althans, een aantal!

The Needle And The Damage Done

The Needle And The Damage Done
De Britse zangeres Laura Marling maakte een cover van Neil Young's nummer “The Needle & The Damage Done” en bij dit nummer zit een prachtig vormgegeven videoclip gemaakt in claymation door Redman & Sasufi.

123 Films

123 Films
Van dezelfde maker als ABC Cinema komt dit keer de clip 123Films met daarin 13 films in 30 seconden. Hoeveel ken jij er ?!

Mad Men: Set Me Free

Mad Men: Set Me Free
Een van de meest populaire series van het moment is Mad Men ,over een groep reclame makers in de jaren zestig. Persoonlijk volg ik die serie niet, maar dit is een compilatie met daarin de vrouwen uit die serie terwijl je het nummer “You Keep Me Hangin’ On” van The Supremes hoort.

Fast Food Candy

Fast Food Candy
Kinderen zijn dol op snoep, maar ook op hamburgers en patatjes. Waarom die twee niet combineren? Zie hier de Happy Kitchen Candy Hamburgers..

Slapend Skieen

Slapend Skieen
Als je tegenwoordig op wintersport gaat moet je wel snowboarden om een beetje modern te zijn maar skiën is ook best leuk.. Al denkt dit jochie daar heel anders over..

Het Wolven meisje

Het Wolven meisje
Ik stel jullie voor aan Anita die van jongs af aan een stel wolven heeft opgevoed en in deze video wederom kennis maakt met haar vriendjes. Gelukkig heeft ze de film "The Grey" niet gezien...

The Unstoppable Christopher Hills

20120325-respect.jpg
Voor sommige mensen heb ik een diepe bewondering zoals ze met hun handicap om gaan. Deze jongen is behoorlijk spastisch, maar als je ziet wat hij kan met de techniek van deze tijd zie je dat zijn wereld een heel stuk groter is. Dat was vroeger wel anders.

Duwwagen

20120324-duwwagen.jpg
De meeste mannen worden weer een klein kind zodra ze een zoontje gekregen hebben. Want zeg nou eerlijk, zo'n duwwagen bijvoorbeeld. Het zal het ventje een rotzorg zijn of het een Eend is of zo eentje als deze!

Captain America

20120324-captainamerica.jpg
Als grote fan van Captain America is het natuurlijk super waanzinnig als deze held in eens aan je voordeur staat. Maar als dan blijkt dat het ook nog eens je vader is die terug gekomen is uit Afghanistan, kan je dag niet meer stuk! Al is het lastig voor dit ventje om even om te schakelen.

Bent Jensen - LMFAO Dressage

Bent Jensen - LMFAO Dressage
De dressuur heeft de harmonische ontwikkeling van het organisme en van de natuurlijke eigenschappen van het paard ten doel en is de gymnastische basis van de paardensport. Meestal worden dit soort wedstrijden verreden terwijl je luistert naar klassieke muziek maar dat dit ook helemaal anders kan bewijst Bent Jensen die zelfs zijn kledij heeft aangepast voor deze wedstrijd...

Super Slowmo Ballet

Super Slowmo Ballet
Ballet is moeilijker dan het lijkt! Hoogste tijd dus om dat eens in super slowmotion te gaan bekijken... Respect!

Catch me if you can

vliegtuigje
Wat omhoog gaat komt vroeg of laat ook weer een keer naar beneden. Als je dan op bijzondere plekken staat, blijft het een kunst om het te vangen!

Friends for life

rat
Sommige dieren passen qua vriendschap totaal niet bij elkaar. Zo zagen wel al eens een hond met een kat of een tijger met een pup, maar deze is toch wel vrij bijzonder te noemen. Een kat en een kala rat, ieuwwwww.

Hanging with the Lions

Hanging with the Lions
We zien wel vaker dit soort beelden voorbij komen maar het blijft link. We gaan op safari met leeuwen... mooi!

Light Painting Video

Light Painting Video
Deze mooie video van Lichtfaktor is genomineerd voor de beste Duitse webvideo van 2012, gefilmd in 4 koude en lange nachten in het Duitse Keulen.

NBA Bloopers

NBA Bloopers
Het mooiste van basketbal blijft toch wel de geweldige manier van scoren. Al gaat dat niet altijd volgens plan.

Noorderlicht

20120322-norderlicht.jpg
Sommige natuurverschijnsels of mooie plekjes op aarde blijven fascinerend! Zo blijft voor mij het Noorderlicht super cool om te zien.

Wasp vs Tarantula

Wasp vs Tarantula
Een Tarantula is een spin uit de wolfspinnen familie en alleen al bij het kijken naar deze thumb lopen bij mij de rillingen over de rug. Gelukkig zijn er andere beesten die dit soort spinnen gewoon uitroeien alsof het niets is. Onverwacht!

Fully Grown Python eating a Deer

20120321-python.jpg
Dat ze grote beesten konden eten dat wist ik wel, maar een heel (jong) hertje? Nee, ik had nooit verwacht dat zoiets zou passen! Als dit al past, dan past er ook een klein kind in! Je moet er niet aan denken, enge beesten.

Flying like a bird

20120321-humanwings.jpg
Het was vandaag overal in het nieuws, de eerste mens die vliegt met vleugels. Als sinds mens heugenis proberen we zelfstandig met vleugels te vliegen, het lijkt dit keer gelukt te zijn. Maar helaas.. een dikke Hoax!

Coffee Panda

Coffee Panda
Hoe ellendig is het als er koffie over je tekening valt? Voor Youtube kunstenaar Marydoodle is het juist een uitdaging. Zie hier haar Coffee Panda..

Snail Light Art

20120320-snaillight.jpg
Slakken hebben van die mooie huisjes die ze hun hele leven met zich meeslepen, tenzij je er op gaat staan natuurlijk. En met die huisjes kan je leuke dingen doen terwijl de slak er nog in zit! Even voor de duidelijkheid, bij deze video zijn geen dieren geschaad!!

'Still Alive' Played by Fiber Laser

20120320-lasermuziek.jpg
Vele apparaten maken tonen die je kan verwerken in muziek. Soms hoor je er tonen in die je uit een muzieknummer kent. Dan wordt het een hele uitzoekerij om de machine dingen te laten doen om de juiste tonen in het juiste nummer te passen.

Streetfighter IRL

Streetfighter IRL
Een zeer leuk gemaakte Streetfighter spoof met bijbehorende dubstep track.

Dubstep Class

Dubstep Class
Hoe maak je een dubstep plaat ?! Na het bekijken van deze korte animatie kan jij het ook !

Mansour Bahrami - Tennis' Greatest Entertainer

Mansour Bahrami - Tennis' Greatest Entertainer
Tennis is serious business, dat mag duidelijk zijn. Maar zo nu en dan mag een grap en een lach ook wel eens om de hoek komen kijken. Bij Mansour Bahrami ben je dan aan het goede adres.

Even Apeldoorn bellen

20120319-oldtimers.jpg
De reclamemakers van Achmea verzekeringen hebben weer hun best gedaan om een zo leuk en origineel mogelijke situatie te schetsen voor hun volgende commercial. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze daar goed in geslaagd zijn.

Grandparents Discover Photo Booth

20120319-grandma.jpg
De oudere generatie is niet opgegroeid met media dingen zoals computers en internet zoals wij dat zijn. Als ze dan ineens dingen ontdekken kan dat tot hilarische momenten leiden.

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Ook vandaag hebben we weer een maandag trailerdag en ook dit keer weer 5 mooie trailers van films die je niet MAG missen.

- Prometheus.
- Men in Black 3.
- Dark Shadows.
- Seeking Justice.
- The Hobbit: An Unexpected Journey.

Meer Trailers op Useloos hier!

Model-circuit

20120318-tori500.jpg
Over hoe een circuit ontworpen wordt heb ik nooit bij stil gestaan, maar nu ik deze viral voor een game zie kan ik mij er iets bij voorstellen! Beetje rondjes rijden om een swimsuit model!

Schansspringen

20120318-schansspringen.jpg
Als je wilt leren schansspringen moet je klein beginnen. Maar hellingen worden steeds langer en hoger waardoor je bij elke nieuwe schans weer je angst moet overwinnen. Dit ventje (volgens mij is het een ventje) praat zijn eigen moed in om de nieuwe uitdaging aan te gaan!

Lego Batman 2

Lego Batman 2
Is het vervolg op LEGO Batman: The Videogame. In Gotham City heeft geboefte als Lex Luthor en the Joker de handen ineen geslagen en moet Batman alle zeilen bij zetten, en zelfs de hulp in roepen van andere DC Super Heroes, om de stad van de ondergang te redden.

KARA The Emotional Android

KARA The Emotional Android
De techniek waarmee ze robots en in dit geval androids maken wordt alleen maar beter en beter en dat is te zien aan deze "Kara" die zelfs emotionele trekjes lijkt te hebben en erger nog, denkt te leven...

Skate Fail

skate
Als je nou een super filmpje wilt plaatsen op youtube, dan moet je wel zorgen dat alles zodanig voorbereid is dat je geen flater slaat. Helaas is dat bij deze mannen niet gelukt!

I Love You, Ticket Oak

tree
Het blijft lastig om goeie commercials te maken. Deze gaat feitelijk nergens over, maar dat maakt hem ook wel weer grappig! De ticket Oak.

Rush Hour Traffic

Rush Hour Traffic
Voor Cool Kids nieuwe videoclip werd alles uit de kast getrokken en video gemixed met computer images zoals we eigenlijk kennen uit de Diesel reclame's. Tenminste daar deed de clip "Rush Hour Traffic" het mij in eerste instantie aan denken.

The Road We've Traveled

The Road We've Traveled
Over het grote water zijn de presidentsverkiezingen in volle gang en het is nog steeds niet helemaal zeker tegen wie huidige president Obama het straks in november moet gaan opnemen. Er zijn nog een aantal republikeinse kandidaten in de race waarvan Mitt Romney tot nu toe de beste kans maakt. Wat heeft Barack Obama in de afgelopen 4 jaar allemaal bereikt ?! Je ziet het in deze korte docu!

Worst Bike Thief Ever

Worst Bike Thief Ever
Het is ons allemaal wel eens overkomen. Je komt naar buiten en je fiets is gestolen. Al is is het voor sommige nog een behoorlijke opgave om een fiets te pikken.

SubWing

subwing
Nu de zomer er aan komt, komen ook de vakanties er weer aan. Op de meeste vakantiebestemmingen kan je lekker sportief bezig zijn. De SubWing is een mooie aanvulling op al die activiteiten. Ik zou hem wel willen proberen!

The Vortex Cannon

vortex
Wat luchtcirculatie al niet kunnen doen wordt bewezen in dit filmpje. Met een zelf gemaakte 'machine' laten ze zien hoe ze een stapel plastic bekers om ver kunnen blazen.

Dance Floor Diplomacy

Dance Floor Diplomacy
Een leuk gemaakte muziek compilatie met bijbehorende clip met daarin 38 songs door 20 artiesten verwerkt, allemaal opnieuw in gezongen of gespeeld. Er zitten nummers van Aphex Twins tot Britney Spears in. Meer info!

Love At First Sight..

20120315-love_sight_usl.jpg
Youtube kunstenaar Marydoodles vraagt regelmatig aan haar fans leuke ideeën om die op papier te zetten. 'Draw an squid that falls in love with a broken pen' is daar één van. Met de tekening 'Love at First Sight' als resultaat.

Rolling in the deep

adele
De nummers van Adele blijven geliefd om te coveren, op welke manier dan ook. Vooral Rolling in the deep is in trek. Deze cover is zeer verrassend en zeer oosters in het gehoor!

NASA | Evolution of the Moon

NASA
Altijd mooi die video's van NASA. Dit keer de evolutie van de maan, dankzij de NASA's Lunar Reconnaissance Orbiter.

Hazed

Hazed
Een schoorsteen moet roken, daar zijn ze immers voor bedoeld. Tegenwoordig met al die klimaat hoaxers in de media zou je het eigenlijk bijna niet meer durven.

Los Galgos Guapos

20120314-dogs.jpg

Tron Dance Crew

20120314-tron.jpg
Als artiest of dansgroep is het zaak om de kijkers/bezoekers te boeien. Met licht spelen op het podium kan van groot belang zijn! Als je dan ook nog eens creatief bent dan zie je verrassende reslutaten!!!

Lekkere Milkshake

Nu heb ik al heel wat filmpjes voorbij zien komen. De een nog gekker dan de ander, puur alleen voor vermaak en om kijkers op youtube te krijgen. Maar kan iemand mij vertellen wat je bezield als je dit doet?

Ondrej Pakan

20120313-insec.jpg

IKEA "BERÖRA"

20120313-ikea.jpg
Al die iPads en iPhones werken niet als je je handschoenen aan heb. In koude landen is dat dus een probleem! Maar Ikea heeft daar de oplossing voor!

Crazy South Korean Police Display

20120313-police.jpg
De politie in Zuid Korea worden niet alleen heel streng opgeleid met veel discipline, maar ze geven ook goeie shows weg.

Teenage Rape Prevention advert

Teenage Rape Prevention advert
Als tiener kan je de hele wereld aan en laat je je niet zo maar NEE zeggen. Terwijl je dat wel zou moeten doen, kijk mee..

Cute Cat thinks it's a Dog

Cute Cat thinks it's a Dog
Deze jonge kat kent het verschil niet tussen een hond en een kat. En dat is leuk!

Swimming Pool Paintings

sarah
Een beetje kunstenaar heeft zijn eigen stijl en maakt daarin zijn eigen bijzondere dingen. Deze kunstenares laat foto's van haarzelf maken al zwemmend in het zwembad om daar vervolgens weer mooie schilderijen van te maken.

Hairiest Girl In The World

hairy
Sommige mensen hebben een foutje in hun genen. Verschillende dingen komen dan tot uiting die afwijken van het 'normale'. Zoals bij dit meisje die overtollig haargroei in haar gezicht heeft. Een bijzondere verschijning!

Flying Delorean RC

Flying Delorean RC
Een van de leukste films ooit was natuurlijk Back to the Future, zeker voor die tijd (1985). Nu we bijna 27 jaar verder zijn denkt elke film liefhebber bij het horen van het automerk DeLorean DMC-12 meteen aan die film terug, en is er zelfs een op afstand bestuurbare Delorean die ook nog eens kan vliegen. Cool!

Pregnancy Timelapse

Pregnancy Timelapse
Als je zwanger bent wil je dat het liefst van de daken schreeuwen. Heden ten dage is dat echter niet meer nodig. Je kan net zo goed een leuke clip maken zoals deze coole timelapse video en die op het internet slingeren.

Airbag

airbag
Alle auto's worden steeds meer voorzien van alle mogelijke airbags om de mensen in de auto te beschermen. Maar Volvo denkt ook aan mensen die eventueel aangereden worden en ontwikkelde een airbag aan de buitenkant van de auto. Voor die persoon zijn benen hoef je het niet te doen, maar zal het daadwerkelijk helpen om hoofdletsel te beperken?

Dat scheelt maar een haartje

Als het sneeuwt of het is glad dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar soms kan je ook geluk bij een ongeluk hebben. Deze bestuurder had in elk geval een engeltje op zijn schouder zitten.

Snake Attack

Snake Attack
Ik kijk altijd met verbazing naar een kanaal als bijvoorbeeld Discovery waarop te zien is hoe gasten vrijwillig met allerlei wilde dieren aan het spelen zijn. Neem deze gast, die bijna z'n familie juwelen kwijt raakt aan een slang maar even later toch de bovenhand heeft.

We stopped Dreaming

We stopped Dreaming
Als je stopt met dromen dan heb je ook geen wensen meer en ook al zijn de meeste dromen bedrog, dromen van iets beters of moois kan helemaal geen kwaad. Deze video geïnspireerd op The Sagan Series probeert die boodschap over te brengen.

Solar Flares

solar

Exploding iceberg in Antarctica!

ijsberg
Dat het klimaat aan het veranderen is en het warmer wordt op onze aardbol is al verschillende malen bewezen. Maar als de ijsbergen op Antarctica voor je neus smelten en instorten kom dit feit wel heel dichtbij!

Graham Coxon - What'll It Take

graham
Graham Coxon zijn nieuwe album " A + E " ligt bijna in de winkel. En om zijn nieuwe album alvast een beetje te promoten heeft hij de clip van het nummer What'ill it take alvast vrij gegeven. Ik kan niet anders zeggen dat het zeer creatief geknipt en geplakt is.

Happy Elephant

Happy Elephant
Of wilde dieren zoals een olifant in een dierentuin thuis hoort laat ik eventjes in het midden maar als je als dier geboren wordt in een dierentuin weet je eigenlijk niet beter. Dit jonge olifantje neemt het er dan ook lekker van...

Animated GIFs: The Birth of a Medium

The Birth of a Medium
Zo'n jaar of 8 geleden kon je niet op een site komen of je werd helemaal overspoeld met animated gifs. Leuk natuurlijk, maar op een gegeven moment toch uit de gratie geraakt. De laatste tijd duiken ze hier en daar toch weer op. Tijd dus voor een short film / mini docu waarin de geschiedenis van de Animated gif wordt uitgelegd...

Hij is een beetje dom

Iedereen is wel eens op zijn kont de trap afgeleden, maar persoonlijk ben ik nog nooit op mijn buik de trap afgegleden. Nu deed ik het altijd op trappen waar vloerbedekking op lag, maar deze jongen is niet zo slim. Die gaat op zijn buik een trap af waar ijzeren strips op zitten.

Jessica Sanchez - I Will Always Love You

jessica
Gister bij American Idols gaf Jessica een goed optreden weg. Ze kreeg een staande ovatie en raakte mensen diep. Zal het komen omdat Whitney net overleden is?

Fresh Guacamole - PES

Fresh Guacamole - PES
Film director en animator PES volgen we al een tijdje en vandaag laat hij ons zien hoe je verse Guacamole maakt met van alles en nog wat behalve avocado.

The Fantastic Tale of Young Branson

The Fantastic Tale of Young Branson
Er zijn niet zo heel erg veel mensen als Richard Branson die met leuke dingen doen en hard werken rijk is geworden. Een selfmade man dus, waar je alleen maar respect voor kan hebben. In deze grappige video van Virgin Mobile zien we zijn kinderjaren..

Holland Casino 3D Interactieve Show

Holland Casino Scheveningen Interactieve Show
Holland Casino heeft wel haar best gedaan om haar vernieuwde casino in Scheveningen te heropenen. Naast een knaller van een interactieve 3D gevelprojectie was ook Ferry Corsten van de partij om samen met zanger Ben Hague het feestje compleet te maken. Wat een show!

The Violin Maker

The Violin Maker
We gaan eventjes naar Brooklyn, New York waar ene Sam Zygmuntowicz woont, lokaal bekend als The Violin Maker... Hij vertelt zijn verhaal..

iPad Cash Register

iPad Cash Register
Dat je met een iPad kan surfen, facebooken en games spelen was al eventjes bekend maar door deze coole add-on kan je een iPad zelfs gebruiken als kassa waar je met pin of credit card op kan betalen. Hoe cool is dat ?!

Cupcake Machine

Cupcake Machine
Cupcakes bakken is helemaal in en op facebook één van de populairste foto's die je er op kunt zetten. Maar cupcakes bakken is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd, waarin je in 3 minuten een kant en klare maaltijd op tafel tovert. Tijd dus voor een cupcake machine... Kewl!

Monkey Dances To Beatboxer

monkey
Aapjes horen in het bos, oerwoud, gewoon lekker vrij te zijn en niet als huisdier gehouden te worden. Ik vind het dan ook best zielig als ik dit aapje zo in een bench zie zitten, maar het is dan wel weer grappig als hij begint te dansen als iemand begint te beatboxen.

Illusion on the street

Op straat, langs de snelweg, waar dan ook zie je kunstobjecten staan. Het ene is een grote vork of fiets en van iets anders weet je niet eens wat het is! Maar deze illusie is wel erg gaaf als je er op af loopt.

Arrest Joseph Kony

Arrest Joseph Kony
Kony 2012, is een shortfilm en campagne van Invisible Children die als doel heeft om mensen zoals Jospeh Kony, de oprichter van het Verzetsleger van de Heer, een Oegandese verzetsbeweging, beroemd te maken, of beter gezegd berucht. Dit om aandacht te vragen voor de Internationale rechtsgang, die nog steeds moeizaam is.

Trike drifting

trikedrifting
Fietsen, skate, snowboarden, het maakt eigenlijk allemaal niet uit, als het maar heel hard gaat! Dat dachten deze jongens ook, maar om dat nu op je blote voeten te doen is best riskant!

Cheetah-robot loopt bijna 30 km per uur

cheeta
Darpa, de researchtak van de Amerikaanse defensie, heeft een robot ontwikkeld die 28km/u kan lopen en verbreekt daarmee het vorige snelheidsrecord uit 1989. De robot gebruikt deels dezelfde looptechniek als een jachtluipaard. Lees hier verder.

Ballpit Freakout

Ballpit Freakout
Dit jochie kan zich hele dagen vermaken met een bal. Zijn ouders verassen hem met een ballenbak waar je U tegen zegt. Whoehoeeee, wat was het leven toch mooi en onbezorgd op die leeftijd..

Bad Squirrel

Bad Squirrel
We gaan weer eventjes terug naar onze studententijd toen we nog gezellig met een paar andere studenten in één huis woonde. Goed het was er altijd een zooitje, niks werd opgeruimd en er miste altijd wel iets. Uiteraard had dan altijd dezelfde het gedaan maar uit deze beelden blijkt dat het ook heel goed iets heel anders had kunnen zijn.

Je haar in een rugzak

dreadlocks
Als je haar zo lang is dat je het in een rugzak moet stoppen om een potje te kunnen voetballen, lijkt het mij toch tijd om de kapper een keer op te zoeken. Men, wat een gewicht zal dat zijn aan zijn hoofd.

Tetris Theme

20120107-guitar.jpg
Een tijdje geleden was Sarah Blackwood en haar vrienden een grote hit op internet met de cover van Gotye. Deze mannen hebben daar een parodie op gemaakt die nog goed klinkt ook.

Vazquez Sounds - The Show

Vazquez Sounds
De familie Vazquez zette ooit voor de grap es een clip online die viral ging waardoor ze nu wereldberoemd zijn. Af en toe maken ze een nieuwe clip waarin ze een nummer coveren en tegenwoordig maakt vader Vazques ook zelf nummers. Dit is The Show...

Three Little Pigs

Three Little Pigs
Steeds meer zaken gebeuren tegenwoordig online. Zat je vroeger nog aan de buis gekluisterd bij het journaal tegenwoordig kan je overal het nieuws vandaan halen en zeker online of door social media sites als twitter. In deze mooie short van het Engelse dagblad The Guardian een voorbeeld hoe een verhaal een verhaal wordt, online en gedrukt.

Au Poil!

20120304-poil.jpg
Een pleeborstel, een rol wc-papier en wat vieze wattenstokjes komen in opstand tegen een tandenborstel, een ijdele parfumfles en andere keurige spulletjes. Oorlog!

Big Cats & Mirrors

20120304-lion-mirror.jpg
Als je een kat voor het eerst voor een spiegel zet kan je lachen... Maar wat gebeurt er als je z'n grote broertje voor de spiegel zet ?!

Wereld Record matras domino

matrassen
Er worden veel Wereld Record pogingen gedaan. De een nog gekker dan de ander. En deze poging (die overigens lukt) valt bij mij onder opmerkelijk. Wie verzint dit in vredesnaam?

Getroffen door de bliksem

bliksem
Als je door de bliksem getroffen wordt is de kans zeer groot dat je dit niet overleefd. Overleef je het wel, dan is kans op binnenwaartse brandwonden aanwezig. Maar deze jongen houd er heel wat anders aan over! Het is nu een maand geleden dat hij getroffen is en het ziet er naar uit dat zijn 'aandenken' niet verdwijnt.

One Man Band

onemanband
Als je muziek maakt is het natuurlijk leuk als je verschillende instrumenten kan bespelen, maar nog leuker is als je ze allemaal tegelijk bespeeld! Deze One Man Band zet in met het nummer No Woman No Cry.

Pulp Shakespeare

Pulp Shakespeare
Pulp Fiction in musical vorm... Een korte maar wel alles zeggende omschrijving voor deze video!

Alan Watts: Adventure of Dreams

Alan Watts: Adventure of Dreams
Alan W. Watts was een Engels filosoof die zich verdiepte in de filosofie van zen, het boeddhisme en het taoïsme. Hij publiceerde meer dan 25 boeken en vele artikelen over onderwerpen als identiteit, de uiteindelijke aard van de realiteit, hogere bewustzijnstoestanden, de zin en betekenis van het leven, godsbeelden en menselijk geluk. In deze video enkele van zijn quotes op het gebied van religie en menselijk bewustzijn.

Good Guy Dan

Good Guy Dan - Dan's Everylove
Ze bestaan nog. Mensen die niet alleen aan zichzelf denken maar ook wat extra moeite doen voor een ander. Dan Dewey is zo'n man. Respect!

Quadrotors Perform James Bond Theme

Quadrotors Perform James Bond Theme
Quadrotor robots kunnen niet alleen goed vliegen muziek maken hoort ook bij het repertoire. Hier doen ze de James Bond themesong...

Vaders in onderbroeken

De zomer komt er weer aan en dat is voor deze airconditioningboer reden genoeg om een geniale, spraakmakende en voor sommige herkenbare commercial te maken.

Sterke Jochies

sterkejochies
Sommige ouders sporen in mijn ogen echt niet. De een laat zijn/haar dochtertje op 4-jarige leeftijd mee doen aan schoonheidswedstrijden waarbij de meisjes zo opgedirkt worden alsof het een pop is en de ander traint zijn zoontjes dusdanig dat ze over ontwikkelde spieren hebben terwijl ze nog volop in de groei zitten! Maar goed, dat is mijn mening.

Ruitje intikken

autoruit
Als brandweerman kom je voor situaties te staan waarbij je slachtoffers moet redden uit benarde posities en dus ook uit auto's. Wat is het dan rete handig als je instructeur je een trucje leert waarbij je heel simpel een autoruit intikt. Maar deze instructeur houd wel van grapjes en laat zijn leerlingen geloven dat het daadwerkelijk kan.

Reflections

reflections

The Chase

chase
The Chase is een vrij lange animatie waarbij er een liquidatie gepland staat. Maar deze liquidatie mislukt! Alhoewel, zal alles dan toch nog op zijn pootjes terecht komen?

Wereld Record Papieren Vliegtuigje Gooien

Iedereen heeft als kind zijnde wel eens een papieren vliegtuigje gevouwen, maar nooit ging hij zo hoog als je wilde, zo hard als je wilde en zo ver als je wilde. Deze meneer lukte het wel en zette daarmee een nieuw wereldrecord.

Gorillaz - DoYaThing

Gorillaz - DoYaThing
Gorillaz is een virtuele Britse band en een multimedia-project van Damon Albarn en Jamie Hewlett. De groep werd in 1998 opgericht en kreeg de fictionele karakters 2-D, Noodle, Russel Hobbs en Murdoc Niccals als bandleden. In 2006 zette ze een epische LIVE show neer tijdens de Grammy Awards, samen met Madonna! Hun nieuwe single heet DoYaThing en is uiteraard weer voorzien van een mooie videoclip, hier te zien!

Cat goes Swimming

Cat goes Swimming
De meeste katten hebben een bloedhekel aan water maar niet deze Russische kat die gezellig met de bazin mee gaat naar het strand en zo af en toe een verfrissende duik neemt... Cool!
volgende
vorige