Woodkid -Iron

Om deze videoclip te omschrijven in 1 woord is bijzonder moeilijk. De een zal zeggen kitsch en de ander zal zeggen geweldig! Hoe dan ook, voor een eerste videoclip is dit zeker geen onaardige poging!

25 Years Of Pixar Animation

25 Years Of Pixar Animation
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Pixar / Disney wel. Kijk mee naar een overzicht van 25 jaar geweldige films.

Plasticine iPad

Plasticine iPad
Ik heb een klein beetje het gevoel dat de introductie van de vorige iPad toch iets meer stof deed opwaaien dan de onlangs uitgebrachte iPad 2 maar het zal vast en zeker weer de gadget van het jaar worden als de iPhone 5 later dit jaar niet verschijnt. Het blijft natuurlijk een cool apparaat en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er geen zou willen hebben. Helaas zijn de meeste Apple producten nogal aan de prijzige kant al kan je zelf ook gewoon iets in elkaar knutselen.

Talking Twins

Talking Twins
Leuk zo'n tweeling die waarschijnlijk heel wat tegen elkaar te vertellen heeft maar echt verstaanbaar of waar ze het over hebben blijft voor ons een raadsel...

Odyssey Dawn

Odyssey Dawn

Three Big Pigs

Three Big Pigs
Het welbekende spel Angry Birds zal niemand onbekend in de oren klinken. Combineer het spel met huidige revoluties en Three Big Pigs is het resultaat.

Brain Farm Cinema Reel

Brain Farm is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van films, commercials, e.d. Om een kleine indruk te geven wat ze maken en hoe het eruit ziet is deze compilatie gemaakt.

Words do Hurt

Words do Hurt
Schelden doet geen pijn is een fabeltje als we deze jongedame mogen geloven die de laatste jaren elke dag wel voor iets anders is uitgemaakt en in deze video aandacht vraagt om het zogenaamde bullying tegen te gaan.

Earth Hour 2011

Earth Hour 2011
Click The Pic's For Earth Hour!

PeteBox

Ken jij PeteBox al? Hij is erg populair op YouTube met zijn eigen gemaakte video's. Zoals hij zelf aangeeft "The track is made live using a guitar, beatbox, voice and an RC-50 loop station. The reverb on the vocals at the end is off a Kaoss Pad which only features at the end for the reverb effect. There's nothing prerecorded or added post recording, it's all live!", is het allemaal in 1 keer opgenomen.

Angry Birds The Movie - Trailer

Mensen met een iPhone kennen ongetwijfeld het spel “Angry Birds”, en ook de Android Market is een plek waar tegenwoordig de vrolijk gekleurde, maar agressieve vogeltjes gevonden kunnen worden. Vanwege het grote succes van deze game is er al gesproken over het maken van een film. Hier Angrybirds online!

Air New Zealand's Safety Guidelines

Air New Zealand's Safety Guidelines
Hoe serieus kan je een vliegtuigmaatschappij nog nemen als ze Richard Simmons inhuren om de veiligheids instructies voor het opstijgen uitteleggen.

Earth Hour 2011

Afgelopen weekend was het weer Earth Hour een jaarlijks terugkerend event om mensen bewust te maken van hun energieverbruik. Afgelopen zaterdag tussen 21:00 en 22:00 had je dan het licht een uurtje uit moeten doen en ook dit jaar was deze aktie weer een doorslaand succes. We zijn er wat laat mee maar er was ook nog een officiele aankondigingsvideo die je hier kan bekijken en het was jammer dat niet iedereen van deze aktie op de hoogte was, als ik zo eens naar deze clip kijk waarin motten de aanval kiezen.

Ferrari FF Official Video

Net zoals bij andere automerken Ferrari heeft een mooie commercial gemaakt! Ik vind hem nog leuker worden als ik zie hoe hij gemaakt is. Voor mij de eerste keer zo'n making of.

Tord (10 jr) Geweldige danser!

Ik kan even niet goed inschatten of dit nu een aflevering is van X-Factor in Noorwegen of So You Think You Can Dance. Maar dat dit 10-jarige ventje geweldig kan dansen is een feit! Hij schijnt het zichzelf aangeleerd te hebben door video's te bekijken op YouTube.

Ob-La-Di - Ob-La-Da

Ob-La-Di - Ob-La-Da
Kennen we dit liedje nog van The Beatles ?! Dit hele apartementencomplex wel, en doen het met z'n allen nog eens als een cover en dat gaat ongeveer zo!

Dogboarding

Dogboarding
Leuk natuurlijk die videos op het web met honden op een skateboard maar je kan ook je hond als skateboard gebruiken, geloof je het niet ?! Check!

Zandstorm

Terwijl aan de ene kant van de wereld het zonnetje heerlijk schijnt komen ze aan de andere kant van de wereld in een donker gat. Een zandstorm trekt over Koeweit wat al het daglicht weghaalt.

35 skaters en 1 grote berg

Het was weer een mooie dag vandaag! De een gaat lekker met een biertje op een terras zitten en de ander gaat met zijn vrienden lekker een stukje skate!

New York, Then and Now

New York, Then and Now
NYC, je moet er eigenlijk gewoon één keer in je leven geweest zijn. De stad werd in 1625 onder de naam Nieuw-Amsterdam gesticht als een handelspost van ons Nederlanders maar kwam in 1664 in Britse handen. Door de jaren heen is New York uitgegroeid tot de grootste stad van de VS. Vandaag beelden uit 1928 gefilmd zo goed en kwaad als het kan vanuit een auto en hier nog beelden uit 1980 toen het er allemaal al weer heel anders uitzag.

HDR Tone-Mapped Video

HDR Tone-Mapped Video
Met HDR laat je alles eigenlijk gewoon nog iets mooier er uit zien dan het in werkelijkheid is. In deze video zie je een beetje hoe dat in z'n werk gaat....

Big Shots 24/03/11

Big Shots 24/03/11

Ahhh Lego

Ahhh Lego
Met Lego bouw je vanalles en kan je zelfs korte geinige stopmotion filmpjes maken waar nog een verhaallijn in zit ook, checken we eventjes Ahhh!

Eye of the Storm - Lovett

Eye of the Storm - Lovett
Een kick ass videoclip bij een iets wat mindere song door Lovett, die zeker eventjes het bekijken waard al was het alleen om de toffe animatie!

Een berg in Spanje

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen zeg, beetje jammer dat het vandaag iets minder is, maar dat mag de pret niet drukken! We pakken de fiets en gaan gewoon een stukje fietsen.

12 Year Old Trick Shot Quarterback

Veel kinderen weten op jonge leeftijd nog niet wat ze willen worden, ook nog niet als ze 12 zijn. Maar deze jongen heeft een arm waar hij heel ver mee kan komen. Ik vermoed dat hij pro-football wil gaan spelen en dan als quarterback.

It's DamDay!

Sommige plekken zijn voor ons mensen niet bereikbaar, omdat dit simpel weg of te gevaarlijk is of eigen terrein is, maar dat houd deze jongens in een surfpakje niet tegen! Logisch ook, want het ziet er wel super cool uit deze 'glijbaan'.

Sandro Blattner compositing reel

null
We zien de laatste tijd steeds meer coole video's gemaakt met programma's zoals bijvoorbeeld Adobe's Aftereffects maar hoe doen ze dat nu precies allemaal. In deze coole compositing reel legt video meester Sandro Blattner het eventjes uit...

Pop Up books Not just for Kids

Pop Up books Not just for Kids
Als je dacht dat de zogenaamde "pop up" boeken alleen maar kinderachtig zijn en zeker niet voor volwassenen zijn bedoeld, dan heb je het mis. Kijk maar eventjes naar deze ubercoole clip met een expo op het Bowdoin College waar popup boeken van Harold M. Goralnick, een voormalige student, besproken worden.

Lego Like Light

Lego Like Light
Ben je gek van Facebook en ben je ook nog een beetje creatief? Dan is de Lego Like Light een leuke uitdaging voor je. Best kunstig..

Xperia PLAY - Gaming Is Everywhere

Xperia Play - Gaming Is Everywhere
De Xperia PLAY is de eerste Android Smartphone met Playstation-certificaat en nu te bestellen bij Hi. Voor het eerst op een Smartphone echte gamebesturing. Voel de actie met het gamepad, L+R toesten aan de achterkant en analoge touch-joystick. Heb jij genoeg skills om de Sony Ericsson Xperia PLAY te veroveren? Daag de pro's uit en wie weet stap jij op 3 april in de ring om het uit te vechten op de Xperia Say it & play it! Speel hier de game.

Menu

Menu
Meteen nog maar een animatie, die nog best funny is ook. We zitten in een restaurant waar ze zeer vreemde gerechten op het menu hebben staan, de ober probeert er tevergeefs nog het beste van te maken. Een mix van klassieke animatie, flash en een klein beetje 3D!

Cool Hunter

Cool Hunter
Een zeer korte animatie die zich afspeelt in de toekomst met een geëvolueerde mens (2.0) die zich helemaal heeft geintegreert en connected is met allerlei technology.

Button King

Super interessant vond ik het om naar Joris showroom of man bijt hond te kijken waar mensen met een bijzondere levenswijze, verhaal of hobby in beeld kwamen. Deze ouwe Button King had zo in het rijtje van deze programma's gepast! Het doet mij denken aan oma's knopendoosje.

Treinstoring

Als ik bij de verkeersinformatie op de radio hoor dat de treinen vertraging hebben omdat er een bovenleiding kapot is, roept dat toch hele andere beelden op dan deze bovenleidingstoring!

Cyclotrope

Cyclotrope
Waarschijnlijk heb je vroeger ook al eens een mini 'bioscoop' gemaakt door middel van een oude platenspeler. Vandaag doen we dat dunnetjes over met een fietswiel. Net zo handig. Via

Festival Of Colours

Festival Of Colours

Real or Fake

Onvoorstelbaar dat deze bal van zo'n hoogte in zo'n klein netje komt. De vraag is dan ook, is het echt of harstikke nep?! Mij lijkt het echt, maar ik kan mij ook vreselijk vergissen natuurlijk.

StuntBums Presents LotWars 2011

StuntBums Presents LotWars 2011
Wanneer je de laatste tijd alleen maar sneeuw en ijs gewend bent, dan is het wel eens fijn om de warmte op te zoeken. De jongens van StuntBums zochten de zon op om hun stunt skills op peil te houden.

5 Years of Twitter

5 Years of Twitter
Twitter bestaat dit jaar precies 5 jaar en wie had ooit gedacht dat deze microblog dienst zo populair zou worden. Je kan ondertussen Useloos volgen via twitter, dat doe je hier, en in deze video vertellen allerlei bekende wereldburgers en internetgoeroes waarom zij graag Twitter gebruiken. Zijn er eigenlijk nog mensen die nog geen twitter gebruiken ?!

Around the world in 2000 pictures

Around the world in 2000 pictures
We gaan in vogelvlucht steden als Parijs, Barcelona, Berlin, St. Petersburg, Shanghai, Tokyo, New york en London bekijken in deze coole stopmotion clip met daarin 2000 foto's verwerkt. De muziek onder de clip komt van Télépopmusik met 'Lincertitude de Heisenberg'.

3,000 Arctic Reindeer Crossing Water

Waarom deze 3000 rendieren moeten verhuizen en daardoor dus deze zwemtocht moeten maken is mij eerlijk gezegd een raadsel, maar ondanks dat blijft het een mooi en bijzonder gezicht.

The Aurora

We hebben al vaak stopmotions gepost van het Noorderlicht, maar ik kan er geen genoeg van krijgen! Deze is gemaakt in en rond Kirkenes en Pas National Park bij Rusland.

A Better World

A Better World
Een kleine short film van Nike met als motto: Verbeter de wereld koop schoenen van Nike, tja zo lust ik er nog wel een paar...

Big underwater Bang

Big underwater Bang
Vorige week zaten we eigenlijk met z'n allen te wachten op de Big Bang in Japan maar daar is het gelukkig niet van gekomen. Onder water kan je ook kleine knalletjes maken en in deze video een kleine tutorial hoe dat te doen.

Kettingreactie

Een kettingreactie is een leuke theorie, maar nu ben ik zelf niet zo'n theoriemens en ben ik blij als mensen de theorie in praktijk brengen. Het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat!

Apple v.s. Windows illusion

tien volle uren zijn ze ermee bezig geweest, Apple op Windows krijgen. Nu denk je misschien dat ik het over software heb, maar nee, gewoon een illusie die op ramen geplakt is.

Boston Movie Trailer

Boston Movie Trailer
Afgelopen week was het St. Patricks Day, de nationale feestdag van Ierland, en één stad in de USA is van oudsher eigenlijk al een enclave van Ieren over het grote water, en dat is Boston. In deze epic fanmade movie trailer allerlei beelden waarin deze stad centraal staat. Knap staaltje werk!

Monkeys vs Mercedes Benz

Monkeys vs Mercedes Benz
In scene gezet dat wel maar zeker leuk om eventjes te zien is wat een groep apen doet met een geparkeerde Mercedes in het safari park.

Facebook Post Rescues Robbery Victims

Stel je zit boven op je kamer en hoort gerommel beneden, wat doe je dan? Precies!!! Je neemt je laptop mee naar zolder, je verstopt je en zet direct een berichtje op FaceBook! HELLPPPP!!!!! Waar social media al niet goed voor is!

Jesse Heiman

Het lijkt een leuke hobby, figurant spelen in een film. Maar als die ene keer zo goed bevalt dan blijkt het toch verslavend te werken. Het lijkt wel of je Jesse Heiman in elke film die gemaakt is, terug ziet.

Great Ball Contraption in Lego

Great Ball Contraption in Lego
Afgelopen week werd de grootste GBC (Great Ball Contraption) gebouwd ter wereld op de LEGO World bijeenkomst 2011 in Copenhagen, Denemarken. Dit gevaarte bestaat uit 93 verschillende Lego modules en er bouwde zelfs een nederlander aan mee, zijn naam, Maico Arts. Kijk eventjes mee!

Marble machine chronicle

Marble machine chronicle
De geschiedenis van de 150x100size Marble Machines in beeld gebracht en in een soort van verhaalvorm nog eens vertelt kan je zien in de clip The Marble machine chronicle! Geniaal..

Zelf zo'n machine bouwen ?! Lees hier hoe..

Lundberg Loses It

Lundberg Loses it
Erik Lundberg is een professionele downhill skater. Met gevaar voor eigen leven gaat hij met een bloedgang, zonder remmen, op een longboard van bergwegen af. Vandaag kijken we hoe een normale dag voor hem eruit ziet. Zie hier Lundberg loses it!

Kubrick's Blockbuster Parodies

Kubrick's Blockbuster Parodies
Een van de meest bekende filmregisseurs ooit is Stanley Kubrick die films als Full Metal Jacket en 2001: A Space Odyssey op z'n naam heeft staan maar helaas alweer een aantal jaartjes dood is. Ook in reclame komen allerlei typische Kubrick scenes voorbij en in deze compilatie video zien we al die commercials nog eens op een rijtje!

How Are You Doing?

How Are You Doing?
Ik had nog nooit gehoord van de band The Living Sisters maar met deze übercoole muziekclip geschoten in een soort drie luik staan ze wat mij betreft meteen op de kaart. De video is directed door Michel Gondry het nummer heet How are you Doing... Knap werk!

Die Antwoord presents Umshini Wam

Umshini Wam
Kennen we Die Antwoord nog die een jaar geleden vriend en vijand veraste met de hit single Enter the Ninja ?! Deze Zuid Afrikaanse band timmert het laatste jaar erg goed aan de weg met hun typische Zuid Afrikaanse popmuziek en hebben nu zelfs een short film gereleased met als titel Umshini Wam wat vrij vertaald in het engels zoiets betekend als Bring me my machine gun...

Dino Scare

Dino Scare
We kennen ze allemaal wel, die kleine speeltjes die de kinderen krijgen bij hun Happy Meal. Normaal is het leuk speelgoed voor de kids, maar er zijn uitzonderingen.

The Guilty Dog

Ik heb niet zo heel veel met huisdieren, maar zolang ze van een ander zijn is het toch wel grappig. Met deze hond heb ik dan ook best een beetje medelij! Tsja, had je maar niet moeten snoepen!

United we Stand

United we Stand
Tragedie natuurlijk daar in Japan waar het maar niet lijkt te lukken om die nucleaire van genoeg koelwater te voorzien al is er wel aangekondigd dat dit nu niet lang meer kan duren. Naast wat er allemaal in Japan gebeurt is het ook al weken onrustig in het Midden-Oosten iets waar je ook niet blij van hoeft te worden. Iemand was zo creatief om de gebeurtenissen van afgelopen weken een nieuwe draai te geven door er de speech van Charlie Chaplin onder te gooien uit de film The Great Dictator....

iPad 2 First Music Video

iPad 2 First Music Video
De iPad 2 is nog maar net uit of er is al een muziekvideo geheel opgenomen met diezelfde iPad en ik sta echt verstelt van wat voor kwaliteit videoclip je met dit apparaat in elkaar kan knutselen. Om de clip van Eddy met "Need" te maken werden drie iPad 2's gebruikt en zo'n 8 uur filmen. Het resultaat is verbluffend!

The Human Calculator

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een talent of iets waar hij/zij goed in is. Zo ook Scott Flansburg. Ze noemen heb de wandelende calculator, hij kan sneller hoofdrekenen dan dat je kan met een calculator. Een bijzondere gave!

Eigen schuld, dikke....... kin

Als je vriend de camera in de aanslag heeft om op te nemen hoe jij je vriend een blauwe kont wil bezorgen, dan moet je natuurlijk wel goed schieten! Al met al een leuker filmpje dan een blauwe kont!

Mario Bros - The Movie

Het internet staat vol met leuke filmpjes, foto's en games van Mario Bros. Ieder heeft er op zijn eigen manier een draai aangegeven. Deze 'trailer' is natuurlijk niet echt, want een echte film gaat er hoogstwaarschijnlijk niet komen, maar dan nog is hij het kijken waard!

Electric Chair At The Fair

Electric Chair At The Fair
Met de kids naar de kermis, hoe gezellig wil je het hebben. Al die attracties, hoe hoger, sneller en extremer des te beter. Maar hoe ver wil je gaan? Oké, het is een pop, maar een elektrische stoel gaat wel erg ver.

Knuffelen met leeuwen

Als je een huisdier, een hond, kat, poes, what ever, heb dan zeg je hem elke ochtend wel even gedag door een aai over zijn bol of met wat lieve woordjes. Maar als je twee leeuwen heb, doe je dat dan ook? Het ziet er wel heel schattig uit!

Japan Before and After

Japan Before and After
Er staan al genoeg galleries van de ramp in Japan op USL maar deze toch wel erg schokkende foto's met satelite overlay moet je gezien hebben. Check de foto's van before en schuif vervolgens mij je muis de overlay kaart er van rechts naar links overheen. Er staat nu ook een deel 2 bij! Erg allemaal natuurlijk maar in Belgie zijn ze erachter het is allemaal een complot van de anti nucleaire lobby!

Kind of a Funny Story - "Under Pressure"

Een kleine scene uit de film Kind of a Funny Story over een tiener die in een depressie zit en zich laat inchecken in een inrichtig. Daar maken ze er het beste van....

Filmtrailer hier!

Dichter Bij Het Nieuws - Maart 2011

Dichter Bij Het Nieuws - Maart 2011
Er zijn vele manieren om het nieuws te presenteren. Eén daarvan is dichten. Zie hier Dichter bij het Nieuws, Maart 2011.

Leap of Faith Penguin

Leap of Faith Penguin
Het blijven grappige beestjes die Poolbewoners die wij pinquins noemen en zijn waarschijnlijk verwant aan de zeeduikers, albatrossen, stormvogels en onderdeel van een veel grotere groep die men wel de 'watervogels' noemt. Pinquins kunnen zich ook moeiteloos voortbewegen op het vaste land en blijken zelfs lef en springvermogen te hebben zoals hier te zien is op deze beelden.

Electric Skateboard

Electric Skateboard
Waarom zou je je nog vermoeien door te gaan skateboarden als je net zo gemakkelijk een klein motortje op de skateboard kan laten plaatsen waardoor je ineens electric powered bent.

Call of Duty Black Ops vs Crysis 2

Wat zou er gebeuren als je in het een en hetzelfde spelletje twee karakters neer zet van twee verschillende spellen zoals Call of Duty Black Ops en Crysis 2. Een erg leuk tafereeltje en al helemaal als het irl is.

Immaterials - WiFi Light Painting

Immaterials - WiFi Light Painting
Zonder dat je het in de gaten hebt loop je dagelijks door draadloze netwerken. Dit team ging een project aan om de netwerken zichtbaar te maken. En dat is nog best verrassend..

The Stolen Scream

The Stolen Scream
Noam Galai stond eventjes vreemd te kijken toen een foto van zijn gezicht ineens overal ter wereld opdook nadat hij een serie van vier foto's online had gezet. Helemaal bizar is dat hij nooit toestemming heeft gegeven en zelfs niet eens wist dat hij langzaam maar zeker wereldberoemd werd totdat een bekende hem hier op wees. Check hier zijn verhaal! Best opmerkelijk...

5 kleine kleutertjes

Sommige kinderen zijn gezegend met een talent voor muziek maken. Of zijn het de ouders van deze vijf kleutertjes die ze tot het einde puche? Desalniettemin, het klinkt wel goed voor 5 van die kleine koters!

Eye of the Leopard

Eye of the Leopard
Het blijven mooie beelden die natuurdocumentaires van bijvoorbeeld de BBC of zoals hier van National Geographic channel met dit keer toch ook wel weer ongelofelijke beelden van een luipaard die een jong aapje vindt en de zorg voor die jonge diertje op zich neemt, aaaaaah!

Circle The Cat

Zaterdagavond, niet zo heel veel op tv en dus tijd voor een spelletje. Probeer de cirkel om de kat te sluiten door de rondjes aan te klikken, maar pas op deze kat is wel een ontzettende dondersteen! Mij is het nog niet gelukt en ben heel benieuwd of het jullie wel lukt!!

Ballet in de lucht

Bij een tornado denk je gelijk aan dood en verderf, maar dat hoeft niet altijd! Bij deze 'mini' tornado, die alleen zichtbaar wordt als de zeilen van het land mee naar boven worden getrokken, lijkt het wel een balletvoorstelling in de lucht.

Bolivian Bridge Time Lapse

Bolivian Bridge Time Lapse
Bruggen zijn de normaalste zaak in de westerse beschaving waar je over elke rivier wel meerdere bruggen kan vinden maar niet in landen als Bolivia zoals we ooit al eens konden zien in de Bolivia Special van Topgear. In deze Time Lapse nog maar eens beeld hoe je dat nou het beste kan aanpakken als er in de omtrek geen brug te bekennen is maar je wel naar de overkant wilt. Het valt niet mee!

Nigel's Song

Nigel's Song
Rio the Movie komt er aan en dit is eigenlijk een kleine teaser voor die 3D film die vanaf 21 april in de NL bios te zien zal zijn. Het verhaal gaat over een vogel uit het stoffige Minnesota die in Rio de Janeiro de vogel van z'n dromen vindt. Nigel's song..

Surfboard Kickflip

Op een surfboard blijven staan terwijl je over de golven glijd is al lastig, laat staan als je er dan ook nog eens een kickflip mee doet! Best knap als je je bedenkt dat dat board een heel stuk zwaarder is dan een skateboard!

Man red hond

Mensen die een hond als huisdier hebben, beschouwen het beestje vaak als gezinslid en zelfs hun beste maatje. En als je hond dan ineens voor dood neervalt, dan is het fijn dat iemand hem weer 'tot leven wekt'. Held!

Langlaufer meets Polar Bear

Langlaufer meets Polar Bear
Tja dan sta je toch wel eventjes vreemd te kijken lijkt me zo als er ineens een ijsbeer voor je neus staat terwijl je bezig bent om een wereldtijd neertezetten tijdens de world cup skiing in Holmenkollen, Oslo te Noorwegen.

Conversation 16

Conversation 16
Het is helemaal niet mijn soort muziek maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dit nummer van The National erg lekker vind en de clip die erbij zit is ook nog vrij grappig om naar te kijken. Het is tevens het zoveelste coole nummer van het album High Violet van deze band uit Brooklyn, NY. Hier coversation 16!

Carnival 2011

Carnival 2011

Armloze schilderes

In Iran is het als vrouw zijnde niet altijd even makkelijk en helemaal niet als je ook nog eens lichamelijk wat mankeert. Deze vrouw is sterk en leeft zich uit op witte doeken, met haar voeten!

One Minute Puberty

One Minute Puberty
Wanneer je als jonge gozer de pubertijd ingaat doorstaat je lichaam een boel veranderingen. En dan is het nog best knap om dat in één minuut samen te vatten.

If Filmmakers Directed the Super Bowl

If Filmmakers Directed the Super Bowl
De Superbowl is alweer voorbij maar deze clip hadden we nog niet gepost hier op USL zag ik en is toch nog best grappig. Hoe zou de Superbowl eruitzien wanneer deze directed zou worden door Hollywood ?! Je ziet het in deze clip..

They call it Puppy Love

They call it Puppy Love
Een hond kan zich prima alleen redden maar is eigenlijk net als de meeste huisdieren een gezelschapsdier. Neem nou deze hond die helemaal gek is op een paard en dat ook niet onder stoel of banken schuift.

Spreeuwen

Wie het nieuws een beetje volgt heeft het vast al gehoord. Boven de Utrechtse wijk Hoograven is sinds een paar weken geregeld een groep van 60.000 tot 70.000 spreeuwen te zien. Ze vliegen in grote wolken die allerlei vreemde formaties vormen.

Win een jaar lang gratis vliegen!

Win een jaar lang gratis vliegen!
Transavia.com is op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij de nieuwe transavia.com slogan, dan win je een jaar lang gratis vliegen voor twee personen en jouw naam op een vliegtuig. Doe mee!

The Darksite of Barbie

Barbie, het ideaal beeld voor de meeste meisjes, maar ook barbie heeft een dubbelleven! Wat niemand zou verwachten achter zo'n idealistisch popje is dan toch vast gelegd.

Japanese Skeletonics

Die Japanners weten mij toch elke keer weer te verbazen met wat ze uitvinden, de voedselautomaten, de vreemde spelletjes, noem maar op. Deze vind ik dan toch ook wel erg cool, zou er wel eens mee over straat willen lopen!

Spinning Kid

In landen waar veel armoede heerst worden kinderen vaak ingezet bij bedelen of kunstjes doen. Zo ook dit jochie, hij zal geld moeten ophalen om eten te kunnen kopen en daarvoor gebruikt hij zijn flexibiliteit.

Windjes

Iedereen heeft wel eens last van wat lucht in zijn darmen. De een ontdoet zich van deze luchtbellen netjes op de wc of in een ruimte waar niemand is, de ander doet het gewoon openbaar wat tot veel lachende reacties leid.

Giant Ant Hill

Giant Ant Hill
Mieren zijn toch wel erg bijzondere dieren die moeiteloos vele malen hun eigen lichaamsgewicht te lijken kunnen tillen. De meeste mierenhopen die wij kennen zijn bovengronds maar zo afentoe komt men ook wel eens een ondergronds nest tegen zoals dit reusachtige nest. Best ongelovelijk dat zo'n klein beestje dat allemaal kan fabriceren.

Antikythera Mechanism

Vroeger toen er nog geen computers e.d bestonden wisten de mensen ook al uitterekenen wanneer er bijv. een zonsverduistering zou komen. Dus gingen twee ontwerpers van Apple aan de slag om met Lego een Antikythera Mechanism te bouwen. Met Lego bouw je alles dus ook zo'n machine!

Vanishing Plate

Vanishing Plate
We rijden er allemaal mee rond, maar soms is het eens fijn om zonder een nummerplaat het gas wat verder in te trappen. Daar is nu een mooie oplossing voor.

Mortar Problem

Mortar Problem
De mortier is een veel gebruikt wapen in het leger. Ergens een heel simpel wapen om te gebruiken. Totdat je er een treft met faalangst..

Disney's "Up" House Created In Real Life

Disney's "Up" House Created In Real Life
Disney's animatie UP is een geweldige film, maar een beetje onrealistisch. Want zeg nou zelf, een huis laten vliegen door een paar ballonnen is toch onmogelijk? Niets is minder waar..

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Vandaag heb ik voor jullie een aantal animatie films bij elkaar gezocht die nog allemaal in 2011 uitkomen, de een nog cooler dan de ander. Hier de trailers!

- Puss in Boots
- Kung Fu Panda 2
- Little Johnny
- The Lion of Judah
- Hoodwinked Too! [repost]

Introducing iPad 2 Parody

Introducing iPad 2 Parody
Binnenkort komt het nieuwe speeltje uit van Apple, de iPad2. Sneller, dunner en beter dan zijn voorganger. We bekijken hem even nader.

Er Onderdoor

Motorrijders zijn over het algemeen niet vies van het gas opendraaien, plat de bocht door en wat stuntjes uithalen hier en daar. Zolang het veilig gebeurd zie ik daar ook helemaal geen probleem in, maar ik geloof dat ik er liever om een 'vrachtwagen' heen ga, dan er onder door!

Vlieg banner

Als je wilt opvallen op een beurs waar je staat moet je creatief te werk gaan. Wat dacht je van vliegen met een reclamebanner achter zich aan. Reken maar dat de aandacht getrokken is!

A-10 Thunderbolt II Refueling

Voor mensen met een auto is tanken de normaalste zaak van de wereld, maar boven in de lucht je vliegtuig vol laten gooien is toch wel vrij bijzonder om te zien. Best een lastig karweitje lijkt mij!

The End of the Road

The End of the Road

Benny Benassi's Satisfaction Remake

Benny Benassi's Satisfaction Remake
De monsterhit Satisfaction van Benny Benassi kennen we allemaal. Het succes was natuurlijk ook deels te danken aan de mooie dames in de clip. Tijd voor een remake!

Super

Super
Een beetje geinspireerd op de film KickAss maar daarom zeker niet minder leuk en met de mooie Liv Tyler en Ellen Page in de vrouwelijke hoofdrollen en Rainn Wilson die besluit superhero te worden om zijn liefje van een drugsdealer gespeeld door Kevin Beacon terugtewinnen. De film gaat op 1 april in de USA in premiere hier de trailer.

Loaded With Secrets

Loaded With Secrets
Ik zat vandeweek een docu te kijken over indentiteits fraude iets waar je helemaal niet blij van hoeft te worden wanneer het je overkomt. In deze docu was te zien hoe kinderlijk eenvoudig het eigenlijk wel niet is om aan de persoonlijke gegevens van andere mensen te komen. Na het zien van de volgende clip zal er ook hier en daar wel een lampje gaan branden, laten we hopen dat het de beheerders van hardware in de diverse instellingen zijn, want het kan ook maar zo geboefte op verkeerde ideeën brengen.

Rum vs Alligator

Rum vs Alligator
Wanneer je hele dagen niets te doen hebt en je niet hoeft druk te maken over je bankrekening ga je natuurlijk golfen. Een beetje wandelen in de natuur wat grappen met je gabbers en ondertussen lekker genieten van de meestal mooie omgeving waar je je bevind. Het wordt wel iets lastiger als er in die zelfde natuur ook bewoners zijn die verder niets op hebben met jouw sport maar daar stoort de gemiddelde rum drinker zich niet aan als we deze commercial mogen geloven.

Girl can't close Eyes

Altijd leuk zo'n bezoekje naar de tandarts alwaar je helemaal volgepropt wordt met verdovingen, alleen de nasleep is soms wel heel erg vreemd. Hadden we eerder David, en consorten, al die allerlei vreemde zaken zag op de achterbank van z'n vaders auto dit keer is het een meisje die de eeuwige knipoog heeft gekregen.

Shadows of Sedona Timelapse

Shadows of Sedona Timelapse
We nemen vandaag een kijkje in 'Red Rock Country', Sedona Arizona door middel van een timelapse met beeldmateriaal geschoten in één week vakantie, de muziek is van Scott August genaamd "Quiet Journey". Best mooi daar...

Mo is Lam en ik ben Christen

Het carnavalsfeest barst los, vanavond zijn er al diverse feestjes her en der en morgen begint het groot carnaval dan echt! Om dit festijn niet over te slaan heb ik een leuk carnavals nummertje gevonden. Geniaal bedacht!

Luchtgitaar

Als gitaar spelen je hobby is, dan moet je heel wat tijd erin steken wil je goed kunnen spelen. Maar als je nou een druk bezet man bent? Nou dan doe je toch gewoon oefenen als je collega zijn speech houd!

Old Spice | Behind the Scenes

Normaal posten we stoere, gave, bijzondere, humoristische commercials op Useloos, maar nu eentje van achter de schermen. Best een leuke job om een coole, stoere vent te moeten zijn.

Toyota - The Force

Toyota - The Force
Na de geweldige commercial van Volkswagen, kan Toyota natuurlijk niet achterblijven. Weliswaar een spoof, maar dat mag de pret niet drukken.

Luz Solar

Luz Solar
Geniale viral campagne gemaakt door Saatchi & Saatchi voor het israelische Shikun & Binui Solaria wat zich inzet voor groene energie en laten zien dat niet alles zo zwart wit is als het lijkt. Hoe dit precies in z'n werk gaat kan ik je niet vertellen maar cool is het wel. Een zwart wit tekening kleurt bij zonlicht...

Cats with Thumbs

Cats with Thumbs
Waarom hebben katten eigenlijk geen duim ?! Is dit iets wat de evolutie gewoon vergeten is ?! Check het in deze toch wel weer erg grappig gemaakte commercial voor het engelse melkmerk Cravendale!

Paper Baby

Paper Baby
Tijd voor een ahhh momentje. Een baby is geweldig, maar als je een huil baby treft kan het wel eens voor het nodige ongemak zorgen. Deze man heeft daar in ieder geval geen last van..

iPad Attack

Feitelijk vind ik het script een beetje flauw, maar de opzet ervan en de special effects daarin in tegen spreekt mij dan weer wel aan. Ik kan niet wachten tot de full movie uit is!

Jaalalala - 2011

Als je denkt dat Michiel Veenstra en Gerard Ekdom alleen wat radioprogramma's maken, heb je het goed mis. Want wat begon als een grapje is uitgelopen tot een serieuze carnavalshit! Van mij mogen ze hem vaak draaien aankomend weekend, want de tekst is zelfs met een flink slokkie op goed mee te zingen!!

Arab Dad-Dance

Vroeger als kind zijnde schaamde ik mij dood als mijn moeder weer eens gek deed, zoals gek dansen. Het liefst kroop ik dan onder de tafel, maar de kinderen van deze man pakken het ietsje beter aan. Ze negeren hem gewoon!

Secret Stash

Secret Stash
iedereen heeft wel iets waardevols in huis. Maar niet iedereen heeft de ruimte voor een kluis. Met een beetje nuchter nadenken is een geheime opberg plek snel gevonden. Best kunstig.

Schoolband Rage

Schoolband Rage
Rage Against the Machine is een Amerikaanse rockband bestaande uit rapper Zack de la Rocha, gitarist Tom Morello, bassist Tim Commerford en drummer Brad Wilk. Het debuutalbum Rage Against the Machine werd uitgebracht in 1992, met als bekendste single "Killing in the Name" en dat is precies het nummer dat de schoolband van George Mason University "Green Machine" uitkoos om live op te voeren.

Zamza

Zamza 1991
Wanneer je tegenwoordig een nieuwe single released hoort daar uiteraard ook een coole videoclip bij anders kan je maar beter helemaal meteen de handdoek gooien en wordt het waarschijnlijk toch niets met je nummer. De russische groep Zamza had eigenlijk helemaal geen geld om een videoclip te maken en zeker niet een coole zoals deze geanimeerde clip, gelukkig is er dan nog het internet waar fans je een handje helpen. Geintresseerd geraakt in deze band ?! Download de muziek gratis hier!
volgende
vorige