Riots In Greece

Riots In Greece

En later wil ik drummer worden!

Ik heb al heel wat jonge drummertjes voorbij zien komen op het internet. De een nog beter dan de ander. Toch blijft het geweldig om te zien als zo'n jochie alles geeft en een super ritme gevoel heeft.

Long, long Truck

Sommige vrachtwagenchauffeurs zijn echte kunstenaars als het om rijden gaat. Tuurlijk loop ik wel eens te mopperen als een vrachtwagen gaat inhalen terwijl ik net zelf de vrachtwagen in wil halen. Maar als ik zie hoe deze chauffeur zijn truck onder controle heeft kan ik alleen maar zeggen "Geweldig!"

Chihuahua Herder

Chihuahua Herder
Vorige week ging er een filmpje rond van een hond die de slechtste schaapherder van de UK wordt genoemd en dat terwijl schaapherderen helemaal niet zo heel moeilijk is. Zelfs een chihuahua kan het leren..

The PitJam Highlights

The PitJam Highlights
We schakelen eventjes over naar Rusland waar afgelopen week de eerste freestyle "Dirt contest" van het jaar werd gehouden en waarvan dit de highlights zijn...

It all started with a Mouse

Mickey Mouse, wie kent hem niet. Hoe kan je de bedenker Walter Elias (Walt) Disney nu op een doek neerzetten dat alle jaren en alle bekendste creaties aan bod komen. Dat is deze artiest zeer goed gelukt!

Fail Compilation June 2011

Fail Compilation June 2011 TwisterNederland
De maand is weer voorbij. Met andere woorden, tijd voor Twister om alle grappige en pijnlijke falers weer eens op een rijtje te zetten. Zie hier de Fail compilation van Juni.

Shortest vs Longest Day in Timelapse

Shortest vs Longest Day in Timelapse
Een grappige timelapse video van de kortste dag van het jaar met een splitscreen in de video met daarin een timelapse van de langste dag van het jaar. De kortste dag van het jaar valt doorgaans op 22 december en de langste dag hebben we net gehad dat was namelijk op 21 juni. Lang leve de zomer

Bloody Muay Thai

Meet Your Maker

Meet Your Maker
Je hoort het instrument dagelijks op de radio maar wat is het verhaal achter de gitaar, en wie heeft hem gemaakt? We zien het in de korte film 'Meet Your Maker'.

Sea Life

De onder waterwereld blijft fascinerend. Elke keer worden er weer nieuwe soorten gevonden en zitten er de meest bijzondere exemplaren bij. Wat ik mij vooral bij deze vis afvraag is of hij te eten is en zo ja, zit er dan wel 'vlees' aan.

The 1 Minute Painting

Het is een ouwetje, maar het blijft boeiend te zien. Als je het eindresultaat ziet zou je niet denken dat het zo snel en voor het zicht zo simpel gemaakt is.

The Archiver

The Archiver
Een soldaat die terug komt van een missie uit de ruimte komt in een andere wereld terug dan hij gedacht had... Knap staaltje animatie!

Glastonbury 2011

Glastonbury 2011

The World's Best Commercials

The World's Best Commercials
Hier op Useloos zien we regelmatig de mooiste, en tevens leukste, commercials. Logisch ook , anders posten we ze niet. Maar wat is nu het ultieme lijstje van afgelopen jaar? Wij hebben hem voor je.

Bee Man from Swarm

Bee Man from Swarm
Alles wat geel en zwart is in de natuur is per definitie gevaarlijk al geldt dat niet helemaal voor bijen. Een bij is natuurlijk wel irritant en het zullen wel nooit huisdieren worden maar eigenlijk is zo'n beestje vrij onschuldig in vergelijking met bijvoorbeeld z'n grotere broer de wesp. Toch zie je mij nooit zo innig met bijen in de weer als deze held die zich met recht de "Bee Man" noemt... [Thnx Menno!]

The Dirt Devil

The Dirt Devil
In de loop der jaren zijn er al verschillende commercials gemaakt die min of meer gebaseerd zijn op bekende of minder bekende Hollywood films. Nou denk ik dat iedereen weleens van de Exorcist gehoord heeft en dit reclame filmpje combineert die film met het verkopen van stofzuigers, briljant!

OverCast

OverCast
Briljante animatie gemixed met beelden die gewoon gefilmd zijn en verweven tot een coole short, gemaakt door James Lancett & Sean Weston voor het 2e Cartoon Brew's Student Animation Festival.

Tesco Homeplus Subway Shopping

Tesco Homeplus Subway Shopping
Boodschappen doen is voor veel mensen zonde van de tijd. Op je trein wachten ook. Tesco komt met de oplossing om deze twee ergernissen positief te combineren. Boodschappen doen terwijl je op de trein staat te wachten. Maar dan wel digitaal. Wat is de techniek toch heerlijk.

Jazzin'

Jazzin'
Een episch coole animatie die van mij nog wel iets langer had mogen duren met heerlijke jazz muziek op de achtergrond en een danser die laat zien wat Jazzin' is...

Hang on Woody

Hang on Woody
We kennen allemaal de films van Toy Story wel waarin Woody telkens weer z'n best moet doen om z'n speelgoed vriendjes te bevrijden. Zo te zien komt er al weer een nieuw deel aan want deze beelden werden toevallig gefilmd ergens op een snelweg over het grote water... Promotiestunt of gewoon cool ?!

Chinese Lanterns over Poznan

Chinese Lanterns over Poznan
Elk jaar op 21 juni, de kortste nacht van het jaar, viert men in Poznan, Polen het komst van de zomer door chinese lantaarns op te laten stijgen vanaf de waterkant van de rivier de Warta. Dit jaar was dat extra speciaal doordat het er meer dan 11.000 waren en daarmee ook een wereldrecord. Ziet er cool uit!

Flintstones Stop Motion

Flintstones Stop Motion
Eén van de tekenfilms waar ik vroeger vaste prik elke dag voor ging zitten is zonder twijfel de Flintstones. De avonturen uit de oertijd waren fantastisch. Vandaag doen we dat een klein beetje over, maar dan wel in stop motion..

Ode to the Bouncer

Een beetje vreemde clip voor een niet eens heel erg onaardig single van The Studio Killers, genaamd "Ode to the Bouncer".

"Bird" - A Decent Animal

Zo afentoe komen er werkelijk meesterwerkjes voorbij zetten op CGI animatie gebied. Neem nou deze vreemde maar super gelikt ogende animatie, Bird A Decent Animal, van animatie meester Jon Balcome. Erg cool!

Lady Luck

Lady Luck
Jamie Woon is een Britse zanger, componist en muziekproducent. In zijn muziek combineert hij elektronica, soul en popmuziek, aldus wikipedia.. Ik had er nog nooit van gehoord maar eerlijk is eerlijk de muziek klinkt niet slecht en de clip mag er zeker wezen.

Vancouver Riots 2011 [Short Film]

Vancouver Riots
Het is al weken onrustig in Canada en dan met name in Vancouver waar de Vancouver Canucks vorige week een ijshockey wedstrijd verloren waarna er heftige rellen uitbraken. Er gebeurde zoveel dat een film maker besloot deze short film te maken...

Anatomy of a Computer Virus

Anatomy of a Computer Virus
Computer virussen, we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad of je moet toevallig met een Apple machine surfen op het wereldwijde web, zoals de rest van USL. In deze infographic leggen we de Microsoft worm Stuxnet onder de loep, een worm die in 2010 voor veel oproer zorgde.

Kitten Resqued

Kitten Resqued
Katten zijn van nature erg nieuwsgierig en niet voor iets bestaat er een gezegde dat luidt, Curiosity killed the cat! Deze kleine kitten is in een buis gekropen en kwam daarin vast te zitten, de helden van de brandweer moeten er aan te pas komen om het arme diertje te bevrijden.

Torture

Torture
Ik durf te beweren dat niemand van jullie door heeft waar deze commercial over gaat totdat je bij de laatste paar seconden bent aangekomen en de merknaam in beeld komt.

Chimp plays shoot him up game

We laten apen veel kunstjes doen om ze te bestuderen. Het wordt steeds duidelijker dat chimpansees menselijke trekjes hebben. Maar om ze nu te laten game... ik vraag mij af wat de meerwaarde hiervan is.

Unleash Your Fingers

Een beetje spelen met je vingers houd ze soepel en als je je verveeld heb je wat te doen, maar het wordt pas echt leuk als je er wat animatie doorheen gooit.

BMW 1-Series vs Concrete Walls

BMW
Het zal nog wel eventjes duren eer ik een BMW kan rijden, maar toch is er voor mij eigenlijk geen andere auto denkbaar of je moet meteen een paar prijsklasses hoger gaan, maar daar dromen we alleen maar van. Door velen minderwaardig weggezet als hangbuikzwijntje vond ik de 1-serie van BMW altijd al wel erg cool en deze viral video voor het nieuwe 2012 model bevestigd dit nog maar weer eens.

Dying Man's Final Wish

Dying Man's Final Wish
Als je op sterven ligt dan wil je eigenlijk alleen maar mensen om je heen die je lief hebt. Deze dakloze man werd nadat hij werd opgenomen voor longkanker gescheiden van zijn enige maatje, z'n hond. Zijn laatste wens was dan ook om nog één keer zijn trouwe metgezel in de armen te sluiten, check eventjes dit mooie verhaal. Zakdoekje erbij?!

Break Dancing Gorilla

Break Dancing Gorilla
Een gorilla moet zich ook maar heel de dag zien te vermaken. Deze Bokito heeft in ieder geval een hobby gezocht. Dansen!

Hawaiian Waterman Kai Lenny

Hawaiian Waterman Kai Lenny
De 18 jarige Kai Lenny is een echte 'waterman'. Een man die werkelijk met alles overweg kan zolang er maar water aan te pas komt. Of het nou surfen, kiten, windsurfen of suppen is, niets is hem te gek..

Dog vs Girl Car Race

Dog vs Girl Race
We gaan vandaag voor een kleine race tussen een hond en een vrouw. Althans, natuurlijk wel een race die je niet zo snel zou verwachten. Best apart!

Bicycle Beats

Sommige mensen zijn zo muzikaal en creatief, dat ze alles als instrument kunnen gebruiken. In dit geval worden alle onderdelen van een fiets gebruikt. En dan niet losse onderdelen, maar nog als de fiets in elkaar staat.

Once upon a time

Een clown die ballonnen kan vouwen is gegarandeerd een succes op elk kinderfeestje, maar Larry Moss en Kelly Cheatle gaan nog een stapje verder. Ze laten jou sprookjes leven met ballonnen! Bekijk deze fotoreeks eens voor als je meer wilt zien!

Zombie Love

Zombie Love
Een fraai staaltje CGI werk van studenten van de Media Design School gemaakt in 12 weken met 22 digital effects shots... Zombie Love!

Small Life in Saxon

Het was alweer eventjes geleden dat we hier nog een leuke tiltshift video voorbij zagen komen maar vandaag is het dan toch weer zover. We reizen er voor af naar Saxon in Zwitserland waar het ook zomer goed toeven is...

Markus Stöckl World Speed Record

Markus Stöckl World Speed Record
Met je fiets een heuvel af gaat al, voor je gevoel, erg snel. Niets is minder waar. Markus Stöckl kan daar over meepraten. Die doet een kleine 165 km/h. Pure waanzin, maar wel een wereldrecord.

Suppen met Kai Lenny

Suppen is een opkomende sport die bij vele nog niet bekend is. SUP is een afkorting voor Stand Up Paddle, je staat dus op een soort grote surfplank te peddelen. Als je nu denkt :" suffe bedoening zeg", dan kan ik je zeggen dat het zeker niet suf is en juist een complete workout!

Led Surfing

Led Surfing
We konden laatst al een leuke clip zien hier op USL waarin ze snachts het water op gingen met een surfboard maar toch zie je dan niet echt veel. Geniaal zijn dan eigenlijk deze led surfboards waarmee je wel gezien wordt en geen bekeuring krijgt van oom agent wegens slechte verlichting.

It's Flamenco Dog

It's Flamenco Dog
Flamenco is een Spaans muziekgenre en dans afkomstig uit de zuidelijke provincies van Spanje en ziet er over het algemeen erg sexy uit vooral als het uitgevoerd wordt door een mooie spaanse. Deze hond kan het dan wel weer beter dan ikzelf maar erg opgewonden raak ik er niet van, toch knap!

Albino

Instant Photo Album

Instant Photo Album
Wat doe je als je in het park zit en oma naast je wil haar fotoalbum laten zien? Een mens met fatsoen laat het over zich heen komen, maar het is best apart als je er zelf in voorkomt..

Happy Fathersday from Big Baby

Happy Fathersday from Big Baby
Het is vaderdag dus heb je leuke vaderdag linkjes drop die dan in de comments. Wij kijken naar Big Baby die alle vaders een zorgeloze en fijne vaderdag wenst.

Thru Jerusalem

Thru Jerusalem
We maken een muzikale reis door Jerusalem onderweg muziek makent met de lokale straatmuzikanten aldaar.

Amy Winehouse

Over Amy Winehouse is al een hoop te doen geweest, maar als ik dit filmpje zie kan je haar bijna niet meer serieus nemen. Bij een optreden komt ze wankelend het podium op, zoent wat mensen van de band, schopt haar schoenen uit en begint te zingen. Althans zingen, brabbelen!

Spooky Art

Sommige kunstenaars hebben een lugubere humor. Neem nu Dan Witz, hij plaatst foto's van mensen achter ventilator roosters om deze vervolgens weer op een gebouw te bevestigen. Ik zou mij eigen helemaal de tandjes schrikken denk.

SpongeBob Squarepants

Stel, je zou het introfilmpje van SpongeBob mogen vernieuwen. Nieuw uiterlijk, maar ook een nieuw deuntje, hoe zou deze er dan uit zien? De creatie van Screen Novelties mag er zeker wezen.

Just Dance

Just Dance
Bij een scheiding zijn er eigenlijk alleen maar verliezers en dan doel ik vooral op de kinderen. Deze twee dochters zijn elke twee weken een weekendje bij pa en die heeft voor de gelegenheid een videocamera gekocht.

Nightmare

Nightmare
Wederom een kickass muziekclip dit keer van Love Automatic met Nightmare. Het is de officiele video en geheel gemaakt met claymation ..

Geo Cosmos

Geo Cosmos
De Geo Cosmos is een mooi staaltje techniek. De gigantische OLED wereldbol hangt in het Museum of Emerging Science and Innovation in Tokio, Japan. Op de bol wordt in realtime het weer over de hele wereld weergegeven. Best impressive.

Simon's Cat - Hidden Treasure

Simon's Cat - Hidden Treasure
Wie thuis een kleine huistijger heeft lopen, weet dat de eigenwijze beestjes dagelijks op ontdekkingstocht zijn. Simon's cat is ook zo'n beestje..

The Art of Rings

Door de zwarte achtergrond krijg je een mooi effect en lijken er dingen te gebeuren die in werkelijkheid niet gebeuren. Een soort illusie maar dan anders.

On a train

On a train
Zeer kunstige videoclip van Yusek waarin we in sneltreinvaart letterlijk het nummer "On a train" gaan beluisteren en zien. Afkomstig van zijn nieuwe album die op 13 juni is verschenen, Living on the edge of time.

How To Draw a Manga Face

Manga strips zijn behoorlijk populair en die stijl van tekenen lijkt mij best lastig. Maar nu heb ik de juiste leraar gevonden. Hij legt uit hoe je deze stijl onder de knie krijgt.

Porkka Playboys - Bohemian Rhapsody

Porkka Playboys - Bohemian Rhapsody
De eeuwige nummer één hit Bohemian Rhapsody van Queen is inmiddels al vele keren nagedaan. Zo ook door de Porkka Playboys. Toch best kunstig in zo'n klein wagentje..

SesameStreet vs Dubstep

De karakters van Sesamstraat ontdekken Dubstep, en dat ziet er dan ongeveer zo uit..

Tactile Waveforms

Tactile Waveforms
Wat hebben de wetenschap, wiskunde en muziek met elkaar vandoen ?! Best veel als je ze met elkaar combineert en er deze short film uitrolt. Gemaakt door Superfad met muziek van World Gang!

Dripped

Ik blijf animaties altijd tof vinden. De een nog mooier dan de ander, maar soms ook niet super gladjes en heel bizar zoals deze. Toch blijft het een genot om er naar te kijken.

Young Girl..

Young Girl..
Je nieuwe vriendin voorstellen aan je maten is altijd even ongemakkelijk, en al helemaal als je niet zeker bent van je zaak. Volgende keer wat beter luisteren..

Ferris Bueller's day off [25yrs Later]

Ferris Bueller's day off
Een van de meest indrukwekkende films van de jaren '90 moet toch wel Ferris Bueller's day off zijn waarin de altijd inventieve Ferris alles uit de kast trekt om een dagje te spijbelen en daarbij z'n meisje de dag van haar leven bezorgd. 25 jaar later is er toch heel wat veranderd voor Ferris maar zijn streken zijn hetzelfde.

Satarii IndieGoGo

Satarii IndieGoGo
Een filmpje van jezelf maken valt nog niet mee. Of je nou op je skateboard staat of door de tuin rent, iemand zal toch de camera vast moeten houden om je bewegingen vast te leggen. Dat is nu voorbij, zie hier de Satarii IndieGoGo.

Typisch gevalletje van blondT

Het cliché dat dames met blonde haren dom zijn is natuurlijk een broodje aap verhaal. Maar nu ik dit filmpje eens bekijk ga ik toch een klein beetje twijfelen. Al had het een ieder kunnen overkomen toch?!

Venice, California Beach

Een camera bevestigen aan een peddel, een helm, een skateboard of in dit geval aan een radiografisch bestuurbare helicopter kan leuke beelden opleveren. Zo zie je de skatebaan eens van bovenaf.

Zingend het leven door

Op deze aardbol leven heel wat mensen die buiten de 'normale' verwachting vallen. Maar soms kan je het er ook zelf naar maken door bijvoorbeeld zingend door New York je boodschappen te gaan doen.

Night Surf

Night Surf
Als je aan surfen denkt, dan denk je al snel aan zon, zee, strand. Maar waarom altijd die zon? Met een prachtige maan kan je toch ook de golven bedwingen?

Bedankt Mams!

Als je samen met je moeder naar een concert gaat kan je nog wel eens voor een verrassing komen te staan. Deze moeder is zo trots als een pauw op haar 15-jarige zoon dat ze Michael Buble vraagt of hij niet eens een stukje mag zingen. De reactie van Michael is geniaal!

Mortal Kombat Flipbook

Sommige mensen vervelen zich blijkbaar enorm, want als je zoveel tijd in een Mortal Kombat flipboekje steekt dan kan dat haast niet anders. Maar eerlijk is eerlijk, hij heeft wel talent! En zo is de verveling van de één, entertainment voor de ander.

Nirvana, maar dan anders

Wij hebben André Rieu, maar ergens anders hebben ze deze meneer met zijn viool. Waar André Rieu zijn walsen speelt, speelt deze meneer Nirvana!

Can I be your friend?

Multimedia is zeer populair, twitter, hyves, facebook, we krijgen er geen genoeg van. Maar wat als je deze manier van 'vrienden' toepast in real life? Dan krijg je wel hele vreemde situaties. Na het zien van dit filmpje ga je ineens beseffen hoe vreemd het eigenlijk is dat je 'vreemde' mensen gaat volgen of toevoegen.

Dubstep Dancer

Ik blijf mij verbazen over hoeveel danstalent er op de wereld bestaat. Eigenlijk niet zozeer hoeveel, maar de bewegingen zelf. Hoe lang moet je in vredesnaam oefenen om op dit nivo te komen?

iPod Magic Deceptions

Hadden we van de week al een goochelaar die zich uitleefde met een iPad, dit keer hebben we iemand die handig is met een iPod. Hij gebruikt er 3 en maakt er een leuk showtje van.

Wat luister je?

Ik vraag mij wel eens af wat mensen luisteren als ze hun oortjes in hebben. Verschillende mensen, verschillende smaken, verschillende muzieksoorten. Erg grappig om te zien wie wat luistert. Er is een editie New York, een editie London en een editie Stockholm. Ben benieuwd wanneer de Amsterdamse editie komt.

Hector Thunderstorm Project

Hector Thunderstorm Project
Tijd voor een dosis 'eye candy' op deze zaterdagavond. Vandaag kijken we naar een timelapse van het Hector Thunderstorm Project dat geproduceerd is in Noord Australië. Tip: Zet op full screen.

Debbie Loves Cats

Debbie Loves Cats
Goed ik hou van katten maar je kan het ook overdrijven, neem nou deze Debbie..

Angry Birds Live

Angry Birds Live
Het welbekende spel Angry Birds zal niemand onbekend in de oren klinken. T-Mobile kwam op het idee om het spel tot werkelijkheid te brengen. En dat is gelukt. Reclame stunt eerste klas!

Pizza Verdi

Pizza Verdi
Een spannende short film met een toch wel zeer verassend einde...

Skydive Arena Praha

Skydive Arena Praha
Skydiven is een geweldige sport. Je hoeft er tegenwoordig niet eens meer het vliegtuig voor in om even te zweven. Eén ding is zeker, indoor skydiven is net zo spectaculair..

The Twins

The Twins
Als we skate filmpjes laten zien dan gaat het vaak om de grote namen in de skate scene. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die goed overweg kunnen met een skateboard. Zo ook deze twaalf jarige tweeling. Zie hier The Twins..

Works in Paper

null
Nu we toch creatief bezig zijn meteen maar eventjes deze video erachteraan met allerlei cool kunst stukjes gemaakt met papier..

Maker-Bot Timelapse

null
We gaan knutselen en maken iets van een bot achtig geval, knap maar met mijn technische skills toch iets te hoog gegrepen.. Leuk zo'n timelapse maar wat is het ?!

The Making of VW Black Beetle

Sommige commercials zitten zo cool inmekaar dat je je soms afvraagt hoe zo iets nou tot stand komt. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij reclameburo The Mill, hoe zij de commercial Black Beetle maakte voor Volkswagen.

Dream World

Dream World
We volgen freerunner Jason Paul die zo te zien gesponsord wordt door Redbull en van zijn passie z'n leven heeft gemaakt in een kleine documentaire terwijl hij onderweg is naar London.

Fietspad

Nederland is echt een fietsland. Bijna iedereen heeft wel een fiets en maakt hier gebruik van. Als je een keer niet op het fietspad fietst maar ernaast, dan wordt dat gedoogd. In New York denken ze daar heel anders over. Deze man kreeg een bekeuring omdat hij niet op het fietspad fietste, maar daar nam hij geen genoegen mee. Om aan te tonen dat het fietspad helemaal niet zo veilig is en dat het vaak geblokkeerd is , maakte hij dit filmpje.

Baby Cry

Als pasgeboren baby's gaan huilen geeft dat een uniek geluid waar wij vrouwen direct op in springen, want dat zit tenslotte in onze natuur. Maar het is toch wel heel gek om dat zelfde geluid te horen uit de mond van een volwassenen!

Floating Money

Floating Money
De werknemers bij de plaatselijke drive thru kunnen zo nu en dan ook wel een beetje humor gebruiken. Wat zullen ze denken van zwevend geld? We laten het je zien..

Compilatie

Op Useloos doen we niet zo heel veel aan compilaties, maar nu gelijk eentje van bijna 19 minuten. Er zitten schommellaars bij, freerunners, gouwe ouwetjes, nieuwe die we nog niet kende en nog veel meer. Kortom een aantal minuten plezier.

iPad Magic

Ik hoor mensen al roepen: "Dat kan toch helemaal niet...FAKE!!" Ja dat klopt, het zijn gewoon goocheltrucs, maar dan in een modern jasje. Zeer vermakelijk om naar te kijken!

Scary Girl

Je bent lekker naar de bioscoop geweest om een griezelfilm te kijken waar een klein meisje in een witte jurk de 'hoofdrol' speelt. Na de film ben je blij dat je weer in de echte wereld beland en weer door kan gaan waar je mee bezig bent. Alhoewel, wat doet dat meisje daar als je de zaal uit loopt?

Zwaartekrachtprobleem

Bij een potje baseball gaat het om precisie en snelheid. Als je de bal goed geslagen heb dan gooi je je knuppel weg en begint met rennen. Als je te dichtbij staat bestaat dus de mogelijkheid dat je de knuppel tegen je aan krijgt, maar wat hier gebeurd is toch wel vrij bijzonder. Zal er extra gewicht in zitten?

Cicada Princess

Cicada Princess
Een kleine preview voor het project Cicada Princess wat nog niet klaar is maar waarvan we al wel een kleine blik achter de scherm hebben. Best knap hoe ze dit zo maken... Meer info hier!

Robot gone Wild

Robot gone Wild
Een beetje vreemd is deze clip van Sam Mason wel maar samen met de muziek maakt het toch één mooi geheel. Kijk eventjes mee naar Wild Robot!

Road's End

Road's End
Onderweg een lifter meenemen is en blijft een lastige kwestie. Vaak gaat het niet om de ruimte in de auto, maar je weet nooit wat voor iemand je mee neemt. Kijk mee naar de korte animatie Road's End.

Painting A Giant Amstel Light Mural

Painting A Giant Amstel Mural
Langs de wegen, en in de steden zie je regelmatig gigantische billboards met reclame. Op zich niks mis mee, maar een merk die al sinds 1870 de mensen bier voorschotelt doet het dan ook op de ouderwetse manier. Met een kwast.

Futuristic DJ Desk

Zo af en toe heb ik wel eens in een draaitafel gezien en de knopjes die erbij horen om de geluiden te mixen, maar dit ziet er wel heel erg spannend uit. Zal dit de draaitafel van de toekomst worden?

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Alle series liggen stil behalve Camelot & Game of Thrones dus tijd voor een paar coole tips van films die binnekort uitkomen en zeer zeker het bekijken waard zijn.

- Super 8
- The Girl with the Dragon Tattoo
- Happy Feet 2
- The Trip
- Yellow Brick Road
- Mr. Popper's Penguins

Slokje op

Nog steeds stappen teveel mensen met drank op achter het stuur. En dan heb ik het niet over 1 biertje teveel (al is dat ook niet goed te keuren natuurlijk), maar over hele vaten bier of flessen vodka!

Small Penis

Voor elk probleem is er wel een praatgroepje. Bij deze praatgroepjes ontmoet je lotgenoten en voel je je niet zo alleen staan, maar wat als er een bedrieger tussen zit?

Gumball Wars

Gumball Wars
Twee kauwgomballen automaten in gevecht met elkaar dat is eigenlijk de enige juiste beschrijving voor deze korte animatieclip.

Plan of The City

Plan of The City
Een meesterwerkje hierzo qua beeld en geluid van director Joshua Frankel waarin animatie en live beelden geniaal worden gemixed tot één shortfilm waarin de stad New York verhuisd naar de planeet Mars...

Hahn Superdry

Hahn Superdry
Een goed en heerlijk biertje brouwen is niet makkelijk. Natuurlijk zijn de standaard ingrediënten wel bekend, maar dat kleine beetje extra maakt het tot een volwaardig Hahn pilsje.

Arena Changeover from Ice to Basketball

Een ijsbaan ombouwen tot een basketbal speelveld is een hele klus. In 3,5 minuut zie je hoe een club mensen dit voor elkaar gekregen hebben in 15 uur tijd.

Verloren Bagage

Veel mensen hebben het al eens meegemaakt, 'Verloren Bagage". Erg vervelend en irritant als je zonder spullen op je vakantiebestemming zit. Maar wat gebeurd er eigenlijk met al die gevonden koffers op een vliegveld? Nou dit blijkbaar!

House or Garage?

Mannen met een grote liefde voor auto's is een garage erg belangrijk. Lekker om te klussen en om je auto in te zetten, of je bootje natuurlijk. Maar dan is een grote garage wel een pré!

The Arctic Light Timelapse

The Arctic Light
Het is niet de officiele naam, maar ziet er wel kickass uit deze timelapse video geschoten in 10 dagen vanuit Lofoten in Noorwegen waar je dit "Arctic Light" kan waarnemen 2 tot 4 weken voor de eerste "Midnight Sun", een natuurlijk fenomeen te zien in de hoogste puntjes van Noowegen en andere landen gelegen tegen de poolcirkel.

Darren's Great Big Camera

Darren's Great Big Camera
Dit is Darren, en Darren bouwde zelf een fotocamera en niet zomaar eentje nee Darren bouwde een camera waarmee hij panoramische foto's kan maken. Check eventjes deze video uit en voor meer info of pics gemaakt met deze camera en zelfs de bouwtekeningen voor de handige Henkies onder ons staan op zijn eigen site.

Three Years of Memes [Compilation]

Three Years of Memes
Het kan soms vreemd lopen met internetfilmpjes waarvan je in eerste instantie helemaal niet zou verwachten dat ze het hele internet rond gaan maar even later toch te boek staan als Meme... Vandaag een compilatie met de bekendste Meme's van de laatste 3 jaar, via Urlesque...

SoulMan [Teaser]

SoulMan
Voor de aankomende animated short SoulMan hebben we alvast een teaser en mocht het uiteindelijke project klaar zijn dan kan je de hele animatie hier natuurlijk ook verwachten. We houden het voor je in de gaten...

Paraglider Cheats Death

Paraglider Cheats Death
Vliegen als een vogel, wie wil dat nou niet. Als paraglider kom je aardig in de buurt, maar het blijft een gevaarlijke uitdaging. Niet alleen het vliegen, maar zelfs de afsprong kan wel eens een keer fataal worden..

Confuse A Guard

Confuse A Guard
Als beveiliger van een winkel heb je het niet al te makkelijk, maar als er dan ook nog andere beveiligers om je ID gaan vragen wordt het wel een heel raar verhaal..

The Looney Tunes Show [S1 Ep5]

The Looney Tunes show
Het is weer tijd voor ons wekelijkse halfuurtje Looney Tunes met de laatste aflevering van The Looney Tunes Show met vandaag aflevering vijf, Monster Talent!

Rabbitkadabra!

Rabbitkadabra!
Als kleine Emily wat rondloopt in de stad vindt ze een magische winkel waar ze een magisch rose konijn krijgt. Thuis aangekomen brengt ze het konijn tot leven door 'm optewinden en verwacht een kleine magische show maar krijgt iets meer dan ze op had gehoopt.

Animals Xing

Real Cops, Real People, Real Love

De politie is je beste vriend, al vraag je het je soms wel eens af met al die bekeuringen. Maar in Denemarken pakken ze het heel anders aan. Aanhouden, even knuffelen en je krijgt nog een helm kado ook!

Portal - Fanime 2011 Masquerade

Portal 2 is onderdeel van het Half-Life-universum. De speler de beschikking over een portaalgeweer. Wanneer de speler op twee verschillende muren een portaal schiet, kan hij het ene portaal ingaan, om direct uit het andere te stappen. Op deze manier moet de speler puzzels oplossen om van punt a naar punt b te komen. Deze toneelvoorstelling is op dit spel gebaseerd.

Fast Underwater Swimming

Bij wedstrijd zwemmen gaat het er natuurlijk om wie als eerste de overkant bereikt, logisch. Maar als je dan rugcrawl moet doen en je bent sneller onder water dan erboven, wordt je dan gediskwalificeerd of niet?
volgende
vorige