Amazing Woman Robot

Amazing Woman Robot
De robots van vandaag zijn niet meer de blikken monsters van jaren terug. Tegenwoordig moet je gewoon twee keer kijken of het nu een robot is of een normale vrouw. Knap stukje techniek.

Kleding inzameling

Iedereen heeft wel kleding in zijn of haar kast liggen wat niet gedragen wordt. Deze kleding kan je op diverse manieren inleveren bij instanties zodat de kleding op plekken terecht komen waar mensen ze hard nodig hebben. Deze manier van kleding inzamelen is wel heel creatief. Misschien confronterend, maar wel effectief.

The Walking dead

The Walking dead
In het kader van Halloween wat vandaag gevierd word deze animated short movie The Walking Dead naar de graphic novels van Robert Kirkman.

Heb je een leuk Halloween 2010 linkje drop het in de comments!

Ramana walks on Air

Leuke stunt van een creditcard maatschappij wiens naam we verder niet zullen noemen en de NL illusionist Ramana, ook wel bekend als Wouter Bijdendijk, die voor de gelegenheid loopt over lucht op Heathrow Airport. Hier deze zelfde Ramana op een zwevende stoel!

A Glimpse Of Fall

A Glimpse Of Fall

WK Paalklimmen

Wedstrijdjes sprinten op de atletiekbaan is bij mij wel bekend, maar sprintjes trekken verticaal dat kom je niet zo vaak tegen. De mannen uit dit filmpje tapen zich in en maken zich klaar voor hun sprintje omhoog de paal in!

Gevaarlijke gek op de weg!

Ik snap niet dat sommige mensen zo met hun leven spelen alsof het niks is! Blijkbaar nog nooit van een verantwoordelijkheidsgevoel gehoord. Ze brengen op deze manier niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook van andere. Mafkezen!

Chainsaw Maid

Chainsaw Maid
Een bizarre claymation animatie deze Chainsaw Maid over een franse werkster die oog in oog komt te staan met de dood en een klein beetje past in het op handen zijnde Halloween feest gebeuren wat vanavond om 0.00 officieel van start gaat.

Dead Drops

Dead Drops
Een vet cool project dit Dead Drops van ene Aram Bartholl die in New York woont en daar op verschillende plaatsen usb flashdrives heeft geplaatst waar je files op kunt uploaden of downloaden. Een ieder wordt uitgenodigd om er gebruik van te maken door er met een laptop of ander apparaat verbinding mee te maken. Hier de site waar Aram het allemaal nog eens uitlegd met foto's en de locaties van de totdusverre 5 dead drops.

Herd in Iceland

Autumn by the lake

Dat de herfst zich aangediend heeft moge duidelijk zijn als je naar de weersomstandigheden en verwachtingen kijkt. Niemand zit feitelijk op de herfst te wachten, veel regen, veel wind, zooi van vallende bladeren, wie wil dat nou? Toch kan de herfst iets moois brengen, iets heel moois zelfs.

The Muppets - Crven Der Pmpkn

Niet alleen in Amerika en delen van Nederland zijn ze bezig met Halloween, maar ook in de Muppetshow! Mijn favoriete kok laat zien hoe je het beste een pompoen kan 'slachten'. Alhoewel, daar denken de pompoenen in kwestie toch anders over.

Insane Unicycle Tricks

Als je ergens goed in bent, dan mag je het van mij ook met andere delen en zeker als je dat op een eenwieler kan. Ik kan al nauwelijks op een normale fiets zonder handen fietsen, laat staan kunstjes doen.

Adventures in Motion

Adventures in Motion
Eerlijk gezegd ben ik gek op dit soort psychedelische clips want dat scheelt weer in de drugs die ik tot me moet nemen om me dit soort beelden te kunnen visualiseren.

I have PSD

I have PSD
Hoe zou de wereld en vooral de reclamewereld of een magazine als Playboy eruit zien zonder een programma als Photoshop. Je ziet het in deze shortfilm.

Useloos Fotocollage 29

We blijven even in de sfeer van Halloween, want dit 'spookhuis' moet ngo wel even aangekleed worden. En wie kan dat nou beter dan jullie!!! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan maken, succes ermee! Heb je nog nooit meegedaan, lees dan hieronder even verder.

meer zien

Halloween Light show

Zondag is het dan zover, dan is het weer Halloween! Hier waar wij wonen zal er weinig aan gedaan worden helaas, want ik vind het toch wel erg leuk en gezellig om het huis zo aan te kleden dat het erg spooky wordt en ladingen met snoepjes in te slaan voor de kinderen die voor de deur staan.

Frank & Casey Wedding proposal

Frank & Casey Wedding proposal
Door dit soort akties om je meisje ten huwelijk te vragen wordt het natuurlijk wel steeds moeilijker voor diegene die dat nog niet gedaan hebben maar toch blijft het leuk om te zien. Ene Frank vraagt z'n meisje Casey ten huwelijk vanuit een bootje terwijl zij naar haar favoriete nummer, "Stand by Me" aan het luisteren is. Viral voor de iPhone app, waarmee dit is opgenomen, schat ik zo..

Dance Painting

Dance Painting
Al dansend een schilderij maken, dat valt nog niet mee toch probeert deze tango dansgroep precies dat. Helaas is het resultaat niet echt museum waardig, wel een leuke poging.

Pumkin Drop

Het is weer bijna Halloween en dus worden alle pompoenen weer van het veld gehaald, klaar om bewerkt te worden. Maar sommige pompoenen worden zo gigantisch groot dat deze heel je tuin zou vullen. Daarom doen ze in Utah er hele andere dingen mee! Pas op waar je je auto parkeert de volgende keer.

Baby Faith Worshippin'

Iedereen is welkom in het huis van God, althans dat is wat ik meegekregen heb. Nu kom ik er zelf nooit, maar sommige mensen komen er graag. Als je als jong meisje met je ouders meegaat, dan bestaat de kans dat het kind daar dingen oppikt die je zo 1 2 3 niet zou verwachten. Een kind is namelijk 1 grote kopieermachine, dat mag duidelijk zijn!

Hole in One

Ik heb al moeite om te winnen met midgetgolf, laat staan dat gewoon golfen mij goed af zou gaan. Ik denk dat het gras wat er ligt flink beschadigd zou zijn! Deze man is gelukkig stukken beter en laat dat goed zien in deze hole in one!

Darth Vader Theme In Beethoven Style

Star Wars Darth Vader Imperial March In Beethoven Style
De welbekende Imperial March van Star Wars' Darth Vader kennen we allemaal bij de eerste noten. Geef deze een klein vleugje Beethoven mee en dan klinkt het wel heel bijzonder.

The Force Unleashed II

Games, ze worden ieder jaar weer een beetje mooier voor de diverse playconsoles en dat terwijl ik nog niet eens n campaign van COD kan uitspelen op m'n Xbox. Voor de nieuwe game Star Wars, The Force Unleashed II, is eralvast een stoere teaser/promo die je hier kan bekijken!

Legalising Cannabis

Legalising Cannabis
Terwijl hier in NL steeds meer stemmen opgaan om wederom het aantal coffeeshops terugtedringen in den lande gaan er in Amerika serieus stemmen op om cannabis maar gewoon helemaal legaal te maken. In Californie waar eerder al wiet op medische basis werd ingevoerd wordt binnekort gestemd over de komst van heuse coffeeshops wat de failliete staat een hoop extra belastingcentjes zal gaan opbrengen. In deze animatie word uitgelegd waarom de inwoners vooral vr moeten stemmen.

Pets in Costumes

Pets in Costumes
Aankomende zondag de 31e oktober wordt het Halloween feest weer gevierd wat vooral een Amerikaans feestje is. Ook huisdieren mogen meedoen en in deze compilatie een aantal dieren in kostuum.

Peugeot Flashmob

Peugeot Flashmob
Steeds vaker worden flashmobs gebruikt voor een ludieke reclamestunt. Peugeot gaat ook met de hype mee. Want zeg zelf, elke Peugeot is toch een plezier om in te rijden..

iPhne

Steve Jobs is een meester in het presenteren van de nieuwste Apple gadgets. Alles is 'Great', 'Awesome' en 'Incredible'. Voor de heren van Koefnoen voldoende matriaal om een nieuwe gadget van Apple te presenteren.

If All movies had Smartphones

If All movies had Smartphones
Terwijl Smartphones steeds cooler en cooler worden door de diverse toepassingen die je in de vorm van apps op je toestel kan zetten is er n industrie helemaal niet blij met de komst van deze technologische hoogstandjes. Is de komst van de smartphone dan echt die ene druppel die Hollywood de das omdoet ?!

Trush

Trush
Liefdesrelaties, ik denk dat menigeen er een boek vol van kan schrijven en het duurt meestal wel eventjes voordat je die ene soulmate gevonden hebt. In deze video de relatie van Gabriel en Ruby die uiteindelijk toch niet zo goed bij elkaar paste als ze in het begin gedacht hadden.

Vuurwerk

Met de winter in het vooruitzicht is het ook bijna weer Oud en Nieuw! Elk jaar wordt er meer geld uitgegeven aan vuurwerk en hopelijk veilig vuurwerk. Dat vuurwerk het ook in water gewoon doet is niet bij iedereen bekend. Ook bij deze heren niet.

Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Halloween Edition
31 Oktober is het weer zover, Halloween. De gelegenheid voor volwassen mensen om weer eens de kinderschoenen aan te trekken en zichzelf te verkleden. Om alvast in de sfeer te raken beginnen we met een simpel spelletje boter kaas en eieren.

Radio Flyer Car

Radio Flyer Car
Als kleine jongen is het geweldig om een tractor te hebben, een racebaan, een skelter en natuurlijk niet te vergeten een trekkar. Mocht je die laatste gemist hebben, dan heb je, net als deze man, altijd nog de kans om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Atlantis an Incovenient Truth

Atlantis an Incovenient Truth
Over het bestaan van Atlantis zijn de heren historici het nog steeds niet eens al werd Atlantis alwel voor het eerst vermeld in Plato's dialogen. Door een catastrofale ramp zou het eilandenrijk plotseling zijn verdwenen, in deze mooie geanimeerde videoclip word duidelijk wat er nu eigenlijk is gebeurd. Meer animatiefilmpjes op USL!

Poker Face

Misschien ben je hem al eens tegen gekomen, de man die PokerFace van Lady Gaga op zijn gitaar speelt. Nee? Nog niet tegen gekomen? Dan is het zeker een aanrader om het even te bekijken!

Beatboxer

Wat sommige mensen uit hun mond krijgen is bijna onnatuurlijk! Beatboxen is een kunst, dat weten we allemaal, maar deze man zet het nog eens om in een muziekje ook.

Whip my Hair!

Whip my Hair!
Er gaan momenteel wat filmpjes over de interwebs met het nieuwe nummer van Willow Smith, Whip my Hair. Eerder kon je al de sesamstraat versie zien en vandaag doet Frosty de kaketoe het nog eens dunnetjes over. Hier nog een versie van een stel schoolkinderen!

Hier het origineel van Willow Smith!

Incredible Stereo Illusion

Incredible Stereo Illusion
Optische illusies zijn erg cool en deze past zeer zeker in het rijtje van filmpjes die we inmiddels al verzameld hadden. De muziek komt van Dxdutch die zelf een YT kanaal heeft, te vinden hierzo!

France On Strike

France On Strike

Wel blijven opletten he!

Je vriendje heeft wat uitgespookt en wordt naar de gevangenis gebracht. Dan ineens staan daar een paar mensen van de pers om een glimp van hem op te vangen. Je bent zo bezig met je vriend om hem onherkenbaar te laten zijn, dat je even vergeet aan je zelf te denken.

Only in Japan

Dat er in Japan dingen gebeuren waarbij je denkt WTF is niet geheel onbekend. Ook nu weer, je kent de snoepautomaten toch wel? In Japan hebben ze ook zo'n krab automaat! En als je denkt dat deze beestjes dood zijn, helaas ik moet je teleurstellen, ze leven namelijk nog!

Parkour Dog

Parkour Dog
Parkour of freerunning ik word er al moe van wanneer ik er naar kijk. Gelukkig hoef je niet altijd alles zelf te doen en kan je ook je hond leren om over obstakels te jumpen en springen zonder daar zelf maar een druppeltje zweet aan te spenderen.

Meisje kan Gitaar spelen

Meisje kan Gitaar spelen
Een beetje surfend op YT kom je soms mensen tegen die echt wel wat in hun mars hebben zoals bijvoorbeeld deze Julliete die laat horen en zien dat ze toch echt een beetje gitaar kan spelen. Hier meer van Julliete op haar eigen myspace pagina!

Music made with Bees

Wie het gezoem van bijen ontzettend irritant vind, kan het beste maar eens naar dit filmpje kijken. Alle geluiden die je hoort komt van het gezoem van bijen. Misschien dat het gezoem op deze manier dragelijker geworden is?!

Tweet It!

Tweet It!
Inmiddels zijn we allemaal gewend aan Twitter. Er zijn zelfs mensen die een tikje doorslaan en er een muzikale creatie van maken. Op de welbekende beat van Michael Jackson hierbij Tweet It!

Handige Airbag

Handige Airbag
Airbags in een auto zijn tegenwoordig gemeengoed en ik kan me geen automerk bedenken waarin deze lifesavers hedentendage niet standaard worden meegeleverd. Nou kan je natuurlijk ook gewoon vallen terwijl je aan het fietsen of lopen bent daarvoor is nu ook een oplossing al zit deze uitvinding nog wel in de testfase, ik denk dat het wel wat gaat worden.

When weeds Attack

Sommige commercials zijn zo mooi dat het wel kleine short films lijken. Neem nou dit spotje gemaakt voor een middel om onkruid tegentegaan. Ik zeg subliem!

Small Worlds

Useloos Fotocollage 28

Ok, we hebben er weer eentje. De vorige vond ik echt helemaal fantastisch en ik hoop dat het met deze ook goed gaat lukken. Wie zou jij graag op het podium zien staan? Succes !

meer zien

Work in Progress

Een mooie tattoo zetten is behoorlijk intensief, zowel voor de artiest als voor degene die hem op zijn lijf krijgt. Als je hier een stop motion van maakt, is het net alsof de tattoo zichzelf zet. Er is inmiddels ook een deel 2 en deel 3.

Snake v.s. Goldfish

Stel, je zoon is dol op slangen en je dochter heeft meer met goudvissen, je komt thuis en treft de slang in het aquarium aan, blijf je kijken of haal je de slang uit het aquarium? Deze vader bleef niet alleen kijken, maar pakte ook zijn filmcamera erbij.

Dispuutstrutjes

Dispuutstrutjes - Terras
Hoe spijtig het ook is, de zomer is voorbij. Geen warm weer meer om een terrasje te pakken is rot, maar misschien wel beter ook met serveersters zoals deze meiden.

So you think she can dance?!

De robots van tegenwoordig worden niet alleen maar ingezet voor machinaal gebruik en productie, maar ook voor de leuk. Als je ziet hoe ze tegenwoordig bewegen is een dansgroepje in de toekomst niet ondenkbaar.

Kids & Viral videos

Kids & Viral videos
Iedereen die regelmatig op het internet vertoefd weet ondertussen wel wat een viral video is en zelfs voor de meest doorgewinterde internet surfer is het afentoe moeilijk te bevatten dat een schijnbaar waardeloze video toch de hele wereld overgaat. In dit experiment laten ze diverse bekende virals nog eens zien aan kinderen en filmen ze hun reacties, die nogal humor zijn.

Jump Lipdub

We reizen eventjes af naar Spanje, Allicante om precies te zijn voor deze zonovergoten lipdub van het nummer Jump door van Halen.

Meer lipdubs hier!

Marijuana

Marijuana

Pablo Francisco - The Preview Guy

Pablo Francisco - The Preview Guy
We gaan vanavond voor een klassieker. De meester stem van Don LaFontaine kennen we allemaal. De man die bijna 80% van alle film trailers heeft voorzien van zijn stem is helaas al een poosje overleden. Komiek Pablo Francisco brengt hem nog n keer tot leven.

The Spinning Ninja

Een heel bekend gegeven van een Ninja is toch wel zijn lenigheid. Ze wringen zich in allerlei bochten en maken salto's alsof het niks is. Het lijkt allemaal heel simpel en makkelijk te gaan in dit filmpje, maar ik zou wel eens willen weten hoe lang ze geoefend hebben en vooral hoe vaak het mis gegaan is.

Octopus Squeeze

Een octopus is een mooi dier, een dier zonder een botje in zijn gehele lijf. Dit moet ook wel, want in de diepe, hele diepe zee is de druk enorm. Daar waar een mens plat gedrukt zou worden leeft dit dier. Niet alleen daar is het handig voor, maar ook om door hele smalle buisjes te kruipen.

Maandag Trailer dag

Maandag Trailer dag
Deze maandag heb ik weer 5 trailers van films gevonden die binnekort verschijnen en zeer zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

- The Girl Who Kicked the Hornet's Nest.
- Stone.
- Hereafter.
- Faster.
- Drive Angry.

Papercuts

Electric Power Line Explosion

"The fire on the lower wire produced a hot gas/plasma. When the plasma rose high enough, the upper wire arced through to the lower wire and blew up the whole shebang. Pretty much how lightning works." Een betere omschrijving dan dit kan ik je niet geven.

HoelaHoep

Het was vandaag een mooie dag om lekker op het strand te lopen of een stukje te fietsen, maar als een coverband je verveeld dan is een wandeling niet voldoende. Je gaat dingen verzinnen die de verveling tegengaat zonder moe te worden.

Holy Monks

Holy Monks
Twee jeugdigen monikken ontdekken dat iets te eten krijgen nog niet zo eenvoudig is en moeten eerst een test afleggen om de honger te stillen.

Winscape

Cool staaltje van techniek wat het voor iedereen mogelijk maakt om thuis een fantastisch uitzicht op bijvoorbeeld een zonovergoten bounty eiland te hebben vanuit je huiskamer.

The 600 Years

The 600 Years
Wanneer een indrukwekkend gebouw als de astrological tower clock in Praag zijn 600ste verjaardag mag vieren is dat met recht een klein spektakel waard. We vieren het met een 3D projection mapping.

Man vs Dog - Eating Contest

Man vs Dog - Eating Contest
Tijd voor een wedstrijdje. Wie eet sneller, een man of een hond? Hou er rekening mee dat we het over verschillende soorten voedsel hebben, van hondenvoer tot wortels.

1 Cent Experiment

1 Cent Experiment
We schakelen eventjes over naar Italie waar we al vaker een grappig Vodafone commercial hebben ontdekt en waar je tegenwoordig via het Vodafone netwerk schijnbaar al voor 1 cent kan sms'en. Tijd voor een kleine stunt dus door met een verborgen camera het volgende optenemen.

Stopmotion Painter

Stopmotion Painter
Als je een beetje handig bent met een fotocamera en een videobewerkingsprogramma kan ook JIJ een stopmotion filmpje maken dat is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk al is het natuurlijk wel fijn als je ook echt iets kunt laten zien. Zoals deze schilder bijvoorbeeld die echt niet onverdienstelijk bezig is.

Je jeugd in 94 sec.

Herkent u deze nog..nog...nog...nog...Dennis Bergkamp, koffietijd, flippo's en nog veel meer! Kortom een kijkje terug in de tijd.

Iya Traore

Ik heb al eens eerder gezegd dat er tussen de straatartiesten heel wat talenten zitten. De man met deze bal is wel heel bijzonder, maar vooral is het leuk om naar te kijken. Wat die man met een bal kan kunnen de meeste profvoetballers nog niet eens van dromen!

Self balancing Unicycle

Self balancing Unicycle
Het is erg useloos om je op een eenwieler voorttebewegen als er betere alternatieven zijn zoals bijvoorbeeld een tweewieler wat toch wat comfortabeler rijd en waarop je je wat makkelijker in balans kunt houden. Met de komst van de Self Balancing Unicycle kortweg afgekort SUB lijkt hier toch een einde aan te komen, een demonstratiefilmpje vind je hier. Meer infomatie op deze site!

Bits in Pieces

Bits in Pieces
De medewerkers van OGD ict-diensten, een ICT-dienstverlener met vestigingen in Amsterdam en andere grote NL steden, hebben met z'n allen een internetvideo gemaakt met alleen maar ouderwetse technieken. Geen computereffecten, geen blue screen, geen digitale animatie. In plaats daarvan gebruikten ze nylondraadjes, karton en crpepapier. Alles wat je ziet is op de filmset gecreeerd, niet in de computer een soort analoge film voor de digitale wereld. Knap gemaakt! Er is ook nog een making of te bekijken hier.

Commonwealth Games

Het lukte bijna....bijna!

Een groot deel van Nederland heeft zojuist Oh Oh Cherso gekeken. Jokertje is toch wel de persoon om een persiflage van te maken wat dan ook veelvuldig gedaan wordt. Deze persiflage is aardig gelukt, maar wat er op de achtergrond gebeurd was totaal onverwachts.

Is het geen schatje?!

Sommige mensen zijn op zeer jonge leeftijd al met muziek bezig. De een heeft er talent voor en de ander niet, maar als ik dit jochie zie spelen vind ik dat zeer knap op zo'n jonge leeftijd. Dat hij zijn tekst van een blaadje afleest mag de pret niet drukken, want lezen op deze leeftijd is toch ook al best knap!

Bier of Vrouw ?!

Wanneer je maar genoeg bier inneemt dan worden de lelijkste vrouwen nog mooi en wanneer er maar genoeg bier voorhanden is dan vergeet je ze ook net zo snel weer. Dat is zo ongeveer de boodschap in deze nieuwe leuk gemaakte Stella Artois commercial.

Hij was maar een clown

Hij was maar een clown
Wanneer je aan een iemand denkt die opstaat uit de dood dan verwacht je een zombie maar wat als die persoon z'n hele leven een clown is geweest ?

Indian Kitchen Skills

Indian Kitchen Skills
Elke 'professionele' keuken heeft zo zijn manier van werken. Vaak netjes volgens de regels en enige vorm van etiquette. In India is dat een ander verhaal. Best cool, dat dan weer wel!

New Kids Turbo Trailer

New Kids Turbo Trailer
Eindelijk is het dan bijna zover. Na de geweldige serie New Kids gaan ze dan eindelijk voor het grote scherm. Vanaf 9 december te bezichtigen in de plaatselijke bioscoop, maar hier alvast de trailer.

The Money Tree

The Money Tree
Het is de droom van iedereen, een echte geldboom. Helaas zal het altijd een droom blijven. Althans, hoe zouden mensen reageren als er plotseling een 'echte' geldboom in de straat staat? Waarschijnlijk anders dan je zou verwachten.

The Path Of A Lost Balloon

De ballonnen die gevuld zijn met helium kan je maar beter niet loslaten. Niet voor niks zitten er aan de 'ziekenhuisballonnen' een dingetje wat zwaar is, waardoor hij op de grond blijft. Maar soms is er een ballon die er tussenuit knijpt. Kinderen worden daar niet vrolijk van, maar misschien als ze weten waar ze blijven, wordt het verdriet ietsje minder.

Parallel Parking Trick

Parkeren blijft een kunst apart, een hoop vrouwen lukt het niet als ze geen ruimte genoeg hebben. A moet ik zeggen dat ik niet onder die vrouwen val (zeggen ze dat niet allemaal?), maar op deze manier parkeren moet ik toch ook even overslaan vrees ik. Het is al een oudje, maar het blijft een mooi gezicht.

Lisa loves the Way you Lie

Lisa loves the Way you Lie
De nodige covers van het Eminem feat. Rihanna nummer "I love the way you Lie" zijn er in de afgelopen maanden al voorbij gekomen en ene Lisa doet haar versie op de piano die ze voor de akoestiek zo te zien in de badkamer heeft neergezet.

Virgin Airlines

Virgin Airlines
Het is moeilijk om na Fleggaard nog een commercial te maken voor reizen per vliegtuig die sexier is dan de viral van het Deense warenhuis maar Virgin Airlines van Richard Branson doet toch een poging. Het ziet er ie geval goed verzorgd uit.

Pokmon Drawings

Originele stropdas

Op de een of andere manier heb ik het idee dat er minder stropdassen gedragen worden. Niet alleen in huiselijke kring, maar ook op de werkvloer. En dat terwijl de stropdas een heel nuttig ding kan zijn als je voor zaken je onder de mensen begeeft. Met deze stropdas breek je het ijs al snel en zullen mensen je niet zomaar vergeten.

Sterretje op zoek

Tony, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, is al eens eerder op televisie verschenen. Hij praatte iets minder plat om indruk te maken op de dames van Take Me Out. De opname dateert uit 2009, maar zoals iedereen wel weet is Kelly niet meer in Tony zijn leven. Gerielle heeft haar plekje ingenomen.

Earth from Above

Earth from Above
Vijf jaar cirkelde de franse fotograaf Yann Arthus-Bertrand rond de aarde in alles wat maar de lucht in ging. In deze compilatie allerlei foto's die hij in die tijd verzamelde samengevoegd tot 1 video.

Simpsons by Banksy

Simpsons Intro by Banksy
Net zoals Family Guy en Southpark is er ook weer een nieuw seizoen gestart van de familie Simpson en zoals vaak was er ook voor deze 2e aflevering een speciale openingscene gemaakt die dit keer afkomstig is van de beroemde engelse straatartiest Banksy.

Cotton Candy

Onze lieve Heer heeft vreemde kostgangers! Sommige zitten op gesloten afdelingen, andere daarin tegen lopen vrij rond op straat en proberen hun boterham op een eerlijke manier te verdienen.

Birds

De zwaluwfamilie telt 88 soorten. Zwaluwen zijn snelle vliegers die tijdens de vlucht jagen op insecten, maar soms gaat het ook wel eens mis en worden ze bijvoorbeeld aangereden. Een fotograaf was precies op het juiste moment en legde de zwaluw op de gevoelige plaat vast. En hoe!!

3 Minutes in Paris

3 years in Paris
Wederom weer een mooie timelapse video dit keer van ene Ramon die in 3 jaar tijd 45.000 foto's schoot vanaf dezelfde plek in Parijs en daar deze video van heeft gemaakt, de muziek is van Massive Attack, "Montage". Erg cool! Meer timelapse videos!

Evil Boy

Evil Boy
Kennen we Die Antwoord nog ?! D Zuid Afrikaanse band die vlak voor het WK 2010 ineens mega populair werd door deze twee singles ? Die Antwoord is vandaag terug met een nieuw nummer "Evil Boy" wat niet eens zo heel erg slecht klinkt.

Invisible Paintings

Invisible Paintings
Graffiti, de n vindt het verloedering van de buurt en de ander ziet het weer als pure kunst. Voor wie het niet kan waarderen is dit wellicht de oplossing, invisible paintings!

De wereld door een Eeuwen oud lens

De wereld door een Eeuwen oud lens
In 1895 besloot Edison de kinetoscoopfilm Anabelle's Dance met de hand in te kleuren, waarmee het de eerste kleurenfilm was maar als er 102 jaar geleden gefilmd had kunnen worden met de huidige filmtechniek dan zou de wereld er zo ongeveer uitgezien hebben. Gebruikte lens is de 1908 Wollensak Cine-Velostigmat F5.

Zweefvliegen in de Andes

Zweefvliegen in de Andes
Chili ligt ingeklemd tussen de grote oceaan en het Andes gebergte en is daarom uiterst geschikt als land om te gaan zweegvliegen vanwege de termiek. Het is niet zo vreemd dus dat in de Andes het ene zweefvlieg-afstandsrecord na het andere sneuvelt. Jaarlijks wordt er het Chile Sailplane Grand Prix gehouden wat erg mooie on board beelden oplevert.

Foxes Jumping on a Trampoline

Vossen zijn vrij schuw, maar toch schattig om te zien. Waarschijnlijk omdat ze op onze geliefde huisdier, de hond, lijken. Ze struinen door onze tuinen in de wetenschap dat wij ze niet zien, maar als je dan geluiden van de trampoline hoort en je kinderen liggen al op bed, ga je toch maar even kijken.

Halo Intersceptor Concept

Halo Intersceptor Concept
De Halo Intersceptor is niet voor iedereen weggelegd. De auto is met de nodige extra modules om te bouwen tot een helikopter, priv jet en luxe jacht. Geweldig bedacht, James Bond is er jaloers op. Meer info hier!

Daredevil Snow Kid

Het duurt niet al te lang meer voor de winter eraan komt. De schaatsen en de sleetjes kunnen dan de kast weer uit komen. Maar maak je slee niet te glad en te snel, want voor je het weet lig je onder de auto. Waar de meeste kinderen dan gaan huilen, heeft dit meisje wel een bijzondere lach.

Wedding in Stopmotion

Wedding in Stopmotion
Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven en wil je graag vastleggen voor het nageslacht. De volgende stellen maakte van de foto's gemaakt op die trouwerijen heuse stopmotion clips die best grappig zijn om te bekijken. Deze mensen zeiden allemaal: "I do!" : Felicity + John - Caroline + Sam - Davina + Braedyn - Melinda + Glen - Bonnie + Rhys... Leuk idee, dat zeker!

Cutter

Cutter
Met al je oude speelgoed een muziekclip in elkaar draaien voor je favoriete Myspace band, het valt niet mee maar eenmaal gemaakt mag het resultaat er ook echt wezen. Het nummer is van Cutter van Aspirins en de myspace pagina van deze band vind je hier.

Bye!

Sommige mensen zijn zo creatief dat ze zelfs 60 manieren kunnen verzinnen om iemand te doden. Het klinkt heel bloederig, maar deze animatie heeft ook wat grappigs. Zeg nou zelf, je verzint het toch niet?!

Blind date ? Dacht het niet...

Blind date ? Dacht het niet...
Wanneer je vrijgezellig bent zijn er altijd wel wat "vrienden" die nog wel een alleenstaand meisje waaraan ze je willen koppelen. Na het zien van de short movie "The Growth" weet je wel beter..

Paranormal Activity 2, Slaapverwekkend ?!

Paranormal Activity 2
Afgelopen maandag stond de trailer van Paranormal Activity 2 al in het lijstje trailers van films die je beslist moet gaan zien, maar is dat eigenlijk wel zo ?! Volgens deze parodie is het eigenlijk maar een erg saaie slaapverwekkende film. Meer trailers!

Bringing colour to life - Canon Pixma

Commercials bedenken en maken blijft een vak apart. Ik vind sommige ideetjes helemaal geweldig en zo ook deze van Canon. Een druppeltje verf op een luidspreker geeft een zeer mooi effect.

DeZaak v.s. Petra Janssen

Thaibokser Petra Janssen van Doorn uit Helmond werd vorig jaar in de Thaise hoofdstad Bangkok wereldkampioen Muaythai in de klasse tot 48 kilogram. WelkomOpDeZaak, met o.a. Ingrid Perez en Tim Beumers brachten haar een bezoekje voor een lesje afgemat worden en enkele vragen.

Memory Card Testing: Overkill Edition

Sommige dingen kunnen beter tegen een stootje dan je denkt. Neem nou eens een memory kaartje, zet hem op een bestuurbaar autootje, camera erbij en laat hem een route rijden waar elk memory kaartje bang van zou worden. Zou die het nog doen na deze wilde rit?

Iedereen faalt weleens

Iedereen faalt weleens
Wij lachen ons wekelijks helemaal krom met al die fail filmpjes die het internet overspoelen maar zoals je in dit kleine overzichtje kunt zien, falen zelfs de groten der aarde weleens.

WaveRiders

Homeless Man Under Pressure

Homeless Man Under Pressure
Kermit de kikker wie is er niet mee opgegroeid. Combineer de groene kikker met een zwerver en de geweldige klassieker Under Pressure. Dan is dit het resultaat.

Mirage Boardshort

In samenwerking met Timeslice Films maakte Rip Curl een mooi "bullet-time" projectje in Maleisi. Het vond plaats in Sunway Lagoon Wavepool met in de hoofdrol de surfers Mick Fanning, Stephanie Gilmore, Owen Wright en Matt Wilkinson. In de dit filmpje zie je de surfers zoals nooit tevoren. De making of is zeker de moeite waard om te bekijken.

Predator

Zoals jullie misschien al wel geraden hadden of zelfs al wisten is metal niet echt m'n lievelingsmuziek al kan ik groepen als Rammstein bijvoorbeeld weer wel waarderen. Dit is Danforth waar ik echt nog nooit van gehoord had. Dankzij deze videoclip nu wel, maar het is dan ook echt een hele vette animatieclip!

Mashup!

Mashup!
Als je van kleine mini mixjes houd dan moet je beslist eventjes een kijkje gaan nemen op de site Bootiemashup waar elke maand een top 10 met nieuwe .mp3 mashups gepost wordt. Deze maand is mijn favoriet de mashup van Mighty Mike met Imagine Jump, waarin je de muziek van Imagine door John Lennon hoort met de stem van Eddie van Halen en het nummer Jump. Geweldig! (right click save as)

Wile E. Coyote Finally Gets Road Runner

Wile E. Coyote Finally Gets Road Runner
Wile E Coyote zit al jaren achter de razendsnelle Road Runner aan, maar tot op heden zonder succes. Althans, in deze aflevering krijgt hij het uiteindelijk voor elkaar. Maar wat nu?..

Buried Alive Therapie

In Rusland denken ze de juiste therapie tegen stress te hebben. Je wordt levend begraven op 30 cm onder het oppervlak. Je wordt gewikkeld in een doek, krijgt een tuinslang in je mond om te ademen en daarna wordt je bedolven onder de aarde. Ze denken dat je op deze manier meer besef krijgt van jezelf en van het leven en waar het allemaal daadwerkelijk om draait.

Maandag Trailer dag

Maandag Trailer dag
De winter is in aantocht zo'n beetje alle goede series zoals Dexter en Fringe zijn weer begonnen en de betere films zijn ook in aantocht. De buit van deze week! Meer Trailers..

- Paranormal Activity 2.
- Skyline.
- Underground Comedy 2010.
- Wild Target.
- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1.
- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011).

Roc West-Brabant Lipdub

Ton van Etten met Pensioen, Lipdub!
In de afgelopen jaren zijn er al heel wat lipdubs voorbij gekomen en ter ere van het pensioen van ene Ton van Etten heeft het ROC West-Brabant ook een heuse lipdub in elkaar geschroefd. We zitten in Brabant dus deze lipdub is met toepasselijke muziek. Thnx Eric! Nog veel meer lipdub hier!

Wheelie

Wheelie's maken is populair bij de motorrijder, maar als je deze wil showen moet de cameraman wel klaar staan. En als hij dan eenmaal klaar staat, dan is het zaak de mooiste wheelie van de wereld te maken, want anders sla je mooi een flater op het internet.

The Voice Of Holland

Je wordt helemaal dood gegooid met de talentenjachten op televisie, maar The Voice Of Holland is bij mij zeer favoriet. De jury is goed bij elkaar gezet, geen vage opmerkingen, maar gewoon gezellig onder elkaar. En het talent wat voorbij komt is ongekend. Een aantal springen er zeker uit, ik zet ze op een rijtje. | Lenny | Ben | Jennifer | Kim | Ray | Ruben | Sarina | Joshua & Davy |

Let's go retro

YouTube bestaat nu zo'n 5,5 jaar. Het allereerste filmpje dat geupload is op YouTube kent zo'n 3648547 kijkers en 22568 reacties. Je zou denken dat mensen in 5,5 jaar dit medium beter zou benutten. Een deel doet dat ook wel, maar het gros maakt weinig verschil met het allereerste filmpje.

Let Yourself Feel

Esteban Dicono heeft een mooie clip gemaakt bij een muziekstuk van lafur Arnalds. Hij speelt met kleuren op toonhoogte en impact van de toon. Een zeer mooie animatie waar, als je er naar blijft kijken, helemaal in op kan gaan.

Country or City

Stel, je heb de keus om te wonen in een bruisende stad of lekker rustig op het platte land c.q. dorpje. Waar zou je voor kiezen en waarom? Ik zelf ben opgegroeid in een flinke stad, maar nu ik in een dorp woon vind ik het er heerlijk en zou ik niet meer terug willen naar de drukte. Kinderen spelen hierin wel een grote rol. Bekijk deze stopmotion eens en geef je keus aan in de comments. Ik ben namelijk wel benieuwd.

Nike Montage

Kelly Meador en Daniel Elwing, van Nike, hebben in de jaren 1996 tot 2009 ontelbare commercials gemaakt. Deze commercials zijn van zichzelf al mooie projecten, maar als je ze samenvoegt in een compilatie, krijg je een nog mooier beeld van Nike.

Shockwave

Shockwave
Na een explosie komt er meestal ook een schokgolf vrij. Explosies worden als deflagraties gecategoriseerd als de schokgolven subsonisch zijn en als detonaties als ze supersonisch zijn. In deze video goed te zien met slowmotion.

Space Balloon

Space Balloon
Knoop een HD camera aan een ballon vast en film daarmee het heelal wanneer de ballon eenmaal op grote hoogte is aangekomen, het klinkt makkelijker dan het is want om vervolgens die camera weer heelhuids op aarde, en in je bezit terug te krijgen heb je te maken met vele factoren. Neem wind, temperatuur,snelheid en het risico of een landing ergens in de oceaan.

Gun size matters!

Filmmaker en professioneel gamer Freddie Wong heeft een eigen fantasie serie gemaakt met hemzelf en Shenae Grimes in de hoofdrol. Deze aflevering is wat gewelddadig, maar wel erg grappig!

Talking Raven

Talking Raven
Ik blijf me verbazen over de dierenwereld. Nou dacht ik dat alleen vogels als parkieten en papegaaien konden praten, maar niets is minder waar. Ook een gemiddelde raaf beschikt over het talent.

Sintel

Sintel
Een van de betere animatie shorts die ik tot nu toe gezien heb gemaakt door en voor de Blender Foundation om de gratis open source software Blender 3D te promoten.

A History of Rap

A History of Rap
Ik denk dat Vanilla Ice zo'n beetje de allereerste wannabe rapper was die ook daadwerkelijk wat verdiende met z'n nummers maar voordat Vanilla Ice nog maar had gehoord van rapmuziek waren er al zoveel goede platen gemaakt door echte rappers. Hier een optreden van Justin Timberlake samen met Jimmy Fallon and The Roots die een medley compilatie lieten horen in de Jimmy Fallon show met de meest bekende, dat is nou es echt cool!
volgende
vorige