The Turtle Spot

The Turtle Spot
Ben je gek van schildpadden en van duiken? Dan hebben wij de perfecte plek voor je gevonden. In El Puertito, Tenerife, kun je je hart ophalen door te duiken in 'The Turtle Spot'. Ik zeg geweldig!

The Yes Dance

The Yes Dance lijkt deel uit te maken van een soort cabaretshow. Het optreden en het nummer slaan dusdanig aan dat Brennen het dansje uit zijn hoofd heeft geleerd.

Alive

Alive
De stunts in deze clip zijn uitgevoerd door professionals dus gelieve niet zelf uitteproberen, dit soort teksten beloven over het algemeen coole clips en zo ook dit maal.

Silent Band

Silent Band
Je zal het maar gebeuren zit je eventjes lekker in het park komt er een wel heel vreemde band voorbij zetten die een wel heel erg vreemde manier van muziek spelen hebben, dan sta je toch wel vreemd te kijken lijkt me zo. Het blijkt een viral te zijn voor Volkswagen waarover je hier nog meer kan vinden op USL.

Lightning

Lightning

Google the California Bay Area in 3D

Google the California Bay Area in 3D
Nadat we eerder al een stad als Barcelona geheel in 3D konden bewonderen in Google Earth is het dit keer de beurt aan The California Bay Area die helemaal in 3D is nagebouwd door de mensen van google. Wederom top natuurlijk!

Scion & Brabus

Het woord Scion betekent zoiets als nakomeling en wordt uitgesproken als saay-on en is het niche automerk van het japanse Toyota opgericht in 2003. De Scion wordt niet in Europa verkocht maar alleen in de VS vandaar dat het je misschien niets zegt. Wat wel een europese auto is, is de Mercedes Smart waar deze coole cgi commercial voor de Smart Brabus zeker het bekijken van waard is.

Blizzard Time Lapse 20 hours in 40 sec.

Wanneer een flinke sneeuwstorm over New Jersey raast, zet een lokale fotograaf zijn camera neer om er een mooie time lapse van te maken. Zijn camera stond er 20 uur lang en wat een sneeuw valt er in die relatieve korte periode! Omdat het filmpje van een maand geleden het niet meer doet, is dit de herkansing!

Man Dunks Himself

Basketball is niet echt mijn favoriete sport om naar te kijken en toch post ik er veel over op Useloos. Dat komt vooral omdat het spel zelf mij niet zo heel erg boeit, maar de dunks en dingen die tussendoor gebeuren ik dan weer wel leuk vind.

Sensation 360

Sensation 360
Een evenement als Sensation is geweldig. Nou kan je daar foto's of film van maken maar het blijft een beetje een statische indruk van het geheel. Tijd voor 360 graden cams!

Boomerang Rugby Ball

Nu heb ik helemaal geen verstand van rugby, maar het lijkt mij dat een kick zoals deze weinig tot zelden voorkomt. Maar geldt die bal nu wel of niet?

Stopmotion Chanel

Stopmotion Chanel
In 1999 bestond het franse modehuis Chanel 100 jaar nadat het in 1909 werd opgericht door Coco Chanel. Met het parfum Chanel No. 5 verwierf Chanel eeuwige roem en wil je een handtasje van Chanel in de wacht slepen dan moet je niet schrikken als daar een flink prijskaartje aan hangt. Naast diverse accesoires en mode is het merk tevens beroemd om z'n make-up artikelen die we in stopmotion vorm voorbij zien komen in deze clip.

Bad ass Lego Guns

Bad ass Lego Guns
Met Lego kan je alles bouwen zoals we inmiddels weten en zo ook wapentuig! In deze clip een aantal coole creaties die ook nog eens stuk voor stuk allemaal werkend te zien zijn...

Cosplay Madness

DriveCam

DriveCam
In sommige landen maken ze gebruik van een DriveCam. Zo kunnen ze bij beginnende bestuurders na een ongeval zien wat er nou precies gebeurd is. Een mooi idee want er gaat regelmatig wat mis..

Project Space Plane

Project Space Plane
Grappig om te zien dat grote merken zoals in dit geval Samsung ook gewoon meekijken op het internet en zien wat hot en soms ook not is want een tijdje geleden kon je al een trotse vader zien die samen met z'n zoons een coole video maakte met een ballon die ze bijna tot in de ruimte lieten opstijgen met aanboord een camera om alles vast te leggen. Samsung springt daar op in, in een iets andere opzet maar wel met een soortgelijk idee. Kijk eventjes mee...

Paint your World

Paint your World
Als je goed met programma's als Photoshop, After Effects en Pinnacle Studio overweg kunt en er staan wat huizen in de buurt die verlaten zijn en tevens het natekenen waard zijn zou je een animatie als de volgende kunnen maken. Hoe lang Tarik Obluze, want dat is de maker, er over heeft gedaan staat er niet bij...

I'm Hardcore

I'm Hardcore
Deze gasten lijken mij geinspireerd door de mannen van de Lonely Island die we inmiddels kennen van o.a. de nummers "I'm on a Boat" en "Jizz in my Pants". Natuurlijk gebruiken ook deze gasten het autotune effect waarmee je zelfs een valse kat nog goed kan laten klinken en eerlijk is eerlijk "I'm Hardcore" klinkt eigenlijk nog niet eens zo heel slecht.

Progression Showreel

Progression Showreel
Hoewel sommige zeggen dat parkour niet meer van deze tijd is, zijn er nog genoeg mensen die deze geweldige sport beoefenen. Gelukkig maar, anders hadden wij deze Progression showreel niet voor jullie.

Sorry....sorry...sorry

Als je als voetballer flink onderuit gehaald wordt, dan is het prettig als de brancard je op komt halen. Even bijkomen aan de kant en er weer vol voor gaan, maar dan moet de drager van de brancard natuurlijk geen kluns zijn!

Mascot Prank

Op Amerikaanse scholen is het winnen van een wedstrijd zeer belangrijk en om het geluk een beetje een oppepper te geven, heeft elke High School een eigen mascotte. Men is dan ook erg verbouwereerd als deze ineens blijkt te zijn overgelopen naar de tegenpartij!

The Thomas Beale Cipher

The Thomas Beale Cipher
Een vrij apart maar daarom niet minder mooi animatiefilmpje wat er door de vreemde beelden voor mij ietwat retro uitziet maar eigenlijk een waar kunstwerkje is. De Thomas Beale ciphers zijn 3 setjes cryptogram achtige stukken tekst waarvan er ééntje, naar verluid, de locatie van een schat aangeeft.

Book Origami

The History of Oakley

The History of Oakley
Het merk Oakley is tegenwoordig vooral bekend als brillenmerk, maar maakt ook horloges en andere accesoires. Het is ooit opgericht vanuit een garagebox door Jim Jannard in 1975. In 1995 brak het merk pas echt wereldwijd door en werd Oakley gewaardeerd op zo'n 800 miljoen dollar. Tegenwoordig is dit bedrag verveelvoudigd en is het bedrijf in handen van de italiaanse, in Milaan-based Luxottica group. Een succes story dus die een eigen video ruimschoots verdiend.

Hexacopter In Cameroon, Africa

Hexacopter In Cameroon, Africa
Op afstand bestuurbaar 'speelgoed' blijft mooi. Of het nu een auto is, een boot of een helicopter, ze hebben allemaal een bepaalde fun factor. Vandaag maken we een vlucht door Kameroen, Afrika, met een MM6 Hexacopter. Geweldig spul!

Sampled Room

Sampled Room
Wat je ook kan bedenken, alles heeft een eigen klank. We nemen je mee naar de Sampled Room. Een jam sessie met de meest simpele dingen.

Dogs In Harness

Dogs In Harness

Spage Hoppers in Venice

Wie heeft er vroeger geen plezier van gehad, een skippybal! Niet alleen kinderen hebben er plezier van, maar ook volwassenen kunnen hun kinderlijke kant erin kwijt en niet onbelangrijk, hun creatieve kant.

Vissen

Als je in dezelfde vijver vist, loeren de concurrenten om de hoek. Je moet snel zijn wil je de eerste zijn die de mooiste vis binnenhaalt. Ik ben benieuwd wie de mooiste vis gevangen heeft in deze vijver, want het zijn wel heel veel concurrenten!

Lose This Child

Lose This Child
Muziekvideos springen ook in op de laatste trends op het internet. Zie hier de nieuwe video van Eatliz geheel in stopmotion met het nummer "Lose This Child", directed door Yuval & Merav Nathan!

Day at the Beach

Day at the Beach
Je zal maar als fransman net op 6 juni 1944 een dagje hebben uitgekozen om eens lekker naar het strand te gaan, zit je daar net lekker te genieten van je wijntje als er om je heen de pleuris uitbreekt. Thanks Travis!

Chainsaw Carving Championships

Ik zie een kettingzaag als een grof ding waar je snel wat takken mee af kan zagen, maar blijkbaar kan je er ook erg gedetailleerd mee te werk gaan. En als je dat dan nog in 30 minuten voor elkaar krijgt vind ik je een hele pief!

Frozen Bubble

Het wordt de komende dagen weer wat kouder in Nederland en s'nachts verwacht men zelfs weer vorst. Maar zo koud dat een belleblaasbel bevriest direct nadat je hem geblazen heb zal het wel niet worden.

Core

Core
Een reis naar het middelpunt der aarde net zoals schrijver Jules Verne, die eigenlijk een tijdreiziger was, al voorspelde ergens in de vorige eeuw, vandaag uitgebeeld in animatievorm.

Superpowers for Dummiez

Superpowers for Dummiez
Ik denk dat menigeen weleens gedacht heeft hoe het zou zijn om superkrachten te hebben zoals bijvoorbeeld een superman. Helaas is er nog nooit iemand opgestaan, behalve in allerlei Hollywood films, die ook daadwerkelijk superkrachten had, maar toch. In deze animatie een figuur die er zelfs een boek over heeft gekocht en maar eens een poging waagt.

Midget Golf

Midgetgolf, een spelletje voor jong en oud en leuk tijdverdrijf. Zo klinkt het heel suf, maar als je met een groepje jongelui gaat kan het best gezellig zijn en al helemaal als er iets unieks gebeurd!

Parkour Underground

Hadden we van de week al Parkour achtbaan, nu hebben we Parkour Ondergrond. Andrew Wonder maakte de film en Oleg Vorlsav, Ben "Jenx" Jenkin, Michael Turner voerde de kunstjes uit. Het geeft weer mooie beelden! Sorry Rob ;-)

Echte mannen vissen ZO!

Echte mannen vissen ZO!
We gaan weer eventjes kijken naar beelden uit de BBC documentaire / serie Human Planet met vandaag beelden van iemand die 2,5 minuten z'n adem inhoud om de vissen te vangen voor het avondeten. Aangezien ik nog geen 30 seconden m'n adem in kan houden, erg knap!

Liquid smoke in a Glass

Liquid smoke in a Glass
Ik dacht dat ik vroeger toch wel opgelet had bij natuurkunde maar hoe deze truc werkt is mij niet helemaal duidelijk. Probeer het zelf eventjes thuis en laat me aub weten hoe het werkt.

Fuck you - Sign language

Cee Lo Green - Fuck You - Sign Language
Voor de dove mensen onder ons is de muziek die wij dagelijks draaien vaak maar moeilijk te begrijpen. Gelukkig is er altijd nog gebarentaal om het duidelijk te maken.

Guitar Army

Guitar Army
Mensen als animatie en after effects held Freddy Wong hebben aan een paar videobeelden genoeg om mega coole clips te maken, zie hier Guitar Army.

8 Hour Popsong

8 Hour Popsong
Hoe moeilijk is het tegenwoordig nog om een hit te scoren en daarmee in de top40 te belanden ?! Volgens Dan Bennett en Dave Wallace is dat helemaal niet moeilijk meer met de huidige techniek en maakte deze niet eens onaardig klinkende single met behulp van autotune in slechts 8 uurtjes. Ik sta er niet vreemd van te kijken mocht dit ook nog eens echt een hit worden...

Tic Tac Toe Dominos

Tic Tac Toe Dominos
Het duurt zo'n twee dagen om deze domino baan neer te zetten in de trend van het oeroude "boter, kaas en eieren" spelletje maar dan heb je ook wat en het ziet er ook nog eens zeer grappig uit.

Epiphany 2011

Epiphany 2011

Parkour Rollercoaster

Als je als freerunner de hele stad al meerdere malen gezien heb, dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dat kan op zee zijn, in een groot bos, maar het kan ook een de achtbaan!

Marshall Miller Utah SpeedflyIng

Marshall Miller Utah Speedflying
Er gaan nog legio mensen de komende weken de sneeuw opzoeken voor een paar heerlijke dagen wintersport. Skiën en snowboarden kennen we nu onderhand wel. Tijd voor een dosis speedflying met Marshall Miller.

Above Everything Else

Above Everything Else
Zeer mooi CGI animatie werk van animator Alex Roman voor keukenblad specialist Silestone wat je eigenlijk op groot scherm moet bekijken.

365 Days of Beard

365 Days of Beard
In Belgie laten diverse bekendheden hun baard staan zolang er geen nieuwe regering is wat nog wel eventjes kan duren ook. Deze Ricky Coates heeft zich in heel 2010 niet geschoren en maakte daarvan elke dag een foto die we nu in een soort van stopmotion filmpje allemaal voorbij zien komen in sneltreinvaart.

Dakar Rally 2011

Dakar Rally 2011

MusicHub Sleeveface

De generatie onder mij weten totaal niet wat een LP is en hierdoor lijken de kunstige lp hoezen te verstoffen op zolder. Gelukkig zijn er ook andere manieren om deze nostalgie onder de aandacht te brengen, een commercial van MusicHub bijvoorbeeld.

Snelste Rapper ooit

De meeste rappers zijn relaxed, maar de woorden die uit hun mond komen lijken wel een waterval! Alles behalve kalm dus. Deze rapper maakt er helemaal een potje van, hij gaat zo snel dat je zonder ondertiteling niet hoort wat hij zegt/zingt.

Irish Celebration

Irish Celebration
Dat Ieren weten wat feestvieren is dat weten ze zelf de volgende morgen geeneens meer door het overvloedige alcoholgebruik maar op dagen als St. Patricksday dan vieren wij gewoon lekker met de Ieren mee. Het duurt nog eventjes tot donderdag 17 maart 2011 voordat het weer zover is maar het duo Macklemore & Ryan Lewis maakte wel alvast deze coole music video.

Midichlorian Rhapsody

Midichlorian Rhapsody
Mashups zijn meestal grappig al zitten er ook weleens slechte of hele foute tussen. Deze Midichlorian Rhapsody is dan toch wel weer erg goed gelukt en niet alleen omdat ze het epische nummer Bohemian Rhapsody gebruikt hebben met een iets wat aangepaste tekst. Een mashup dus van Queen en Star Wars, check!

Mini King of Pop

Iets langer dan een jaar geleden is Michael Jackson overleden. Zijn muziek is tijdloos net zoals die van Elvis, maar ook blijven de imitators van Michael voortleven. Zo ook dit kleine ventje, schattig om te zien, maar hij kan ook verdomd goed dansen!

Giga Dronken Pop

Dronken mensen kom je in de grote steden op elk willekeurig tijdstip tegen op straat. De een is vervelend, de ander super vrolijk, maar wat zou je doen als die dronkaard 2 keer zo groot was als jij? Schrikken of met een glimlach doorlopen?

Slip & Slide Pittsburgh

Slip & Slide Pittsburgh
Gelukkig hebben we de extreme winter een beetje achter de rug. Maar dat is niet overal het geval. We nemen een kijkje in Pittsburgh. Schadebedrijven doen goede zaken daar.

NYC - Mindrelic Timelapse

NYC - Mindrelic Timelapse
The big apple, ook wel New York is een stad uit duizenden. Vandaag gaan we een ritje maken door de straten van de immense stad. Zie hier de NYC Mindrelic Timelapse.

Hoogtevrees

Als je een adrenaline verslaafde bent dan is de hoogste achtbaan en een bungyjump misschien niet voldoende meer. Dan is het misschien een idee om naar Las Vegas te gaan en deze attractie uit te proberen.

Audi Winter Experience

Audi Winter Experience
Wil jij een Audi quattro testen in de meest extreme omstandigheden? Skiën of boarden met de pro’s? Verblijven in een luxe hotel? En dat een weekend lang samen met je beste vrienden? Ga dan vóór 7 februari naar audi.nl/quattro en win een Audi Winter Experience. Check de film! I Like!

Goodnight Mercedes

Goodnight Mercedes
Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat de beste auto's nog steeds bij onze buren uit de Heimat komen! Merken als Bmw, Mercedes, Volkswagen en natuurlijk Audi voeren al jaren de boventoon in het hogere sement op de NL autowegen. Dat daar ook mega coole commercials bijhoren lijkt me evident.

2010 Een jaar in zak en as

2010 Een jaar in zak en as
Ik dacht dat we inmiddels alle jaaroverzichten zo'n beetje wel gehad hadden maar op de belg is dit Canvas jaaroverzicht voor 2010 nog eens uitgezonden en duurt iets langer dan één uur. 2010 Een jaar in zak en as!

Mc Donalds

De overstromingen in Australië zijn verschrikkelijk, meerdere mensen hebben hun huis moeten verlaten en de beelden spreken voor zich. Dat er ook kleine leuke dingen gebeuren blijkt wel aan dit filmpje, want wie kan er nu ooit zeggen dat ze door de Mc Donald gekanood hebben?

Duiven

Duiven, toeristen zijn er gek op, de duivensport stopt er een hoop geld in, maar ik vind het echt lelijke beesten. Ik heb er helemaal niks mee en niks tegen, maar hier kan ik dan wel weer om lachen.

Construction with Quadrotor Teams

Construction with Quadrotor Teams
Een tijdje geleden kon je al eventjes kennismaken met de Quadrotor een uiterst fijn airborne machientje wat ook nog eens zeer goed bestuurbaar is. In deze demonstratie wordt een van de denkbare toepassingen geshowed.

Sky High

Sky High
Of het nu bedoeld is als muziekclip of toch als animatie met een leuk muziekje eronder is mij niet helemaal duidelijk, wel duidelijk is dat in deze clip bergen met werk zit en het echt heel knap in elkaar zit. Via Aniboom!

First real Unicycle Transformer

First real Unicycle Transformer
We kennen de film Transformers allemaal en mocht je die film nog niet gezien hebben dan ken je vast de tekenfilm variant van de Transformers. Een Unicycle hebben we denk ik ook allemaal weleens gezien en dit is eigenlijk wat je krijgt als je die twee met elkaar mixt en nog helemaal niet zo'n slecht idee is ook.

Coolest snowboard trick Ever

Coolest snowboard trick Ever
Hele hordes NL reizen elke winter af naar de sneeuwpistes in Oosterrijk, Zwitserland of Frankrijk om daar lekker te genieten van een welverdiende vakantie waarin vooral veel gewintersport wordt. Deze gast zagen we vande week al en lijkt een kunstje te kunnen maar als we dan eens gaan kijken naar de behind the scenes beelden oftewel hoe ze het gemaakt hebben, dan blijkt het allemaal nogal meetevallen.

Lamborghini of?

Ik ben niet echt een autokenner en kan dan ook niet zeggen of dit een echte Lamborghini is of dat het een 'wanabee' Lamborghini is. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat overgewicht totaal niet handig is als je zo'n auto wilt aanschaffen!

3D zonder bril!

De 3D-tv's en films zijn in opkomst. Enige nadeel is dat je nog steeds een bril moet dragen om het 3D-effect te kunnen zien. Maar ook daar is een oplossing voor, je plaatst wat elektroden op de zijkant van je hoofd die je oogleden besturen. Je zal er waarschijnlijk aan moeten wennen dat je er geen controle over heb, maar de bril wordt op deze manier verleden tijd.

Please ReTweet me

Engelbert Humperdinck zong ooit het nummer "Please Release Me" wat nog steeds regelmatig gedraaid wordt op bruiloften en partijen. De heren uit dit filmpje hebben hun best gedaan om het tijdloze nummer van tekst te voorzien die meer past bij deze tijd.

IJzig koud!

Zodra er ijs ligt zijn mensen geneigd even te kijken hoe dik het is. Er worden stenen, takken en andere rotzooi opgegooit om te kijken of het ijs kapot gaat. Gebeurd dit niet, dan gaan ze het zelf even proberen. Niet slim!

My Blackberry is not Working

My Blackberry is not Working
Als er één soort humor tijdloos is dan moet het wel de engelse humor zijn die meestal droog maar verder ook vaak erg geweldig is. In deze BBC sketch komt er een oudere man klagen over een kapotte blackberry, wat me een beetje deed denken aan de Andre van Duin sketches in een soort gelijke winkel. Als bonus is er ook nog eens BlueToothman!

Without Arms

Without Arms
Niet de allerlaatste animatie video die op het internet te vinden is maar wel eentje die zeker de moeite waard is om eventjes rustig te bekijken. Een beeld uit de oudheid, "De Venus de Milo", is misschien wel het meest bekend omdat ze d'r armen is verloren. In deze animatie komt het tot leven en zoekt naar een manier om compleet te worden. Meer animatie op USL hier!

Dakar 2011

Captain Frodo

Captain Frodo
Captain Frodo is een lenig man en kan met 'gemak' door het oog van een racket stappen. Een klassieker eerste klas, maar één ding is zeker, Frodo heeft humor!

Synchroon Vallen

Bij BMX wedstrijden is het noodzaak zo snel mogelijk weg te zijn bij de start zonder te vallen. Ieder heeft daar zo zijn eigen manier voor, maar dan moeten de materialen van de wedstrijdbaan wel meewerken!

In Real Life

In het echte leven ziet eigenlijk alles er net iets anders uit, zelfs zaken die we kennen uit films. Zo ziet deze reuze baby erineens een stuk groter uit dan je zou verwachten maar ook een simpele videogame als Zelda kan er in real life toch heel anders aan toe gaan dan je zou verwachten.

I Know

I Know
Leuk gemaakte muziekclip van Sam Pilling voor het nummer "I Know" van David Lynch met slechts £450 budget voor de Genero.tv competition waarin clipmakers worden uitgedaagd om beeld bij muziek te zetten in competitie verband. Meer info hier!

Strike!!!

Bowlen is leuk als familie uitje of als teambuilding met het werk, maar er zijn ook mensen die zich er professioneel mee bezig houden. Je kan je misschien nog wel herinneren dat zo'n bal aan je vingers bleef hangen waardoor die bal absoluut niet deed wat jij wilde. Nu verwacht je dit niet van een professioneel bowler, maar ook bij hun komt het wel eens voor alleen het resultaat blijft hetzelfde... Strike!!!

Falende Mirofoon

Het is een hele eer als je als 8-jarig meisje het volkslied mag zingen bij een Amerikaanse ijshockey wedstrijd. Op een klein foutje na gaat alles goed, totdat de microfoon het begeeft. Wat er dan gebeurd is toch wel bijzonder te noemen.

3D Zoetrope

3D Zoetrope
Een animatie is eigenlijk niets anders dan een beeld of tekening wat telkens een klein beetje veranderd zodat het lijkt of het beeld in beweging is, iets wat je met een flipbook zeer makkelijk kan nabootsen. Pixar legt het graag nog eens uit aan de hand van een 3D Zoetrope.

Cold as Ice Streetart

Cold as Ice Streetart
Hoe inventief sommige mensen zijn met een beetje sneeuw, creativiteit en een putdeksel zien we in deze best coole short. Bravo!

Google Goggles vs Sudoku

Google Goggles vs Sudoku
Waar heeft Google tegenwoordig geen oplossing voor? Mocht je wat moeite hebben met de Sudoku puzzels, dan biedt Google Goggles de oplossing.

Treinpassagiers

Terwijl hier steeds langere treinen rijden, vertragingen meer gewoonte dan uitzondering zijn en men zich druk maakt over een fatsoenlijke toilet aan boord, hebben ze in Polen veel minder eisen. Telt u even mee?

1 gitaar 4 vrienden

Als je een clubje vrienden bent en alle van de gitaar houd, dan kun je natuurlijk allemaal een gitaar pakken en lekker gaan jammen. Maar je kan ook de juiste positie innemen en met zijn vieren op 1 gitaar spelen. Maar dat is voor gevorderde.

Dakar Years

Dakar Years

Qugo

Waar eerst de Segway het hipste vervoermiddel was, heeft de Qugo de Segway van zijn troon verstoten. Het is een hip ding, zuinig, flexibel, maar zeg nu eerlijk, wanneer gebruik je zo'n ding nu eigenlijk?

Pony Tale

Als skate en snowboarden je hobby is, dan zijn truukjes leuk om te doen. Als je je afvraagt waar dit (bewerkte) truukje vandaan komt, dan raad ik aan om de rest van de film te bekijken.

iPad Arcade Stick

iPad Arcade Stick
Cool natuurlijk zo'n iPad en zeer zeker dé gadget van 2010 maar nu één jaar later heb ik er nog steeds eigenlijk geen. Een gadget is en blijft het wel en met deze speciale iPad arcade stick eigenlijk een nog cooler apparaat want de gameplay bevorderd deze kleine add on zeer zeker, en dat voor een schamele 20 euries. Meer informatie over deze arcade stick en waar te bestellen vind je hier.

3 Minutes

3 Minutes
Coole short die er wederom zeer gelikt uitziet met een toch iets wat herkenbare verhaallijn. Twee mannen krijgen de opdracht elkaar te vermoorden en hebben daar precies 3 minuten voor. Een oude man heeft deze zieke gedachte gevat en laat niemand gaan voordat er een kill is geweest en dat binnen de gestelde tijd.

Amish Skiing

De Amish geloofsgemeenschap is een aparte gemeenschap die leeft ver van de “moderne wereld”. Ze kunnen in eigen middelen voorzien, bouwen zelf huizen, onderwijzen hun kinderen en leven sober. Nou ja sober?! Skieën gaat ze anders prima af!

Polar Bear Spy Ball

Polar Bear Spy Ball
Om geweldige close-up foto's te kunnen maken van ijsberen is het gebruik van een 'robot' de normaalste zaak van de wereld. Maar ook ijsberen kunnen nieuwsgierige beestjes zijn..

360 Panorama

360 Panorama
Panorama foto's zijn geweldig, maar vaak nog best lastig om te creëren. Met de iPhone app 360 Panorama is dat nu in een handomdraai gebeurd.

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Het was alweer eventjes geleden maar ik heb toch weer wat trailertjes gevonden van films die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Zet ze vast in je agenda zodat je ze niet mist. Meer....

- Frits en Freddie.
- True Grit.
- Ice Age 4.
- Paul.
- The Rite.

A Match Made In Africa

Speciale banden tussen honden en katten of katten en vogeltjes zien we vaker voorbij komen. Maar een olifantje dat bevriend raakt met een schaap is toch wel vrij bijzonder te noemen ondanks het olifantje helemaal niks van het schaap wilde weten!

Koikarpers

Er zijn heel wat mensen die koikarpers in hun achtertuin hebben. De japanse goudvissen zijn zeer geliefd en kosten een vermogen, maar dat mag de pret niet drukken. Vooral het voeren van deze beestjes is een vermakelijk gezicht.

What are Dreams

What are Dreams
Met een beetje geduld en een hoop animatie talent kan je tegenwoordig de coolste clips gewoon zelf thuismaken. Nou zijn de mensen van Charlex niet zomaar een paar animators maar hebben daar hun beroep van gemaakt. Waarvoor of waarom de short Shapeshifter gemaakt is blijft nog eventjes onduidelijk, cool gemaakt is het zeker. Meer info hier!

Raad de Schaatser

Raad de Schaatser
Voor schaatsfans is het momenteel genieten geblazen met zoveel schaatssport op de televisie maar ik heb er een broertje dood aan. Ieder z'n ding natuurlijk maar ik val meestal in slaap bij het kijken hoe schaatsers telkens weer hetzelfde rondje afleggen. Elke schaatser heeft zo z'n eigen stijl en voor de echte schaatsliefhebber zal het dan ook niet echt heel erg moeilijk zijn om te raden wie Sverre Lunde Pedersen en Havard Bøkko in deze clip allemaal na proberen te doen. De antwoorden staan bij de meer lezen!

meer zien

Giant Robot Famicom Car

Stel, je mag een auto ontwerpen, hoe zou jou auto er dan uit zien? Deze jongens lieten zich inspireren door een oude spelcomputer wat resulteerde in handvatten die lijken op een game controller knop met een eigen geluidje.

The Chase

The Chase
Hoewel het een commercial is voor Intel mag ik toch wel zeggen dat het een hele dappere commercial is. Eindelijk reclame die het aanzien waard is..

Cat vs Cub Bear

Cat vs Cub Bear
Katten zijn voor de duivel niet bang en door hun nieuwsgierige aard ook in voor van alles en nog wat. In deze videoclip zien we een kat die zich wat laat dollen door een kleine beer totdat hij er genoeg van heeft en laat zien wie de baas is.

The Kennedy's

The Kennedy's
Een van de meeste beroemde / beruchte families over het grote water en misschien wel ter wereld moet de familie Kennedy zijn, niet om de minste plaats dat president John F. Kennedy werd vermoord door Lee Harvey Oswald of als je de complot theorieën wilt geloven door de CIA. Binnekort start er een nieuwe serie over de Kennedy's en dit is daar alvast de trailer van, lijkt me top.

Led Cube

Led Cube
Ben jij die oude schemerlamp ook zo zat, en ben je op zoek naar iets meer 2011. Stop met zoeken! Neem een Led Cube in huis en laat de disco maar beginnen..

Improv Everywhere - Human Mirror

Improv Everywhere - Human Mirror
Improv Everywhere staat bekend als één van de beste flashmob experts. Eén geweldige actie is de human mirror. Neem een trein en gooi die vol met tweelingen. Succes verzekerd!

"Soirée"

"Soirée"
Commercials voor luiers gaan meestal over het vermogen van de verschillende merken om te absorberen maar het kan ook heel anders zoals we zien in deze misschien wel best uitgevoerde luier reclame ooit van Huggies.

Dakar Fanatics

Terwijl de Rally Parijs Dakar al 3 jaar eigenlijk niet meer zo mag heten zijn we toch weer onderweg op het Zuid Amerikaanse continent en eerlijk is eerlijk die mensen zijn toch echt een stuk fanatieker dan de afrikanen die eerder altijd langs de route stonden. Uiteraard zijn er altijd mensen die het overdrijven zoals deze gast die met gevaar voor eigen leven ook nog eens een slaatje probeert te slaan uit de race. Dakar 2011 live volgen hier!

Real life super hero

Ik ben gek op films waar de mannen in hun goddelijke lichaam het kwaad bestrijden. Maar om zo'n man in een veel te strak pak echt tegen te komen op straat lijkt mij ontzettend schrikken!

Home - Jorge & Alexa Narvaez

Home - Jorge & Alexa Narvaez
Als alleenstaande vader met twee jonge kinderen is het leven niet al te gemakkelijk. Laat staan dat je dan ook nog werkt om je school te betalen en alles rond te krijgen. Hoe mooi is het dan dat je 's avonds laat zo met je dochter een liedje kan maken. Liefde..

Moving to Amsterdam

Moving to Amsterdam
Iedereen die welleens wat heeft moet verhuizen langs de amsterdamse grachtengordel of in een van de andere oude wijken weet dat verhuizen in Amsterdam geen pretje is. Meestal hangt er nog wel een oude katrol uit vroegere tijden maar simpel is het niet. In deze "Paper Animation" zien we dat het allemaal een stuk eenvoudiger kan.

Let there be Sound

Let there be Sound
Een beetje vreemde droom die deze studenten uitbeelden in animatievorm voor hun afstudeeropdracht aan de universiteit van Nurnberg maar als je goed kijkt zie je tevens dat het nogal knap gemaakt is.

The Deep - PES

The Deep - PES
Het leven onder zee is niet alleen mooi, maar ook één groot mysterie. Vandaag een opmerkelijke short movie waarin oude metalen objecten onder water tot leven komen.

Fileparkeren

Waar menig vrouw moeite mee heeft, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, en deze ezel niet, is fileparkeren. Eerlijk is eerlijk dames, niet een klein beetje jaloers?

Shadow

Persoonlijk ben ik niet zo gek op ballet. Waarschijnlijk komt dat omdat ik nog 'ouderwets' tegen ballet aankijk. Roze pakjes, tutu's en spitsen. Tegenwoordig is men erg creatief en blijkt mijn kortzichtigheid ongegrond.

Lego met sneeuwbanden

Lego, hier in huis staan er bakken vol mee. Maar als je denk dat lego binnenspeelgoed is, dan kan je je nog eens goed vergissen. Je kan deze sneeuwruimers de volgende keer wel inzetten om je paadje schoon te maken.

I'm Bruce Willis - Epic Bruce Willis Tribute

I'm Bruce Willis - Epic Bruce Willis Tribute
Als er één acteur is die zijn strepen wel verdiend heeft dan is het Bruce Willis wel. Tijd voor een kleine muzikale tribute om de beste man in het zonnetje te zetten.

Watertennis ?!

Watertennis ?!
Het is nog maar net 2011 maar ik heb voor jullie de volgende big thing in sport al weer gespot, watertennis. Rafael Nadal en Roger Federer doen het eventjes voor!

The American Dream

The American Dream
De American Dream is het ideaal dat je altijd de top kan bereiken, als je maar bereid bent hard te werken. Het verhaal van de krantenjongen die eindigt als directeur van een grote krant is illustratief voor de American Dream, aldus wikipedia. Maar bestaat deze "American Dream" eigenlijk wel echt?! In animatievorm....

Australian Flooding

Australian Flooding

Street Performers

Straatartiesten zijn leuk om naar te kijken, mits ze goed zijn natuurlijk. En dan ben ik ook wel bereid om wat centen in die pet te gooien. Als je ergens goed in bent, maar kan alleen op straat je ei kwijt, vind ik het geen verkeerde manier van je geld verdienen.

Kitten

Na het zien van dit filmpje ben ik eruit, ik ben geen type om een jong katje in huis te halen. Ik zou hem namelijk aanzien voor een handdoek of een sok en dat wil je dat lieve, snoezige beestje toch niet aan doen!

I'm a Cat, now i'm a Rabbit

I'm a Cat, now i'm a Rabbit
Best wonderlijk om te zien dat deze kat vrijwillig zich laat fotograferen als een konijntje, dat gaat met m'n eigen kat echt nooit lukken.

Undercity

Undercity
Onder New York city ligt een heel tunnelstelsel en dat is niet alleen zo in de diverse Hollywood films maar ook in het eggie. Andrew Wonder en Steve Duncan namen onder begeleiding van Erling Kagge voor ons een kijkje en dit is de short film die ze daarover maakte.

Hier niet Parkeren

Hier niet Parkeren
Wij hebben hier in de straat van die ondergrondse vuilcontainers die 1x in de week geleegd worden en waar je op dat moment dus geen auto moet parkeren. Doe je dat toch dan word je zonder pardon weggesleept en kan je je auto ophalen na het betalen van de wegsleepkosten, iets waar je niet echt blij van hoeft te worden. Maar het kan ook anders zoals je hier ziet in deze video waar een fout geparkeerde Bmw wordt verplaatst. Handig zo'n heftruck!

Handstand gone Wrong

Handstand gone Wrong
Altijd goed die dames die eventjes een leuke video denken te maken om te delen met de rest van de wereld. Helaas gaat niet alles zoals gepland, we wachten geduldig op poging 2.

Dublin Christmas 2010 Lip dub

Dublin Christmas 2010 Lip dub
We sluiten 2010 pas echt af door nog een laatste kerstfilmpje te posten met gezellige ieren uit de ierse hoofdstad Dublin die fijntjes meedoen aan een speciale kerstmis 2010 lipdub op het nummer Last Christmas van Wham.

Joburg Jam

Joburg Jam
DJ Pogo is langzamerhand faam aan het verwerven op de internets met z'n eigen stijl van remixen en heeft zelfs al voor bekende filmmakers een remix gemaakt. Met beelden van straatmuzikanten uit Johannesburg maakte hij de volgende remix Joburg Jam!

A New Year rolls in

Don't Text While Driving

Opzoek naar filmpjes voor op Useloos stuitte ik op deze korte documentaire over sms-en tijdens het rijden. Het is geen docu om vrolijk van te worden, maar wel om bewust te worden van de gevolgen. Mijn goede voornemen van 2011 is om niet meer te sms-en tijdens het autorijden.

2011 Het jaar van Ben Saunders?

Nu 2011 begonnen is, mag van mij The Voice of Holland ook wel weer beginnen. Ik ben zeer benieuwd wie de winnaar wordt. De vraag is of 2011 het jaar van Ben Saunders gaat worden. Of hij nu gaat winnen of niet, hij is al populair bij het publiek, dat blijkt wel uit deze beelden met DJ Jean in de HMH. Mijn stem gaat uit naar Ben.

Flauwe grap

Als de politie een rustige avond heeft moet je niet denken dat ze niks te doen hebben. Ze verzinnen wel iets tegen de verveling. Wat dacht je van een potje 'beenworstelen'. Nouja, beenworstelen, bestaat dat eigenlijk wel?

Gelukkig Nieuwjaar!

Wij van Useloos willen alle bezoekers een gelukkig en een goed 2011 wensen! We hopen dat iedereen de jaarwisseling goed doorgekomen is en alle vingers er nog aan zitten. Om nog een kleine terugblik op de jaarwisseling te geven is het YouTube woord van vandaag "Oud en Nieuw 2011". Het bracht ons in de volgende plaatsen:
* Harderwijk
* Den Dolder
* Rotterdam
* Amstelveen
volgende
vorige