When Lightning Strikes

When Lightning Strikes
Zwaar onweer is op zich al indrukwekkend genoeg. Maar als we dat in slow motion gaan bekijken gaan het net een stap verder.

Rave Toilet

Rave Toilet Glow Sticks
De lichtgevende staafjes kennen we allemaal wel. Is het niet van een oude houseparty dan is het wel van een kinderfeestje. Dit is wellicht niet helemaal volgens het milieu boekje, maar het geeft wel een leuk effect.

All nuclear Explosions

All nuclear Explosions
In deze animatie zie je alle atoombommen die zijn ontploft volgens een timeline en op de kaart per land verdeeld van 1945 tot 1998 met de eerste 2 echte bommen op Hiroshima en Nagasaki.

Wanderland

Wanderland
Een zeer leuk gemaakte originele videoclip voor het nummer Wanderland van Hermanos Inglesos feat. MeMe gemaakt door de Belg Kristof Luyckx.

Ladders

Als je geen lol meer haalt uit free running of de stunts op je bmx, dan is stunten met ladders misschien wel iets voor jou. Het ziet er heel spectaculair uit, maar vergis je niet! Als je de making of ziet van deze commercial dan zie je dat veel oefenen een grote vereiste is. Met andere woorden : "Don't try this at home".

Dancing Police

Meer blauw op straat, de politie is je beste vriend, allemaal slogans die je tegenkomt als het om de politie gaat. Deze politieagent uit zweden trekt zich nergens van aan en trekt zijn dansschoenen uit de kast.

Dexter Seizoen 5

Dexter Seizoen 5
Wat mij betreft is Dexter een van de beste series ooit gemaakt en zeker eentje die je niet mag missen. Momenteel ligt de serie stil maar op 26 september begint het nieuwe seizoen, wat alweer het 5e seizoen is, weer in Amerika en dit is alvast de trailer / teaser van dat nieuwe seizoen. Voor diegene die de serie niet kennen, een kleine compilatie uit eerdere seizoenen. Meer Dexter hier..

Who can you Trust

Who can you Trust
Zet alvast je geluid aan en druk in de video op fullscreen om deze super vette gametrailer promo / teaser te bekijken in HD van Dc Universe online die vanaf november in de winkels ligt voor de PS3!

The Epic Sax Guy

The Epic Sax Guy
Dit is Sergey Stepanov die voor Moldavie uit kwam in het Eurovision festival 2010 maar die ik toen helemaal over het hoofd heb gezien. Tegenwoordig gaat hij door het leven als Epic Sax Guy en is hij zo'n beetje de nieuwe Rick Ashley. Ben jij al een ge- saxrolled ?! Uiteraard is er ook een remix..

Speed Painting

Ik kan best een beetje overweg met photoshop, maar hoe sommige daar zo in kunnen tekenenen is onvoorstelbaar. Neem het op en draai het vervolgens versneld af en je heb een mooi filmpje van speed painting.

Ultra Slowmotion

Ultra Slowmotion
Langzaam is goed. Slowmotion nog beter. Ultra slowmotion is de bom! We gaan dingen slopen, schieten en kapot gooien. We zien het allemaal in de compilatie Tempus II.

Kubik

De techniek wordt steeds leuker. Met een beamer kan je veel dingen doen, maar met een professionele muur projector bereik je een heel ander effect. Eentje waarvoor je graag even op de grond gaat zitten om te genieten.

Teleshop Bloopers

Teleshop Bloopers
Wie overdag of 's nachts wel eens de tv aanzet komt niet onder de home shopping programma's uit. Natuurlijk moeten wij geloven dat de producten uitzonderlijke koopjes zijn, maar wel van superkwaliteit. Gelukkig weten we zelf wel beter.

Titanic 2 - The Asylum

Titanic 2 - The Asylum
Ik moest het eventjes opzoeken maar deze film schijnt er echt aantekomen. Titanic 2 speelt zich 100 jaar later af dan het eerste deel met een soortgelijk verhaal en gaat op 24 augustus 2010 in premiere in de USA, ik ben benieuwd. Meer trailers hier..

Zeeslakken

Koken Met Cannabis

Koken Met Cannabis
Cannabis roken kent iedereen wel. Maar koken met cannabis is niet echt dagelijkse koek. Toch zijn er nog best lekkere creaties te maken. Marko en Ruben gaan aan de slag.

Een kijkje in de keuken van....

....de dierentuin! In een grote dierentuin wonen al snel zo'n 2000 dieren. Al deze dieren moeten natuurlijk eten aangepast op hun eigen dieet. Daarom heeft ook de dierentuin hun eigen keuken met eigen koks.

Hoedown From Rodeo

Sommige mensen kunnen klassieke muziek niet echt waarderen. Om het toch leuker te maken en wat aantrekkelijker te maken is internet toch een prachtig medium, want ook daar kijkt de jeugd en de jeugd is dol op animaties en stop motions.

Woensdag Gehaktdag

* Trailer : Suckerpunch.
* Mijn moeder is dronken.
* Games: Puzzing 2.
* Full proof Drunk test!
* Awesome goal celebration.
* Bmw gaat zwemmen.
* Dancing in the Rain.

Jouw site ook hier ?! Link naar Useloos en stuur je linktip op naar Alberto@Useloos.com

Infographics

Infographics
Informatie is alles. Alleen krijgen we het via het internet vandaag de dag op een andere manier voorgeschoteld. We bedoelen infographics, en die zijn nog best tof!

Bad Lego

Bad Lego
Als creatief reclameburo is het soms best lastig om een product onder de aandacht te brengen. Want laten we eerlijk wezen, een Pilot ultra fijne stift is niet echt stoer. Althans, combineer het met Lego en je staat nog versteld van het resultaat.

Ritalin

Ritalin
Net zoals Redbull doet ook het kledingmerk Diesel veel aan het promoten van nieuw talent alleen niet op het sportvlak maar meer de muziek kant op. Ik kon deze videoclip nog niet vinden op de Diesel site maar vond 'm zeker het posten waard. De band heet Dancing Pigeons, het nummer Ritalin, directed door Blink!

Afvoer verstopt ?!

Afvoer verstopt ?!
Sinds twee weken is er op de BBC 2 weer de serie Dragon's Den te zien waarin allerlei uitvinders en bedenkers langs komen met hun "gouden idee" die 9 van de 10x wordt afgeschoten door de investeerders die als jury / panel daar zitten om te bepalen of iets wel of niet een succes gaat worden. Ik heb totnutoe alle afleveringen gezien maar zag een handig tooltje zoals deze afvoerontstopper nog niet voorbij komen. Best goed bedacht...

Tokyo Time Lapse

Ik ben altijd al een fan geweest van de time lapse filmpjes en gelukkig komen er elke keer nieuwe uit. Deze is wel heel relax met mooie beelden. Eigenlijk weinig over te vertellen. Meer Tokio timelapsen!

Everybody hurts big time

De Nederlandse spotjes over vuurwerk zijn behoorlijk confronterend. Dit spotje over te hard rijden is nog even wat heftiger. 28 Maart j.l. overleed de 19-jarige Luke door te hard rijden. Zijn verhaal en de mensen om hem heen maakte dit spotje mogelijk.

The Goon

The Goon
Langzamerhand komen er weer wat coole filmtrailers voorbij en gaan we vanaf volgende week gewoon weer beginnen met ons Trailer Maandag topic. The Goon is de zoveelste film gebaseerd op een stripheld ooit bedacht door Eric Powell en is het laatste project van Blur Studio. De teaser kan je hier bekijken maar de allereerste volledige trailer die zo'n 3 minuten duurt staat bij de buurman. Een release date is nog niet bekend omdat er momenteel nog hard wordt gewerkt aan deze animatie film voor volwassenen. Meer info!

Droid X

Droid X
De ontwikkeling van de smartphone gaat momenteel razendsnel en elke maand komen er wel weer nieuwere en betere modellen uit. Droid X is er daar een van met 720p video capture een 4.3" scherm en zelfs een hdmi aansluiting.

Tribute to Bijke

Bijke is een Friese stabij, een hondenras waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had. In deze video van eigen bodem zeer mooi filmwerk en een vette song waarvan ik graag de uitvoerende artiest zou willen weten. Wie o Wie helpt me aan een naam ?!

edit: One Of These Mornings - Moby

Daft Punk Helmet

Zo'n 17 maanden werk kostte het Harrison Krix uit Atlanta om deze Daft Punk helm te maken maar dan heb je ook iets speciaals. In deze stopmotion clip met afentoe ook videobeelden kan je zien hoe hij de integraal helm met ledjes die Guy-Manuel de Homem-Christo van Daft Punk zelfs nog op heeft bij live optredens heeft gemaakt. Voor meer info heeft Harrison een blogspot pagina.

Jack Bauer Speed Painting by Nico Di Mattia

Jack Bauer Speed Painting by Nico Di Mattia
Een mooi portret tekenen is niet voor iedereen weggelegd. Een man die de kunst wel in zijn vingers heeft is Nico Di Mattia. Zie hier een speed painting van de welbekende 24 acteur Jack Bauer.

Red Bull Fierste Ljepper

Red Bull Fierste Ljepper
De 24 beste fierljeppers uit Holland en Friesland, een 14 meter lange polsstok, een drijvende zandbak als landingsplatform, een locatie met op iedere meter een toeschouwer en een persoonlijk, Nederlands en een Wereldrecord waren de ingrediënten van het door Red Bull georganiseerde fierljep evenement bij de Munt in Utrecht. Hierbij een korte impressie..

Guy Walks Across America

Als ik aan wandelen denk, denk ik aan "Jo met de banjo en Mien met de mandolien" of aan die mensen die aan Nording walking doen. Mike denkt maar aan 1 ding als hij aan het wandelen is en dat is de weg naar San Francisco.

Britains Got Talent 2010

In Britains got talent komen er zeer diverse kunstjes voorbij. Zingen is vaak favoriet, maar je ziet ook veel groepen voorbij komen. Deze turngroep krijgt de zaal plat met hun kunstjes!

Planet Earth

Planet Earth
Gisteren was er op het journaal beelden te zien uit China waar zich ook een olieramp heeft voorgedaan en waar zo'n 1.5 miljoen liter olie in het milieu is terecht gekomen. Als je dat allemaal eens bijelkaar optelt kan je je afvragen hoe lang de Aarde het door dit soort rampen nog kan volhouden. Deze video geeft een beeld hoe mooi de Aarde eigenlijk wel niet is. Lees verder over de ramp in China!

Unfuck The Gulf

Unfuck The Gulf
Alsof de olie lekkage nog niet genoeg ellende met zich meebracht in de Golf van Mexico wordt er momenteel angstig uitgekeken naar orkaan Bonnie die weleens in een klap alle olie opruimwerkzaamheden teniet zou kunnen doen. BP aan de andere kant gaat vrolijk door met boren op nieuwe locaties zoals hier valt te lezen voor de kust van Libie. Een leuk initiatief waarmee je ook nog eens de mensen in het rampgebied rondom de Golf van Mexico steunt is de site Unfuckthegulf.com, die een t-shirt hebben laten maken die $13 dollar kost en waarvan $5 dollar naar een speciaal fonds gaat.

Stormy skies

Vogelfluitjes

Het talent wat sommige mensen bezitten is vaak ongekend. Je ziet heel wat op tv, maar ook op YouTube voorbij komen en sommige wil je gewoon delen met andere. Waarom? Gewoon, omdat het gewoon mooi is om te zien of te horen!

Octopus

Tijdens het WK was er veel ophef over Paul de octopus uit Duitsland. Iedereen in Nederland kreeg ineens trek in gefrituurde inktvis, maar eigenlijk toen Paul net geboren was, was hij heel schattig!

Burn

Burn
Biermerken, verzekeraars, Nike en niet te vergeten Coca Cola maken al jaren lang de coolste commercials, zo ook deze short movie van Coca Cola met in de hoofdrol een skateboarder die in de brand lijkt te staan.

Zo, nu eerst een Tatra....

Zo, nu eerst een Tatra....
Biermerken komen vaak met de stoerste commercials op de proppen en dat is niet anders in deze spot voor het Poolse biermerk Tatra Pils wat tegenwoordig een van de buitenlandse merken van Heineken is.

Tik Tok To The Future

Tik Tok To The Future Mashup
De welbekende Back to the future reeks kent iedereen. Hoewel de films al wat ouder zijn wil niet zeggen dat we ze vergeten zijn. Sterker nog, we combineren ze gewoon met de muziek van nu. Tik tok to the future!

JeonJu Slalom Competition

JeonJu Slalom Competition - Xu Xinyu
Skeeleren is zo nu en dan best leuk voor wat vermaak en natuurlijk een beetje conditie. Wat Xu Xinyu hier laat zien gaat net een stapje verder. Ze is ook met recht gekozen tot winnares!

Moment of Chill

Moment of Chill
Primo is een op melk gebaseerde vruchtendrank in verschillende smaken zoals o.a. aardbei en limoen een soort van joghidrink dus maar dan vooral bekend in New Zealand. In deze coole campagne hebben ze een koelkast naast die van Coca-Cola gezet met een verassend effect. Hier nog een kleine compilatie!

Escher in 3D

Escher in 3D
Maurits Cornelis Escher was een bekende Nederlandse kunstenaar die in z'n werk graag vaak speelde met wiskundige principes, één z'n meeste bekende werken is het Trappenhuis. In deze clip kan je in 3D een kijkje nemen in dit trappenhuis wat nu bijna 30 jaar na z'n dood nog steeds een meesterwerkje is.

Zandsculpturen

Verveling

Als voetballen je job is en je zit altijd op de bank, omdat een basisplek niet voor jou weggelegd is, dan ga je toch andere dingen zoeken om jezelf te vermaken. Maar heb blijft dan wel voetbalrelaterend.

Pacman BoardGame

Pacman is misschien wel het meest gespeelde computerspel van de afgelopen eeuw. Maar dat je er ook een bordspel van heb, is mij totaal ontgaan! De ene zal het vreselijk saai vinden, de ander vind het nostalgie, maar ik denk dat ik mijn kinderen er een plezier mee zou doen.

Dixi

Het is nog even doorbijten voor de Nederlandse militairen in Afghanistan voor ze naar huis mogen. De Amerikaanse militairen doen nog even hun kunstje tussen de missies door. Nee, er zit geen achterdeur in en nee, het is geen truc!

Don't Type, Just Swype!

Don't Type, Just Swype!
Typen is ouderwets, dat moet een stuk sneller kunnen. Dat kan met Swype! Swype is een nieuwe tekstinvoermethode. Creëer woorden en zinnen met één vingerbeweging zonder je vinger van het scherm te halen. Het is zelfs 1,5 keer sneller dan gewoon typen. Wil jij eens kennis maken met het echte Swype gevoel, kijk dan eens bij de Swype games, en maak kans op een Samsung Galaxy S.

Woensdag Gehaktdag

* Apple Tree [Epic movie Montage].
* Just an Illusion.
* Boat vs Bridge.
* Examen ?!
* iPod videotouch Wall.
* Drunk at the Beach.
* Ruilen ?! Porsche tegen Gsm.
* De Hadron Collider.
* Headshot.

Jouw site ook hier ?! Link naar Useloos en stuur je linktip op naar Alberto@Useloos.com

On The Edge

On The Edge

Ultraviolet Tattoos

Een plakplaatje was je er makkelijk weer af, een tatoeage is wat lastiger. Je kan wel met een laser aan de slag, maar helemaal vrolijk wordt je er niet van. Nu is er de ultraviolet tatoeage, een echte blikvanger als je gaat stappen.

Expensive Car Wash

Als je een Ferrari of een Aston Martin voor de deur heb staan, dan wil je natuurlijk dat hij blinkt en glimt als het zonnetje erop schijnt. Een goede wasbeurt is dus van groot belang!

Redbull X-fighters

Redbull X-fighters
Aankomende week strijkt het Redbull X-fighters circus neer in Madrid, Spanje, maar begin deze maand waren ze in Rusland de gelukkigen om dit spektakel te aanschouwen. In Moskou om precies te zijn waarvan deze video een kleine impressie reportage van is. Blijft cool!

All Summer

All Summer
Ik denk dat iedereen zo'n beetje wel bekend is met het schoeisel van het merk Converse wat 1x in de zoveel jaar zowaar weer helemaal hip is om te dragen. Dat er afentoe ook nog muziek uit de Converse fabriek kwam rollen wist ik eigenlijk niet maar de clip is zeer zeker leuk gemaakt en het nummer kan je zelfs downloaden op de Converse site!

Deep Voice Talkers

Persoonlijk vind ik zware stemmen achter een documentaire of op de radio zeer prettig in de oren klinken. In Amerika zijn de zware stemmen vaker te vinden dan hier in Nederland. Er blijkt zelfs een hele familie met zware stemmen te zijn!

The Magic Pipe

Sommige mensen zijn zo muzikaal creatief dat ze zelf hun instrumenten weten te maken. Deze Magic Pipe lijkt een beetje op de buizen van de Blue Man Group, maar toch weet deze artiest er weer heel iets anders van te maken.

Porcupine or Puppy

Porcupine or Puppy
Een Porcupine is een soort stekelvarken die natuurlijk in het wild thuishoort maar dit exemplaar werd bij mensen thuis opgevoed die ook nog wat honden als huisdier hadden. Momenteel leeft het in het Alaska Wildlife Conservation Center waar het thuis hoort.

Alpha & Omega

Alpha & Omega
Zo te zien zit er weer een coole animatie film aan te komen, die in NL op 1 december 2010 in de bios te zien is, met de naam Alpha & Omega. Het gaat over 2 jonge wolfjes die gevangen en in een reservaat worden gestopt. Dit houd ze niet tegen om een weg te vinden naar huis. Stemmen van o.a. Christina Ricci, Danny Glover, Dennis Hopper, en ook nog in 3D te zien. Hier alvast de trailer!

Vuvuzela Imitator

Nu het WK afgelopen is, zijn we ook verlost van de vuvuzela's. Althans, sommige mensen blijven er voorlopig nog even last van houden!

Bottomless Foot Plane

Zweefvliegtuigen worden aan een lier de lucht ingetrokken om vervolgens los gelaten te worden als ze de juiste luchtstroom gevonden hebben. Maar dat heeft dit vliegtuigje niet nodig. Gewoon een paar voetjes, de juiste wind en hij stijgt op.

iPhone 4G DSLR

iPhone 4G DSLR
Iedereen met ontvangst problemen op de nieuwe 4G iPhone van Apple krijgt van Steve Jobs een gratis hoesje waardoor de antenne problemen opgelost zouden zijn, dat is dan wel weer erg netjes. Maar behalve bellen kan je natuurlijk nog veel meer met de nieuwe iPhone, zoals bijv. HD filmen. Ben je niet helemaal tevreden over de iPhone lens dan kan je 'm ook nog ombouwen tot een profi camera zoals je hier kan zien op foto & video. Erg cool!

The Jensen Project - The Pilot

The Jensen Project
Ze zijn weer met een nieuw TV seizoen begonnen in de USA en dat betekent ook automatisch dat er een aantal nieuwe series zijn begonnen. Vorige week kon je al een kleine teaser zijn van de Syfy serie Haven waar ik niet echt voor warm loop maar deze NBC serie "The Jensen Project" is wel leuk om te zien. Afgelopen vrijdag werd de pilot uitgezonden, die ik even voor jullie heb opgezocht.

Nissan Outdoor Games 2010

Nissan Outdoor Games 2010
De Nissan Outdoor games worden sinds 2008 gehouden en gaat tussen landen teams die extreme sporten als Kayak, Mountainbiking, Paragliding en Basejumpen combineren in dit multisports event van het automerk Nissan die zich daarmee profileert als een echt outdoor merk. De prestaties worden opgenomen op video en dit zijn de inzendingen van Team Austria en Team France, in het Nissan kanaal op Youtube staan nog veel meer van dit soort clips. Team Austria is trouwens de winnaar dit jaar met deze video.

Definition of Awesome

Definition of Awesome
Hoeveel uur werk er in deze fantastisch gemaakte movie montage precies zit staat helaas niet bij de clip vermeld maar ik denk dat je dit niet zomaar in een paar dagen in elkaar zet. Kijk eventjes mee naar de Definition of Awesome!

(fixed!)

Short++

Short++
Ben je net niet lang genoeg om bij dat ene kastje in de keuken te komen of heb je altijd al willen basketballen maar lukte dit nooit door je lengte dan is er nu een oplossing in de vorm van deze Elevator shoes waarmee je in notime ineens 30cm langer bent.

God of War, The Movie

God of War, The Movie
God of War is een third-person action game gemaakt voor de playstation en voor het eerst verschenen in 2005. De 'Blades of Chaos' is het hoofdwapen van hoofdpersoon Kratos en zijn twee gekartelde zwaarden die door middel van een ketting vast zitten aan de armen van Kratos. Hier een fanmade trailer van de zogenaamde verfilming van dit toch wel geweldadige spel.

Tour de France 2010

Tour de France 2010

iPhone Murder Apps

iPhone Murder Apps
Sinds de lancering van de iPhone zijn er onderhand duizenden applicaties te downloaden voor de slimme telefoon. Zelfs aan de stappende dames is gedacht. Je weet immers nooit welke apps je wel eens nodig zal hebben..

Vodafone Vuvuzela

Vodafone Vuvuzela
Vodafone is wereldwijd de grootste mobiele telecomaanbieder en is in de meeste Europese landen marktleider en ook aktief in Italie. Deze Vodafone WK commercial speelt zich af ergens op het strand waar een niet onaardig uitziende dame lekker ligt te zonnen, helaas voor haar duurt dat niet zo lang nu de vuvuzela z'n intrede gedaan heeft. Meer Vodafone commercials op USL!

Transformation

Transformation
Shaun White vooral bekend van het freestyle snowboarden bij de X-Games en ook de Olympische spelen weet ook z'n weg op een skateboard zoals we in deze coole promo voor z'n eigen Skateboard game van Ubisoft kunnen zien.

Ex Libris

Ex Libris
Joe Sparrow maakte voor zijn 2010 afstudeerproject aan de Kingston University deze knappe animatie met muziek van Sufjan Stevens.

BP's Wonderful World

BP's Wonderful World
Inmiddels is het nog steeds een feit dat er ruim 60.000 vaten olie per dag bij de golf van Mexico het water instromen. Te triest voor woorden, dat mag duidelijk zijn. Zie hier BP's Wonderful World.

The Warrior Song - Hard Corps

The Warrior Song - Hard Corps
Het leven als soldaat of marinier in één van de oorlogsgebieden is geen pretje. Daarom hebben de US Marines The Warrior Song in het leven geroepen. Puur om de collega's een hart onder de riem te steken.

Flying Lotus

Flying Lotus
Flying Lotus is wederom een muziekvideo die op zeer kunstige wijze in elkaar zit. Directed door Special Problems in opdracht van Warp Films

Hoppa, Hond zonder Benen

Hoppa, Hond zonder Benen
Als je als viervoeter maar 2 poten hebt wordt het toch een beetje lastig wanneer je es lekker wilt rennen achter een bal aan of in het park achter de eendjes aan. Het baasje van deze hond verzon daarom een soort van wieltjes waardoor het hondje Hoppa voortaan een stuk gelukkiger door het leven gaat.

World Cup 2010

World Cup 2010

Blije spelers van Spanje

De Oranje gekte is weer een beetje voorbij. Dinsdag is het wk mooi afgesloten met de huldiging van "Ons Oranje". De Spaanse spelers bouwde een feestje in het vliegtuig. En terecht natuurlijk als je wereldkampioen bent geworden.

Graffiti Proposal

Zelf hecht ik niet zo heel veel waarde aan de manier waarop men mij ten huwelijk zou vragen, maar sommige mensen doen dat wel en proberen dat zo origineel mogelijk te doen zoals deze graffiti artiest. Hoe zou/heb jij je vriendin ten huwelijk gevraagd?

Chimp Vs. Baby Puma

Je ziet en hoort wel eens dat honden jonge katjes voeden, omdat de moederkat weggevallen is. Maar een chimpansee met een jonge poema is iets opmerkelijker om te zien. Opmerkelijk of niet, het is vooral erg schattig.

Undercover Karaoke With Jewel

Jewel Kilcher is bekend van onder andere het nummer "Foolish Games". Als zij zich laat omturnen in een secretaresse en in een karaoke bar los gaat, is er op dat moment niemand die haar kent. En ondanks ze op dat moment onherkenbaar is, zijn de karaokebarbezoekers zichtbaar verrast over haar stemkwaliteiten.

Sipping Coffee from a Cup in Zero Gravity

Koffie is voor heel veel mensen een belangrijke drank die hen de dag doet doorbrengen. Maar wat nu als je in de ruimte bent? Een kopje koffie drinken zit er dan niet in met al die gewichtloosheid, of toch wel?

Skream

Skream
Muziekvideo director David Wilson werd al de beste nieuwkomers genoemd bij de vorig jaar gehouden MVA's en laat dit min of meer wederom zien in deze nieuwe videoclip voor de groep Skream door het verhaal van Adam en Eve op geheel eigen wijze te laten zien. Het nummer heet Listen to the Records on my Wall en komt 9 augustus 2010 officieel uit. Hier ook nog de making of!

Haven

Haven
Ik ben gister met een nieuwe serie begonnen maar ik weet nog niet echt goed wat ik er van moet denken. De serie Haven speelt zich af in het stadje Haven waar allerlei mensen wonen met speciale krachten in de pilot aflevering iemand die bijvoorbeeld het weer kan controleren en het laat stormen wanneer dat zo uitkomt. De serie is te zien op het Syfy kanaal!

iPhone 4 Disassembly by TechRestore

iPhone 4 Disassembly by TechRestore
Terwijl de iPhone 4 hier in de verste verte nog niet te krijgen is, stromen de filmpjes van de felbegeerde smartphone binnen. En vooral hoe je hem vakkundig uit elkaar kan halen..

Taxi

Taxi
Voor een beetje groepsvervoer heb je hier in Nederland al snel een behoorlijke taxi of bus nodig. Er zijn ook landen waar ze dat net even anders oplossen.

My Moms on Facebook 2

My Moms on Facebook 2
Socialmedia sites als Facebook of Hyves zijn mega populair maar niet altijd even handig als je niet wilt dat bijvoorbeeld je moeder nadat je uit huis bent getrokken toch nog de dienst uitmaakt over wat wel of wat niet te doen. Er was al eens een andere versie die je hier kunt vinden, dit is de Power Balad versie!

Wait for it

Wait for it
Etenstijd is naast de dagelijkse uitstapjes om eventjes de behoefte te doen het belangrijkste dagmoment voor een hond. In dit huishouden hebben ze nogal wat honden en het valt nog niet mee om dat een beetje ordelijk te laten verlopen. Dit baasje heeft z'n honden zo goed afgericht dat ze allemaal netjes wachten tot alles is opgediend. Best knap!

The Mentawai - Behind The Scenes

The Mentawai - Behind The Scenes Documentary
De Mentawai is een volksstam die diep in oerwoud van Siberut, Indonesië leeft. Fotograaf Joey Lawrence ging samen met Will en Cale op zoek naar de stam om er een documentaire over te maken. En daar komt nog heel wat bij kijken..

Interview with a Robot

Interview with a Robot
Hoe voelt het om een robot te zijn en meer van deze vragen heeft correspondent Amy Harmon voor de Bina48 robot.

Shrek Forever After

Shrek's laatste film draait nu in de bioscopen. De makers van Shrek vinden het na 4 films wel welletjes. In de laatste film zit een verrassende wending, waardoor we meer karakters gaan zien die ons zowel onbekend als bekend zijn.

WK nieuwtjes

Vanavond is dan het uur van de waarheid! Zal Oranje gaan winnen van de Spanjaarden? Voor het zover is heb ik even wat wk-nieuwtjes op een rijtje gezet.

* Eerste Oranjefans al op het Museumplein
* Mannie de parkiet gaat voor Nederland
* Even Apeldoorn bellen
* André Ooijer is jarig vandaag
* Bloemenzee verwacht op het Museumplein
* Nederland is klaar voor de finale!
* Vlemmix overtuigd van Wereldcup

Summer is here

Buugeng

Buugeng
Buugeng is waarschijnlijk een woord die voor velen onbekend is. Om het kort te brengen bestaat de naam uit twee termen: Buu, wat staat voor martial arts en Geng, wat staat voor illusion. Samen is het in ieder geval een mooie combinatie.

The Hand Skateboarding At The X-Games

Het is een poosje een rage geweest, maar ze zijn ook nog vollop te koop. De vingerskateboardjes. Ik vroeg mij altijd al af wat je daar nou eigenlijk mee moest, maar nu ik dit filmpje zie snap ik het volkomen!

Black Swan

Black Swan
Altijd cool als er fans opstaan die het nodig vinden op een videoclip te maken voor jouw compositie zoals bij dit nummer Black Swan van Thom Yorke, de videoclip werd gemaakt door Guy Harlap die ook een grote fan is van Radiohead.

Cajun Crawler

Cajun Crawler
De Segway is al een tijdje op de markt en is eigenlijk niets anders dan een veredelde een persoons tweewieler met een motortje waarop je kan staan. Op de Costa's zie je menig politieman zo patrouileren over de boulevard en eerlijk is eerlijk ze zijn best cool. Deze Cajun Crawler is iets anders want dit vervoermiddel heeft namelijk echte benen die gemaakt zijn van aluminium, check!

Insects

World's Largest Skateboard

Wat is er als skateliefhebber nou mooier dan een giga skateboard te maken! Niet alleen voor de show, maar ook om daar nog eens een ritje mee te maken.

Apple Friend Bar

Apple gebruikers kunnen op verjaardagen e.d. vaak hun tevredenheid over Apple niet voor zich houden. Omdat niet iedereen daarvan gediend is, is er nu de Apple Friend Bar waar ze hun hart kunnen luchten!

Super Easy Game mode

null
Dit zou eigenlijk perfect voor mij zijn want ik suck nogal bij het spelen van de laatste games op Xbox of Playstation. Helaas zijn de meeste dromen bedrog, wel heel erg leuk gemaakt van CH!

Super Mario - Leftovers

Super Mario - Leftovers
Er gaat momenteel een coole animatie over het net met Super Mario in de hoofdrol alleen dan geprojecteerd op een stoeprand maar in deze animatie zien we enkele karakters die het eigenlijk net niet tot het uiteindelijke spel hebben gehaald.

The Globall

Met een WK of EK voetbal, schieten de voetbal gadgets als paddenstoelen uit de grond! Voetbalgogo's, bavaria jurkjes, homemade tribunes, oranjearmbandjes, je kan het zo gek niet verzinnen of het is er. Ik vind deze globall toch de topper van allemaal!

HP Printer Animation

Allereerst ben ik blij met het fenomeen printer! Het is retehandig voor allerlei dingen, maar je kan er ook leuk mee spelen. Zeker als je er 3 bij elkaar zet.

Pizza shoot

Om mooie plaatjes te krijgen van een vers gebakken pizza is zomaar nog niet gedaan. Een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot van Domino's pizza wordt het zeer duidelijk dat we het weer mooier voor gespiegeld krijgen dan in eerste instantie gedacht werd.

Tron Evolution - E3 Trailer

Tron Evolution - E3 Trailer
Voor de Die Hard gamers is Tron uiteraard geen onbekende en binnekort kan er gespeeld worden met deze nieuwe combat game waarin het Braziliaanse Capoeira eigenlijk een hoofdrol speelt. Tron Evolution is een 3e persoons aktie game met race en RPG elementen, hier alvast de E3 trailer die er al machtig mooi uitziet. Release Date: November 2010, screenshots hier!

Good Oil

Met al die ellende over olie de laatste tijd zou je bijna vergeten dat er ook nog andere soorten olie bestaan, zoals plantaardige olie. Leuke stopmotion clip met ene Glynis & Henry in de hoofdrol.

Wall-Painted Animation

Sommige wijken en gebouwen zijn zo vervallen dat ze het juiste toneel kunnen zijn voor een muurschildering. Maak er een mooie animatie van en de hele wijk is weer geschilderd en opgeknapt!

Wedding Fail

Als fotograaf op een bruiloft wil je natuurlijk perfecte foto's maken, want zulke momenten zijn vaak maar eenmalig. Dan kan het wel eens gebeuren dat je zo in je werk op gaat, dat je alsnog alle foto's bijna kwijtraakt!

Oranje in de WK finale!

Het was één groot feest gister in Nederland na de overwinning op Uruguay. Maar de mensen die op een woonbootje wonen in A'dam, houden hun hart vast! Want wie kent de beelden van 1988 niet. Menig woonboot heeft het toen moeten verduren en dus wordt er even getest!

Wimbledon 2010

Wimbledon 2010

Google Chrome Fastball

Google Chrome Fastball
Tijd voor een spelletje voor het voetbal geweld los gaat breken. Google Chrome Fastball is een race over het internet. Welke tijd zet jij neer?

Sputniko

Sputniko
Uit het land waar ze de term "WTF" hebben uitgevonden, Japan, komt deze menstruerende robot die niet alleen bloed maar ook de pijn voelt die vrouwen maandelijks moeten ondergaan. WTF?!

Viva la Revolucion

Viva la Revolucion
Het Museum of Contemporary Art in San Diego staat vanaf 17 juli a.s. in het teken van de Viva la Revolucion exhibition en speciaal daarvoor plaaste de organisatie 21 space invaders het centrum van San Diego. Hoe ?! Zie je in deze korte trailer / teaser.

Guus & Youp - Majesteit

Majesteit - Youp van 't Hek en Guus Meeuwis in Studio Sportzomer
Wat ons betreft is het de beste voorbereiding op de wedstrijd van vanavond: Het lied van Youp en Guus in Studio Sportzomer. Een paar keer luisteren, en de rest van de dag zingen uit volle borst....

The Highest Gig In The World

Als bergbeklimmen en muziek maken je grootste hobby's zijn, wat is er dan mooier om deze 2 dingen te combineren. Het is natuurlijk een super ervaring, maar het levert ook mooie plaatjes op.

Free fall

Ik sta er elke keer weer versteld van dat een mens dik 15 minuten d'r adem in kan houden. Free divers doen niet anders, maar ook zij blijven grenzen opzoeken. Zoals deze free fall in de diepste 'blue hole van de wereld. Respect!

TV Hat

TV Hat
De ontwikkelingen in televisieland gaan de laatste tijd erg rap, kon je een paar jaar geleden nog kennismaken met een tv die slechts enkele centimeters dik was met plasma of lcd scherm. Tegenwoordig kan je al voor een best redelijke prijs een 3D tv op de kop tikken. Helaas moet ik het toch voorlopig nog doen met deze Tv Hat!

Flying iPhone 4G

Flying iPhone 4G
Er is nog steeds vanalles te doen over het bereik van de nieuwe 4G iPhone van Apple maar er is beloofd dat bij een volgende update deze issue is verholpen. Toch blijft een van de sterke punten van deze nieuwe generatie iPhones het filmen in HD. Making of hier!

Tornado

De natuur is een mooi verschijnsel, maar kan ook zeer verradelijk zijn! Zo sta je een beginnende tornado te filmen en voor je het weet moet je je snel uit de voeten maken omdat het een dreiging vormt!

Great Formula-1 Flip

Dat de F1 een sport is met gevaren moge duidelijk zijn. Ik heb er diverse over de kop zien gaan of de bocht uit zien vliegen. Met de techniek van tegenwoordig kan je het ook eens uit een andere hoek bekijken. Best bijzonder dat hij er zo ongeschonden uit komt. Moet jij eens doen met je Lada.

High-Speed Motorcycle

Het is net als bij de Tour de France, je staat lang te wachten en dan komen ze eindelijk voorbij, de fietsers. Het is in een flits voorbij, waarna je jezelf afvraagt waarom je in vredesnaam zolang heb staan wachten!

Lemon Drop

Lemon Drop
Zoet, zuur maar toch Absolut Vodka. De nieuwe commercial voor de nieuwe flavour Lemon Drop van dit vodka merk is kort maar hevig!

Dingetje

Dingetje
Het Monica da Silva Trio is een project van Arjen Lubach en cabaretier Tim Kamps en werd eigenlijk vorig jaar al wereldberoemd in Nederland met het coole nummer "Philip Freriks, ik ben je Bitch niet" na het afscheid van Philip Freriks bij de publieke omroep. Dit jaar proberen ze het met het nummer Dingetje, top of flop ?!

Protests in Toronto

2010 Post Office Bike Jam

Als ik die jongens op hun fietsen al die kunstjes uit zie halen, dan lijkt het onzettend makkelijk. Dat is het natuurlijk niet. In dit filmpje staat de camera op verschillende plekken waardoor het nog spectaculairder wordt dan dat het al is`!

Cardboard Warfare

Kleine jochies spelen graag oorlogje en het liefst in de bosjes. Als die kleine jochies volwassen worden, spelen ze nog steeds graag oorlogje en het liefst in de bosjes.

Great Joke

Een goeie grap is tegenwoordig lastig te maken, voor je het weet heb je een klap gekregen. Deze grap is wel erg goed verzonnen en uitgewerkt. Het 'slachtoffer' heeft het niet meer van angst!

Lipdub Wageningen

Lipdub Wageningen
In navolging van allerlei andere universiteiten is het dit keer de universiteit van Wageningen die zich voorstelt in een lipdub. Het nummer is Tik Tok van Keisha! Gezellig bedoeling daar... Meer!

It's Vanilla

It's Vanilla
Leuk gemaakte videoclip waarin gereedschap tot leven komt en de hamer uit is op wraak.

Mark Webber London Pit Stop

Mark Webber London Pit Stop
Circuit gesloten? Geen probleem voor het F1 team van de rode stier. Dan maar een ritje Londen om een pit stop te testen. Dan sta je toch raar te kijken als je op de bus staat te wachten.

Feest in Afrika!

Wat een feest is het in Nederland. Oranje die Brazilië verslaat met 2-1. Wie had dat ooit verwacht! Niet alleen in Nederland is het feest, ook de fans in Afrika zijn uitzinnig!!

Rango

Rango
Rango is een nieuw geanimeerde bioscoop film die vanaf 11 april 2011 in de NL bioscoop te zien zal zijn. We volgen een kameleon die in een indentiteits crisis zit, in de film hoor je o.a. de stem van Johnny Depp. Hier alvast de trailer..

Something Left, Something Taken

Something Left, Something Taken
Geweldig geanimeerde short movie over een koppel die op vakantie gaat en denkt met een moordernaar van doen te hebben. Gemaakt door Tiny Inventions die hier nog een making of hebben staan.

Dutchdress VS Energieshirt

De Dutchdress van Bavaria zijn geniaal bedacht! Maar ik moet toegeven dat ik ook de energieshirtjes van Nuon helemaal geweldig vind. Als je die twee kledingstukken eens combineert, dan krijg je leuke dingen!

Vuvuzela Hero

Niet alleen het geluid wat uit de vuvuzela komt kan behoorlijk irritant zijn, maar ook de zoveelste mogelijkheid wat je met een vuvuzela allemaal wel niet kan doen. Nee het is geen porno, maar gewoon vuvuzela hero!!!

Ear Tattoo

Als je een 'gewone' tattoo niet speciaal genoeg meer vind, dan kan je meedoen aan de nieuwste trend op dit gebied. Een oor- of achter je oor tattoo! Ik heb er verschillende gevonden, sommige zijn best grappig of mooi, maar ik sla even over als jullie dat niet erg vinden!

156 Turns

156 Turns
De nieuwe iPhone 4G mag dan wat probleempjes hebben qua bereik, echt cool filmen kan je er wel mee. Check eventjes deze clip geheel opgenomen met de iPhone 4G in HD bij de Pikes Peak International Hill Climb waar Greg & Gary Tracy van het Ducati team voor wat coole footage zorgen.

Mountain Dew's Green Label

Mountain Dew's Green Label
Het drankje Moutain Dew is vooral zeer populair bij gamers heb ik me laten vertellen en zorgt voor extra kracht waardoor je net iets langer door kan gaan dan de rest. In deze spot om Mountain Dew's Green Label Art shop series te promoten werd skater Paul Rodriguez ingehuurd voor wat coole moves en de clip werd directed door Evan Dennis. Meer info hier!
volgende
vorige