KLM Economy Comfort

Om de mensen te laten zien wat ze in huis hebben, heeft KLM een levende reclamezuil neer gezet. Zo willen ze duidelijk maken dat als je Economy vliegt je zeker heel wat ruimte heb om te zitten.

Homeless Danny wants a Home

Homeless Danny wants a Home
Om aandacht te vragen voor de misere waarin mensen zoals deze Danny zitten bedacht een organisatie, die daklozen helpt, deze stunt waardoor je met een smsje versturen kan zorgen dat Danny en zijn familie weer een dak boven z'n hoofd krijgt.

Keystone Light

Keystone Light
Keystone light is in Amerika zo'n beetje de tegenhanger van Bud Light bier en wordt gebrouwen door Budweisers concurrent de Coors Brewing Company te Colorado. Net zoals Bud Light maken ook de mensen van Keystone grappige commercials. In deze commercial komt ene Keith Stone een oud vrouwtje die ten einde raad is te hulp.

Guinness commercial

Nu lust ik af en toe best een biertje en zeker met dit mooie weer zoals vandaag, maar als ik dit bier voorbij zie komen denk ik dat ik maar even oversla. Het lijkt mij niet te drinken! Maar er zullen vast mensen zijn die het wel lekker vinden. Ik vind de commercial die erbij hoort dan weer wel leuk.

Skydive stunt

Skydive stunt
Skydiver Paul Steiner vindt Skydiven nog niet gevaarlijk genoeg en klimt in midair uit z'n glider om op de vleugel van een 2e glider te gaan zitten. Best knap!

Nike Music Shoe

Nike Music Shoe
Nike maakt niet alleen geniale commercials, maar nu zit er zelfs muziek in de sneakers. Zie hier het laaste meesterwerkje voor Nike Free Run +.

The New PUMA Packaging

Omdat we allemaal een beetje mee moeten helpen om de aarde niet te laten vervuilen, komt Puma met een nieuwe verpakking. Hij is geniaal bedacht en in dit filmpje laten ze zien wat ze allemaal besparen wat ons milieu ten goede komt. Uiteraard zie je de verpakking ook terugkomen.

Drive on Chairs

Als autofabrikant is het best lastig om een orginele commercial te maken. Nissan probeerde het met rijdende stoelen. Een mooi gemaakte stopmotion.

Sentra SE-R Drift

Nissan Sentra SE-R Drift
Je moet origineel blijven om je product onder de aandacht te brengen. Dus waarom met het echte werk komen als het ook met de kleine variant kan. Maakt het allemaal een stuk leuker!

Nike Mercurial

Nike Mercurial
Ik vond het een beetje jammer om te zien dat Nike toch meegaat in het Tiger Woods schandaal door een spotje uittezenden waarin Tiger Woods vermanend wordt toegesproken door z'n pas overleden vader Earl Woods, maar gelukkig was daar al snel een spoof op die dan wel weer grappig is. Natuurlijk maar Nike zoals altijd ook hele coole commercials zoals deze Nike Mercurial commercial voor de gelijknamige voetbalschoen met Zlatan in de hoofdrol.

Loveable

Loveable
Vrouwen doen er echt alles aan om er beter uittezien en daar is helemaal niets mis mee. Alleen is de tijd van zakdoekjes in je b-h stoppen voor een betere cupmaat toch echt verleden tijd.

Wildplassen ? Unacceptable

Wildplassen ? Unacceptable
Tegenwoordig mag ook niets meer, zo kreeg ik laatst nog een boete, die overigens nog steeds binnen moet komen, voor wildplassen. In Calgary, Canada loopt het ook de spuigaten uit en proberen ze doormiddel van deze tv ad het wildplassen enigszins terug te dringen.
volgende
vorige