Dicken feat. Milah & Korben

Dicken feat. Milah & Korben - Everything Counts
Iemand die achter de camera muziek maakt is niets bijzonders op Youtube. Dicken daarentegen is net een beetje anders. Samen met zijn kinds Milah en Korben speelt hij regelmatig nummers van Depeche Mode. Papa van het jaar als je het mij vraagt.

He-Man Opening theme cover

He-Man Opening theme cover
Vroeger toen er nog echte cartoons gemaakt werden was He-Man een van de meeste populaire tekenfilm series. He-Man nam het altijd op tegen het kwade, in de persoon van Skeletor. En zoals het een held betaamt won hij ook altijd. Advait Nemlekar, covered de openings theme op briljante wijze.

Storm Origins

Storm Origins - Concrete Circus Freerun Film
We zien met enige regelmaat parkour en freerun filmpjes voorbij komen hier op Useloos. Maar vandaag gaan we voor het serieuze werk. Zie hier 'Storm Origins'.

Lego Man in Space

Lego Man in Space
Twee scholieren uit Toronto stuurde een Lego mannentje gewapend met Canadese vlag en al de ruimte in via een weerballon. Ook 4 camera's gingen er mee en een GPS tracker zodat ze de ruimtevaarder na 97 minuten en nadat deze op 23km hoogte was geweest, weer terug konden vinden. Hier zijn de beelden!

Earth from out of Space

20120127-earthfromspace.jpg
Nu onze eigen Andrť Kuipers in de ruimte is, zie je regelmatig super gave foto's van hem voorbij komen op twitter. Alleen een filmpje zoals deze heeft hij nog niet gepost.

2011 - One Backflip A Day

20120126-achteruitsprong.jpg
Hij had een weddenschap met zijn vader. Deze goede man daagde zijn zoon uit om elke dag, het hele jaar door een backflip te maken. Dat moet natuurlijk vast gelegd worden en de beloning haalt hij graag op!

Racebaan

20120124-racebaan.jpg
De meeste mannen zijn blij als ze een zoon krijgen, niet dat sekse uit maakt, maar meer om het speelgoed wat ze dan zullen kopen. Neem bijvoorbeeld een racebaan, dat vind elke man toch nog leuk? Maar er zijn ook verenigingen voor mannen die een speelgoedracebaan niet voldoende vinden.

Onverslaanbare keeper

Een keeper kan een dankbare taak hebben binnen een voetbalteam. Als de verdediging faalt is hij er nog als laatste redmiddel! Mocht je keeper ziek zijn, dan kan je altijd deze nog inschakelen, gegarandeerd dat hij geen ene bal doorlaat!

Classical Music as a Roller Coaster Ride

Klassieke muziek is iets waar je van moet houden, maar om het toch iets leuker te maken heeft het Zurich Chamber Orchestra er een projectje aan gehangen. Een achtbaan van een echte klassieker!!

Giant Spider Puppet

Van spinnen krijg ik echt de kriebels! Kleine spinnetjes daar gelaten, maar die van die grote wordt ik zeker niet blij. Wat ik dan weer wel tof vind is deze Spin, echt iets voor de carnavalsoptocht!

The Magic of CES

The Magic of CES
Ene Mr Marauder werd vanuit MŁnchen ingevlogen om op de CES beurs in Las Vegas het balletje balletje spel uit te leggen. Wie snapt het ?!

Cardboard Box Man

20120122-box.jpg
Het leven van een zwerver gaat niet over rozen. Om toch nog een beetje geld binnen te halen moet je wel creatief zijn, want dat werkt! En als je dan nog even extra je best doen is het ook nog mogelijk om het meisje van je dromen tegen te komen!

Nokia ringtone during concert

Nokia ringtone during concert
Het lijkt me vervelend als je als artiest op het podium staat en er gaat een mobiele telefoon af. Meestal wordt daarom ook gevraagd om je telefoon uit te schakelen. Helaas zijn er altijd mensen die dat vergeten maar gelukkig zijn er ook artiesten die wanneer dit gebeurt gewoon doorgaan met de show en zelfs een leuke improvisatie uit de kast toveren.

365 days in the life of a bike in NYC

20120121-fiets.jpg
Nederland is een fietsland en als je in Amsterdam je fiets even neer wil zetten, zorg dan vooral dat hij goed vast staat voor er een ander mee vandoor gaat. In deze timelapse van 365 dagen kun je zien hoe het leven van een fiets kan vergaan als je geen zorg aan hem besteed.

Life-size Stormtrooper Cake

20120120-stormtrooper.jpg
Tegenwoordig kan je de mooiste taarten kopen. Kastelen, draken, bijzondere geboorte taarten, echt van alles. Maar een taart zo groot en zo levensecht als deze heb ik nog niet gezien! Als je door de foto's bladert zie je het proces van maken en het proces van opeten.

The Golf War

The Golf War
Elke sport is in het heetst van de strijd net oorlog. Het is alles of niets. Dť perfecte inspiratiebron voor een nieuwe clip van Freddy Wong. Zie hier The Golf War.

Monster Bike

Ik heb motoren altijd erg boeiend gevonden. Na een paar keer achterop gezeten te hebben kwam ik tot de conclusie dat het niks voor mij zou zijn. De bonnenregen zou dan per direct beginnen, maar een mooie motor blijf ik waarderen. Wat een monsterbak is dit zeg!

Top 10 Amazing HD Video's of 2011

Top 10 Amazing Video HD Events of 2011
Filmpjes die niet in HD worden geupload redden het 9 van de 10x al niet eens meer om hier gepost te worden. HD, is cool en niet zo onbereikbaar meer als dat het ooit was. Een beetje HD camera koop je tegenwoordig voor een paar honderd euro en dit is een kleine compilatie met de leukste / mooiste HD clips van 2011. Nice!

Joe Smith's Friday Noon RC Plane Demo

Joe Smith's Friday Noon RC Plane Demo
Volgens mij transformeer je elke man weer in een kleine jongen met op afstand bestuurbaar speelgoed. Een vliegtuig is natuurlijk perfect, maar voor je dat onder de knie hebt ben je een paar weken, zo niet maanden, verder. Joe Smith is de meester.

Biggest Teahupoo Ever Shot On Phantom

Biggest Teahupoo Ever Shot On The Phantom Camera
Als een golf van de Franse marine een dubbele code rood meekrijgt dan ben je gewaarschuwd. Deze surfers laten de ultieme golf natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Prachtige beelden in heerlijk slowmotion.

Lava Enters the Pacific Ocean

20120113-lava.jpg
Ik blijf lava een apart iets vinden. Vloeibaar steen dat zomaar uit de aardkorst 'bloed'. Op HawaÔ zie je hoe de lava de zee kust, waardoor er veel stoom ontstaat en een heus lava strand.

Ultra-Realistic Mask

20120112-mask.jpg
Nog iets meer dan een maandje en dan begint het carnaval weer. Tijd dus om een leuke outfit te gaan scoren. Dit masker is zo realistisch dat het niet van echt te onderscheiden is. Het mag dan wel een reclame filmpje zijn, maar wat zet je hier veel bekende van je op het verkeerde been! Aanradertje dus!

The Joy of Books

20120111-books.jpg
Je ziet wel eens huizen met die vol staat met kasten met een giga boeken collectie. Ik vraag mij dan af, wat moet je met al die boeken? Ga je die allemaal lezen of heb je ze om je te vermaken zoals in dit filmpje het geval is? Het verzetten van al die boeken houd je in elk geval van de straat.

Nikon D4 this is WHY

Nikon D4 this is WHY
Samen met Corey Rich nemen we een kijkje om te zien wat de nieuwe Nikon D4 camera allemaal in huis heeft..

The Page Turner

The Page Turner
Ben jij bij het ontbijt ook altijd nog liever lui dan moe? Zelfs de pagina van de krant omslaan is nog teveel moeite. Gelukkig is daar nu ook een oplossing voor.

Most teleportation illusions in one minute

20120109-illusies.jpg
We hebben weer een record poging om in het Guinness World Records boek te komen. Dit keer gaat een illusionist te werk. En hij doet het zijn werk goed! Vooral die truc met die stoel begrijp ik niks van!

Angelina Jolie Gets 3D Printed!

20120109-angelina.jpg
3D Printen is niet heel erg nieuw meer, maar toch blijven de mogelijkheden en resultaten super tof om te zien. Bij dit 3D Model denk je in eerste instantie niet aan het resultaat wat het kan geven.

Oh, the Places You'll Go at Burning Man

Oh, the Places You'll Go at Burning Man
Burning Man begon in 1986 als een vreugdevuur ter viering van de zonnewende en groeide 11 jaar later uit tot een van de grootste festivals in de Verenigde Staten. Het wordt gehouden in de Black Rock Desert in Nevada en het festival begint op de maandag voor de Amerikaanse dag van de arbeid, en eindigt op de dag van de arbeid zelf. Het evenement wordt altijd afgesloten met het verbranden van een Wicker Man. Een kleine impressie vertelt door de bezoekers van afgelopen jaar..

Amazing Video Mapping

Amazing Video Mapping
Video Mapping is cool en wordt de laatste tijd steeds meer gebruikt door grote merken om op een bepaalde plek het publiek te overdonderen met een lichtshow, meestal in 3D, terwijl ze meteen eventjes hun merk promoten. Maar waarom naar buiten als dit alles ook allemaal gewoon in je eigen huiskamer kan, door middel van virtual reality, we reizen eventjes af naar Japan.

Slingshot Zombiehammer

Slingshot Zombiehammer
Het is 2012, als we de verhalen mogen geloven het laatste jaar van ons bestaan. Mochten de zombies aan de macht komen, dan kan je maar beter goed voorbereid zijn. Met de slingshot zombiehammer!

This'n'That Card Trick

This'n'That Card Trick
Kunstjes uithalen met een pak kaarten is niet echt iets nieuws. Maar sommige mensen zijn zo vingervlug dat ik hem niet meer begrijp.

Huge 48 inch shell firework

Met Oud en Nieuw heb ik heel wat mooi siervuurwerk voorbij zien komen. Maar eerlijk is eerlijk, die Japanners zijn feitelijk de beste in het maken EN in het afsteken van vuurwerk! Wat een prachtig gezicht!

Top 100 Wipeout Fails

Top 100 Wipeout Fails
Het programma Wipe Out kwam ooit eens overwaaien uit Japan en is eigenlijk nooit meer weg van de buis geweest. Bij ons word het uitgezonden op RTL en ik kijk het niet vanwege die oer vervelende voice overs maar dat neemt niet weg dat deze compilatie met daarin de beste fails van het afgelopen jaar leuk is om naar te kijken!

Supermarket Domino

Supermarket Domino
Wat krijg je als een aantal vakkenvullers zich vervelen in een supermarkt? Juist, supermarket domino.

Sketching Electronics

Ik heb totaal geen verstand van elektriciteit en zou dan ook nooit geloven dat je via een tekenlijntje van de ene kant naar de andere kant stroom kan laten lopen waardoor er een lampje gaat branden. Bijzonder!

Twenty One

20120101-21.jpg
Jarig zijn is al een feestje op zich, maar als je 21 jaar wordt is het wel een hele mijlpaal die je dan toch maar weer even in je zak heb. Dit is toch wel de leeftijd dat je officieel volwassen bent en als volwassenen beschouwd wordt. Daarom een kleine optelling naar 21, speciaal voor hen die 21 geworden zijn.
volgende
vorige