Coca Cola Zero

Dat Coca Cola vaak geniale commercials heeft, ontgaat niemand! Maar niet alle commercials worden op de Nederlandse buis uitgezonden. En daarom posten we hem gewoon hier. Wie weet komt hij nog op tv, maar zo niet, dan heb je deze alvast gezien.

Zip

Zip, tiger beer
Geweldige nieuwe commercial hier van het Aziatische biermerk Tiger beer wat wordt gedistributeerd door Asia Pacific Breweries wat voor 42.5% in handen is van Heineken. De commercial is erg goed.

Hier een iets oudere Tiger beer ad.

Oh Brother

Oh Brother
Deze nieuwe mini movie / commercial van Seat zit echt heel goed in elkaar en is voorzien van grappige muziek. Het gaat om de stationwagon van Seat de Altea XL die extra hoog en lang is zodat je ook je "huisdieren", hoe vreemd ook, overal mee naar toe kan nemen.

Cool Polo

Cool
De Volkswagen Polo is lange tijd, tot de introductie van de Lupo, het kleinste model van Volkswagen geweest en wordt sinds 1975 geproduceerd in Wolfsburg, Duitsland. In deze nieuwe vooral Coole commercial gaan we terug naar de jaren '50 in een soort van Back to the Future achtige film setting. Hier de making of...

Quit Now

Quit Smoking
We weten het allemaal, roken is een slechte eigenschap. Stoppen is de oplossing, maar is zo simpel nog niet. Wellicht dat commercials als deze een beetje helpen.

Africa

Africa
De mensen van het Engelse chocolademerk Cadbury hebben maar meteen een mini film van 5 minuten gemaakt om hun chocorepen aan de man te brengen. Het speelt zich af in Africa en er is heel wat animatiewerk aan te pas gekomen om deze clip te maken.

Billboards

Billboards
Tegenwoordig moet je om op te vallen anders omspringen met reclame. Neem de billboards om ons heen. Een simpele mooie poster voldoet niet, je moet er natuurlijk wel wat moois van maken!

Child Is A Mirror

Child Is A Mirror
Kinderen horen kind te zijn, daar zal iedereen het mee eens zijn. Toch is het voor sommige kinderen lastig door verkeerde invloeden van de ouders. Zie het voorlichtingsfilmpje Child is a Mirror.

Motor en Verkeer

Motor en Verkeer
In dit spotje van de NMCU wat staat voor Norwegian Motorcycle Union worden automobilisten erop gewezen dat bij 8 van de 10 ongelukken waar een motor bij betrokken is, de automobilist de motorrijder helemaal niet heeft gezien.

Audi's Rubik Cube

Audi's Rubik Cube
Audi komt altijd met mooie commercials en zo ook deze laatste "Rubik's Cube" waarin we een futuristische manier van auto assemblage te zien krijgen.

Aids is a Massmurderer

Aids is a Massmurderer
Ook al zijn er steeds betere behandelmethodes en medicijnen waardoor je niet meteen dood hoeft te gaan aan de ziekte aids, er sterven nog steeds jaarlijks zo'n 3 miljoen mensen aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. Voor Wereld Aids Dag maakte het controversiele Duits reclamebureau, Das Comitee, deze commercial met Hitler in een hoofdrol.

Johnnie Walker

The Man Who Walked Around The World, dat is de titel van de reclamespot van Johnnie Walker. Een lange, maar goed in elkaar gezette commercial dat is opgenomen in 'one shot'. Maar de reclame van Blackcurrant Tango doet er niet aan onder al is de kwaliteit van het filmpje iets minder van kwaliteit.

Fail

Sommige reclamespotjes zijn echt geniaal bedacht. Ze blijven goed hangen, zitten grafisch gezien goed in elkaar en je kan er om lachen. Maar ik vrees dat deze reclamespot nooit de Gouden Loekie gaat winnen.

Skoda Tango

Skoda Tango
Bij Skoda houden ze van "doe maar gewoon" en zien ze het graag simpel. In deze laatste commercial Skoda Tango, zie je hoe simpel het eigenlijk is om een perfecte videoclip te maken door de juiste muziek bijvoorbeeld. De beelden zijn een soort stopmotion en het schokkende effect wat dat oplevert geeft precies de juiste ambiance.

Nederland Schoon

Nederland Schoon
Wanneer je in het buitenland bent dan valt het me altijd op dat het overal zo schoon is op straat. In landen als Singapore is het zelfs streng verboden om ook maar ťťn sigarettenpeuk op straat te gooien. Met deze billboard van JC Decaux proberen we Nederlanders ook na te laten denken voordat je zomaar iets op straat gooit. Erg origineel en hier kan je dit billboard nog eens van dichtbij zien.

Re-Ignition

Re-Ignition
Het lijkt weer wat beter te gaan met de auto industrie in Amerika en de maatregelen van de regering om benzine slurpende auto's in te ruilen voor een zuinige millieu vriendelijke variant waren een groot succes. Zo'n groot succes dat Cadillac meteen maar met deze super commercial komt waarin ze een aantal nieuwe modellen voorbij laten komen en ook de nieuwe CTS Coupe 2010 aan ons voorstellen.
volgende
vorige