Kleding inzameling

Iedereen heeft wel kleding in zijn of haar kast liggen wat niet gedragen wordt. Deze kleding kan je op diverse manieren inleveren bij instanties zodat de kleding op plekken terecht komen waar mensen ze hard nodig hebben. Deze manier van kleding inzamelen is wel heel creatief. Misschien confronterend, maar wel effectief.

Ramana walks on Air

Leuke stunt van een creditcard maatschappij wiens naam we verder niet zullen noemen en de NL illusionist Ramana, ook wel bekend als Wouter Bijdendijk, die voor de gelegenheid loopt over lucht op Heathrow Airport. Hier deze zelfde Ramana op een zwevende stoel!

Autumn by the lake

Dat de herfst zich aangediend heeft moge duidelijk zijn als je naar de weersomstandigheden en verwachtingen kijkt. Niemand zit feitelijk op de herfst te wachten, veel regen, veel wind, zooi van vallende bladeren, wie wil dat nou? Toch kan de herfst iets moois brengen, iets heel moois zelfs.

Frank & Casey Wedding proposal

Frank & Casey Wedding proposal
Door dit soort akties om je meisje ten huwelijk te vragen wordt het natuurlijk wel steeds moeilijker voor diegene die dat nog niet gedaan hebben maar toch blijft het leuk om te zien. Ene Frank vraagt z'n meisje Casey ten huwelijk vanuit een bootje terwijl zij naar haar favoriete nummer, "Stand by Me" aan het luisteren is. Viral voor de iPhone app, waarmee dit is opgenomen, schat ik zo..

Pumkin Drop

Het is weer bijna Halloween en dus worden alle pompoenen weer van het veld gehaald, klaar om bewerkt te worden. Maar sommige pompoenen worden zo gigantisch groot dat deze heel je tuin zou vullen. Daarom doen ze in Utah er hele andere dingen mee! Pas op waar je je auto parkeert de volgende keer.

Trush

Trush
Liefdesrelaties, ik denk dat menigeen er een boek vol van kan schrijven en het duurt meestal wel eventjes voordat je die ene soulmate gevonden hebt. In deze video de relatie van Gabriel en Ruby die uiteindelijk toch niet zo goed bij elkaar paste als ze in het begin gedacht hadden.

Only in Japan

Dat er in Japan dingen gebeuren waarbij je denkt WTF is niet geheel onbekend. Ook nu weer, je kent de snoepautomaten toch wel? In Japan hebben ze ook zo'n krab automaat! En als je denkt dat deze beestjes dood zijn, helaas ik moet je teleurstellen, ze leven namelijk nog!

Tweet It!

Tweet It!
Inmiddels zijn we allemaal gewend aan Twitter. Er zijn zelfs mensen die een tikje doorslaan en er een muzikale creatie van maken. Op de welbekende beat van Michael Jackson hierbij Tweet It!

Jump Lipdub

We reizen eventjes af naar Spanje, Allicante om precies te zijn voor deze zonovergoten lipdub van het nummer Jump door van Halen.

Meer lipdubs hier!

Pablo Francisco - The Preview Guy

Pablo Francisco - The Preview Guy
We gaan vanavond voor een klassieker. De meester stem van Don LaFontaine kennen we allemaal. De man die bijna 80% van alle film trailers heeft voorzien van zijn stem is helaas al een poosje overleden. Komiek Pablo Francisco brengt hem nog ťťn keer tot leven.

HoelaHoep

Het was vandaag een mooie dag om lekker op het strand te lopen of een stukje te fietsen, maar als een coverband je verveeld dan is een wandeling niet voldoende. Je gaat dingen verzinnen die de verveling tegengaat zonder moe te worden.

1 Cent Experiment

1 Cent Experiment
We schakelen eventjes over naar Italie waar we al vaker een grappig Vodafone commercial hebben ontdekt en waar je tegenwoordig via het Vodafone netwerk schijnbaar al voor 1 cent kan sms'en. Tijd voor een kleine stunt dus door met een verborgen camera het volgende optenemen.

Simpsons by Banksy

Simpsons Intro by Banksy
Net zoals Family Guy en Southpark is er ook weer een nieuw seizoen gestart van de familie Simpson en zoals vaak was er ook voor deze 2e aflevering een speciale openingscene gemaakt die dit keer afkomstig is van de beroemde engelse straatartiest Banksy.

Cotton Candy

Onze lieve Heer heeft vreemde kostgangers! Sommige zitten op gesloten afdelingen, andere daarin tegen lopen vrij rond op straat en proberen hun boterham op een eerlijke manier te verdienen.

Daredevil Snow Kid

Het duurt niet al te lang meer voor de winter eraan komt. De schaatsen en de sleetjes kunnen dan de kast weer uit komen. Maar maak je slee niet te glad en te snel, want voor je het weet lig je onder de auto. Waar de meeste kinderen dan gaan huilen, heeft dit meisje wel een bijzondere lach.

Wedding in Stopmotion

Wedding in Stopmotion
Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven en wil je graag vastleggen voor het nageslacht. De volgende stellen maakte van de foto's gemaakt op die trouwerijen heuse stopmotion clips die best grappig zijn om te bekijken. Deze mensen zeiden allemaal: "I do!" : Felicity + John - Caroline + Sam - Davina + Braedyn - Melinda + Glen - Bonnie + Rhys... Leuk idee, dat zeker!

Buried Alive Therapie

In Rusland denken ze de juiste therapie tegen stress te hebben. Je wordt levend begraven op 30 cm onder het oppervlak. Je wordt gewikkeld in een doek, krijgt een tuinslang in je mond om te ademen en daarna wordt je bedolven onder de aarde. Ze denken dat je op deze manier meer besef krijgt van jezelf en van het leven en waar het allemaal daadwerkelijk om draait.

Wheelie

Wheelie's maken is populair bij de motorrijder, maar als je deze wil showen moet de cameraman wel klaar staan. En als hij dan eenmaal klaar staat, dan is het zaak de mooiste wheelie van de wereld te maken, want anders sla je mooi een flater op het internet.

Let's go retro

YouTube bestaat nu zo'n 5,5 jaar. Het allereerste filmpje dat geupload is op YouTube kent zo'n 3648547 kijkers en 22568 reacties. Je zou denken dat mensen in 5,5 jaar dit medium beter zou benutten. Een deel doet dat ook wel, maar het gros maakt weinig verschil met het allereerste filmpje.
volgende
vorige