Rode Kaart

Nu hoef je niet heel veel verstand te hebben van voetbal om te zien dat dit een terechte rode kaart oplevert! Ik zelf heb daar niks hangen, maar als ik het filmpje zie krijg ik toch plaatsvervangende pijnscheuten. Ik zeg schorsen die handel!

Urinal Shower

Urinal Shower
Wanneer je als drukke zakenman altijd op reis bent dan wil je natuurlijk altijd goed en fris voor de dag komen maar dat valt niet mee op de meeste vliegvelden waar niet altijd voorzieningen als bijvoorbeeld douches aanwezig zijn. Gelukkig is er nu een handige gadget van Cinco waarmee je in notime van een urinoir een douche maakt.

Airspace rebooted

Airspace rebooted
Een week of twee geleden kon er door aswolken boven Europa niet meer gevlogen worden en dat is best vreemd om te zien op deze Flightradar. Langzaam komt het vliegverkeer weer op gang in deze mooie timelapse van 5 dagen vliegverkeer.

Billboard Death Metal

Billboard Death Metal
Grappig initiatef hier van ene Edward Kim die elke maand een bekend nummer uit de billboard top 100 haalt en daar z'n eigen Death Metal versie van ten gehoor brengt. Vandaag het nummer Tik Tok van Keisha.

Scenes from Sudan

KLM Economy Comfort

Om de mensen te laten zien wat ze in huis hebben, heeft KLM een levende reclamezuil neer gezet. Zo willen ze duidelijk maken dat als je Economy vliegt je zeker heel wat ruimte heb om te zitten.

Homeless Danny wants a Home

Homeless Danny wants a Home
Om aandacht te vragen voor de misere waarin mensen zoals deze Danny zitten bedacht een organisatie, die daklozen helpt, deze stunt waardoor je met een smsje versturen kan zorgen dat Danny en zijn familie weer een dak boven z'n hoofd krijgt.

Gillette Scheertips!

Gillette Scheertips!
Steeds meer mannen scheren meer dan alleen hun baard, want laten we eerlijk wezen, als je het struikgewas wegsnoeit lijkt de boom een stuk groter! Je hoort mannen er maar weinig over praten, en dat is jammer! Want het scheren van de rest van je lichaam, bodygrooming, kan nog best lastig zijn. Daarom brengt Gillette vijf instructiefilmpjes uit voor het scheren van de meest essentiële delen van je lichaam: Je hoofd, borst, rug, oksels en kruis!

High Five Etiquette

High Five Etiquette
Het lijkt allemaal zo simpel zo'n high five. Maar wist je dat daar nog een heel verhaal achter zit? We leggen het je uit. Zie hier High Five Etiquette!

Snake & Hamster

Meestal als je dit soort video's of tafarelen ziet loopt het niet goed af voor de hamster of muis in kwestie maar deze slang lijkt vriendschap te hebben gesloten met z'n lunchmaaltijd. Blijft uitkijken voor de hamster peisk.

Smallest Horse in the World

22 April 2010 is in Barnstead New Hampshire het kleinste paard ter wereld gekomen. Het beestje is kleiner dan de gemiddelde hond! Daardoor is het ook zeer verleidelijk om het beestje op je arm te nemen en eens even lekker te knuffelen.

Surfing Sheep

Surfing Sheep
Dachten we het allemaal gezien te hebben, komt dit opmerkelijke filmpje voorbij. Na honden, katten en zelfs een alpaca die regelmatig de surfplank pakken is nu deze coole schaap aan de beurt.

The Making Of Staple City

Ik sta er best versteld van hoe je met nietjes een hele stad kan nabouwen. Door te stapelen krijg je een een mooi panorama van wolkenkrabbers.

Speed Drawing - ChatRoulette

Na de Pianoman, raveparty en de cheerleader hebben we nu ook een speed tekenaar op Chatroulette. Hij tekent heel snel de mensen na die hij ziet zitten achter de andere kant van de cam. Erg leuk gedaan!

Old man Dancing

De jaren gaan snel! Het lijkt wel of ze minder snel gaan als je jong bent, maar als je eenmaal de 30 gepasseerd bent sta je er wat bewuster bij stil waardoor de tijd lijkt te vliegen. Maar als je ouder bent wil nog niet zeggen dat je suf achter de garaniums moet gaan zitten. Een beetje dansen houd je lichaam in conditie en het maakt je blij!

Wk 2010 : Onze jongens gaan het doen

Wk 2010 : Onze jongens gaan het doen, WK2010
Nog een kleine 40 dagen en dan gaat het WK 2010 van start in Zuid Afrika en net zoals met de carnaval gaan we ook van dit event alvast proberen wat leuke deuntjes te verzamelen. We starten met Bossi & Onze jongens gaan het Doen, een fijne aanstekelijke plaat die het nog best wel eens ver zou kunnen schoppen.

The construction of Florida One

The construction of Florida One
Mooie stopmotion van Southwest Airlines waarin ze een boeing van scratch opbouwen en in zo'n 2.5 minuut laten zien, wat eigenlijk zo'n 8 dagen geduurd heeft.

How to Make a Soccer Ball from a Condom

Als je betaald voetbal speelt, dan heb je hoge verwachtingen van de bal waar je mee speelt. Hij mag niet te hard zijn, niet te zacht, van het juiste leer, want anders kun je niet presteren. De mensen in Afrika boeit het niet zo erg als ze maar een bal hebben! En die maken ze dan ook van een condoom.

Trol

Ken je zo nog, die rare, vage trolletjes? Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Maar dat hun haar zo gevaarlijk zou zijn had ik niet verwacht! Ik zou zeggen :" Gelijk uit de handel halen die trollen!!".

Prank Je Vrienden!

Prank Je Vrienden, Grey Blasters!
Zin om een geintje uit te halen? Iets met verfbommen of paintbalkanonnen? De Greyblasters regelen het voor je! De Greyblasters Gijs en Jasper hebben als doel zoveel mogelijk kleur in het leven te brengen. Dat doen ze door middel van het uitvoeren van de meest extreme en kleurrijke pranks! Stuur je prank in, zorg voor stemmen en de beste prank wint een kleurrijke Dell netbook!

Coke Quest

Coke Quest
Ergens op een stoffig veldje in Afrika voetbalt een jongeman met allerlei vreemde tegenstanders en dat gaat natuurlijk beter met een flesje Coca-Cola in z'n hand.

Smartphone Domino

Smartphone Domino
Grappige viral van Vodafone waarin ze smartphones als dominostenen gebruiken, je moet het maar verzinnen.

Mixed Pics

Foutje.....bedankt!

Als verslaggever op locatie, heb je het soms zwaar te verduren. Helemaal als de uitzending live is en er niks geknipt kan worden. Waar dit verslag over gaat heb ik geen idee van, maar dat de verslaggever in een benauwde situatie terecht komt moge duidelijk zijn.

Automatic LED Stair Lighting

Deze trap is stoer voor in je huis, maar ik kan mij andere plekken bedenken waar deze verlichting erg nutting kan zijn. Donkere portieken, discotheken, keldertrappen of zoldertrappen.

Shell Helix Ultra Transparent Car

Er is mij wel eens uitgelegd hoe de olie zich verspreid in de motor van een auto. Maar nu ik het met eigen ogen zie, is het een stuk duidelijker geworden! Het filmpje begint met de orginele commercial waarna de making of komt.

Space Monkey

Space Monkey
Een ietwat vreemde clip voor het World Wildlife Fund met een aap die de ruimte in gaat. Muziek is van Ben Lee, "Song for the Divine Mother of the Universe".

Less Money, Mo Problems

Less Money, Mo Problems
Veel geld maakt misschien niet gelukkig maar het lijkt me toch wel erg handig. Komiek Tom McCaffrey rapt er over in deze grappige video, Less money, Mo problems.

The Raven

The Raven
Met slechts 5.000 dollar een shortfilm maken is voor Ricardo de Montreuil geen probleem zoals je kan zien in deze kickass sci-fi thriller short waarin ene Chris Black de hoofdrol speelt en wordt opgejaagd door de futuristische machthebbers van Los Angeles.

Nooit te oud voor een iPad

Nooit te oud voor een iPad
De iPad wordt in Nederland pas op z'n vroegst in juni 2010 verwacht en daar wil ik nog wel eventjes voor in de rij gaan staan ook. Machtig mooi apparaat en ook deze 100 jarige dame is er zeer blij mee.

Stuur échte kaarten vanaf je iPhone: Saluti Cards

Saluti Cards for iPhone
Iedereen vindt het leuk om echte kaartjes te krijgen, maar we nemen er niet altijd de tijd meer voor. En als je dan tijd hebt, dan heb je geen kaart bij de hand.

Met de gratis app Saluti Cards voor iPhone app is dat verleden tijd. Stuur waar je maar bent en wanneer je maar wil een échte kaart vanaf je iPhone! Kies uit 20 kaders, voeg je eigen foto's toe en met een beetje geluk word je kaart nog dezelfde dag verzonden, in envelop!

Download de gratis Saluti Cards iPhone applicatie en stuur vandaag nog een kaart!

Earth Day 2010

Earth Day 2010

Headspin Bowling Strike

Headspin Bowling Strike
Ik doe het met enige regelmaat, maar een strike blijft een zeldzaamheid. Wellicht dat ik meer aan breakdance moet gaan doen, dat werkt namelijk wel!

The Axis of Awesome - 4 Chords

The Axis of Awesome - 4 Chords
En wij maar denken dat muziek maken moeilijk is. Niets is minder waar, met een paar simpele akkoorden heb je de complete Top 40 onder de knie. Axis of Awesome legt het je uit.

Sex is not good for the Enviroment

Sex is not good for the Enviroment
Het is vandaag de 40ste verjaardag van Earth Day en dat moet gevierd worden met een liedje met begeleidende videoclip. Het moraal van het verhaal : Gebruik een condoom want baby's zijn slecht voor het millieu. Lyrics bij meer lezen..

meer zien

Het einde van Lost nadert...

Het einde van Lost nadert...
Ik kijk nog gewoon elke week naar de serie Lost al was het alleen maar om die mooie Kate gespeeld door Evangeline Lilly. De serie is met z'n laatste seizoen bezig en dat is aan de ene kant wel jammer maar aan de andere kant werd het wel een beetje vervelend met al die flashbacks elke keer en na 6 seizoenen is het ook wel welletjes. Sommige die hard fans laten er zelfs een traantje om....

Scenes From Sudan

Scenes From Sudan

Ik zou zo graag....

Jurk, met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, zitten in de lift wat betreft hun muziekcarrière. Met het nummer "Ik zou zo graag" kwamen ze hoog binnen in de top 40. Ik vind het een heerlijk nummer, maar wat als je doof bent? Daar heeft Mirjam Stolk de oplossing voor!

iMouth

Daar is hij weer, The MysteryGuitarMan. Deze man is zeer creatief en een echte entertainer. Dit keer gebruikt hij een iPhone bij zijn muziek wat een leuk filmpje oplevert.

Architect Gary Chang - 24 Rooms In 1

Gary Chang - 24 Rooms In 1
Het is over het algemeen bekend dat de mensen in Hong Kong het moeten doen met kleine, krappe woningen. Architect Gary Chang is zelf eigenaar van zo'n klein 'hokje' maar met zijn inzicht is het toch een woning geworden met 24 'kamers'.

Drunk Girls

Drunk Girls
Vrouwen die dronken zijn schijnen een engel in bed te zijn, ik heb het nog niet meegemaakt maar dat maakt deze videoclip van LCD Soundsystem niet minder leuk. Het nummer komt van het album, This is Happening.

iPad DJ

iPad DJ
Deejayen is cool en je krijgt er ook nog eens een hoop meiden mee naar huis. Nou is Rana Sobhany een vrouwelijke DJ zoals er wel meer zijn, alleen draait en sampled Rana met twee iPad's. De eerste tot nu toe volgens mij, een kleine demonstratie!

Cirque du Soleil - Kooza (Wheel of death)

Het circus van tegenwoordig, is niet meer het circus van nu. Waar vroeger een springend hondje door een brandende hoepel al voldoende was, neemt men tegenwoordig geen genoegen meer met een clown en een waterspuitende bloem. Daarom presenteert Cirque du Soleil "The Wheel of death".

Welkom op de Zaak

In Amsterdan werd de expositie Sex, Art & Rock & Roll geopend, Welkom op de Zaak was erbij! Tim Beumers en Ingrid Perez vroegen een aantal kunstenaars wat hun interpretatie is van Sex, Art & Rock & Roll. Naast het aantal schilderijen, was er ook een grijpmachine met borsten in plaats van knuffelbeesten.

Keystone Light

Keystone Light
Keystone light is in Amerika zo'n beetje de tegenhanger van Bud Light bier en wordt gebrouwen door Budweisers concurrent de Coors Brewing Company te Colorado. Net zoals Bud Light maken ook de mensen van Keystone grappige commercials. In deze commercial komt ene Keith Stone een oud vrouwtje die ten einde raad is te hulp.

Awesome Birthday Candle

Awesome Birthday Candle
Hoe geweldig is een lading kaarsjes op je taart als je weer eens jarig bent. Als klein ukkie is elk kaarsje extra weer een feest. Maar één van deze zal elk kind echt super vinden.

Itchy Ibex

Itchy Ibex
Je vraagt jezelf soms wel eens af waar die horens nou eigenlijk goed voor zijn bij een steenbok, maar het is eigenlijk zo klaar als een kontje, uhh, klontje. Nog best handig die horens!

Up There

Up There
Vandaag de dag is reclame maken een koud kunstje en zie je ook steeds vaker electronische reclame zuilen die er met de jaren steeds mooier uit gaan zien. Vroeger was dat natuurlijk heel anders en was het vooral veel handwerk zoals we kunnen zien in deze mooie shortfilm van Stelle Artois.

Binboa Vodka

Binboa Vodka, stopmotion
Vincent van Gogh werd uiterst creatief door het drinken van Absinth maar of dat ook voor Vodka geldt vraag ik me af. Voor deze stopmotion van Binboa Vodka werden 550 flessen beschilderd en 5000 foto's gemaakt, de muziek komt van Lorenz Rhode en heeft als titel "Like A Player".

Riverdance - Trading Taps

Riverdance - Trading Taps
In de loop der jaren hebben verschillende dansen een behoorlijk transformatie ondergaan. Een mooie manier om er twee te combineren is deze clip uit Riverdance, Trading Taps!

Russian Water Roulette

Russian Water Roulette
Traditioneel Russisch roulette is misschien iets teveel van het goede om de zomer avonden te vullen. Wellicht dat de wat natte variant meer plezier brengt. Russian Water Roulette!

Straight teeth in 60 seconds!

Iedereen wil graag mooie, rechte, witte tanden. Maar soms met de tandarts daar een handje bij helpen door bijvoorbeeld een beugel aan te brengen. Hoe de scheve tanden dan recht gaan staan is in dit filmpje mooi weergegeven!

Apple iPhone V4

Apple iPhone V4
Ik geloof dat heel de Useloos crew met een iPhone op zak loopt, dus dit moet even gemeld worden. Zie hier de eerste beelden van de volgende generatie iPhone.

Maandag Trailer dag

Maandag Trailer dag
Geen vijf maar vier trailers vandaag waaronder een teaser van de nieuwe Dick Maas film Sint.

- Human Centipede
- Grown Ups
- Sint
- Paper Man

Octopus steals camera

Misschien had je het opmerkelijke verhaal van de stelende octopus al in het nieuws gehoord. Dan zijn deze beelden een mooie aanvulling op het verhaal. De duiker kreeg, na veel moeite, zijn camera terug van de octopus en kon zo de beelden in zekerheid stellen. Erg mooi en apart!

Guinness commercial

Nu lust ik af en toe best een biertje en zeker met dit mooie weer zoals vandaag, maar als ik dit bier voorbij zie komen denk ik dat ik maar even oversla. Het lijkt mij niet te drinken! Maar er zullen vast mensen zijn die het wel lekker vinden. Ik vind de commercial die erbij hoort dan weer wel leuk.

Teenage suicide prevention

Teenage suicide prevention
Zelfmoord is een doodzonde en ook doodzonde maar gebeurt helaas nog al te vaak en ook onder tieners. In deze PSA wordt opgeroepen om wanneer je denkt problemen te hebben die niet optelossen zijn toch niet aan zelfmoord te denken.

Star Wars Uncut - A new Hope

Star Wars Uncut - A new Hope
Morgen start het CPH:PIX festival in Kopenhagen, Denemarken waar weer veel coole shortmovies gereleased gaan worden. Dit is er een van waarvan dit de teaser is. Meer info over deze film vind je hier.

Mirror Man

Playing the head-drums

Als je graag op je hoofd getimmerd wordt, dan kan het wel eens gebeuren dat je de act van de avond bent. Ik kan mij niet voorstellen dat je hier op den duur geen hoofdpijn van krijgt. Is het niet van het trommelen dan is het wel van een kater!

Tattoo Girl

In Nederland zijn de tattoo-shops niet happig om op kinderen te tatoëren. En terecht in mijn ogen! Als ik dit meisje van drie jaar zie, lopen de rillingen over mijn rug. Het verhaal gaat over haar als jongste tattoo artiest. Maar mijn oog viel gelijk op haar eigen armpje. WTF???

Epic Blunder

Epic Blunder
Het Amerikaanse voetbal heeft de laatste jaren een flinke boost gehad mede doordat bekende Europese spelers er in hun nadagen heen gingen om voor veel geld te spelen. Toch zijn er altijd van die momenten waardoor je je afvraagd of ze het toch niet beter bij de Amerikaanse variant hadden kunnen houden.

Eagle vs RC Airplane

Eagle vs RC Airplane
We blijven nog eventjes in de lucht waar een adelaar het tegen een op afstandbestuurbaar vliegtuigje lijkt te willen opnemen. Of is het liefde op het eerste gezicht ?

Skydive stunt

Skydive stunt
Skydiver Paul Steiner vindt Skydiven nog niet gevaarlijk genoeg en klimt in midair uit z'n glider om op de vleugel van een 2e glider te gaan zitten. Best knap!

Earthquake In Yushu

Earthquake In Yushu

Milk Trick

Bij sommige truukjes denk ik wel eens dat iemand tijd teveel moet hebben om dingen te bedenken en daar dan weer een filmpje van maken. Voor Useloos is dat maar goed ook dat die mensen er zijn! Dit melk truukje kan elke 'boerenlul' zolang hij/zij maar de juiste ingrediënten heeft. Ik vermoed dat mijn kinderen het geweldig zouden vinden!

Dronken? Welnee!

Wat ben ik blij dat deze mevrouw a) in Amerika woont en b) geen autosleutels heeft! Ze claimt zelf dat ze niet dronken is, maar zelfs een kind van 10 ziet dat nog! Ik moet wel toegeven dat ze geen kwade dronk heeft wat het dan wel weer grappig maakt.

World's Largest Cell Phone

Cricket Wirless en Samsung Telecommunications America hebben werelds grootste, werkende mobiele telefoon ontwikkeld. Hiermee krijgen ze zeker een plekje in het Guinness World Records boek. Alleen even snel smssen zit er niet in vrees ik. Je rent je rot!

Master of Disguise

Chatroulette wordt steeds populairder. Ik ben afgehaakt, maar als ik dan zulke maffe mensen dan weer zie, krijg ik toch de neiging om binnenkort weer eens in te loggen.

Amazing Macro (2)

Amazing Macro (2)

Nike Music Shoe

Nike Music Shoe
Nike maakt niet alleen geniale commercials, maar nu zit er zelfs muziek in de sneakers. Zie hier het laaste meesterwerkje voor Nike Free Run +.

We've Got Company!

We've Got Company!
Er zijn bepaalde uitspraken die keer op keer weer worden gebruikt in films. Eén zo'n uitspraak is 'We've got company'. Als je deze montage ziet merk je pas hoeveel het wordt gebruikt.

13 Beste afleveringen van Southpark

13 Beste afleveringen van Southpark
Southpark, Family guy, The Simpsons, ik volg het allemaal omdat ik dit soort volwassen cartoons nu eenmaal helemaal geweldig vind. Op BBC3 kan je tegenwoordig zelfs elke avond genieten van 2 afleveringen van Family Guy. Dit zijn de 13 beste aflevering van Southpark, zeker eventjes het uitchecken waard!

Sneezing Kid

Sneezing Kid
Daar staan je dan met je klasgenootjes een liedje te zingen, je beste beentje voor en dan niest je buurman ineens de boel bij elkaar. Dit meisje lijkt zich een hoedje te schrikken.

The StoryTeller [1]

Van de week had ik het al over The Storyteller gehad en nu heb ik dan een mooie aflevering voor je. Bij degene die deze serie vaker keek, zal deze aflevering bekend voorkomen. Bij mij kwam die in elk geval wel bekend voor, maar hoe die ook alweer ging was ik vergeten. Dus toch even uitgekeken.

The New PUMA Packaging

Omdat we allemaal een beetje mee moeten helpen om de aarde niet te laten vervuilen, komt Puma met een nieuwe verpakking. Hij is geniaal bedacht en in dit filmpje laten ze zien wat ze allemaal besparen wat ons milieu ten goede komt. Uiteraard zie je de verpakking ook terugkomen.

"Flying" Hovercraft

Rudy Heeman heeft 11 jaar geknutseld aan zijn hovercraft. Het lange knutselen heeft tot gevolg dat zijn hovercraft kan vliegen! Hij heeft een spanwijdte van 7 meter en kan ongeveer 1,5 meter boven de grond vliegen. Een leuk stukje speelgoed voor het kind in de volwassen man. Trouwens, hij is te koop!

Hardly Working - Trololo Lip Dub

Hardly Working - Trololo Lip Dub
Lip Dubs zijn helemaal 'hot' de laatste tijd, je ziet ze als paddenstoelen uit de grond schieten. Er zitten heel wat indrukwekkende versies tussen, maar deze is ronduit geniaal. Hier tevens het origineel van Eduard Khil.

Standing Cat

Standing Cat
Dat poezen en katers soms rare fratsen uit kunnen halen hoef ik de katten liefhebbers niet uit te leggen. Dit is al opmerkelijk te noemen, laat staan dat je dit 's ochtends aantreft in je huiskamer.

The Last 3 Minutes

The Last 3 Minutes
William Turner is concierge en terwijl hij 'savonds nog aan het werk is krijg hij ineens een hartaanval. Zoals je wel vaker hoort, ziet ook William zijn leven in bliksemvaart nog eens in sneltreinvaart voorbij schieten.

Pop-up book 2.0

Pop-up book 2.0
We moeten nog heel eventjes wachten op de officiele introductie van de iPad hier in NL maar ik kijk er al halsreikend naar uit. Met de iPad kan je heel makkelijk boeken downloaden en zo je eigen bibliotheek samenstellen, zo is dit bijvoorbeeld "Alice in Wonderland". Kick ass!

Poland In Mourning

Poland In Mourning

Alternatieve Trompet

Volgens onze eigen Patrick is het een Beer Bong, maar zet daar dan een mondstukje van een trompet op en dan heb je een alternatieve Trompet! Ik denk alleen dat de meesten hier liever voor de Beer Bong gaan is het niet?

The cat with hands

Deze vage, short movie deed mij denken aan de verhaaltjes van de "Storyteller". Misschien ken je ze nog wel, de korte verhaaltjes met een x-files achtig sfeer die verteld werden door Jim Henson. Nu is dit verhaaltje niet van deze serie, maar het heeft er wel wat van weg.

Maandag Trailer dag

Maandag Trailer dag
Zo, vorige week door het hele paasgebeuren hadden we geen trailertjes maar vandaag zijn de trailers daarom des te beter. Vijf trailers van films om weer naar uit te kijken dus.

- Salt
- The Other Guys
- Sex and the City 2
- The Expandables
- Under the Mountain

Super Flu - Oktavlachs

Super Flu - Oktavlachs
Een goede videoclip maken is echt een kunstje die deze Duitsers van Super Flu erg goed onder de knie hebben. Check uit deze grappige videoclip die bij het nummer "Oktavlachs" hoort. Bezoek hier de Super Flu website voor meer info!

Unrest in Thailand

Crazy Finns Crashing

Crazy Finns Crashing
De rally sport is geweldig. Maar zoals met elke sport loopt het soms net even anders dan de bedoeling is. Niet erg voor ons, want dat geeft spectaculaire beelden!

Drive on Chairs

Als autofabrikant is het best lastig om een orginele commercial te maken. Nissan probeerde het met rijdende stoelen. Een mooi gemaakte stopmotion.

Trololo Pecker

Trololo Pecker
De Trololo gast komt Woody Woodpecker tegen en dat gaat dan zo..

Remoted Slowmotion

Remoted Slowmotion
Een kleine compilatie / mashup met daarin allerlei remote controlled auto'tjes die coole stunts uithalen. De muziek is van Ghost'n stuff!

Light Graffiti

Light Graffiti

Sentra SE-R Drift

Nissan Sentra SE-R Drift
Je moet origineel blijven om je product onder de aandacht te brengen. Dus waarom met het echte werk komen als het ook met de kleine variant kan. Maakt het allemaal een stuk leuker!

Kaartenhuis

Als je 6 weken lang je eigen uit de naad werkt om een gigantisch kaartenhuis te bouwen, dan is het ook aan jou om deze in te laten storten. Blijkbaar de kick van kaartenhuizen bouwen!

Alonso Bahrain F1 2010 Lap On Guitar

Fernando Alonso Bahrain 2010 F1 Lap On Guitar
Het motorgeluid van een F-1 racemonster is er een uit duizenden. Toch is het mogelijk om aardig in de buurt te komen door gebruik te maken van een gitaar. Oordeel zelf..

Spinning TV

Spinning TV
Ik kom net van de Media Markt af en heb een nieuwe plasma-tv gekocht die kan draaien. Leuk natuurlijk maar wat je d'r eigenlijk verder mee moet ? Ben ik dan toch gek ?

Harry Poppa Remix

Harry Poppa Remix
Ene Scott Bradlee en Greg Pattillo maakte zelf maar es een remix van het al wel bekende Big Poppa nummer van The Notorious Biggie smalls geheel in Harrry Potter stijl en dan heet het nummer ineens Harry Poppa. Je hoort hier ook nog een beatboxer maar dat is Greg Pattillo die gewoon kan beatboxen tijdens het fluiten.

Stormtroopers [3]

StarFish

Als ik deze vis zie (is het eigenlijk wel een vis?) moet ik gelijk denken aan de reclame van chaudfontaine en zit ik te wachten tot de ober komt met een flesje. Uiteraard komt die ober niet en blijf ik dit aparte dier bewonderen.

Vette beat!

De zomer komt eraan en het mooie weer is al begonnen. Tijd om alle dakjes en ramen open te zetten van de auto en lekker over de boulevard te cruisen. Maar neem dan niet dit subwoofer-setje in je auto, want voor je het weet vlieg je van je stoel!

Nike Mercurial

Nike Mercurial
Ik vond het een beetje jammer om te zien dat Nike toch meegaat in het Tiger Woods schandaal door een spotje uittezenden waarin Tiger Woods vermanend wordt toegesproken door z'n pas overleden vader Earl Woods, maar gelukkig was daar al snel een spoof op die dan wel weer grappig is. Natuurlijk maar Nike zoals altijd ook hele coole commercials zoals deze Nike Mercurial commercial voor de gelijknamige voetbalschoen met Zlatan in de hoofdrol.

Take Care

Take Care
Dit is een cover van de cover van The Big star song "Take Care" door Yo La Tengo directed door Erik Power. Het zegt mij eigenlijk allemaal niets maar deze videoclip zit wel erg kunstig in elkaar en verdiend alleen daardoor al een plaatsje hier op Useloos! Meer informatie vindt je op de site van The Lovely Sparrows.

The Chatroulette Rave

Nu heb ik er een paar keer op Chatroulette gezeten, maar de bekende typetjes kwam ik niet tegen. De pianoman heb ik niet gezien en deze Rave dude heb ik ook niet gezien. Alleen maar fappende mannen! Heb ik weer, want ik had graag even op dit nummer een dansje willen doen. Iemand een idee hoe ik aan dit nummer kom?

Nick Pitera

Als je Nick Pitera ziet is het alsof hij uit de jaren '70 is gelopen. Je kan er van vinden wat je wilt, maar wat een ontzettende goeie stem heeft deze Nick. En dan niet alleen een mannenstem, maar ook nog eens een vrouwenstem!

A Gentleman's Gentleman

A Gentleman's Gentleman
Ze blijven geweldig die ouderwets cartoons met dit keer Mickey Mouse in de hoofdrol die zich heerlijk laat bedienen door z'n trouwen metgezel Pluto. Na het ontbijt is het tijd voor een krantje, Pluto wordt erop gestuurd om die te gaan halen en beleefd vanalles onderweg. Uit 1941!

Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration!

Coca-Cola FIFA World Cup Celebration!
Op 19 juni is het celebration time! Dan kun jij samen met Coca-Cola een zinderend voetbalfeest beleven in de Amsterdam Arena. Kijk rechtstreeks naar de FIFA WK wedstrijd Nederland – Japan op een megascherm en juich mee op het ritme van Afrika! Met live optredens van Alain Clark, Waylon, Van Velzen en Afrikaanse muzikanten wordt dit zeker een spektakel! Spaar je de actiedoppen van Coca-Cola, Zero en Light? Dan is met 8 actiedoppen het tweede kaartje al gratis! Meer info hier!

Broken Toy

Broken Toy
Een ietwat ongebruikelijke verhaallijn zit er in de shortfilm Broken Toy waarin ene Quinn de hoofdrol speelt die aan allerlei geheime experimenten heeft meegedaan en is ontsnapt uit het leger. Een commando team is naar hem opzoek en doet er alles aan om Quinn die nogal verward is terugtehalen. In 3 delen! Thnx Matt @ ForewarnedFilms

[1] [2] [3]

March Madness 2010

Shadow

Deze leraar is creatief met video's. Hij vind het leuk om ermee te rommelen en om zijn klas daarmee te verrassen. Terwijl hij zijn klas uitleg aan het geven is, doet zijn schaduw niet wat hij zou moeten doen.

Run Forrest Run!

Sommige mensen zijn er van overtuigd dat ze best hard kunnen rennen, maar als je ze naast professionals zet kan het wel eens heel anders uitpakken!

Robot Waiter

Je zal in een restaurant zitten waar je bediend wordt door robots. Niks voor mij kan ik je vertellen, want ik flirt nog wel eens met een ober en dat kan ik hier wel vergeten! Zou je nu nog een fooitje moeten achterlaten?

Glow in the Dark Money

Je heb een paar biertjes op, staat in een donkere discotheek en je moet afrekenen. De kans dat je een verkeerd bankbiljet pakt is vrij groot, maar deze glow in the dark biljetten bieden de oplossing!

Make it to Bushmills!

Make it to Bushmills!
Als je van whiskey houdt en nodig aan vakantie toe bent, dan is dit wat voor jou! Bushmills zoekt namelijk iemand die voor een maand naar Ierland komt om daar de Bushmills way of life te ervaren. Inclusief penthouse en 5000 pond zakgeld. Aanmelden doe je op Facebook!

Loveable

Loveable
Vrouwen doen er echt alles aan om er beter uittezien en daar is helemaal niets mis mee. Alleen is de tijd van zakdoekjes in je b-h stoppen voor een betere cupmaat toch echt verleden tijd.

Operation Toyland

Echt weer een hele mooie tiltshift animatie gemaakt met beelden uit Munchen, Innsbruck en Luzern geschoten met een 5d mark II camera en later nog nabewerkt in Adobe's Aftereffects. Meer Titlshift animatie op Useloos via deze link..

Crystal Cave

In Mexico hebben ze in halverwege de jaren 80 een grot ondekt met gigantische kristallen. De grot bevind zich zo'n 300 meter onder de grond. Daar kan superman nog een puntje aan zuigen!

Teveel verdoving?

Bij mij zijn ze er al wat jaartjes uit, mijn verstandkiezen. Dat ging gewoon bij de tandarts met een verdovingsprikje. Bij deze dame ging het wat anders, kaakchirurg en ik vermoed wat lachgas, maar het lijkt wel of ze net even teveel gekregen heeft.

Broken Fingaz - Graffiti Stop Motion

Broken Fingaz - Graffiti Stop Motion
Graffiti is in zekere zin al een kunstobject op zich. Maar combineer Graffiti met een dosis stop motion en je krijgt het kunstwerk Broken Fingaz als resultaat. Best knap.

Skateboard Stop Motion

Men neme een paar skatemagazines als Monster Skateboard magazine, Limited Skateboarding magazine en Place magazine ter hand plus nog een hele boel pix die je her en der online vindt en ziedaar mooi materiaal om een coole stop motion video te maken over skateboarden. Erg cool!

Wildplassen ? Unacceptable

Wildplassen ? Unacceptable
Tegenwoordig mag ook niets meer, zo kreeg ik laatst nog een boete, die overigens nog steeds binnen moet komen, voor wildplassen. In Calgary, Canada loopt het ook de spuigaten uit en proberen ze doormiddel van deze tv ad het wildplassen enigszins terug te dringen.

Micro Life

Micro Life

Smoke Trick

Ik moet toegeven het is een leuk kroeg/restaurant trucje, maar het is wat minder gaaf als je nagaat dat het op deze manier ook in je huis kan gebeuren als er een brandje ontstaat.

iPad Smash

Het was wachten tot het eerste filmpje online kwam waarin te zien is dat men een iPad kapot sloeg. Gister waren ze voor het eerst in de verkoop en ook gister waren er dus mensen die wilde zien hoe sterk zo'n iPad nu daadwerkelijk is. Ik zeg :"Zonde van je centen", een ander zegt :"Het enige waar een iPad goed voor is".

The Dark Night

The Dark night
Chicago is vooral bekend door de maffia bende oorlogen in de jaren '30 met de legendarische Al Capone aan het roer en is tevens de thuishaven van de Chicago Bulls, één van Amerika's bekendste basketbal ploegen. In deze timelapse met zo'n 3 maanden beeldmateriaal een kleine impressie van het hedendaagse Chicago, oftewel windycity.

Pollo

Pollo
Er gaan steeds meer stemmen op om een soort van vleesbelasting in te voeren in NL, waar ik het als vleesliefhebber uiteraard niet mee eens kan zijn. Of dat ook voor kippevlees gaat gelden valt nog te bezien maar deze Juan Andrés Castañeda maakte alvast een grappige animatie met de kip in de hoofdrol. De clip is Engels ondertiteld.

Mixed Pics

The Muppets Sing "Stand By Me"

De Muppets zingen al langer liedjes en maken er clipjes bij. Zo had je bijvoorbeeld Ode to Joy en Dust in the Wind en nu zingen ze Stand By Me.

iPad

Vandaag was het de dag dat de iPad te koop was in de U.S.A. Bart Fussel, van aFrogLeap, vloog speciaal naar Amerika om daar het felbegeerde, nieuwe speelgoed van Apple te bemachtigen. Hij heeft er 2 gekocht en update constant zijn Twitter met zijn bevindingen en foto's. Dus ben je nieuwsgierig naar het apparaatje dan is het zeker de moeite waard om hem te volgen!

Show must go on

Show must go on
Hier op USL zijn we altijd opzoek naar nieuw NL talent en wanneer je zo eens op Tube aan het neuzen bent kom je afentoe nog best leuke dingen tegen. Ik stuitte vandaag op ene Audiophile1980 die naar eigen zeggen deze opname maakte van het nummer "The show must go On van Queen" in een half beschonken toestand. Zeker niet slecht en heb jij nog een leuke tip van een muziekmaker die wat meer aandacht verdiend, drop die dan in de comments. Hier het origineel van Queen! Gemaakt toen Freddy al erg ziek was.

The Real Southpark

The Real Southpark
Ik heb gister echt weer genoten van de serie Southpark waarin Cartman een soort van Scarface speelde een parodie op de echte film met in plaats van cocaine als grote winstmaker, de kip van KFC die plots verboden was in heel Southpark, Colorado. Nou is Southpark een animatie serie en sommige mensen voel zich daar te oud voor ofzo, gelukkig is er nu ook een Real Southpark met echte lookalike spelers.

Holy Week 2010

Holy Week 2010

1 April chatroulette

Gister was het 1 april en bij 1 april horen natuurlijk de nodige grappen. Nu heb ik er zelf gister niks van gemerkt, maar op chatroulette kwam er het nodige voorbij. Zo ook deze cheerleader die te mooi was om waar te zijn. Goeie actie van Dr. Pepper!

Towel Trick by Vespa

Vorige week liet Patrick jullie al zien dat je met een BMW S1000RR leuke trucjes kan uithalen. Maar is dat eigenlijk wel zo bijzonder ? Het scootermerk Vespa denkt van niet!

3D Touchscreen LCD

3D Touchscreen LCD
Sharp heeft vandaag bekend gemaakt dit jaar nog te starten met de massa productie van 3D lcd schermpjes die o.a. gebruikt kunnen gaan worden in mobiele aparaten zoals digitale camera's en mobiele telefoons. Erg cool omdat je er verder geen speciale 3D bril voor op hoeft, je kan ook nog switchen tussen 2D en 3D. Hier het persbericht en alvast een demonstratie video.

Granite State of Mind

Granite State of Mind
Een tijdje geleden lieten we je al een live optreden van Jay Z en Alicia Keys met "Empire State of Mind" zien, een super optreden in het NY Yankees Stadion tijdens de 2009 World Series en dit is de zoveelste parodie op dat nummer die dit keer echt goed gelukt is en niet over New York gaat maar over New Hampshire wat door de velen berg- en heuvelachtige gebieden ook wel de "Granite State" genoemd wordt.

The Gift Of Sight

The Gift Of Sight

Dude, your car!!!

Heb jij al wat 1 april grappen voor je kiezen gehad vandaag? Ik eigenlijk niet één. Met deze applicatie voor de iPhone had ik er wel graag eentje uitgehaald. Helaas is 1 april bijna voorbij, maar ik hou het in gedachte voor volgend jaar!

Cheerleaders

Om cheerleader te worden moet je slank zijn, lenig zijn en gevoel voor ritme hebben. Ze halen de gekste stunts uit terwijl ze hun team aanmoedigen! Dit basketballteam heeft wel een hele aparte groep met cheerleaders!

Apple iPad review & iCade

Apple iPad review & iCade
Het is nog eventjes afwachten tot begin juni 2010 in NL, maar als ik zo eens naar deze video review kijk van PCmag dan wordt de iPad toch echt dé gadget van 2010. In de video op 4:05 gaan we zelfs eventjes gamen en de om zo de bochten door te sturen in een race game lijkt mij erg erg cool. Om arcade spelletjes te spelen is er zelfs een iCade ontwikkeld.

Design Currency 2010

Design Currency 2010
Giant Ant media maakte een coole stop-action video ter promotie van de Design Currency 2010 in Vancoucer en kan je hier bekijken. Hoe ze het precies deden kan je via deze link zelf nog een terugzien.
volgende
vorige