Silent Band

Silent Band
Je zal het maar gebeuren zit je eventjes lekker in het park komt er een wel heel vreemde band voorbij zetten die een wel heel erg vreemde manier van muziek spelen hebben, dan sta je toch wel vreemd te kijken lijkt me zo. Het blijkt een viral te zijn voor Volkswagen waarover je hier nog meer kan vinden op USL.

Project Space Plane

Project Space Plane
Grappig om te zien dat grote merken zoals in dit geval Samsung ook gewoon meekijken op het internet en zien wat hot en soms ook not is want een tijdje geleden kon je al een trotse vader zien die samen met z'n zoons een coole video maakte met een ballon die ze bijna tot in de ruimte lieten opstijgen met aanboord een camera om alles vast te leggen. Samsung springt daar op in, in een iets andere opzet maar wel met een soortgelijk idee. Kijk eventjes mee...

MusicHub Sleeveface

De generatie onder mij weten totaal niet wat een LP is en hierdoor lijken de kunstige lp hoezen te verstoffen op zolder. Gelukkig zijn er ook andere manieren om deze nostalgie onder de aandacht te brengen, een commercial van MusicHub bijvoorbeeld.

The Chase

The Chase
Hoewel het een commercial is voor Intel mag ik toch wel zeggen dat het een hele dappere commercial is. Eindelijk reclame die het aanzien waard is..

"Soirée"

"Soirée"
Commercials voor luiers gaan meestal over het vermogen van de verschillende merken om te absorberen maar het kan ook heel anders zoals we zien in deze misschien wel best uitgevoerde luier reclame ooit van Huggies.
volgende
vorige