Mike Song "Jig" Dubstep Routine v1.0

Mike Song 'Jig' Dubstep Routine v1.0
We zien op tv met regelmaat 'dansers' voorbij komen die denken dat ze heel wat zijn. Gelukkig is er nog altijd een jury die verstand van zaken heeft en de amateurs regelrecht weer naar huis stuurt. Mike Song is geen amateur, dat mag duidelijk zijn..

The Pirate Bay - Away From Keyboard

The Pirate Bay - Away From Keyboard
Wie wel eens een film of cd download via torrents weet wie The Pirate Bay is. De omstreden website is dagelijks doelwit van copyright instanties als Brein, BAF, Buma Stemra en ga zo maar door. Binnenkort zien en horen we het verhaal achter de drie mannen van The Pirate Bay. Simon Klose is al een kleine twee jaar bezig voor zijn documentaire The Pirate Bay 'Away From Keyboard'. Ik ben benieuwd! Hier alvast een teaser en meer info hier.

Pepsi Beach Ice Fridge

Pepsi Beach Ice Fridge
Hoe maak je reclame voor je drankje? Best simpel, je geeft gratis blikjes Pepsi weg, maar de mensen moeten er wel wat voor doen. Leuk idee, zo'n ijs koelkast op het warme strand.

Propeller Illusion

Propeller Illusion
Wie tegenwoordig met het vliegtuig op vakantie gaat zal vaak geen propeller meer zien. Mocht je toevallig een keer een vliegtuig met propellers treffen, film het eens. Dat geeft nog best een tof effect!

Ramadan 2010

Een heel laag viaduct

Je vraagt je wel eens af of sommige chauffeurs niet de exacte hoogte van hun vrachtwagen weten. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat de hoogtes die vermeld staan bij de viaducten niet kloppen. Een paar voorbeeldjes.

In the name of Art

Sommige verkeersborden kunnen wel een beetje extra aandacht gebruiken zodat ze net even wat meer opvallen. Deze kunstenaar heeft er iets op gevonden wat heel simpel te maken is, maar ook wat het straatbeeld opfleurt.

Maandag Trailer dag

Maandag Trailer dag
We gaan weer beginnen met onze vaste maandag post, Trailer dag! Nu de zomer er zo goed als op zit komen er ook weer wat mooie films aan die je zeker eventjes in de gaten moet gaan houden en zonodig in je agenda zetten. Dit is de oogst voor deze week.

- The American
- Middle Men
- The Company man
- Fair Game
- Mesrine: Killer Instinct

Reclame voor ?!

Reclame voor ?!
Om een goede commercial te maken is inspiratie en originaliteit nodig, nou kan ik niet zeggen dat deze reclame voor Pantene Shampoo niet origineel is maar wat het een met het ander te maken heeft begrijp ik niet helemaal. Niettemin een zeer aangrijpende spot die al wat ouder is en ooit werd uitgezonden in Indonesie.

Asteroids

Asteroids
Momenteel staan er zo'n half miljoen hemellichamen bekend en er komen er elke dag weer nieuwe bij. In deze timeline video van 1980 tot 2010 zie je hoe dat zich heeft ontwikkeld en wat wanneer werd ontdekt.

Tall 14 year old girl

De ouders van mijn vader waren vrij lange mensen. Met zijn 1.90 was mijn vader de kleinste thuis. Zelfs mijn oma zat tegen de 2 meter aan. Maar dit meisje spant de kroon met haar 14 jarige leeftijd.

Menomena

Menomena is een indie rockband uit Oregon en bestaat uit de leden Brent Knopf, Justin Harris en Danny Seim. Het geniale aan dit trio is dat ze alle drie kunnen zingen en tevens de nodige instrumenten bespelen. Officieel zijn er pas 5 muziekclips uit en dat is best jammer. Het nummer Dirty Cartoons komt van het laatste album "Mines" en performde ze al live en akoestisch in Parijs. Deze clip is een tribute aan dat nummer en is in het begin misschien een beetje vreemd om naar te kijken maar is uiteindelijk geniaal bedacht. Kijk mee! Meer info op de Menomena Myspace! pagina.

Xylophone Fence

Vroeger als kind zijnde, maar ook later op school tijdens de muziekles vond ik de xylofoon toch wel een van de leukere instrumenten. Vooral de houten gaf ik voorkeur aan de metalen. Lekker rammen op dat ding!

Forza 4 Xbox360 Kinect Gameplay Demo

Forza Motorsport 4 Xbox 360 Kinect Gameplay Demo
Games worden vandaag de dag steeds leuker. Binnenkort kunnen de Playstation 3 gebruikers genieten van Move en zal Kinect voor de Xbox 360 uitkomen. Interactief gamen ten top. Zie hier een live demo van Forza Motorosport 4 voor de Xbox 360 met Kinect.

Baanbrekend Biertje

Leuk gemaakte bier commercial van het Canadese merk Alexander Keith's. Kent iemand dit biertje?!

Piranha 3D

Piranha 3D Trailer
Kennen jullie de horror klassieker Piranha nog uit 1978? Vanaf 2 September komen de prehistorische vissen de boel weer terroriseren, en ook nog in 3D. Check hier alvast de trailer. Waanzinnig!

Chihuahua Poolmaster

Chihuahua Poolmaster
Huisdieren zijn prachtig en voor altijd je maatje en volgens sommige zelfs belangrijker dan je levenspartner. Dit kleine Chihuahuatje vindt het prachtig om te poolbilarten, op geheel eigen wijze natuurlijk.

Riva Starr

Dé hit deze zomer en ook al eventjes voor de zomer was Riva Starr's nummer 'I Was Drunk' die vanaf vandaag is te pre-orderen via iTunes en ik wil je alvast deze officiele videoclip laten zien die erg origineel is. De song is bizar en dus kon de clip eigenlijk niet achterblijven.

Alice in the land of illusion

Alice in the land of illusion
Toch wel weer een leuke viral hier van Samsung wat eigenlijk een spoof is op het aloude Alice in Wonderland van Walt Disney Pictures en die dit jaar opnieuw verscheen in een soort 3D versie van director Tim Burton. Zeer zeker mooi gemaakt!

Fair Trade

Mensen gaan steeds meer beseffen en zich bewuster worden dat Fair Trade een goede zaak is. In deze animatie is duidelijk te zien wat en wie het betreft.

The Monk & The Monkey

Als je kijkt naar de Oosterse films zoals Karate kid of Kungfu Panda, dan zie je dat elk verhaal een moraal heeft. Ook is dat in deze animatie het geval. Je staat voor keuzes in het leven en als je af gaat op je gevoel, maak je de juiste keuze.

In bad met een Rat

In bad met een Rat
Ratten staan bekend als ziekteverspreiders en de zwarte rat was zelfde de grootste pestverspreider. Tamme ratten daarentegen zijn sociale dieren en houden er schijnbaar ook van om afentoe eventjes lekker te badderen.

Interactive Adventure - Deliver Me To Hell

Interactive Zombie Adventure - Deliver Me To Hell
Sommige bedrijven kunnen ook op een leuke manier reclame maken. Neem dit interactieve zombie avontuur. Zorg dat je in het verhaal de juiste keuzes maakt zodat Steve zijn Hell Pizza kan bezorgen..

Fire Tornado Brasil

Fire Tornado Brasil
Een tornado is op zich al een levensgevaarlijk natuurverschijnsel, maar als er ook nog vuur aan te pas komt is het helemaal oppassen geblazen. Getuige deze beelden uit Brazilië.

Electric Guitar

Electric Guitar
Een elektrisch gitaar is een mooie uitvinding. Maar om hem echt tot zijn recht te brengen schroeven we het voltage een stukje op..

All Electric Motorcycle Project

All Electric Motorcycle Project
Vandaag de dag is iedereen druk bezig om alles 'groener' te maken. Ook motoren mogen niet ontbreken. Nou is een elektrische motor niets nieuws, maar kosten ze wel een behoorlijke duit centen. Deze man ging zelf aan de slag..

Pakistan Circus

Mini Step

Stunten met skatebaords of met crossfietsen zien we regelmatig voorbij komen. Maar stunten met een step ietsje minder vaak. Deze 'dude' is wel heel goed bezig met zijn mini stepje.

Asian Carp

Er zijn een heleboel sportvissers die de hele wereld afreizen om de mooiste, grootste, zwaarste vis aan hun aan te krijgen. Maar sommige mensen hebben hun hengel helemaal niet nodig! Voor ze het weten springen deze vissen gewoon je boot in.

At the Right Time

Excite Boost

Excite Boost
Fuel TV is een Amerikaanse kabelzender die alleen maar sport en muziek uitzend wat ik eigenlijk wel kan waarderen. Dit Excite Boost is een geanimeerd promo filmpje en om die te maken kwam toch nog best veel kijken zoals je kan zien in deze gallerie wat een soort van making of is.

Doctors with Guns

Doctors with Guns
Een kleine hommage / parodie aan series die wel bestaan als House & Grey's Anatomy is de short film Doctors with Guns waarin we in een ziekenhuis belanden waar vooral veel wapentuig te vinden is. Door Waverly Films!

Meteor Shower - Joshua Tree National Park

Meteoren regens zijn nog al populair om te filmen. Van de week hadden we er eentje vanuit de woestijn, waar nogal twijfels over waren of het wel meteoren waren. Dit filmpje is schoten in het Joshua Tree National Park. Ook hier zullen vast wat satellieten tussen zitten, maar als je kijkt op 0,32 seconde zie je er eentje exploderen.

One wheel Electric scooter

Als je de Segway te suf en te langzaam vind gaan, dan zijn er ook andere opties. Zoals deze elektrische scooter of de eenwiel motor. Een helm dragen is bij deze opties wel aan te raden!

Art by Beb Deum

Street Fighter Beatbox

Enige tijd geleden lieten we al wat werk horen van deze beatboxende japanner. Nu heeft hij weer een nieuw filmpje en doet de tune van Street Fighter. Het blijft geweldig om te horen hoe hij dit voor elkaar krijgt.

Stom Dronken

Drank maakt meer kapot dan je lief is, dat is de slogan van de sire reclames. Als ik zie hoe deze man worstelt om een heuveltje op te komen, dan ga ik er vanuit dat de slogan van sire wel degelijk een waarheid is.

Ants vs Spider

Ants vs Spider
Dat mieren bijzondere diertjes zijn was ondertussen bekend en al te zien in vorige video's en in deze video zien we mieren een spin naar de mierenhoop slepen. Alleen de muziek die erbij zit is al +10!

The Day Almost Flewby

The Day Almost Flewby
Mooie stopmotion met als boodschap doe wat met je ideeën want inspiratie is net zo vluchtig als een voorbij vliegende vogel. Erg leuk gemaakt door David Blue Garcia!

Vuurtorens

Let's go retro

De computerspellen van tegenwoordig zijn grafisch zeer mooi gemaakt. Toen de Atari in de jaren 80 populair werd, zag dat er heel anders uit dan tegenwoordig. We gaan even terug in de tijd met een commercial van het spel Pole position.

You need a Man-cation

You need a Man-cation
We gaan eventjes naar Australie waar deze nieuwe Lynx commercial te zien is op televisie en waar de dames schijnbaar dringend behoefte hebben aan stoere mannen om de vakantie mee doortebrengen.

Last Exorcism

Last Exorcism
Chatroulette is fun en in zeer korte tijd mega populair geworden en die populariteit is ook de filmmakers in Hollywood niet ontgaan. Voor de promotie van de film The Last Exorcism maakte ze gebruik van chatroulette om de reacties van argeloze webcammers vast te leggen. Erg leuk bedacht! Meer chatroulette hier!

Federer is Willem Tell

Federer is Willem Tell
De Zwitser Roger Federer staat momenteel achter Rafael Nadal op de Atp world tour rankinglist maar wordt door vele als een van de beste mannelijke tennissers in de geschiedenis beschouwd. Voor deze viral campagne van Gilette mocht hij Willem Tell spelen zonder kruisboog wel met een racket.

B-ball shot

Sommige mensen zoeken extreme situaties op om de dingen te doen waar ze goed in zijn. Voor de een is het misschien snelheid, andere misschien hoogte, maar in dit geval is het een combinatie van dingen.
| shot 1 | shot 2 |

Spider

Spider
Als enige stoere kerel in het huishouden maak je natuurlijk korte metten met elke spin die je vrouwtje angst aanjaagt, alleen gaat dat niet van het leien dakje.

Beyond

De fantasiewereld van een kind is eindeloos en vooral als er ook nog eens ouders zijn die daar graag aan meewerken en dat op allerlei manieren proberen te stimuleren.

Street Musician

Street Musician, Lewis Floyd Henry
Knappe act van ene Lewis Floyd Henry die als one man band het bekende nummer van Protect Ya Neck van Wu-tang clan ten gehoor brengt.

China

Fishing Bloopers

Fishing Bloopers
Het is een sport waar je van moet houden. Maar één ding is zeker, vissen is rustgevend. Althans, als ik deze man mag geloven kan er nog best het één en ander fout gaan.

Lotus Exige vs Ford Mustang

Top Gear - Lotus Exige vs Ford Mustang
Waar zou jij voor kiezen? De Engelse exclusieve en krachtige Lotus Exige, of ga je voor de brute American muscle van de Ford Mustang? Top Gear doet de test voor je.

Pool Domination

Pool Domination
Vandaag was het dan gelukkig toch weer eventjes zomer en in de zomer ga je natuurlijk naar het zwembad om baantjes te trekken of lekker met een paar maten met een balletje te gooien. Zo ook deze jongens die er maar meteen een grappige video bij gemaakt hebben. Benodigheden : Zwembad, een bal en heel veel geduld.

Dilla

Dilla
Een gordeldier speelt wat in een bos als er plots op 'm gejaagd wordt en het moet rennen voor z'n leven. Een grappige geanimeerde short afkomstig van de Ringling school voor animatie..

GreyBlasters

In April deden wij een oproep om voor Greyblasters je eigen prank in te sturen. Vele reacties zijn er geweest en daarom laten we ook graag het resultaat zien. GreyBlasters vanuit Scheveningen.

Target Kaleidoscope

Target Kaleidoscope
Gisteren was er in Los Angeles wel een heel erg spectaculaire modeshow met de mode van herfst 2010 te zien door het merk Target wat plaats vond in het Standard Hotel onder de naam "Target Kaleidoscopic Fashion Spectacular", hier een 12 minuten durende clip.

Interview met Marcel the Shell

Interview met Marcel the Shell
Een vreemde maar zeker wel grappig gemaakte short movie met behulp van stopmotion over een schelp genaamd Marcel met schoenen aan die zelfs een huisdiertje lijkt te hebben. Je moet er maar opkomen.

Free fall Speed Cubin'

Ik vind een kubus oplossen al lastig, laat staan als dit heel snel moet en je ook nog eens in een bootje in de lucht zit! Aan de andere kant, het ziet er wel erg relax uit.

FoodArt

Mijn vader sloeg altijd met de lepel op mijn hand als ik met eten zat te spelen. Blijkbaar zijn er ook gezinnen waarin je wel met voedsel mag spelen, want als ik deze jongen bezig zie, moet hij al op jonge leeftijd begonnen zijn.

Creative Pencil Art

iPad Biertap

Als je student bent op Yale, je studeert techniek, je bent gek op bier en een iPad is je beste vriend, hoe kan het dan ook anders dat je met je vrienden een iPad biertap in elkaar zet! Geniaal staaltje werk!

Protest

Sommige mensen zijn vegetarisch, ze walgen van vlees en dan de meeste ook nog eens over hoe de beesten aan hun eind komen. In Amerika proberen ze op hun eigen manier dit probleem onder de aandacht te brengen.

Mini Turtle

Zeeschildpadden kunnen wel 2 meter lang worden en wel 150 jaar! Daar is dit kleine schildpadje niks bij, maar het bijzondere van dit schildpadje is toch wel dat hij maar 1 oog heeft!

Vlinders vangen met Pinguïns

Vlinders vangen met Pinguïns
Wat zijn pinguïns toch eigenlijk grappige beestjes, alleen al hoe ze lopen is al lachwekkend. In de Philadelphia Zoo vermaken ze ook nog een de bezoekers door het jagen op vlinders. Iemand idee waarom ze dit doen ?

JoJo Wereldkampioen

And the winner is Jensen Kimmitt. Winnaar van wat? Van de wereldkampioenschappen JoJo. Ik heb het vroeger ook wel eens gedaan, maar er kwamen altijd knopen in het touwtje of het touwtje brak af! Daar heeft deze Jensen geen last van, je krijgt er bijna de neiging te zeggen "Zo die is goed met een JoJo"!!

Is he hot or what?

Sommige mensen doen lekker waar ze zin in hebben. Totaal schaamteloos lekker dansen bijvoorbeeld. Tuurlijk is het een grappig gezicht, maar wat is het toch heerlijk om dingen te doen zonder rekening te houden met wat andere van je denken of vinden. Eigenlijk heb ik daar best respect voor!

Superman

Nu de echte superman niet meer kan vliegen, proberen anderen het stokje over te nemen. Om te zorgen dat ze in de smaak vallen bij het publiek verzint hij de gekste dingen, zoals water aan een bestuurder te geven.

Ontslag - het vervolg

Een week geleden had ik een postje over het ontslag van deze jongedame. Super verzonnen, maar het heeft een (logisch) vervolg en ook die vind ik weer geniaal! Tnx Maarten voor je oplettendheid.

Samen met Papa toetje eten

Nadat dit Franse meisje al haar groenten netjes heeft opgegeten en d'r je bordje helemaal leeg is mag ze van papa nog een feestelijk als dessert hebben, terwijl hij gezellig bij z'n dochter aanschuift.

Perseid Meteor Shower

Perseid Meteor Shower
Fotografie is en blijft een geweldige hobby. Een meteoorregen is tevens een moment bij uitstek om daar als fotograaf gretig gebruik van te maken. Kijk mee naar deze opname vanaf het Anza-Borrego Desert State Park.

X-Fighters London - Event Highlights

X-Fighters London - Event Highlights
De welbekende rode stier geeft je vleugels, dat wisten we al. Deze FMX experts laten dat ook werkelijk zien. Zie hier de highlights van het Red Bull X-Fighters event in Londen.

The Axis of Awesome

Tetrastar, The Axis of Awesome
In deze video van Tetrastar die zo'n 7 minuten duurt hoor je 63 bekende nummers voorbij komen voortgekomen uit het 'the Axis of Awesome's 4 Chord Song' project. Het album waar dit nummer op staat heet heel toepasselijk 'Songs we Didn't Write' en kan je gratis en voor niets downloaden. Dat doe je hier! Erg cool..

Labuat Music & Art

Labuat Music & Art
Altijd al eens lekker creatief bezig willen zijn maar kan je net als ik nog geen rechte streep op een velletje papier tekenen ? Dan is dit je kans om onder het genot van Spaanse chill-out muziek door zanger Labuat met behulp van je muis lekker wat te kliederen. Je bestuurt een kwast die meeloopt op de snelheid van de muziek en die je over het hele scherm kan laten bewegen. Best rustgevend nog. (Thnx Niels) Voordat het begint even wachten op het laden!

Kopje koffie ?

Kopje koffie ?
Geniale guerilla marketing hier van Mc Donalds in Canada die in diverse ondergrondse metro's een poster hebben opgehangen en acteurs hebben ingehuurd die slapend rijk worden. Hier op USL HQ drinken we alleen maar Kopi Loewak!

Lady Gaga meets the Office

Lady Gaga meets the Office
Lady Gaga houdt nog steeds de gemoederen bezig en lijkt zich prima te vermaken op haar concerten waar ze er tegenwoordig een gewoonte van heeft gemaakt om te gaan crowdsurfen. Afgelopen jaar had ze met Beyoncé een hit met het nummer Telephone. Wanneer je het nummer Telephone met de serie "The Office" en "Double Rainbow guy" combineert krijg je een grappige spoof die er ongeveer zo uitziet!

No Secrets

Reporters die live verslag uitbrengen hebben het eigenlijk best zwaar want je weet immers nooit vantevoren wat je te wachten staat of wat er gaat gebeuren. Zo vroeg deze reporter aan een willekeurige voorbijgangster wat haar geheim is om warm te blijven en krijgt toch een heel ander antwoord dan hij verwacht had.

Cocaine

Cocaine
Zo'n beetje 60% van alle cocaine in de wereld is afkomstig uit Colombia en naar schatting gebruiken er alleen al in Europa jaarlijks zo'n 4.5 miljoen mensen coke. Cocaine wordt gemaakt van coca bladeren waarna het nog een heel proces moet ondergaan. Deze coca boer laat zien wat er allemaal moet gebeuren voordat het zich een weg baant naar Amerika en Europa. Uiteraard zeggen wij van USL allemaal NEE tegen drugs!

The Man Behind The Poster

De filmposters zul je vast herkennen, maar wist je ook dat Drew Struzan deze gemaakt heeft? Binnenkort komt er een documentaire uit van deze briljante man.

Sharks

Nu eens even geen beelden van een professionele natuurfilmer, maar gewoon van een jongen met een onderwatercamera, een standup paddle board en een nieuwsgierige haai...

Floating Head

Floating Head
Een best vreemde shortmovie van Ben Dickinson die we een weekje volgen en waar ik eigenlijk verder weinig aan toetevoegen heb.

Thriller by Design

Thriller by Design
Het is alweer ruim een jaar geleden dat Michael Jackson overleed maar nog steeds heeft hij fans over de hele wereld die zich laten inspireren door zijn muziek. Een van de allereerste mega videoclips, wat haast een film leek, was de clip voor het nummer Thriller en deze 7 grafische designers van Alfalfa Studios dansen daarop door de straten van Soho in New York City. Deze clip stond al eventjes online maar is schijnbaar nooit opgepikt door de andere weblogs.

Soul Toons - Sitcom Edition

Ken je ze nog van vroeger? De geweldige intro's die door je kop blijven spoken? Sommige draaien nog steeds! DeStorm is een man die ze nog even op een rijtje zet.

Facebook vs Twitter

Facebook vs Twitter
Social networks, wat kan je er nog over zeggen, zelfs de bedenkers van Facebook hadden niet kunnen vermoeden hoe inmens populair deze dienst zou worden. Zoals met alles kan er maar een de grootste / beste zijn vandaar deze 2 trailers, zeg het maar Facebook of toch Twitter ?!

McDonalds in Space

McDonalds in Space
Ik twijfel er geen moment aan dat als er eenmaal mensen in de ruimte gaan wonen één van de eerste hamburgerketens McDonalds zal zijn. Nou heb ik gister sinds lange tijd weer eens een BigMac op en ik kan niet anders zeggen, I'm loving it!

Daft Tron

Daft Tron, Eclectic
De mannen van Eclectic Method maakte nog maar eens een coole mashup na de clip Robots is het nu tijd voor een mix van beelden uit de film Tron met muziek van Daft Punk.

Camels & Desert

Camels & Desert

iPad & Eye Of The Tiger

iPad & Eye Of The Tiger
De meningen over de iPad zijn behoorlijk verdeeld. Persoonlijk vind ik het een reuze handig ding en zo dacht Jordan Hollender ook. Luister mee naar zijn versie van 'The eye of the tiger'. Volledig opgenomen met enkel iPad apps. Best tof!

N'Importe Comment

Het maken van een originele videoclip is voor de jongens van de Franse hiphop groep, The Toxic Avengers, geen enkel probleem. Nu nog van die vervelende Franse taal af en het kan nog wat worden, al klinkt het nummer N'Importe Comment, heel eerlijk gezegd nog niet eens zo slecht.

Dit is Polen

Dit is Polen
Een beetje educatie op z'n tijd is helemaal nog niet zo gek en vandaar ook deze clip op Useloos die gemaakt is voor de World Expo 2010 in Shanghai, China waarin de geschiedenis van Polen als land in zo'n 8 minuten voorbij komt, in animatievorm.

Windows Hanvon vs iPad

Windows Hanvon vs iPad
Volgens de geruchten gaat er in het eerste kwartaal van 2011 alweer een opvolger komen van de huidige 4G iPhone die toch ernstig te kampen heeft gehad met een niet aflatende geruchtenstroom omtrent het wel dan niet functioneren van de antenne, het zogenaamde antennegate. Dé gadget van dit jaar is daarom ook niet de nieuwe iPhone maar de iPad waar we al een hoop aandacht aan besteed hebben hier op USL. Langzamerhand komen er ook andere spelers op de markt voor deze nieuwe tablets die o zo handig zijn in het gebruik. Neem nou deze Hanvon die werkt met het Windows 7 besturingssysteem, vandaag een vergelijkend waren onderzoek. Het ziet er leuk uit, maar een iPad killer ?! Dacht het niet...

WallArt

WallArt

Tilt-Shift Magic Kingdom

Tilt-Shift Magic Kingdom Disney World
Tilt-shift fotografie is waanzinnig. Hoe mooi is het om een groots gebeuren te transformeren naar een miniatuur. Vandaag is Disney World aan de beurt. Want laten we eerlijk wezen, het is en blijft een 'small world after all'.

TellSell Bloopers

Tellsell Bloopers
Wie 's avonds wel eens de tv aanzet komt 100% zeker diverse tellsell programma's tegen. Soms irritant, maar zo nu en dan gaat er ook wel eens wat fout. We zetten een aantal bloopers op een rijtje.

There's Cash

Tegenwoordig wordt er erg veel gepint in plaats van contant betaald. Ook de creditcards zijn niet meer weg te denken. Maar met sommige dingen is contant betalen een verstandige beslissing. Zo kan het niet worden achterhaald.

Newport state of Mind

Newport state of Mind
Met het nummer Empire State of Mind" had gelegenheids duo Jay-Z en Alica Keys vorig jaar groot succes. Al snel kwamen er andere versies op dit toch wel mooite lied, vandaag de laatste uit die rij wat gaat over NewPort een plaatsje in Engeland.

Ontslag

Ontslag krijgen is nooit leuk, ontslag nemen soms wel. Ook al heb je nog geen andere baan, is van baan wisselen best een leuke mogelijkheid om via een originele manier je collega even te zeggen wat je van hem vind.

Giant Soap Bubbles

Als de bellenblaas van mijn dochtertje leeg is en ik probeer zelf wat sop te maken, is dat altijd sop wat geen bellen geeft, hoe je ook je best doet. Wat voor super sop moet je dan wel niet hebben als je bellen wil blazen van ongeveer 2 meter doorsnee?

Tentje opzetten

Een tentje opzetten is een hele kunst. Vaak zie je dat het bij stelletjes best een hoop frustratie op kan leveren. Je zou denken dat het bij 2 jonge mannen toch een eitje moet zijn. Niks is minder waar, want drank maakt meer kapot dan je lief is.

In Silhouette

In Silhouette

Bizare wandeling

Sommige mensen blijven grenzen opzoeken. Zijn ze op het ene uitgekeken dan beginnen ze aan het andere wat weer een stapje verder gaat. In dit geval moet je geen hoogtevrees hebben en stalen zenuwen.

Wat een artiest

Sommige mensen hebben een talent waar ze mee op straat komen te staan. Deze straatartiesten zijn regelmatig beter dan de gemiddelde kunstenaar. Probeer maar eens met 2 handen tegelijk te tekenen en met een mooi resultaat.

The invention of Love

The invention of Love
Een mooi gemaakte animatie door 2 leerlingen van de staatsuniversiteit van St. Petersburg over liefde en de gevolgen daarvan.

Oma gaat los op witte lijntjes

Oma gaat los op witte lijntjes.
We gaan eventjes terug naar het jaar 1983 toen Grandmaster flash & The furious five een wereldhit hadden met het nummer White lines (don't do it). Of oma stiekem van de coke heeft gesnoept staat er niet bij maar ze kende het nummer nog wel uit de tijd dat ze zelf nog elk weekend aan het breakdancen was. Bust a Move!

Magic

Magic
Magic is een zogenaamde Savannah kat en valt vooral op door z'n kenmerkende vacht die nog het meest weg heeft van een luipaard. Deze katten hebben naast een buitengewoon uiterlijk ook een fantastisch karakter en kunnen met gemak zo'n 25 jaar oud worden. In deze 2 videoclips zien we Magic een Savannah kat die uiterst vriendelijk omgaat met de kinderen des huizes. Hier Magic met Leonie en hier met Andreas. voordat je denkt hey zo'n kat wil ik ook hebben, bedenk dan dat er ook een aardig prijskaartje hangt aan dit bijzondere diertje. Meer info! Deze Ashera zijn ook cool!

Clint - Short Film

Clint - Short Film
Zoals collega Froukje net al vertelde is stoppen met roken niet al te makkelijk. Clint weet daar alles van. Maar je moet toch wat om je relatie te redden..

Hi

Hi staat in dit geval niet voor het telefoonnetwerk, maar voor Human Interface. Hoe zou een computer eruit zien als deze een echte human interface heeft. Het antwoord is in dit creatief filmpje te vinden. Ondanks het er best gelikt uit ziet is de computer super traag!

Quitting Sucks!

Stoppen met roken is voor een roker zeer lastig. De verslaving laat je aan niks anders denken dan aan een sigaret. Maar dat het niet goed voor je is, is ondertussen wel bekend. Voor hulpmiddelen, zoals nicotinekauwgom, is geen gebrek.

Bugatti Veyron Linea Vincero d'Oro

Bugatti Veyron Linea Vincero d'Oro
Een Bugatti Veyron is niet voor iedereen haalbaar, dat mag duidelijk zijn. Nou zijn er inmiddels al een aantal versies van de Veyron. Weliswaar in beperkte oplage, maar deze Linea Vincero d'Oro is een 'one of a kind'. Zeer bijzonder, dat is zeker.

Hand Transformers

Hand Transformers
De serie Transformers maakten hun debuut in 1984 als speelgoedserie en in 2007 was er zelfs een bioscoop film waarin de Autobots geleid door Optimus Prime, en de kwaadaardige Decepticons het tegen elkaar opnamen. Deze fans vertolken hun versie van Transformers met hun handen, cool!

Homemade Mini Cannon

Homemade Mini Cannon
Dit zelfgebouwde mini kanon is niet te koop maar we krijgen wel een demonstratie waarop te zien is hoe die werkt en wat je er allemaal mee kan. Erg leuke gadget met ook nog best veel vuurkracht, er zijn 2 delen. [part 1] | [Part 2]

DJ Emulator

DJ Emulator
Was een DJ vroeger nog aangewezen op platenspelers om z'n mixen tengehoor te brengen tegenwoordig gaat dat uiteraard allemaal met laptops en een goed software pakket. Als het aan DJ Pablo Martin ligt behoort ook dit binnekort tot het verleden en kunnen dj's met een soort multitouch screen aan het werk. Ben je fan van dj/vj videomixen check dan vooral eventjes deze Summetime Videomix!

True Colors

True Colors
Vier maand hard werken ging vooraf aan deze super coole short movie met als resultaat een stopmotion clip waar in alles wat je ziet met de hand is gemaakt zonder naderhand enige digitale bewerking. Zo'n 5000 foto's waren er nodig om deze animatie te maken die met ongeveer 15fps voorbij komen. De muziek is van Pretty Lights uit Denver.

3D Express Coach

3D Express Coach
Naarmate de economie beter gaat in landen als China en India wordt het er ook drukker op de wegen, iets wat wij hier al jaren dagelijks moeten meemaken. Zelfs met het openbaar vervoer ontkom je er vaak niet aan om aan de files te ontsnappen. In China bedachten ze daar deze 3D bus op, die over files heen rijd. Cool!

Red Bull Art of Can

Red Bull Art of Can
De blikjes van Red Bull kennen we allemaal wel. De blikjes zijn zelfs zo populair onder de knutselaars dat de rode stier er een heus evenement van heeft gemaakt. Red Bull Art of Can wordt momenteel gehouden in Dallas, Amerika. En één van de meest bijzondere creaties is de door Ethan Carlson gebouwde kopie van Air Race piloot Kirby Chambliss' vliegtuig. Best knap.

Huge Supercell in South Dakota

Huge Supercell in South Dakota
Nou ben ik persoonlijk niet zo snel bang van een beetje onweer. Maar als het proporties aan gaat nemen zoals deze supercell in Zuid Dakota, dan begin ik hem wel een beetje te knijpen. Wat een kracht heeft moeder natuur.

Aimbot

Aimbot
De term 'aimbot' zal veel online gamers bekend in de oren klinken. Een kleine toevoeging aan het spel waardoor je, weliswaar vals speelt maar, zonder al te veel moeite in no-time aan de top staat. Zelfs het echte leven is niet meer veilig.

Timpanist Fail

Timpanist Fail
Beelden van een Fins orkest waarin diegene die de pauk bespeelt een klein beetje in de problemen komt. Maar zoals altijd, The Show must go on!

Eva Mendes Sextape

Eva Mendes Sextape
Op het internet gaat al jaren het gerucht dat er een sextape in omloop zou zijn van de mooie Eva Mendes. Nou hebben dat soort tapes voor de meeste dames die er op te zien waren geeneens windeieren gelegd maar Eva heeft het bestaan daarvan tot nu toe altijd ontkent. Tot vandaag! Hier nog een compilatie van deze mooie Cubaanse uit het zonnige Miami, Florida!

The Hundred in the Hands

The Hundred in the Hands
De muziekindustrie mag dan wel steen en been klagen, het valt mij vooral op dat er steeds meer onbekende bandjes opstaan die volop de aandacht krijgen op het internet die ze dan ook verdienen. Wat erg helpt om naamsbekendheid te creeëren is een vette videoclip die het hele net overgaat zoals hier bijvoorbeeld voor het nummer Pigeon van The Hundred in the Hands, die een mix van Psychedelic, Disco House en Popmuziek ten gehoor brengen. De clip is gemaakt door Daniels en meer info over deze band vind je op hun myspace pagina!

The Maverick Sport

The Maverick Sport
Een beetje over het strand en door de bossen crossen is leuk. Maar waarom je beperken tot de grond? De Maverick Sport van Itec is de oplossing. Leuk speelgoed!

Turntable Animations

Turntable Animations
Het idee is al zo oud als de weg naar Rome, maar toch blijft het leuk om er mee te experimenteren. Neem een platenspeler, filmcamera en ondertussen spelen met de sluitertijd en het aantal toeren. Met andere woorden, turntable animations.

Crazy Bottle Opener Man!

Heineken komt vaak met originele commercials, maar waarom ze deze man nog niet in dienst genomen heeft is onbegrijpelijk! Ik denk dat hij makkelijk in een reclamespot mee kan spelen.

Pakistan Circus

Mouth Eyes

Toen ik het begin en de titel van dit filmpje bekeek en het meisje zag staan, dacht ik in eerste instantie dat ze wat mankeerde wat de wetenschap geniaal opgelost had. Maar niks was minder waar, ondanks dat het best knap gemaakt is, is het een bizar gezicht! Wie verzint zoiets toch?

Sit on my Facebook

Hyves, facebook, twitter, linked, allemaal van die sites waar je mensen kan toevoegen, mensen kan vinden en uitnodigen en waar je uren mee zoet bent om het allemaal bij te houden. Wat zal je krijgen als je al deze dingen in een liedje verwerkt?

Flower Warfare

Flower Warfare
Als je eenmaal een beetje handig bent met programma's zoals het videobewerkings programma Adobe Premiere en je hebt iets cools gemaakt dan kan je het daarna nog eens gaan bewerken met bijvoorbeeld After Effects, ook al van Adobe, om leuke effecten in je videoclip te verwerken. Als je daar maar genoeg uurtjes insteekt dan zou je zoiets als deze coole Flower Warfare video kunnen maken.

Medal of Honor | Linkin Park

Medal of Honor
Linkin Park kennen we van hits als "In the End" en voor de eerste single van het nieuwe album, "A thousand Suns" maakte Linkin Park's Joe Hahn deze kick ass trailer / teaser met gameplay beelden van de nieuwe Medal Of Honor wat zich voor het eerst niet afspeelt in de 2e wereldoorlog maar in Afghanistan. De single heet "The Catalyst", en komt in oktober 2010 uit.

Russian Wildfires

Russian Wildfires

The Tube

Heineken heeft weer eens een nieuwe commercial. Na de inloopkoelkast en de walking fridge is het nu de beurt aan The Tube! Dus heren die nog aan het verbouwen zijn in huis, let goed op zodat je weet waar je de buizen neer moet leggen!

Reisgitaar

Als je graag met je rugzak op vakantie gaat, dan is het niet handig een complete gitaar mee te nemen. Neemt veel ruimte in beslag en het is ongunstig dragen. Met deze reisgitaar zijn al je problemen opgelost! Al vraag ik mij wel af waar je hem dan in moet pluggen.

Amazing Amazon Box

Amazing Amazon Box
Mocht je zitten te wachten op een pakketje uit Amerika dan bestaat er een kans dat het nog even kan duren. Want deze Amazon doos is wel erg eigenwijs.

Kindermishandeling, wat kan ik doen?

Kindermishandeling, wat kan ik doen?
Helaas is het voor sommige kinderen een dagelijks ritueel. Vermoed jij kindermishandeling? Twijfel dan niet, maar kom in actie! Want er zijn naar schatting 107.000 gevallen van kindermishandeling per jaar. In alle lagen van de bevolking en bij alle culturen. Bedenk dus dat het ook bij het vriendje van je zoon kan gebeuren. Wat kan je doen? Kijk hier!

The Flower

Flower
Hoe het kwam dat wiet verboden werd en nog steeds is in de meeste landen uitgelegd dmv een animatie.

Extracts of Local Distance

Extracts of Local Distance
Een demonstratie van een cool software pakket wat veel gebruikt wordt door achitecten waarmee je verschillende foto's kan combineren en op eenvoudige wijze collages kan maken. Wordt pas echt leuk na zo'n anderhalve minuut!

Adrenaline Rush

Twitter is een mooi medium. Belangrijk nieuws zie je al snel voorbij komen voordat het op nu.nl staat, maar ook mooie filmpjes en foto's komen er langs. Zo gooide @rickvanv dit filmpje in zijn timeline en deze wilde ik jullie niet onthouden.

Wimpers

Ik zelf wil nog wel eens nep wimpers opplakken als ik een avondje van de carnaval heb, maar om nu allemaal losse vliegenpootjes te gaan plakken gaat mij iets te ver! Ik koop ze liever kant en klaar. Buiten dat, die zijn nog mooier ook!

Ants vs Scanner

Ants vs Scanner
Een mier kan wel 20 tot 50 x zijn eigen gewicht dragen en een mierenkolonie telt al gauw zo'n 2 miljoen mieren. Ene Francois Vautier leek het wel leuk om zo'n heuse mierenkolonie in z'n scanner te gooien en die daarna elke week 1x te scannen, dat deed hij zo'n 5 jaar en dit zijn al die scans verwerkt tot één videoclip.

Internet Animal Orchestra

Internet Animal Orchestra
Het kost wat zoek, knip en plakwerk maar dan kan je nog best eens een leuke clip inelkaar draaien met allemaal dieren in de hoofdrol. Apen, honden en zelfs een konijn zijn de sterren in deze muzikale videoclip.
volgende
vorige