Evolution Of Style

Evolution Of Style
In de loop der jaren zijn er veel dingen veranderd. Niet alleen meubels, auto's, kleding, maar ook haarstijlen zijn onderhevig aan verandering. We zien het in Evolution Of Style.

Coming Home

Coming Home
Budweiser speelt in op het onderbuik gevoel van een grote groep Amerikanen die een familielid hebben vechten in een van de oorlogen waarin het momenteel verwikkeld is. Kan dit ?!

Fresh Green Ads

Fresh Green Ads heeft voor Sea Life Scheveningen een wel hele bijzondere reclamecampagne gelanceerd. Zolang het droog weer blijft zal de reclame niet zichtbaar zijn, maar zodra het nat wordt verschijnt er een milieu vriendelijke reclame.

Renault Connects Facebook To The AutoRAI

Renault Connects Facebook To The AutoRAI With RFID
Als je één dezer dagen Renault bezoekt op de autoRAI, dan is de kans groot dat je diverse Facebookers tegen het lijf loopt. Door middel van een pasje met een RFID-chip kun je Renault koppelen aan je Facebook account, om vervolgens jouw favoriete modellen te 'liken'. Met recht een mooi stukje techniek!

Baby Inside

Kennen we die übercoole campagne nog van Evian water met die rollerbabies ?! We zijn inmiddels twee jaar verder en bij Evian borduren ze nog eventjes door op dit succes met deze toch wel erg grappige muziekvideo.. De shirt zijn overigens te koop voor een miezerige 30 euro en best cool, check hier de webshop!

The Fine Fellas

null
Geef het ze maar te doen die reclameburo's die toch telkens weer iets origineels moeten bedenken voor hun klanten zoals deze voor een welbekend Zweeds warenhuis. Leuk gemaakt natuurlijk en in den beginne heb je echt geen idee waar je naar aan het kijken bent.

BIC scheermesjes

Wie denkt dat BIC alleen maar balpennen maakt, heeft het mooi mis. Ook maken ze al tijden scheermesjes en om deze eens een keer de aandacht te geven heeft BIC deze geniale commercial gemaakt.

Taxi

Taxi
Het beroep van taxi chauffeur is niet echt een beroep om trots op te zijn maar je kan er natuurlijk wel je eigen invulling aangeven, zoals hier in een commercial van een internet provider die snel internet aanbied.

Desperados Party

Desperados Party
Wanneer je reclame wil maken voor je product, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Een simpel filmpje op Youtube is mogelijk, maar je kan het ook op deze manier doen. Maakt net wat meer indruk. Proost!

Clever Dick

Clever Dick
Laten we eerlijk wezen, alle mannen zijn een beetje opscheppers. De één heeft een grotere dan de ander en andersom. Maar kan de jouwe hier aan tippen?

Ray-Ban Never Hide 2011 Campaign

Ray-Ban Never Hide
Het zonnetje schijnt er ook vandaag weer lustig op los dus het wordt weer langzaam tijd om de zonnebrilletjes uit het ooievaarskuitenvet te halen. Eigenlijk zoals elke jaar rond deze tijd is het tevens de start van een nieuwe reclame campagne van zonnebril maker Ray-ban, dat doen ze met drie coole short films.

Tomatina (1) - Watergun (2) - Motorcycle (3)

Awesome Touchwood commercial

Touchwood
Je kan op veel verschillende manieren reclame maken voor mobiele telefoontjes maar deze laatste commercial van de Touchwood SH-08C slaat werkelijk alles, een appart apparaat is het wel. Kijk eventjes mee...
volgende
vorige