Tiger Beer

Tiger beer staat redelijk bekend om zijn orginele commercials. Ook deze zijn weer van grote klasse wat mij betreft. Het zijn 3 commercials achter elkaar en we komen de steden Londen, New York en Paris erin tegen.

No Cavities

No Cavities
De originaliteit in tandpasta commercials is ver te zoeken totdat Elmex Israel een kleine wedstrijd uitschreef en ze met dit geniale idee kwamen om hun tandpasta op een ludieke wijze te promoten middels bowlingballen zonder gaatjes.

Thank You

Thank You
De hele wereld en zelfs de Paus bedankt JOU omdat je er niet aan denkt om met drank de weg op te gaan. Zo is het toch ?

Happy Hamster Christmas

Happy Hamster Christmas
Met de feestdagen voor de deur is het logisch dat mediaburo's de commercials een 'gezellig' tintje meegeven. Of mensen er meer van gaan kopen is nog maar de vraag. Eťn ding is zeker.. vrolijk is het wel.

Car Rental

Car Rental
Kleren maken de man, tenminste zo gaat het gezegde maar eigenlijk heb ik altijd al geweten dat er wel iets meer komt kijken dan een maatkostuum van Armani. Een auto van het merk Ferrari of Audi werkt namelijk veel beter als babemagnet. Zie hier het bewijs!

Party at Troys

Party at Troys
Met de feestdagen in zicht wordt in deze voorlichtingscampagne er toch vooral op aangedrongen dit zonder drugs te doen.

The Fabulous Life Of...

The Fabulous Life Of...
Wat hebben Daryl van Wouw, Club Zonder Filter, Nalden, La Roux en Joost van Bellen met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal heroes in hun eigen wereld en ze zijn gevolgd in hun dagelijks leven waarin ze altijd wel iets bijzonders meemaken. Zo probeert Daryl zijn rijbewijs in China te halen, wil Club Zonder Filter hardcore DJ worden en regelt Nalden een one night stand. Kijk hier hoe het de heroes afgaat!

Clean Getaway

Clean Getaway
Als je voor het eerst je vriendinnetje gaat ophalen bij haar ouders, hoop je een goede indruk te maken en ook zeker geen verkeerde dingen te zeggen. Althans...

Shit happens

Elk jaar heeft Sire weer een reclamecampagne over vuurwerk. De ene keer heel grof, de andere keer heel treffend. Deze keer is hij zelfs humoristisch. De titel van de vuurwerkcampagne 2009? "Shit Happens". Hij kon niet toepasselijker.

Slingshot

Slingshot
Het is dan toch uiteindelijk de Xbox360 waar ik voor gekozen heb en waar ik ook uiterst tevreden mee ben. Het was best nog wel een moeilijke keuze om te kiezen tussen de PS3 en de Xbox, vooral met dit soort commercials.

Clean it Up

Clean it Up
Wat geanimeerde figuurtjes besluiten een huis grondig te cleanen in deze coole stopmotion clip van Orbit cleaning services Australia.

Old No. 7

Old No. 7
Er zijn verschillende soorten whiskey zo onderscheidt de Amerikaanse whiskey zich van de Schotse door mais als hoofdbestanddeel te gebruiken in plaats van graan. Het merk Jack Daniel's wordt gedestilleerd in Lynchburg, Tennessee en kenmerkt zich wat mij betreft door de straffe smaak die het heeft. Brand New School maakte deze mooi geanimeerde reclamespot.

US Air Force

In politiek Den Haag gaat het nog steeds over het wel of niet door gaan met de Nederlandse missie in Afganistan vooral nu President Obama hoogstpersoonlijk ons landje heeft opgeroepen er nog eens 18 maanden aan vast te plakken. Om er zeker van te zijn dat er ook genoeg troepen in de toekomst zich blijven aanmelden voor de US Airforce maakte ze dit kickass promotiefilmpje. In het echt.....

Barkeeper Skills

Barkeeper Skills
Een biertje inschenken kan iedereen, daar hoef je geen skills voor te hebben. Maar wil je iets exclusiever, dan zal er toch een getrainde barkeeper aan te pas moeten komen. Deze 'jongens' verstaan hun vak!

Que Sera Sera

Que Sera Sera
Een meesterstukje deze promo als short movie voor Sky TV, want wat er ook mis gaat in het leven er is altijd nog Sky TV.

CULT - Raw Energy

CULT - Raw Energy
Je hoeft tegenwoordig de TV maar aan te zetten en je vraagt je al snel af waar al die agressie bij mensen vandaan komt. Wij zijn er achter....
volgende
vorige