Life In The Clouds

Life In The Clouds
Vraag een groep kleuters wat ze later willen worden, en de kans is groot dat je er een aantal straaljager piloten tussen hebt zitten. Ik kan me er wat bij voorstellen.

Amazing Beats with Pens

Vroeger moest je op de lagere school heel vaak schrijven met een vulpen. Ik denk dat ik nu begrijp waarom! Als iedereen met zijn balpennen speelt zoals deze jongen, zouden de leerkrachten stapel gek worden.

Ewan Dobson, R U Tokking to Me ?!

Ewan Dobson
Geweldige gitaar solo hierzo van Ewan Dobson die hier in deze clip laat zien en horen hoe je moet / kan tokkelen op een gitaar. Best knap!

Camouflage Dance Attack

Camouflage Dance Attack
Het zal wel altijd funny blijven, argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf jagen door ze te laten schrikken op de een of andere manier. Deze "Master of Disquise" verstopt zich geheel in camouflage in de bosjes om daarna genadeloos toe te slaan. Geweldig!

The Chapel

The Chapel
Niet alleen foto's komen in HDR, wat staat voor high dynamic range, voorbij ook video kan je filmen in HDR zoals je kan zien in deze demo waarin een 18e eeuwse kapel uit Zeliszów, Polen centraal staat. Er is ook nog een making of en die kan je hier zien.

I Need A Doctor

I Need A Doctor
Eminem kwam pas echt op de hip hop kaart te staan nadat Dr Dre zich met hem bemoeid had en afgelopen week kwam er zelfs een nieuwe song uit van die twee met medewerking van Skylar Grey!

Horsepower

Daar waar de moderne techniek faalt, komen de oerkrachten van de paarden weer van pas. Best knap dat die beesten niet uitglijden in deze weersomstandigheden.

Blij dat ik glij

Het is hartje zomer, je zit met je vrienden in de tuin en bedenkt een buikglijbaan die eindigd in het zwembad. Alhoewel, dat is de bedoeling dat je daar in eindigd.

Who Made This Mess?

Who Made This Mess?
Een beetje hondenliefhebber weet dat een poedel niet alleen behoorlijk eigenwijs is, maar ook best slim. Ze houden zich soms van de domme, maar ze weten duidelijk wat er aan de hand is. Dat blijkt maar weer.

100 Yen

100 Yen
Een kleine documentaire over arcade gaming in Japan wat nog steeds mateloos populair is, terwijl hier de amusementhal volstaat met gokkasten. Blijft jammer!

VFX Design Reel 2011

VFX Design Reel 2011
Het is allang geen geheim meer dat er in de meeste films special effects worden gebruikt die tegenwoordig gemaakt worden met de computer. Marco Lozzi is zo iemand die daar een ster in is en heeft al heel wat coole projecten, waaronder films en commercials, op z'n naam staan. In deze showreel komt z'n laatste werk voorbij en er is ook nog een making of. Check!

Block You

Block You
Een spoof / parodie op het nummer Forget You van Cee Loo, van een meisje die nogal veel wordt lastig gevallen op haar facebook profiel en daarom dit nummer zingt.

Playable Angry Birds Birthday Cake

Playable Angry Birds Birthday Cake
Is er binnenkort iemand jarig die verslaafd is aan het spel Angry Birds? Verras haar of hem met een echte speelbare Angry Birds taart. Ik zeg cool!

One leg Breakdancer

De meeste mensen die wat mankeren of gehandicapt zijn, vinden zichzelf totaal niet zielig. Ze halen het beste uit het leven met de beperking die ze hebben. Zo ook deze breakdancer!

Subaru Sumo

Subaru Sumo
Een Sumo worstelaar is in Japan meestal een bekend persoon doordat het sumo worstelen daar mega populair is. Voor de promotie van de Subaru Forester werd daarom deze clip geschoten voor de canadeze televisie die moet aangeven hoe stevig en "good looking" zo'n japanse SUV eigenlijk wel niet is. Slogan: Sexy Comes Standard!

VJ Magrao Videomix Vol. 9

VJ Magrao Videomix Vol. 9
Dj en Vj Magrao is een braziliaan die regelmatig coole videomixen op het internet slingerd. Zijn laatste creatie is deze videomix volume 9 met allerlei coole hits van bijv. Black Eyed Peas, Shakira en Rihanna. Een complete tracklist staat onder de video!

Menselijke katapult

Een menselijke katapult is best grappig, maar dan moet je het niet in een gymzaal uit proberen! Harstikke fake natuurlijk, maar wel leuk om naar te kijken.

Organizing the Bookcase

Het gezegde : Als de kat van huis is dansen de muizen, is op dit filmpje redelijk van toepassing. Al zijn het geen muizen maar de boeken in de kast die er een feestje van maken.

How Far Away is the Moon?

Het is soms maar moeilijk te bevatten hoe nietig wij en daarmee de aarde eigenlijk is in het zonnestelsel waarin we zitten. De afstand naar de maan vanaf de aarde is 384.000 km en dat gaan we aan de hand van een basketbal en een tennisbal eventjes uitbeelden.

Catch-Phrases of 150 movies

Catch-Phrases of 150 movies
I'll be back, een van de vele zinnen uit films die je voor altijd bij zal blijven maar zo zijn er nog veel meer zoals je kan zien in deze compilatie met meer van dat soort uitspraken uit zo'n 150 films.

Eerste ontmoeting schoonvader

Zodra je verkering wat serieuzer wordt en je de eerste ontmoeting met je schoonouders heb, blijft dat toch een spannend moment. Zullen ze je wel aardig vinden, krijg je een preek van pa of valt het allemaal wel mee? Met je bosje bloemen sta je voor de deur en dan krijgt je aanstaande schoonvader het toch op zijn zenuwen.

Kale kale kat

Nu ben ik helemaal geen kattenmens en al helemaal niet van die kale dingen, maar zoals deze man de kitten in slaap krijgt is mij toch een raadsel. Zou die hem heel hard knijpen?!

Barbra Streisand

Je kan er bijna niet om heen, het nummer Barbra Streisand van Duck Sauce is de afgelopen tijd flink grijs gedraaid, maar nu kan je het nummer een eigen draai geven. Let wel dat 2 woorden van elk 2 lettergrepen het beste past!

Surfen op de Waimea rivier

Als je graag golfsurft dan moet je natuurlijk wel golfen hebben, maar wat als die er nou niet zijn? Dan steken ze allemaal de handjes uit de mouwen en laat het getij zijn werk doen!

Asus Laptop screen Fail

Asus Laptop screen Fail
Eigenlijk zou je denken dat het onderhand niet zo heel erg veel meer uitmaakt van welk merk je iets koopt omdat het toch eigenlijk allemaal wel prima is. Dat is dus niet het geval als je een Asus laptop hebt waar je niet eens een fotootje van het beeldscherm van kan maken. Iemand een laptop hebben ?!

Forever is not so Long

Forever is not so Long
Hoe lang duurt "voor altijd" als de wereld vergaat ?! George ontdekt dat als de wereld vergaat ook z'n eigen leventje instort in deze mooie shortmovie!

Past & Present

Past & Present

Shape Memory Alloy

Metaal met een vorm geheugen, best apart. Ik had het nog niet eerder gezien en vind het opmerkelijk hoe zoiets werkt.

Animated Short - Mighty Antlers

Animated Short - Mighty Antlers
Tijdens een nachtelijke autorit komt een man oog in oog te staan met een hert. Uitwijken is voor man geen optie, met alle gevolgen van dien.

Ennio Marchett - The Living Cartoon

Ennio Marchett - The Living Cartoon
Hoe breng je tekeningen tot leven? Ennio Marchett weet daar alles van en nog op een hilarische manier ook. Kijk mee naar wat hoogtepunten van zijn theatershow The Living Cartoon.

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Ik heb weer een aantal coole trailers voor jullie verzameld van films die nog moeten uitkomen hier in NL. Zet ze op je 2watch lijstje want het zijn allemaal toppers...

- 11-11-11
- The Adjustment Bureau
- Arthur
- Hall Pass
- Thor

Welcome Back from T-Mobile

Telecom bedrijven staan niet echt bekend om hun goede service, maar niet alles is slecht. Deze commercial van T-Mobile is gewoon erg goed verzonnen en uitgevoerd. Zo wil ik wel onthaald worden als ik op het vliegveld land.

Snowman Slide

Ik ben blij als de lente zich aankondigt. Sneeuw, kou en regen is niet echt mijn ding, al moet ik zeggen dat als er nu heel, heel veel sneeuw valt en ik zo'n leuke glijbaan in mijn tuin kan maken je mij minder zult horen klagen.

Hooked

Hooked
Deze toch wel erg coole animatie doet me nog het meest denken aan de film Finding Nemo maar komt niet van Dreamworks of een van de andere usual suspects maar werd gemaakt door Character Matters Animation Studios, kijk eventjes mee!

Maeklong market and train

Maeklong market and train
We nemen eventjes een kijkje op de Maeklong markt in Bangkok die vlak naast de rails van een trein traject gesitueerd is wat nog vrij lastig is voor de kooplui wanneer er daadwerkelijk een trein langs komt.

The Fashion Society

Bossaball

Bossaball
Er zijn genoeg sporten op de wereld die niet zo bekend zijn. Eén daarvan is Bossaball. Weg met de saaie sporten, Bossaball is awesome!

Ultimate Caption fail

Ultimate Caption Fail
Google is heer en meester in het verzinnen van nieuwe en handige features. Maar werkt het allemaal zoals het ook zou moeten? We doen caption test..

Breaking: Justin Bieber Shot and Killed

Breaking: Justin Bieber Shot and Killed
Er zou nog een film uitkomen met Justin Bieber deze zomer maar dat lijkt nu echt op losse schroeven nu dat gisteravond de hoofdrolspeler in een shoot out met de politie het loodje heeft gelegd.

Milk Matters

Milk Matters
Een van de meest populaire merken melk in Engeland is Cravendale melk van Arla Foods. Al tijden doet een trio bestaande uit een koe, een wielrenner en een piraat de promotie voor deze dorstlesser die ook nog eens gezond schijnt te zijn, afhankelijk van welk onderzoek je leest. En vandaag is het tijd om afscheid te nemen van dit trio in een toch wel grappig gemaakt stopmotion video.

The Backwater Gospel

The Backwater Gospel
Het mag duidelijk zijn; als 'the undertaker' komt gaat er iemand het niet overleven. Tot op een dag de dood faalt, met alle gevolgen van dien. Zie hier The Backwater Gospel.

Real life Mario Kart

Hij is al op diverse sites te vinden, maar voor de mensen die daar niet komen en hem nog niet gezien hebben gooien we hem ook nog even op Useloos natuurlijk. Mario Kart in het echie.

Ike's Kream

Ike's Kream
Ga nooit met vreemde mensen mee, kijk eerst goed voordat je een weg oversteekt, zomaar twee tips die elk kind zo'n beetje meekrijgt van z'n ouders. Mocht je je nog afvragen waarom je ook al weer niets moest aanpakken van vreemde mannen check dan eventjes deze toch wel weer coole animatie!

Jump Battle met een Geit

Jump Battle met een Geit
Het hele jump gebeuren is gelukkig aan mij voorbij gegaan en dit kan je natuurlijk niet echt jumpen noemen ook al doet deze geit toch echt z'n best na te doen wat de juf voordoet.

Hoe krijg je een uitsmijter geirriteerd

Je bent lekker aan het stappen met je vrienden, biertje op en dan haal je wel eens grapjes uit. Deze grap vind ik zeker sterk en daarnaast ook haalbaar om een keer uit te proberen.

The AXE Effect

The AXE Effect
We kennen de deobusjes van AXE allemaal wel. Het schijnt zo te zijn dat menig vrouw totaal doordraait als ze maar een klein beetje van de geur opvangt. Ik kan maar één ding zeggen, het is levensgevaarlijk spul!

Elephant After Life

Elephant After Life
Olifanten zijn machtige beesten maar sterfen ook een keer van ouderdom of door een ziekte of iets dergelijks, maar wat gebeurt er eigenlijk met zo'n groot kadaver in de wildernis. In deze unieke time lapse beelden laat bioloog Simon Watt zien wat er precies allemaal gebeurt, from beast to bones!

History of CG characters in movies

History of CG characters in movies
In de film Avatar werd nog maar eens duidelijk hoe cool animatie en film bij elkaar passen en door juiste gebruik een film naar een andere level kan tillen. Ik vond Avatar persoonlijk een topfilm al beweert collega Patje dat ie er niet veel aan vond. In deze short komen allerlei bekende en minder bekende CG animated figuren uit films nog eens voorbij.

Queen Mary 2 - Atlantic Timelapse

Queen Mary 2 - Atlantic Timelapse
Wanneer je een cruise neemt van New York naar de Carribbean wil je natuurlijk onderweg wel de nodige plaatjes schieten. En zeker als het gaat om de Queen Mary 2. Zie hier alvast het eerste deel, de Atlantic timelapse.

Goalkeeper Tricks

Lassi Hurskainen is eigenlijk een keeper, maar buiten het keepen om heeft hij behoorlijk wat voetbaltruukjes onder de knie. Ik vind het onvoorstelbaar dat hij zo precies zijn doel kan treffen! En niet 1 keer maar meerdere keren achter elkaar. Een allround keeper als je het mij vraagt.

Race Against The Ice Tide

De mensen in Kangiqsujaq in Canada riskeren hun leven om wat mossels te zoeken. Door het extreme tij onstaan er onder het ijs ruimtes waar de mosselen te vinden zijn. Maar het water komt snel weer terug, ze hebben een half uur om de mossels te verzamelen om dan als de wiedeweer weg te wezen.

7 Billion

7 Billion - National Geographic Magazine
We zijn met aardig wat mensen op deze aardkloot. Het worden er ook met de dag meer en meer. Gaat dat de komende jaren voor problemen zorgen? National Geographic Magazine ging aan het rekenen voor ons. Zie hier 7 Billion.

Internetfraudeur - Basta

Misschien ken je onze vrienden uit België nog van hun actie van de belspelletjes. Dit keer nemen ze een internetfraudeur te grazen!

Jamie's Dream School

Tv kok Jamie Oliver doet al jaren verwoede pogingen om kinderen te leren om gezond te eten. Zo geeft hij lessen op allerlei scholen hoe op een gezonde manier lunch te bereiden voor de hongerige kids en zelf heeft hij een soort van ideaal beeld hoe een school eruit moet zien. Jamie's dream school!

Flipbook videoclip

Kraak & Smaak is een Nederlands dj- en producerstrio uit Leiden bestaande uit Mark Kneppers, Oscar de Jong en Wim Plug. Ze zijn vaak te vinden op grote muziekfestivals en kleinere festivals, voor de genres soul, jazz en funk ook maken ze afentoe zeer coole videoclips bij hun nummers zoals deze met behulp ven een flipbook. Leuk gedaan! Meer info op de site...

Kick AssWorld

Nu heeft diesel vaak reclames met mooie mannen, iets waar ik uiteraard van kan genieten. Maar waar deze dan ineens vandaan komt is echt een raadsel. Een wtf momentje voor mij!

Koppeltje duikelen

Welk kind heeft er niet aan gehangen, zo'n duikelrek in de speeltuin. Leuk speelgoed! Maar als je als volwassen vent samen met je vriend een kunstje wil proberen, moet je wel even oefenen voordat je het filmt natuurlijk!

Dinner Spider Hunt

Dinner Spider Hunt
Zelf ben ik geen liefhebber van spinnen. Sterker nog, ik moet er niets van hebben. Maar niet iedereen heeft die keuze. In sommige gevallen moet je ze juist opzoeken om te kunnen eten.

The Third Letter

The Third Letter
The Third Letter is een zeer coole short film die zich afspeeld in een wereld zonder frisse lucht, een wereld waarin we belanden als we de astma patientjes van Stivoro moet geloven. Meer info hier!

Magische Sigaretten

Nu roken verboden is in openbare ruimtes en vooral in de kroeg, missen we heel wat truukjes met sigaretten. Ik kende deze nog niet, maar vind hem wel super cool. Jammer dat we dit niet meer in de kroeg gaan zien.

Super Mario Bros (FPS Version)

Gister heb ik nog een spelletje Mario Bros zitten doen, best leuk. Maar als je deze versie ziet staat het mij helemaal aan! Ik zeg breng het maar uit.

The Bieber Movie for Guys

The Bieber Movie for Guys
Best wel een geniale move van Paramount om een 3D film te gaan maken over Justin Bieber die ondertussen zo'n 8 miljoen fans heeft, voornamelijk jonge dames en wat eigenlijk wel een hit móet worden. Niets voor ons mannen natuurlijk want naar zo'n Bieber film gaan is vrij gay. Gelukkig is er dan ook nog een tweede film The Bieber movie voor Guys, dat lijkt me een beter plan! Lichtjes NSFW!

Hoodwinked Too!

Hoodwinked Too!
Een coole animatiefilm die 29 april in de USA in premiere gaat met roodkapje in de hoofdrol die in deze film een geoefende vechter blijkt en samen met de wolf het mysterie van de verdwijning van Hans & Grietje probeert op te lossen. Hier de trailer!

Swimming with Polarbears

Swimming with Polarbears
Wees gerust er zit zo'n 30cm plexiglas tussen de kids en de ijsbeer maar cool is het wel... Je moet er wel eventjes een stukje voor reizen want deze beelden komen uit Canada gemaakt in The Polar Bear Habitat in northern Ontario.

The Guest

The Guest
Een award winning animatie hierzo over een oude dame genaamd Elsa die eenzaam haar avondmaal probeert te eten tot dat abrupt verstoord word. Hoe het verder gaat zie je in deze zeven minuten durende short van Henrik Malmgren.

Locked In A Vegas Hotel Room With...

Locked In A Vegas Hotel Room With A Phantom Flex
Wanneer je als cameraman een hele dikke camera in handen krijgt beginnen de handen te jeuken om zelf wat beelden te schieten. Tom Guilmette dacht daar net zo over en ging experimenteren met een Phantom Flex.

Little Big Back To The Future

Little Big Back To The Future
Nu Little Big Planet 2 in de winkels ligt zijn mensen weer creatief aan de slag gegaan om zelf levels te bouwen. Deze man is net een stapje verder gegaan en heeft met de level editor een scene uit Back To The Future gecreëerd. Best kunstig..

Egypt - The Wait

Egypt - The Wait

World Press Photo 2010

World Press Photo 2010
De fotograaf die als winnaar uit de bus komt voor de World Press Photo 2010 is een gelukkig man. Het is immers een titel die met kop en schouders boven de rest staat. Hierbij de winnaars van 2010.

The Volkswagen Force Outtakes

The Volkswagen Force Outtakes
Je kan 'm bijna niet gemist hebben die coole commercial van Volkswagen uitgezonden tijdens de Superbowl afgelopen weekend genaamd The Force, en anders kan je die hier nog eens terug kijken. Voor de opname van die commercial is er nog wat extra footage geschoten wat de uiteindelijke commercial niet gehaald heeft maar zeker grappig is om nog eens te zien.

Paupert van de Dag

Ik stel jullie eventjes voor aan de pauperigste boxer die er bestaat, Usman Ahmed Uzzy. Deze Uzzy verbeeld zich heel wat en dat zie je al als hij de ring in komt gelukkig vliegt hij er nog sneller weer uit. Prutser!

Cats are Awesome

Cats are Awesome
Een compilatie voor de kattenliefhebber omdat katten nu eenmaal de tofste huisdieren zijn die er bestaan.

The Colourful Lightboard

The Colorful Lightboard
De surfsport bestaat al aardig wat jaren en de boards zijn inmiddels behoorlijk veranderd. Maar wat als je kunst wilt combineren met surfen? Pascal Schneider ging aan de slag met light-art, en dit is het resultaat!

Phantom Of The Floppera

Phantom Of The Floppera
We kunnen wel denken dat al die oude rommel een beetje achterhaald is, maar een beetje geek heeft overal een oplossing voor. Bij deze, The Phantom of the Floppera!

Rob Pratt = Superman

Stel je nou eens voor dat je heel erg goed kan tekenen, graag animaties maakt en een voorliefde voor Superman hebt. Juist, dan maak je gewoon je eigen Superman filmpjes...

Liquid Painting

Liquid Painting
Als je denkt dat je moet kunnen schilderen om mooie schilderijen te maken dan heb je het goed mis. Okay, het is misschien geen meesterwerk zoals de Nachtwacht maar erg cool zien deze schilderingen gemaakt door verf te "gieten" er wel uit. Ik zou er best wel eentje hier aan de wand willen hebben eigenlijk.

Raving Rabbids Travel In Time

Raving Rabbids Travel In Time
Raving Rabbids travel in time is een nieuw spel voor de Nintendo Wii. Op zich al tof, maar animatie studio Akama heeft ook de 'best advertising award' gewonnen met deze E3 promo. Awesome!

Marihuana

Als je de rook van een sigaret door een filter laat gaan, zie je eigenlijk pas wat voor troep en teer het achterlaat in je longen. Maar hoe zit dat met marihuana dan? Hetzelfde zou je denken, maar niks is minder waar.

Balsurfen

Iedereen kent het fenomeen crowdsurfen wel, maar ken je ook het fenomeen balsurfen? Je legt wat therapieballen op de juiste plek en rollen maar!

Angry Birds IRL

Angry Birds is een zeer populair spelletje op de iPad en iPhone. Het eerste spel was al snel uitgespeeld en men hunkerde naar meer. Toen de 2e uitkwam zat iedereen direct weer te spelen, maar hoe ziet zoiets er dan in het echt uit? Best grappig!

The Shaving Helmet

The Shaving Helmet
Vandaag de dag is een kale kop de normaalste zaak van de wereld. Maar dat scheren blijft een lastige klus. Daar is nu een oplossing voor. Zie hier de Shaving Helmet.

Rijervaring Renault Fluence Z.E.

Rijervaring Renault Fluence Z.E.
Als één van de eersten in Nederland rijden we deze week nabij de Oostvaardersplassen met de volledig elektrische Renault Fluence Z.E. en Kangoo Z.E. Op de komende AutoRAI steelt Renault de show met in totaal vier elektrisch aangedreven Z.E.-modellen waaronder ook de Renault Zoé en de trendy Renault Twizy. Bekijk de rij-impressie hier!

The Majestic Plastic Bag

Het verhaal van een plastic tasje die een hele reis maakt totdat het uiteindelijk beland in de Pacific Ocean.

Recht in eigen hand

Mensen nemen tegenwoordig sneller het recht in eigen hand als ze overvallen worden. Terecht naar mijn idee! Dit omaatje slaat met haar handtas in de rondte bij een overval, vader en zoon bedenken zich geen moment en grijpen in als er 2 gewapende mannen de winkel in komen en als je dan toch neergeschoten gaat worden kan je de schutter net zo goed even met een stoel op zijn kop slaan. Well Done!!

Super Bowl XLV Wrongs In 84 Seconds

Everything Wrong With Super Bowl XLV In 84 Seconds
Het grootste American Football event van het jaar zit er weer op. Met de Green Bay Packers als kampioen is er ook het nodige mis gegaan. We zien het in 84 seconden.

Sporthocker

In Duitsland heeft men een nieuwe rage ontdekt: De Sporthocker. Geen truukjes meer met je skateboard of je step, maar met een soort zandloper-vormig krukje. Ze zijn best lollig moet ik zeggen. Leuke designs ook!

Imported from Detroit

Imported from Detroit
Nadat Eminem een jaartje of wat weg is geweest om allerlei persoonlijke problemen op te lossen lijkt hij nu weer helemaal terug en zeker na dat coole nummer die hij samen met Rihanna deed "Love the way you Lie". Als je succes hebt staan de grote merken in de rij om een commercial met je op te nemen en zo ook Chrysler die deze coole SuperBowl commercial met Slim Shady Eminem opnam.

Odyssey

Odyssey
Een droomreis in videovorm door schitterende landschappen over de hele wereld in deze mooie HD video van Michael Anderson die van z'n reis ook nog een mooie gallerie heeft klaar staan die je hier kunt bekijken.

Super Bowl Week

Super Bowl Week

Man vs Cookie

Man vs Cookies
Het klinkt zo simpel, maar een koekje op je voorhoofd leggen en die vervolgens zonder je handen te gebruiken opeten is nog een behoorlijke opgave. Deze man ging de uitdaging aan voor 10 dollar.

Shotgun Snow Removal

Als fanaat jager heb je natuurlijk je eigen schietbaan om te oefenen. Nu heeft koning winter alle targets bedekt met sneeuw, maar dat maakt de pret alleen maar intenser.

Transformers - Super Bowl

Voor de Super Bowl wordt altijd veel reclame gemaakt en in deze reclame wordt even duidelijk dat je niet moet fucke met de tegenstander!

Double

Double
Een jaar geleden alweer die video met een gast die voor het eerst een dubble regenboog ziet en daar helemaal van onder de indruk is. Tijd dus voor commerciele bedrijven om daar op in te haken met een weinig originele commercial. Vodafone doet het met deze spot in New Zealand. Dan is deze commercial voor Pattex beter!

Year of the rabbit

Extreme Meets Film

Extreme Meets Film
Je vraagt je soms wel eens af hoe ze bepaalde film personages verzinnen. Volgens Mountain Dew is het soms eenvoudiger dan je zou denken.

The Skin Gun

The Skin Gun
Eigenlijk is het ongelofelijk dat deze geweldige uitvinding waarmee brandwond letsel en littekens tot het verleden behoren nog niet in elk ziekenhuis voorhanden is maar het apparaat is nog in de experimentele fase en doordat het gebruik maakt van stamcellen waarschijnlijk de eerste paar jaar nog niet te koop. Er zijn al een aantal mensen geholpen met dit wonder middel waarmee je eigenlijk gewoon vloeibare huid op verbrand huidweefsel spuit en bij National Geographic werd alvast een voorproefje gegeven.

The Minister of Detourism

The Minister of Detourism
Vorige week werd bekend dat er maar liefst vier amsterdamse hotels genoteerd staan in de top 10 van smerigste hotels in Europa en wees eerlijk in sommige hotels wil je ook echt niet vertoeven. Gelukkig kan je tegenwoordig met behulp van het internet vertrouwen op recenssies die vrij recent zijn en meestal akelig goed kloppen alvorens je een hotel boekt.

Jetlev

Jetlev
Hoe cool is het om zelfstandig te kunnen vliegen met een eenvoudig machientje die je op je rug kan vastbinden als een rugzak ?! Heel cool natuurlijk, alleen zijn dat soort apparaten nog steeds geen gemeengoed en betwijfel ik of dat ook echt ooit gaat gebeuren. Als het aan de maker van de Jetlev ligt hoeft dat helemaal niet en demonstreert nog maar eens zijn uitvinding. HEBBEN!

Meer info hier!

Hele, hele lange nagels

Ze liet 22 jaar lang haar nagels groeien die nu dus bizar lang en vooral krullend zijn. Eerlijk gezegd vind ik het maar een 'vies' gezicht. Hoe doe je in vredesnaam je bh vast?!

Miniature TV Shows

null
Als je miniatuurtjes op de juiste manier fotografeert ziet het er wel erg tof uit. In dit filmpje zijn meerdere tvseries weergegeven.

Kitten in Slowmotion

Kitten in Slowmotion
Je bent een hondenmens of je houdt van katten en sommige mensen hebben ze alle twee wat meteen een aardige beestenboel geeft. Digitale camera's kosten momenteel niet gelijk een vermogen meer en deze beelden zijn gemaakt met een Phantom HD camera en dat ziet er in slowmotion akelig scherp uit allemaal... Een speelse kitten heeft de hoofdrol!

Robo Rainbow

Rainbow Robot
Een student stuurt bij ziekte gewoon z'n robot naar school die de lessen volgt terwijl hij ziek thuis ligt, hoe geniaal. Ook niet erg vervelend is een robot die je graffity laat spuiten op de muur terwijl jezelf veilig achter een muurtje wacht om de pakkans te verkleinen. Met deze Robo rainbow gaat dat, hier en daar nog wat aanpassen...

American Wrestling Fake?

American Wrestling Fake?
Je hoort vaak genoeg zeggen dat Amerikaans worstelen allemaal in scene is gezet, en dus zo nep als wat. Ik heb zo mijn twijfels, want zeg nou eerlijk, wat moet hier nu nep aan zijn?

Best of Bootiemashup Megamix 2010

Best of Bootiemashup Megamix 2010
Fans van mashup muziek mixen kunnen hun hart ophalen met deze geweldige megamix van Bootiemashup met daarin 23 nummers verwerkt tot één groot mashup orgasme en gratis te downloaden is hierrrr. Je hebt de keuze uit twee versies, de eerste is met losse tracks en de tweede is hetzelfde maar dan als één grote mp3 file. Enjoy!

Volkswagen & The Superbowl 2011

Volkswagen & The Superbowl 2011
Aanstaand weekend is het SuperBowl weekend waar half Amerika naar uit kijken en wat dit jaar gehouden wordt in het Dallas Cowboys stadion in Texas. Zoals ieder jaar worden ook nu weer de beste commercials bewaard / gemaakt om tijdens de Superbowl breaks uit te zenden. Volkswagen heeft twee coole clips klaar staan die we vandaag alvast kunnen laten zien. Zie hier The Force en hier Black Beetle!

Google Art Project

Google Art Project
Voor het Google Art project, een soort Google street view maar dan in diverse musea, mocht elk museum één kunstwerk uitkiezen om opgenomen te worden in het project. Via Google Art kan je museumzalen rondom bekijken in 360 graden en zelfs inzoomen op de desgewenste kunstwerken. Hier een kijkje achter de schermen!

Bathing Macaques

Bathing Macaques

Guitar Orchestra Performs Jurassic Park Theme

Toen Jurassic Park bijna uitkwam kon ik niet wachten tot het zover was. Levensechte dino's en een geweldige tune. Nu jaren later zijn de dino's achterhaald, maar de tune blijft leuk en al helemaal als het gespeeld wordt op deze manier.

Optimus Prime time of my Life

Aankomende zomer komt er weer een nieuwe film van de Transformers en dat moet de hele wereld weten. Zo zijn er weer de nodige commercials waarin ineens een auto tot leven komt als een van de autobots en Optimus Prime lijkt ook de tijd van z'n leven te hebben in deze spoof op het nummer Time of my Life uit de legendarische film met Patrick Swayze (rip).

Stoplicht

Soms sta je voor het stoplicht te wachten terwijl er totaal geen verkeer aan komt. Beetje nutteloos eigenlijk en dus loop je gewoon door rood, maar deze meneer blijft netjes wachten tot jij op het knopje drukt. Lekker veilig.. of toch niet?

Winter In Hell

Winter In Hell
Winter 2010. Op zich al een mooi beeld, maar Enrique Pacheco gaat net een stapje verder. Winter in Hell is een project van een jaar, maar met een bijzonder eind. Na alle schoonheid van Antactica werd de rust onderbroken door de uitbarsting van de Eyjafjallajokull. Zoals Enrique zelf zegt: This is an 8 minute short film, not a quick YouTube video. Please be patient or watch it later.

Mag dit?!!

Iedereen die een beetje verstand heeft, weet dat kleine kinderen en motors niet samen gaan! Maar blijkbaar denkt deze vader/oom/vriend daar heel anders over. Mafkees!

Zero Engineering by Shinya Kimura

Zero Engineering by Shinya Kimura
In 1992 begon de japanner Shinya Kimura een custom bike shop genaamd Repair Shop Chabo die al snel werd omgetoverd tot Zero Engineering doordat Shinya zich had toegelegd op het bouwen van minimalistische bikes met een vintage look. In deze video zijn verhaal!

Street Artist Ben Eine

Street Artist Ben Eine
Nou was Utrecht al beroemd door die andere kabouter Wesley Sneijder maar toch is er een straatartiest actief in omgeving Utrecht die te pas en onpas kabouters op muren kalkt die er best cool uitzien en waar je hier een overzicht van kan vinden in videovorm. Ben Eine is een kunstenaar die zich vooral bezig houd met graffity in z'n eigen woonplaats London, England. Vandaag kan je op USL een kleine mini-documentaire bekijken!

Iso in Slowmotion

Iso in Slowmotion
In tekenfilms lijken honden altijd een grafhekel te hebben om in bad te gaan en volgens mij geldt dat voor deze Iso ook al ziet dat er in slowmotion toch wel heel erg aandoenelijk uit.
volgende
vorige