Mayhem Like Me

Mayhem Like Me
Autoverzekeraars hebben het druk deze dagen dat NL weer bedekt is met dit jaars eerste sneeuw, meestal zijn het kleine ongelukjes met wat blikschade maar je kan het ook slechter treffen. Zaak is het om dan een goede autoverzekering te hebben en die bieden ze bij Allstate, een amerikaanse verzekeraar, aan door middel van een aantal korte commercials waarvan dit een compilatie is.

Levi's Trucker | Directors Cut

Levi's Trucker
Het denim merk Levi's is allang niet meer zo populair als pakweg een jaar of 15 geleden, neemt niet weg dat ze nog wel steeds erg coole commercials maken. Dit is er daar ťťn van en dan ook nog eens de directors cut.

The Mustache

The Mustache
Je zou denken dat een grote snor een beetje achterhaald is en uit de mode. Toch zijn er mensen die er nog heilig in geloven. Waarom? Dit filmpje zegt genoeg..

The Real Facebook

Facebook is toch wel een van de meest gebruikte sociale netwerk sites. Maar wat nou als Facebook echt zou zijn/worden? Bouygues Telecom wilde hun facebook account promoten en daar heeft deze reclamemaker zijn best voor gedaan.

Clever Commercial

Als je je afvraagt wat die witte tanden nu met deze posting te maken heeft, dan raad ik aan snel het spannende filmpje te bekijken. Ik zag deze in de verste verte niet aankomen!

Sneaker Projection Mapping

Sneaker Projection Mapping
We zien met regelmaat dat gebouwen worden omgetoverd tot ware kunst door middel van projection mapping. Een beetje creatieve geest weet dat er veel meer mogelijk is met deze techniek. New Balance maakt er gretig gebruik van voor hun nieuwe limited edition lijn.
volgende
vorige